När hösten närmar sig

Det börjar kännas nu att det är höst i luften.. Det är kallare på morrnarna när man vaknar, man ser frosten på marken och man har sett folk från att ha kofta och t-shirt, ser man nu folk med halsdukar, mössor, vantar och varma kappor. Mysigt är det på en skala, men svårare är det, vad ska man nu ha på sig när man sticker iväg till jobbet?

Min lilla outfit imorse blev så här, hoppas det blev bra iaf! Ett smakprov om vad hösten har att vänta sig kanske..



Kappa: Forever 21
Halsduk: HM
Skor: USA


Handen i ett stort paket, tidig julafton kanske..

I söndags under första träningsmatchen, råkar min hand ut för något som gör åt helvete ont, 3 fingrar svullnar upp, men dum eller bara rätt inställning enligt tränare, fortsätter man att spela 1,5 match..
Det visade sig sen att jag har fått en kraftig stuckning i högra pekfingret och i vänster pekfinger en blödning.. Så för att kunna få träna, måste jag nu tejpa om fingrarna och en del av handen..



 

Visst ser det grymt skönt ut... Min vanliga tur får man väl säga, men att ligga på latsidan och skippa träningar bara för det här.. Nej inte alls, är med och tränar iaf, och som D säger, smärta är skönt. Förhoppningsvis har man visat upp att man är något att räkna med även då att man är skadad...


About night out with the girls

Jag har ju totalt gått upp i träningar, matcher och jobb nu, och har ju glömt bort me stora bokstäver att lägga upp bilderna från the night out with J och J.

Vi bestämde oss för att åka upp till P för att äta lite middag och fixa oss iordning i hans lägenhet för att senare kunna ta tåget från Solna centrum till Centralen för att dansa hela natten lång!
J hade sina lumparkompisar med sig upp, och vi träffade en hel del sköna människor. Några från öland (som tydligen är the shit, men bara på sommaren, annars är det stendött..), nån från skövde, blekinge och allt var det var. Vi hamnade i gamla stan på något sätt, men fortsatte till TOXIC, dansade, sjöng me i sångerna och hade en jävla kul natt när vi väl kom dit!

Men att gå runt i gamla stan, på kullersten, med högklackat.. Ingen bra idé och mina kära små skor fick lida! Hade ju en reservplan och killarna blev impade av att tjejer har extra skor i väskan när jag drar ut mina gympaskor!








Inte många bilder, men alltid några =)
Kameran glömdes bort större delen av kvällen om jag ska vara ärlig!


Från Råsunda till Nykvarn

Grattis tjejer till första vinsten i DIV 1!! Fan va skönt!

Två matcher har vi nu spelat och har samlat ihop 4 poäng! Det som också är otroligt skönt är att äntligen är våra övergångspapper klara och ska registreras idag! Äntligen kan man kalla sig själv för spelare i Nykvarn IF damer, DIV 1!

Träning hela veckan, och jobb under dagarna! Talk to you later <3


En fråga som kom upp

Någonting som jag inte har tänkt på, på länge kom upp till ytan idag igen..

En person som man en gång litade på, sa till mig en gång, att denna person hade sagt en del saker till mig för att göra mig till en enklare tjej att vara med..
Det var då frågan kom upp som jag inte tänkte på då, what was reall?


Bara

Ligger nu nerbäddad i soffan med film och tycker synd om mig själv. Har varit hos tandläkaren, och nu är jag bedövad i hela munnen.. Inte skönt någonstans!

Talk to you later <3

Modevisning från förr

Redo, sätt på er kläderna, gå, och posa!
För några dagar sedan fick J och jag testa på det svenska/finska modet från 60-70 talet. Vi rotade igenom F garderob och hittade en hel del unika kläder från hennes tid. Hon tyckte att vi kunde ta lite, då hon läst i någon tidning att det modet är på väg tillbaka..
Vilken tidning var P, J och min första tanke.. Hahah, tänkte dela me mig lite av bilderna, så det är bara att luta er tillbaka!


När det hela började..


J i den leopard mönstrade jackan


Ska man ens tillägga något till det här?


Jag i bruddräkten.. Inte för att det är min tur näst..


F tyckte även att denna vita jacka är snart inne igen



Och så avslutar vi med denna bild, som visar vad man kan sätta ihop för något från förr, till något som man faktiskt skulle kunna använda idag. Skinnjacka, sjal och vit, hård väska.


