Mina älsklingar



Mina älsklingar! Gruppen vi har här som gör allt tillsammans =)
J, Jag, A, E och k =)


När dagens ros ska koras

P sa att jag förtjänade dagens ros idag, så tänkte dela me mig om varför han tyckte jag skulle få det ;)

Har ju varit ledig, men det är så sjukt tråkigt att bara sitta inne på rummet hela dagen, så jag fick för mig att kila upp till anläggningen ett tag och hälsa på tjejerna. Tog me mig lite pepparkakor och knäck till dom på en gång, uppskattades verkligen, haha!
Men iaf, jag kommer där och ser att D står och delar ut varm glögg till dom i liftkön. Så började göra det jag me. Helt plötsligt står jag själv där och håller på.. Hahha, A kom till slut och gjorde mig sällskap och det var grymt allså.
Jag menar, visst jag jobbade inte, det var piss kallt att ens stå ute i dom kläderna jag hade på mig, men att se hur alla blev så glada över så lite och få kommentarer som:
"Oh va söt du är, du är min ängel idag"
Gör att det blev roligt =)

Mjölet flyget och vinaren är vår kavel

Här kommer några bilder från vårat julbak som vi hade i Söndags =)


J  o  m i n a  m a n d e l m a s s a  f i g u r e r  = )


K  i  f u l l  g å n g !


H i t t a d e  f o r m a r n a


S e r  n i  v å r  k a v e l  ; )


M  f i n a  m i n ,  h a h a  h a n  k m r  d ö d a  m i g  n u  ; )


A d v e n t s f i k a  i  v å r a t  r u m


A l l t  m u m s i g t

När dansandet startade


A  o c h  j a g  i n n a n . . .


I  k ö k e t  m e d  n å g r a ,  j a g  o  J  f ö r l o r a r  i  s p e l e t  v i  k ö r


E n  s t o l  g i c k  s ö n d e r  . . .


M e . . .

Att slänga sig från masten



Ledig idag igen, vad ska man göra?
Backen kan jag inte vara i, då mitt knä har blivit stor som en kokosnöt igen.. Inte bra inte bra, men med lite vila så går det väl över snart hoppas jag =)

Kunde inte somna i förrgår natt, så halv 2 tyckte E, som även inte kunde som heller, att jag skulle komma över och se på film. Om vi inte orkade det, så skulle vi iaf kunna sitta och snacka =) Så sagt och gjort, på med kläder, försöker vara så tyst som möjligt för att inte behöva väcka J som ligger och sover och ska upp tidigt. Gick över och det blev filmen "UP". Älskar den filmen verkligen, hur söt som helst =) Men E tyckte den var kass i början för att tjejen dör. Men den blir ju bra ju =)

Hade evakuering igår också, shit va svårt det är! Från att man hänger i vajen, så ska man ta sig upp till masten och vad kan det vara.. 30 cm ovanför vajen, så man ska svänga upp ena benet först, sen det andra för att sen dra sig upp me armarna.. Sjukt jobbigt, men fatta stark man kommer att bli sen ;)



Talk to you later <3


När inget går som det ska!

Är ledig idag, och det är med all rätt! Igår när jag jobbade med att tända marschallerna så höll jag på och dö! Det tog mig och E 2 jävla skit timmar, för ett jobb som för B bara tog 25 minuter!

Kan inte riktigt ta åt mig skulden för den, E är så smart och lägger gasolbrännaren i flaket på golfbilen som vi körde runt i. Bara det att flaket är full av snö, och det hamnar såklart i gasolbrännaren! Palla liksom! Bara att köra tillbaka med bilen till garaget, ner igen me marschallerna och sen försöka hitta dom som blivit påkörda av bilarna..
Jävligt kallt var det iaf, och man mådde inge vidare när jag väl kom hem sen, men J hade varit så sött och börjat göra middag, så det var bara för mig att sätta mig ner och värma mig!

Ska kila upp till soltorget nu och se hur det går för dom som jobbar, så måste kila in i duschen lite fort bara =)
Talk to you later <3

När det bara slår till i buset

Här om kvällen så var jag och J så otroligt sugna på att busa me någon, och stackars M hamnade i skottlinjen och fck bli offret... Haha.

När ingen såg smög vi oss till M och B rum, in på toan och tejpade deras kran, ni vet hur det blir. Han sätter på kranen och det sprutar vatten över hela han! Jag skulle testa om det funkade, dum nog så sätter jag på rätt mkt, så jag får vatten över hela min outfit.. haha!
Sprang därifrån skrattandes, försökte förklara bort varför jag var så blöt, och tänkte att va fan ska vi göra ett till på P? Otur för oss, men tur för han så är han smart och låser sin dörr.. Nu gällde det bara att hålla masken hela kvällen!

Får sedan ett sms där det står, ""Ruskigt bra bus ;) mina byxor hänger på tork nu.." Hahahah SCORE!! Såå jävla grymt!

Nu är kriget dock startat, men vi har många bus kvar!
Talk to you later <3

När julen ligger runt hörnet

Bilder från gårdagens fest kommer upp inom kort! Tänkte bara skriva och göra er lite avundsjuka genom att säga att J och jag ska nu göra lite julgodis, MUMS!
Sen efter mitt jobb ikväll blir det julbak med de andra, och sen fjärde adventsfika!

Talk to you later <3

Coolingarna i backen


Jag och A tillsammans i backen =) är vi inte lite coola?


