När man vill att de andra ska vara här








Det är fredag idag har jag kommit på, bara för några minuter sen. Backstage någon? Nepp det är stängt. Utång, aldrig! Rehab efter säsongen behövs! Många ringa vetrinären igen nästa vecka igen för Selma. Saknar järngänget idag, men har käkat grillat ändå =) Hjälper lite.
Kanske är dags för John Blund ändå nu! Ska försöka iaf!
<3

Att vakna upp ensam

Första natten hemma. Panik nästan. Inget prat eller skratt utanför dörren. Ingen taxi som lyser in genom fönstret som gör att hela rummet blir upplyst. Inte så att man kan springa till nån när man känner att man inte kan sova och vill prata istället. Man vänjer sig väl?

Tvättade bilen imorse, borde vara fin nu. Men vad händer när man är klar me bakdelen? Jo såklart så kommer en sån där bil som ska tvätta gatorna och sprutar upp all skit igen! WHAT THE! Bara att börja om. Men till lunch blir det iaf våfflor!

Hur man faktiskt ska se ut på röda mattan

Måste ju bara säga att vi är ju så jävla snygga på röda mattan i år!


Lady Love, Lady Something och Lady Red


The 3 beautiful ladies that love everything and everyone <3


Stureplanssnobben som säger "pappa betalar", Lady Something och Stekaren direkt från stranden

Alla spelade sina roller, och röda mattan hade nog aldrig sett så många olika stilar. Det var en avslutningsfest som innehöll det mesta. Från glada miner till att man helt plötsligt vänder på huvudet åt höger och man möts av tårar från någon, man vänder huvudet till vänster och där är det samma sak.. När slog vändningen om? Alkoholen, maten som fick en att gå upp sisodär 2 kg, vännerna som kramades och dansade för sista gången?
Det här suger att det är över, en säsong som verkligen gillades <3


när säsongen är över så är man tillbaka

Är tillbaka i civilisationen igen, och hur skumt känns inte det?
Jag vet inte hur det känns faktiskt, folk frågar om det är skönt att vara hemma, om det är konstigt, är det annorlunda? Vad ska man svara på det när man faktiskt har varit borta i 5 månader och bott någon annanstans? Klart det känns skumt, och jag vill inte lägga mig ikväll för då kommer alla kännas så långt bort från en =(

Förra året var lätt att säga hejdå till, det var bara att dra. I år bölade jag sönder när många satte sig i bilen och lämnade en kvar ensam på Senja parkeringen. Många har hamnat i hjärtat och fastnat där nu, inget man kan göra åt direkt <3
Hade roadtrip tillsammans med Eva hem idag, åt mums i Borlänge, hon sov lite och jag hade tunga ögonlock, lyssnade på musik från 2005 och tyckte det kändes som igår, aqua sångerna och skönsången till det. Var ett litet äventyr, och vi har sagt det att det blir fler såna. En trip till IKEA har vi bestämt också ;) någon ska ju flytta!

Ska man försöka sova nu då kanske? <3