dammsugare från 70 talet?



17 timmar är det jag jobbat idag.. Började klockan 6 imorse och slutar nu klockan 1 inatt då J kommer hem från festen. Aldrig mera en sådan här dag.. Nu känner jag verkligen hur trött man är i ögonen. Jag har gett upp och lagt mig i sängen, varmt och skönt. Barnen vet vart jag är och de vet att de komma när de vill, så det är inga problem heller.

Imorgon är det iväg med S och shoppa och bara ta det lugnt. Behöva komma ut från huset lite och vara social med andra. Sovmorgon ska jag också ta har jag bestämt mig för! Vet att jag inte kommer att kunna sova till längre än 10, men ska ändå ställa klockan på 10.30 så jag har tid att fixa iordning mig, så man ser lagom fin ut i alla fall. L säger ju att jag inte får gå ut som jag vet inte vad enligt henne, då har jag håret i knut och mjukisbyxor på mig. Hon förstår inte hur jag kan gå ut och kolla runt så. Vet inte, man är van antar jag :)

Har ni sett klumpen till dammsugare eller? Allt är modernt och nytt, allt säger jag. Utom dammsugaren som ser ut att vara från 70 talet eller nåt :p

katastrof!!



KATASTROF
med stora bokstäver!
Mina mail är putsväck, gone, borta! Telias fel, skit också verkligen! Jag vet M att du gjorde ditt bästa, men skit också! Mailen var de som man hade här borta för att få se hur alla ni där hemma har det och de var de man fick när man hade det jobbigt och man fick alla goda råd och insåg vilka som är ens riktiga vänner. Nu kanske jag överdriver en smula, vadå det är ju bara alla ens mail som är borta.. Vad gör det? Jo mycket ska jag då svara er. Jag har ingen aning vilka mail jag har svarat på och vilka jag inte har gjort det på. Många mail var även källor och information till min bok och nu är de borta! Fan också, vad ska man göra nu med de då? Doktorerna som hade skickat det är ju inte de som har mest tid direkt...

Gick runt med 3 tröjor på mig igår och vantar inomhus för att det var så kallt.. Såg även i ett fönster nere i stan när jag och D var ute på en promenad med släden, att det "bara" är 51 dagar kvar till vår...

D kom även fram till mig och E imorse och sa att hon vill ha långt och rött hår. Vi båda två såg framför oss Ariel rött och E tar upp hennes borste och frågar den här röda? Sen kollar hon på mig och säger : oh I get it! She wanna look like u! Gulligt! :)

Ute på vägarna



Som vanligt när jag och S ger oss ut på vägarna utan GPS så kör vi helt åt fanders.. Vi åkte neråt och vi åkte uppåt, vi svängde höger och vi svängde vänster.. Och vi kom inte fram förrän efter en timme ungefär, då resan egentligen skulle ta 20 minuter.. Är det typiskt oss, självklart!

Vi bestämde oss för att efter skolan att vi skulle åka iväg till target för att kolla om de hade öppet. De hade de inte, men när man äker där på parkeringen så finns det stoppskyltar lite här var.. Vi skojade om att man behöver nog inte stanna för det står ju ingen polis här mitt i natten, vid target och stoppar människor.. Så inför sista stoppet, skiter vi i att stanna.. Så vad ser vi? Jo självklart en polisbil parkerad precis bredvid några meter bort.. Just our luck! Vi hittade sen även Dominics, så går in där och spenderar en timme mellan hyllorna.. Vi gick mellan hyllrona och verkligen gick igenom dem. Jag försöker få allting att vara en skräckhistoria när de tänder ugnen, men det enda S säger då är men va mysigt det ser ut.. Inte riktigt den reaktion jag ville ha :p

Nu blir det sömn och sen jobb som väntar! Bilden då kan jag förklara med att jag kan äta citron utan att göra en sur min :p

Everything can just go up now!



Har varit iväg till skolan idag och hoppat av Psychology. Det funkade inte. Jag höll på o gå sönder med den tid som jag tvungen att lägga ner på det. Varenda gång jag hade tid över för mig själv, så var jag tvungen att plugga för det. Då man var den enda som inte var född i USA och inte var över 25 år. Så istället så har jag valt Drawing, olika fotokurser och Volleyball! Alla kurserna börjar i april, så nu har jag tid att fokusera på den andra klassen och dessutom ha tid för mig själv.