Snölyktan är ju ett under


Bild på K och våran fina snölykta som vi byggde =)
Fin eller hur?


När hungern inte vill släppa

Ikväll blev vi alla så otroligt sugna på pizza, så vi försöker ringa hämtpizzerian som vi har här i Stöten, men efter att ha provat fyra olika nummer så lyckas vi få tag på någon som säger att dom har stängt hela veckan.. Va fan gör man då!

Vi kommer på den geniala idéen om att ringa till Tandådalens pizzeria, så sagt och gjort så har jag helt plötsligt ringt 2 samtal till dom.. Övervägning blev det.. Är det värt att köra 1.5 mil enkel resa för att köpa pizza? Svaret blev ja för 6 stycken och roadtripen ner började!

J och jag ska jobba imorrn så nu sitter vi o kollar på film inne på mitt rum tillsammans med J. Rätt skönt faktiskt, men filmen kommer väl sluta runt 10 någon gång, och då har jag lovat E att kila ner till köket och vara med dom innan de drar vidare till Backstage!
Imorgon dock blir det fest för oss andra då vi inte har något sjukt jobbigt att gå upp till.. Måste ju tillägga också att när vi var på väg ner till Tandådalen så stod tempen på -28 grader, sick!

När man slåss...

... med backen slutar det så här...



Här syns det ändå inte så mkt, men stort är det verkligen, o blått o lila.. Denna har jag fått när jag och F släpas i liften..


Schemat suger just nu

Oh det är något grymt störigt nu! =(
Som det ser ut nu så kommer jag få jobba julafton, nyårsafton och nyårsdagen! Hur mkt suger inte det liksom? Jag kan jobba julafton och nyår, men jag vill inte jobba nyårsdagen =(
M säger att man kan ju byta om man vill, men vem vill jobba nyårsdagen liksom? Ingen kommer ju att anmäla sig frivilligt direkt..
Får se om jag lyckas...

Talk to you later <3

När kylan biter tag så är vi dem enda

-22 grader ute imorse, men det gjorde inte mig, F och L någonting. Utan vi bestämde oss för att trotsa vädret iaf, och begav oss ut i kylan och backen. Det var sjukt skönt att åka! Det känns verkligen som att man blir bättre och bättre, vet inte om det syns eller så men det känns och det är väl det som räknas iaf =)

F lurade upp mig på andra avfarten i WC-backen, då hon tycker att jag behöver en utmaning! Vet inte om jag klarade det så bra i början, men det kommer =)
Solen ligger hur fint som helst över toppen, och L tog en bild på mig och F när vi satt och skulle sätta på bindningen. Ska försöka få tag på bilden så ni får se =)
E kom även ifatt en och berättade att det är -40 grader uppe på toppen. Tyckte att det lät som en bra idé att hålla mig ifrån den.. Eller vad säger ni?

När näsa och kinder förfrysit efter 3.5 timmes åk, så sitter jag här nu i sängen tillsammans med E, J och J och kollar på tv för att få upp värmen lite =)

Talk to you later <3

Hur man blir klämd mellan två killar

Var inne på Stötens sida, och hittar då rubriken "Patricia i liften är så himla populär.."
Tänkte på en gång, vad har jag nu gjort då.. Men då är det EE som har lagt upp bilden som hon tog på mig, Jonas och Jesper medans vi väntade på våran tur att få komma upp i masten =)
 
Rätt skön bild om jag får säga det själv =) eller vad säger ni?



Att fuska i race

Evakuering stod på schemat idag, så klockan 16.00 stod vi alla höjdare starklara för att bege oss i kast med vind, kyla och 12-14 meter höga master!
Det var inte lätt alla gånger som man kanske kan tro, och att lägga till att fingrarna håller på att frysa sönder gjorde det hela inte lättare!

J, J och Jag försöker så gott det går att försöka hålla oss varma genom att hoppa upp och ner, ha snöbollskrig och sen tänkte jag och J ha race upp för backen, EE är beredd att starta oss..

EE- Klara färdiga och gå!

Helt plötsligt ligger jag i snödrivan istället för att springa! J har då samtidigt som EE säger gå, putat ner mig! Är ju så smart så jag springer halvvägs uppför backen, vänder om när jag ser att han vänder uppe på toppen, han märker det, spörtar nerför, slänger sig efter mina fötter, får tag i dom och det slutar med att vi båda rullar in på mållinjen!

Hur som haver, vi skulle idag både testa på att vara höjdare och säkrare, bara för att vi ska få en blick i hur säkrarna också arbetar. Det är fan svårt, men grymt kul. Jag kommer vara höjdare nu på måndag( tror jag att det var) så ska försöka få bild då =)

Ett skönhetsknep som man kan ha i kylan

Ännu en gång dålig uppdatering, men jag gör mitt bästa men alla dagar flyter liksom bara ihop, så det känns som en enda stor dag!

