Helgen som varit uppe i Green Bay

Som ni kanske forstod i mitt forra inlagg, sa tog jag bussen upp till Green Bay for att halsa pa R, och tillbringa helgen med att se hurh an har det dar uppe i WI. Herregud sager jag bara vilken ditresa det blev, jag menar, bussen och allt gick hur bra som helst, utan det var nar bussen slappte av mig i Green Bay och jag skulle ta en taxi till R college. Jag blev avslappt vid 00.30, och killen i rummet som ringer taxi, sager att han kan ha en taxi till mig inom 15 minuter. Tanker great, for har vill jag inte stanna lange.. Rummet var sa ackligt!! Smutsigt, trasigt, cigaretter overallt + askan, sen att det sprang smakryp over golvet ar en annan femma ocksa.. Efter 5 minuter kommer det in en tjej i 35 ars aldern kanske, full och ful, och tycker att jag kan ju satta mig me dom och prata medan jag vantar..
R ringer och fragar om jag ar pa vag eller inte, och sager att jag vantar fortfarande, lovar att inga nar jag sitter i taxin..
Tjejen sager helt plotsligt da: Oh you are so thin! What are you, a size 0??
Jag: haha no, I'm not. I'm a 6...

Hon: Bullshit, you are not a 6, you are not as big as I'm. Bullshit!!
Tanker bara att snalla rara taxi, kom hit snart!! Samtidigt om mina tankar var att det har skulle vara sant jakla typiskt stalle att bli kidnappad eller valdtagen pa.. Kul kul...
45 minuter senare sa ringer jag R och sager att jag fortfarande star och vantar pa taxin.. Han blir galen o kraver att fa prata me killen.. Vad han nu sager hjalper och nar jag aterigen hade fatt tillbaka telefonen sa gar killen direkt in och kontaktar taxin via radion och 30 sekunder senare sa star den pa parkeringen.. Va fan sa han egentligen??

Att det var 8 manader sedan som man sags kandes det verkligen inte som, och efter prat och nagra shoots sa somnade vi... Lordagen lugn och fin, och det blev filmer pa kvallen.. Roligaste var anda nar hans roomie M kom in pa natten full som vi vet inte vad och behovde lite hjalp med diverse saker.. No details! Han kommer fram Malmo och den accenten och full, ar nagot som man bara maste fa hora nagon gang, det var sa kul att jag inte kunde sluta skratta!

Nar jag atervande sen hem igen med bussen till Chicago och 3 pounds lattere (hur kunde de handa liksom), sa fick man sadan sjuk hemlangtan. Att traffa R igen var jatte kul verkligen, men man kopplar honom med allt som ar hemma . Sa jag hade tur att underbara M kom med flygplanet senare pa kvallen!! Annars hade det gatt som det gatt... Men nu ar hon har, och hjalper mig genom vardagen. Forvanad ar hon ocksa over hur sjukt det ar! Forklarar mer senare!

ojoj

Nu sitter jag här i R rum och väntar på att han o hans kompis har städat klart.. De är tvungna att städa hela huset efter festen igår, tänkte inte hjälpa till!
Nu okm han, ses sen

Vad kan man få för 5 dollar egentligen?

Har en fråga till er, vad kan man få för 5 dollar här borta?

1. En drickyoughurt, godispåse och munk.
2. Örhängen
3. Conte (ritpennor)
4. En lunch på IKEA
5. Happy Meal på Donken
6. En av H turer när han springer fram och tillbaka med filten

... VI säger så här det finns en hel del, men det finns även:

7. KÖRKORT!

Det är det jag säger, jag åkte iväg imorse för att ta körkort. Jag måste ju ta ha ett Illinois körkort här borta, så aa.. Det jag betalade var endast 5 dollar! Så om man bara har 5 dollar kvar, så kan man välja mellan en lunch på IKEA eller att ta körkort! Jag stod i kön när de öppnade klockan 8, tjugo i 10 var jag därifrån igen. Från att jag kom in, till att jag gick ut med körkortet i handen, tog det 1,5 timme.. Inte illa eller hur! Alla prov var hur lätta som helst, men erkänner att jag var enormt nervös ändå! Hände en del saker, men vi klurade ut dom också! USA är lite efter på en sak, teoritestet.. Inga datorer här inte, här skriver man på papper och penna. Det var sant eller falskt frågor och det var endast 37 frågor. SKÖNT! Nu är det gjort i alla fall!

