Dagarna som varit...

Glömde ju nämna min, pappas och janines galna shoppingdagar :) Janine och jag fick 1500 kr var att spendera på mellandags rean av pappa i julklapp, eftersom det är alltid lättare att hitta kläder själva än att föräldrarna ska försöka komma på vad man vill ha och i vilken storlek... Så iaf, vi hittade saker ska jag säga. Första dan hittade jag hur mycket som helst, och janine lite mindre.. men nästa dag var det ungefär tvärtom :) men oj oj vad vi har sprungit runt och letat ut och in i alla affärer överallt känns det som :) tack pappa :)

P och A bröllopsplaner vet jag inte rikigt vad som hände med mig, blev dyster... Vill inte egentligen men vad ska jag göra. Vill bara att han ska vara lycklig. Vill ha J stöd när det sker och händer.. men hur skulle det bli av?

Nu ska jag och sis ut i gargaret och leta efter madresser som jag, sis och eve kan sova på :)


Lady Santa

Lady Santa

Varenda lov, varenda gång man ska göra något roligt, så blir jag sjuk ! Jag har naturlagarna emot mig. det är bara att inse det. Nu när man ska iväg på cup, så blir man självklart förkyld. Nyser hela tiden och ögonen rinner. Halsen är ju inte direkt heller bra.. men jag ska inte låta det stoppa mig.!

Nu är julen över igen, eller det är väl någon dag kvar :) Fick en massa fina saker av både mamma, sis och pappa. Pengar och presentkort av farbror och farmor var ju inte heller fel... Klocka, kläder, DVD-boxar och smycken m.m. Nu blir det bara svårt att komma på något man ska önska sig till födelsedagen min. Vissa har tur som fyller lite senare från jul, då man hinner komma på några nya saker :) men nu är de bara 13 dagar kvar iaf :) eller någe sånt.. har tappat räkningen... =p men först har vi ju nyår att se fram emot :)


Nu sitter janine och malin o spelar idolspelet... Själv sitter man brevid och ler åt dom :)

10 timmar kvar...

149437-5

Okej, tredje gången gillt nu då. Om 10 timmar är det  JULAFTON! Det är då man öppnar en första julklappen som ligger vid fötterna i sängen. Fast det kan ju hända att den ligger på golvet också, för man kan ju ha råkat sparka ner den i sömnen, det brukar hända.. =p  Om någon timme ska vi upp till pappa och vara där tills imorgon. Förhoppsningsvis får vi vara med och klä julgranen :) om hon inte redan har gjort det för att vi kommer upp så sent, men vi fick ju vara med på det förra året, så vem vet :) håller tummarna på att vi får det :)

Sis och jag såg Grinchen igår, en av våra små jultraditioner vi har. Julstämningen är på topp, bara man inte kollar ut genom fönstret och ser att de inte finns någon snö. men jag o sis är positvia och säger att den kommer snart iaf :) ni andra borde också göra det :) Får ju inte glömma och säga att jag o sis tog skit fina bilder igår ockås! Förstår inte hur vi har kunnat vara utan kamera så långe ! men u har vi en igen :D Jippi ! Många kort blev under granen men vad gör det, det är ju snart jul :D

Nu måste jag kila och fixa det sista innan pappa kommer och hämta oss :)


God jul allihopa och ät inte för mycket julskinka nu :)




 


Juletiden börjar närma sig...

Juletiden börjar närma sig...

Var nere på stan idag, och fixade det sista till på söndag. Tror jag har hunnit med allt nu.. Annars blir de lite jobbigt. Har en sak kvar att göra nu innan jag sticker till pappa imorgon; Städa rummet. och det är något jag inte ser fram emot. Det är inte stökigt så, utan det är alla kläder som ligger på golvet.. Om vi säger så här så ni ska förstå på ett ungefär: Hela min garderob finns på golvet just nu...

Tänk att snart är det verkligen julafton, hur fort har inte tiden gått liskom?! Det är som du skrev; tiden bara rinner iväg och under juletider ska man tänka extra på varandra. Blev glad ska du veta. Det värmde och behövdes verkligen nu... Det var som Patrik sa, om man inte pratar ut om det som ligger en tungt på axlarna, kan det förtära en... Och vet ni vad, han har rätt...

God jul allihopa ! Och Åsa, Grattis <3 snart är det din tur att bli stor.. bara ett år kvar tjejen <3

PAJ (L)

149437-3

Underbara PAJ, vad skulle man göra om inte vi fanns liksom?

Jul avslutning idag, finally, säger jag bara.  Lite trist bara att man ska tillbaka till skolan imorrn och göra ett prov.. inte den bästa starten precis. men sen så är det ledigt på riktigt :)

Blev lite besviken när du sa att du inte minns. trodde du gjorde de, men så fel man hade...

