Resvaska och skor inhandlade

Var precis ivag till TJ MAXX, for att hitta en resvaska till mig, som man skulle kunna ha som handbagage. Jag hittar en =D yeay for mig!
Sa nu mina damer och herrar sa har jag: En bla, En orange och En lila! Lila ar den som ar ny, och valkommen in i mitt lilla ressallskap. Sa ni vet nu vad ni ska kolla efter pa flygplatsen nar jag kommer. Om ni inte kanner igen mig, sa kan ni alltid kolla efter tjejer med de sjuka fargerna pa resvaskorna, som for sin del inte ens matchar.. Haha, hur ska detta ga? Jaja, jag far plats iaf.. Forhoppningsvis.

Jag har sagt till mig sjalv att det inte blir nagon mer shopping nu. Jo men visst, sagt som gjort, och jag shoppade aven ett par skor (Big shock right).. Skit sota var dem, sa kunde inte lata bli. Dock kan jag inte anvanda dem for tillfallet, for jag har fatt skaskav av mina gympaskor nar jag var ute och sprang igar.. Inte bra inte bra, sa det ar flipflopen som jag bor i just nu.





Ska kila ivag pa promenad nu med D, sa Talk to you later <3

poolen, ar det ett jobb?

Jobbat idag, precis som alla andra dagar. Men kan man egentligen kalla det ett jobb, da jag far ligga vid poolen ett tag under dagen? Jag har turen att bara behova kolla D, och hon alskar att vara i babypoolen = jag kan ligga ner o ta det lugnt!

N var med mig till poolen idag, och vi gar omkring och har oss. Hon tar hand om killarna och jag om tjejerna. Nar vi sedan gar forbi en av E kompisars pappa, sa sager hon: He was looking at you like this, sen kollar hon pa en nerifran och upp. Men usch, ackligt ju! Gammal gubbe som kollar in en pa poolen!

N: Everyone is looking at you here! S dad, and the lifeguards.
Jag: haha what, when did the lifeguards do that?
Tydligen hade det varit sa att jag hade gatt forbi nagra ganger och varje gang sa hade de kollat bakat. Hahah, jag vete tusan vad de haller pa med. Men det roliga ar att de ar dem som vi tycker ar snygga ocksa ;) haha!
Sa vad kan detta betyda?



Just det, var skit duktig att ga ut och ga imorse idag igen. Gjorde det ju igar i en timme, och idag blev det dock bara 40 minuter, men jag fick skavsar sa kunde inte ga.. =/

Början av packningsprocessen



Får panik, helt och håller panik!
N kom över och hjäpte mig att börja packa igår ikväll. För E kom till mig igår och sa att det bara är 20 dagar tills jag åker! Fattar ni, 20 dagar! Det är sjukt, helt läskigt! Jag har trott att det är lite mera än en månad kvar, o att jag har all tid i världen på mig att packa, men så är det ju inte alls ju!

Började packa, och jag säger det! Jag kommer aldrig att få med mig allting! Båda väskorna är packade nu, och de är inte 50 pounds inte, det är säkert 150 pounds! Och jag har fortfarande saker kvar att packa ner! Trodde inte att jag skulle kunna somna på grund av det här, men jag hade fel. Somnade på en gång!

Alla säger att jag borde slänga en massa, men ni känner mig. Jag är kass på att göra det! Usch!

Planer som bestams men samtidigt inte

Var ivag ikvall for att saga hejda till L, som aker ivag imorgon bitti. Sa till Starbucks det blev, varat gamla vanliga stalle; Plaza de lago! V, jag, L, A och C samlades for sista gangen tillsammans! Sorligt sorligt, man forstar liksom inte att man inte kommer att fa se dessa tjejer mera. Okej, kanske om nagon av oss far rumpan ur soffan och tar tag i saken o tar flyget, men aa..