 Det är lite vitt på den här bilden nu, men det är bara för att min adress står där, och får inte visa den. Så därför. Men visst ser det lite annorlunda ut jämfört mot hemma! Kul också att vikt och längd måste stå med!


Små blommor, små blommor

D och jag gick till skolan imorse, och på vägen dit så går vi förbi en massa blåa blommor. Vi kommer inte på vad blommorna heter, och vi går vidare..



När hon kommer hem från skolan, så har hon plockat en bukett av just såna blåa blommor, då hon kom ihåg att jag sa att älskade dom imorse. Lite gulligt eller hur? =) då blev man varm i hela hjärat!

What a beautiful dress!

Är ju shoppingsugen, men har ju lovat att inte shoppa någonting, så då är enda lösningen: Fönstershopping, eller aa internetshopping i alla fall kan man kalla det! Har hittat några hur söta saker som helst, som önskar att komma till min garderob.

   Klänningarna här, är ifrån Urbans Outfitters. Vad tycker ni om dom? Vilken är snyggast egentligen?

Dåliga dagar, vad gör man då?

Har kommit på en sak.. När ni är stressade, springer fram o tillbaka, tänker på för mycket, gör för mycket.. Okej ni fattar poängen.. Får ni också sämre hy då, att allting hos er själva är fult, tråkigt, man känner sig tjock.. Har haft bättre dagar?
Jag är sån! Och idag är en sådan dag! Usch säger jag bara, skulle behöva klippa mig, skulle behöva färga mitt hår, utväxt så det inte finns.. (possitiva där är att jag ska göra det snart när M kommer), känner sig skit stor...   Det här är inte bra, ett stort problem om jag får säga det själv! Så vad ska man göra när man känner så här egentligen?

Jag skulle ha börjat jobba vid 06.30 idag, men tio i 6 kommer J in i rummet och säger att han måste ta tåget in till jobbet nu vid 6, och att det har blivit ett missförstånd när L gjorde schemat åt mig.. Det betydde alltså, att var klockan 6 som gällde istället, samma sak imorgon! Skoj!!
9,5 timme igår, 10 timmar idag, 9,5 timme imorgon, 8,5 på torsdag och 8,5 på fredag!


What should I do?

Tänke sätta mig ner och skriva lite, men det kommer ingenting. Hade så mycket, men ingenting just nu. Sitter här och kollar på desperate housewives.. Funderade först på att gå ut och gå eller springa lite, men vädret var inte på min sida.. Så kanske ska ta ett fyspass istället, hmm skulle kanske vara en bra grej att göra nu?

Har varit inne på H&M hemsida, igen... Hittar så mycket, så det är kasst att jag inte kan beställa hem någonting.. Måste ju hänga med i modet lite i alla fall. Hur är modet hemma nu? Tell me, så jag inte blir helt lost?!

5 days until my mom is here!

New camera!



Jag har en ny kamera!! YEAY!
Nu för 3 dagar så kommer jag inte ha någon bil alls.. Bara för att L ska jobba downtown dom dagarna och stanna i våran condo, och då har hon bestämt sig för att ta bilen jag får köra, och lämna bilen jag inte får köra hemma.. Varför är min stora fråga då?! Grymt störigt, för det betyder att jag inte kan ta mig någonstans, missar även klass ikväll, vilken suger!

I alla fall, så sa hon att jag kunde ta bilen en halv timme nu på morgonen innan hon skulle åka, så racade till Target, sprang in och frågade först om man kunde fixa min kamera.. Han skrattade och sa nej... Så en ny kamera blev det :D Underbart! Nu ska jag bara försöka förstå mig på den här också, vi vet ju hur teknisk jag är!