Gårdagen, vad ska man säga egentligen?
Fest i köket som vanligt, många drog upp till Tipi för att fortsätta festandet där.. När jag kom hem kvart i 2, så hittade jag en fotölj framför min och J dörr.. Va fan liksom? Hur har den kommit dit liksom?
Bara det att tidigare under kvällen, så hade jag, J och M race upp från undervåningen, uppför trappan, och genom korridoren för att hinna först in på vårat rum.. M råkar då dra loss dörrhandtaget! Så där står han sen me dörrhandtaget i handen och fattar inte vad som händer.. I vilket fall som helst, stolen hade J och J satt dit för att jävlas lite för att de inte hittade mig :p

-17 grader stod det på stora tavlan på torget idag när jag, L och M kom ner till backarna för att påbörja dagens åkande! Fy fan säger jag bara vad kallt det var! Det är stört, och hemskt att ens behöva stå där, så tycker jävligt synd om M och A som behövde stå i liften och jobba! Imorgon ska det tydligen bli ännu värre... -18 grader! WHAT!!
Men vi har ju kommit fram till att det här är ju bra för hyn iaf, blir jävligt len på kinderna har vi upptäckt!

Fan va bra det går i backen :D

Upp med tuppen imorse, för att kunna kila ut till backen så fort som möjligt med K och A. Nästan helt ensamna i backen var man, nypistat och snön ligger i drivor!

Underbart är väl ordet som kommer upp, och att man har sån grym tur att man får vara här uppe, blanda festande, åkande och jobb i sin vardag! Det är grymt!
Och jag måste då bara säga det att det går bara bättre och bättre! Fick beröm av E idag också när han kom ifatt mig när jag satt och spände fast bindningarna.

Bara det att nu under mitt sista åk ner så upptäcker jag att en av mina bindningsgrejer har lossnat, med mutter och allt! Va fan liksom, hur kommer det sig? Så det är bara för mig att åka ner med 1.5 bindning typ, men ska fixa det sen =)

Nu är det systemet för mig, K och A =) hörs sen!
TAlk to you later <3

Snölykta i Stöten

Vet ni, vet ni =) ?
Vad jag och K gjorde ikväll?
Vi hade det lite småtråkigt nu såhär på kvällen, så vi bestämde oss för att göra en.. trumvirvel tack, haha.. snölykta =D

Så på med jackor, mössor, vantar och sen ut för att försöka fixa den finaste lyktan på Stöten.. Haha, lite svårt var det dock.. Gradantalet stod på minus grader, och det betyder ju ingen kramsnö.. Men inte fick det stoppa oss, nej nej, men mkt vilja, blåsande och värmade så lyckades vi göra någolunda fina och stora snöbollar som senare sattes ihop till en lykta..

Sen kom det svåraste... Ljuset.. Jag hade hittat en skit bra pinne som vi skulle använda för att skjuta in ljuste med, men eftersom det inte var särskilt varmt ute, så fick vi ingen fyr! Vi försökte med säker 20 stickor, och det ville verkligen inte fungera! Tycker ändå att vi varit skit duktiga, så vi tänkte att vadå, om vi slänger in ljuset bara så tror ju folk att det varit tänt en gång i tiden.. Så slänger in det, och vad händer.. Jo det hamnar såklart upp och ner! Är det vår vanliga tur eller? haha!
Eh var det vi tänkte, sket i allting sen och gick in! Var det tålamod nån sa, haha? Kul hade vi iaf, och fin blev den. Dock utan ljus och bild kommer imorrn, för måste kila och sova nu =)

Sov gott vänner <3

Hur överlever man en säsong?

Pga kylan och allt igår så försämrades min hals under natten, och det slutade med att jag inte kunde snacka på morgonen. Blev inget åk för mig och det var ju kasst, så fick bli film och sängen, där ja somnade några timmar till. Är sjukt trött hela tiden här uppe, men det kanske inte är så konstigt när man inte har en lugn stund..

Tog en promenad iaf upp till anläggningen för att hälsa på K på jobbet, -7 grader men jag tog mig uppåt iaf =) Mötte N på vägen och han får mig att lova att dricka mängder med te sen när jag kommer tillbaka hem så min röst skulle komma tillbaka, lovar men om jag ska var ärlig så har jag inte gjort de än, haha! Förlåt N, men orkar verkligen inte ta mig ork att göra det ;)

Halsen känns iaf bättre nu, så jag, K och A ska upp till backen imorgon redan 9, så vi kan vara där när liftarna öppnar =) Åka nån timme o sen göra lite annat, systemet är det som väntar också för nu är det fest igen..
Hur ska man överleva en hel säsong?

Talk to you later <3

Snöbada i kyla

Hade min andra arbetsdag igår, och fy fan säger jag bara! Det var -5 grader kallt och snöstorm. Kanske 6 pers som åkte i backarna på eftermiddagen just för att det var så otroligt kallt. Man kunde inte kolla upp mot backen, då man fick som nålar i ansiktet utav snön.. Det var hemskt verkligen, och trots att man hade dubbla vantar på sig så var de hur röda som helst sen och kalla som isklumpar.. Inte okej att jobba så, men det kommer att bli värre... Bara att vänja sig helt enkelt =P

Roligaste var på kvällen då jag, E, A, och E var i bastun och sen bestämde oss för att snöbada! Shit va kul det var, så 4 tjejer i bikini/underkläder springer blöta genom korridoren, ut genom dörren och nerför trappan, rullar oss i snön, skricker och skrattar för att sen kuta in som bara den tillbaka till bastun och värmen!
Sån känsla, och jag lovar att det kommer komma fler dagar som kommer bli såna! =)

Morgonpigg?

Nu är det snart dags för mig att kila iväg till jobbet. Om man kollar ut genom fönstret så är det... Mörkt.. Man ser inte så mkt än men det kommer väl till under dagen ;)

Kollade mailen imorse och hade fått ett gulligt mail från L som berättar en massa saker, bland annat att ett av mina barn skulle representera ett annat land i skolan, och hon hade då valt Sverige och tagit med sig en massa saker som jag gett henne och berättat om. Hur gulligt är inte det på en skala egentligen?
Saknar dom verkligen!


