Hard work

Det man har kommit fram till är att våra liv är egentligen klara. Någonstans inom oss vet vi vart vi är på väg, vi måste bara ta oss tid och stanna upp och känna efter ordentligt.

Gossip Girl igår var helt okej, det är kul med en ny serie som börjat! Som den läslus jag alltid har varit, har jag såklart läst böckerna innan, så det var lite annorlunda och se hur det var på tv nu. Några saker som försvunnit och några saker som ändrats, men så är det alltid... Det ska iaf bli kul att se fortsättningen.

I Svenskan håller iv på med filmanalys, och vi har nu fått i läxa att analysa en valri film. Jag funderar på att analysera Enough, den är lätt att hitta det man söker, istället för någon tjejfilm som det hela tiden händer samma saker i.

jaja, snart är det dags att åka till jobbet igen.. usch sitter aldrig still riktigt.

gossip girl is here

Vad ska man göra för att allting ska gå ens väg egentligen? Man kan göra hur mycket som helst, men aldrig riktigt få något tillbaka. E säger att det är livet, men är det verkligen det då man till slut känner att det inte är någon idé längre att försöka?

Jag har kommit fram till att på senaste tiden har jag bara skrivit om vad jag har hållt på med, vilket inte alltid är så roligt att läsa.

I alla fall, nu är det GOSSIP GIRL igen, och eftersom jag älskar böckerna, lär jag älska serien :) Det är något att se allihop!

The weekend are here with candy and everything

Lördag, och kvällen tillbringar jag hemma med godis, semlor och film, tillsammans med J och A. Match imorgon och jag är alldeles för trött för att hitta på något. J och A håller just nu på med att göra semlor och till oss alla, och jag kommer som vanligt att peta bort grädden och käka upp bullen, vad ska man göra? Det är ju den som är godast ändå ;)

Har beställt klippning nu, så vi får se vad det blir den här gången, det behövs verkligen. Det jobbiga med mitt hår är mina virvlar, så det finns liksom inte så mycket att exprimentera med. Tråkigt, för man vill ju inte se likadan ut hela tiden! Vilket man nu gör, känns det som.

Nä, nu kommer de me semlor på fat, och det tackar man ju inte nej till ;) Imorgon hoppas jag på att jag är i samma form som jag varit de senaste tre matcher, så vi får hoppas på fyra - i - rad- bra - match! Håll tummarna för mig (och de andra såklart)!

Have can I know?

Vi hade olika högskolor i skolan idag, mängder med bord och information om vad man ska välja för framtid. Hur ska man veta egentligen? Det är hur många år som helst som man ska gå där och göra något som man senare i livet ska hålla på med. Om man väljer fel, så säger det att visst, det är klart du kan byta. Men då har man förlorat några år och måste börja om igen. Vi kommer vara hur gamla som helst innan man har pluggat klart...

Jag tror jag vet vad jag vill göra, men jag är långt ifrån säker. Läskigt, med alla val egentligen. Hur ska ni göra?


I don't get it...

Är ju hur dum som helst!

Vet inte hur jag bär mig åt, trodde jag skulle få mindre timmar att jobba på badet nu, men helt plötsligt är jag uppe i dubbelt så många. VI kan säga så här, mitt nya hem är på badet... A kom in idag när jag jobbade i lilla bassängen och frågade mig om jag ville bli tränare för träning 1 också, dum som jag är, kan jag inte säga nej! Hur bär jag mig åt egentligen? Visst, den här veckan går det säkert super, men sen då? När veckorna är fulla av prov, inlämningar, träningarna och sen en massa extra timmar, kommer jag orka? Vi får väl se helt enkelt...

The begining of the week

Imorgon händer en hel del om jag ska vara ärlig, träning, skola, prov, bilbesiktning och magnetröngen. Magnetröngen, shit alltså. Jag som verkligen hatar trånga utrymmen ska nu in i den där jäkla tunnel och ligga där hur länge som helst, kommer dö... Men måste ju göra det, så får hålla ut. Måste ju få svar så, aa.

Det roliga var att på pappret som jag fick hemskickat förut, stod det om förberedelser om vad man ska göra innan. Där stod det att man kunde göra som vanligt, men ett tips var att gå på toa innan, för att man skulle klara av att ligga stilla så pass länge i tunnel utan att behöva besvära sig om toabesök! Ett bra tips där...

