Farväl med bakelser

Sista dagen på jobbet idag, och det kändes verkligen. Vi hade hur mkt folk som helst som kom, och det var ju helt okej då man fick tänka på lite annat. Åt även min sista sushi på länge, lite små sorligt, haha ;) Gott var det iaf, avokadon var grymt god!
M kom lite tidigare innan mitt och G pass slutade. Bara för att säga hejdå och få prata av oss lite! Hon sprang iväg för att köpa bullar till oss alla för dricksen som vi tjänat ihop, har blivit en hel del =)

Hon kom tillbaka med hur goda bakelser som helst, så vi satte oss ner och bara pratade och skrattade. Har lovat att skicka brev och allt =)



Det blev lite sorligt då man var tvungen att säga hejdå till alla, och man kände att man var en i gänget. Men jag kommer tillbaka =)
När M kommer in genom dörren så har hon med sig en blombukett till mig, hur gulligt är det på en skala liksom? Så otroligt söt, hon sa att det inte är mkt, men det är det verkligen =)


M  o c h  G


L  b a k o m  d i s k e n


M i n a  f i n a  b l o m m o r  s o m  j a g  f i c k

 


Nu så är man igång

Dålig uppdatering, ja det kan man väl kalla det.. Men vadå, skyller på att jag har alldeles för mycket att packa för att sitta framför datorn och dega :p haha!
Har packat enda sen jag kom hem vid kvart i 6, och jag är långt ifrån klar. Tur att E kommer över imorgon och hjälper mig lite <3
J har dock hjälpt mig hur mkt som helst, så det är bra. En bra start!



En hockeytrunk är avklarad, bara det att det är säkert 1000 saker till som ska ner! Men nu är alla kläder avklarade iaf, förutom dom som ligger i tvätten då såklart!



Selma verkar också vilja följa med, synd bara att hon inte kan det! Känns riktigt bra att ha börjat packa nu, hade en mardröm om det inatt, och det kändes så otroligt verklighetstroget!
Det handlade om just packningen, att E skulle följa med mig, men att vi var så stressade att jag inte hann få me mig bland annat överdragsbyxor, laddare till mobil, datorn och lite såna saker, så ringer i panik till J som skulle åka upp lite senare och frågar om hon hade åkt.. Vaknar med ett ryck.. Inte okej, så hoppas på att samma dröm håller sig undan inatt, har ju faktiskt packat lite!

Talk to you later <3

Julstjärnan

Det som är bland annat det finaste med julen, måste ju vara julstjärnan som hänger i fönstret. Låg i sängen igår, och skulle precis släcka den som jag inser det. Den sprider så mysigt ljus över hela rummet, och gör att även mitt stökiga rum ser mysigt ut!
Insåg då att jag vill egentligen inte fira jul hemifrån igen. Jag hade ju ställt in mig på en jul, nyår och födelsedag hemma. För även om jag hade stannat i usa så hade jag ju kommit hem just under den perioden..
Men jag har ju klarat det förut, o jag kommer klara det igen. Jag har nog lite kalla fötter inför resan bara =)

Som sagt sista jobbdagen. Ska kila upp lite tidigare så jag har chansen att fixa lite julklappar till J. Hoppas jag hittar något bra bara, har en tanke men vi får se om jag hittar det!

Talk to you later <3

Hur dagen kan sluta

Min sista jobb dag imorgon. Vet inte hur de ska kännas? Hur ska det kännas egentligen?
På ett sätt ska det verkligen bli skönt, på ett annat inte.. Jag vet inte riktigt hur det blir. Ska vara ledig nu i två dagar tills vi åker på torsdag så jag får tid att kolla igenom mina saker och packa ifred.
Något som jag verkligen måste göra är att städa mitt rum. Kläder, saker och träningskläder ligger precis överallt.. M fick en chock när hon klev in idag och skulle kolla.. Inte okej eller vad säger ni?

Nu är det sängen som gäller, sov gott allihop <3

Första advent idag!

Kan ni förstå att det verkligen är första advent idag. Att man fick tända första ljuset?
M har fixat en lite moderare adventljusstake i år, så jag och J får ta me den gamla fina upp till Stöten!
Glöggfest idag med släkten, det blev såklart glögg, det blev lussebullar, pepparkakor, skumtomtar och annat gott. Folk strömmade in från klockan 1, och det var verkligen hur mysigt som helst att träffa alla!

D kom också, som en del av familjen ju, hade me sig bland annat E, sjukt söt unge!


Skjuter på morgonen

Vet ni vad jag gjorde imorse? Upp ur sängen halv 8, för att D skulle komma och hämta upp oss halv 9. För vi skulle iväg och skjuta! Hur coolt är inte det på en skala?
Min första tanke denna morgon var att jag är alldeles för trött för det här, jag stannar hellre hemma, men fy fan vad glad jag är att jag inte gjorde det!
Det var något så otroligt roligt att göra! Svinkallt var det, men med massor av kläder, varm choklad paus (te för J) så brydde man sig inte!

Träffade 5 av 5 en gång :D Då blev man stolt. Roligast var när J och jag håller andan mellan varje skott, och man hör D genom öronskydden "Andas"
Det sista geväret som vi skulle testa var ett sånt som hade skit stora hylsor, så vi fick skjuta två skott var, o andra skottet vi sköt skulle vara så nära det första som möjligt.
Kan inte beskriva hur kul det var, men har bilder så det får ni se =)


J  m e d  f ö r s t a  g e v ä r e t


D  = )


J a g,  s e r   n i  m å l t a v l o r n a ?




F r å n  V ä n s t e r; D ,  J  o  M i n


J a g  k o m  n ä r m a s t  ; )

Tack D för en skit rolig morgon!


Steelers

Hela laget nästan, några som saknas!
Blev så otroligt glad för berömmet man fick av O sen när man skulle gå. Att jag har en plats i laget, att de verkligen litar på mig att jag kommer att klara det, ingen har ifrågasatt det, att jag har det som krävs för att lyckas för jag har en annan inställning än en vis annan person, viljan att vilja lära mig och gå vidare.
Att jag tydligen är som en svamp som suger åt mig all information, taktik, kritik och bara lyssnar och sen försöker göra det som sas.
Behövde höra dessa ord, och fan va bra det känns! När jag kommer hem så är det försäsong, och då ska jag fan ge järnet igen!

Nu är det sängen <3
Sov gott <3

 


Lagfest var det nån som sa

Kom hem för inte så länge sen från L. Sista lagfesten med laget, och jag kände det, fan vad jag kommer att sakna dessa tjejer! Det var precis som O sa, hon har spelat i många lag precis som jag, och det finns inget bättre lag att komma till. Hur söta tjejerna är mot varandra. Det är grymt, så det blev lite extra jobbigt sen att säga good bye for now..

Hur som haver, va fan gjordes egentligen? Hahah, okej säg vad gjordes inte? =)
Glögg och pepparkakor såklart, sen blev det lite mer dricka för andra, junisarna och jag höll oss till fanta, haha lemon såklart ;)
Helt sjuka lekar, och fy fan vad jag skrattat! Ena leken gick ut på att blåsa en bomullsboll mellan varandra för att få ut så många som möjligt.. Andra leken drog på sig flera sträckta ljumskar, och fan va jobbigt det var!
Kelloge flingpaket på golvet, man ska böja sig ner för att ta upp det med munnen utan att händer, knän eller annan del av kroppen kommer i kontakt med golvet.. Det var ungefär som att utmanna ödet lite grann kan man säga..

Helt otroligt så kommer jag faktiskt 3:a, trodde jag aldrig, men ska fan vara nöjd med den platsen. S och L va fan galet duktiga!
Blev sång (inte fint men kul) ringde D och väckte han med skön sång om Broder jacob och happy birthday.. Så är det att vara våran tränare, haha!


O m t a l a d e  b o m u l l s l e k e n


S ö t a  R   o c h  J 


J  o  J a g


K e l l o g e  l e k e n


S ,  j a g , J  o  L


DAGS FÖR

MATCH!!! <3

Vad gör man innan match?

Upp med tuppen, okej, vid 9 gick jag upp! Lussebullsdegen är på jäsning så J och jag har gjort en lista på saker som vi är tvunga att hinna göra nu innan jag har samling för match..

- Åka till Weda för att kolla mössa och vantar till mig
- Baka lussebullar (är halvvägs igenom)
- Plocka fram julsakerna (klart)
- Plocka ut filmer som vi vill ha med oss
- Göra CD- skivor som vi kan ha i bilen..

Okej det var några av sakerna, o nu ropar J att jag ska lägga ner och komma o hjälpa henne.. Får väl ta mig o kragen och göra det..
Varför gör man allt i sista minuten?

Talk to you later babes <3

Vad jag skulle säga..

Haha just det, det jag skulle komma fram till i inlägget förut var att E tittade förbi och såg idol med oss. Fan vad jag kommer sakna dig gums <3 Inte känt varandra länge, men du betyder fan massor för mig!
Hon var även duktig och hjälpte mig att färga mitt brun/röda, utväxta hår.. Så nu är det rött igen, har dock inte vågat titta hur det blev torrt, så sitter här med blöt hår nu och väntar om domedagen kommer imorrn ;)
Fick inte skylla på henne om det blev fel, men det blir nog till att göra det ändå, haha! Nädå, skoja bara =)

Imorgon ska jag tydligen upp tidigt för att baka lussebullar till på söndag.. Jag vet att tidigt för mig är kanske runt 9, men vad är tidigt för M och P? Aja, nybakta bullar kommer det att bli iaf, och det kan väl inte bli så mkt bättre sådär på morgonkvisten?

Sen blir det vidare för match och sen lagfest =) Kan inte bli annat än en bra lördag, eller vad säger ni?
Nu ska jag kila och sova innan jag somnar sittandes!


B  o  j a g  p å  s t r a n d e n  i  C h i c a g o

Sov gott alla mina små sötisar <3

 


vad händer egentligen när man ska hämta mat?

Fredagkväll alltså, min sista fredagkväll hemma för några månader nu, vet ju inte alls när man kommer hem igen för ledighet..
Vi åt ju som sagt från kolgrillen o det var fan godast! Roligast var det när jag och J kommer dit och hon i kassan är helt stolt för att hon klipper papperbitar som hon kan använda som block.. Hennes har nämligen tagit slut.. Vi skojar lite om det, o sen kommer det fram att hon gjorde världens bästa en gång..
J och jag väntar på spänning om denna bästa grej..
Då säger hon bara:

"Och en gång använde jag kvittopapper.."