V kommer da med den geniala ideen om att jag ska folja med henne till Hawaii den 19 augusti. Stanna i en vecka, sa kommer tillbaka till Chicago den 26 och sen vidare till Sverige. Jag vet inte riktigt hur det blir med denna plan, for visst skulle det vara skont och hur kul som helst att aka till Hawaii, men jag kommer missa sa mycket hemma da som jag redan planerat.

19 augusti: Hamta upp syster yster fran flyget, halsa pa en vis person!
21 augusti: Min och J valkommen hem fest
22 augusti: D fodelsedagsfest
24 augusti: J 19 ar dag ( kan inte missa den i ar igen, hon dodade mig nastan for forra aret)

Sen ar det aven den 29 augusti som jag lovat att vara maskot for M och P, men det skulle jag vara hemma til i vilket fall som helst, eller kanske inte..
Denna resa kommer nog inte bli av... Sa oroa er inte, ni far hem mig snart!


Wallander pa tv?

Sjukaste grejen hande nu ikvall ju. Jag och D var ute och tog en promenad, och det borjade regna och blixtra och ha sig. Vi tar skydd under traden, men i slutandan stod vi dar dygnsura iaf. Vanta lite, varfor berattar jag det dar, det var ju inte ens det som jag skulle beratta om fran borjan!

Sa har var det, jag kom tillbaka in fran promenaden och bestammer mig for att satta mig i soffan och bara lugna ner mig lite innan sangen kallade pa mig. Blandrar igenom kanalerna och vad kommer jag till. WALLANDER; mastermind. Hur sjukt ar inte det pa en skala. En svensk film! Och de har gjort engelsk text under. Ni kan inte forsta hur skumt det var att hora svenska pa tvn, och det annu varre var att jag inte lyssnade pa vad de sa utan jag var tvungen att lasa texten!

Men seriost ar det inte lite coolt? Sverige blir bara storre och storre har borta! Oj oj, snart tar vi varlden med hapnad!
Na nu ar det sangen for mig, jobb imorgon som vanligt! Ville bara att ni skulle veta denna otroligt viktiga information!

Talk to you later <3

Allmant lite sondags snack

Solen skinner (tror jag iaf), och jag sitter och vantar pa att tiden ska bli 11, sa jag kan bli upphamtad av tjejerna, for idag ar det stranden som galler. Dock inte hur lange jag vill, for jag maste jobba ikvall! Usch, 18-21.30! Vet inte ens varfor, men antar att de har en anledning (som om...)!

Igar blev det bio med N, forst blev det TH UGLY TRUTH, och efter det HARRY POTTER 6. Tva biosar efter varandra, var kanske lite val mycket, men vi gjorde varat basta, och pa vagen hem igen dar vid halv 2, sa sjong vi till sangerna som kom pa radion, vinkade och hade oss.

Shit, kom precis pa att jag inte packat strandvaskan an, maste kila och gora det innan de kommer! Talk to you later <3

Just det, filmerna var skit bra. Jag rekommenderar bada tva! Det beror helt och hallet pa vilket slags humor du ar pa nar du vill ga pa bio, for de var sa olika sa det fanns inte!

Har om kvallen, sa hade jag och N trakigt, sa vi bestamde oss for att ta lite kort.. Kort dar vi skulle vara me i olika scener, skola, barn, animalfriend.. Okej ni fattar grejen, sa har kommer tva bilder som jag bjuder pa!






Something small

Jag och H sitter vid bordet och malar i malarbockerna, da han helt plotsligt sager:

H: I'm sad about one thing..
Jag: Really, what?
H: That you are going home..

(Saaa sot!!!)

H: But I'm happy about 5 things!
1. That I have a sleepover tonight at I
2. That your dad is coming ( Se pappa, de ser fram emot det!)
3. That I can come and visit you in Sweden
4. That Kathy is gonna be our babysitter again
5. That we are going to vacation soon.

Kathy ar den barnflicka som sover, tittar pa tv och allt sant nar barnen, inklusive D, ar ute och leker i tradgarden. Staderskan var har nar jag  var borta och Kathy var istallet for mig, och hon berattade allting for mig.. haha..
Men visst ar han lite sot!?

