Shoppingbilder

Har om veckan sa akte jag och D till Woodfield mall, ni vet det dar stora mallet som ligger ungefar 40 minuter fran oss. Jag har ju lovat er att lagga upp bilder pa det jag shoppar har borta, men har inte velat gora det forran jag har min egen dator tillbaka, men nu har det ju gatt en vecka, sa det far bli anda =)

Har kommer det da:



Jeansjacka fran H&M, tunnika fran H&M, och kuvertvaska fran target!

 

TÄLTNING IN THA BACKYARD SA JAG!!

heeeeej alla glada :D denise  här fan!! :D
sitter i tältet me patricia, hon är heelt väck! skoja ^^
men iaf, vi har superkul! tältbyggandet gick väl hm... joråå :D efter ett tag så! vi va iaf sjukt duktiga!
patricia läste instruktionerna och jag flumma runt taha!
hur fan ska vi vakna imorrn? patricia? hallå? neej hon är väck. neej hon sitter här :D
patriicia :D DENISE!! :D
de är kallt men vi överlever allt, raccooner och kyla, regn och COYATES OCH fox.. KUL JUL
HAHHA men hörrni, slagga sött :DD:D

pusssssssssssoch kram
pusshej!




Ut i regn och skur och spring!

Det var morkt, det var aska, det var blixtar, det oste ner... vad gjorde vi da? D och jag bestamde oss for igar kvall nar vi hade slutat dar vid halv 8, att ga ut och springa. Vi hade bestamt det under dagen, men nar kvallen kom sa far man ett sms av D som sager att det oser ner och att vi kanske ska springa me paraply... =/
Sen ringer hon och ber mig lyssna i telefonen nar det askar och sa, D jag bor ju 2 minuter ifran dig, sa tror nog att det ar samma vader har borta som hos dig.. haha ;)

Sa far jag klev ut genom dorren och borjade springa for att mota upp D vid varan korsning sa ar jag genomblot. Men ni anar inte hur skont det var att fa vara ute och springa da. Jag alskar att springa nar det regnar for det ar a mkt enkare att andas da! Vattenpolar overallt, och vi ger upp tillslut. Bestammer oss for att ga och gunga pa skolan istallet, och sitter dar ett tag. Sa himla befriande. Vi gungade hogt och kunde luta och bakat, som om man flog ungefar!
Kallt blev det genom klader, sa vi sprang hem till D, hamtade hennes saker, gick hem till mig och satte oss i soffan me te och tacke och kollade pa Made of honer istallet..

Roligaste var anda pa vagen tillbaka da vi hoppade och sprang genom varenda vattenpol vi sag, och vi hade race pa D uppfart! UNDERBART!

En bra dag, som fick ett helvetiskt slut



Six flag var det som stod på schemat igår! Åkte hemifrån 07.50 med D, N och K. Vi trodde aldrig att vi skulle orka vara kvar där till klockan 7 då tåget hem skulle gå. Ni som inte vet vad six flags är, så är det ungefär som Grönan hemma i Stockholm. Ett otroligt stort nöjesfält!
Det var bergochdal banor, det var vattenkaruseller, det var snurra runt-så-du-inte-vet-var-du-är- karuseller. Allt helt enkelt. Det var även batman och superman. Superman var skit läskig. Man ligger ner på mage uppe i luften, så man skulle flyga som honom. Det allra roligaste var när D och jag lurade upp N och K i vattenkarusellen. Ni vet en sån där som man åker i en stor cirkel me en massa människor, och man åker nerför en fors? Jag och D var absolut blötast, men N och K var absolut surast! haha! Sen lurade vi upp den i den andra när man sitter i en stock typ. Jag och D tyckte vi var skit smarta som satte oss längst bak, då N och speciellt K fick allting över sig.. Till slutet, då jag och D var så stolta över att vi inte alls var blöta, får världens stänk över oss, och det slutade me att vi var hur blöta som helst i vilket fall som helst..
När vi skulle åka hem sen, så var det lite kallt ute, och jag och D ville få upp värme, så vi hade ett race på tågstationen sen. Var så trött så jag höll på att falla!
       

När jag sen kom hem vid 8, så upptäcker jag att alla dörrarna är låsta och ingen är hemma! Hur kul var det på en skala.. Tur att D var me mig, för jag ringde J och frågade vart de var någonstans. Säger att de har varit på E fotbollsmatch och att de ska åka och äta nu. Att de kommer att komma hem vid halv 10.. Och man hör L i bakgrunden som säger att jag kan väl gå till en kompis. Asså seriöst, de sa till mig i fredags när jag åkte downtown för att träffa L att vi bara har en nyckel. Och L skäller ut mig och säger att det är mitt ansvar att ta me mig en nyckel .men hur ska jag kunna göra det när jag visste att de skulle iväg och behövde den! För om jag hade tagit den så skulle de blivit skit sura istället. Hon säger då att vi faktiskt har 3 nycklar, och att vi skaffade dom för 1,5 vecka sedan! SERIÖST VAD ÄR DET HÄR! Så när de är hemma igen, så skickar hon ett sms och sa, please come and speak to me. Så var bara vackert tvungen att gå hem från D, och möta helvetet istället. Jag är så trött nu på att ta emot skit, så jag sa emot den här gången. Då säger hon att det inte är rätt kväll för den här attityden och att jag inte kan skylla på alla andra runt omkring mig när det blir jobbigt! Skojade hon me mig då eller!