Lite planer

Imorgon är det dags för serie start, och jag kan inte vara med. Min och J övergångspapper är inte klara än, eller de var inte det sist vi hörde något, så vi missar chansen att spela nere i Karlstad.. Vi kan inte göra mycket annat att hålla tummarna från hemmet istället!

Nyhetsgrej för ikväll, jag har slutat att äta allting som har med sötsaker att göra! Jag ska klara det här, för min egen hälsas skull! Ni måste påminna mig bara, men än så länge har jag lyckats riktigt bra, det är inga frukost M på Nancys längre för då får man ju kokosboll till, inget godis alls, och ikväll säger J att hon gjorde kokosbollssmet och la in i kylen.. Har jag varit där och tagit något?

NEJ, är svaret!



Nu måste jag sova dock, ska upp tidigt och spela annan match istället, önska mig lycka till!
Talk to you later <3

Morgonsplaner

Om ett par minuter är det dags för mig att bege mig till tandläkaren, usch! Kan det bli värre? Om jag tänker efter, det kan det nog!

Talk to you later <3


Modelljobb

Fått ett modell uppdrag i Chicago, hinner jag dit?

Öppnade mailen nu ikväll, och fann ett mail från "Best Faces Of Chicago", där de undrade om jag kunde vara me på en bokning denna måndag, tisdag och onsdag.. Om jag fortfarande var kvar i Chicago.. Vad ska man säga? Fan och hoppas på att nästa tur kommer?

Happy birthday dad <3

För 44 år sedan, den 13 september, föddes min pappa. Vilket i sin tur var tur för mig, om vi säger så =) haha! GRATTIS P PÅ DIN STORA DAG <3



Det blev så att jag, J och P for upp till F för att käka pajer och fika lite. Mysigt värre och roliga saker hände, något som jag kommer att berätta om lite senare ikväll!


Be strong and decide what you want

"To fat for 15"

Ett program som jag fastnade för ikväll efter jobbet på badet, var "To fat for 15". Det handlade om en tjej som vägde 209 kg när hon bara var 15 år gammal. Jag menar, 209 kg! Det är sjukt, och det är då när man ser dessa människor i denna storlek vid denna ålder, som man verkligen tar en titt på sig själv, och funderar

"Man kanske inte är så fet i alla fall"

Alla har vi olika syner på vad som är fet och vad som är smal. Jag tycker jag är stor om man jämför mot andra man möter på gatan, jag tycker jag är smal när jag såg henne på tv. Det är så många ideal som vi måste jämföras med i vår vardag, att vi inte tänker på det längre. Att väga mellan 50 -60 kg, är det att vara fet? Enligt många, aa det är det. Men när man senare ser 209 kg, då är man också fet. Även om det är en fjärdedel av det andra.
Vart någonstans finns gränserna? Finns det en gräns vid en särskild siffra på vågen? Tjejen på tvn ikväll, hon vägde så mycket i början att inte ens vågen kunde komma upp i dom siffrorna. Är det så det ska vara när man kan börja kalla sig fet?

Men helt ärligt, så blev jag facinerad (hur man nu stavar det :p ) av denna tjej. Hon visste att hon var tvungen att göra något åt det, och på 5 månader gick hon ner 56 kg. På ett år, gick hon ner 79 kg, och med det blev hon både av me diabetes och blev hennes räddning för ett fortsatt liv..

En vanlig sjuk dag som man bara hatar

Har säkert nyst 10 ggr i rad, febern har börjat gått ner, men ändå inte. Natten som varit var den värsta på länge, usch! Ni vet en sån där natt som man vaknar varje kvart av för att det är varmt och man sover dåligt. Drömmer skumt och inte får någon ro.
Skickade mess till H och sa att jag inte kan arbeta, och hon sa att jag inte ska tänka på henne, utan mig själv. Fick nyss ett mess av henne, och fick veta att jag kunde jobba en timme senare imorrn om jag orkar.

Ska ta mig dit, orkar inte vara hemma. Eller har ingen ork alls, men aa ni fattar!
Talk to you later <3


Sjuk =(

Jag är sjuk =( Känns som att man verkligen skulle behöva att få bli lite ompysslad just nu...



Fan fan fan! Helt seriöst, det kunde inte komma sämre, eller kanske ska se det positiva istället. Matcherna börjar ju nästa helg.. Men samtidigt kommer jag att jobba som en galning den här veckan, medan bara 2 dagar nästa vecka.
Så tur i oturen får man väl säga!