Kvällsmat!

Sitting here at N place, and waiting for my food ;) N is alone in the house, I invited myself for late dinner. Pasta and her famous tomatosause. We will see about that, haha!

As soon as I was off at 19.30, we took the car, because we were too lazy to walk over to K. She is leaving tomorrow, and we had a last farewell. I can´t believe is my turn next... Can you?
You probably wonders why I´m writing in English right now, why now, when I have been writing in swedish every single time.. Like I said in the beginning, N is here as well, so to be nice to her I will right in English, just so she can see that I don´t write anything mean about her.. Hahah!

Now is it done, and I will talk to you later <3


Va fan ska man göra egentligen!

Helt seriöst, jag blir galen! Jag ringde CC igår för att jag skulle berätta om att jag vill åka hem nu istället för att förlänga, då jag inte har fått något svar på det mail jag skickade i fredags om saken, och att jag inte ville ha kvar den familjen som de nu hade matchat mig med. Ringer och hon säger att hon genast ska skicka det till sin chef, så jag kan börja kolla efter flyg..
3 mail senare, och de frågar mig fortfarande om jag verkligen är säker på att jag vill åka hem, att det fortfarande finns tid. Fattar de inte att jag inte vill det längre, att de har betett sig skit dåligt! Varför kan de inte bara låta mig åka hem för och fixa allt på min sida, så jag kan skriva in min flygtider och allt!!

Så förhoppningsvis och så, så kommer jag att landa i Sverige någon gång den 18 augusti, om jag får som jag vill. Kommer ni och möter mig då ;)

P ska även försöka komma hit min sista vecka, då jag är ensam i huset, så vi ska bara ta det lugnt, packa ner mitt år i resväskor och aa, jag vet inte!
Kul ska det bli i alla fall!

Nu måste jag bara kila ett litet tag, talk to you later <3


Beslutet ar taget

Jag har bestamt mig nu.. Mail ar skickade, och imorgon sa ska jag ringa till kontoret och saga till ocksa.
JAG KOMMER HEM. Hem till Sverige, och aker inte tillbaka, inte pa ett tag ialla fall.

Jag ar trott, alla sager at mig att jag ska lyssna pa vad hjartat sager.. Hjartat sager ine sa mkt egentligen, men kroppen har borjat saga ifran nu. Jag ar trott. borjar bli tjock for att man inte tranar nagot, jag ar ofokuserad och aa.. Det kanske ar dags att bara komma hem och vila och trana lite. Fa tillbaka lite rutin som man hade forut.

Hoppas bara det har beslutet kanns lika bra imorgon som det gor idag..
Talk to you later <3


Jag vet varken ut eller in!

Jag ar helt lost om vi sager sa! Borta i huvudet och i hjartat. Jag vet inte vad jag vill gora langre!
Jag velar mellan att stanna kvar ytterligare 9 manader i USA, eller om jag ska aka hem till Sverige nu nar mitt ar ar slut i augusti. Ska jag jobba da hemma ett tag, o sen kanske aka tillbaka 3 manader? Ska jag aka nagon annanstans da?

Om jag stannar, vad for familj ska jag leta efter. For har kommit pa att om jag tar aldre barn, sa kan jag inte ta non credit klasser for de ligger oftast pa kvallen, om jag tar mindre barn sa far jag ingen tid for mig sjalv. Orkar jag plugga sa pass mycket som jag gjorde detta ar, orkar jag vara slav i 9 manader till for foraldrar och barn? Orkar jag verkligen 9 manader, kanske ska ta 6 istallet?!

I NEED YOUR HELP, PLEASE HELP ME!!!


Jorden runt pa kanske en timme!

I sondags var jag JORDEN RUNT! Helt otroligt pa lite mindre an en timme, sa hann jag med Paris, Grekland (?), Afrikas savann, Australiens rev, New York, Egypten, och sa hunnit sitta pa ett vikinga skepp (!) sen lite andra platser och sevardigheter som jag inte ens minns namnen pa. Men en av dem var den dar stayn i Natt pa museumet som vill ha tuggummi...