Nattliga besök utanför fönstret



Downtown ikväll efter jobbet, för att träffa min underbara lilla L, som jag inte har sett på evigheter! Vi gjorde ingenting särskilt, utan vi gick bara runt och pratade konstant. Det var så mycket som vi var tvungna att komma upp me och vad vi ville veta. L hade tydligen 1000 frågor till mig, så det blev en hel del ändå =) vi ska försöka hinna ses en gång till nu innan hon åker hem igen, men shit va kul det var att få träffa en kompis här borta hemma från Sverige! Vi är ju så otroligt dumma också, då vi båda säger att vi måste ta en massa bilder. L hittar inte sin kamera i väskan, så jag säger att jag har ju me mig min! Så tar upp den ur väskan, och sätter på den. Vad visar displayen? "Batteriet är slut". Så tyvärr får ni inte några bilder!

Blev även en nattpromenad med D ikväll, då hon hade slutat vid 11. Så kom precis hem. Mina fötter gör ont nu om vi säger så! Fy tusan va roligt det var, och skönt. Men jag såg tydligen ut som en snögubbe, då jag kommer med sjal och vantar.. Det var faktiskt kallt =p
Fick även frågan om jag alltid pratar så här mycket, så vad säger ni där hemma =p Ligger nog på topp på den frågan! Roligaste som ändå hände, var när vi gick förbi mitt och N hus, och vi bestämde oss för att knacka på N fönster. Så vi smyger dit, och knackar på.. Hon hör inte.. Men vi ser att det är något ljus där inne. Knackar igen... Och ännu en gång, då börjar deras hund att skälla! Fatta rädda vi blev! D springer åt ena hållet mot deras bil, jag springer åt andra hållet som var mot baksidan av mitt och D hus. Vi ändrar oss o springer åt varandras håll, och försöker samtidigt hålla oss för skratt. Så nyhetstidningen kommer vi nog kunna läsa: "Inbrottsförsök i ett hus. Skrämdes iväg av hunden, försökte bryta sig in genom våran au pairs fönster, hon gömde sig under sängen..." haha! Eller vad var det vi sa, D?

Vet inte vad det ar for fel pa mig!

Jag tror jag haller pa och gar sonder. Jag tanker inte latsas som att allting ar bra, att livet lekar har borta just nu, for det gor det inte. Jag kanner inte igen mig sjalv. Hade volleyball idag, o jag hade ingen som helst styrka eller energi i kroppen. Jag sag mig sjalv utifran kan man saga, de andra sag ocksa skillnanden, och fragade vart mitt riktiga jag var nagonstans.
Seriost sa vet jag inte vad det ar me mig, det ar sa mycket just nu som finns inom mig som man oroar sig for och forsoker fixa. Visumet och om det gar, fragor kring det om forlangningen, saker som ingen vet eller vill ta reda pa, sa man sjalv maste sla knutar pa sig sjalv for att komma runt dom. Att inte ha nagot stod av dom har borta som vet, ar inte latt heller, fragor som nar man far komma hem eller inte. Fick ingen middag idag heller, var ivag till skolan en timme, o kom hem ingen mat kvar... Far kanske skylla mig sjalv..

Jag har stressat runt som en javla idiot idag, slutade jobba halv 6, ska aka ivag till skolan och mota min larare mellan 17.45-18.00.. Det tog mig 40 minuter till skolan, sa kom forsent, stressade tillbaka, kom hem 18.40 och hann vara hemma i fem minuter for att byta om till volleyball klader, och sen vidare for att hinna traffa tjejerna klockan 19... Sen vidare till volleyballen, och efter det nagon grej me laget.. Tranaren upptackte da att jag inte var mig sjalv, fragade vad som var fel o jag berattade for henne. Ingen mat blev hon mest forbannad pa och vill att jag ska ta hennes lilla kyl som star uppe pa vinden o ha i mitt rum..

Inte nog me att det har hander, o jag kanner att jag inte kan ta mera. Sa slutar bilen att fungera pa vagen hem fran volleyballen. Jag hade stressat runt sa mycket och tavlat mot klockan att jag hade glomt bort att rakna ut hur mkt jag hade kort sedan lampan hade tants.. Sa det ar bara vackert att ringa till J, klockan 12 pa natten, och be han komma. Fick sitta i en kall bil 30 minuter tills han kom tillbaka me bensin. Sa I'm sorry sa manga ganger, och han lyssnade inte ens. Kommer fa skit for det har imorgon, men orkar inte bry mig. Jag ser mig sjalv genom andras ogon just nu. Och allt jag vill ar bara att fa sova igenom dygnet.
Jag ar sa trott!

Been outside walking

Har varit ute och gatt me D och N ikvall en timme, sa himla skont. Kom precis hem, sa nu ar det sangen som galler for mig! Vi ska aven ses vid halv 10 imorgon bitti och ut och springa igen... Har aven varit duktig o skrivit ut bilderna nu for scrapbooken, sa det ar igang nu ocksa! Vet inte alls hur det kommer att bli dock!
Good night <3


Run, run, run



Jag och D var otroligt duktiga imorse och bestämde oss för att gå ut och springa.. Springa och springa kanske det inte blev, men vi gick i rasktakt och planerade vad vi ska göra de kommande året och så vidare! Kom till hennes hus direkt när jag slutat jobba, arg som ett bi för att L hade behandlat en som en skit igen.. Men efter prat med M på Skype, så var man lite lugnare. Det är så sjukt komplicerat att förlänga här! Var glada över att ni slipper det! Jag måste tydligen hem till Sverige, för att gå till ambassaden för att förnya mitt visum! Hur jobbigt är inte det liksom. Och jag måste ju vara hemma i över en vecka, för det tar en vecka att få tillbaka visumet och så vidare. Varken tiden eller pengarna finns för det, så vet inte vad jag ska göra faktiskt om jag ska vara ärlig!!!

