Söt kommentar på jobbet

Fick höra på jobbet förra veckan en sak som gjorde mig glad =)

Det var på lunchen och det var lika stressigt som vanligt med kunder som gnäller om de får vänta 5 minuter på mat och saker som inte var tillräckligt bra eller tillräckligt mkt.. Så dagen innan hade jag tråkigt när jag jobbade kväll så skrev en lapp "Smile and be happy!"

Så denna lunch kom det in två killar och de kommenterade just den lappen.
Dom - Haha är det en påminnelse eller vadå?
Jag- ja, man behöver den när man jobbar långa dagar och är lite trött i slutet..
Dom- men den behöver väl inte du? Vi tycker du klarar dig fint, du är ju hur glad som helst ju och ler hela tiden =)

Skit kul att höra :D fast man var sjukt stressad och allt =)

SISTERSISTERS

J och jag hade bestämt oss för att kila på Twilight Eclipse, premiären idag. Så när vi skulle boka biljetterna igår kväll så fanns det väl inte sådär skit bra platser. Jag menar, det var ju inte så att det var slutsålt eller så, utan det var långt ner, eller alldra högst upp, eller ute på kanten..
Så vi bestämde oss för att se New Moon istället ikväll och sen ta det på fredag eller nåt =) Mysfredag me bara vi syskon. Hoppas det blir så nu och inte ändringar i sista minuten som det brukar bli.
Länge sen det bara var vi två <3


LOVE <3


---

Livet blir inte alltid som man riktigt tänkt sig.. That sucks..


groda i rummet? Inte direkt en prins

Ofta min kofta att jag hade en.. gissa vad... groda i mitt rum!!!
Sitter här i min goda ro och funderar på att släcka lampan och gå och lägga mig, och vad ser man i ögonvrån?

Jo någonting som hoppar.. Tänker va fan inte mer kryp! Kollar dit, och vad ser jag, en liten smågroda hoppa runt!! Inte okej någonstans, inte okej att jag har mina kläder på golvet som den kan hoppa in i och jag sätter på mig kanske just den tröjan som den är i och jag får en groda på kroppen!!

Pallar mig upp ur sängen, säger åt eller jag bad honom faktiskt om hjälp att ta ut den! Han fångar upp den me hjälp av ett kort och bär den till verandan, där bestämmer den sig för att hoppa = landar platt som en pannkaka me benen utåt! Stackare... Men ut kom den, alive!

Talk to you later <3

Fysträning så man blir fit

Träning ikväll me S! Sen ett dopp för att svalka oss!
Sen får vi se vad som händer, troligtvis så ville R komma över, så vi får se :)

<3

vad finns det för människor

Det har kommit in en del skumma människor på restaurangen nu alltså och måste bara säga det!

1. Ni vet hon spöktjejen i Harry Potter och hemlighetens kammare, hon som tycker om Harry iaf! Ni vet hennes röst, sjukt ljus och låg.. Det kom in en tjej som snackade precis som henne!! hahha!

2. Kom in en man idag, som viskade fram vad han skulle ha medan jag gick förbi och gav mig pengar i farten.. Det var inte så att han hade bråttom eller så för han satte sig sen ner vid ett av borden...

3. En dam kommer in en gång i veckan som hon vackert påpekar och säger att man får ju unna sig lite ibland. Det förstår jag också för det brukar jag också göra. Men sen kommer kommentaren, det är ju inte så att jag inte har mat hemma för det har jag, massor! Men du vet, det kan ju bli som filmerna, kan ju komma in en snygg kille nån gång...

4. Igår när jag jobbade kväll så kom det in en utlänsk farbror som inte kunde mkt svenska och ännu sämre engelska och säger att han ska ha mat för två personner för 110 kronor för han hade denna rabattkupong.. Något som vi inte har hört talats eller sett något om tidigare.. Ringde chefen och hon sa att det funkar men att vi inte ger ut pengar tillbaka.. Han fattar ingenting och skriker åt mig att de ska på teater och aldrig mer skulle gå hit.. Kul att precis innan var det tomt, men just då kommer det in ett sällskap på 6 pers, som då hör allting... Tack för den..