     

Klart jag inte menar att det var pa riktigt, utan pa minigolfen som vi alla aupairer i omradet var tvungna att komma och delta i. Det var kul maste jag erkanna och jag hade en BLAST! N, C, D och jag var team och stallningen blev:
Forsta plats: D
Delad andra plats: Jag och N
Sist: C (trodde helt seriost att jag skulle komma pa denna plats)

Ni vet kanslan av att nar man ar sa himla nara att fa ner bollen i halet, och den bara rullar pa kanten o inte vill i.. Da ger man fan upp o skiter i de andra putarna.. Sa helt plotsligt sa ligger slagen over 8.. Ojoj.. Tur att vi hade regeln att om man kom till 8, sa fick man inte fortsatta.. Hahah! Just det maste ju presentera er for min nya pojkvan nu ocksa, MR ZEBRA! Haha jobbigt nog sa vill N ocksa ha han, sa jag far se. Kanske ger me mig och hon far ta han.. Hon ska ju trots allt stanna har langre an jag.. ;)

Konserten som gjorde massor

Hur ska man beskriva konserten i lordags som jag och V gick pa.
Borjade me att vi kom till Wrigley ville, och det var CUBS GAME. = massor me folk. Polis som jagar, alla pekar, fyllo som foljer efter mig och V, killar som raddar oss och undrar om allt ar okej, vi fattar ar chockade o svarar bara "we're fine".
Ont i bade oron och rygg genom daliga och langa forband, killar fran England som vi hade svar tid att fatta vad de sa, griniga tanter framfor oss, tacobell till nattmat,
sist men inte minst THE VERONICAS = GRYMT!

Aven om forbanden var kassa och jag och V onskade inget annat an att skita i det har och bara ga hem och sova i vara varma sangar, sa glomdes allting bort sa fort som dem gick pa scenen. All trotthet bara forsvann och man sjong me i dom latar som man kunde, och forvanades av de man inte hade hort forut.

Bade This Love, Forever, Heavely broken, Mouth shut och Everything I'm not kom, och jag spelade in forever for N, da mottagningen inte var den basta! Jag har hittat en grupp som jag verkligen alskar, och ipoden har gatt varm bade dag och kvall, da tystnaden bara fylls ut av sangerna som upprepas i mitt huvud.. = irriterande da jag inte vet fulla meningar..

Har kommer lite bilder iallafall! =)



  

Dagens outfit till konserten

Om några minuter är det dags för mig att ta tåget till V, och hinnas ses lite innan det bär av till Konserten! Idag såg det ut som att jag skulle jobba mellan 09-16, men när jag kommer upp och har jobbat lite fram till 10, så kallar L in mig på kontoret, och säger att jag behöver inte följa me till Zoo, och kan stanna hemma o göra tvätten istället o sen vara off. Vad händer? N och K har varit här hela dagen, kommer mer om det!

Min outfit till konserten kommer här! Jag har fått lite önskemål om att lägga upp bilder på hur kläderna ser ut här borta och hur man kan klä sig snyggt när modet ligger efter.. Jag gör mitt bästa, säg vad ni tycker!



Forever - The Veronicas (N jag ringer dig är den kommer!)

Min lilla sota unge!

Hahah, sa jakla skon D ar ibland alltsa! Hon ska fylla 4 ar snart, och hon ar sa lillgammal sa det finns det inte!
Jobbar kvall/natt nu, och vi sitter ute och hon bara sager att jag maste ga pa toa nu! Springer in, och jag vet inte om hon hinner eller om det blir en accident (hon sprang dessutom till min toa, sa man vill ju inte helt plotsligt hitta vad det nu kan vara pa golvet..). Sa jag oppnar dorren, och ser henne sitta dar pa toaletten, och da kommer denna kommentar ut fran hennes mun...

D: Privacy...
Jag: Oh sorry!