D sover, och jag har lite tid för mig själv. Skönt behöver det! Jag har frågat L nu om jag får vara ledig den 20 juni, för jag och D ska dra ihop några tjejer här och fira midsommar tillsammans! Det är det som vi planerar bland annat nu, och det kommer bli så jäkla bra! Shit alltså!

Att cykla tillsammans kan vara så roligt



Kom precis hem ifrån D. Har tillbringat helgen me henne, o vi har haft en blast! Igår så åkte vi hem till henne, beställde pizza (vilket var helt sjukt telefonsamtal), satt i hängmattan och snackade, och så bestämde vi oss för att vi skulle ut och testa tandemcykeln (vad fan heter det, när man åker två stycken på en cykel?). Vi var ute i nästan 2 timmar och bara åkte runt.. Filmer blev det såklart också, och det blev The notebook (så nu kan jag säga till R att jag faktiskt har sett den!) och sen även Taken. En helt grym film som jag verkligen rekomenderar stort!

Dagen i ära, så skulle vi ha ett au pair möte.. Månadens årliga, och vi skulle ut på en cykeltur. Jag och D tar så klart våran lilla cykeln som vi kan cykla tillsammans på, och hade dagens roligaste. Fy fan va vi har skrattat, vi har skrattat så man fick ont i magen och i kinderna! Alla var impade av oss, och det var fan jag också! Jag var sämst i början, men nu är det ganska rakt faktiskt! Bilder kommer i slutet av inlägget, så ni ska få se!

Imorgon ska jag kila över till D igen direkt där på morgonen när jag är ledig, så vi ska hinna prata me M på skype, och sen ska vi vara så himla duktiga att gå ut och springa efter! Vi har sagt det att vi ska vara bruna och smala tills vi kommer hem!

    

Vi hamnade på Starbucks, när vi skulle till stranden.. Vi kom på den geniala idéen att sätta muggarna som bilden visar, eftersom vi inte kunde hålla i dom när vi cyklade.. Idéen var inte så genial som vi trodde, den föll ur...

Movie and stress

Har nu jobbat klart mina timmar for den helgen, underbart tycker man! Solen skiner, det ar lite kallt dock sa jag vet inte om man kan ga runt i sommarklader direkt. Ska ringa D om nagra minuter for att se vad vi bestamma oss for att gora. Sen maste jag komma pa om jag kan vara hemma ikvall eller inte pa grund av den har middagsbjudningen som L och J ska ha. De har gjort att ungarna ar pa diverse stallen, sa vet inte om de vill ha mig hemma heller..

Gick pa bio med D och Z igar, sag 17 again. Den var inte sa bra som jag trodde att den skulle vara, sa jag och D var lite besvikna, men den var helt okej. Vi kom dit 45 minuter tidigare, sa vi bestamde oss for att ta det lugnt, ga o kolla runt lite osv. Men nar det ar 20 minuter kvar, sa kommer vi pa den geniala ideen att vi vill ha Mcflurry fran Mcdonalds. Det ar ett Mcdonalds som ligger ungefar 3 minuter fran bion, sa vi skyndar oss dit. Men pga att vi inte hittar bilen forst, och sen inte visste om vi var pa ratt vag, sa ledde det till att vi var tillbaka vid biografen vid kvart over 9, och det var da bion skulle borja.. Vi ville ju aven ha popcorn och dricka, sa vi kommer in vid tjugo over kanske. Men nu ar det ju sa bra att de borjar visa reklamen vid kvart over, sa vi var i tid och missade ingenting. Men hur kan det komma sig att man alltid har gott om tid att gora nagot, men slutar det anda med att man stressar som en galning..?

 Old picture, men min dator funkar inte fortfarande..

Sjukt enligt mig, o grymt irriterande

Helt seriost! Vad behover de mig for den har morgonen? H och E har ingen skola, utan det ar bara D som ska ivag vid 9 tiden.. L ar hemma till sakert 11 som vanligt. Och anda har hon satt mig pa 7.30-17.30 idag, bara for att fa ut timmarna. Jag menar, nar jag kom upp imorse sa var ingen vaken. Nar nagon vaknade sa var det framfor tvn pa en gang.. Det jag gjorde var att ta min tillflykt till kallaren, for att kunna komma undan att inte gora nagonting dar uppe.. Dock var jag ju tvungen att stada kallaren da nar hon trodde att det var det jag gjorde hela tiden.. But still, varfor satta mig tidigt for nar hon inte ens behover mig?
Imorgon ska jag jobba mellan 09-12.30, ocksa bara for att fa ut timmarna den har veckan.. Storigt!

Totally forgot about it!

Va fan, ursakta spraket, glomde ju det jag skulle skriva fran forsta borjan!
Vet ni vad jag fick for betyg eller i min 3 credits engelska kurs, har pa college niva?? Kan ni gissa, nej det kan ni inte =D jag fick A!!!!!! Kan ni fatta det?!! Och jag som fick G i bada hemma, oj oj oj sager jag bara!
Pa finals fick jag aterigen 94 poang, precis som pa midterms. Sa jag landade pa 96.7% och man skulle hamna mellan 90-100 for att fa A! Fick aven full pott pa delarna i Finals, och 19 av 20 for ordforad! Lite impad av mig sjalv!

Na men seriost sa kandes det jakligt bra, just for att jag har varit orolig for det. J gratulerade mig me ord och high five, L sa bara oh thats fun! Lite skillnad kanske.