Äntligen kan man andas igen! Ni anar inte hur skönt det är! Så nu kommer det nog bli lite roligare inlägg att läsa igen :)

Weight buddies



Jag har ju som sagt blivit E weight buddy under denna vecka, då hon ska testa på lite nya saker. Vilket slutade med att jag också ska testa det, men inte riktigt lika mycket. Det betyder att man nu äter massor med frukt, äter 6 gånger om dagen och det innehåller drinkar och bars också. Tror att det här kan vara bra för mig, just för att nu får jag komma bort från all skitmat som vi har här, det som man stoppar i sig varje dag. Så nu ska man göra det här i en vecka, sen får vi se hur det har gått :)
Önska lycka till för mig o E att vi ska klara det här nu och hålla oss borta från sötsakerna!

Var iväg nu på morgonen för att hitta min andra bok jag behöver till klassen. Hittade den, så nu är det bara att börja läsa den också. Har redovisnig imorgon i psyhology, håll tummarna för mig. Det ska bara vara två minuter, men ni vet ju att jag har en tendens att prata länge.. Inte till min fördel i det här fallet! Ikväll ska jag dock åka iväg och träna, måste göra det nu, sen blir det plugg efter det istället!


another day has come



Åkte som sagt upp till T igår kväll o bara tog det lugnt, vi kollade på en film och pratade. Helt okej faktiskt, och jag behövde det. Ingen stress eller plugg.. SKÖNT! Dock kollade vi på världens skummaste film, garden state.. Inte bra någonstans riktigt.. Men jag överlevde och stack hem runt 12 tiden. Tur att man kunde poppa i bilen, för hade aldrig orkat annars. Så M's skiva gick på högsta volym! Det grymt störiga som jag fortfarande stör mig på, är att han ska följa mig till bilen.. Vem gör det hemma liksom? Då säger man hejdå vid dörren, och man går själv.. Nej då, har ska det bli följe.. Ojoj..

Nu sitter jag här och väntar på att K ska komma och hämta mig, så vi kan åka på vårat otroligt roliga au pair meeting, not! Känns så meningslöst att åka dit verkligen, vi sitter i ett rum, hon pratar i fem minuter sen måste vi sitta av tiden.. Onödigt med tid vill säga, och tiden skulle kunna användas till något annat. Ledig idag = plugga.... Jag som vill shoppa, har inte gjort det på år och dar.. eller aa i alla fall en vecka :)

Solen skiner och himlen är blå



Ännu en jobb dag, och alla är iväg någonstans. Började nu vid 1, men ingen är hemma, så har sprunigt runt och plockat undan allt, städat och startat en tvätt.. Mycket man har gjort egentigen. Innan det så har jag suttit och pluggat lite, men inte mycket, svarat på lite mail och bara varit. Men hela tiden har jag haft dåligt samvete över att man inte pluggat..

Jag tog sovmorgon, bestämde mig för att inte ens ställa klockan. Vaknade vi halv 7 i alla fall, hur kommer det sig att man vaknar tidigt på helgarna när man väl får sova, och sover hur bra på vardagarna och inte vill lämna sängen.. Tvingade mig själv att ligga kvar i alla fall..

Gårdagen då, åkte iväg till S för att se hur hon har det. Vi begav oss sedan till Northbrook Court där bion skulle vara. Bridewars blev det, och jag lovar att jag aldrig kommer att bli en sådan brud när jag väl, om jag nu gör det, gifter mig. Det var sjukt alltså! Jag och S satt och diskuterade olika saker under filmen och påpekade en hel del. Jag drog en slutsats, ska inte säga vad och det visade sig vara korrekt :p S bara kollade på mig!
Det var vi 3, J mötte upp oss, se 4 andra i salongen så det var helt okej! Förutom då dessa omogna jobbiga skitungar... Men allt kan ju inte vara perfekt! Nu väntar andra filmer som man vill se. Helt tvärtemot december så har januari en hel del på bioduken!

so tired all the time

Barnen är iväg på annat och jag har några minuter för mig själv, vad gör man då? Man önskar ju att man bara skulle kunna lägga sig ner och vila lite, sätta sig framför datorn och prata me några eller göra något annat lugnt. Men nej då, då måste jag sätta mig med läxor som jag har fått nu. Minsta lilla tid som blir över, måste man göra det nu för tiden räcker som sagt inte till annars.