Det var fyra exempel på vad jag får genomlida..



dagar i solna

Andra kvällen uppe i solna nu. Igår var jag hos L och sov där. Mysigt! Kom hem halv 9, så blev en varm dusch, te och sen värmekudde. Halv 11 kommer L hem och vi sätter oss ner och snackar sjukt länge. Skit kul verkligen och det behövdes! <3 oftare!!

Denna kväll kom jag hem till P. Hade me mig massor av sushi hem till dom, men de hade redan ätit under dagen. Fick helt enkelt bli lunch imorgon för dom.. Frågade om jag ville ha lunch me mig.. Eh behövs kanske inte.. Eller vad säger ni?

Fick nyss ett samtal av L, han ville att jag skulle hänga me och bada.. Sa att jag var sopa då jag sa att jag satt uppe i solna.. Vadå sopa, vem var det som banga när jag och S skulle iväg förut? Sa att vi kanske kunde ta det imorgon ist =)

Nu ska jag kila och vara social! Talk to you later <3

Ska man eller ska man inte?

Nu drar jag vidare upp till en galen vecka och jobb.
Idag jobbar jag 11-20, imorgon 10-20, sen på onsdag och torsdag är det tack och lov bara 10-15! Men detta resulterar i att jag kommer att tillbringa måndag och tisdag kväll uppe i Solna. Skönt att få sova ut i ytterligare 45 minuter!

Funderar starkt på att gå ner till stan nu istället för att ta bussen om en halvtimme.. Jag är ju klar =) så varför inte? Jo för att det är sjukt kallt ute och jag bär på en väska som skulle kunna slå ner någon.. Men vad ska jag annars göra i 30 minuter? Nä det blir nog en promenad iaf :)


S och jag i lördags! Ungefär som bilden visar så känner jag inför att gå ner nu till stan...

Talk to you later <3


Mysbad bilder




















Och här kommer bilderna från T äntligen lyckades få ner oss till vattnet för att bada! <3


Bilderna frå badmyset

Här kommer några bilder från igår när vi åkte iväg till Vacksta för badmys!!



















Här är några av bilderna som vi tog innan vi ens kom ner till vattnet och T började bli galen på mig och S som bara ville fortsätta, haha! <3


Myggor blev en plåga

S och jag försökte oss på att åka och bada ikväll igen, men regn, kyla och myggor stoppade oss när vi stod me fötterna nere i vattnet. Vi kom på oss själva med att tänka, vad tusan håller vi på med? Det ska ju bli bra väder nästa vecka, då kan vi ju inte ligga hemma och äta alvedon bara för att vi blev sjuka :p

Så vi körde hem igen, höjde musiken som blev 80 talets bästa, haha! Sjukt skön musik var det då<3
Men  nu har jag slagit mig ner i soffan och tittar på Systrar i jeans. En film som man många gånger känner igen sig i. Både på gott och ont då vill säga..

Talk to you later <3

Sola, sola sola

Solen skiner, så jag undrar om jag ska sätta mig på verandan och sola lite? Vad tycks?

Jag måste ju komma igång nu om jag ska kunna hålla jämna steg me de andra tjejerna.. Hmm.. Får se hur det går, mitt mål är iaf att få bort mina fina tejplinjer! =)

Sola försiktigt ;)
<3

Kul att jag tittade ut genom fönstret nu och det är sjukt molnigt me svarta moln!! Usch!!

Så ska en lördag verkligen vara

Hur mysig var inte dagen igår på en skala? Jag menar, verkligen hela dagen var skit bra! =)
Började me att jag kilade ner på stan och mötte upp S. Gick runt där ett litet tag, sen vidare för att försöka hitta en bröllopspresent.

Blev en liten roadtrip till Arlanda också, då vi skulle lämna av J och M som sticker till Bulgarien i en vecka. Och lämnar oss här hemma! Not cool! ;) Jämfört mot M, L och J så kommer jag se ut som en blek pannkaka! Blir att sola så fort man är ledig!

Men kvällen slutade inte där, utan det bar hemåt till S då middag stod på bordet! Hur lyxigt som helst ju! Har blivit min lilla extra familj där nu. Så jag, S och T bestämde oss för att kila ut till Vacksta och bada :D
Blev volleyball me foppatoffla, skratt och sjuka kort, slowmotion hjulning, och sen bad såklart! T blev galen på oss för att vi ville ta kort hela tiden, haha! <3 Bilderna kommer upp så fort jag får dom av S!
Senare när man är hemma igen så kommer R över för att kolla film me en =)

Talk to you later <3


börjar man bli gammal?