Odet kom farandes i en rod bil

Var tvungen att aka ivag till skolan ikvall for att fa reda pa mitt betyg i min engelska kurs + att lamna in omskrivningen pa min forra uppsats + fa veta min poang pa final Exam. Detta betydde da att jag inte fick nagon mat, eller jag skulle inte fatt nagon mat iaf, for innan jag akte ivag dar runt 6 tiden, sa gjrode J iordning 3 tallrikar. 3 tallrikar = 3 barn. Rester blev det ocksa, sa inget kvar till mig.. Kul.. Som vanligt, sa tankte inte mera pa det.

Pa vag hem igen for att hamta upp N och aka ivag till Volleyball traningen, sa blev det saklart Mcdonalds som ar mitt nya hemkop ungefar. Sa nar jag sitter dar i bilen och kor och ater min cheeseburgare pa samma gang och vantar pa att det ska bli gront, sa ser jag i bilen som kommer emot mig, en skit tjock gubbe. Tankte shit.. Sen far jag se vad han sitter o haller i... En hamburgare och en Cola... Kollar ner pa det jag har, en cheeseburgare och en Cola. Fan fan fan var det min framtid som svangde forbi eller??


Laskigt vader och fantasin skenar!

Pa vag hem fran nu skolan ikvall, sa borjar det aska och blixtra som jag vet inte vad. Det var sjukt. Jag raknade ut att under en sang pa radion, som kanske var 4 minuter, sa blixtrade det 7 ganger! Ju narmare huset jag kom, ju oftare kom det. Helt seriost sa kan det inte tagit mer an 20-30 sekunder mellan varje. Det som gjorde det hela laskigt, for jag brukar inte vara radd pa det sattet och lata fantasin skena ivag. Bara det att precis innan jag skulle aka ivag, sa kommer forst L ner till mitt rum och berattar att fran och med nu sa maste vi lasa alla dorrar, ta in bilnycklarna over natten + lasa bilen (inget av det tva sistnamnda har vi gjort tidigare), for att det har varit inbrott nu i 50 hus i Winnetka och Wilmette pa 30 dagar.. Direkt sen nar hon gatt upp igen, sa kommer J nar och berattar samma sak...

Sa med detta  i huvudet, sa tycker man att man ser nagot i varje skugga. Sa vid varje rodljus och man var tvungen att stanna och vanta, sa tyckte man sig se nagot. Och fantasin for ivag och man borjar tanka pa att nagon kommer komma in i bilen o beorda mig att kora nagonstans, eller annu varre slanga ut mig o doda mig.. Laste alla dorrarna i bilen, funkade lite.. men sen korde jag nog lite for fort hem istallet..

Dags att sova iaf, och forhoppningsvis sa ar detta vader borta imorgon...
Sleep tight <3

Fortsatt rosta pa inlagget innan! Fortfarande beslutsangest!

Kladproblem, och behover er hjalp!

Jag har ett dilemma. Jag vet inte vad jag ska ha pa mig nar det galler en fest som familjens vanner och slakt ska vara me pa. Jobbigt varre. Har tva alternativ som jag velar mellan, sa tankte fraga er alla om lite rad. Vilken outfit som ni tycker kommer att vara bast =) thanks for ur help!

Alternativ 1:
 

Alternativ 2:


Sa va tycker ni nu? Vilken outfit ska jag valja?

T spådde in i framtiden

Pratade med T igår, och vi bestämde oss för att vi ska dra ihop våran klass för reunion om sådär 5 år, och att det ska bli så kul att få se hur alla har tagit sig i livet och what they have become. T började då att spå i sin lilla spåkula och berättade vad alla skulle bli. Hans lista slutade såhär (kommer nu att skriva ut alla namnen fullt så ni vet vem ni är =)


Nathalie: Är med i OS och kastar slägga

Hampus: Alkoholist

Calle: Är förlamad och sitter i rullstol

Seppo: Sitter med Hampus

Isa: Proffesor i typ matte

Björn: En riktig björn ute i skogen

Becca: Polis (kommer att stoppa T for fortkörning)

Johanna: Svensklärare (kolla K, kommer ihåg ;) (kommer att ha T unge i skolan, så honkommer att få träffa honom på utvecklingssamtalen)


Johan:
Hemmafarsa med 3 barn

Svec: Programledare för något barnmorgon program

Markus: Tatuerare/piercare

Sandra: Lapplisa

Tobbe: Blir grym forskare, men när han inte vinner nobelpriset så bryter han ihop och hamnar på psykhem. Men vi pratar med dem, så han får komma ut över helgen för vårat reunion.


Camilla:
Jobbar med ett stressigt jobb, som ambulansförare. Eller nej förresten, advokat.(T kommer att behöva det)

Jacob: Är med i Lets Dance. Jobbar annars som bartender.

Micke: Rockstjärna

Tulli: Lever på hockeyn. Men tvingas sluta pga knä skada. Men pga att han är känd så får han lätt ett jobb, utan att ha pluggat vidare. Vill inte jobba, så vinner på triss och reser runt o lever livet istället.


Katta:
Är veterinär. Eller jobbar på ett hem som tar hand om typ hemlösa hundar.
Patricia: Slitz model, nej förresten, blir personlig assistent. Gillar att hjälpa andra människor. Behöver inte tjäna bra, gift med en riktigt rik man. Hjälper bland annat Calle så han klarar sig.


Så vad tycker ni om era framtider ;) Klandra inte mig om ni inte gillar dem, allt är T fel. Men skulle jag nog kunna byta ut =p


vad har man för något som kan ta en någonstans i livet?

