Styling?

I brist på annat satte jag mig åter igen här och skriver lite :) Mamma och jag ska iväg och sola lite nu innan jobbet börjar... Ska bli så skönt. Måste bli lite brun till pappas bröllop.
Ska försöka fixa en bild på min klänning så ni får se den. Super snygg är den i alla fall. Nu är det bara skor och sidenband kvar att fixa + att komma på hur jag ska ha håret.. Tips är alltid välkomna :)

Vi får se om det blir lika roligt på badet som förra söndagen och att man kanske kommer hem lika glad :) Håller tummarna på det.

Valborg imorgon, några planer? Vi får se hur det blir med filmen E och M. Kan ju bli roligt i allafall... Om ni nu kan hålla er =p

Har kommit på några punkter att skriva om lite senare + några låtar till det. Det här kan nog bli bra ska ni se.

I'm just...

För en gångs skull kunde jag sova ganska länge :) halv 11... Jippi kan man väl säga... :) Jag har ju sagt att jag ska skriva om lite sånt som de flesta tänker på och undrar över och det kommer. Måste bara få lite insperiation ;)

Valborg snart, får se vad som händer då. Tycker valborg är överdrivet då det bara är en ursäkt för oss ungdomar att supa, spy och hålla på. Men det är ens egna sak. Tycker i alla fall att dagen är överskattad. Läste i tidningen att det är fler och fler yngre personer som snor sprit hemifrån under valborg och att siffrorna nu var nere i 13 års åldern. Tiderna förändras verkligen och ibland längtar man tillbaka..  

Brandy - Everything I do

Time Out

bl? klubba
Nu sitter man här i Pierres innebandy butik och ser på när han och Tom försöker sätta fem bollar i krysset. Från början var det fem var, men att se dem missa hela tiden, skonade Janine och jag dem och sa att de fick fem tillsammans istället.

För att göra lite reklam nu då och göra Pierre super glad. Så finns hans butik i Luna gallerian och säljer super bra innebandy grejer; skor, klubbor, målvaktsgrejer och andra tillbehör till bandyns sport. Just nu hälsar han att han har super bra priser på klubborna. Klubban på bilden ovan är från Pierres butik Time Out.

Gråten i halsen

149437-21
   
Kunde inte låta bli, ville verkligen inte men började gråta i telefonen i alla fall. Jag kan inte förklara allting eller ber att du ens ska förstå, men att inte stå på min sida någon gång känns och även om du inte ser det så och att A och jag inte kan lösa det om bara en försöker. Men jag försöker det, fast jag har gett upp nu för det leder ingenstans.

Jag vet vad svaret redan är, men jag hoppas att du står på dig nu... För min skull i alla fall...

KÖRKORT

Jag visste att april månad skulle vara den månad som skulle betyda något.. Och så rätt jag hade! 

                                 Jag klarade det, äntligen! Körkortet är äntligen mitt!

Nu kan jag ta mig precis vart jag vill, när jag vill. Om jag vill lämna något ställe är det bara att dra. Kommer få så mycket frihet och så mycket stress kommer att försvinna.

När hon sa att jag vart godkänd trodde jag inte mina öron först, kunde inte tänka och blev helt i chocktillstånd. Hörde bara orden godkänd och började tänka att jag faktiskt klarade det. Minns ingenting av vad hon sa efteråt om något som tack och lov stod på pappret... Jag minns bara glädjen jag kände, hur jag inte kunde sluta le, hur jag inte kunde sluta skratta och hoppa omkring, ville berätta för alla hur bra det gick.

Ingen visste ju om vart jag hade tagit vägen någonstans när jag gick tidigare från skolan. Man slapp alla förväntningar man hade på sig och bara kunde chansa.

Underbar känsla var det i alla fall att sätta sig i bilen ensam utan någon som satt brevid mig och sa vad jag skulle göra, utan någon grön skylt på bakluckan.

Några förslag om något ni vill att jag ska skriva om, säg till så gör jag det :) Det är många som undrar samma saker, även om de inte säger något om det :)

Kärlek

K?rlek

Kärlek borde finnas till för alla människor på jorden. Men varför är det då så svårt att hitta någon man tycker om? Svårt att släppa in någon så nära att man kanske hinner känna något. Speciellt det vet man inte förräns man har testat.
Det finns mycket man kan ha kärlek till, kärlek till en särskild sport, kärlek till något godis, kärlek till kläder och mode, kärlek till livet... Det finns tusen saker man kan hitta. Men varför ska det då vara så svårt att hitta någon som passar dig? Det är en fråga som många frågar sig dagligen, både killar och tjejer. Få får svar direkt, men det kommer bara man vågar chansa och hoppa, istället för att skrika högt och springa därifrån. Allting skulle bli så mycket lättare då om man inte alltid gick runt och var rädd.