Jag vet själv hur tråkigt det är att läsa om hur jobbigt, tråkigt, frustrerande allting är. Men nu kommer jag inte kunna hjälpa det. Måste få ur det från mig ett tag, och då är det bra att göra det här. Alla har sina dåliga stunder också! Alla är ju inte perfekta någonstans, hur mycket man än önskar det... Har en persons tankar i huvudet hela tiden, som gör att man inte kan berätta om man mår dåligt eller inte.
Jag är utmattad, fullständigt.. Känns som att man håller på och går in i väggen bara man tänker på allting som man måste göra. Det är jobb, skola, mera jobb, pluggande varje dag till prov och redovisningar, man ska hinna träna, tänka på sig själva, träffa vännerna här borta och bara få sova lite. Men ingenting av det hinner man med nu känns det som. Träna och träffa alla kommer i sista hand, och sömnen också. Och det kommer vara så här nu till maj. Jag har valt det själv, I know och jag ångrar fortfarnade inte att man åkte. Inte någon gång, men allting är inte en dans på rosor.

I alla fall, så är jag nästan klar me läxan, sen ikväll ska jag kila över till S och vidare på bio med henne. Det blir troligtvis bridewar :)

feelings and thoughts

Det spelar ingen roll hur mycket ångest man hade, eller inte hade, jag och S begav oss iväg till skolan för att genomgå våran första lektion. Hur kan man beskriva den egentligen? Jag har faktiskt inte fått någon särskild uppfattning än, förutom då att det är svårt.. Det är klart det ska vara det, men ord som man aldrig har hört förut, som man inte ens har hört på svenska kommer upp, och då kommer såklart tankar upp om att man kanske inte kommer att klara det här. Men det ska jag, det är klart jag ska det :) Läraren var hur skön som helst och det gör otroligt mycket det också.

En av frågorna han ställde oss var "What if the difference between thoughts and feelings?" Kan ni det?

Nu är det sovdags för mig, och böckerna jag har till den här klassen är som tegelstenar, skulle nästan kunna börja bygga ett hus ;)


Time is the key to everything



Nu sitter jag här i sängen och har lite egen tid för mig själv då alla barnen gör någonting. Underbart! Bästa tiden under dagen, om man räknar bort natten då man får sova eller kvällen då man får shoppa ;)
Var i skolan idag med S och skulle registrera oss för kurser.. Det blev något som jag inte alls hade i tankarna, vilket har slutat nu med att jag har ångest! Eller ångest och ångest är väl fel ord egentligen. För har suttit och pratat me M nu, och har kommit fram till att det är ju det här jag måste ta om jag vill göra det jag har drömt om så länge. Men det betyder inte att det kommer att bli lite mindre roliga klasser än vad man hade tänkt sig.
Nu undrar ni säkert, vad tusan är det för klasser då som du ska ta? Det ska jag säga er, det blev ENGLISH och INDTRODUCTION PSYCHOLOGY. Dessa kurser kommer att börja redan ikväll och nästa vecka, så det blir full rulle på en gång. L sa att jag kan träna och sånt på min spare time, men jag kommer inte att ha någon! =/
Jobbigt läge!

I helgen ska jag troligtvis bli fotad också, måste bara komma ihåg att höra av mig och kolla vilken dag det blev nu, då hair och make up killen måste kunna också... Spännande och läskigt.. men kul som lite omväxling!

The smalls things, becomes the big!

Sitter här på golvet och pratar minnen me E. Saker som man inte alls har tänkt på, på länge kom upp till ytan! Det är de där små minnena, som blir de stora. Om någon kommer ihåg något lite som man gjorde tillsammans, då vet man att det betydde något. Man blir förvånad över hur mycket folk egentligen minns. Man kan bli överraskad ibland över vad som kommer fram. Men kom ihåg det, för att få någon att veta att du bryr dig fortfarande, berätta om ett minne ni hade tillsammans, litet som stort!