Jag skulle vilja bli någonting bra. Någonting som man känner att man har gjort något som man vill i livet när man är sådär gammal och sitter i en gungstol och funderar över livet.
Jag skulle vilja komma på vad jag är bra på, och satsa på det. De flesta har ju sporten o de blir sportstjärnor, andra har utseendet och blir modeller, andra har rörelsen och blir dansare. Jag vill komma på vad jag kan göra. Känns inte som om jag har den där direkta talangen till något. Så vad kan man göra?

Sitter återigen hos grannen och skriver, men ska snart kila tillbaka till mitt lilla hus och börja jobba. Idag är det inga aktiviteter för barnen, så det kommer bli en lång dag!
Talk to u later <3


 Bjuder på den här bilden :)

Sista dagen pa veckan

Dagens Diss: Vadret var kasst idag, sa vi kunde inte njuta av varan picnick som vi hade sett fram emot. Men vi holl ut i tva timmar, sen begav vi oss hem igen till varmen...

Dagens Hiss: Att fa traffa tjejerna igen. Nagra mer an andra.

Nu ar det sangen som galler <3

Picnic me tjejerna!

Idag ar det picnic som galler med tjejerna. Sa jag har nu varit uppe i koket och skart frukt. Duktiga jag! Och ni ser ratt, min dator fungerar inte igen sa det blir utan vara sma bokstaver som vi vill ha! Irriterande, visste val att jag inte skulle ha stangt av den...

Morsdag ar det idag har borta i USA, sa hela L sida ar har pa lunch eller nagot. L's mamma tycker nog inte riktigt om mig, men bryr mig inte. Man har vant sig nu att bara stanga av kanslorna i det har fallet. Om nagra minuter sa kommer C och hamtar mig, sa man kommer ut fran huset ett litet tag igen. Vi ska ha picnicken i the Botanic garden, sa det kan bli kul. Ata en massa, spela lite spel, prata och bara ta det lugnf fran vara jobbiga liv just nu! Later ratt bra eller hur?

Na nu maste jag kila igen, blev en liten snabb uppdatering iaf! <3

Upp och ner

Friends with benefits. Något som slagit fast i mitt huvud nu. Kan någon förklara för mig vad som är så bra med det egentligen? Hur kommer det sig att det blir så egentligen, att det är den enda lösningen som finns? Vissa tycker att det är bra och andra håller inte med. Vart går gränsen någonstans?

Dagens diss: Det kala vädret och myrorna som har invarderat mitt badrum.

Dagens hiss: Att jag har fått en ny inblick i saker, nu väntar jag bara på att min kropp ska ta ett beslut åt mig och säga åt mig när det är dags att lägga ner.

Jobbarkväll, inte riktigt..

Vet ni, vet ni, vet ni vart jag sitter någonstans just nu? I mitt hus, i våran soffa och kollar på Grey's anatomy.. Jag jobbar.. Men vad skriver jag på? Jo, min dator!! Den funkar, fattar inte vad som hände, men den funkade idag när jag kom tillbaka från min lunchträff med M. Så nu är jag rädd för att stänga ner den så den kanske inte funkar igen.. Det vore inte bra någonstans!

Sitter och pratar med E här, och det får en i andra tankar. Jobbigare tankar, men det är såna som behövs. Glad att jag har dig <3
Idag har jag även suttit och samlat ihop mina bilder som jag ska ha i scrapbooken, har kommit upp i 310 nu, det är jäkligt många, men vad gör de :)

 Lovade ju bilder från när M och jag hade ansiktsmaskar, så har kommer en iaf ;)

Ni som undrar hela tiden om jag inte shoppar längre =)

Jag vet att många är intresserade av vad jag shoppade när M var här, så tänkte att jag lika gärna kunde visa er. Jag har faktiskt inte shoppat så himla mycket på senaste tiden, så ni borde vara stolt över mig tycker jag =) Inga skor alls!



Ja ni, vad kan det vara här då. Jag vet att jag inhandlade 12 grejer.. Så från vänster till höger. Startat uppifrån.
1. Leggins (mina andra har gått sönder), 2. Tublinne, 3. Jacka, 4. Klänning me skärp i midjan. 5. Svart tröja me urringning fram och bak. 6. Blå midjekjol (älskar). 7. Klänningen från Urban Outfitters (ni kanske känner igen den från tidiagre inlägg), 8. Linne, 9. Långt blått linne, 10. Långt svart linne (köpte ett likdant fast orange också men det är i tvätten nu).
11. Mina solglasögon!

Här en en outfit som jag hade, min blåa kjol och svarta tröjan från H&M, sen såklart mina
solglasögon också!

Kvallen som varit denna fredag

C och Z akte hem nu for nagra minuter sedan, och jag har en sang som vantar pa mig. Men kande att jag ville skriva lite. Skulle som sagt ha jobbat till 20.00 ikvall, men tjugo i sa ringer L och sager att de precis har fatt sin mat och om det var okej om jag kunde jobba langre (om jag hade sagt nej, sa skulle de anda varit sena..) och fragade om jag hade nagra planer for ikvall. Sager att jag hade tankt ga pa bio me C och Z, men att jag kunde kolla nar vi skulle kila. Pratade me C och vi bestamde att jag kunde saga 21.30 till dom. Far inte ens ett tack tillbaka, utan bara yes. We will be home to then (fragade om det var tillrackligt med tid..) Ingenting. Inte ens sen nar de kom hem sa fick jag ett tack.. Va fan liksom, vi sket i bion for att det blev forsent utan satte oss nere i mitt rum isallet och at godiset som jag fatt hemifran...