Undrar om man ska vara huslig och baka scones imorgon när man vaknar? Får ju allt för mig själv dock, men det kanske är bra ;) får man vara lite ego?

Funderar på vad planerna är imorgon, om det är sol. Ja då vet vi alla vart jag kommer att sitta. På baksidan insmord i kokosolja ;)
Om det är regn då? Funderar på att åka ner till stan för några saker inne på H&M, sen åka vidare för att kolla på bröllopspresent. Vi har en liten idé som jag tror kan vara riktigt bra =) så ska kolla runt på det kanske. Får se om jag får me mig någon eller inte =)

Nä nu är det sängen som gäller me en film. Jag och A har konstaterat att man inte alls börjar bli gammal om man lägger sig för film eller städar rummet klockan 23.00 på en fredag ;)
Love <3

När alla talar

Hemma igen från en mysig kväll uppe i Sthlm. L, jag och P kom till restaurangen lite tidigare för att kunna dekorera och göra tårtorna. Roligt hade vi och när vi var färdiga 1 timme innan alla skulle komma, kom vi på den geniala idéen på ett tidsfördriv..

Knuta rosetter av band vi hade me oss kring glasen! Smart va?! Bilder kommer senare ;) Då jag orkat lägga upp bilderna, är ju ledig imorrn så ;)

Kvällen fortsatte vidare till extrafamiljen, dom sa att jag kunde vara hos dom imorgon när alla lämnar mig ensam hemma. Tror jag klarar mig men det känns ju alltid bra med en plan B, eller hur =)
Nu ska jag se så inget av mina plagg åker ner i J's resväska ;) haha!

Talk to you later <3

shoppingförbudet är brutet

Just det, ni vet det där shoppingförbudet som jag satte på mig själv efter helgens inköp..?

Nu är de så att... jag lyckades bryta det igår. Hittade en skit söt klänning på H&M. Skulle egentligen inte ens testa den för den var väl inte min stil.. Men så blev det som det blev och på satt den skit bra, lite stor i midjan bara men aa. Ska ha på mig den ikväll så ni ska få se då =)

Syrran fyller år och blir vuxen?

GRATTIS ÄLSKADE L, MÅSTE JU TILLÄGGAS!
Idag är dagen du fyller 20 år, och kan gå till systemet själv och shoppa loss ;) Steget in i vuxenlivet, eller kanske var när blev 18? Jag vet inte, båda åldrarna har ju med sig en förändring iaf =)

Kännt varandra i typ 3 år, men känns som forever, skoj det!

Ska kila över direkt efter jobbet, sen blir det födelsedagsmiddag me släkten tillsammans, mysigt så här på en fredag =)
Talk to you later <3

Dåliga nyheter direkt på morgonen..

Fick ett sms 07.10 av en av syrrorna där hon meddelar mig om att kortläsarna inte fungerar i hela sverige.. Att det går bra att ta ut från bankomaten, men inte att betala med.. Skoj tänker jag, eftersom jag jobbar lunch idag och vi inte har någon som helst småväxel i kassan, och ni vet ju hur banken är...

Tack sötis för att du förvarnade mig iaf, förstår att du får det jobbigt på pressbyrån idag. Hoppas bara folket har lite vett i huvudet och förstår att det inte är vårat fel...

Talk to you later<3

Solen skiner som ljuset själv

Nu ska jag påbörja min promenad ner till stan, där jag ska träffa L för lite mys innan jag måste ta 13.45 tåget upp till stan för att jobba.

Ha en solig och skön dag allihop! <3

Me as a... I dont know



Har ju glömt att lägga upp den här bilden på mig, som D ritade när jag var i Chicago. Fin va? Det är jag, ser ni likheten ;)


Helgen o kom

Nu är det snart helg, och planer bildas fort :) sjukt kul, och jag längtar!

Imorgon är det stan och lunch me L, sen ska jag kila upp till jobbet och jobba kväll. Det kanske är mindre kul, men alltid timmar.