Nervös, nervös. Tänk om de hittar något, vem vet hur länge jag måste vara borta då?

Det är ingen vanlig dag, det är faktiskt min födelsedag, hurra hurra hurra!

jag... 


Idag är det dagen då det var prick 19 år sedan som Patricia P N, såg världens ljus för första gången! Kan inte tro det egentligen hur fort åren går, och det kändes som att jag fyllde 18 bara för några månader sen. Mycket har hänt, och det som verkligen gör att man inser att 18 års gränsen är nod är körkortet i handen o utekvällar med vännerna. Så vad innebär 19? Ett år smartare och vackrare? Eller är det bara som vanligt?

Fick nästan lite åldernoja imorse, då man insåg att det bara var 11 år till, sen är man 30 och ska förhoppningsvis ha karriär, barn, hus och allt som hör till. Tänk er själva, om några år, väldigt många dock, kommer gravitaionen ta sin början, och hur kommer vi till exempel se ut då? ;)

Ikvällen bjöd på gäster, i form av släkt och vänner. Roligt att se alla igen, och många ansikten var allt för länge sen. Av M, J, P och L fick jag en alldeles egen digitalkamera, så nu ni! Massor av bilder kommer komma upp, och resan till USA (när jag nu åker dit) kommer dokumenteras med bilder så det stänker om det. Undrar om det var en tanke de hade...

I alla fall, tänkte bara sitta här en snabbis och skriva någon rad, men nu ska jag kila igen och åter vara social. Den person som tar flest blickar och uppmärksamheten till sig ikväll, är tråkigt nog inte jag, utan det är E :) Hur söt unge som helst! Men i alla fall, GRATTIS till mig själv! Och nu är det inte långt kvar till 20....


Enough - En kvinnas hämnd

Sitter och ser på Enough nu, älskar den filmen.

Egentligen borde jag gå och lägga mig om jag ska orka upp nu när skolan börjar igen på tisdag. Det är ju inte så att man har gått upp runt kvart över 6- halv 7 nu på lovet i alla fall, så lätt kommer det inte att bli, nu när man har lyckats vända på dygnet. Verkligheten med läxor, prov och inlämningar har lyckats komma ifatt en till slut.

Om några få dagar fyller jag 19. Om det är en ålder att fylla vet jag faktiskt inte. Som sagt är det en mitt emellan ålder. Precis som 17 är.
15 - Byxmyndig.
16 - Övningsköra
17 - Nada
18 - Ta körkort
19 - Nada, iofs tar man studenten, men det behöver man inte göra bara för att man är 19.
20 - Systemet


In the name of you

Hur kommer det sig att det är alltid jag som råkar ut för att vara sjuk under loven? Alltid, aldrig när det är skoldags... Nu har jag både legat i feber och för tillfället har jag fått världens dunder förkylning känns det som! Både min näsa och ögon rinner, och man är allt annat än söt... Fast får väl skylla mig själv när jag drar ut och springer en timme när det är snöstorm... Man är ofta efterklok...

Hur lyckas man liksom? Trots allt fick jag iväg mig hem till E, och det blev en hel del prat. Kan inte förstå att du åker tillbaka till det där helvetet redan på lördag. De här 3 veckorna har gått så otroligt fort! Hoppas verkligen de släpper iväg dig nu så du kommer hem till mig igen om en månad! Jag lovar, jag ska reda ut det här :)

Imorgon är det födelsekalas med några i klassen för att J och M fyllde år idag o jag nästa vecka. Ska försöka få min näsa att bli lite bättre, i alla fall lite mindre röd...

The new year

Ett nytt år är här, med nya möjligheter! Hur hade ni det igår, hade ni röda underkläder på er också? Det är så grymt störande, enda sen min italienska lärare sa att man måste ha röda underkläder på sig på nyår för att få ett lyckat kommande år, så måste jag ha det + alla dem jag känner eftersom jag tvingar dem till det för deras eget bästa ;)

Gårdagen blev lugn med massvis med mat, skratt, sång, raketer och allt som hör till. Kameran åkte fram och jag tror jag, J och A lyckades med att ta nästan 200 bilder... Raketerna började redan vid 11 tiden att smälla, om man inte räcknar det som hållit på hela veckan, och slutade inte smälla förrän... nu faktiskt.. Kan fortfarande se och höra raketerna utanför. 

jg jj  d  jh kl  ll

ff