Va fan, vad var det me det liksom? haha, så tråkigt så det blev kul liksom!
Talk to you later <3

Mums:D

Nu ska jag o J åka iväg till kolgrillen o hämta våran mumsmat!
<3

Tidig morgon ger mkt

När man går upp tidigt för att göra något, så hinner man så mycket mera. Smart va?
Skulle vara hos tandläkaren idag klockan 8, var klar där rätt snabbt, så tänkte att jag lika gärna kunde kila upp till sjukhuset för att få en  tid till C. Har försökt ringa henne hela veckan om en tid, men utan resultat. Så tog saken i egna händer. Och vips så har man en tid till på tisdag.

Kom hem och upptäcker att jag har en hel halvtimme tills jag måste ta bussen upp till jobbet. Rätt skönt faktiskt, men att se M och J sitta vid köksbordet redo för en dag i lugn, så blev man så avis! Orättvist att de skulle få ta det lugnt, o inte jag, haha!

Talk to you later<3


Första grejerna är nerpackade (mina handdukar, haha)

together and apart


Älskar dig sis <3


Hur var sista träningen

Sista träningen är avklarad.. Jag får vara med på matchen på lördag men det var knappt. Jag är glad iaf, så får man ett litet avslut iaf!

Håller på med packlistan, och det är fan svårt. Hur ska man packa, vad ska man packa och tänk om man glömmer något.. Det är inte lätt att göra en sån här stor packning. Okej, jag vet att jag har varit borta och var tvungen att packa för 1 år, men det är svårare nu känns det som.

Help!

Talk to you later <3

Sista träningen på gång

Snart är det dags för min sista träning innan flytten, tänk att det har gått så fort! Ska verkligen köra järnet idag!
Gick helt okej på jobbet idag, M fick ett skit trist sms, så satt och tröstade henne ett litet tag. Annars är det sjukt segt att behöva jobba till fyra, det är verkligen ingen där.. Man gör liksom ingenting.
Fick mess av H när det började nära sig att gå, att hon spran genom NK, och att hon snart skulle vara där och jag kunde gå hem om jag ville. Skönt, vill ju inte missa tåget hem direkt..


Nä nu måste jag skynda vidare, talk to you later <3

Nattinatt

Nä nu är det fan dags att ta sig i kragen och gå och sova tror jag =)
Pratade med M idag när hon ringde tillbaka när jag var på väg till bussen, och det pratet behövde jag verkligen. Fick bli lite lugnare!


Sov gott sötisar <3

Tidningen

M tar hem tidningen idag, och såklart på första sidan finns en stor bild på våran gata som är avspärrad. Bilden är tagen när polisen längst till höger pratar med reporten och jag fryser häcken av mig och väntar på svar om jag fick gå hem eller inte..
Kan ju inte annat än att lägga upp bilderna ;)




Känns ju kul att reporten tog med det enda ord som jag under hela min väntan..


...

Kom hem från badet nu för en timme sen, och för en gångs skull var det faktiskt helt okej där borta.. Blev inte i puttad eller någonting =) fast det var fan nära när E kom fram o var på väg i med en, inte ok!
Han har tydligen bestämt sig för att han vill snacka med mig igen, killar.. fattar verkligen ingenting!

Har dessutom blivit lovad en tårta på onsdag nästa vecka, då det är min sista gång =) får hoppas på att de håller det löftet! Gott skulle det vara iaf, haha!

Nu ska jag fortsätta kolla so you think you can dance =)
Talk to you later <3

Ännu en onsdag

Hatar datorer!
Hade skrivit ett rätt så långt inlägg, och vad händer? Som alltid typ, det lägger ner och det slutar med att man får sitta och skriva om allting..

Onsdag kväll, vad betyder det. Jo såklart ytterligare en kväll på badet. Ytterligare en kväll med frustrerande och jobbiga ungar.. Dock bara vissa, en del är helt okej faktiskt, haha som tur är!
Men det gör ingenting, jag har bara en vecka kvar nu innan jag åker, så jag klarar mig =)

Blev så trött på jobbet idag, våran kassa apparat lägger ner och det hela slutar i katastrof ungefär. Efter en timmes lidande, sura kunder som inte vill vara hjälpsamma och betala med kort eller exakt summa, annars får de gå, så kommer M och trycker på en knapp och allting funkar igen. Va fan, efter att vi klickat på alla knappar, dragit ut nyckeln, dragit ut sladdarna.. Och ingenting hade funkat..
Är det rätt tillfälle att säga att man verkligen inte går ihop med teknologi?

Fick lön idag iaf =) wonderful! Nu blir det shopping, eller kanske ska vara duktig och spara lite..
Talk to you later <3

Morning afterwords

Jag vet inte riktigt vad man ska säga.. Kunde läsa på LT hemsida nu om att de har gått ut med namn och bild på gatan som den så kallade bomben hittades på.
Tydligen var det något som skulle likna en bomb, kabeln var riktig men ofarlig. Så vi hade väl tur i oturen, men ändå börjar man fundera på vad man bor i för område egentligen..

Konstigt nog sov jag igenom hela natten utan problem, tills mobilen ringde vid 8. Trodde det var alamret som ringde men så var inte fallet, det var M.. Får ringa tillbaka när jag är på väg till jobbet =)
Jobb idag mellan 11-15, så kort dag.. Hur skönt som helst, men sen ska jag iväg till jobbet på badet på kvällen.. Det är ju onsdag..

Nu måste jag kila iväg o fixa det sista och hänga en tvätt innan jag måste ta bussen.
Talk to you later <3

Nothing to say


Fan va trött jag är på allt just nu som händer!

Saknar N och våra stunder tillsammans i USA som fan!


Hur fan kan man vara säker om man hittar en möjlig bomb hos grannen?

Hemfärd från träningen, vad kan det ta, 10 minuter? Bara att köra ut från Nykvarn och ut på motorvägen.. Hemma runt kvart i 9 på tisdagar..
Idag blev det inte så, och jag hade kunnat räkna ut det ganska fort när jag redan halv 8 fick M sms om att våran gata är avspärrat på grund av att de misstänker att de har hittat en bomb på trappan till numret bredvid oss..
Att jag skulle vara tvungen att ställa bilen någon annanstans och sen få komma in via trädgårdarna..

Så blev inte fallet.. Inte någonstans. jo jag lyckades ställa bilen på tennisvägen istället, då en polis skulle gå fram till sitt befäl och fråga om jag kunde gå hem eller inte..
Så jag stod där i mina träningsshorts, långa strumpor, svettig t-shirt och sen overalljacka.. Om jag inte ligger sjuk imorrn så har jag tur.. Svaret blev nej.. De vill inte riskera någonting, så jag fick inte kila hem.. Va fan skulle jag göra liksom? Stå kvar och hacka tänder.. Höll på och börja gråta helt serilöst.. Alla jävla motgångar som man fått gå igenom nu de senaste dagarna..

M kompis körde förbi på väg hem (hon bor längre ner på tennisvägen) och undrade om jag ville komma hem till dom medan jag väntade, samtidigt frågar en reporter från LT, om jag bor på den drabbade gatan.. YES..

Tillsammans med P, i hennes vardagsrum, sitter vi med M i telefonen på högtalar, så vi kunde följa dramat som utspelades utanför våra sovrumsfönster. Samtidigt som vi får höra om nyheten på tv 4, allt stämde inte riktigt kan man ju säga.. Samma sak med LT, det är ingen villa, utan det är radhus, det var inga som evakuerades bara dom som bor där.. Vad sysslar media med egentligen när de inte ens vill ha fram sanningen om vad som händer?

Tio i 11, ringde M och sa att de tagit bort avspärrningen och bombteknikerna var borta, så jag kunde komma hem för min värmande dusch och säng..

Talk to you later <3

Fick en bild på alltihop, men vete fan om man kan lägga upp den.. Vi väntar och ser helt enkelt!

Träning om nån minut!

På grund av att tåget var försenat så missade jag bussen hem, så hann ungefär vara hemma i 30 minuter nu innan det är dags för mig att åka iväg på träning.
Dagen har varit skum på alla vis, men kan berätta om det senare. Nu är det att packa och byta om.

Jag har en fundering om jag ska följa med J upp till P, men samtidigt vet jag inte om jag orkar. Det blir ju direkt efter träningen och vi kommer komma upp rätt sent.. Vi får se, eller iofs jag måste ju bestämma mig nu om jag ska packa eller inte.. Oh va jobbugt det blev!!

Talk to you later <3

I gotta feeling

Oftast när man bara sitter ner och inte gör någonting, så kommer minnena tillbaka. Det var så precis, nu när jag sitter här vid matbordet och äter min vanliga frukost. "I gotta feeling" spelas på radion nu, och bilden av mig, E och E på färjan mot State Island kom upp i mitt huvud.
Fan va bra vi hade det då!

Jobb idag mella 11-16 tror jag.. Vet inte riktigt när jag slutar, men har för mig att det är något sånt :p kan ju hoppas iaf, sen ikväll är det träning igen.
J frågade mig om jag ville följa med upp till P sen efter träningen och sova där, vi får se =)

Talk to you later <3

Sov gott och dröm sött

Det är nog dags för mig att släcka lampan nu och sova. Att få kila iväg  någonstans för ett tag. Hoppas att drömmarna är bra inatt bara =)

Sov gott allihop <3

Ska jag eller inte?

Just det, jag hittade även den här skit söta t-shirte i fredags när jag skulle bedriva tiden på stan. Fann den på herravdelningen på H&M. Jag älskar den verkligen, men samtidigt är jag lite osäker på om jag ska behålla den..
Vad tycker ni?


Lördagens hit

J, L och jag begav oss ju till Skärholmen i lördags för att hitta lite julklappar, och sjävklart kan man ju inte komma därifrån tomhänt till sig själv, så det fick bli ett linne i alla fall =)
Ett over size linne, något som man alltid behöver =)


Det ser kanske inte så fint ut så här på bild, men det är skit sött. Vanligt men ändå inte. I lite gråaktig ton! Kanske blir något som jag kan ha imorgon =)


Lussebullar = bäst?

Lussebullar som är mjuka och varma måste ju vara det bästa som finns. Något som man egentligen bara får ta en av för att föregå med gott exempel, fast man egentligen vill äta upp hela påsen helt själv.. =)

Sista måndagsträningen för den här säsongen =( men träningen var riktigt rolig. Jag trodde inte jag skulle ha någon som helst energi, men så blev det inte. Måste vara känslan att bara vara där med alla goa, att få tänka på något annat och kämpa livet ur sig. Det är det som är underbart!

Så 2 träningar kvar och en match om jag får spela den vill säga =)

Nu ska jag kila och fråga J vart hon har lagt påsen med mitt nya linne i.
Talk to you later <3

När tankarna står still

Vill skriva något, men mitt huvud är tomt överallt.. Jag har städat hela rummet för att slippa tänka för mkt, ska iväg på träning senare ikväll men jag känner att orken inte finns där. Men där får man ju också något annat att tänka på..

