Ett helvetes resa genom luften

Vilken sjuhelsinke dag det har varit, eller två dagar rättare sagt kanske man ska säga?
Flög ju hem i Söndags runt halv 7 tiden på kvällen, så under dagen var jag och familjen vid poolen och slappade. Hur skönt som helst verkligen, det var 96F, så vad är det, runt 35 grader kanske?

Jobbigast var ändå när jag skulle åka hem igen med L för att hämta mina saker och duscha. Och E ville följa med till flygplatsen, men inte fick. Så när hon sa hejdå utanför poolområdet så började hon att gråta. Jag menar, jag är sämst på att visa känslor, men det är fan jobbigt. Lovade att komma tillbaka snart igen, så ska försöka hålla det verkligen. Älskar dom såååå mkt <3

Så hur kommer det sig då att jag hade en skit resa hem egentligen? Ska vi ta den långa eller korta historen så man orkar läsa igenom det? Eh, vi tar den långa, varför inte? Ni får väl sluta läsa om det blir för långt ;)

Började med att jag kommer 2 timmar och 15 minuter innan flyget ska gå till Ohare, och vad ser jag? Jo en mil lång kö för incheckningen, hur sjukt är inte det? Ofta liksom, så 1 timme senare så är jag incheckad! 1 timme i kö!! Det slutar inte där nej, flyget från Chicago till Amsterdam blir såklart försenat.. Och jag som redan är stressad som ett djur för att inte hinna. Jag hade nämligen 1 timme på mig från att vi skulle landa till att mitt flyg till Stockholm skulle avgå...
Vi kommer in till Amsterdam 09.50, men kommer inte ut ur planet förrän klockan är 10.00. Mitt flyg skulle avgå 10.25!! Lite panik liksom, flygpersonalen ber alla som inte ska me ett annat flyg att släppa förbi dom som hade ett.. Vilka gör det, ingen! Och vad mer liksom? Vi landar vid terminal G, flyget går vid terminal C. På andra sidan flygplatsen alltså, och ni som inte varit på Amsterdams flygplats, ska veta att det är sjukt stort ställe! Blev bara att slänga sig fram, springa som en dåre, och vad inser man? Jo att man ska ingenom en passkontroll och sen säkerhetskontrollen igen!! Men hade verkligen turen på min sida. Kom till incheckningen och flyget är försenat så de hade inte ens börjat boarda än!

Men slutar historien lycklig? Nej såklart den inte gör. Kommer till Arlanda, står och väntar på bagaget som alla andra, och när hälften av oss hade fått sitt så stod vi andra kvar som idioter och fattade inte vart vårat bagage tagit vägen? Får gå till servicesaken för att kolla vad tusan som händer. Det visade sig att då vårat flyg från Chicago var så försenat så hann de inte flytta över bagagen till vårat flyg till Stockholm. Kul liksom, mitt liv är i den där väskan!! Kommer inte ha mkt kläder att kunna sätta på mig imorrn alltså! Men fick reda på att väskan skulle komma framrunt 21-22 ikväll, så nån ska köra hem den imorgon bitti! Men ändå, sjukt störigt!!

Talk to you later <3

Snart ar det dags att flyga hemat

Sista dagen ar kommen och jag vet inte alls hur jag ska kanna det! Pa ett satt alskar jag den har familjen, staden och vannerna, det ar ju mitt hem anda. men samtidigt saknar jag allt dar hemma. Nar man vet att man har nagot att komma hem till liksom. Sa jag ar klyven kan man lugnt saga.
Ska ivag till poolen idag forhoppningsvis nagon timme, sen blir det hem duscha, packa det sista (cross your fingers for att det inte blir overvikt) och sen bar det av mot flyget, hur skumt ar inte det liksom =(
Nu ska jag kila ivag och satta pa mig nagonting annat an pjyamas.
Talk to you later <3

Solbrand kanske

Nu ar jag antligen hemma efter en lang dag i solen och stranden nere downtown me A. Ska nog saga att jag fick en hel del farg pa axlarna, vet inte om det kommit nagon annanstans an, det marker vi. Men lite har det nog blivit iaf, far man hoppas sa man inte kommer hem till Sverige helt blek iaf, haha!
Vi far se vad kvallen har att bjuda pa, familjen ar ivag pa en cook out dinner, sa vi far se vad jag hittar pa. Kanske bara satter pa en film och tar det lugnt. Maste packa lite ocksa, mesta ligger redan i resvaskan men smasaker liksom.. Hoppas verkligen inte pa overvikt! I'm gonna die then!
Talk to you later <3

Ligger i A sang nu

Ligger hemma hos A nu i sangen medan hon kollar slutet pa Sweet home Alabama. Hur kul som helst verkligen att traffa henne igen, for har inte gjort det pa ett bra tag. Och igen upptackte vi hur lika vi ar. Skumt, kommer bli hur trist som helst att lamna henne igen =(

Blir downtown imorgon igen med A, kolla lite affaren, kila ivag och lagga hos pa stranden och bara ta det lugnt. Familjen har ett fullt schema imorgon, sa man ar inte ivagen heller! A sa att han ska komma over pa kvallen, sa vi far se hur det blir med det. Maste ju kolla me de andra, men vi far se. L vill ju att jag ska traffa han sa. Men dom problemen tar vi imorrn ist :) Nu ar det dags for mig att sova.