What can I say, need your ideas

Ännu en jobbkväll som gäller ikväll... Tvätten är fold (kommer inte på hur man säger det på svenska.. =/ ), nya ligger i, barnen är nattade, det är städat... Detta betyder att jag kan sätta mig ner i soffan, plocka fram alla papper och skriva min kära (NOT) uppsats som ska vara inlämnad på måndag.. Det är så otroligt svårt bara, kan ni hjälpa mig? Det ska vara om på vilka sätt man kan hjälpa andra på. Att det inte bara behöver vara ett telefonsamtal. Några förslag, please?!

Dagen tillbringades downtown med L och C, och som vanligt får man springa till tåget. Hade sådan otur också! A ringer mig när jag håller på och springer, så skiter i det. Tänker att jag ringer tillbaka sen när jag är på tåget.. Jo vad ville hon tror ni? Hon såg mig springa när hon satt i bilen, och skulle bara fråga om jag ville ha skjus hem.. Kul...
Jag har sagt till mig själv att jag inte ska shoppa någonting tills jag har fixat en ny kamera, och gjorde det inte heller.. Shoppade bara sånt som jag verkligen behövde =) en svart väska, en blå sjal (så E vad ska den heta) och så en svart tubtop (see bara saker som jag behövde!).

Nu måste jag återvända till min uppsats, talk to u later <3


Kvällens bravader me M och C

Kom precis hem från M, där jag, M och C samlades för kvällens bravader. Detta innebar en lugn hemma kväll med alla möjliga saker som stod på schemat. Jag har inte skrattat så mycket på länge, som jag gjorde vid ett tillfälle under kvällen. Ni vet den där känslan av att skrattet tar över allt annat, man får inte lust, man bara skrattar, man får ont i magen och ögonen tåras. Den känslan var det, och det var underbart! Alla 3 av oss låg där i sängen och skrattade av olika anledningar.

Om någon hade gått förbi fönstret, så skulle denna person i fråga fått se en mängd olika saker som hände, sour cream dopp, "skakar det inte- dans", beställa biljett, hur man säger lotion, tjejer som tar på varandras bröst för att konstatera vem som har störst, den som har häng och den som har hårdast.. (sjuka grejer, ingen idé att försöka sig på att förstå..), det blev sköna grejer helt enkelt. M försökte se smart ut i sina nya "glasögon" som hon har köpt, och C försökte härma M's min när hon skrattar. Detta bröt ut i nya skrattattacker och så flöt det på.
Nu är det sängen som gäller, och jag hade tankar på att försöka åka och fixa körkortet imorgon, vilket nog inte kommer att hända, då jag mkt troligt är utan bil...

Talk to u later <3 sleep tight!

MIN NAMNSDAG

Det är ingen vanlig dag, det är faktiskt MIN NAMNSDAG IDAG!!
USA har ju inte samma namnsystem som vi har, så har ju egentligen inte min namnsdag idag, men det spelar ingen roll. I Sverige har jag det! :)
Har redan fått några grattningar! Skoj skoj! Så nu blir det kakor och aa, whatever :)


Falling, falling, falling



Huvudvärk så det stänker om det. Det vill inte lämna mig ifred en enda kväll! M säger att det är på grund av att jag jobbar för mycket och såna saker, att jag inte bara kan sätta mig ner och ta det lugnt, andas eller bara sova lite kanske.. Hon har nog rätt, för har haft huvudvärk nu sedan i måndags.. Varje kväll kommer det... Det kan nog vara för att man aldrig hinner stanna upp.. Eller kanske för att man aldrig har tid att äta något heller, vatten kan nog ha med saken att göra också...