Aja, måste kila nu!
Talk to you later <3

Tävlandet gör mig så trött bara

Pratade med min underbara E idag i telefonen, och fy fan vad jag saknar dig gumman! Så otroligt skönt att få prata med dig lite, behövde det verkligen, och det är så underbart det stöd du ger mig i allt! TACK <3

Ibland är man så trött på allting, man vill bara lägga sig ner och hoppas på att det kan lösas själv. Allt tävlande mellan alla människor, och att man sätter sig själv sist hela tiden. När får man själv vara glad?

Fick nytt schema idag, så ska upp och jobba imorrn, så ska sova så fort Greveholm avsnittet är slut =) Ska bli grymt skönt, men aa =)
Ny dag och nya tag!

Sov gott mina små älsklingar <3

haha roligaste grejen hände imorse

Roligaste saken hände imorse, haha!
Jag skulle kila in till A samtidigt som jag borstade tänderna, så när jag precis kliver in genom dörren så möter jag henne, också samtidigt med en tandborste i munnen! Haha, fan va vi garvade! Det är ju hur komiskt som helst!

Nu sitter vi och väntar på att tvätten ska bli klar, och att desperate housewives ska börja =)

Dålig bild, men så här såg vi ut på avslutningsmiddagen =)
Talk to you later <3

 


Dagens planering än så länge

Sådär, frukosten är avklarad nu. Har suttit i köket med tjejerna för att få höra allt skvaller från igår som jag missade när jag sket i att kila ut med de andra =)
Nu är det dags attt klä på sig, och sen bestämde vi oss för att kila ut på en promenad =) Det är skit fint ute nu, solen skiner men det är minusgrader. Perfekt väder egentligen för en dag i sälen, men samtidigt så behöver vi lite snö nu!

Talk to you later<3

M och P, skit glad för eran skull, älskar er massor (L)

Min första arbetsdag på Stöten!

Det sjuka var bara att jag kommer hem från E kvart i 4, möter då E som sitter i trappan och hon snackar med någon i telefonen, men funderar inte så mycket mera på det. Är alldeles för trött och verkligen känner att jag kommer att njuta av min lediga dag!

Ändrade planer blev det, 7.32 så ringer M mig och säger att E är sjuk och jag måste hoppa in i hennes ställe. Att jag börjar om 45 minuter.. Slår en snabb räkning i huvudet och inser att jag måste gå hemifrån 07.55. Fan! Hur trött som helst, slänger jag mig upp ur sängen, kollar vilka andra som ska jobba, springer en trappa ner till A och säger att jag går upp me henne. På me sakerna, tar en macka med ingenting på, och sen är det dags att gå...
Mackan smakade skit, så slängde den till renarna, nu blev dom glada iaf..

Att jobba vad ska man säga, min första arbetsdag. Och ni kan inte gissa hur nervös jag var! Att vi har lärt oss att evakuera, hur man sätter fast liftarna och sånt, vad spelar det för roll när man inte har fått lära sig hur man ska ge någon en lift.. Fan alltså vad svårt det är! Tur att D hade sånt tålamod med mig, jag missade den ena och den andra när vi tränade och jag höll fan på att bli galen!

Men när gästerna kom så flöt det på, och fan va kul det var! Att sätta på till en eller två skidor, inga problem, att sätta på till en skida och en snowboard, lite svårare men jag klarar det! Men att sätta på till 2 snowboard åkare, det är fan svårt! men det kom till slut det också! Skönast är det när de vill sätta dit den själv, varsegoda säger man bara ;)

Nä nu är det mat som gäller, har blivit lite uppdatering, men E och A vill att jag ska käka med dom nu! Så ringer mera senare!
Talk to you later <3

Bastutävling är helt sjukt

När Stöten öppnade för säsongen, så sket jag i att komma till backen. Jag vågade verkligen inte. Jag har inte stått på den där snowboarden på jag vet inte hur länge, och ville skjuta upp det så mkt som det var möjligt.. Så torsdagen blev verkligen lugn för mig. Vi fick våra scheman efter mycket om och men, och jag skulle inte jobba någonting den här veckan.. Men nästa vecka står det att jag jobbar alla dagar utom tisdag och onsdag, men då är det så att de andra backarna måste vara öppna, för annars är det bara skidtorget som är öppet och det betyder att man får en dag i hela december! Inte okej kanske..

Kvällen startade med att med filmkväll med några stycken i Senja 2, tror jag. Haha kommer inte riktigt ihåg vad som hände den kvällen, känns som att dagarna börjar flyta ihop nu. Jo men så var det förresten, för J var tvungen att vila så mycket som möjligt under kvällen, då hon råkat ut för en smäll som orsakat diverse saker.. Fan va orolig jag var för att det skulle ha blivit hjärnskakning =( ! 

Det slutade iaf med att jag och K kilade över till Senja 1, där E ville att man skulle vara. K överger mig efter ett tag, och det slutar med att jag, E, N och en tjej som heter A bestämmer oss för att ha bastutävling. Vem kan sitta kvar längst i bastun?
Vi tjejer mot killarna, och matchen kunde börja! Jag och A sa att om vi vinner, så kommer killarna komma med så många olika ursäkter som bara finns!
Och vem tror ni vinner? JAG SÅKLART :D fan va bra vi var! Killarna klarade sig inte länge alltså, kanske är det mitt finska blod i mig, haha!
Och precis som vi sa, så blev det ursäkter som inte ens fanns! Hahah, dåliga förlorare är vad de är!