Fredag är det jobb lunch, sen ska jag hem till L, fixa mig, prata av mig och sen ska vi vidare till hennes födelsedagsmiddag =) Ska hjälpa henne och P att dekorera, så det blir skoj =)
Samtidigt då så kommer även kusinen min ner på kvällen och stannar under lördagen =) Länge sen man såg henne och kunde umgås, vet inte riktigt vad vi ska hitta på för skoj, kanske blir bra väder =)

Lördag blir att vara me E, och sen på kvällen kanske jag ska träffa R. Vi får se. Sen söndagen blir det kanske att vara me L.

Ser ni, längtar man inte bara till helgen nu :D vad ska ni hitta på för skoj?
Talk to you later <3

Hope

Idag fick jag ännu ett problem gällande schema. Nu kom även H och säger att hon inte kan ta söndagarna längre! Ahhhh va tusan ska jag göra!!! Måste fixa mer folk!! Pratade me A idag, och frågade om det var lugnt att köra hela dagar istället ibland och det var det. Så jag antar att det kommer att funka ett litet tag iaf... Cross your fingers för det!


Jag i Chicago =)

Tränade idag igen, och det var sjukt skönt! Dock var det ju inte me mitt lilla lag, Nykvarn, utan det blev att provträna för telge istället. J och S spelar ju där och de tyckte att jag iaf kunde komma och testa, så varför inte?
Så spelade i 1.5 timme tills mina knän började säga ifrån, så hoppade av de sista 20 minutrarna. Kanske inte helnökd me min insats men den dög för tillfället iaf!
Nu måste jag bara komma på hur jag ska göra me allt. M vill även börja på tennis igen, så funderar på att göra det me. Skulle vara skit kul =)

Talk to you later <3


Skumma människor på tåget

Sen dag idag verkligen, sjukt trött och fryser. Trodde det var sommar men icke...

Kom in hem förrän tio i 10 idag, tack vare att M kom och hämtade mig. Hatar att behöva jobba kväll, då jag kommer hem så sjukt sent. Sen jobbar jag lunch imorgon..
Det jag kom och tänka på på tåget på vägen hem var, hur otroligt äckliga vissa människor är..

1. En utlänsk man sitter och stirrar på mig från att jag sätter mig på tåget till att han somnar nån gång vid flemingsberg.. Man vet inte vart man ska titta..

2. 3 blonda, finska fjortisar kommer på vid älvsjö och sätter sig på andra sidan av mig. Och 1 minut efter att tåget börjat rulla igen så börjar de spotta på golvet.. Ofta min kofta man gör det liksom! Kunde de inte gjort det innan de blev på eller?!

Nä, nu fryser jag så ska kila ner i sängen och kolla film tills man somnar!
Talk to you later <3

Dra mig ur soffan

Jobbar kväll idag, så jag har någrar timmar hemma :)
Hade tänkt sätta på mig bikinin och slå mig ner på verandan och få lite sol, men så blev det inte. Sjukt kallt ju =/ solen är ju framme men det blåser kallt =(

Så tänkte åka iväg till maxi nu, fixa lite till ikväll och sen åka upp tidigare till Sthlm för att byta lite kläder som var för stora, och sen se om jag hittar lite underkläder. Kan bli en skön dag ändå!

Talk to you later <3

Med i Miss C design smycke tävling

Var iväg en snabbis me M till S, och hälsade på. Mysigt var det allt, och blev tillsagt att vara me i denna tävling. Hade ingen aning om vad de snackade om, men kollade nu och jag älskar vad S gör för smycken, så varför inte?! Hur bra som helst ju eller vad säger ni? =)


Ett  halsband i sommarens korallfärg. (Kedjan kommer att vara kulkedja) Jag är med och tävlar om halsbandet...

Vill du vara med och tävla du också?
Gå in på hennes 
blogg och se hur du ska gå till väga.

Passa även på att kika förbi i hennes webshop där det finns massor av snygga smycken! =)

Nu är det sängen som gäller, talk to you later <3

Min tur att ta hand om tiderna...

Ännu en dag på jobbet är avklarad.

M ska sluta och börja på mariatorget istället, G ska iväg efter den 23 juni.. Så det kommer vara jag och en till tjej som kommer få jobba som galningar sen i sommar. Visst är det bra me timmar och allt sånt.