Bestallt biljetter nu!!! =)

Kom precis hem fran att ha varit hemma hos V. Trots att vi kom hit samma dag, gick i samma skola i NY, sa ar det inte forran nu som vi verkligen umgas, eller aa. Det blev ju i februari.. haha, men iaf :) Vi satt och pratade nu i 3 timmar, och tiden bara flog forbi. Da jag tydligen har gjrot ett immunforsvar mot min kropp mot somn, sa kande man inte av tiden..

Vilket fall som helst! VI BESTALLDE BILJETTERNA TILL PA LORDAG!!! Vet ni vad vi ska gora!! Vi ska ga pa THE VERONICA'S konsert! Ar inte de lite coolt. Jag vet inte om latarna finns hemma an, men de har gjort sanger som Untouched och Take me on the floor.. Latar som man inte ska lyssna pa me barnen i bilen, men som ar hur skona som helst att poppa till nar man ar sjalv eller me kompis! KUL SKA DET BLI IAF!! =)



Sen sa berattar V att alla i Schewiz tror att alla svenska tjejer ar:
1. Blonda och blaogda (sjalvklart, vad annars liksom),
2. Langa, vackra och sa
3. Skit smala.. For vi ar tydligen landet som ligger hogst upp me att ha anorexia..
Vad sager vi om det?

Inget sarskilt..

Aterigen sa kunde jag inte somna inatt.. Men istallet for att ga upp och satta mig och skriva dystra inlagg, sa fick jag agera smakrad nar det gallde gummistovlar. Som S sa, nar man inte har nagot battre for sig klockan 12 pa natten, haha!
Nar jag kollat igenom alla, bestamde jag mig for att de blaa me blommor ar snyggast bast, men samtidigt diggade jag de me ankare pa.. Sa nu ar det upp till dig S och komma pa vilka det blir =) hittade du hemsidan btw?

Hade stallt klockan pa tidigt for att ut och springa, och det ar precis det jag ska gora just nu. Sa.. Talk to you later <3

Ett telefonsamtal..

Idag bestämde sig jag och min underbara tvilling att prata i telefonen! Så lite över 5, så ringer min telefon, en signal på att det är dags för mig att ringa tillbaka! Och jag säger bara det, det var så underbart kul och prata me henne igen! Okej, jag var hemma för en månad sen, men det känns som evigheter! Fick höra många roliga nyheter, och jag är så glad för din skull!!
Vi kanske inte hörs så ofta, o vi är sämst på att verkligen höra av oss när vi har sagt att vi ska göra det. Men ändå vet man att vi har varandra vid ens sida när vi behöver hjälp, råd eller bara vill berätta roliga nyheter! Vi har kännt varandra i, vad kan det vara, 8 år? Kan det vara så länge =)

 
    

You are my little angel! <3 Vi har varit med om så himla mycket tillsammans, och det kommer bli många nya minnen tillsammans!
Da min dator la ner jag skrev detta inlagg, sa blev det tyvarr inte nagra fler bilder.. Men oroa dig inte A, det kommer ;)

Morgonen efter

Mitt tidigare inlagg fran inatt kanske inte var varldens muntraste, men samtidigt kunde jag inte somna forran vid halv 2, sa jag hade val nagon slags anledning att skriva allt.. Men kanns bara dumt just nu..

Hur som haver, sa hade jag varit duktig att stalla klockan pa 8, for att ta mig ut och springa lite. Det var lange sen sist och jag behover det. Men med den daliga somnen fran inatt, forsvann den ideen ganska snabbt, sa fort klockan borjade ringa.. Blev att man stallde om klockan till 9 ist.. Sen vidare till halv 10.. Da gick jag upp.. Tog en dusch, och man kande sig hyfsat som ny.. Regnet hanger i luften, sa det blir nog till att vara inne under dagen. Kan vara skont det ocksa..