Talk to you later <3


Nar nagon har nagot emot mig

Hatar nar inte tekniken vill vara pa min sida. Jag menar, hur svart ar det for en mobil att leverera ett meddelande? Inte sarskilt svart nar man ar i Sverige eller nar en kompis hor av sig, da kommer minsann allting fram. Men nar den personen som man vill traffa skickar sms och man sjalv forsoker fa tag pa han, sa vill det inte? A har inte fatt mitt mess, och jag inte fatt hans! Vad fan ar det fragan om? Nagon som ar emot mig dar uppe?
Gammal bild pa mig och N fran forra sommaren!

Underhallande som tusan

Ar precis insprungen fran Sex and the City 2, tillsammans med M, M, V och K. Sjukt underhallande film, och jag bara alskade den. Enligt min och K uppfattning sa var denna battre an ettan! Nagot att onska sig i juklapp kanske? Om den kommit ut da vill saga :) Samantha ar en av favoritpersonerna och hon gor alltid nagot sjukt roligt eller rent av vansinnigt i filmen, som gor att man borjar skratta. Charlotte ar for ga som tanker for mkt, och nar Miranda antligen far henne att prata sa ar det genom sippar pa drinken. Carrie ar bara en enda stor mess med en oerhort stor garderob som kan gora varenda en avudsjuk, som mig ;)
Imorgon blir det troligtvis downtown med familjen for lunch sen far vi se vad som hander. Beror pa vadret!
Talk to you later <3

A few extra dresses (A)

Annu en shoppingrunda downtown, men gick bara till Forever nu, orkade inte sa mkt mera. Blev att man hittade 3 klanningar. Skoj, hittade aven ett jatte sot blus till M. Hoppas hon tycker om den bara.
Tog ett visst antal kort, fick be ett visst antal framlingar om att ta ett kort pa mig, vissa blev bra, andra inte sa mkt kanske :) haha! Men kort ar ju alltid kort.
Har tyvarr inte hunnit till Starbucks an och till affaren vi har har for de goda munkarna, men ska gora det imorgon tror jag =)
Nu ska jag satta mig ute ett litet tag, det ar sol men det blaser kallt verkligen. Kanske ska ta en dusch forst?
Talk to you later <3

...

Sa vad blir planerna idag, alla jobbar som vanligt. Trakigt, sa det blir nog en runda till ner till downtown :) inte for sa mkt shopping, for upptackte igar hur mkt jag har shoppat nu.. Not good! Haha.
Men det blir nog att bara satta sig i Millenium Park och bara njuta, ta lite kort overallt eller nat. Ta kort i bonan sa jag sjalv far vara med, haha!

Plans

Har pratat me A nu ocksa, vi ska ses pa fredag kvall, for hon jobbar hela dagarna, och imorgon ska jag pa Sex and the City 2 med V och K! Lovar att beratta om den ar bra eller inte =D

Shopaholic eller vad?

Kom hem fran Downtown for kanske en timme sen, med 8 pasar med saker, trotta och omma armar efter the tunga pasarna, men sa mkt mer roligt med mig :)
Hittade sakerna till M, blev en bla Chicago troja, jatte skon! Och sen gympaskorna hittade jag igar.
Till J hittade jag Conversen, vita och hoga precis som du ville :)
Till P hittade jag ett stilrent skarp och till P blev det tidningar :)
Till S blev det en bikini bara, da hon inte svarade pa det jag behovde hjalp med.
Sa vad blev det till mig?
Haha det ska jag beratta for er :D Det blev 1 shortsdress, 3 par jeansshorts, ett linne, 1 blus, 1 collegetroja, ett par converse, 1 klanning. Var det nagot mer? Jo, 1 kjol ocksa!
Sen hittade jag ju ocksa ett linne och 1 kjol till igar!
J skrev shopaholic till mig i telefonen, och jag antar att hon har ratt, haha!
Talk to you later <3

Downtown blev det

Sitter och vantar pa att jag ska kunna kila ivag till taget :)
Aker ner downtown iaf, for att fa all shopping klar sa jag slipper tanka pa det! :) Trakiga ar ju att alla jobbar sa ingen kan folja med mig, sa det kommer nog inte bli sa mycket kort den har resan trakigt nog :( men ska forsoka lite iaf, det blir val i sana fall pa naturen eller nat, haha. Shit va roligt...
Jaja, nu ska jag kila :) Pratar lite mera senare. Talk to you later <3
Haha, som om jag skulle behova sa har mkt klader nu :D nepp, nu sitter jag i min shortsdress! Underbar varme har vi pa 78F, och sol :) dock sager dom att det ska bli aska..