Everything is just crazy



Någonting som jag verkligen måste tänka på dag ut och dag in nu, är på vilka klasser jag ska ta skolan. Allting börjar ju nästa vecka och jag måste bestämma mig. Träffade S idag och fixade en hel del till Scrapbooken och vi kollade även igenom katalogen. Den katalog som man kollat igenom säkert 300 miljoner gånger redan. Vi hade ju några tankar på balett, men det funkar inte, då det är lite för tidigt för vårat schema. Så nu lutar det mot att man tar Drawing, Black and white photo och Volleyball. Men det räcker fortfarnade inte till mina 6 credit, saknar 0,5 credit.. Jobbigt läge! Men vi får se hur man löser det här. Jag och S ska till skolan på tisdag, sen så får vi se vad det blir :) Cross ur fingers for me!

Nu sitter jag här i soffan och äter mina ballerina kakor och kollar på Another cinderella story. Rätt bra om jag får säga det själv, men det börjar bli lite väl många olika cinderella stroies nu.. Tidigare under kvällen så var vi över hos Mr och Mrs D, vilket slutade med att jag och Mrs D gick iväg för oss själva, hon satte sig vid pianot och började spela på Halleluja sången i Shrek och frågade mig om jag kunde sjunga den samtidigt som hon spelade. Det slutade med att vi satt där tillsammans och gjorde det. Vilket var grymt kul!

Bara att börja samla...



Det blev att man stack iväg med S till IKEA och woodfields shopping center! Det var hur kul som helst verkligen, och jag och S är mer lika än vad jag trodde :)
Det blev inhandling av svensk godis såklart, och två tröjor. Kommer hem me denna lilla shopping och L frågar mig vad det är för fel, om jag är sjuk eller så. Då hon är van vid mina stora shoppingstunder!

Ikväll blir det bara att ta det lugnt, mysa i soffan me godis, film och en filt och såklart te i handen! Orkar inte göra så mycket. Jobbigt nog så har C fått mig att kolla på varenda quarter nu, för att börja samla på staterna som finns på ena sidan av myntet. Hur irriterande är inte det på en skala? Nu kan man inte betala hur som helst, för det kan ju komma sig att man ger iväg michigan eller Illinois. Och man betalar med sedlar för att man ska få tillbaka några quarter istället. Kollade i min plånbok idag och hittade 11 stycken stater. Underbart, nu är det bara att hitta de resterande 39. Kommer ta sin tid tror jag!

Miss you girls <3

Uppdatering om lite dåliga saker...

Tänkte bara ge er en översikt på hur det är här borta idag... Beredd er på gnäll, har kommit på att ni bara får läsa om mina braiga stunder. Men alla har sina dåliga stunder också, så nu ska få ta del av dem också har jag bestämt mig för :)

Ska uppdatera er om att igår hade vi -23 grader, idag är det -19 och imorgon förväntas det att bli -22.. Jag kommer att dö! Det spelar ingen roll hur mycket kläder man har på sig, det är lika kallt ändå! Dessutom är jag sjuk igen, Ska jobba massor och det är för kallt för att vara ute, så måste samtidigt vara aktiv. Inte det lättaste.

Har dessutom pratat med E nu, och vi ska ta fotograferingen nån gång nästa  vecka, då jag har någon tid över och förhoppningsvis är frisk igen. Tänker inte göra det om jag fortfarande är dålig :p men smink och det kan iofs göra mycket! Men det ska bli kul, men är fruktansvärt nervös!

C kommer över ikväll, så ska vi göra det sista på henners hårförlängning. Så det blir ett litet roligt avbrott i vardagen. Imorgon ska jag jobba 13 timmar, så det gäller att få mycket sömn inatt och börja äta alvedon och alla andra dunderkurer som de har här!

Placement test, so hard! But now it's finally done



Sådär, denna morgon tog sig jag och S oss till Oakton College för att skriva detta Placement test som man måste göra i engelska. Var det svårt? JA det var det! När man kom ut därifrån var man helt tom i huvudet! Men nu är det i alla fall gjort och det är bara vackert att sitta ner och vänta på resultaten. Efter det så är det bara att skriva in sig på någon kurs! Ännu ett problem, då jag inte har någon aning om vad. Förslag någon?

Roligast var det när vi skulle fråga om S kunde skriva testet, då hon inte hade något social secrurity number, vi frågade någon, hon skickade iväg oss, vi frågade en annan, o hon skickade tillbaka oss, vi sprang runt som jag vet inte vad, och till slut hittade vi några som förstod vad vi var ute efter! Tur att vi hade varandra! Dagen har varit crazy rent ut sagt!