                 Som man säger man kan inte försvara sig mot något om man inte slutar vara rädd först.

Att våga vara sig själv är nyckeln till mycket. Början på att bli lycklig själv är att till en början, börja tycka om sig själv och acceptera sig själv för den man är. Alla är olika och tänk så tråkigt det skulle vara om vi alla var likadana. Tex att din syster skulle vara som din flickvän, din lillebror som en av dina bästa killkompisar eller din pappa som dig själv kanske.

Jag ska försöka börja skriva lite om sånt som kanske kan komma till nytta för tjejer som behöver lite stötning i vardagen, behöver lite träning för det och många tankar man har nu inom sig funderar många tjejer på också just nu.

Slog badrekordet

Tillbringade min helg tillsammans med Annas och min familj i deras stuga i Flen. Det bjöd på många roligheter kan man lugnt säga. Skratt, god mat, läskiga kryp när man ska sova, J och A hittade på en ny sexställning i bilen... och såklart BAD! Många skrattade mest åt oss när vi sa att vi skulle bada i helgen och M och S trodde inte vi skulle vara galna nog att våga hoppa i när vi tog på oss bikinisarna och tog handdukarna i handen och sprang ner genom skogen till bryggan. J och jag slog vårat badrekord från förra året med hela två veckor!
Bilder kommer upp senare, har inte hunnit lägga in dem än :)

Jobbade idag, och var otroligt nog glad när jag kom därifrån. Hoppas verkligen inte håller i sig nu. Det var roligare än det brukar vara faktiskit. Mycket som händer nästa vecka också...

Idrott för hela slanten

Aerobox var det vi höll på med idag på idrotten. Det ringer ingen klocka när man hör ordet. Med hjälp av boxhandskar, gummiband och ett jävla manama var det hur roligt som helst och verkligen jobbigt! Armarna känns som spagetti. =) men det är så det ska vara. J och jag kämpade på väl ;) Vi var inte speciellt många heller, tror vi var 8 stycken. Sen blev det även ett samtal i duschen, skratt och trånga platser på tåget :)

Super skoj R att du kan jobba med mig den 2 juni. Tänk att du fick det. Vi ska ha skit roligt. Och du ska vara så bra att du bara måste få komma tillbaka i sommar också :) Det skulle bli ännu bättre!

Gymma, Aerobox och sedan badet = kan man vara annat än slut nu?


Pollen

                                            tr?

En sak som jag inte tycker om när sommaren är på väg är all pollen i luften. När jag vaknade upp imorse så hade jag röda ögon som rann av tårar och nös säkert tio gånger i rad. Inte blev det bättre under dagen heller, så blev tvungen att skippa provet i fysiken. För känner verkligen att det inte skulle gå att sitta i ett kvaft klassrum och skriva prov i 4-6 timmar. + att det verkligen är få som klarar av Patriks prov, vet ju hur det var i vintras med matten... Mådde som jag mådde så skulle säkert inte göra bra ifrån mig heller.
Det är så otroligt typiskt. Satt och pluggade fysik hela kvällen igår... :( 

Huvudet känns tungt så funderar på att lägga mig i soffan och kolla lite på förhäxad :) 


Duktig man ska vara då.

Jag carro och becca carro G?r iv?
Här kommer en liten summrering av helgen. Har inte haft någon tid över att skriva nu på ett tag, så här kommer det :)
Först och främst var det ju studenskiva, som var så fruktansvärt roligt. Bilderna får nästan tala för sig själv. Om ni går in på min bilddagbok så får ni se ännu flera bilder :) Kvällen innehöll i alla fall mycket skratt, kisspauser i det gröna, dans hela natten lång och mycket trevligt folk.
På lördagen sken ju solen underbart, så vad var inte bättre än att slänga på sig bikinin och lägga sig på verandan! Love the summer. Kollade på match och hjälpte till i trädgården (kanske inte så roligt det där sista, men vadå lite sol på sig fick man iaf..).
Söndagen hade jag bara tänkt mig att plugga till kursprovet, så sa till mig själv att okej då, en timme i solen skadar ju inte, så på med bikinin igen och lägga sig ner i solen. Den där timmen förvandlades snabbt till fem.. :) Fast tog en paus där i mitten och lärde mig byta däck :) så här ser ni en tjej som inte kommer behöva vinka in en kille vid vägkanten så fort hon får punka. Kanske i möjliga fall för att skruva åt bultarna lite bättre :)

Träningen imorse var den sämsta på otroligt länge.. Vad har hänt med mig egentligen? Om jag är så här dålig nu så kommer det gå ännu värre på tisdag när vi ska till Värmland. Fast jag brukar alltid bli bättre på matcher... När G sa att samlingen var 05.30, trodde vi att han skojade med oss, men icke sa nicke. Det gjorde han inte...