Planer for ikvall

Ska kila ivag till Starbucks alldeles strax for att traffa Victoria. Ska bli skoj att se henne igen. Lange sen sist ju!
Har kollat pa American Idol nu me familjen. Och jag har aldrig sett till maken pa att rosta. De skickar in en rost till en av de tavlande sakert 10 ggr var! Det ar liksom minst 30 roster iaf! Rolig rakning de kommer att fa!
Maste kila, talk to you alter <3

Storiga moment pa bryggan

Gick ner till den lilla stranden som vi har nagra gator fran oss, var sa skont att fa lagga ner dig och bara lasa den bok som jag hade me mig.
Visst var det saker som jag storde mig pa, smakrypen som krop pa en var en av sakerna.. Den andra var den normala reaktionen pa mina knan som var tejpade. Jag menar, jag har ju inte stort mig pa det forut hemma, sa varfor storde jag mig pa det sa mkt pa det har borta?
Kan ha varit for att de verkligen stirrade. Forst var den normala reaktionen som sagt, en ser det, vander sig till alla andra, alla andra vander sig om och kollar dom me. Bara det att nar man val satter sig upp, kollar pa dom, och vinkar. Da brukar de flesta hemma vanda sig om, kolla ner i marken eller skammas nar man moter deras blick. Har fortsatter de bara kolla.. Kanske ar darfor?

..

PS. Kommer fa snygga solmarken efter min tejp nu pa benen ;) haha!

Chicago, I'm here

Jag ar har, jag ar har! Vilket ni alla kommer att marka pa tangeterna! Men det far ni tala, orkade inte slapa me mig min dator hit igen!Trakigt nog upptackte jag att datorn dar nere ar trasig, sa maste anvanda den stora har uppe.. Vilket blir att smyga lite ;)
Solen skiner och allting ser ut att bli toppen. Landade 12 igar, och kom till huset runt 4, hade bestamt mig for att vara duktig och inte ta taxi, men upptackte att det tog ju tusen ar att komma hem da, haha!
Val hemma i huset, sa slanger sig D i min famn och vlle att jag skulle bara runt pa henne hela tiden. Hon ar skit sot nu! E sprang runt bredvid och pratade! Jag lovar, de lamnade inte min sida for en sekund, och det blev som att man jobbade igen!
L skulle inte komma hem forran runt 22, och shit va trott jag var. Klockan var ju anda i mitt huvud 5 da.. Trodde jag skulle do, men klarade mig :) pratade lite och sa, sen blev det sangen, Somnade som en platt pannkaka :)
Vaknade forst vid 7, bara for att.. SKit i det tankte jag och somnade om igen :D
Nu ska jag over till grannen och se henne, hann aldrig me det igar! Hors senare!
Talk to you later <3

När tiden är inne

Nu sitter jag på golvet och tror jag har packat färdigt.. Har några sista saker att slänga i väskan, men inte så mkt mer än det =)

Duktigt va? Känner mig duktig iaf, men nu har jag tråkigt! Nu har man ju gjort allt man skulle, så nu vill jag hitta på någe skoj innan jag ska upp till P. Men vad?


Älskar denna bild på mig och S =)

Skönt me en dusch var det iaf =)
Talk to you later <3

 


Mindre än 24 timmar

Can you belive it, imorrn sticker jag till Chicago igen =)
Ett ställe som jag lämnade för 10 månader sedan.. Känns skumt och bra, på många sätt. men som sagt så började jag att packa imorse när jag vaknade..
Framförhållning? Inte mkt va? =)

Jag som brukar packa säkert en vecka innan för att vara säker på att man får me sig allt, skriver listor om vad man ska ha me säkert 3 veckor innan. Idag blev det allting på en gång =) Får se hur det blir!