Det som hände var att helt plötsligt står jag där me tiderna i sommar, och försöker få ihop det. Från M blev det nu min tur att ta hand om schemanen.. Vilket betyder stort ansvar att göra så alla blir nöjda. + att det är bra att man får de tider som ma vill ha.. Så det är tur i oturen.
Och ni känner mig, vill att alla ska bli glada, vilket är sjukt omöjligt i det här fallet!! Håll tummarna för mig att det löser sig!

Talk to you later <3

När inget slår till ro

Är trött, är trött på att behöva förklara mig hela tiden, på att inte vara tillräcklig..

Ska jobba hela veckan, skönt me timmar nu. Det blir måndag lunch, tisdag kväll, troligtvis onsdag lunch, torsdag kväll och fredag lunch.. Så några timmar blir det allt!
Men kommer bli helt slut om kvällarna men det är det värt, + att det ska bli skit dåligt väder när jag jobbar och bra väder när jag är ledig, hur bra är inte det ;)

Talk to you later <3

mera

Just det en kjol också :D


<3

Shopping igen?

Om jag säger att jag har shoppat.. Kommer det som en överraskning då för er?

Åkte iväg till Skärholmen igår me mina sötisar, J, M och S. Skulle inte bli så mkt shopping hade jag tänkt. Men vad händer, typ i varje affär som vi kommer in i hittar jag något! Usch inte bra!!

Det fick bli två par shorts, en klänning, ett par skor, ett par solglasögon, en långkofta, en blus, en shortsdress (vet inte om jag lämna tillbaka den...). Tror att det var allt, haha!

Idag kommer min älskling hit, ska bli såå underbart att se henne igen! Miss you hon <3

Talk to you later <3

När pengarna inte finns

Hemma igen från en jobb dag. M jobbade me mig idag, och det var något nytt ska man säga =)
Vi hade dock ingen växel, så jag fick den goda idéen att jag kan ju springa iväg till S.E.B och växla. Då får jag ju lite rast också..
Kommer dit, upptäcker att myntväxlaren är trasig, så jag får vackert ta en kölapp som alla andra.. Upptäcker då att det är 40 nummer före mig!! Va fan!
En halvtimme senare plingar mitt nummer upp, och jag får då reda på att de inte har några mynt kvar! Skojar dom me mig är min enda tanke! Har jag stått här i onödan liksom?!

Får springa iväg till Swedbank och håller tummarna på att jag kanske kan få växel där.. Tar en kölapp, 20 nummer före mig denna gång!! Kommer fram, då säger de att jag inte kan växla hos dom för att vi inte är kunder.. Trodde jag skulle dö! Men me mkt prat så sa hon bakom disken att hon kan ju kolla bakom och se om de hade något. De hade det! Så efter en timmes letande så kommer jag tillbaka me växel :D

Dagens äventyr...

Morgonpigg eller nåt

07.59, bussen går om en halvtimme. Jag sitter med blött hår och osminkad. Men har ju iaf ätit klart!
Men det kanske är dags att ta tag i livet och slänga mig in på toan? Är dock själv hemma så det är ju ingen kö direkt, haha ;)

Blir att jobba lunch idag, så kommer hem i hyfsad tid iaf, skönt det! Var helt slut igår!
Nä nu måste jag göra mig vacker, talk to you later <3

STANLEY CUP VINNARE

Fick precis läsa på Aftonbladet att mitt kära Chicago står som STANLEY CUP VINNARE!!
Hur kul som helst verkligen, kan gissa att J är på topp nu hemma i Chicago. Kan bara dela hans glädje. Om man har lyssnar på dom så har de inte vunnit eller ens gott så långt på ett par år nu!
Så riktigt goda nyheter denna torsdag morgon!



Talk to you later <3


===

Nä nu ska jag krypa ner i min säng, fryser som en frusen kyckling!
Talk to you later <3

Regnet bara öser ner

Underbara P kom förbi restaurangen efter stängning, så jag kom hem 1 timme och 15 minuter tidigare ikväll. Sååå skönt!

När vi satt i bilen på väg hem, så började det ösregna, får då ett mess av R som säger att han ska iväg till ip och springa.. Tycker att jag ska kommer förbi och hålla han sällskap. Haha ofta jag skulle frivilligt ge mig ut i regnet och bara sitta och frysa. Nej tack =) nästa gång lovade jag.