Har inte sa mycket mer an sa for tillfallet..
Talk to you later <3

Dagens, eller nattens, undran

Kan inte sova.. Klockan ar 00.01, och jag la mig for mer an en timme sedan och lag bara och vred mig.. Kanslan av ensamhet bara slog over en och man kan inte sla bort den. Den sitter dar, och jag vet inte vad. Jag mar aven illa, sa kan inte gora sa mycket. Kanns sa dumt alltihop, jag ar ju inte ensam pa nagon punkt. Jag har vanner och jag har familj, men samtidigt sa kanns det sa langt bort. Jag ar i USA, och jag har inte ens borjat mitt liv..
Man far hora om alla dar hemma som hittar sin Mr right, iaf for tillallet, och det ar val det som man kanner saknas. Jag klarar mig bra utan, men ibland kan det vara skont att ha nagon dar nar man behover. Nagon som ger en kram och stottar. N berattade idag att den enda som kan fa henne att sluta grata nar hon val gor det ar hennes kille..

Nar hittar man sin dromprins egentligen? Var ska man leta, man sager ju att man ska ga igenom manga grodor tills man hittar sin prins.. Och det ar precis det jag har gjort. Jag har bara traffat sana som vill att jag ska andra vem jag ar eller nagon som sarar.. Ar det sa att kanske dromprinsarna ar borta, och dagens nya generation ar grodorna? Jag hoppas verkligen inte sa.



Jag bjuder pa den har bilden, det ar nar man ar i den har aldern som man tror pa sagorna som berattas. Alla de daliga sakerna som man inte far hora. Man tror pa lyckliga i alla sina dagar.. Iaf tror jag det. Jag vet inte. Jag undrar bara nar kanslan av ensamhet ska laggas sig, sa kan jag falla i somn for natten..
Talk to you later <3

Just a picture



Bjuder på en bild, sen så måste jag kila över till N för att färga henne blond ikväll! Får verkligen hoppas på att det blir bra, för annars är det jag som får skulden! Inte bra, inte bra.. haha!
Skriver mera senare <3

Hur 4th of July verkligen var!



Nu har man alltså fått uppleva 4th of July också.. Kan säga att jag hade mera förväntningar på denna dag, men regnet blåste bort all festkänsla hos precis alla. Jag, N och D tog tåget downtown för att se om det fanns något skoj att göra. Tro det eller ej, men jag hittade blåa, vita och röda kläder att ha på mig! =)
Väl där nere, regnade det och det var tomt! Fredagen var sån kväll som man trodde att det skulle vara.. Men icke.. Vissa blev less och vi stack hem..

Väl hemma igen, så hade vi inga planer alls på kvällen, så jag och N tog tag i saken och gjorde det vi ville. Så vi tog hur mycket kort som helst, och bestämde oss för att göra middag tillsammans. Jag är ensam hemma och vi har köket för oss själva. Ipoden sattes på och blandade låtar kom ut från högtalarna.. Tror till och med att en julsång tittade fram, då kunde vi inte hålla oss längre utan började skratta ännu mera.
Vi vet att det ska vara fyrverkerier under kvällen också,
men vet inte vart man bäst kan se dom. Springer över till Mrs L, och frågar och får svaret att det ligger 5 minuter gång väg härifrån. Vad gör vi? Vi gör oss extra fina, fick sminka N och fixa en fläta i henne hår, och jag lovat att man inte kände igen henne! Hon var också nöjd med resultatet och vi bar av.

Jag menar, om man tycker att nyår är stort med alla dess raketer, så är det ingenting jämfört me det vi fick uppleva igår! Att fira nyår på löparvägen är ingenting mot hur fyrverkerierna såg ut nu! I 25 minuter kom det raket efter raket, ena större än den andra. Och när raketerna kom med Faith Hills - God bless America, home sweet home, så kände man hur stort det var verkligen!
Glad över att jag fick uppleva just det här ögonblicket med N. Resten av dagen var inget särskilt och man var less på allting, men när vi gjorde middag och gick på det här så blev det något skoj iaf!
Kvällen avslutades med glass och film i källaren!

