När katten är borta så dansar råttorna på bordet

Utgång igår, så var lagom seg imorse när telefonen ringde, och det var in kära Elin som ville dra upp till backen. Sagt och gjort, 45 minuter senare stod vi i liften och körde järnet. Gick sjukt bra ett tag, och kände att jag mår ju inte alls dåligt, då helt plötsligt slog det till. Mitt balanssinne försvann! Men backarna var sköna och solen stod på himmelen :)
Jag och Elin kompremissade lite, då vi båda ville äta på olika ställen. Hon tyckte vi skulle vara nyttiga och ta en räksallad på Vattufjäll, jag tyckte vi skulle vara onyttiga och käka gyros på Jaktstugan. Jag fick som jag ville, efter vi tagit i hand på att vi skulle käka på Vattufjäll imorrn, haha deal ;) <3

Roligast var ändå att se Jansson idag, gör ens dag ibland alltså!! Hahah, kan ju iaf säga att man inte mådde bra, och det slutade me att han höll i en cola och gick hem! Då kan ni tänka er?!


En långsam och plågsam död

Jag och Matilda var skit duktiga igår och bestämde oss för att efter jobbet så skulle vi bara hem, byta om, och bege oss ut och springa innan handbollen skulle starta.
Sagt och gjort, på med kläderna, gympaskorna, Ipoden är laddad och det är bara att ta lite sats. Det gick hur bra som helst, hittade ett bra ställe att vända på, och vi kände att vi hade kunnat springa längre när vi kom fram till rondellen.. Tyvärr så kom ju sen då BACKEN!!! Backen som dödar en långsamt... Tur att vi inte sprang längre om vi säger så!!

Träffar Alex på Backstage sen när vi drog ut;
Han - Såg dig när du var ute och sprang idag, var det för att du ska kunna hålla i den där (kollar ner på min öl) utan att få dåligt samvete ;)

Cross your fingers för en bra biljett

Ligger här nu i sängen och försöker hitta en passande buss som går hit väldigt tidigt en fredag morgon och åker hem igen på söndagen. Men nu är det så att det vill inte hittas, nepp. Inga bussar går nämligen på fredagen =( De går på torsdagen, och vad ska man göra då? Det är för tidigt :( eller inte för mig, men för min älskade lilla sis!

Försöker hitta så hon kan komma upp och hälsa på mig nästa helg då jag är ledig fredag och lördag, och det skulle verkligen vara grymt! Saknar henne något enormt, så jag antar att det bara är att övertala henne att få vara ledig från klockan 12 på torsdagen, så hon kan komma hit! <3

Cross your fingers for me !

inget speciellt me solsidan?

Solsidan... Har för första gången satt mig ner och sett det programmet nu. Alla har ju såna lovord om det, och när klockan slår 20.00 söndag, så sitter alla bänkade framför tvn och man hör ekot i korridorerna av rösterna av skådespelarna.

Jag måste erkänna, att efter ett program, så förstår jag inte tjusningen över det. Det var väl inte mer bra än något annat program? Vad är det som gör det så speciellt? Fick jag allmänt bara ett dåligt avsnitt?

Handbollen innan mellan Sverige - Kroatsien, var jag den enda i rummet som verkligen trodde att Sverige skulle vinna. Andra trodde på storstryk! Vem hade rätt, och vilka ångrade sitt beslut och ändrade sig när de inser att Sverige spelade som kungar idag! :) Lite bra är man!

<3

sås över bordet

Som sagt, så gör man ju alltid en klantsak lite då och då.. Alla gör väl det? Ingen är ju direkt perfekt eller så, kan man ju alltid hoppas iaf!
Denna gång handlar det om min rosa matlåda och ett värmeskåp. Att sitta på 3stol mellan har sina för och nackdelar.. Nackdelen är just värmeskåpet!

Att lägga in sin plastlåda med mat, och sen glömma bort den fram till lunch är inget att rekommendera. Jag märkte ingenting konstigt med allt förrän jag upptäcker att det ligger sjukt mkt sås på bordet.. Vad kom det ifrån liksom? Hade ju inte spillt.. Då upptäcker jag att jag har fått ett hål i botten av lådan! Jajamensan, det smälter om man har den för länge..

Något man kanske borde komma ihåg, då Sabina gjort exakt samma sak nästan, fast då var det värmeslingorna i skåpet istället.. =)
<3

pepparsoppa blev det ist

Man kan ju tänka sig att jag inte har gjort någonting klantigt på senaste tiden, haha om så  var fallet :p

Bara senast igår så skulle jag göra min och Andreas goda potatis och purjolökssoppa. Gjorde som vi brukade göra och jag bara älskar smaken. Tog lite salt, tog lite buljong, tog lite peppar.. Behövdes mer salt.. Behövdes mer peppar..
Men vad händer? Jo såklart så råkar jag öppna fel ände på pepparkaret, så tar bort hela locket istället och 1/3 hälls ner i soppan! Vi kan ju säga så här; vattnet blev svart! FAAAAAN!!!