Talk to you later <3

---

Jobbar kväll idag, så kommer inte komma hem förrän jätte sent! Men det gör inget, R har lovat mig att hålla mig sällskap me sms under tiden så jag antar att det kommer att gå bra nu!
Sen kanske jag har tur att P fortfarande jobbar när jag slutar, så kan åka hem me honom =) skulle vara något, så man slipper de läskiga bussarna och tågen!

Nä nu måste jag kila och packa väskan!
Talk to you later <3

När blomman har anlänt

Klockan är 13.00, och det är snart dags för mig att kila iväg till bussen som ska ta mig till jobbet. Eller aa bussen ska ta mig till tåget.. Ni fattar vad jag menar!

Gick iväg till Maxi idag för att köpa mig en blomma. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men valde en iaf. S tycker jag är knäpp att jag tog en fast jag inte ville ha just den blomman. Men jag behövde en, så den får duga så länge tills jag kan komma iväg till Plantagen eller något =)
Det blev en vit garbia (haha eller något sånt, vet att det var något på G). Ni kan få se sen!

Sen vill jag gör om i mitt rum, men vet inte hur!
Talk to you later <3


Snälla barnvakten

Dag 2 på min resa som nyttig..
Vad ska man säga? Svårt att veta vad man ska äta och inte äta.. Skit störigt!

Grannarna ringde precis o ville att jag skulle kila över och passa ungarna ett tag. Får ta på mig den snälla rollen =) fast det inte är så svårt =)


Nyttiga livet startar nu

Första dagen på mitt nya nyttiga liv nu!
Har bestämt mig för att köra GI nu, och jag har fått me mig M och J på det också! Bra bra, men usch va sugen man är på någe gott!

Men va jätte duktig nere på stan när jag skulle luncha me F. Fick till och med henne att äta nyttigt =) Dagens goda gärning!


Kvällens planer är volleyball

Väntar på att J och S ska komma, då vi ska kila iväg och köra lite volleyball! Skoj skoj, och efter mkt jakt efter en boll, kom vi på att J har kanske en.. Haha, jodå det hade han! Varför kollade vi inte där på en gång för?

Hoppas bara att det inte kommer allt för mkt regn nu. Att vädret håller i sig lite iaf! Annars så kommer vi att köra ändå =)
S säger att vi ska kolla the grodge (eller hur det nu stavas) sen efteråt. Jag kommer att dööööö!!!

Nu ska jag kila, talk to you later <3

Jag behöver hjälp!!

Höll på att lägga in min tvätt i skåpet, håller upp ett av mina favoritplagg.. Min blommiga shortsdress.. Och vad tycker jag att jag ser? Jo att den har blivit kortare.. Kan väl inte vara så?
Sätter på mig den, jo fan!! Den har krympt i tvätten!! Hur är det möjligt och fan va lessen jag blir!! Finns det något sätt som man kan göra den större igen?!

Please?!


Vägen upp

Var ju som sagt på Bio igår tillsammans me S, M och J! Sjukt kul hade vi iaf! På vägen dit så hade vi tävling, baksätet mot framsätet. Det gick ut på att vi skulle gissa låttitel på den låt som kom upp näst på skivan som vi lyssnade på. Det blev schlagerfavoriter.. Fusk bara då M visste vilka låtar som skulle komma efter ett tag ;)

Väl när vi var framme, så lyckades jag och M samla ihop 3 stycken Special K bars var, medan J och S samlade ihop = 0! Haha, sopor! Lite bättre och lite finare som får mera! haha, men J hittade sen 3 stycken själv, så hon får väl vara me iaf ;)
Filmen var riktigt bra, och jag är glad att S var där me mig! J och M satt som förra gången och stortjöt. haha! Sötisar där, S och jag bara kollade på varandra och skrattade lite. Roligast var under en scen i slutet, då typ bara jag och S skrattade för att alla andra satt och grät..!



Roliga typer det där!
Talk to you later <3


När en ängel kommer till Sthlm

Träffade som sagt min underbara E idag uppe i Sthlm. Hon ringde förut och säger att hon är i Sthlm tills på måndag morgon, då hon ska kila över till USA för sommaren. Och hon säger att vi måste ses!! Klart vi ska göra det tycker jag! Har ju inte sett människan sen vi stack hem från USA i augusti! Pratat i telefonen är allt, och det är ju inte okej! Gick runt överallt, åt mumsig glass inne på gallerian, gick till skeppsholmen och solade. Skrattade och snackade hela tiden, precis som det ska vara!
Bilder kommer senare!