    

Jag har även fått N att äta tacos med bananer i! Säger ju att det är gott, men hon såg ut som precis alla andra när man först säger det!

Downtown and fireworks!

Det ar ingen ovanlig dag, nej for det ar en ovanlig.. I sverige idag..
Det ar ingen vanlig dag, nej det ar ingen vanlig dag for det ar faktiskt 4th of July idag... I USA..

Igar akte jag me V, L, K och A downwtown for att fira att det nastan var 4th of July. Fyrverkerier i 20 minuter fick vi uppleva vid the Harbor bland alla batarna. Och da menar jag verkligen riktiga fyrverkerier, inte sana dar sma utan riktigt stora! Sa himla fint! Kort kommer upp, men glomde kameran hos D, sa det far bli senare! + att jag har mera att beratta om kvallen!

Idag ar ju da sjalvaste 4th of July, och vi ska aterigen ses downtown for att fa se vad staden har att bjuda pa idag, det blir i alla fall att man maste vara kladd i blatt, vitt och rott.. Far se vad jag hittar for nagot, forhoppningsvis sa kan solen titta fram och jag kan anvanda mina roda solbrillor! Det skulle vara nagot. Har inga planer for kvallen, sa vi far se vad som hander!

Talk to you later <3

Mardrommar hela natten lang =/

Idag ar det 10 timmars jobb som har gallt, och jag ar helt slut.. Kanns aven som att jag har blivit matforgiftad, for mar hur illa som helst nar man star upp eller ska gora nagot.. Inte bra nagonstans!

Imorgon jobbar jag 13-23, sa tio timmar igen. Men jag maste vara hemma till 12.15 for da ska jag tydligen kora L till flygplatsen. Hon har nagon konstig ide om att jag ska hinna fram och tillbaka till O'hare pa 45 minuter, vilket ar helt omojligt! Dessutom att hon inte raknar in det i min arbetstid, for det ju inte direkt sa att jag vill gora det har!

Hade varldens hemskaste drom inatt.. Jag och en masa gaster var pa en fest pa en bakgard, och vi hade stakett runt omkring oss.. Helt plotsligt sa kommer 1000 ormar in pa bakgarden och alla ni som vet min radsla for ormar.. aa.. Kommer inte ihag  vad som hande emellan men drommen slutade med att jag var uppe pa ett biltak med J, och forsokte komma hogra och hogre upp pa taket for att ormarna inte skulle komma at oss.. Val uppe pa taket sa raknar jag mina ormbett jag hade pa handen.. 9 bett pa ena.. Vill ner fran bilen, men J tar tag i mig och sager att de gommer sig under bilen, och vantar pa att vi ska satta ner fotterna.. Vaknar da, och vill man satta ner fotterna pa golvet da? NEJ DET VILL MAN INTE!
Hade starka funderingar pa att skita i min och N traff och stanna kvar i sangen.. Paniken hade inte lagt sig nagonstans..


Fan fan fan, en gigant insekt!!

Vad tror ni hander, nar jag gar med N till tvattrummet for att folja henne till dorren. Vad ser vi!? Jo om inte varldens storta insekt! Jag lovar, ackligt o vi har aldrig sett nagot liknade forut! Helt seriost sa var den sakert 1 dm lang och hur manga ben som helst!
Vi skriker som javla galningar, och N ska ta mod till sig och doda den.. Funkar inte.. Kommer da pa den geniala ideen att hamta J! Jag springer genom mitt rum, upp for trapporna, hinner bara halvvags da dorren oppnas och han star dar med en fragande min och sager:

J: Is it a mouse?
Jag: No, Its a gigant bug!!

Han hade hort oss skrika da tvattrummet ligger precis under the family room, sa han kom till var undsattning och mosade den lilla ackliga krypet at oss! Tror ni att jag kommer att kunna sova nu nar jag vet vad for kryp jag har pa andra sidan dorren!!


Lagger upp en bild pa den bara for att ni ska fatta hur stor den var! far gashud igen bara av att titta pa bilden!!