Talk to you later <3


Bott nere på maren

Roligast var ändå att jag har typ bott nere på Maren idag =) För när jag skulle möta upp J nere på stan efter hennes klippning bestämde vi oss för att ta en macka från Nancys för lunch. Så precis som alla andra runt lunchtid kilade vi ner med vår påse till Bryggan..
Men vi ville såklart inte sitta tillsammans och bland alla andra skumma människor som det finns ute ibland, så vi gick längst bort nästan och satte oss. Perfekt ställe tyckte vi =)

J får då lite senare ett sms av M som säger att vi ser lite ensamma ut.. Haha det var väl nästan vad vi ville eller hur ;)
Det som är så kul är också att se hur alla reagera när man går förbi, jag kan nästa lova er att varenda huvud vrids på för att kolla ner på mina knän och tejp. Det är som om de aldrig har sett blå och svart tejp förut, come on liksom ;)


Love you sis <3

Sov gott sötisar <3

 


Maren ska det vara

Slutet på en väldigt lång dag, blev myspys me min underbara söta vän E som äntligen har kommit tillbaka till staden från självaste gnällstaden Örebro!
Är så lycklig att hon är tillbaka fast det bara är för helgen, och sen är det bara 5 dagar tills hon kommer hem igen och stannar hemma över sommaren! Eller egentligen är det ju inte 5 dagar, för hon kommer tilbaka den 4 Juni, men vi räknade att det blir 5 bara för att det är då vi är i stan båda två =) för min usa vecka räknas inte och inte denna helg heller för aa.. Svårt att förklara, men vi fattar =)

Det blev att runt kvart över 7, ville vi ses igen för glass på Maren! Varför inte, solen skiner ju fortfarande och det är varmt. Så så vart det =) mysigt på högsta nivå tills solen försvann bakom husen och jag får elaka sms av min tränare!


Ser ni hur mkt färg jag har fått =)
Talk to you later <3


När man inte har något att tänka på

Tydligen bär jag omkring på någon slags ilska inom mig, och det är väl dags att få ut den antar jag, men jag vet inte om jag vill. Har väl haft den så länge att man inte vet längre vad man ska göra.
Känns inte som att prat kommer att kunna få allting som det var förut, för samma misstag tas igen. Jag är ingen bra människa på att ta konfrontationer och det slutar med att jag stänger av totalt och skiter i det. Så får det va helt enkelt antar jag.

Träffade P nya idag. Första gången, vet inte ens när de blev tillsammans.. P sa att han är nervös för att träffa hennes barn, för det har han ju inte gjort än. Jag svarade på att jag träffade henne ju idag för första dagen. Han svarade på att ja, men du har ju varit borta..
Men ursäkta, jag har varit hemma i 4 veckor nu... Så svårt var det.

Nu ska jag sova, eller göra min packlista istället så man får annat att tänka på =)
Talk to you later <3

Visum är klart

Nu har jag fixat visa också så jag kommer in i USA.
Kan inte riktigt förstå att jag faktiskt ska åka tillbaka om inte mindre än 6 dagar, och att tanken slog mig nu att jag borde börja packa!!

Jag har ju inte ens börjat, och jag har inte ens funderat på vad jag vill ha me mig heller! =/
Inte likt mig, i vanlia fall skulle jag ha börjat göra en lista på saker.. Hmm, inte en dum idé kanske ska göra det nu? Eller klockan kanske är för mkt?

Talk to you later <3

Fan för dessa nålar

Usch måste ju berätta också, jag var hos naprapaten i eftermiddags och fy fan alltså.. Nu var det dags igen.. Hade glömt bort hur ont det gör när hon sticker in dom i knän och låret på mig.. Inte skönt någonstans alls!

Men det absolut värsta var, för man vet att den andra smärtan släpper efter nån minut, när hon skulle dra ut den sista nålen ur låret, så fick jag känna på en smärta som jag inte visste var möjlig..

Ni som inte vet vad dessa nålar gör, är att de sätts ner i musklerna i benet för att få dom att slappna av eller något.. Nu var det bara det att den här nålen fastnade i muskeln när vi skulle dra ut den, så det kändes precis som att hela muskeln skulle dras loss. Som att den var på väg upp varje gång hon röck, men att huden var ivägen för att det skulle kunna göra det.. Det blev ett försök, skrik, det blev ett andra försök då jag trodde hon lyckades få ut den, men det misslyckades.. Hon sa åt mig att försöka slappna av, inte det lättaste!
Tredje försöket, och jag trodde jag skulle dö men den lossnade iaf! Tack och lov!

Gick därifrån med en ny tejpning.. Så nu är man blå och svart igen!
Talk to you later <3

Färg efter brännan

Hur underbar har inte dagen varit på en skala?
Bränna efter bikinin, frukt på verandan och solen i ansiktet hela dagen =) Underbara, underbara dag! Ännu en doft av sommaren kändes det som =)

Fick bli inköp av frukt til lunch, träffade som vanligt på L medan han var duktig och gjorde sitt jobb. Fick bli lite mobbing och prat i säkert 40 minuter, sen väntade verandan på mig =)

Underbara dag, slutade med beachvolleyball träning =) hur kul som helst är det verkligen! Man gör något nytt och lär sig kroppen på ett annat sätt!
Talk to you later <3


...

M, jag är fan också röd på axlarna!! Färg imorrn alltså ;)

årets första dopp är klart

ÅRETS FÖRSTA DOPP ÄR AVKLARAT!!