Nu är det grillning som gäller, sen skräckis tillsammans me J, S och M! M och jag har redan en plan, och jag lovar er! Den är bäst!!
Talk to you later <3

Sång på stan

Kom precis hem från M, myspys! Har varit där sen lunch, då vi alla sprang ner till Sagateatern för att kolla och stötta J när hon skulle sjunga inför alla!
Hon skulle genomföra de sånger som hon ska sjunga på M bröllop. Jätte duktigt!

L ville att jag skulle ringa och sätta på högtalaren så gjorde det! Så hon också kunde få lyssna på det!
Ikväll blir det iaf bio med J och M. "Dear John" får det bli. Undrar om de kommer att gråta lika mkt nu som förra gången ;) haha, men det gör inget. Tycker om er ändå <3

Talk to you later <3

Somriga klänningar

Det som jag älskar med studenttider, är alla vita klänningar som kommer ut i affärerna =)
Hur somrigt är det liksom inte på en skala att kila runt på stan eller under en grillkväll. Att ta på sig jeansjackan om det blir lite kallt eller så. Super fint iaf!
Ska nog ta mig ner på stan nån dag och försöka hitta lite flera klänningar känner jag =)


Min vita klänning från BikBok


Outfiten

Sådär, nu är jag färdig fixad för att kila till G studentmottagning.. Blev väl inte helnöjd me klädvalet, men det får duga =)


Kjol - Zara
Linne - American eagle

Till det här blir det mina vita coverse


Helskotta i bananen

OMMMMMMMMG!!!


Tog bort tejpen.. Tror nog att jag behöver lite sol.. Mkt sol!!!


Vad gör man i väntans tider

Solen skiner, och jag och M har nu suttit ute på verandan i solen och bara myst. Det är någon timme kvar tills jag måste börja fixa iordning mig och göra mig vacker + packa ner sakerna i väskan.
Har fortfarande ingen aning om vad som väntar mig i klädväg, men jag antar att det är en del av att vara tjej kanske ;)

Borde käka någonting till lunch nu och sen hoppa in i duschen, börjar bli rätt rastlös. Men ska inte säga det högt, för då kommer M komma me den bra idéen (enligt henne) att klippa gräsmattan!!
Talk to you later <3

Pause time

Har suttit och fixat lite me musiklistan nu, och shit va många låtar det blev, haha! Helt olika smaker av låtstilar, men det är bara kul verkligen!

Borde gå och sova, men som vanligt kan man inte det när man har börjat kolla på CSI, så måste man kolla slutet.. Jobbigt!
Men nu är det paus så ska passa på att byta om =)

Godnatt sötisar <3


Mottagningskläder

Ska kila på G studentmottagning imorgon, och hela veckan har jag försökt att hjälpa J att hitta kläder till S studentmottagning. Så kommer på den vackra frågan idag, vad tusan ska jag ha på mig?
Det kommer nog inte bli något speciellt skulle jag tro, en av mina nya kjolar och sen vit linne eller något sånt tror jag =)
Vi får se, antingen blir det en hiss eller en diss. Det märker vi!

Talk to you later <3

Musikråd tack?

Nu sitter jag här alltså och försöker hitta en massa bra låtar till en spellista som vi ska ha på en stor fest, så behöver hjälp! Någon bra låt att rekomendera?

Talk to you later <3

Dagens skämt

Roligast var ändå igår när jag och M får den briljanta idéen att tejpa ihop J fötter och händer, så hon inte kom någon vart på ett bra tag! Haha, vi satte oss själva ute på bänken och tittade in i köket och såg hur mkt hon kämpade för att ta sig loss! HAHAHAH! <3


När jetlagen tar över

Senaste dagarna sen jag kom hem från chicago har varit fulla av alla möjliga aktiviteter, så har inte hunnit uppdatera någonting eller lägga in bilder. Bilder kommer tyvärr inte nu heller, då jag sitter på M dator, men en liten uppdatering kan jag ju ge er iaf =)