L kom och mötte upp mig på jobbet, så åt lunch tillsammans och sen begav vi oss iväg.. Var så nervös, vi skrattade lite åt att jag skulle få en kille som läkare, så när en tjej ropade upp mitt namn, blev vi båda glada.. Men det höll sig inte länge då en manlig läkare kom in en sekund efter. Om L hade varit inne i rummet, så hade jag verkligen börjat garva av ironin i det hela.. Haha!

Nu ska jag kila och duka, Talk to you later <3


Är helgen verkligen över?

Är det bara jag som tycker att helgerna är över allt för fort? Nu är det liksom måndag igen, man var tvungen att ställa klockan, skynda sig upp, sitta vid frukosten redan påklädd och sminkad..

Ibland är det lite skönt att vara sist hemma. Det är så tyst och lugnt på mornarna då. Jag behöver inte stressa till badrummet före de andra, man kan springa runt och sjunga till sångerna man lyssnar på utan att göra andra döva =) haha!
Mycket som händer idag, och L ska komma till jobbet direkt när hon slutat. Grymt!

Talk to you later <3 and wish me good luck!


Sleep tight

Nu är det sängen som gäller för mig för jobb imorgon och ett viktigt möte dessutom. Ett som jag är så otroligt nervös inför, så att jag håller på och dör. Tänk om det är något, tänk om det är värre än vad vi vill att det ska vara.
Läkaren jag träffade förut sa att man kunde få så dagarna innan och efter, men samtidigt.. Det var ett tag sen nu.. Nä usch, får hoppas på det bästa och sen får vi se vad som händer!
Klockan två ska jag vara där iaf, så ni kan ju hålla tummarna runt den tiden <3

Sov gott allihop och ta hand om er <3
xoxo

 


??

Nu läste jag precis på aftonbladet att vaccinet är försenat några dagar.. Men va fan liskom, jag åker om några dagar, kan inte vänta så länge, för behöver det innan jag åker upp =(
Kan inte fatta det, det är 1,5 vecka kvar innan jag åker.. Börjar bli rädd!


J  o c h  j a g  i  N Y !


Hur matcher egentligen är..

Så hur gick matchen idag? Har kommit på att man egentligen bara skriver om matcherna när man vunnit, för vem vill läsa om en förlust? Men nu tänker jag skriva om det faktiskt, för vi kämpade tappert, vi kämpade ända in i det sista och vi förlorade i sudden death, så 1 poäng blev det iaf!

Skulle varit med E ikväll, men dåligt humör efter förlust och huvudvärk gjorde att vi flyttade på det till annan dag, så nu sitter jag i soffan istället med en blöt handduk runt huvudet för att linda värken lite..

Talk to you later <3

Söndag = innebandy

Söndag, kommer att betyda innebandy precis hela dagen! Hur mkt bättre kan det bli? Jag kommer alldeles strax bege mig iväg för att möta upp S för att få en tröja för fotograferingen med laget. Se blir det lunch tillsammans allihop på pasta factory, för senare spela ännu en match mot Kumla..
Ska även hinna åka iväg till Wasa för att se lite av J match med D2 tjejerna. Fullt upp med andra ord. Men det är skoj, och det är det man lever av!

Ska bara packa väskan, dra på mig mjukisbyxor, baka några lussebullar som man kan käka upp under J match.. Sen beger jag mig!

Ha en skit bra söndag!
Talk to you later <3

Min lilla darling i Norge

Pratade nyss med min lilla S och shit va jag saknar henne!
Hon har nu fått utstå samma smärta som jag, och jag hoppas verkligen att ingen annan får göra det! Jag tycker så synd om dig gums, och du vet att jag alltid finns här för dig, precis som du fanns för mig!

Nu ska jag kolla slutet av Beck, sen sängen!



Talk to you later <3

Samtal om fest

L ringde precis, och han ville att jag skulle ta mig ut till Pershagen för fest. Har ju match imorrn, så det blir nog att man stannar hemma ändå. Sa att jag skulle ringa senare, men som min vanliga tur, så kommer jag säkert att glömma bort det, haha!

<3


Skönhet med stora bokstäver

En lördagkväll, heartbreakers på tv, och så kommer den geniala idéen att jag ska skämma bort mig lite =)
Så sitter här med en jordgubbsansiktsmask och ska låta den sitta i 15 minuter =) Perfekt till reklmen ska den bort!
Kommer man bli helt mjuk och ren i ansiktet! Sen är det lång dusch som gäller, skönt!

Talk to you later <3
Have an awesome saturday night!

Hur tejpen verkligen ser ut...

Har lovat bild på min otroligt fina tejpning, så kan ju inte annat än att lägga upp någon bild..


V a d  t y c k s ?


Någon på julklappslistan är avbockad

YEAY min dator är tillbaka! = alla mina bilder också, som gör mina små inlägg så mycket roligare att läsa ;)
Tack D, du har varit en ängel!

Åkte iväg till Skärholmen en liten snabbis med J och L för att försöka hitta lite julklappar till M. Det är ju snart för mig och J att åka och vi har inte så mkt mer tid på att försöka komma iväg o fixa allting, så en timme i skärholmen gjorde susen!
Hittade allting, så M är nu klar! Hittade även ett linne till mig, wonderful! Blir bild sen! Haha, men va lite glada över att det inte blev mera ;) haha!

Nu är P och L här ikväll, så vi ska äta middag tillsammans allihop! Mys!
Talk to you later <3


B i l d e n  a l l a  3  ä r  s å  g r y m t  s n y g g  p å !


Hur är det att gå på bio?

Bion igår var helt okej, jag och M hade verkligen höga förväntningar på den just för att boken är en stor hit. Men om jag ska vara ärlig, så hade de inte missat så otroligt mycket.. Som filmer brukar göra om de gör efter en bok. Vi hade skit kul, och det var grymt irriterande, men jag antar att det hör till, när otroligt många börjar vissla, skratta eller skrika när vissa scener kommer upp. Eller som när någon börjar skratta, någon annan hakar på och sen fortsätter det bara, och inte var det rätt tillfälle heller, utan det var när det var som mest sorligt..
Men som sagt, det hör väl till att se en film på bio =) ?

Snart kommer fam E hit för lunch, betyder också att jag får tillbaka min dator + bilder :D YEAY!
Talk to you later <3

New moon here we come!

Ska snart åka iväg me J och M för att hämta upp S på stan för att sen bege oss raka vägen till Heron för NEW MOON! Fatta egentligen att vi fick biljetter till det på premiären, o det betyder egentligen bara en sak.. Det kommer att vara proppat med folk, och därav varför vi ska åka upp lite tidigare..
Nu ska vi bara iväg till affären och köpa lite biogodis =)

Talk to you later <3
Just det, var ju hos naprapaten idag, o ska visa er sen en bild på hur min fina tejpning är!

Ha en skit kul fredag!!


Vad säger han?

Just det, måste jag ju bara säga också.. Idag kom det in en, vad kan det ha varit, 35 årig kille, och säger att han vill ha Cola light till maten som han ska ta me sig..
Var tvungen att fråga igen sen om det var vanlig Cola eller Cola light som han ville. Han svarade:

Han: Light, hellre cancer än tjock...

Jag menar, jag stod bara och gapade och visste inte riktigt vad jag skulle svara på den kommentaren. Vad svarar man egentligen?
+ att det satt en skit tjock kvinna i hörnet med just en vanlig cola..

VS. 

 

 


Fredagen..

Fredag, äntligen fredag! Underbara mysiga fredag! haha okej, kanske ska sluta med lovorden nu =p
men jag är så trött bara, att jobba fredagar är sjukt jobbigt. Då alla bestämmer sig för att bjuda sig själv på lunch för att veckan är över och man själv har överlevt.. Fan va mycket det var att göra!
Lunchen brukar hålla på till säkert kvart i 1, och sen resten av dagen är det rätt lugnt.. Idag höll det på till 2! Var helt slut sen!

J och hennes lumpen kompis kom in för att äta lunch me mig, och J och jag tog en varsin sushi =) Som hon sa, man kan ju inte komma till dig utan att ta sushin eller hur, helt rätt tänkt J =) !
De skulle senare iväg till The studio för lite fotning, hoppas det går bra. De hade ingen aning om vart de skulle! Haha!

Talk to you later <3

Så här på morgonen

Ändrade planer blev det nu med bion.. A kom på att hon har match ikväll, och därför inte kan vara med. Synd för oss, men samtidigt så kommer nu M med istället, grymt kul tjejen =)

Har sovit hur bra som helst inatt, förutom en gång när Selma försökte sig på att vara rolig och började leka med något i rummet tio i 5.. Inte ok?!

Kan ni förstå att det redan är fredag och snart helg igen? Vissa har iofs redan helg, och de har ju tur.. haha! Men ska upp till jobbet och om jag har tur så sa J att hon skulle komma förbi nån gång under lunchen efter hennes lilla ärende!

Måste kila! Påklädning kvar och jag ska snart ta bussen!
Talk to you later <3

Sömnen kallar

Nä nu är det fan dags för mig att sova, äntligen! Ska krypa långt ner i täcket och bara gömma mig från världen ett litet tag =) hur skönt ska inte det bli liksom!!

Lycka till E på din tenta imorrn, I will cross my fingers all day =) <3

Sov gott sötisar! <3

091119 outfit

Hann inte med att lägga upp någon bild på dagens outfit idag, och nu har man ju haft på sig träningskläder.. Så tänkte, vad tusan, kan ju lika gärna rita en bild på hur jag såg ut idag :D


Svarta leggins, Svart kofta, min vita oversize tröja och så mina svarta stövlar =)


Gammelsvenska

Idag på jobbet så kommer det en kvinna in och hon hör inte riktigt vad vi säger, och i väldigt många fall så säger man ju bara; VA?
Denna kvinna säger; HUR SA?

Haha, tyckte det var så otroligt gulligt och roligt. Jag menar, säger man så fortfarande? Fråga M nu, men tydligen är det rätt många som gör det...
Haha kul var det iaf!

Lära sig lite gammalsvenska så här på jobbet, medtages och hur sa.. vad kommer här näst =p

Talk to you later <3


När klockan börjar närma sig 19..

Nu är det dags för träning, träning :D
Underbara träning :D

Flyttkartonger?

Kan ni förstå att det är så snart som jag flyttar, så att jag har varit tvungen att börja kolla vilka lakan jag vill ha med mig, nu! Det är sjukt, det är skumt, det är underligt.. Finns det några fler ord?


L  a n d  I


Bokat och klart!

Tandläkaren imorse alltså, fy fan vad trött jag var! Att gå upp halv 6 är onormalt.. Inte ens katten ville gå upp då! Fick en ny tid, fast denna gång klockan 8, så ett steg i rätt riktning!