Riktigt kul var det att se dom igen. C har jag inte sett pa lange, och Z har jag inte traffat sa, men sallskapet var bra och vi skrattade och holl pa. Lovar dig C att jag ringer dig imorgon sa ska du fa hora allt ;) Det som ar killforbjudet ;)
Na, nu vantar sangen, Fick inte sa mkt somn inatt da jag inte kunde sova, pga mitt jakla ben. men nu ar det lite battre iaf, sa ska sla pa ett nytt forsak! Great!

<3

Fredagen

Dagens Diss: Fortfarande inget svar fran J om vad losenordet o anvandarnamnet ar sa jag kan fixa min dator. Traffade Z ikvall, och han sager att det kommer kanske att ta 30 sekunder att gora. Att det ar sa enkelt sa det finns inte! Fan da!

Dagens Hiss: Att C och Z kom over ikvall och fick mig tanka pa annat! C ocksa for att hon ar en sadan angel som ska ga och byta min troja till en XXS iaf. Den andra sag forjavlig ut pa, och kande att jag inte kan ga dit en gang till.. Sa hon erbjod sig att gora det ist. Tack gums <3

More pain

Som de flesta vet dar hemma, sa ar det inte riktigt sa bra just nu. Familjen tar sonder mig rent ut sagt, o det ar ingenting som man kan lara sig utav det. Att ta all kritik o skit o slanga i soptunnan pa en gang kanske. Tur att man har vanner har borta som alltid staller upp for en. Var bara tvungen att komma bort fran huset igar, blev en nodfika innan volleyballen (da jag akte 2 timmar innan den borjade) me V och L. Idag slutar jag 20.00, men inte blir det att stanna hemma, nej. Har lovat att ringa C och Z, sa tar vi troligtvis en bio. Skont att komma bort!

Imorgon blir det kanske pancakes house med M, sen pa sondag ar det picnik i Botanic garden me tjejerna. Ska halla mig borta sa mycket som mojligt hemifran nu. Samtidigt som alla sager at mig att det ar dags att prata me LCC nu, och sen byta familj. Sa vet jag inte om det ar vart det, for det ar ju bara for 3 manader. O ingen vill ha en i bara tre manader liskom. Sen vet jag att om vi pratar me LCC, sa kommer de slanga allting mot mig. Och da sitter jag sjalv dar me skiten o vet inte hur man ska gora for att forklara.

D sover, sa maste kila ivag nu.. L har gjort en lista pa vad jag behover gora idag.. Talk to u later <3 Glad att ni skriver o stottar i denna hopplosa situation!

Torsdagens upp och ner

Dagens Diss: Braket jag hade med J idag! Blev tokig, seriost! Ibland tror jag inte att de tanker alls. Skulle ivag till Volleyballen, sa sager till att jag aker nu. men for att vara lite snall sa fragar jag hur de ska ta sig till Spring sing (E skulle sjunga i skolan). J svarar, vi ska ta vanen. Svarade tillbaka men hur ska jag ta mig till skolan da?
Fick svaret tillbaka att jag maste faktiskt anordna skjus till skolan. Blev sa jakla arg, sager att det inte funkar att gora sa nar man aldrig far veta nagoting, om man har bilen eller inte. Och att man far veta det i sana fall i sista sekunden! han svarade att han inte kunde halla reda pa nar jag har skola eller inte. Gick darifran innan jag hann saga nagot dumt!

Dagens Hiss: Att jag troligtvis kanske kan fixa min dator nu! For har hittat nagra koder, sa allt jag behover ar att J tar reda pa en sak.. Ojda.. Datorn, jag kommer om 50 ar!! Okej, annan hiss!
Att jag kunde springa racet utan att vara trott efterat! Sa nu har jag fatt alla att springa nasta gang! Yey for mig!

Javla sablar skit..

Larkaka, det ar precis det jag sitter med just nu. och det ar ingen konstig amerikansk kaka, nej da, utan det ar en riktigt skit grej som gor sa forbannat ont! Kom precis hem fran Volleyballen, lika kul som alltid. O det ar mitt lilla gang som haller igang det hela, hela tiden. Vi gor iaf alla glada, o det ar ju sa det ska vara. Om man ska lyssna, sa har jag tydligen blivit battre ocksa, sa det kanns riktigt bra. Idag testade tranaren nagot nytt, att satta mig, I och J i samma lag.. Det gick.. bra.. till slut..
Sa nu sitter ni val och undrar hur det kommer sig att jag sitter har med en larkaka om det nu gick sa himla bra.. Vi hade ett race i slutet. Ville springa av mig lite, I var sa snall och stallde upp i racet mot mig.. Vi sprang, (jag vann btw, haha) o precis nar jag borjade springa sa hugger det till i hela laret. Larkaka var det ja, nar loppet var over skriker jag bara ut helvete. Tack och lov sa ar det bara J som fattar...

Hade tankt ga ut och springa imorgon bitti, skiter i det nu. Men ar det nagon som vet hur man far bort den har skiten, glommer det alltid. Ar det varmt eller kallt som man ska lagga pa? Please help!

 Tanker pa dig idag M!! <3 Love u!


Onsdagens hiss och diss

Har sa mkt som jag vill satta idagens hiss, da det faktiskt hande sa himla mycket bra idag! Tva saker vet ni ju redan om, da jag berattade det i inlagget innan.. Sa det far bli en annan sak!

Dagens Diss (man borjar ju alltid me de daliga nyheterna): Att jag maste slanga annu ett par strumpor idag, da jag har ett hal i dom.. Fattar inte vad jag gor egentligen. Det har maste vara tredje paret ellet nat!