I måndags jobbade jag mellan 07.30-17.15, sen vid 17.45 åkte jag iväg till skolan för att vara där till 21.30.. Hemma vid 22.00 om jag har tur.. Igår jobbade jag mellan 07.30-09.00, sen mellan 11.00-17.30, sen 18.10 var jag tvungen att åka iväg till skolan som höll på till 21.45, hemma vid 22.00. Idag jobbade jag precis som igår och jag hade skola samma tider. Jag är trött, det är jag verkligen. Middag blir inte förrän vid kvart över 6, o då har jag redan åkt.. Hinner inte att slänga i mig någonting heller.. Imorgon kommer det bli ungefär samma sak, jobbar mellan 07-30-09.00, sen mellan 11.00-17.30, sen jag har volleyballen vid 20.30-22.00. Så är hemma vid halv 11.. Dock har jag ju lite tid däremellan då, men har en jävligt jobbig uppsats att göra, måste göra bra på den. Då den förra inte blev världens lyckade...

Måste hinna andas lite känns det som, eller?
Som bilden visar, falling!

Just amazing...

H fick en gummiorm i sin easter egg basket idag, och ikväll så satt jag och J i soffan och kollade på tv, då H kommer in springandes o slänger den där ormen på mig.. Får självklart panik. Ormar är någonting jag inte kan ta, och dum som jag är berättar jag om när J och P retades med mig på ungefär samma sätt.

Jag och J var hemma hos P, då dom hittar en gummiorm inne i J's rum. De vet min fobi, och medan jag är i duschen eller så, så lägger dom gummiormen i min väska... När jag sedan kommit ut och ska leta fram något, så är det ormen jag får tag på! Slänger iväg den tvärs över vardagsrummet och skricker.. Det är en sådan där jäkla bajs (ursäkta språket) orm som ser hur verklig ut som helst...

När jag var färdig me historien, så bara ser man hur H ansikte lyser upp och på två röda så var han på väg nerför trapporna till mitt rum... J skrattar som bara den, och jag svor tyst för mig själv... När det var dags för mig att bege mig ner, så hade jag totalt glömt bort detta med att han lagt ormen någonstans i mitt rum, tills jag möter honom i trappan och han ler och säger: Good night!
Då slog det mig på en gång, och jovisst vad hittar jag i väskan som ligger på sängen, ormen!
Jag: "H!!!!!!"
H: What? I haven't done anything...

Bakom står J och skrattar så han viker sig nästan... Inte kul någonstans när ungarna vet ens svagheter...


Love this picture, V, L and I

Another working night



Jobb kväll ikväll, rätt skönt faktiskt! Så man får lugna ner kroppen lite efter allt igår. Kameran min ,är totalt broken, så har suttit och försök hitta någon ny. Men måste ha samma märke, för vet inte hur jag ska få mina bilder från minneskortet annars, några förslag?? Ni vet hur jag är, oerhört oteknisk!

Imorgon är det ju Easter också, och jag har lovat familjen att följa med till kyrkan... Vad har man på sig i kyrkan liksom, jag har ingen aning?! HELP!
Nä, nu ska jag göra någon nytta, som att slänga på NCIS och mumsa glass. Underbart att jobba kväll!

Talk to u later <3 GLAD PÅSK

Party all night long, and a sleepover



Girlparty igår @ K! Det var hur kul som helst, och många bilder togs! Vi dansade, åt pizza, drack och hade bara det allmänt kul! Alla hade samma känsla, då 9 tjejer från att ha jobbat hela långa dagen, kommer och bara kan ha kul!

L och jag hittade badkaret och tog en massa bilder där i, kameror gick sönder, pizzor som föll, dans och skratt! Efter allt detta blev det sleepover, och jag, C, V och L sov tillsammans i två 90 sängar.. Funkade faktiskt, hade ställt klockan på halv 8, då V skulle iväg och jobba klockan 9.. Inte kul någonstans, men roligast var det när vi skulle få liv i C som inte kunde väckas av något.. Ungefär som skalman! Till slut infann vi oss i bilen, och körde som jag vet inte vad tillbaka hem och sängen! Upptäcker att arbetarna är här, vem fan jobbar en lördag morgon, visste att detta betydde att jag inte kommer att kunna somna om.. Shit! Men gjorde det efter ett tag, och tänkte att jag skulle ta en varm o skön dusch när jag vakna igen. Ändrade planer mina damer och herrar... Varför?
Jo för vi har inget vatten!!! Idioterna har gjort något, så nu har vi inget rinnande vatten, perfect! I need my shower!

oh så jäkla klantigt!