SNÖ!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar.. ! Jippi, äntligen har det kommit. men som våran vanliga tur kommer det säkert vara borta imorgon igen. var nere på stan med mamma och köpte mina julklappar när detta under hände. Kom ut från kringlan när jag såg någe snegla ner på marken, trodde först att det var någe skräp från taket och sa då till mamma: åh, trodde dert snöade :( och då svarade mamma: Men det gör ju de :D

Jippi jippi hurra ! Kanske blir en vit jul iaf...

En spännande match...

Matchen vi hade idag, var väl en av de mest spännande den här säsongen iaf.. shiit alltså, jag och hennel.. haha.. riktigt roligt hade vi där på läktaren. Eller hur hennel ;) hahah, vilket fall som helst VANN vi matchen med 6-5. Vi va riktigt jäkla bra alltså.
hade så gärna velat spela matchen mot Nykvarn eftersom de va dem som gjorde att jag inte har kunnat spela på 2,5 månad nu. men denna skit förkylning kom väldigt olämpligt kan vi lugnt säga.. men vi vann och det är det enda som betyder någe :)

Imorrn ska jag, sis och ronja döma sammandrag för pojkar 99, så vi får hoppas att de går bra, men de borde de göra :) de är så små :) undrar ens om de kan spela, hehe :) små söta kottar som springer runt o leker :)

Inställd julemyskväll...

149437-2

Det  är ju så fruktansvärt typiskt, det är inte rättvist alls ! Den enda kvällen man har längtat efter i evigheter, så blir man sjuk så man inte kan träffa ängeln min och ha våran julemys kväll...  på grund av att jag blev sjuk ! varför just idag liskom, hade ju längtat så mkt efter vårat lussebullsbak, julklappsinslagning, och såklart får vi ju inte glömma att vi skulle se sunes jul :) hehe.. den va det bra länge sen man såg. men gumman, vi får ha det någon kväll snart innan jul iaf.

Så istället fick man slå in sina julklappar helt ensam =p
Bilden ovan är från när Alex var hemma hos mig o sis, och vi fick för oss att vi alla 3 skulle färga håret, o att vi skulle baka lite sen. Lussebullar och knäck blev det :) mums !

Jul jul strålande jul !

Idag har det väl varit ja, som alla vet, lucia, och vad brukar det vara då, jo luciatåg :D Att vi egentligen vågade ställa upp som ett luciatåg är jag impad av =p att vi glömde texten där i mitten, kommer ju ingen att komma ihåg ;) hahaha..

O så nu en liten lista av mig och Alex :)  och eftersom det är snart är jul, så blir det en jullista.

Julfavoriter
Favoritjulsång: Tänd ett ljus och låt det brinna :)
Favoritjulprogram: Kalles jul :) Julkalendern ! skit bra i år ju.. :)
Favoritjulfilm: Mysteriet på Greveholm, Sunes jul och Grinchen.
Favoritjuldoft: Nybakade lussebullar ! mumsimums
Favoritsak att göra under julen: Handla julklappar, ge bort och får paket :) Klä julgran, äta julmat, träffa släkt och vänner och ha uppesittarkväll :)

Jultraditioner
Vilka färger dekorerar ni din julgran i? Blir mycket rött och silver, o så några figurer...
Vad äter ni till julmiddag? Alex äter bara köttbullarna, medans jag äter tre rätters middag !
Går ni till kyrkan på julafton? Nej, men när jag var liten var jag med i en barnkör o då sjöng vil alltid på julaftons morgon, mysigt :)
Vad gör ni under högtiden? Kalle, äter massa mat, öpnnar julklappar och umgås
När sätter ni upp julgranen?Omkring 2-3 dagar innan. Och då brukar alltid Botta komma och sätta upp stjärnan :) det är en tradition :)
Brukar ni dekorera fönstren eller självaste huset med ljusslingor? Nej, bara adventsljusstakar eller stjärnor

Detta år
Kommer ni fira med familjen? Ja, det är klart vi ska :)
Kommer ni gå till kyrkan? Nej
Kommer ni baka? Absolut :) Det hör ju till. Ingen riktig jul utan lussebullar :) o så ska jag baka med felicia på fredag, ska bli så gott !
Kommer ni ge bort julklappar och julkort? Ja självklart.

Nu är det snart dax för en våran luciamatch mot föräldrarna :) i år ska vi ta dem =p

My darling

My darling

Idag är det den dag som min älskling har längtat så otroligt länge efter. Det är dagen hon blir gammal på rikigt ;) och som jag sa gums, det är inte långt kvar tills vi har rullator båda två :)

Tänk vad fort tiden går just nu, det är helt knäppt. Snart är det jul, o sen är de ju såklart nyår, och vips så är det plötsligt min tur att fylla 18. kommer ihåg när jag fyllde 11, som att det bara var för nåt år sen.