Som jag sa innan, jag, M, J och S tog årets första dopp idag! Sommarvärme så är det!
Dagen började med att man fick köra en storstädning, men när det var klart, kom M över och vi går iväg till Maxi för att inskaffa oss en varsin glass! Mums vad gott det var med Twister!

När termometern på verandan stod på 40.5 grader, så gav vi upp och kom på den geniala idéen om att vi åker ut till Vacksta istället och myser lite! Så vi packar ner handdukar, massa me fika, på med bikinin och plockar upp S på vägen.
Hittade beachvolleyballar efter mkt om och men, och vi började spela. Har inte skrattat så mkt på länge och det var grymt kul!!
Det blev kullekar, färgleken, musik, prat och sköna bilder.

Sen var det dags, badet! Vi kunde ju inte kommit så långt in i sommaren med sköna kläder, volleyball och picknik utan bad? Eller hur?
Så i med oss. Sjukt kallt och jag trodde jag ville hugga av mig fötterna. Men jag och S sprang i tillsammans och klarade det! Tog bilder, så det kommer bevis! Efter det, så var det inte så kallt ändå! Så vi tog några fler bilder, några nya dopp och sen mera spel. Rund halv 5, var det dags att bege sig hemåt igen...

För vad stod på schemat? Jo, grillning! Kan man avsluta denna sköna sommardag på ett bättre sätt? Familjen var samlad, och min älskade A kom över som jag inte har sett på jag vet inte hur länge!! Sötis!
Utklassade (eller inte) G på kubb, revanch på midsommar var det ja!

Nu ska jag nog sova tror jag!! Talk to you later <3














Mys dag i stan

Vad ska man berätta om igår?

Blev verkligen en hel dag uppe i Sthlm, och trots att man varit där dagen innan visade det sig att man visst kunde hitta lite mer saker =) 2 av sakerna jag hittade, hade jag sett dagen innan med A, men varit lite osäker på.. Kan ni tänker er, mig osäker  ;) ?

Men nattens sömn fick mig att slå till på kavajen och ett par byxor :D underbart! Sen blev det även en extra tunika, ett par solglasögon.. Var det något mer? Nej tror inte det om jag ska vara ärlig. Eller jo förresten en blommig tröja också =) tyvärr måste jag byta den, var för stor..
Men det var en riktigt skojig dag tillsammans med M, S och L.

Kommer hem till kinamat (mums), och sen bar det av till Heron City för bio tillsammans med M och J. Filmen som blev var "The last song". Sjukt sorlig film, men väldigt bra handling. J och M satt och stor tjöt halva filmen, och frågade mig om jag också ville ha papper ;) Sötisar ni är <3

Ni får se mina nyfunna fund lite senare. Talk to you later <3

Ännu mera shopping gäller

Om ni inte tycker att jag redan har fått nog av shopping, så behöver ni inte oroa er, jag ska upp till Sthlm igen redan imorgon.. Shopping med M, L och S. M ska fixa lite saker till bröllopet, jag ska titta på sakerna jag hade lite ångest för igår, och de andra 2 ska väl också kolla runt lite hoppas jag!

Nu det kommer bli en tidigt dag igen, så jag ska nu kila och sova!
Talk to you later och sov gott <3

Allt är bokat och klart

JAG HAR BOKAT BILJETTEN TILL CHICAGO NU!!

Hur kul som helst verkligen, nu har jag beställt biljetten som kommer att ta mig till Chicago den 24 maj, till de 31 maj, så det är grymt kul :D
Så det kommer bli en grym shopping, roliga människor, och allt som hör till. Jag hoppas på bra väder, så håll tummarna på det =)


Mysdag i Stan

Tåget gick 10.02, och det betydde att jag och min älskade A satt på det, på väg upp till Sthlm för att göra en dags shopping! Vi kom fram kvart i 11, och vad upptäcker vi, jo men såklart att det är röd dag..
Vad betyder det? Att allting öppnade antingen 11 eller 12!! Det blev att spendera en timme inne på H&M, gjorde inte mkt =)

Gick runt i affärena, hittade söta små saker.. Bland annat en skit söt vit topp, som jag längtar tills man får använda. Så sommar och sol, kom nu!!
A var super nöjd när hon hittade sin klänning som hon kan ha på M bröllop i sommar, så det gjorde hennes dag! Hon är verkligen skit fin i den <3

Beger hos hem till mig, fika med mängder av te, utflykt till Maxi i våra sköna små mjukisdresser. Vi har inte setts på så jävla länge, så det var skönt att få vara me henne igen, och få prata ut ordentligt!

Talk to you later <3

Tisdag means...

Vad betyder tisdagkvällar? Jo att man såklart tillbringar några timmar för träning.. Träning igen nu i Turinge och det är fys som står för passet...
Kan det bli skönt? Kan det bli outhälligt? Det märker vi när jag kommer hem igen ;)

Talk to you later <3

...