Blev hur mysigt som helst och riktigt kul, blåmärke i duschen fick jag också fan! Efter 2 timmar bestämmer vi oss för att lägga ner, och kila upp och sova istället. Då var jag så trött så det fanns inte, och E och jag bestämde att jag kunde ju somna där, sagt och gjort. Men hade ställt klockan på 4, så jag kunde gå hem o sova resten av natten för det hade jag sagt till J =) Alarmklockor är bra ibland, haha!


Personlig väckning var det var?

Roligaste var också under den natten så snackade jag med E som säger att jag kan komma och väcka han när som helst morgonen efter.. Sa att det kan ju bli tidigt för jag vaknar hur tidigt som helst när man druckit lite och varit på topp kvällen innan. Han svarade bara att det aldrig kan bli förtidigt.. Jaha ja, så sagt och gjort kvart över 9 nästa morgon, då ingen annan var uppe, blev det en liten promenad och väckning för honom. Det var fan en syn, haha! Men fick upp han och sen satt vi o snackade nån timme, innan J skickade att det var frukost och greveholm =)

Den här dagen gjorde vi även en av våra första inhandlingar, oj oj säger jag bara. Ica nära är inte på långa vägar lika bra som Ica Maxi.. Varför har de inte ett Ica Maxi här för? Dåligt är det iaf, kanske ska ringa och klaga till Sälens kommun, har de någon sån förresten, haha!

Har verkligen noll koll!

Dålig uppdatering men här kommer det

Oj förlåt allihop för dålig uppdatering! Det har hänt så mycket de senaste dagarna att man bara inte har hunnit sitta framför datorn, men ska försöka bättra mig nu, har ju en del att berätta nu också =)

Sist jag skrev så skrev jag att det skulle bli bowling.. Att jag skulle vara kass och allt det där, haha! Det blev bowling, men jag var inte kass, haha! Om jag får säga det själv så var jag rätt bra faktiskt. Låg etta ett bra tag, mitt sista klot blev en strike, men så stängs allt av för att det är dags för dem att stänga, så vi vet inte vem som vann faktiskt..
E säger att det var han på andra banan, men vi vet vem det egentligen var, haha mig ;)

Kvällen fortsatte i Senja1 och fan va kul vi hade. Träffade många nya vänner, och satt och snackade med E en hel del. Skön kille där, det slutade med att alla helt plötsligt satt i M rum för att lyssna på när han spelar gitarr och sjunger. Han var otrolig, låter precis som när Calle i Idol sjunger, och mycket mys blev det =)

Kvällen rundades av runt kvart över 1 och det blev sängen efter mkt om och men!
Talk to you later <3

Bowling är det

Vad blir planerna ikväll?
Call from restaurangen, och det blev bowling på schemat =) skoj, men jag vet att jag kommer att vara kass verkligen, haha!

Vi får väl se vem som vinner, haha!
Talk to you later <3

Min älskling är sjuk

Fick ett mess av M idag! Ring om du har möjlighet..
Min första tanke var att jag skulle få utskällning för något,
min andra tankte var att det hade hänt något me GM.
Men det som hon berättade var inget av det och inget som var min gissning heller! Min älskade Selma är sjuk! Väldigt sjuk rättare sagt! Hon är hängig, äter inte, dricker inte, leker inte, går inte ut och myser inte. Det är inte min katt någonstans i sättet!

M åkte in med henne till vetrinären och där ligger hon nu för observation till halv 9 ikväll, då de ska komma tillbaka och hämta henne. Hon har ett stort jack över tungan och är därför väldigt uttorkad! M ska ringa mig så fort de vet något och fått svar från alla prover.

Fan alltså, vet inte vad jag ska göra om det händer något med henne! Hon är min älskling, min bebis! Jag grät verkligen när hon ringde första gången och stod då utanför skidshopen. E gav mig en tröstande kram och J var också där. Fan alltså!

Bloggfotografering

Sådär nu har jag blivit fotograferad för bloggen här uppe.. Fick även me mig J, och vi skulle stå i ett område utomhus, då fotografen skulle testa vilket ljus det skulle vara.
Det kommer verkligen bli en fin bild, då snön faller, det är mörkt ute och det vi har en snödriva precis bakom oss, samtidigt som backen finns där.
Sen var det ju såklart det här med personera i bilden, haha! Jag och J fick uppdraget att bara stå där medan han testade, och vi började såklart från att inte bry oss till att verkligen fåna oss. Helt plötsligt säger han: "Sådär, nu var det färdigt".
Då menar han hela fotograferingen och vi har bild till bloggen.. Shit va var det vi gjorde var våran första tanke!

Ni får se resultatet senare =)
Talk to you later <3


Stötens säsongsöppning!

Ni som känner mig, vet att jag kan inte sova länge dagen efter jag har varit ute och festat, det var precis likadant igår, var vaken kvart i 9.. Så dagens sovmorgon till 10 var underbart verkligen!