Var hos C igår och hjälpte henne med hårförlängningen. Jag skulle för första gången sätta dit en hårförlängning på någon. Utbakade flätor vet jag hur man gör, men sen då? Jag såg ut som ett levande frågetecken. Det var nål och tråd, vax och andra saker inblandade och jag fick lära mig en hel del kan man säga! Efter att man råkat sticka henne i huvudet några gånger, så blev det riktigt bra! Såg ut som att jag alltid har gjort det ;)

M, vad var det för choklad som vi åt hela tiden på Gran Canaria?? Och J kommer du ihåg den här bilden :p

20 års kalas!



Söndagen betydde ledigt och ledigt betydde sovmorgon. Denna så kallade sovmorgon blev till att man väcktes av ett ljud som man inte kunde placera. Klockan stod på 07.20 och det var J som var ute och blåste bort snön från uppfarten. Följde J´s råd som hon gav mig igår, och kunde till slut somna om igen. När jag vaknade upp sen, visste jag inte om jag hade drömt det hela eller om det verkligen hade hänt. Det hade hänt!
C hämtade upp mig och vi for iväg för att hämta upp J och sedan iväg för att shoppa lite! Har inte shoppat på evigheter, så det var riktigt kul att hitta lite saker igen! Sedan blev det till att åka och handla inför kvällen!

Kvällen bjöd på 20 års kalas tillsammans med C, J, J och S. Tillsammans lagade vi tacos och åt sedan tårta med 12 ljus i. Vi hade inte 20 stycken, så vi tog det vi hade! Det blev svenskt "ja må hon leva" och en massa annat skoj! Tack så mycket tjejer för ikväll!

Bilden är tagen när J och jag hade våran julaftons middag tillsammans :)


Nu är man 1 år äldre, ett år visare och ett år snyggare!



   

Igår var det alltså min 20 års dag och den artade sig helt okej :) Jag trodde att det skulle vara lite jobbigt att vara hemifrån när man fyllde år och det ändå var rätt stort, men familjen tog mig på middag nere downtown på Cheesecake factory, och lessen  C, nej jag har inte varit där förut :p Maten var hur god som helst och till dessert blev det någon choklad cheesecake. När servitriserna skulle komma in me den, så samlades de runt bordet och sjöng "Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear Patricia, happy birthday to you!"
Jag säger er det, att det är verkligen som på film. Ni vet när alla samlas och sjunger på restaurangen. Och när man gick därifrån var det några stycken som sa Happy birthday!

Under kvällen startade snöstormen som fortfarande håller i sig, så istället för att ge oss ut bestämde L och jag att vi skulle bjuda hit A och H istället. Så de kom, och jag fick mera paket och vi satt uppe och pratade och skrattade till halv 2.

Vill tacka för alla som sagt grattis på ett eller annat sätt! Det betyder massor. Några har även ringt och sjungit i telefonen :) Älskade även paketen som J smugglade över när hon var här på besök! Ni allihop bidrog med massor trots att ni inte var här kroppsligt!

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!



IDAG DEN 9 JANUARI 2009, FYLLER JAG, PATRICIA PHEBE N 20 ÅR!!!
System ålder hemma i Sverige, men i USA är det bara en vanlig födelsedag!

Är det inte knäppt vad tiden går fort? Känns precis som det var igår som man kom in i tonåren och nu lämnar man det plötsligt! Men dagen i ära inte bara min, min underbara E fyller faktiskt år idag! Kommer ihåg när vi satt på tåget i Washington DC och berättade när vi fyllde år och vi trodde att vi skojade med varandra! Vi fick ju visa körkortet bara för att verkligen bevisa det! Så säger GRATTIS till dig också gumman!

Har fått grattis sms och grattis kort och när jag kom upp imorse så stod det paket på bordet :) Paket från P, M, P, J, L och F. Underbart verkligen! Det kändes verkligen som sin födelsedag då. Men har lovat att inte öppna dom än för H eftersom han vill vara med och öppna dom! Ikväll blir det middag med familjen downtown sen tyckte L att vi två, A och H ska kila bort till Evanston och ha tjejkväll :) Vi får se hur allting artar sig :)

1 dag kvar nu! Imorrn smäller det!



IMORGON, FREDAG SMÄLLER  DET!  00.45 om vi ska vara exakta!