Tisdagkvällen spenderades tillsammans med J, S och M. Då vi hade bestämt att kolla en Skräckis, The others, men konstigt nog så var den inte så läskig som jag trodde att den skulle vara... Så blev lite besviken där iaf!
Runt halv 3 blev det sängen för oss allihop, så det blev en lång dag.. Iaf för mig, då mitt jetlag fortfarande var i överhuvud över mig... Det blev till att jag somnade mellan 05-05.30.. Inte okej någonstans om jag får säga det själv.
Som den bakmänniska(?) som jag är, så hade jag ställt klockan på 9, för att baka scones till oss alla till frukost, då det inte var mkt på brödfronten. Lite trött då eller? Nja, inte så farligt. Var rätt pigg ändå!

Talk to you later <3

Bagage hallå?

Vad tusan är mitt bagage?!

Fick ett samtal imorse tio i 7, där de sa att de skulle komma och lämna min väska mellan 10-13 idag. Perfekt sa jag, kom bara så fort som möjligt så bryr jag mig inte om resten.
Klockan närmade sig halv 2 när jag plockade upp telefonen och slog numret till SAS för att fråga vad tusan de håller på med. 25 minuter senare får jag prata med en och hon ringer till dom som ska lämna väskorna.

När hon kommer tillbaka i luren ber hon så hemskt mkt om ursäkt för att killarna inte hade kommit ännu. De var någonstans i Tumba och skulle komma ungefär en halvtimme senare! Hon sa att det här är pinsamt för en kvart kanske är okej, men inte 1,5 timme som det nu kommer att bli!
Jag håller helt och hållet med henne!! Hon sa att han som körde skulle personligen ringa mig och be om ursäkt. Så vi får väl se om han gör det eller inte, jag vill bara ha min väska nu!

När oturen bara följer en

Som sagt har det blivit en lång dag, och den avslutades på bästa sätt. Beach volleyboll träning =D älskar det verkligen, sjukt kul och annorlunda!
Träningen pågick mellan 18.20-22.00! Oh va roligt det var! Spelade matcher och hur otur har man igen liksom, haha!
Rätt komiskt om man tänker efter ändå. Det finns två (eller det finns fler, men de här är de värsta) som inte kan någonting, de kan slag, de kan inte reglerna och de vet inte ens hur man ska röra sig. Och jag och J skojar runt om att vi kommer att hamna me dom två, för vi skulle spela 2, 3 eller 4. Men vi tänkte att ingen kan väl ha sån otur att hamna me dom båda två?

Haha vi går till kartorna över planerna och letar efter våra nummer. Mitt nummer, 10 stod på samma planhalva som 1 och 2 (och något nummer mer).
Och vilka är inte det? Jo men såklart dom två!! Ofta min kofta liksom! J höll på att garva ihjäl sig! Konstigt liksom, skulle jag också gjort!

Talk to you later <3

När allt tar en sväng om

Just det, glömde ju att berätta om när jag flög min 8 timmars resa till Amsterdam. Jag vill helst kunna sitta vid fönstret men gång går också bra, vad händer?
Det är så här att det finns 5 säten i mitten av flyget, och vart hamnar jag? Jo i mitten av de fem stolarna! Klaustrofobi eller nåt? Men sätet bredvid mig var tomt, och sätet bredvid den så satt en tant så tyckte att det är ju lugnt. Då kan jag lägga upp benen iaf! Men nu var det bara så att hon var i sällskap me två andra som satt bredvid, och en av dom var sjukt stor! Så dom fick den geniala idéen att byta plats, så han kunde sitta på hennes istället. Han bredde ut sig på halva av det tomma sätet också! Va fan liksom?

Inte nog med det, så var det rätt högt i tak, så lamporna man kunde tända lyste som spootlights på alla runt omkring. De framför mig tände två av sina, så de lös på mig (eftersom alla lampor satt i mitten men var vinklade lite). + att de bakom mig också ville tända en av sina. Så även den lös på en! Samtidigt som jag känner att jag verkligen behöver sova, hur trötta ögonen var och hur skönt det skulle vara att bara få slappna av, så gick inte det. Tittade runt och varenda lampa i flyget var släckt, utan de framför och bakom mig! Hur stor otur får man ha liksom? Sov inte mkt den flygresan =(