Stötens säsong har nu öppnat, men oturen är framme på våran sida och det är för varmt för att snön ska kunna ligga kvar, vilket betyder att vi bara har 2 backar öppna..
Vilket leder till nästa missnöje.. Det är bara 5 av oss liftvakter som får jobba, vi andra får vara lediga.. Men vet vi hur länge?
Tyvärr inte, men vi ska få schemat idag från M, så jag, K och A ska kila upp och hämta det så får vi se efter det. Känns jävligt onödigt annars om an inte får jobba någonting..

A oc K ska ta några åk, medan jag ska sitta still och kolla. Mitt knä känns inte hundra nu efter 1 mils promenaden så det får vänta lite..

Talk to you later <3

Skåning?

Roligast igår var E! Fy tusan va skön hon är, underbar tjej från någonstans i Skåne. Vet att jag vet vart det är, men kommer inte ihåg det nu =)
Vi hade det grymt, roliga toalettsamtal, gång från vårat hus till Tipi bar, ställa glasen i snön så vi kommer ihåg dom, Killar som är på (och fula) och inte fattar när man ger piken, speciellt inte när E kommer tillbaka hela tiden, haha! M specialare, skvaller, sexprat mitt i rummet, rödvin som spills nästan på ljusa kläder och massor med annat!

E hör av sig mitt i natten och ska komma upp, men vi tog det idag istället =)

J och jag har nu städat hela vårat rum och det blev hur fint som helst verkligen =) Ljus är tända, film är på och nu sitter J i telefon och jag ska hoppa in i duschen.. Mår inget vidare..

Talk to you later <3

 


Avslutningsmiddag Stöten

Oh my gosh, måste ju berätta om gårdagen! Hahah shit vilken jävla dag alltså! Vi kommer ju hem från vandringen och sen blev det möte med utdelning av kläder, ni ska få se kort sen =)
Jag, A, K, E och E bestämde oss för att kila till Sälen Byn för att handla lite. J var ju tvungen att stanna kvar på möte, så vi kom hem rätt sent.

Avslutningsmiddag = fin klädda..
Vad fan skulle man ta på sig? Shit shit.. Man vill ju inte vara för fin och man vill ju nte vara för vanligt klädd heller.. Det slutade med leggins, svart långt linne, och sen mitt beige långa linne med ett svart skärp i midjan, på topp av det min nya kofta =) Som jag tror att jag inte visat er =)
Det blev ett helt okej resultat för oss alla!

Middag, prisutdelning, och sen Tipi Bar. J och jag pratade lite med restaurangen och de är helt okej faktiskt, trots att J har utövat krig mot dom, haha! Men dessa är helt okej!
Det slutade med att J, jag och K stack hem från Tipi Bar för att senare kila till Senja 1 för fest hos dom. Guitar heres, live musik hos M och mycket annat gjorde att kvällen blev väldigt lyckad! Vi kom nog inte hem förrän runt halv 2 tror jag =)

Talk to you later<3

Annan blogg erfarenhet

Just det, har ju glömt att berätta att jag har sagt till att jag kommer vara med och blogga här uppe i Stöten, det enda som är jobbigt är då att jag måste skriva på den sida som de ger mig, så kommer inte få skriva här på min blogg =(
Men ska försöka fixa det på något sätt, så oroa er inte, får helt enkelt skriva på två :D

Linda Skugge har ju varit här och berättat lite och det får en att vilja bloga lite mera, det är så mkt mera än vad "kändisbloggarna" visar, så vi får se =)
Kan ju bli skit kul!

Kanske ska man bli lite gladare

Usch när jag läser det jag skrev nu får jag lite dåligt samvete över att ni får läsa om mina små surigheter över internet, men vad kan jag göra? Jag är en stadstjej, haha. Får skylla på det!

Min stockholmska är fortfarande lite mobbad, och idag kom kommentaren att det var ju tur att VD inte bara hade den stockholmska dialekten när han snackade på våran föreläsning igår, för då hade man aldrig orkat lyssna.. Vad tusan liksom? De säger att det inte gäller mig, men hur ska man ta det egentligen ;) ?

Sen måste jag ju säga att det är hur fint som helst här uppe nu, snön singlar ner för marken i mängder så marken är täkt av snö nu. Så det blir en vit jul i år också :) Hoppas ni också får lite, kanske kan skicka med posten annars =)

Ännu en fight

Ännu en gång har jag tampats mot mitt internet då jag var tvungen att logga in på banken.. Det tog mig 20 minuter för att ens komma till sidan för att logga in, och sen där tar det stopp! Jävla skit grej säger jag, så nu sitter jag här hos A istället och skriver.

Vi ska köra till Sälen byn för att köpa lite godheter att äta, ska dit igen imorgon då J inte kan följa med idag..

Så vad gjorde vi egentligen idag, sista dagen på introdutionen?
Jo det ni, vi gick ju 1 mil, och det kan jag säga er var sjukt jobbigt! Men vadå, man får snygg häck, det är så man får tänka, haha! ;)
Roligast var det att se att det var vi i liften som höll tempot och gick först och sen bak i leden gick restaurangen, haha! Det är nog bra att de ska hålla sig där inne ;) Nä nu var jag taskig!

Måste kila nu, men det blir en uppdatering lite senare! Talk to you later <3


På jakt efer honung

A mådde inte så bra ikväll, då halsen krånglade och rösten höll på att försvinna. E och jag kom då på den geniala idéen att hämta lite varmt vatten och honung åt henne.. Problemet var bara att vi var på Tipi Bar, och hade ingen som helst honung, vi visste dock att det fanns te uppe i matsalen en trappa upp.