8 månader har nu gått och jag har inte gjort någonting klantigt eller någonting.. Okej, klantigt.. Pinsamt.. Det kan jag erkänna att jag har gjort, men inget som jag har gjort mig illa på, det är det som är min poäng!

Det jag skulle komma fram till iaf, var att jag gjorde det idag! Hade bråttom till volleyballen för jag skulle åka till mallet innan för att byta en sak, och vad gör jag? Jo, snubblar på något jäkla sätt och faller rakt ner på uppfarten. Sekunden innan hade jag vinkat till grannen som stod ute och lagade mat, sen i andra så känner jag världens stöt som går igenom kroppen när jag slår i marken. Hör en röst, "How did it go?!" Svarar fort att det bara är bra, sätter mig fort i bilen och backar ut.. Så får jag börjar göra ut, så känner jag bara hur ont det gör i hela kroppen. Kavlar upp byxorna och ser världens sår på båda knäna. Det är som stora brännmärken.. Blöder... Tar av mig tröjan, har skrapat upp hela armbågen, har ett litet jack i ena handflatan + att man skrapat upp allt runt omkring + andra handen. Sedan så har jag stuckat handen. YES!
Handbollen gick bra iaf tack och lov, även på grund av allt skit!

Grattis farmor <3

GRATTIS MIN UNDERBARA FARMOR!



Hennes födelsedag är idag, och jag vill ta tillfället i akt att gratta henne! Skickade henne ett litet sms, men med hennes tekniska framgång, så tror jag inte att hon vet att hon ens fått det =)
Älskar dig massor <3


I need my beautysleep



Kom precis hem från Starbucks, det ultimata träffstället för oss som inte har något liv på kvällarna =p haha, nejdå. Men det blev en liten tjejträff där ikväll! Skvaller, planer och andra saker styrdes upp, och det planer att vi allihop skulle dra oss hem till B på fredag för en riktig jäkla tjejkväll!

Så nu ligger jag här i sängen, och väntar på att John Blund ska komma och få mig att falla in i min skönhetssömn (behöver den nu verkligen) och få drömma underbara drömmar, om att man är på stranden, varmt och skönt, man kan göra vad man vill utan att tänka på att kolla ungar hela tiden.. Hur låter det liksom?

Varifrån får folk sina affärsidéer?



Jag trodde att jag varit med om och sett väldigt mycket konstiga och förundliga saker här i mitt liv, men idag såg jag ännu en sak som fick mig att stanna upp... Jag var i affären, gick mellan alla hyllrona och försökte hitta det jag skulle, just för att få komma iväg så fort som möjligt igen. Ni vet hur det är... Hatar att handla.. Vad tror ni jag hittar på en av hyllrona? Jo, tamponger med doft.. Alltså ni vet som man har parfymerad tvål ungefär.. Vart tusan får man idéen på att man ska ha parfymerade tamponger?? Någon som kan förklara det för mig?

Tänker på dig idag M, hoppas allting gick bra! Älskar dig <3

Shopping, I know.. Can't help it!



Gårdagen, vad ska man säga? Jag, V och L hade grymt kul och jag tackar er tjejer för en otrolig kväll. Musiken var på topp, det var fullt me folk, och vi dansade så att golvet gungade! Det var som att stå på en studsmatta och hoppa ungefär. Polisen kom, panik hos alla och det slutade med att vi satt några stycken i N rum istället! Vi kom då fram till att Sveriges körkort är de snyggaste av Illinois, Virgina och Switzerland!

Idag väcktes man av att M ringde. Det var inga barn som sprang ut och in genom rummet (inte för att de hade kunnat göra det, hade låst dörren på en gång för en gångs skull!!) Det slutade med att vi bestämde att vi skulle åka iväg ett tag, så hoppade upp ur sängen, slängde mig in i duschen och 10 minuter senare var jag i bilen på väg hem till henne!
X- antal affärer senare, några påsar och ett X antal nya kläder senare, var det dags att åka hem igen för att plugga.. Måste ju komma någon gång..