Nä nu ska jag ta tag i mig själv och göra något!


Tisdag

Solen skinner ute, och jag funderar på vad jag ska ha på mig.. I-landsproblem ni vet...
Letade igenom min kära garderob och hittade detta plagg som jag inte haft på år och dag. Kan nog bli rätt skönt idag =)
Vad tycks?


Tunnika from VILA
Leggins from H&M


Dammsuga

Hade ställt klockan idag.. Gjorde jag någonting, nepp.. Så lika bra att skita i klockan när den ringde och somna om en halvtimme, utmärkt idé tycker jag =)

Ska dammsuga nu, sen blir det en långpromenad ner till stan för att hitta mina älskade skor. Köpa me mig dom hem, testa tillsammans med klänningen.. Om jag gillar det, så blir det bara ännu ett par skor till min samling, om jag inte gillar det jag ser i spegeln, blir de bara att lämna tillbaka dom på fredag när jag, M och S ska upp till Sthlm för lite shopping =)

Talk to you later<3

Team Glamour


Lovely times <3

Nu är bröllopsskorna funna

Blev en myspys där idag tillsammans med L. Skulle träffa sötisen runt 12, för lunch på Nanycs och sedan hem till mig för lite mys och prat. Alltid något att snacka om. <3

Gick även in på dinsko och tror att jag har hittat mina skor som jag kan ha på M och P bröllop i sommar. Tänkt att ha ett par ljusa, då min klänning är i de ljusa tonerna, men detta kommer nog som en surprise!
De är LILA =D

Ska ner på stan imorrn, och köpa dem, så ni får se då =) detta kan nog bli riktigt bra tror jag!
Talk to you later <3

Planer

Fika me M väldigt väldigt nyttiga bröd!
Känns bra, känns bra!

Planer görs med min älskade A nu, och jag hoppas verkligen verkligen att vi kan hålla det nu ?=) <3



Talk to you later <3

Utskällning på badet

Lacka totalt idag på badet på mina elever. Jag och E hade gjort ett pass, direkt när de ser vad det står på tavlan, så kommer ursäkterna "jag har såå ont i magen.." "jag har sååå ont i foten, så kan inte köra ben..."

Vi sa det att vi ska nu simma 8x25 m, för er som inte vet, så är det 1 längd, vila och sen köra igen åtta gånger. Dom fick en starttid på 1 min, som betyder att de har 1 minut på sig att sparka sig fram, vila och sen köra igen... Det tar normalt och inte mer än 30 sekunder för nån i deras kondition.
Och fan va de sölade, de tog en minut, det tog 1 min o 10 sek... Allt annat än vad de skulle vara! Så vi lacka..

Tog upp dom på kanten, ställde ett ultimatum, hoppa i vattnet och kör ordentligt, eller gå in i duschen och åk hem. Vad som helst än att sätta sig på kanten och snacka. Var det fel gjort?

2 gav sig av, och resten hoppade i igen och körde resten av passet mkt bättre.
Nu är det fika!

Talk to you later <3


Hemmafru nummer 1

Har nog blivit en riktig hemmafru ändå tror jag. För nu står jag här igen, lyssnar på musik och väntar på att mina sockerkakor ska bli klara..

Åkte iväg till Maxi för att hitta mina små ingredienser som fattades, hittade L, så stod där och pratade i 40 minuter istället. Rätt kul faktiskt =) han fick sluta och jag fick samtal om flera saker att köpa. Blev att hitta en korg, och börja leta! Har ni varit me om att man åker till Maxi me tanken att bara hitta två saker, och man kommer hem en timme senare...

Men nu börjar det lukta gott iaf i huset! Har även städat rummet och bytt lakan.. Se där? Börjar ni se vad jag menar?
Snart bär det av mot Örebro! Kommer hem imorrn igen..
Fan också, kom på att jag glömt att packa! Shoot...

Talk to you later <3

Vad ska man göra på en ledig dag?

Ledig imorgon.. Vad ska jag hitta på?

Ska ju till Örebro under kvällen, och sova där. Men under dagen liksom? Kanske ska baka något =) Fast har ju sagt till mig själv att inte äta mer skit nu!!
Det börjar synas lite, men samtidigt.. Vi ska sitta i en bil för länge.. Hälsa på M och kusinerna bland annat.. Kanske förtjänar det efter veckans träning också :)

Talk to you later  <3

Drömjobbet

Okej, som ni märkte så var jag lite för glad i inlägget innan, så jag hann ju inte berätta så mkt =)
Dom ringde mig från Skopunkten nu i eftermiddags, och sa att de hade just valt mig för deras jobb som börjar i mitten av juli!
Jag har varit på två intervju me dom, en där det var jag och några andra tjejer.. Och sen i tisdags då det bara stod mellan mig och en till tjej.. Man tänker 50 % chans, man vet aldrig vad som kan hända!