Så vi springer upp dit, frågar en i köket om dom hade honung som vi kunde få, självklart svarade killen. Så vi fick följa med han in och ta så mkt vi ville ur en flaska. Varmt vatten i en kopp, vanligt te och sen lite socker, och sen tillbaka ner till de andra igen. På vägen ut tror jag att alla i köket skrattade åt oss, haha!
Hon blev glad om vi säger så =) Är det dagens goda gärning, vet inte. Men vi cross your fingers för att hon ska må bättre imorrn! Då är det sista dagen på utbildningen och det betyder rundvandring på ca 1 mil!

Internethelvete

Hatar det här, måste sitta och hålla i stickan för att få internet i huvudtaget! Så ska det fan inte vara!!
Talk to you later <3


Del av lift gänget


Sådär 10 minuter senare får ni en bild på en del av vårat lilla gäng =)
Jag, J, A och E


Utbildningen är snart slut i Sälen

Suttit här nu i säkert 30 minuter och försökt få igång internet, jag klarar fan inte av modernt bredband, fan alltså! Oj vad jag började svära här ser jag, haha. Förlåt för det =) Men ibland får man göra det när man är upprörd ;)

Ännu en dag med utbildning, och jag vet inte vad man ska säga.. Att sitta i 4 timmar och lyssna på någon där framme, gör att en dels ögon börjar hänga tungt efter ett tag, haha! Roligast var när vi drog över tiden på förmiddags lektionen, och vi missade en halvtimme på lunchen. Jag, E och A försöker verkligen hålla oss från att slå någon som A sa ;)
Då alla satt och kollade på klockorna och mutrade och hade sig istället för att lyssna på vad restaurangen hade att säga..

Oh shit alltså, när jag kom hem sen och skulle tända inne på toan, så smäller det till i lampan och det blir mörkt.. Japp, lampan måste bytas.. Jag och A går till städskrubben och försöker hitta en lampa, hittar en som vi tycker ser bra ut, går tillbaka till rummet och tar ner lampan.. Upptäcker då att vi har tagit fel storlek.. Denna lampa vi behöver är enligt min mening skit stor.. Haha, fick ringa M som ska skicka över någon som kan komma med en som tur är..
Annars blir det att kissa i mörkret.. haha! Hoppas verkligen att de kommer snart!


Hur dagen var

Hade tänkt köra en snabb uppdatering innan middag men hann inte, E kom och hämta mig tidigare än planerat så det var bara att stänga ner allting precis när jag börjat ;)

Vad kan man säga om dagen? Vi hade bla brandövning, då vi fick släcka elden på en docka med filt och lite så. Riktigt kul när man väl vågade, lite läskigt var det allt i början.
Det blev senare stafett, då lag syd och lag nord tävlade mot varandra. Mitt lag var lag syd och vi vann tävlingen som vi hade då, grymt bra!
Sen blev det turnering i tefat, fan va kul det var! Marianna stod och skrattade längst ner på kullen!

Det blev Tipi Bar efter middagen och efter mycket skratt och skoj, ligger nu J och jag i sängen och kollar på film. Vi måste skaffa ny skarvsladd för vår gamla har pajat totalt, så vi har brottats med den hela kvällen känns det som!



Sov gott darlings <3

 


Julkänsla

Nu sitter jag, J och A här på vårat rum, med elljusstacken tänd, och mysteriet på greveholm på tv. Hur mysigt blir det inte liksom?!

Sen vid 6 ska vi gå och göra lite mat =) mums!
Talk to you later <3


Årets fall

Måste bara berätta om min och A super vurpa igår! Asså fy fan! Vi är på väg nerför en backe för att gå och hämta J bil tillsammans med J. Det är mörkt, klockan är säkert halv 12, och jag och A går armkrok..
Jag känner helt plötsligt att mina ben bara försvinner under mig, självklart går jag på en isfläck, jag får me mig A ner, och vi bara ligger där i backen och skrattar allt vi har.
A ställer sig upp sen och faller direkt ner igen i en ny vurpa.. J skrattar så hon håller på och kissar på sig ungefär och önskade att hon hade kameran me sig..
Fy fan alltså!

Ännu en dag på utbildning, och det är rätt intressant faktiskt. P har utmanat mig och A på en snöbollsmatch och jag vete fan om man vågar sig ut :p haha! Spännande, vet att jag kommer att förlora, mitt pricksinne alltså..


Dagen fråga, heter det en platta öl eller ett flack öl?
Det är vår diskution på rummet nu...

Lite bilder

Just det, här kommer nån bild från uppresan =)











Sådär det var allt =) 10 minuter för varje bild, så jag orkar fan inte! Men nu msåte jag göra mig iordning för att gå snart!

Något otroligt

Ni kan inte ana vad jag har gjort idag! Något helt otroligt som jag aldrig trodde att jag skulle göra. Höjdrädd är jag ju, men idag skulle vi upp i masten och evakuera varandra från stolsliften. Att klättra upp typ 10 m, ha sele på sig och sen hänga rätt ut i luften.. Sen att åka ner till liften för att kunna fira ner nästa person till marken.
Jag och A skulle vara efter varandra, och när det var min tur att rädda henne blev det high five sen i luften innan hon släpptes ner!
Det hela slutade sen med att det var vi mot killarna i snöbollskrig! Vet inte om man kan säga att vi vann :p haha!

Nu ikväll blir det grillning och sen vidare till Tipbar!
Talk to you later <3

Home?