Vet ni vad! J och jag bokade precis biljetter till NEW MOON imorgon till oss två, S och A. Fan va kul det ska bli! Att vi ens hittade fyra platser bredvid varandra på premiär dagen, är helt otroligt!

Måste hjälpa till lite nu!
Talk to you later <3

Sjukt onödig väckning..

Vet ni vad klockan står på imorgon?! Inte är det någon trevlig tid iaf.. 05.30 står det på!
Måste göra mig iordning och allt för att sen sticka till tandläkaren som jag har tid hos klockan 7! Helt otroligt, vad tänkte man med egentligen när man sa ja till den tiden?
Jo att man börjar jobba vid 10, och måste åka från Södertälje kvart i 9.. usch va jobbigt det är ibland att behöva jobba långt hemifrån..


Åkte ner till Stadium innan jobbet på badet ikväll, och fick byta allting =) Hon skrattade lite åt mig i kassan, men inget mer än så =) Skönt!
J hade varit på Weda, och hittat en skit snygg mössa, så ska kolla upp det sen också!

Nu är det duschen som gäller!
Talk to you later <3

När dagen blir tråkig..

Jag tänkte ju inte alls ta mig i kragen idag och kila ner till stan, men när man suttit hemma ett lite tag, så blir allt så otroligt tråkigt och man känner att man måste göra något..
Så jag tar kvart i 3 bussen och började kila runt mellan affärerna. Visste inte riktigt vad jag letade efter, men kom hem sen me några saker som jag behöver till flytten.

Det fick bli ett underställ, svart halsduk, strumpor och ett svart nagellack.. Inget särskilt egentligen, men saker som man behövde =)


Fan, upptäckte nu att jag fick med mig fel storlekar på understället.. Måste tillbaka nu och se om jag kan få det andra istället.. Fan också!

 


Underbart när man finner saker

Jag är så glad, så glad, så otroligt glad! Regnet bara öser ner just nu, och nej det är inte därför som jag är glad, utan det är för att jag kom på den geniala idéen att faktiskt kolla igenom min vinterlåda, där jag hittade X antal vantar, X antal sockor, X antal mössor och X antal halsdukar.
Underbart!

Nu ska jag bara kolla med M om det kommer att räcka, annars så får jag åka ner och kolla om jag hittar resten =)


091118

 

Min outfit för dig är min skjorta från VILA, och gråa strumpbyxor från H&M.

 


My to do list

Jag tror att jag verkligen behövde det här. Är ledig idag, så hade ställt klockan på 10, men sket fullständigt i den när den ringde, och somnade om till 11 istället. Kändes så otroligt skönt! Kunde äntligen känna att man var lite mindre trött än tidigare.
Har några småsaker som jag måste hinna göra idag, så har såklart gjort en liten TO DO LIST.. Alltid jag och mina små listor, men de hjälper än att hålla redan på saker tycker jag =)

MY TO DO LIST:
- Ringa tandläkaren
- Ner på stan och försöka hitta vantar och mössor
- Gå ut i förrådet och kolla om jag hittar mina pjäxor och om jag kan ha dom..


Att kila ner på stan är något jag verkligen inte ser fram emot, då vädret är kasst och jag vill inte lämna husets värme, men vi får se om jag gör det eller inte!

Talk to you later  <3

Böcker på gång..

Beställde precis lite böcker. Det fick bli Twilight sagan, på engelska såklart =)
Älskade dom böckerna när jag läste dom när jag var i USA, och vill inte tappa min engelska bara för att jag är hemma, så tyckte det var en bra idé att hitta dom =) Första har jag ju, men den kan jag ge till M eller nåt, så hon också kan fastna för dom som jag gjorde =)

Kommer om 1-2 dagar! YEAY!

Nu är det dags för mig att kila och sova, och jag hoppas att jag får sova lite inatt..
Sov gott allihop <3

Min lilla söta dator

Min lilla älskade dator är nu hos D och ska stanna där tills på lördag. Det var en hel del som behövde fixas, så jag är glad att han hjälper mig.
Så min dator kommer att vara hos honom nu några dagar, så kommer att vara utan och sitta på M =) Inte så många bilder kommer alltså nu under några dagar =)

Nu ska jag fortsätta kolla Desperate Housewives =)
Talk to you later

And..

Ska iväg till D nu för att han ska få kolla min dator nu innan Stöten flytten.. Betyder ingen träning för mig ikväll, men hoppas att jag får vara med och spela i helgen iaf! Kommer ju på torsdag i alla fall =)

Talk to you later <3


Och shoppingen blev...



Min lilla shoppingbild från i söndags med J! Hittade en flanellskjorta från VILA, underkläder från Vero Moda och leggins från H&M.
Så nu kan jag äntligen slänga min med hål i, haha!


Vad i hela friden händer

Vad i hela friden hände imorse liksom? Jag går hemifrån tjugo i 9, för att kunna ta 9 tåget upp och vara på jobbe vid 10..
Inget av det här hände.. Alla tåg var inställda till 10 mellan Centrum och Hamn, så fick ta bussen till östertälje och sen tåget därifrån kvart i 10...
Hade inget val än att ringa till H, som för det första var bakfull, och för det andra sov, och be henne ta sig in för att ta min 10 tid.. Hon slänger sig upp ur sängen, och på 5 minuter får jag ett mess:

" Jag sitter seriöst på tåget. I ett omänsligt skick. Men jag sitter på tåget!"

Hon blev min räddning, jag kom halv 11 och direkt till banken för att växla pengar..

Talk to you later <3


Min outfit 091117..


... Går i helsvart. Får fixa till det med ett par stövlar, och grå jacka. Sen på jobbet blir det ju en röd tröja till. Så lie färg blir det allt =)


Sömnproblem

Jag vet inte riktigt vad man ska göra, men kan inte sova på kvällarna. Ni vet när man ligger och vrider sig stup i ett och lägger sig från ena sidan till den andra.. Igår var en sån kväll, och det är skit störigt, då jag ska upp tidigt för att jobba!
Några tips om vad man kan göra för att somna direkt?

Talk to you later <3


Hoppas du tycker bättre om den här bilden gums <3


... Även om jag ser ut som en tjockis ;)

A  o c h  j a g  f ö r r a  s o m m a r e n


Vad ligger på topp egentligen?

På topplistan över det skönaste som finns måste ju vara att duscha! Hur skönt är inte det på en skala, ha skit varmt vatten som bara rinner, man behöver inte tänka på något, och man behöver inte göra något. Få vara ifred i några minuter.
Att stå för länge är inte heller bra, då får man ju russinfingrar ;)

Att sen smörja in sig med lotion och sen krypa i säng, underbart eller hur =) Det är något som kan göra ens dag lite lättare!

Måste även ta vaccinet mot svininflamsan nu, men vågar fan inte. Nu har J och E skrämt upp mig på träningen, och man måste kunna vara sjuk dagen efter.. När kan jag vara ledig liksom, typ aldrig!

Jaja, blev ett tråkig inlägg, men brukar bli så när man är trött =)
Visar imorrn vad jag hittade på stan med J också!

Talk to you later <3

När man känner att man gör något

Träning, träning.. Det är så underbart skönt att få träna. Känna att musklerna arbeta lite, sen att man är trött som en jävla dåre efteråt, spelar ingen roll =)

Så nu sitter man bänkad framför tvn, och kollar på Raising Helen, en skit söt film som man fastnar för, synd att man är för trött för att kolla hela.. haha =)



Talk to you later <3


...

Sitter nu inklämd mellan M och P, för att ge P bilderna från AIK matchen som vi var på.
Måste sticka till träningen nu om några minuter, men orkar verkligen inte ta tag i något. Har fortfarande maten framför mig..

Talk to you later <3

Morgonen är ju värst

Tror att jag har sovit på något skumt sätt igen, för har grymt ont i nacken o axeln nu. Inte okej!
Hoppas bara att det går över under dagen, har ju träning ikväll...
I det stora hela har det inte varit en bra natt, har sovit dåligt och lite.. Och när klockan ringde imorse så ville jag verkligen inte gå upp.. Tänkte köra den där snoozningen, men höll mig och gick bara upp..
Om någon såg mig utifrån, så hade de säkert trott att man var en zombie..


G a m m a l  b i l d  i g e n


Ibland undrar man vad som händer

Hade ingen aning om när jag börja jobba imorgon, hittade kalendern, och det visar på 11. Gud va skönt, lite sovmorgon, precis vad jag behöver!

Mitt "T" har pajat igen, och det kommer bara att bli värre nu.. Fan också, känner inte för att behöva fixa en ny dator..
Nä nu är det sängen som gäller för mig!

Talk to you later <3

När inte planerna håller

Skulle agera husmor nu denna kväll och baka muffins, men vad upptäcker jag när jag redan slagit i äggen, jo att burken med bakpulver är tom.. Det är lite lite kvar på botten, och där slog mina muffinsdrömmar sönder. Så det blev bara att ta fram stekpannan och göra äggröra istället till M och P...

Tröttsamt det blev!


Myskväll

Direkt efter matchen igår, stack jag hem för att duscha sen vidare tillbaka till Nykvarn för att träffa E. Blev popcorn och Hannah Montana filmen. Blev som barn igen, haha!
Det var hur kul som helst, och kommentarer som inte passade in direkt efter en annan kommentar :p prat i evigheter och sen stack man hem vid 2.. Blev en lång kväll, men mysig =) Tack gums!

Nu är det mat som gäller, mums!
Talk to you later <3

 


Min garderob

Hela dagen tillsammans med J. Tacotallrik och päron på Nancy's. Kan det bli shopping? Och såklart lite shopping också, haha! Som jag sa i inlägget innan, så skulle jag ju försöka hitta mössa och vantar, så jag och J gick runt i varenda affär för att försöka hitta något. Åhlens, H&M, Stadium, Indiska.. You name it..

Kom hem sen för att J skulle försöka hitta något i min garderob som hon skulle kunna ha på kryssningen nästa lördag me lumpen gänget. Som jag sagt tidigare så är det min garderob som man ska gå till om man vill hitta något.
Hon hittade en silvrig klänning som hon gick hem med =) alltid kul att kunna hjälpa till!

Talk to you later <3


Shopping eller inte shopping, det är frågan?

Sådär, hade det största kvar, hade gjort halva och P kommer och löser av mig. Tack!

Så nu sitter jag här färdig och väntar på och J ska komma och hämta upp mig :) ska bli skönt att slippa ta busse om jag ska vara ärlig, haha!
Vi ska ta en lunch på Nanycs och sen ska vi väl gå runt lite. Vet inte riktigt vad jag behöver, eller jo de gör jag. Mössor, vantar, halsdukar.. Allt som har med vintern att göra, men sånt är så grymt tråkigt att shoppa. Vi får se helt enkelt vad det blir, eller så är jag så duktig och inte shoppar alls =) Vad tror ni?