Dagens Hiss: Jag gjorde varldens snyggaste fickparkering i Evanston! Shit alltsa, trodde aldrig att jag skulle klara det, akte fram o tillbaka.. Till slut sa kom jag perfekt in, kan ni tanka er me en Van! Oj oj, jag ar impad av mig sjalv. Sa det till och med hogt nar jag kollade in parkeringen. Tack o lov pa svenska, sa ingen fattade ;)
Sen har jag en annan sak, maste bara ta me den ocksa, inget sager hur manga hiss och diss det maste vara! Mitt och J smsrace nar jag skulle till skolan och hon skulle "sova"! Alskar dig sis <3 fan va kul jag hade!

Wonderful life, I got a new one!



Kom precis hem fran min drawing klass, och vet inte riktigt vad jag ska saga.. Lararen tycker tydligen att jag verkligen har ett oga pa hur man ska gora haret "levande".. O att jag ska ta in den kanslan i ansiktet ocksa.. far se hur man ska lyckas med det, men an ger jag inte upp!

Hade sadan himla tur ocksa ikvall. Min troja som jag bara alskar har gatt sonder, igen.. Det ar den andra.. Den forsta gick sonder i somen under armen, sa akte och bytte den till en annan. Det jobbiga var da bara att de beholl kvittot. Tankte inte sa mycket mera pa, for vem tanker att den kommer att ga sonder en gang till.. Saklart den gor det, den som jag fick for kanske 2 veckor sedan, har precis samma reva under armen.. Sa jag akte in till Evanston, hjartat i halsgropen, hade sminkat mig lite, satt pa mig leggins istallet for mjukisbyxorna, och slog pa min kvinnliga charm. tack och lov sa var det tva killar dar, och de tankte forst att de inte kunde hjalpa mig da jag faktiskt inte hade nagot kvitto me mig.. De andrade sig till slut, och nu har jag annu en troja, min tredje.. Vad sager man, tredje gangen gillt? Tog aven en storlek storre, sa har nu XS, istallet sa det verkligen inte ska spricka igen. For vem vet, det kanske var mina stora muskler (brost) som gjorde att det sprack...

Något att skriva om

Har upptäckt att jag skriver väldigt mycket inlägg just nu, men kan inte hjälpa det. Det är skönt, o man har inte så mkt bättre för sig på mornarna när man börjar sent =) men som sagt, det är min blogg o jag har inte tvingat er att läsa det om ni inte vill =)

Som ni kanske märker och ser så sitter jag inne hos D igen, eftersom min datorn fortfarande inte fungerar.. Vilket är stört irriterande.. Hatar att behöva vara ivägen, men det är det man får ta nu om man vill ha sin dator igång me bilder för er och åäö i texten..

Hade sovmorgon idag me, o vet inte vart dessa sovmorgonar har kommit ifrån.. Har inte haft det sen jag kom hit, så det är lite skumt. O vi har fortfarande inte haft "pratet" än som L vill ha... Så vi får se när det kommer..


Tisdagens

Har ju lovat att halla igang nu me min nya kategori, dagens hiss och diss, sa far val gora det da!

Dagens Diss: Dagens diss maste ju bara vara det att the SWIN FLU har kommit hit till staden. De sager att det har patraffats nu i samma byggnad som min minsta unge gar i skolan.. Kanns det bra, nej inte nagonstans faktiskt!

Dagens Hiss: Jag skulle egentligen ha jobbat 13 timmar idag, men mina sma vardforaldrar bestammer sig for att skita i saken de skulle ga pa och istallet ata middag ute, sa de kommer hem rund kvart over 8 tiden istallet for vid 11. Sa det blev bara 10 timmar idag! Det maste ju varit dagens basta!

Vad ska man gora nar allt man gor ar snallt?

Jag har tankt mycket pa det har med vad man ska gora nar nagon trycker ner an. Nar ar det dags att ta tag i saken och sta upp for en sjalv? Jag gjorde det nyligen, och da fick man en utskallning istallet.. Gjorde det idag igen, och da fick man ett forlat. Samma manniska, men ack sa olikt det kan bli.

Jag vet att jag har ett stort hjarta och vill alla val hela tiden, men det ar inte alltid sa bra som alla sager. Jag glommer bort mig sjalv da och aven om jag kan fa skit, sa gor jag inget at det, da jag vet att det kan skada andra. Ska det vara sa?



Kanner att min blogg inte har sa manga bilder nu, men det ar bara for att jag inte kan anvanda min egen dator! Sa de far bli en gammal bild, eller gammal o gammal, en bild ni sett iaf, istallet an sa lange!

Mandagens hiss och diss

Har kommit pa en ny sak som jag ska skriva om varje dag, eller jag ska forsoka skriva varje dag: Dagens hiss och Dagens diss. Kan inte det vara kul for alla att lasa och for mig att skriva ;) 
Sa tankte borja nu, sa far vi se hur lange det haller!

Dagens Diss: Att min dator fortfarnade inte fungerar och att J vagrar att ta tag i det, o hjalpa mig!

Dagens Hiss: Det maste bara bli vadret, oj oj sager jagb ara va fint det ar nu! Solen skinner, och det ar 69F ute. Hur mycket ar det i grader? Skont och varmt ar det i alla fall!