Vattenplaning, middag på donken i Ludvika, snöstorm, sladd med bilen, och troligtvis kidnappare, ett självklart stopp i Hummelsta, musik på hög nivå, sång i falska och sköna toner, jag sitter som buddah i framsätet med fötterna på fönsterbrädan, och J's kommentar sen; Jag kan ha raka ben nu! Inte okej, haha!

Till slut kom vi fram och shit alltså. Den packning som vi fick in i bilen där hemma, skulle nu upp till vårat rum på andra våningen. Och ingen hjälp fanns att få. Det var några huvuden som stack fram men inga händer. Va fan liksom, vi gick sen upp och ner säkert 6-7 gånger med våra tunga saker. Men vadå, är man stark så är man :p haha!

Har träffat många nu ikväll och jag tänker berätta mer om det senare, men nu är jag så trött efter en skit koncentrerad bilfärd. Jag fick ta den jobbiga sträckan efter Ludvika och fy fan säger jag bara. Det var inte att leka med. Men vi klarade det, och nu ligger vi här i våra sängar. Bilder kommer imorgon!


Åh, nu har jag suttit här i hunda tusen år och försökt lägga upp en bild, men det funkar fan inte! Sur jag blir, tar tag i det imorrn när jag har lite mer ork i kroppen!

Sov gott sötisar, och nu vet ni att vi lever <3

Är det sant?

Sådär nu har jag testat att mitt nya internet fungerar som det ska, och jag fixade det faktiskt! Underbart! Så nu ska jag väl klara mig där uppe eller vad säger ni?

Kan ni fatta att det är idag som jag åker.. Jag åker iväg till sälen för att vara där i fem månader.. Om jag ska vara ärlig.. Jag har inte fattat det än.. Det är sjukt, det är väskor precis överallt, och jag har ingen aning om hur allt ska få plats i Js bil.. Sjukt och krånligt kommer det gå. M ska stå me kameran så vi får se sen!

Hade avslutning för mig igår på badet, det blev två goda tårtor och ett dopp i bassängen.. Var inte förvånad och hade såklart baddräkten under! Man har ju blivit smart, har även fått träffa världens sötaste hund!

Nä nu ropar P på mig om att jag ska komma ut och börja bära!
Talk to you later <3
And wish me good luck!

allt är klart

Julklappshandling idag nere på stan tillsammans med A och J. Vi delade upp stan så vi inte skulle råka gå på varandra, och nu är jag äntligen klar :D eller vi har P men det ska vi fixa om ett litet tag.

Jag har nu gått över till vinterfolket. Idag var det så jävla kallt så jag drog faktiskt fram vinterjackan! Vi hade skit kul där nere och nu ska vi dra vidare för nästa uppdrag =)

Hörs senare <3


Min lilla gullis

Min älskling E kom över imorse redan runt kvar över 9 tiden, så vi fick hela dagen på oss att umgås. Mysigt! Vi bakade scones, kollade bilder, upptäckte att vårat lagfoto ligger uppe på hemsidan nu, kollade Wild Child, packade lite, sprang fram och tillbaka till tvättstugan.. Hann med en hel del faktiskt =)
Känns hemskt att tänka att det var sista gången man träffades på väldigt länge, men samtidigt har vi sagt att vi inte säger hejdå, utan att vi ses snart igen. Förhoppningsvis så kommer hon kunna komma och hälsa på mig där uppe, så håller tummarna på det =)

Hur som haver så kommer jag att sakna dig =)


Det kom ändå

När jag vaknade imorse så kände jag mig verkligen bra, inga tecken på att må dåligt efter sprutan och kände att shit va alla är svaga som blir sjuka, haha! Lite ont i armen är väl inget?

Nu när jag, M och J var på Siba för att kolla efter lite saker, så slog det mig bara me full kraft. Jag är så svag nu, fryser som fan, febern är på väg känns de som och man har ett litet tryck över armen ut till bröstet.. Inte skönt någonstans, och J som ska komma över nu ikväll en liten snabbis för att säga hejdå. Nu ligger jag helt död i soffan ungefär. Duktig var jag också att bara sätta igång maten innan, så den är klar nu när M och J kommer hem igen..

Usch och fy bubblan för det här =(

Har även varit hos naprapaten idag igen, och det slutade med några nålar i benet, E sa att hon stack in dom skit långt ju.. Hade jag ingen aning om för kollar bort varje gång.. Och så är man omtejpad igen. Ska ha den så länge som jag behöver.. Eller till den går upp rättare sagt..


T i m e s . . .


årets första kalender

Årets första julkalender har precis börjat, så man har det i bakgrunden nu. Men börjar tro att man är alldeles för gammal för det nu, det känns liksom inte lika bra som det var.. Att ingen ny kan mäta sig med dom vi hade! Eller vad säger ni?

M ringer i panik till mig igår och frågar vart jag är, svarat att jag lugnt är på jobbet fortfarande. Skulle ta vaccin sprutan! Fan också, blir det att man är sängliggande? Hinner jag ens packa nu.. Ni vet dom vanliga frågorna som flyger förbi.
Hon som skulle ge mig sprutan bara typ hugger in den i armen på mig! Kramp i armen var det jag fick under kvällen, har inte sovit så mycket under natten, vet inte om det beror på sprutan eller om det var något annat.. Men är hur seg som helst nu och mår illa.. Vi får se hur det blir under dagen!

Nu måste jag kila dock <3