Ska ta mig i kragen nu och börja plugga fysik. Vill verkligen inte...

Hur kul som helst.

        

Home sweet home

Home sweet home. Ordspåket som lyder: Borta bra men hemma bäst! Så är det verkligen :)

Resan tog lite längre tid än vi önskade att den gjorde, då vi råkade missa en avfart och fick göra en omväg på 13 mil... Inte det smartaste kankse, men det var inte vårat fel då man sätter skylten så korkat...

Jag längtar som jag vet inte vad efter sommaren just nu: Sol, bad, bara ben, sommarpartyn, utlandsresa, löpning i spåret, cykelturer, glass på maren, shorts och kjolar i mängder. Och bäst av allt; inget plugg. Ingen klocka man behöver följa hela tiden eller kalender som behövs för att hålla reda på allt man måste göra.  Längtar så!

Får se hur det blir imorrn nu då, hoppas det funkar :)

Talanglös?

Satt och kollade igenom F blogg, och då slog det mig en tanke... Är jag bra på någonting? Finns det något som jag är stolt över mig att kunna? Ni vet ju att man har svårt att säga tre bra saker man är bra på när någon frågar, men det går otroligt mycket snabbare att säga tre dåliga...
Varför är det så egentligen?

Nyaste nytt from Norrland.

För det första så har jag börjat märka att jag mer och mer börjat använda engelska ord lite här och var, när jag skriver eller pratar det spelar ingen roll... Lite knasigt...

Nu då, nyaste nytt från Norrland. Som jag kanske har nämt så far jag, J och M upp till Lycksele nu över påsklovet och när vi satt där i bilen i nio timmar märkte jag en sak utanför... Inga höghus syntes vart jag än vände blicken. Varken i Sollefteå, Åsele eller någon annanstans. Tills vi kom till Lycksele.. Jag menar det var ju inte såna som vi har hemma, utan lite mindre, men det var ändå något :) Lycksele kallas ju ändå för Lapplands Stockholm..

Vi for in till Umeå igår och skulle shoppa lite, och jag satt fortfarande och funderade på vart mina höghus var någonstans när vi hade en mil kvar, och än syntes inget. Började bli lite orolig, men där kom dom till slut :) tror jag aldrig har blivit så glad över ett höghus.. =p vad ska man säga.. är en riktig statsmänniska och har alltid varit :) Solen skinner, men tyvärr är det halv storm ute... men det gör inte så mycket när man väl sitter inne i värmen :)

Har köpt en skit söt blus/tröja och kjol, som du bara måste se sen F :)

Kommer hem imorgon kväll, ses då :)

Påsken

Någonting man bara måste ha under påsken förutom allt godis, mat och påskgummor som ringer på dörren är ju påskriset. Tyvärr börjar jag alltid att nysa av detta så vi har inte det längre tråkigt nog... Såg i tidningen idag, att Södertäljes påskbjörk är klädd i år igen, och den här gången var det upp mot 20000 fjärdrar i... Lite coolt så där =)

P?sken

Påsklov

Äntligen äntligen äntligen får man väl säga! Nu är påsklovet här och från början tänkte vi bara ta det lilla lugna, andass ut efter skit jobbiga veckor i skolan och inte plugga någonting. Men icke sa nicke, självklart sista dagen så säger P att "vi kan ju ta kursprovet i Fysik onsdan direkt efter lovet", så nu ska man sitta och plugga Fysik också... roligt roligt... inte.!
 Men det som ska bli super duper skojjigt detta påsklov är att vi sticker upp till Lycksele nu, eller aa imorgon :) Ska bli så otroligt roligt. Fast lämnar ju våren och solen här hemma, för där uppe har de snö och minusgrader.. Usch...

Sorry Felicia att jag missar dn studentskiva! :( Ville verkligen gå! Men jag hoppas du får en underbar kväll i alla fall så får du ringa mig sen och berätta :)

Krya på dig nu Ronja <3