Some picture of a good weekend

Vad ska man säga egentligen? Man är ensam här borta igen, o man vet inte när man får sällskap nästa gång. Har ju E och E som ska komma och hälsa på i Juli tack och lov, så man har det att se fram emot iaf =)

Har lite tid över, så tänkte lägga upp lite bilder från helgen me M, kanske inte de snyggaste, men det bjuder vi på. Just för att vi är så bra som vi är ;)

        

Nä det får vara nog me bilder för den här gången.. Kommer mera senare, men har inte tid nu =) Som ni också kan se, så är jag rödhårig igen!! UNDERBART!!! <3 LOVE

Bye M, miss you already <3

M har akt hem nu, och tanker vara helt arlig o saga hur det kanns.. Det kanns at helvete! tanker inte gomma undan sanningen o saga att det inte var jobbigt, for det var det.
Inte blev det lattare heller sen nar L skiter i att svara om de kommer och hamtar en eller inte.. Efter 3 sms och ett antal samtal, och man har lamnat av M utanfor sakerhetskontrollen sa vet man fortfarande inte hur man ska ta sig hem.. Kanns det bra, inte nagonstans. Till slut ringer L och fragar hur jag tanker ta mig hem darifran, om jag ska ta en taxi eller om jag vill att de hamtar mig. Svarar helt kallt att jag vill att de ska hamta mig. Va fan liksom, de lovade att hamta upp mig sa fort jag slappt av M, o sen fragar de om jag kan ta en taxi ist for att de inte orkar slappa sig ut ur huset... Hon sa att hon inte visste for hon har inte "hort" nagot fran mig.. Skojade hon me mig da eller?!

I alla fall, efter mycket om och men, sa sitter jag har hemma nu. Funderar pa att ata en mockaruta som M och jag bakat, trostata lite som man ser dom pa TV att gora.. Inte bra.. Men vada, fortjanar det lite.. Sa man tanker iaf...
Fan va jag langtar hem nu! Ville inget annat an att gomma mig i M vaska och aka hem me henne! Hur underbart skulle inte det vara liksom?

Nu maste jag sova, har massor att gora imorgon som ska hinnas klarts... En uppsats bland annat.. usch igen! 

Sitter här och ser ner på downtown

Sitter nu i familjens Condo, nere downtown. Mitt i alltihopa. Min fråga är, varför har vi inte varit här oftare för? Det är precis som ett litet hotellrum och hur fint som helst! Ett block till Michigan Ave, så klagar inte heller ;)

M och jag har gått runt idag, inga foton blev det dock, då det har regnat. Blev istället ännu mera shopping. Bra för min garderob, men min plånbok tycker inte det! Men lyssnar man på det, nej inte direkt va? Lång dag och mycket gång, och det slutade med att M och jag gick tillbaka till Condon för att ta en mysig hemmakväll istället. Tillsammans med godis, chips, sushi för middag och annat mumisgt, har vi kollat på film och haft ansiktsmaskar på oss. Wonderful! Bilder på det kommer, haha!

M följde med mig till Volleyballen igår, och vi hade lika kul som vanligt! Spelet var helt okej, men när jag vaknade upp imorse så hade jag två stora blåmärken runt handleden. Det såg precis ut som att någon hade tagit tag i min handled och klämt till. Inte snyggt någonstans, men det är på väg tillbaka till vanligt igen. Nu sitter jag här och tittar ut genom fönstret. Vi är på 20 våningen, och det är underbart med utsikten. Chicago är så otroligt fint nu i mörkret med alla ljus runt omkring. Ska försöka ta kort på det så ni får se hur det ser ut. Jag älskar att bo i storstad, skulle lugnt kunna tänka mig att bosätta mig här om det inte var för de otroligt kalla vintrarna. Usch!

Nä nu har jag en uppsats att skriva medan M sitter och kollar på tv. Trist, men vad ska man göra? Måste men det är bara 2 veckor kvar, sen är jag klar!


My wonderful mom is here, and I just love it!!

Min underbara M ar har som sagt, och jag vet inte vad jag hade gjort utan henne! Jag klarar mycket, jag har gatt igenom mycket har borta, men huset har nu forvandlats till hell's house, instead of Hell's Kitchen... Pa ett satt ar det bra att hon bor tillsammans me mig, sa hon verkligen far se hur det ar, hon och alla andra hemma har ju trott att jag overdrivet, att det inte kan vara sa illa. Prata me M nar hon kommer hem, o ni far svaret..

Iaf, idag fick jag dagen ledig, da grannarna ville ta hand om barnen at mig. Sa M och jag akte ivag till Woodfield, storsta mallet ever! Innan shoppingen startade, sa bestamde vi oss for att aka in till IKEA for att ta en lunch, som sagt ingen mat hemma.. Nar vi kommer in sa ar det forsta vi ser, nar vi kommer in i matdelen, ar en skylt dar det stod dagens ratter. Langst ner pa den star det PITT I PANNA! Kunde inte sluta skratta. Skulle man vara en bra svensk och ga fram till dom och saga, snalla ni har stavat det fel och det det star nu, betyder DICK IN THE FOREHEAD... Nar vi forklarade for dom, sa sag de ut som idioter och sen fattade de och de andrade. Dagens basta... "Vem vill ha Pitt i Panna till lunch?" 

Efter shopping i mangder, roligheter och skratt, sa var det dags att aka tillbaka till helvetet igen. Sen vidare till Volleyballen. Skon dag har det varit, och vi har packat och fixat klart, nastan iaf, for imorgon aker vi in till Condon downtown och stannar dar over helgen, sa slipper familjen ett tag, men nasta vecka vill L prata me mig, ser inte fram emot det!! Livradd? Lite kanske.. Kanske blir sa att man gommer sig i M resvaska istallet.. Hur later det, en battre plan?