Tog mer vatten, tog mer salt! Tog mer buljong! Ingenting funka.. Eller jo lite, det gick att äta, men starkt var det!!
<3

smärta i bröstet var ett revben

Jag och Vendela åkte ner till sälen by för att kolla varför jag har så ont i bröstet.. Det är det bröst som jag operade förut och man är rädd för att de ska vara något skumt nu. De förklarade att det kommer att göra ont nu ett par månader och så vidare.. Inge vidare svar egentligen, men de upptäckte även en annan sak..

Jo att jag tydligen har en spricka i revbenet precis under bröstet och det är det som har slagit till i smärtan också. Skoj, skoj att jag inte ens kan komma ihåg att jag har gjort illa mig.. Vet att jag fastnade i en av ankarna för nån vecka sen, men inte mer än det liksom. Har inte ramlat när jag har åkt och jag använder inte den armen när jag jobbar i liften heller.. Skumt det där!


..

Shot, nu fick jag ju inte se slutet av handbollen! Den spännande matchen mellan Sverige - Slovakien! Någon som vet hur den slutade?

är folk är korkade som spån

Åkte upp till ICA för tre timmar sen för att inhandla lite godis till min filmkväll som jag hade tänkt ha. Jag kom nyss hem.. Gjorde ett litet stopp på vägen hos Malin som stod i garderoben och jobbade och var duktig. Inte okej när vi började prata skräckfilmer tillsammans med vakten och jag skulle kila hem själv sen! Not cool!

Roligast är när gäster kommer till garderoben och frågar mig om jag jobbar. Jag menar, visst hade kunnat göra det, men nu var det så att jag satt i min turkosa jacka med mössa och mjukisbyxor.. Fick hoppa in o hjälpa ändå, vilket inte gjorde så mkt, det är skoj :)
Nä nu ska jag verkligen lägga mig i sängen och kolla filmen, fast kommer väl somna som vanligt om jag känner mig själv rätt ;)

<3

 


när man inte är klädd

Har fått stå nere på Branten nu i 3 dagar, och det suger! Sjukt kallt där nere, istället för de -14 som är på de andra ställena, så ska det såklart vara -26 grader hos mig!
Det jag iaf stod och tänkte på igår när jag stod där i liften, var hur folk klär sig när de ska ut i backen. Vilka är modemedvetna och har på sig det senaste, andra har skidkläder som passar just deras stil, och andra.. Andra ser ut som att de precis kommit till ett fjäll och får för sig att kliva ur bilen och ta ett åk!

Hade en sån människa igår, hon kom till branten med en kort svart jacka som var öppen i halsen, ingen halsduk, ingen hjälm, ingen mössa, inga vantar, inga överdragsbrallor, jeans på sig och sen skidor. Vart någonstans på världskartan var hon redo för ett åk i backen när temperaturen visade på -26?
Säkert en dansk...


snurr i backen och snö överallt



Jag och Lovisa trotsade snöstormen och begav oss ut i backarna. Lovisa hade som uppdrag att lära sig att snurra med snowboarden, men tyckte inte att de blev lika fina ringar som mina. Men jag tyckte att hon klarade uppdraget utmärkt :D
Hoppas på bättre väder imorrn, då det sägs att det ska bli sol, så håller tummarna på det :)



när man vill köra bara

Om 15 min ska jag träffa upp Lovisa för att bege oss upp i backen och köra lite :) FIck ett mess av Matilda, då hon sa att det snöar och blåser lite. Men är man ledig, så är man och då måste man upp ett litet tag iaf :)


sötaste ever

Sötaste ungen igår också när jag jobbade! Hade hjälpt han hela dagen i vargknappen, och vad kan han ha varit, 3 år kanske?
När han sen ska kila hem tillsammans me sin mamma så ropar han till mig:

Han- "Vi ses snart! Du får komma hem till mig nån gång!"

Hur gulligt är inte det på en skala liksom? Gjorde ens dag lite faktiskt :)

snowracer nerför backen och en ramla av...

Hahaha roligaste ever vi gjorde nu ikväll på vägen hem från Måndagsklubben! Som ni alla vet, så det är ju måndag och det betyder som vanligt måndagsklubben oavsett hur man än mår, det är bara så! + Att jag är ledig imorrn, så kan ligga död då ist :)

Iaf, det jag skulle säga var att jag, Elin, Matilda och Joel orkade verkligen inte gå nerför backen som är ungefär 2 km lång. Okej det är nerförsbacke, men det spelar ingen roll. Så vi fick den geniala idéen att kila upp till garaget och hämta 2 snowracers! Haha, måste varit det roligaste på länge!