Har gått runt nervös hela dagen på jobbet, och när de ringde så visste jag inte vad man skulle få höra, men det blev ju goda nyheter =)



Alla tjejers dröm att få börja där eller vad tror ni =D passar mig som handen i hansken iaf!

Jobbet är mitt

Roligaste, roligaste roligaste saken hände när jag sitter i bilen på väg hem från jobbet!!!!

Skopunkten ringde mig, och gissa vad!! JAG FICK JOBBET!!

I'm that goood!

När M ska hålla på

Tillbaka för första gången på länge på restaurangen, det blev långpasset mellan 11-20, men gjorde ingenting alls. Jobbade ju först med M, och sen med M. Fy fan va skoj vi hade det! M och jag tog igen gammal tid och snackade om allt. Sen när hon gick och M avlöste henne, så pratade vi ikapp.
Roligast var när jag skulle visa henne vart cykeln stod, så gick vi nerför backen och visade. Sen undrade vi var vi var någonstans, och trodde att det var kungsträdgården som låg lite längre fram, så vi kollade på varandra, tänkte på T som var ensam inne i restaurangen och kutade till platsen för att se. Hahah, roligaste! Vi var vid kungsträdgården, om ni undrade ;)

Sen hade vi typ inga kunder alls mellan 15-20, så vi tog det lugnt.. M streschade lite, och jag höll vakt, och lite så. Så fortsatte kvällen till stängning.. Nu när jag tänker efter så glömde vi nog faktiskt att ta in en av skyltarna.. Vi som skulle påminna varandra.. Nå väl! =)

Träning ikväll! Innebandy!
Talk to you later <3

Träningen som sprang

Träningen igår alltså.. Det var något av en klass.. Som sagt så var det ju hinderbana som hade utlovats, så runt runt i Turinge hallen sprang vi, över och under bomar, hoppa över plintar, kullerbytor, springa över och emellan bänkar, springa på tjockmatta.. Att göra detta i 2.5 minut, 10 ggr tog till slut på krafterna... L och jag klagade på våran håll, vilket inte alls var skönt och den kom verkligen när sista var över!
Men träningen var kul.. Skönt att känna att man lever.. Men fan va trött man var sen! Trodde jag skulle vakna upp med träningsvärk, men tack och lov gjorde jag inte det...

Och så är man igång på restaurangen nu igen. Börjar 11, så måste kila om några minuter.. Skulle egentligen bara jobba till 15, för att sen åka hem och kila iväg till badet. Men G hörde av sig igår och undrade om jag kunde ta hennes kvällspass, så det blir jobb till 20 istället. Så smart som man är, så hör man av sig till P och L, och frågar om man kan sova där =) mys!

Nä nu ska jag kila, ska ju gå ner till stationen :) Är man inte lite nyttig då eller? ;)
Talk to you later <3

Är det så man ska må?

Molnen har tagit över den så innan blåa himlen, men det gör inte mig någonting. Jag ska snart ta mig i kragen och gå iväg till Skopunkten. Skoj skoj med en liten promenad, för träning behöver jag ju inte..

På tal om träning.. D skickade ett mess om kvällens träning: Idag kör vi i Turinge, hinderbana. Det kommer bli skitjobbigt...
Haha, jaha, så nu vet man hur man kommer att må mot kvällens slut alltså! Skönt att köra skiten ur en! Sen är det skit bra att J och jag har träningar samma dagar även nu när vi går i olika lag =) Skönt för M så hon får lite sällskap av oss båda hemma!

Talk to you later <3

Scones var det va som bakades

Snart kommer huset att lukta som nybakade scones! För jag har varit så otroligt huslig av mig nu och ställt mig och gjort just scones :) mums eller hur?!

Ibland är det bra att vara hemma! M ringde mig precis o frågade mig om jag kunde jobba vid halv 12 på restaurangen.. Går ju tyvärr inte då jag har ett annat möte inbokat klockan 15.00, som jag faktiskt inte kan ändra på!
Men imorgon blir det heldag där uppe.. Vilket suger för då kommer jag hem sjukt sent, men det är sånt man får ta.. Kommer även missa mina timmar på badet, hoppas mina ungar förlåter mig!

Nu måste jag kolla mina små scones så att de inte bränns!
Talk to you later <3


Vill ha sommar <3


Ny slags träning

Klockan är 08.51, sex and the city filmen är på, ändå är min fråga, vad gör jag uppe?
Var hos läkaren nu 07.40, men man kan ju somna om.. Men det funkar inte så för mig tråkigt nog.. Men om jag har tur kanske jag somnar på soffan =)

Beach Volleyball, fan va skoj det var! Jag och J var på första träningen, och det var grymt med alla ord som finns! Att först springa runt hallen två varv, låter lite, men det kändes! Sand är inte att leka med kan vi säga! Vi tränade slag, att passa, att bara försöka ha bollkontroll.. Träningsvärk i benen har jag, men vet inte om det var från i söndags och sen bara fått ännu mera från igår. Men det känns skönt, få känna att man har gjort något =)

Nä, nu ska jag fortsätta min morgon! Talk to you later <3

Blir det shopping?