Har fått lite flera kort nu i brevlådan och det är lika kul varje gång. Nu längtar man till att brevbäraren ska komma och när han inte kommer i tid, så går man runt som en otålig höna :p
Hela familjen ska ut och äta imorgon någonstans i Evanston för att fira min dag och sedan bär det troligtvis av till downtown. Vi får se helt enkelt hur det ser ut!

Har även sagt ja nu till att fotografen som vill att jag ska modela. Så vi får se hur det blir med det också! Han tycker att vi ska ta det nån gång nästa vecka. Hoppas bara att man har tid nu och att man verkligen gör det! Ena steget är ju taget att säga ja, sen andra är ju att verkligen ta sig dit! Nytt år, nytt liv var det va?

Just a couple of days left now!

TVÅ DAGAR KVAR TILLS JAG FYLLER 20!

Det har blivit en liten nedräkning nu att det inte är långt kvar, men ändå känns det inte så stort eftersom 20 inte är ett så stort nummer här borta. Men hemma så skulle det blivit värsta grejen! Men vi har bestämt att det blir ett kalas sen när jag kommer hem i sommar :)

Snön har kommit tillbaka nu och det är åter vinter i staterna.. Vi kommer ha det så här tills mars ungefär säger dem... Sen har jag kommit på att varenda gång jag ska ut och träna, så är det snöstorm! Varenda gång, det är sjukt!

Just love this picture, we are just the best!



Så där, nu kan jag sätta mig ner och skriva lite till. Vi har varit iväg hela familjen till ett waterland och tillbringade natten på hotell. Man tycker ju att hotelsängar bara ska vara så sköna och att man sover helt underbart. Det var inte riktigt sant den här gången, och nu sitter man här hur trött som helst och funderar på att ta en liten sovstund, har man tid för det kanske?

I alla fall, gjorde ni nu allt som man skulle göra på nyår och new years day för att få GOOD LUCK under 2009? Hade ni röda underkläder på er på nyår och i år fick jag lära mig att amerikanerna tror att om de äter "Black eyes peas" på New years day, så får de tur. Jag blandade våra olika traditioner och hoppas innerligt att mitt år kommer bli det bästa någonsin nu! Tror ni inte det?
Kan inte säga att Black eyes peas var det bästa man har smakat, men ville man ha GOOD LUCK så var det bara att trycka i sig dem. Sen på kvällen för att göra det bättre, satt jag, L och A (L syster) och spelade Wii, hur kul som helst, och gissa vem som vann :D

Fick även ett litet fyllesamtal igår, vilket var grymt kul ;) så det är ingen fara, sen hann du ju inte säga så mycket ändå innan det bröts!
Sen tack ni som har skickat GRATTIS KORT till mig, hur kul som helst att hitta i brevlådan :) Man känner sig hur glad som helst då!


The time is just running away from us

Första dagen på det nya året, det är 2009! Gott nytt år everybody!

Kan ni förstå det? Kan ni tänka er att det var exakt ett år sedan som vi satt här och tänkte samma sak. Tiden går fort, det är något som man allt oftare får uppleva! Jag hoppas innerligt att erat nyår var hur bra som helst och att ni fick se många fina fyrverkerier!
Jag bestämde mig för att testa mina vingar lite och möta människor som jag aldrig har mött förut, så istället för att sitta hemma, tog jag tåget downtown för att försöka hitta till A ställe. Där mötes vi upp för att senare ta oss vidare till the houseparty vi skulle till!
Nya människor, dans och sång, nedräkning för det nya året och lite annat var det som kvällen bjöd på. Tror ni inte också att jag får en sjungande taxichauför sen när jag skulle ta en taxi hem. Jodå, han hade skrivit 102 sånger och bad mig välja ut några som han skulle sjunga för mig... Som jag och E sa, vi är bäst! Vi vågade göra något helt ensamna. Vi stack till våra inbjudningar, helt själa utan att känna en kotte, och sedan ha en blast!

Det som även gjorde en del av min kväll var när två stycken i början inte fattade att jag inte kom härifrån, för att jag pratade så pass bra engelska och de aldrig kunde gissa på att jag inte var amerikan. Sådana saker gör så grymt mycket!

Måste även säga GRATTIS till min underbara Piff som fyller 21 år idag! Du betyder oerhört mycket för mig och kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. Krya på dig nu, och vi får fira oss båda när jag kommer hem! Sedan har vi ju några den 3 och sen jag den 9 :D mycket nu i januari!