J  o c h  j a g


Stryka!

Stryka.. Shit vad tråkigt det är! Ska träffa J snart, men fick i uppdrag att medan M och P är och handlar, så skulle jag stryka sofföverdragen! Och de är ju inte eller lätta heller! Jag har hållt på nu i en halvtimme och det funkar fan inte! Man ser fortfarande småveck överallt! BLir galen, har verkligen inget tålamod för det här!
Dessutom har jag det största kvar, ör osminkad, går fortfarande runt i pyjamas, och J kommer när som helst!
FAN!


huvudvärk i mängd

Kom precis hem från E med världens huvudvärk! Så det blir sängen direkt och uppdaterar er imorgon hur dagen var!
Sov gott <3

Snart är det dags för helgens match!

Mitt älskade lag förlorade idag mot Örebro med 8-3.. Inga fina siffor, men tror nog att de gjorde sitt bästa, Örebro ligger på första platsen i serien och vi ligger nu 6:a, men vi har ju två kommande matcher i veckan som vi kommer att ta =)

Jag ska spela match med D2 laget ikväll, då de ville ha me mig. Känns hur kul som helst. Samtidigt är det ju tråkigt att missa sin egen match men ändå =) får se till att det blir en vinst för oss i helgen i alla fall =)
Samling klockan 6, så måste börja packa väskan lite..

Talk to you later <3


Hur klippningen blev

Hade ju lovat att lägga upp bild på hur klippningen blev också, så får väl ta och göra det nu.. Ni får ursäkta att före bilden inte är så otroligt bra, haha!



Vad tycker ni? =)


Ännu en designer på H&M

Idag är det premiär för Jimmy Choos kläder på H&M. Vad jag har hört så är det hur många människor som har köat hela natten för att få vara bland de första när de öppnar dörrarna vid 10. Ska ni det o kolla om ni hittar något?

Jag har hittat en hur fin paljett tröja som helst, men samtidigt så är det sjukt hur dyrt det ska vara. Är det inte meningen med att H&M tar in designers, att man ska ha chansen att inskaffa något. Nu kostar skorna 999 kr, en kuvertväska blev för kanske 500 kr..
Vet inte ens vad min fina tröja hamna på, vågar inte ens gissa..

Talk to you later <3

091114 outfit

Ska få främmande nu om några minuter, men hinner lägga upp en dagens outfit bild iaf =)



Talk to you later <3


Fredagen den 13, hände det något?

Igår var det ju som sagt fredagen den 13.. Hände det något hemsk? Drabbades ni av någon olycka eller klarade ni er från allt sånt?

Jag tror jag klarade mig rätt bra, på morgonen kände jag till och med att dagen skulle arta sig rätt bra. Sen kanske det var det där om att jag höll på att missa bussen, då tåget sket i att åka för något problem hade uppstått..

Talk to you later <3

Godnatt allihop <3

Har en hel del att skriva om, och har ju lovat före och efter bild på klippningen i måndags, men nu är jag krympt trött, så tänkte faktiskt kila och sova nu istället!

Talk to you later och tell me your dreams <3

Hur blev vi kvällens mobboffer?

Kvällens mobboffer har lugnt varit mig och Selma.. Vet inte varför detta hamnade just på oss, men så vart det. Selma för att hon gjorde ett visst antal dumma grejer när vi lagade mat.. Sen den gången i vardagsrummet också när hon kollade från J till mig, från mig till J, från J till mig igen, och så höll det på. Hennes lilla huvud gick på ett verkligen, haha! Såg grymt kul ut verkligen, och kunde inte göra annat än att skratta åt min lilla sötnos <3

Jag pratade och pratade och pratade, ingen lyssnade verkligen. Hur man än försökte så blev det så att man pratade för sig själv i vilket fall.. Sen började de asgarva för att jag verkligen hade försökt.. Vart blev de skoj är min fråga?


S e l ma  o ch  j a g


Kvällens spänning...

Och till slut blev det Eddie som fick lämna idol för den här gången. Han har legat på topp hos mig sen han sjöng Michael Jacksons låt, men sen har det bara gått neråt och neråt. Idag när han skulle sjunga Curly Sue, blev jag orolig. Det är en låt som verkligen betyder något för mig, och jag ville inte att han skulle paja den som de andra låtar han har sjungt på senaste tiden..
Dags att åka tyckte jag efter kvällens uppträdande!

Missade utslagningen ungefär som vanligt, men fick mess av E som berättade hur det gick! BRA! =)

Lindex nya kollition = flopp?

Selma kom precis in genom dörren och hoppade upp på min stol och sätte sig bakom ryggen på mig. Mysigt!

Har precis läst om Lindex nya kollition, Affordable Luxury, och jag vet inte vad jag ska säga.. Helt seriöst, kollitionen låter helt underbar, men varför, varför ska det bara vara i storlekarna S och M?
Jag kan ha S och i mina värsta dagar M, men de som inte kan det då? Att säga att de inte kommer att skaffa större storlekar pga att kläderna inte kommer att se likadana ut, är bara dumt.. Idiotiskt!

Jag trodde att vi kämpade för att få alla att känna sig trygga i sig själva.. Men vad kommer de här att starta? Att fler tjejer i unga eller äldre åldrar kommer att känna sig feta som kossor, de kommer börja hetsäta eller inte äta alls, och det hela kommer att sluta i katastrof för att de undrar varför var inte jag tillräckligt liten för att få ha dessa kläder..
Jag säger inte att detta kommer att hända, utan det kanske händer. Det är något som vi alla måste tänka igenom tycker jag!

För övrigt tycker jag faktiskt att kläderna ser helt okej ut, särskilt linnet längst åt höger på nedersta bilden =)


Skönaste videon ever!

Pratade med min älskade lilla E för någon dag sen, och kom ihåg en sak. När vi alla tre sågs i Philly, så spelade vi in världens roligaste film med våra olika dialekter. Den var hur kul som helst, och något som jag inte fått något av :p
E har lovat att fixa fram den, när hon hittar sin kamera ;) haha! Längtar + att se bilderna därifrån!
Saknar er mina små sötnosar så grymt mycket <3


E , E  o c h  J a g


I need som help with the packing..

Kan ni tänka er att det är dags för mig snart att bege mig till Stöten för att vara där uppe i fem månader och jobba? Det är sjukt, det är kaos i min hjärna och det är panik för att jag har ingen som helst aning om vad jag ska packa ner?!
HJÄLP, PLEASE!


 
Kommer säkert blir en massa väskor, men det får jag inte, för vi ska åka upp i J bil och den är inte så där jätte stor.. =/


Snart så är det över

Är så trött.. Jag vet inte vad det är, men någonting är det.. Mörkret kanske?
Kom iaf iväg till naprapaten imorse och denna gång blev det 8 nålar i knä och lår. Sjukt ont gjorde det, och ondast hittils.. Oh my gosh!
Att känna hur nålen går rätt in i muskeln och sen vrider om lite.. Det är fan inte skönt någonstans.. Men som sagt, bara det blir bättre.
Ska få testa på någon slags tejp sen också när de får inte det. Ska ha tejpen i 2 veckor tydligen, för att leda ut vätskan som finns kvar i knät. Ska även kanske få det för foten också, då den inte lagt sig något sen fallet.

Fick mess av tränaren i D2, undrade om jag kunde komma och träna med dom klockan 6.. Får se hur det blir, vet inte om familjen har bestämt något än.



Talk to you later <3

Vissa är bara för mkt

Kom och tänka på en sak som hände igår på jobbet.. Visst känns det som att man har jobbat alldeles för länge på samma ställe om man börjar känna igen människor och vet exakt vad de ska beställa..
Igår kom det ialla fall in en gubbe och säger: Det gamla vanliga..

Det var bara det att jag hade ingen aning om vad det var, för det är inget som jag noterat tidigare.. Så får stå där som ett fån och fråga vad det var för något.. Kändes sig så jäkla dum.. Han bah: Hon vet och pekar på T.
När sen M frågar om han vill ha soppa eller sallad, så svarar han; Alltid soppa..

Men helt seriöst, hur ska vi veta? Man kommer ihåg de som är trevliga och gör något.. Han kommer in som värsta stropen och tror att han äger stället och kryper mig och M till 2 cm...

Nä nu måste jag kila!
Talk to you later <3


Det gamla vanliga eller?

Te eller apelsinjucie? Macka eller fil? Ost eller skinka?
Att äta likadan frukost varje dag blir uttjattat efter några dagar.. Men samtidigt är det ju svårt att göra något nytt.. Har man orken när det är så lätt att plocka fram det gamla vanliga?

För mig blev det det gamla vanliga dag, mitt skit goda tropical te och en macka med cream cheese =) då jag klev upp ur sängen lika a zombie...
Råkade även spilla ut mjölk på duken, men var så duktig så och torkade upp det.

Naprapaten nu, jobb senare och sen ikväll blir det såklart idol! Planer någon annan?
Talk to you later <3

Ibland är det underbart med nyhetsmail

Det roliga med att man kunde shoppa i USA under ett år, är att man var tvungen att skriva in sig lite överallt i olika butiker. Vissa roligare än andra.. Till exempel som att jag fortfarande får nyhetsmail från Forever21, om hur modet är denna vecka och hur man ska klä sig rätt i vinter (Det senaste mailet jag fick)!

Hur kul som helst verkligen, ska lägga upp lite tips senare, men nu är det dags för sängen. Ska sova nu hade jag tänkt!


Planen är mitt andra hem

Återigen är man hemma från ett träningspass. Slutade väl inte riktigt som man ville. Men jag kämpade skiten ur mig, och sen får vi se till vilken nytta. Det är så skönt att få vara tillbaka på planen igen. Jag älskar det och jag är bra på det!
Det tråkiga med sälen jobbet är att jag kommer vara borta från planen i några månader igen.. Men vadå kommer ju tillbaka till försäsongen (hjälp...)

Talk to you later<3
Skön dusch är det som väntar nu

Mess...

Fick mess av L, ska tillbaka till naprapaten imorgon klockan 8.30..
Jag som hade tänkt ta mig en sovmorgon, då jag börjar sent. Men vad gör man, bara det går över som jag säger till L när hon drar fram nålar..

Talk to you later <3
Ska kila och börja laga lite mat nu!

Åldersnoja AB

Och så sitter man här efter ännu en jobbdag. Funderade på en sak idag på jobbet, och det var en gammal gubbe som kom in och darrade något fruktansvärt. Inte på ett sätt som att han frös, utan på ett sätt som att han hade väldigt lågt blodsocker och behövde något snabbt att äta.
Tyckte så synd om honom, och jag vet inte. Fick som en stöt genom kroppen, att så här kommer jag själv att se ut om 40 år.. Okej, inte som killform såklart då!