Idag blir det nog shopping, för ovanlighetens skull eller hur ;) nädå, men J frågade om vi kunde åka o shoppa, så kan ju säga att jag ska följa me som moraliskt stöd, sen får vi se hur det slutar, haha =)

Nä, nu måste jag göra mig vacker, har bara hunnit me en dusch så här på morgonen. Sitter i bara mjukiskläderna!
Talk to you later <3

Flammel

Sitter och lyssnar på J och M snack om hur de ska vinna Oscar Qvants hjärta.. haha, ni ska höra dom, det är sjukt roligt! Störda är ett annat ord, tur att man är van ;)

Gameday, Björkestahallen 12-17, slut sen. Tänkte, fan va skönt att få lägga sig i sängen nu o bara vila sina såriga knän! Men nej inte alls, utan hade 10 minuter hemma för att sen bege mig iväg till badhuset för jobb.. Skoj söndag. Solen bara skinner och jag är instängd i två hallar..

Imorgon är det en ny dag, och det är träning som gäller. Får se hur mina små knän mår då, vet inte om det va så bra att köra igång så pass hårt som man gjorde idag efter 5 månaders vila från det.. Men me, man är ju ofta eftersmart!

Talk to you later <3

Gameday

Ska iväg till innebandyns gameday om några minuter. Det suger ska jag säga. För solen skinner ute och jag ska vara i en hall i ett visst antal timmar. Jag menar, det ska bli skoj att spela igen, men inte när jag vet att jag inte kanske kommer få en plats senare.
Att tränaren säger att man är välkommen när man kommer tillbaka från sälen, men nu måste jag spela några matcher och sen ska vi snacka efter det. Hur kul är det liksom? Tjejerna säger att det är klart att jag får en plats igen, men man vet aldrig med dessa tränare..
Så... Cross your fingers för mig!

Talk to you later <3


...

Tror jag hör motorcyklarna nu.. Skönt, då får man lite sällskap.. Undrar om de är hungriga.. Jag menar, vi skulle äta middag tillsammans, men klockan är ju över 8 nu..
Jaja, vi får väl se när de kommer in.

<3

När man tänker för mkt

När man inte har någonting att göra, vad händer?
Jo man börjar städa.. Så nu har jag städat hela huset.. Var det skoj? Inte särskilt, men då fick man hålla igång iaf, kanske ska gå ut och gå lite? Eller träna? Det skulle också vara bra för en!

Måste komma igång med det nu verkligen, kan inte se ut så här längre! Det är det jag har kommit fram till nu när jag sprungit fram och tillbaka, sagt och gjort!

Nä, nu ska jag dricka mitt te!
Talk to you later <3

Hur natten blev

Kom hem från E nu vid 12, och J och jag drog iväg för att köpa godis. Vi hade bestämt oss för att bara ta det lugnt idag. En -lugn- och - stilla dag! Precis det jag behöver.. Det slutade med att jag somnade i soffan..

Kvällen hos E igår var hur mysig som helst. Kommer dit vid 10 kanske, och möts av familjen och morföräldrar.. Gjorde bort mig hos hennes morfar, som är polis.. Typiskt mig eller? Men de är verkligen söta mot främlingar =) det blev tårta, välkomsdrink, massa snack och sen bad i badtunnan!

Kallt som fan i början ska jag säga, men sen bara kom värmen som bara den. Svart sot kom även ner och höll oss sällskap, haha! Ingenting som uppskattades ;P Mango cidern var hur god som helst och blev pricken över i, när vi var i.

Väl inne när vi var färdigduschade och varma igen, så tycker vi att det låter väldigt bra med en film.. Och vilken film tycker E att vi ska se! Jo, men såklart SAW 4!!! Vill hon att jag ska dö eller? Jajamensan!! Tur att jag tycker om dig ändå <3
Så medans jag satt och höll huvudet bakom en kudde, satt hon och skrattade åt mig! Klarade halva, sen trodde jag att jag skulle dö av trötthet (skyller på det iaf). Så sängen blev det och vi somnade inte förrän efter mkt prat och klockan passerat 2.

Trodde det skulle bli en lugn och skön natt med sömn, men icke sa nicke! E ringer mig, inte en gång utan 5 gånger! Vad man vill säga efter 3 på natten är bortom mitt förstånd, särskilt när sista samtalet kom 05.43!!

Nu ska jag kila och göra något vettigt!
Talk to you later <3