Vilken fart man fick! Underbart verkligen, och kunde inte sluta skratta när Joel stackaren skulle puta på ännu mera fart och ramlar av! Haha fick tvärnita, men på isväg, så tog det ett tag.. Vi förlorade racet, haha! Men vi skyller på att det var för att vi fick den dåliga! Kan ju säga att det var tur att vi inte mötte Petter i taxin iaf, haha!

Nu ska jag sova och säkerligen upp i backen imorrn om jag inte har feber inatt igen! Har lovat Eva att komma förbi våfflan också :)
<3

det är min dag idag

Idag är den ens dag, och jag vet inte riktigt hur det känns faktiskt. Börjar bli tråkigt att inte få fira sig själv hemma, men får göra som Malin gjorde förra året, och göra ett sommarkalas när man kommit hem igen :) Hur låter det?

Gick och la mig igår med 39.5 i feber, och under dagen har jag proppat i mig alvedon för att orka genomföra våra planer för kvällen! Bowling, mat på lyan och sen tårta i Övre Nedre. Det har varit en bra dag, men har inte känts som en födelsedag bara, tråkigt nog :(

Nu är man iaf ett år äldre igen, och är man klokare egentligen? Tror inte det, vet att jag inte har kommit ett steg närmare vad man vill göra me livet iaf. Men det kommer kanske vid 23?
<3

vilken tur man har iaf

Sitter och pratar med Julia och Vendela nu, och håller på och planerar för söndagen. Vad ska man hitta på för skoj på sin födelsedag? Vi allihopa jobbar hela långa dagen, så vi får hitta på något på kvällen istället :)

Just nu ser det ut som att vi ska kila ut och bowla efter jobbet, middag efteråt på vattufjäll för att senare dra tillbaka till Senja (min oktav är alldeles för liten för fler än 3 :p haha!) för lite tårta =D
Låter inte dessa planer helt perfekta? Mina små sötisar försöker ge mig en bra dag fast man är borta för 3:dje året i rad, vilket suger lite faktiskt =(


Mina små sötisar, som försöker göra min dag iaf <3


nothing to say

Sådär, nu har det gått lite småsegt igen.. I know.. Men ska försöka bättra mig, det är bara det att man är så trött när man kommer hem efter jobbet hela tiden.
Kan ni tänka er att det är fredag igen? Denna vecka har gått så sjukt fort, men ändå inte eftersom jag har 3 dagar till innan ledighet igen!

Längtar tills mina nära och kära skulle kunna tänka sig att komma upp och hälsa på. Det är så många som får besök nu denna tid, och då vill man ju också ha lite :) Så det är en liten vink till er att skynda er upp nu ;)
<3

det är ju måndag..

Undrar om det är dags för att kila iväg till Senja och försöka komma på något mumsigt att käka :) pommes tror jag att det kommer att bli, men med vad? Äsch kommer på något ska vi se :)

Måndag idag, och det är inte direkt så att man har något val att stanna hemma. Måndagar betyder bara en sak och det är såklart måndagsklubben! Kan bli skoj, det märker vi snart om någon timme när alla är redo :) ska hina springa in i duschen också! Ska försöka ta en riktigt riktigt varm dusch, min kropp behöver mjukas upp lite!!

<3

jammi

Ska vilken minut som helst kila över till Övre Nedre och käka glass me tjejerna :) glass me antingen kola- eller chokladsås, eller varför inte båda?! MUMS!!


Gult är fint



Måste ju lägga upp en bild på min färgglada och gula klänning jag hade på mig på nyår :) Kan ju iaf säga att jag var nästan den enda färgklicken ute den kvällen, men vad ska man göra :) Tycker om att vara lite udda, haha! Förra året hade jag ju en lila klänning. Kanske ska införa det som tradition, att alltid ha nån färgglad klänning på nyår =) ?


ny början, ny start och nytt år

GOTT NYTT ÅR MINA KÄRA OCH NÄRA (lite sent kanske, men bättre än inget :)

Nyårsafton spenderade jag i backen tillsammans med Matilda, Andrea, Elin och en massa andra. Backarna var helt okej, inte riktigt lika bra som dagen innan men det funkade.
Drog hem tillsammans med Matilda för dusch och packning inför kvällen! Stormiddag tillsammans uppe på Övre nedre =)
Blev några timmars fixande då 6 tjejer ska göra sig fina =) Men kul var det, och bilder blev det verkligen! Att äta 3 rättersmiddag, och sen en utgång på det var super!
Bilder kommer senare när mitt internet är lite snabbare.. haha =)