Jag kommer knapp att kunna gå säkert, långsamt kommer det att gå, grått hår, rynkor i hela ansiktet, bröst som hänger ner på magen.. Kommer säkert att få väldigt dåligt humör också.. haha!
Låter det som åldernoja eller vad?


Usch, inte bra alls att sängen är så bra

Det får bli ett snabbt inlägg nu för är lite sen i planeringen nu.. Ska kila klockan 8, o har varken sminkat mig eller ätit frukost, packat väskan.. Aa ni förstår vinkeln.. Sängen var så skön idag, så man bara inte ville eller orkade gå upp!

Ska iaf iväg på an appointment nu så här på morgonen. Får se hur det går, men som alltid hoppas man ju på det bästa. Sen är det vidare till jobbet som vanligt =)

Kommer säkert hem med fler roliga historier därifrån!
Talk to you later <3
Och ha en awesome day!

Någonting som inte riktigt stämde in i drömmen

Jag hade en riktigt skum dröm inatt, så kunde sova ordentligt.. Mina barn i USA var med + deras ena kusin S. Vi stod på Östertälje station och inväntade tåget som skulle ta oss till ett vattenland..
Kommer inte ihåg så mycket, men kommer ihåg att jag skulle springa in till Igelsta för att snacka med H (som inte ens gick där i verkligheten utan som gick på Vacksta.. ) Upptäcker sen att jag kommer att missa tåget om jag inte springer.. Så springer gör jag och det slutar med att jag märker att jag kom upp till perongen barfota, för någonstans hade jag tappat skorna på vägen..
Vet inte hur det hela slutar, men jag hoppas verkligen på en bättre dröm den här gången!


Sov gott allihop <3


Från badet

Åkte inte i vattnet ikväll som jag gjorde i söndags på badet. Då tog två tränare tag i varsin arm, en elev tog tag i mitt ben (höll på o döda honom då det var mitt onda knä..) och sen slängde de i mig me kläder och allt..
Inte kul någonstans då jag inte hade baddräkten under.. Dumt gjort av mig, men var sen på grund av en broöppning, så hade inte tid och byta om till annat än t-shirten och shortsen..

Men idag slapp jag =) !
Så lite kan göra en så glad! Talk to you later <3


L a s t  y e a r


Thank you sooo much!

Skyndade mig hem från badet för att hinna hem till Grey´s. Tyvärr blev det ingenting, då J fortfarande är dålig och hade somnat, och hennes rum har den enda fungerande tvn för tillfället. Min eller vardagsrummets har inte antennsladden i pga renoveringen.

P var underbar och gick in i mitt rum och började dra lite sladdar och så. Med M hjälp blev det hela till att min tv fungerar nu =)
Hur skönt är det inte? Dock blev det till slutminutrarna av Grey´s, men det gör ingenting! Så himla glad bara att de tog sig tid =)

Talk to you later <3

Något roligt som hände bara

Roligaste hände idag på jobbet, eller egentligen inte men vi har så tråkigt annars. Står i köket med T, då hon helt plötsligt pekar och säger åt mig att kolla på H när hon går ut me maten till ett bord.. Fattar ingenting verkligen, men då ser jag det..
Haha, det har fastnat en stor servett under hennes sko, och hon går nu runt me den.. Vi håller på och dör av skratt, och som tur va för hennes så var det inte så mycket folk inne just då.
Men shit va vi skrattade!

Talk to you later <3


Ska kila iväg till badet om nån timme igen.. Känns som om man alltid är där..

Är snooze verkligen bra?

Är det inte så skönt att på morgonen och klockan ringer för att gå upp, att snooza lite.. En gång blir det två gånger.. Okej det kanske inte är så bra.. Det är som jag, ställde klockan på kvart över 7, men gick inte upp förrän två snoozeningar senare. Kanske är det bättre att ställa klockan på halv 8 på en gång?

Hur läskigt är det inte då att man kan läsa i tidningen om att det har varit inbrott här på min gata! Det är ju sjukt! Säkerheten har förhögts något enormt nu, vilken är väldigt skönt! Man ska ju kunna vara säker i sitt eget hus...


Shoeslover

Skor är ju en av mina passioner kan man säga.. Märker man rätt snabbt om man kliver in i våran klädkammare och ser för sig själv..
Har tittat runt lite nu, och har hittat 3 skit snygga par skor =)


A l l a  3  p a r  ä r  f r å n  F O R E V E R 2 1,  f a n  v a d  j a g  s a k n a r  d e n  a f f ä r e n !


Komma in genom dörren

Hur underbart är det inte att få komma hem och upptäcka denna lilla älskling i sängen =)


S e l m a <3


Mina nyaste inköp från IKEA

Har ju totalt glömt bort att lägga upp en bild på vad jag och M hittade till mitt rum i fredags när vi tog tillfället i akt och åkte upp till IKEA för en snabb shoppingrunda + inspiration för hur vardagsrummet sen kan se ut!

Detta var det jag hittade iaf =)


D e t  f i c k  b l i  e n  f i l t,  o c h  e n  b l o m m a  = )


Historian för idag på jobbet

Naturgodis, kan det finnas något godare? Jag har verkligen fastnat för det! Det är ju otroligt gott verkligen! Det kanske inte är det allra nyttigaste som jag väljer utav det, men det spelar ingen roll. Bara namnet gör att det hela känns så mycket bättre =) haha!

Ännu en dag på jobbet, ännu en sjuk grej som hänt.. Det är alltid någon skum person som kommer upp innan dagen är slut.. Idag var det en tant som skulle äta en tallrik yakiniku. För er som inte vet, så är det strimlad biff, sallad och ris. Nu när hon hade ätit upp allting, hade lämnat lite kött på botten, så kom hon fram till mig och H och säger att hennes kött inte alls ser likadant ut som bordsgrannens, att hans såg mycket ljusare ut.
Det hela slutade med att hon ville ha ett tillgodokvitto! Vi bah: men va fan, hon har ätit upp allt, o nu kommer hon och säger att det inte ser likadant ut.. Klart det inte gör.. Hans kan ju lika gärna legat i botten bland all sås och hennes högst upp.. Skumma människor finns det iaf.. =/

Talk to you later <3

Gnager sönder mig

Hur trött får man bli egentligen så här på morgonen?
Kunde inte somna på en gång igår, då oroa gnager i mitt huvud.. Funderar som jag måste ta reda på, så man bara kan släppa den tanken...

Kallt och grått är vad det är, när jag tittar ut  genom fönstret.. Inte okej någonstans verkligen. Usch, vill ha sol och värme.. Det är precis det jag vill ha just nu!

Måste gå o fixa iordning mig, men talk to you later <3


Stanna upp och se dig omkring

Ibland blir man bara så less på människor. Dem utan känslor eller tankar på andra. De som bara bryr sig om att ha det bra själv, om annat, så fixas det.
När ska de stanna upp och tänka på skadan som de orsakat omkring sig.. Dem som de sårat på väg mot annat.. Nu är det fan dags att stanna upp ett tag och börja tänka!

Älskar dig J <3

Dags för mig att sova nu, blev sent med teet och lussebullen...
Talk to you later <3


Planer att sitta uppe

Funderar riktigt starkt på att gå och lägga mig nu, men har lovat J att stanna uppe och vänta på henne, så vi kan dricka te tillsammans och prata lite.
Ska även vara så otroligt systeraktig och dela min sista lussebulle med henne =) Schyst va? Inte alla som skulle göra.

Har pratat me R ikväll, och vi har nu planerat att vi ska starta eget någonstans i ett varmt land. Någon idé på vilket land? Vi kom fram till att kanske i Sydafrika, för jag har ju kompis där, haha!

Måndagkvällar är sköna

Måndag kväll = träningskväll!
Kom till hallen för styrka, och det var verkligen ingen där.. Trodde jag var sen, men tydligen inte.. Skönt iaf, för då behöver man inte stå och vänta på sin tur hela tiden..
Vi hade världens sjukaste övning idag på träningen.. Jag skulle sitta på rumpan och studsa mig fram genom en halvcirkel.. Sjukt svårt måste jag säga, och jag lovar att jag kommer att ha träningsvärk där imorgon iaf..
Få se det positiva med det.. Snyggt ass ;) haha!

Roligt att du tyckte om min lussebulle E =)
Talk to you later <3


No!!

NEJ! Sitter och kollar på gamla avsnitt av Project Runway, finalen. Och de ska precis påbörja Uli´s visning. Hur duktig designer som helst, och hennes kläder är riktigt coola. Vad händer?
Tv lägger ner!!



Nu funkar den igen, precis är visningen är över! Ödets ironi!!


Myspys i sängen

Mötte upp J på stan för ytterligare en bokad tid, kom på att vi var väldigt sugna på en pizza (utan ost såklart), så så fick det bli. En halvtimme senare sitter vi nu här i J säng, kollar på film och äter kall pizza.
Tycker faktiskt att kall pizza nästan är godare än varm...

Vad tycker ni?

Talk to you later <3


J  o c h  j a g  p å  d j u n g e l f e s t e n


Direkt från salongen

Att sitta i dem där stolarna på salongen, få håret tvättat och massage genom stolen, kan det bli bättre?
Håret blev som det blev, mycket fräschare. Hon sa att det inte var så farligt som jag trodde, utan sa att om topparna är slitna så ser hela håret slitet ut..

Men det blev ungefär en dm som rök iaf.. Men som sagt, det ser bättre ut nu och de säger att mitt hår växer fort.. För man ser redan nu utväxten från färgningen som jag gjorde för 3 veckor sedan..
Bild kommer senare!

talk to your later <3

I know.. Jag är oehört oteknisk

Igår när jag sitter och skriver lite, så pajar mitt "T".. Hela knappen åker av.. Va tusan liksom! Har sagt det för och säger det igen, oteknisk som jag är, så kände jag bara jaha nu är det väl dags att slänga skiten..

Frågade M nu när jag vaknade om hon kanske skulla kunna ha möjligheten av att kanske försöka få dit den igen. Jag lyckades ju inte särskilt bra med mina hundra försök igår..
Hon testade nån gång, och yes nu är den på igen! Min dator överlever ännu en dag!


Snart är det dags för mig att ta bussen ner till klippningen.. Oj oj..
Vi får se hur det blir, det kommer en före och efter bild sen kanske om jag har tid och ork =)

Talk to you later <3


L  o c h  j a g  i  s o m r a s  n ä r  j a g  p r e c i s  k o m m i t  h e m


Jag älskar min katt <3

Jag måste bara säga, fy fan vad jag älskar min katt! Hon är ju världens sötaste (fast M säger annorlunda ibland)! Hon är som en hund, hon följer en vart man än går, om det är in i ett rum, om det är om man ska kissa eller duscha, om man ligger i sängen.. Hon hittar de sjukaste ställena att sova på...
Under nätterna ligger hon antingen vid fotändan av sängen på sin lilla plätt, eller i sin säng som jag gjort till henne, vaknade för nån morgon sen som hon låg på mitt bröst och sov!