Talk to u later <3

Underbar shoppinghelg!!

Just a saturday



Om några minuter så ska jag kila iväg för att hämta V och L. Vi ska ses hemma hos mig, innan E kommer och hämtar upp oss för festen. Vi får se hur det slutar, men han säger att vi ska förbereda oss på att det kommer bli en "silly night"... Vad nu det ska betyda.. Skönt att göra något i alla fall.

Solen sken och det var hyfsat varmt ute, kom känslan av att shoppa fram då? Jajamensan klart den gjorde det. Men klagade inte, har inte shoppat på sååå länge, så tyckte att det var dags att göra det nu. Det blev Old Orchard, och jag hittade short, natt t-shirt och en klänning. Just det, underkläder också!

Dags för mig att dra, måste bara fixa lite. Talk to u later <3

Good things came in the mail



Hur otroligt underbart kan det vara att komma hem och hitta ett stort grönt kuvert adresserat till mig? Stort och tugnt, kände igen M handstil och tänkte: "Vad kan detta vara?"
Utan att riktigt fundera på det (varför vänta när man kan ta reda på det på en gång...) öppnade jag det, och vad fann jag? Jag lovar, det kändes som att man hade kommit till himmelen? Inuti det paket fanns fyra godispåsar med nappar (mina älsklade favoriter) och 3 marabou chokladkakor i smakerna Apelsin, frukt och mandel och Daim! Kan det bli bättre, skulle inte tro det?!! Det är sånt som gör mig så glad!! Tack, älskar er!! <3

Barnen kom genast och D kommer med kommentaren:
D: I want some, You have to share!

Jo men visst tänkte jag, delar ni någonsin med er till mig eller, skulle inte tro det va?! Känner mig som ett litet barn, men vadå, de uppskattar det inte ens, tuggar och sväljer! Så ska det inte gå till, här ska man njuta av det :D
Så nu sitter jag här och "jobbar", barnen ligger och sover. Jag siter med mitt godis, och sprite och ska sätta på en film. Hade tänkt vara duktig och skriva lite på uppsatsen, men orkar man verkligen det?

Wonderful night!



Kom precis hem från Volleyball träning, o fy tusan vad roligt jag har haft ikväll. Det har varit en sån här underbar kväll som man bara behöver ibland. Under träningen skrattade jag såg att jag grät, hade verkligen ont i magen. Helt sjukt att jag får poäng för att gå på det här. Skulle ha tagit det här några gånger istället! Längtar redan till nästa vecka, då jag känner att det här kommer bli en underbart avbrott i vardagen varje vecka! Kan inte bli bättre! Har även hunnit me en lite tjejträff på Starbucks tillsammans me V, L och B. Medan de satt i sina mer finare kläder, satt jag där i mjukisar redo för träning! Underbara känsla!

Nu väntar en varm dusch och sedan en lite kallare säng.. Men det är sånt man får ta!

Sad, so sad...

S, jag är ledsen. Men kommer du ihåg vad jag sa om mig och blommor? De dör.. Nu är det så att din blomma som jag fick av dig när du åkte.. Den har bara ett blad kvar... Ledsen! Och tror inte att jag har vattnat den en enda gång sen jag fick den.. Kan det vara det kanske??
Säger ju det, jag o blommor inte ihop, hahaha!

Bad picture, but to tired to care



Avslutade nyss ett förfälligt roligt samtal me B. Stark som han var, så hade han ställt klockan för att gå upp o kunna prata lite med mig.. Jag har inte skrattat så mycket på väldigt länge! Det blev snack om vad killar tänker, vad tjejer egentligen håller på med, vad killar snackar om i omklädningsrummet (vilket vi inte alls vi veta om tjejer.. trust me) sex, skolan, dumma (enligt mig) rykten och lite annat smått och gott! 2 timmar långt blev det, sen veck han ner sig och tyckte att klockan hade blivit alldeles för mkt.. Konstigt, vadå klockan är ju bara lite efter 10 ;)

Men jag säger då det, skype is the reall thing!