Måste städa rummet nu, o det är kasst! För mycket kläder på golvet, det är ett som är säkert!

...

Dagen i ära...

Jobb..
Träning...


Det var väl allt man hinner med.. Vem vet, man kanske hinner klämma in något mer!

Just a normal day in my life



Träningsmatch imorse mot eliserie laget Endre.
Jag vet inte vad jag ska säga om matchen egentligen, utan att vi kämpade bra och vi stod emot nästan allting. Det enda som gjorde att vi inte kunde vinna var dåligt spel framåt och bakåt. Vi släppte in det som inte skulle släppas in, men ändå gav vi en rejäll match. Matchen slutade 0-13, och skottstatistiken räknar för sig själv, 8-27.
De var det bättre laget, men vi är inte långt ifrån! Ett steg i taget, och sen är vi där!

Nu är det badet som gället, för några timmars jobb.. Skoj att göra någon nytta igen..
Talk to you later <3

N, miss you like crazy

Något onormalt med vindruva i bulle?

-Vad är en vindruva, kanel och deg tillsammans?
-Jo, S speciallare på bullar!

J och jag bestämde oss för att baka bullar ikväll för att ha någonting att göra, då vi inte kan röra oss i allt för stora kretsar på grund av match imorgon bitti. Vi röstade för att göra en plåt mandelmassa och en plåt med vaniljsocker/socker. Hur gott låter inte det liksom?

S tycker då inte om mandelmassa, och vi tyckte att vi kan ju vara lite snälla och göra fem stycken med kanel.. Inte slutade det där, utan han ville ha vindruvor i!! Är man onormal då eller? En fick komma i en av bullarna.. Tyckte han det var gott = han säger att han inte kände någon skillnad. "Det blev saftigare iaf", var något som han sa...

R kommer med sjuka förslag och för mig är det dags att gömma mig för mörkret.
Talk to you later <3

Sitting here and just wait for something good to happen

Hur konstigt är inte det, att här ligger jag i sängen beredd på att släcka lappan och bara fara iväg till drömmarnas land, medan mina små vänner på andra sidan jordklotet har hela kvällen på sig att göra något. Att några gör sig färdiga för kvällens utgång, andra för jobbet som väntar dem, eller bara myskvällen med att förstå vad man egentligen har gett sig in på.



Fick precis mess från J, som berättade om hur matchen gick för dem, tråkig torsk, men skulle bättra sig till imorrn, haha vi får väl hålla tummarna då ;) Han lovade mig ett mål, men fick bara ett ass, men vadå alltid något. Han sa att jag skulle få det nästa match istället!

Det kanske är dags för mig att kila och sova nu, dålig och rätt trist uppdatering, men vad gör man inte när man inte kan sova om kvällarna, haha!
Talk to you later <3

Arbetande kvinna nu?

Nu sitter jag här igen och väntar på att klockan ska närma sig halv 10, så jag kan springa iväg till bussen, sätta mig på den tråkiga pendeln, och sticka till jobbet.
Jag har ju som sagt helt plötsligt blivit en arbetande kvinna.. Hmm.. Är det ett steg i vuxen riktingen eller?



Har ju varit där i 3 dagar nu, och tiden går så grymt sakta. Det är ju bara torsdag, nu är det inte så direkt att tiden bara flyger iväg! Så vad ska jag egentligen säga om mina 3 första dagar..
Thailändarna gör det surt för mig och har nog någon tävling om vem som kan vara elakast mot de nya. Tisdagen jobbade jag mellan 11-20, och jag säger då det, min sämsta kväll på länge!

Shit alltså, jag menar, hur kan allting bara hända mig en vanlig tisdag kväll? Första som händer är att det kommer in en rysk me hans tjej, och gormar och skriker för att vi inte hör vad de säger, och börjar hota och lite så. Sen på väg hem, så ramlar jag i rulltrappan, dock var den på väg upp, så det var väl ingen fara, men får taggara rätt in i benet, och den känslan är inte skön... Sen missar jag såklart tåget me typ 5 sekunder för att det gick en skit seg gubbe som trodde sig vara snabb, på den snabba sidan av trappan på väg ner till perongerna!

Skickade mess till J, och skrev ungefär: Ingen bra kväll, galen rysk, ramlat i rulltrappan och missade tåget me typ 5 sekunder. En bra sak har hänt iaf som du kan säga till M, fick med mig sushi hem..

Hon ringer, och säger: Det är så typiskt dig!