Hon är min pärla verkligen, oavsett om hon smutsar ner mina kläder då hon ligger på dem, eller om hon biter sönder ett kort som jag har framme. Hon finns liksom alltid där, mjamandes och allt. Hon är ute hela dagarna, men på kvällarna kommer hon alltid in för att sova tillsammans med mig.

Älskar henne verkligen <3


S e l m a  i  J  v ä s k a


I  h e n n e s  h e m m a g j o r d a  s ä n g  ( m i n  g a m l a  s k o k a r t o n g )


I  n a t t d u k s b o r d e t


H o n  h a d e  t o m  l y c k a t s  k o m m a  i n  h ä r. . .

 


Lite onödig information egentligen

Man känner att det kanske är dags för mig att lägga mig i sängen och gå och lägga mig.. Men samtidigt känns det som att man inte vill göra det, och jag vet att jag inte kommer att kunna somna på en gång.. Det är alldeles för mkt i huvudet.. Det största är såklart, hur fan ska man klippa sig imorrn??

Kanske ska sätta på en film och ändå krypa ner? Vad sägs om det?
Talk to you later <3

Please

Fan fan fan, jag orkar verkligen ta mig ut och åka iväg till badet för att jobba! Någon som kan göra det istället för mig? Please?

Talk to you later <3

Filmen som bara kan bli bra?

Efter en oerhört hård dag.. Eller kanske inte.. haha! Så ligger jag i sängen och kollar på Made of honor, Patrick Dempsey (eller vad heter han nu igen)..

M och J har inte sett den ännu, så det ska bli kul =)
Talk to you later <3



Sitter och pratar med M nu, och vi fantiserar om att vi ska dra någonstans där det är varm och skönt. Bara komma bort ett litet tag, vad säger ni. Låter det som en bra idé? =)


Bandy så här mitt på morgonen

Har tillbringat dagens första timmar i västergårdhallen, för att heja fram ett av sitt gamla lag mot min nya förenings utvecklingslag.. Det slutade inte riktigt som man ville, och istället för att kila hem sen och göra sig iordning (kom ju dit 20 minuter efter man gått upp, så mjukisbyxor, håret i knut och osminkad) stannade jag och J för att kolla ytterligare en match. Telge - Flen.
Fick sällskap av M och E och där sitter vi ytterligare 1,5 timme..

Kan det bli annat än att innebandyn är ens liv?


G a m m a l  b i l d  n ä r  v i  s p e l a d e  i  R å s u n d a


Hur natten ter sig

Nu är det dags för mig att krypa till sängs, ska bli underbart verkligen!
Selma ligger vid fotändan precis som vanligt, och ska bara släcka lampan, sen blir det bort bort and away!

Godnatt, and talk to you later <3


Finally I did it

Nu har jag äntligen, äntligen tagit tag i saken! Har fixat en klipptid! Så på måndag 11.20 (Är ju ledig hela dagen, så spelade ingen som helst roll vilken tid det blev), kommer jag sitta i stolen och få mitt hår fixat!
Det behövs med stora bokstäver verkligen! Det jobbiga är bara att jag inte vill klippa av mig det, och det slutar alltid med att man går därifrån med 2 dm kortare hår..
Vi får se helt enkelt hur det blir denna gång.. Några förslag på frissa?


S e r  n i   h u r  s l i t e t  d e t  ä r  l ä n g s t  n e r?


D i g g a r  m i n  h å r f ä r g  p å  d e n  h ä r  b i l d e n,  s y n s  o c k s å  h u r  s l i t e t  d e t  ä r...


Frågan återstår då..

Så hur det blev det med dem där lussebullarna då? Blev de brända i ugnen (som egentligen skulle vara otroligt typsikt mig) eller blev de helt perfekt goda (skulle också vara typiskt mig..)?

Det blev det senare svaralternativet =D


AIK matchen

Tillsammans med fyra tröjor, långkallingar, mjukisbyxor, jacka och mössa begav sig jag och P till Råsunda för att heja fram AIK till ännu ett guld..
Biljetter på norra mellan. Hejarklacken.. Vet inte vad jag ska säga.. Vilket tryck, vilken känsla att stå bland alla och höra deras ramsor för att heja fram laget som de älskar.

Att matchen var mot Göteborg ännu en gång, gjorde inte att spelarna sket i det. Att vinna SM - guld mot Göteborg var en sak, men att vinna Sverige cupen mot Göteborg.. Det kan inte bli bättre!

Matchen slutar 2-0 till AIK, och ramsor som Gnaget till champions leage, djurgården till superettan (vilket inte är klart än..)


B ö r j a n  a v  m a t c h e n






A I K


V i  o c h  2 4 3 6 3  s t y c k e n  a n d r a


I  g u l d r e g n e t  f ö r  m e d a l j e r

 


Lussebullsdags

Känner sån jäkla lust för att baka lussebullar.. Ska man ta och göra det kanske? Har ju några timmar tills jag måste vara uppe i Solna..


När man blivit sviken

Ibland vet man inte vart man ska börja när man har blivit sårad av någon. Hur ska man kunna ta sig tillbaka dit man var? Hur vi var.. För någonstans har det ju blivit fel. Någonstans slutade man att bry sig.. Sen när personen helt plötsligt hör av sig som om något inte alls har hänt, hur ska man då bete sig?

Talk to you later<3


Underbart var ordet

Gud va skönt det var att få sova ut idag! Hade ställt klockan på 10, med risk att man inte sover bort hela dagen. Det var underbart. P hade börjat hålla på i vardagsrummet igen, men vaknade inte av det. Måste ha varit lagom trött känns det som..

Så vad händer idag? Det blir fotboll men bara med P, för J mår fortfarande dåligt.. Hon tog vaccinet i torsdags och känner sig fortfarande hängig.
Har ätit frukost precis, och nu får vi se vad som väntar på en tills det är dags att kila iväg mot Solna.

Talk to you later<3


N  a n d  I,  4 t h  o f  j u l y


Bedtime?

Känns nästan som att det är dags för mig att kila och sova snart.. True Lies (?), tror att filmen heter så, är på och som vanligt kan man ju inte stänga av när den väl har börjat.. Måste ju se slutet..

Fotboll imorgon, AIK - Göteborg som spelar i Sverige cupen. Ska dit me J och P. Kan bli skoj!

Talk to you later <3

För choklad är redan brunt

Ni vet M&M, de är ju i alla möjliga färger.. Gröna, röda, svarta, gula, bruna.. Har jag missat någon?

I vilket fall som helst, äter ni alla? För det gör inte jag.. Konstigt nog äter jag bara de bruna.. Vet jag varför? Nej ingen aning.. Kan vara i och med i en film.. Ni vet, The wedding planer, with Jennifer Lopez, där säger de att man bara äter de bruna för de har inga färgämnen i sig, för choklad är redan brunt..

Dumt, men det är ju sant =)





Bänkade för idol

Ikväll är det IDOL - världens bästa låt..
Tove ska sjunga en Elvis låt, Mariette Bruce Springsteen.. Det kommer nog bli rätt blandat ikväll. Kommer ni sitta bänkade?



Vilken är enligt er världens bästa låt?


Napraten sa...

Naprapaten klockan 15.30 idag.. Kunde det bli goda eller sämre nyheter?
Jag vet faktiskt inte riktigt hur det blev, men fick lite nålar i knät och låret.. Ont kan man lugnt säga, men vad gör man inte bara för att få bli bättre? Fick lite massage sen, så det mjuknade upp lite.

Jag ska vila nu under helgen, för att se om nålarna har hjälpt något. Sen om det inte gjort det, ska vi beställa tid för röngen.. Hoppas bara att det här funkar nu!

Nu efter denna omgång me allt, så kan jag sträcka ut benet, så jag kan ligger ner! Hur skönt som helst, måste bara fortsätta att göra det, så det inte fastnar igen..
Wish me luck!

Talk to you later <3



H a r  b l i v i t  l i t e  d å l i g t  m e  b i l d e r  n u  p å  s i s t a  t i d e n,  s å  b j u d e r  p å  e n  g a m m a l  b i l d  f r å n  2 0 0 6.

Tåg tidigt, smart idé?

Kom hem från P för inte så länge sen. Med väskan full med böcker, päron och så påsen med Sushi.. Rätt skönt att åka tåg så här tidigt, inga människor att trängas med alls..

M och jag ska iväg till IKEA nu för att försöka hitta lite saker till vardagsrummet och en lampa in till mig!
Talk to you later <3

Lars Winnerbäck

Lars Winnerbäck har ju konsert idag kom jag och P på nu! Fan va kul!! Önskade att man kunde bara där och bara få lyssna! Hans ena låt med Melissa Horn är ju kanon!

Hoppas på att man kan gå nästa år istället!

Nu är det ett glas fullt med Fanta Lemon som gäller!
Talk to you later <3

En torsdag som inte alls blivit något

Sitter här hemma hos P nu, efter ett 7,5 timmes pass på sushin.. Kan glädja M med att jag fick med mig två sushilådor hem.. Inte lika många som förra gången, men alltid något.. P tycker det luktar illa, och sa åt mig att lägga det i andra kylen så det inte ska stinka ner det andra.. Känner ingen som helst doft det, antaligen har man väl vant sig...

Vi bestämde oss för att köra förbi donken på hemvägen, så jag kunde få med mig en McChicken hem som middag. Vi får det, funderar på varför vi fick betala 59 kr istället för 55 kr, vi åker hem igen och jag packar upp allting.. Vad ser jag.. Att det inte alls är någon McChicken som vi fått, utan det är en jävla QP (eller vad den nu heter.. Precis som en vanlig cheeseburgare)! Vad i helevete!!

Orkade man åka iväg och byta? Klart vi gjorde, inte fan ska vi ha något annat! Funderade på om vi skulle säga:

" 4 kronor tillbaka vill vi ha också.. Det eller en stämning.."

Haha hade varit lite roligt, men det orkade vi inte med. Har det varit en dag med större tur för mig? Nej inte riktigt...

Kan inte lägga in några bilder, då jag sitter på pappas dator!

Talk to you later <3

Morgonens hjälte när ingen annan orkade...

Måste ju bara säga att dagens hjälte idag är ju han som klev av bussen, när absolut ingen annan orkade. Vi hade samma tanke allihop, men att ta steget och orka göra något.. Då var det bara en som gjorde det och kunde göra så alla bilarna kunde stanna och busschaufören kunde ta sig ur den skitiga situation som hon själv hade försatt sig i..

Det var så att istället för att svänga vänster som hon skulle göra, så körde hon rakt fram och upptäckte sitt misstag efter ungefär 25 m.. Tvärnitar så alla flyger, ska försöka backa tillbaka (vilket inte funkar då alla bilarna vill komma förbi..) Efter ungefär 7 minuter kunde vi fortsätta och det slutade med att jag missade tåget med 10 sekunder.. Var det min morgon? Inte direkt va..
Det är så här min vanliga tur är när jag bestämmer mig för att ta en senare buss.. Alltid samma visa!

Talk to you later <3

Outfiten för snö?

Sådär, fick även till en outfit som jag tänkte bära idag! Just det, kommer sova hos P ikväll då jag inte kommer att orka ta tåget hem sent!

Talk to you later <3


Ljuva morgon

Morgonen har verkligen inte varit en bra morgon att ha sovmorgon på.. Usch! Städtanten kom vid halv 8, och sen dess kunde jag inte somna om.. Bara så där lite då och då ni vet.. Så runt halv 10, tänkte jag nu är det väl dags att kila upp då, men precis då hör jag ett krash från köket.. Städtanten har tappat något och jag känner inte för att hjälpa till att städa upp.. Sån är jag på morgonen..

När jag väl kliver upp, får jag ett mess av M där hon ber mig att börja jobba vid 12 istället för hon mår inge bra, sjävklart gör jag det. Och inser att jag måste ta bussen om 45 minuter.. Skönt..

P ringer och ber mig titta ut genom fönstret.. Det snöar som bara den! Fan vad ska man nu sätta på sig?!


Sweet dreams

Godnatt allihop!

Nu är det dags att sova! Undrar vad man ska drömma om denna gång? Vad drömde ni om senast?

Talk to you later <3

Måste bara tipsa om en skit skön låt, den har spelats länge både här och i USA men det spelar ingen roll:


Beyonce - Sweet dreams


Något mysigt i vintermörkret

Vad kan vara bättre än att komma hem från jobbet, kall och frysen, fixa lite te och en god smoothie och sen sätta sig och kolla på Grey´s anatomy?

Så fort jag hade kommit fram till badet och skulle kliva ur bilen så började det bara att ösa ner snö, eller regn.. Hagel kanske.. Vad man nu vill kalla detta konstiga väder..

Imorgon jobbar jag kväll, så det blir att vara uppe bland Sushin mellan 15-20.. Jag vet inte hur jag ska göra än, om jag ska ta tåget hem direkt, eller om jag ska ta bussen hem till P och stanna där över natten och sen ta första bästa tåg hem när jag vaknat. Jag kommer få en hel del sushi med mig hem, så har lovat M att äta lunch med henne...

Även om jag har sovmorgon, så har jag en del att ta itu med, dessutom så kommer städtanten och ska städa halv 8.. Hur skönt ska inte det bli? Min vanliga tur..

Talk to you later <3

Är det det jag tror att det är?

Från ett jobb till ett annat så tänkte jag bara skriva ett litet inlägg innan jag sticker till badet för att vara där någon timme..
Svinkallt idag verkligen och vad händer när jag kommer till jobbet.. Någon som jag trodde jag inbillade mig när jag gick till bussen.. Något som jag inbillade mig när jag satt på tåget och tittade ut genom fönstret.. Att dessa få flingor som kommer ner är inte det jag tror att det är..

Men när jag kommer till jobbet, så är det det jag tror.. SNÖ!!
Nu.. I november.. Inte okej.. Jag vill inte behöva leta fram vinterjackan än.. Men snart ser jag inte annat än att behöva göra det..

Tyvärr har jag inte kunnat ta någon bra bild på det hela, men kanske lyckas lite senare :)
Talk to you later <3

Har fått nog..

Nu måste jag verkligen ta tag i saken, kan inte skjuta upp det anymore!
Jag måste ringa H om en tid hos henne, så jag kan klippa av mig det som inte funkar längre! Jag har inte klippt mig sen i juni då jag var hemma på ett besök från USA, mitt hår är rätt slitet nu kan man säga...
Bara det att jag älskar min längd som jag har nu, och om man säger, klipp bara högst 2 cm.. Så betyder det 2 dm.. Det var det som hände mig i somras. Hon skulle toppa = en dm var borta..

Vi får se, men jag måste göra det vilket fall som helst! Ska bara ta mig i kragen nu och göra det också!

You are an angel

Måste bara tacka dig M för det otroliga arbete du har lagt ner på min blogg nu! Jag vet att du tycker det är kul och säger det så fort jag säger något, men jag är verkligen skit glad över hur det blev!!

TACK HON <3

22.49

Det är verkligen dags för mig att sova lite nu men här sitter man ändå.. Min älskade katt sitter bredvid mig och håller mig sällskap medans de andra gått och lagt sig. Men just nu är sängen väldigt tilltalad! Har varit något sjukt trött hela dagen.. Är det vädret som gör det?

Jag menar, det börjar bli mörkt nu runt 4 tiden, vid 5 idag när jag skulle ta bussen hem från stationen. Dagarna blir bara kortare och kortare, men samtidigt får man se något positivt.. Så vad kan det vara? hmm..
Vi får se fina solnedgångar ;)

Nä, nu är det dags för mig att kila till sängen som lockar såå grymt mycket!
Talk to you later <3


S o l e n  p å  v ä g  n e r  n ä r  j a g  k o m  h e m  f r å n  j o b b e t  f ö r  n å g o n  d a g  s e n!


Practise for everyone

Träningsdags!

(Inte för mig dock, måste vila igen! Men ska dit! )

08.09

Som vanligt så här på morgonkvisten tänkte jag ta mig och skriva ett inlägg.. Direkt när jag kom in på min blogg, tappar jag hakan. Det blåa är borta, den gamla headern..
Det är istället något annat, något så otroligt fint. Så tack M, verkligen =) Du har gjort ett toppen jobb verkligen <3

Jobbet igen, har mycket att ta igen nu eftersom jag var ledig igår. Tänkte nog ta och stanna en timme extra, för att få ihop mina timmar den här veckan.. Hmm.. Får se om jag orkar eller så =)

Sitter här nu med min juice och macka, och ska äta färdigt och sen kila iväg!
Talk to you later <3


Long time ago..

Kollade igenom M bilder ikväll nu när man inte har något annat vettigt för sig, och hittade den här bilden. Tror att den kan vara tagen runt 2006 kanske? Ingen aning, men blond var man och smal! Något att återvända till kanske? Haha!

Hur var det nu att vara ledig?

Så hur gick det sen när jag kom hem från sjukhuset, vad gjorde jag för något för att fira min lediga dag?
Jag kilade ner till stan igen för att träffa E, äta på Nanycs (så gott!), kolla runt lite och sen ta bussen hem bara för att vara lite mera.

Det var en skit kul dag helt enkelt. Hann även göra några ärenden som jag behövde göra innan jag sticker iväg till Stöten:

- Gå till banken och fixa dosa till hembanks kontot
- Gå till The phone house och fixa mobilen

Talk to you later <3

Hur vet man hur någon ser ut egentligen?

Den allmöna debatten som har ägt rum i säkert hur många år som helst, är om hur smal, hur vacker, och hur lång man ska vara för att passa in i modellbranschen och göra ett bra omslag..
Men vad spelar det för roll om man har allt det där, eller inte har det i vissa fall.. När tidningarna ändå retuscherar bilderna till oigenkännligt?


J e s s i c a  A l b a,  i n n a n  r e t u s c h e r i n g  o  e f t e r


B e y o n c e,  g ö r  e n  r e k l a m  f ö r  n y  h å r f ä r g...


Bilderna hittade jag på aftonbladet, och det är otroligt hur mycket man kan ändra. Bilden på Beyonce skapade tydligen en stor konflikt i USA, inte på grund av hennes nya hårfärg utan att hennes hydton ändrades till det ljusare as well.

Måste kila iväg

Var det någon som sa sovmorgon = ledig?
Jag missade det i alla fall.. Ledig, aa det är jag.. Sovmorgon inte en chans.. Måste till sjukhuset nu klockan 9, så det är bara att ställa klockan för att hinna med halv 9 bussen, precis som när man ska iväg till jobbet.. Trevligt, trevligt..

Det blåser halvstorm ute, och inte är man direkt på för att kila ut i det hela heller.. Tycker det låter bättre att lägga sig igen eller kolla på en film nu när man ändå är uppe.. Men har en hel del att göra idag! En av sakerna blir troligtvis att vara me E! SKOJ!

Talk to you later <3


AIK svenska mästare 09

M får ett sms av en kompis.. "Vi är bäst.."
Kommer genast på att guldmatche mellan AIK och Göteborg ägde ju rum idag. På med tv:n för att se om det står något på texttv.

Klart det gjorde, och att guldfesten hade börjat för AIK som vann matchen med 2-1. Underbart!
SM-GULD!


Exacly as sleeping beauty

Hur skönt är det inte att få somna lite ibland, när man ligger i sängen o kollar på film, och katten kommer upp och lägger sig bredvid. Få känna sig som Törnrosa.. Precis det gjorde jag nu!

Sen vaknade jag av att middagen lockar =)


Vem var det som ringde på dörren?

Helt plötsligt är det någon som ringer på dörrklockan.. Tänkte att vi väntar ju inget besök, trick or treat var igår så det borde inte vara något sånt heller, försäljare nej usch!

Det var ingen mindre än F. Hon var ute på promenad och tyckte att hon samtidigt kunde hälsa på. Vilket var en utmärkt idé. Kaffe (te för mig och M) ordnades och fika blev det.

Fixar och donar, och själv håller mig sig borta...

Vi gör om i vardagsrummet nu, och det ser ut så här än så länge:


P  ä r  s k i t  d u k t i g  o  s p a k l a r !


M a n  h å l l e r  s i g  b o r t a  j u s t  n u

HAPPY HALLOWEEN

Så här såg man ut under gårdagens utgång!


F ö r b e r e d e l s e n  i n f ö r  20 - t a l e t


N å g o l u n d a  k l a r


R e s u l t a t e t

Svart klänning, Svarta stay up, Vit pärlhalsband, glitter pannband, blå (lila för J) fjäder och så blev det sotad sminkning. Helt okej om jag får säga det själv, även om inte fotona visar det!


Iite skillnad i vad som räknas

Tillbaka från grannen nu, och är man glad att man lever..
Är så trött, har så ont i hela benet och jag vill bara allmänt lägga mig ner o sova. E skickar mess om att jag borde komma med ut, skulle vilja mer än något annat. Men vad gör man när man inte ens kan gå? Krypa fram?                                                              


H a l l o w e e n  i  S v e r i g e,  i  m i t t e n  a v  S t h l m.


I  U S A,  p å  e n  t o m t . . .