Svensk midsommar is the thing



Jag vet inte om jag berättade om min midterm exam som jag hade i engelskan för någon vecka sedan. Då jag skulle skriva om en tradition i mitt land som betyder mycket för mig och som jag även kan lära andra något om. Självklart skrev jag om Midsommar! Hur kan man skriva om annat? Bästa tiden på året! I vilket fall som helst gick jag därifrån med att detta hade förvandlas till en katastrof uppsats, och var verkligen ledsen över det för att midsommar är verkligen något som man skulle kunna skriva något bra om...

Fick tillbaka uppsaten idag... *trumvirvel*... Jag fick ett A! 92 poäng av 100!! Kan det bli bättre. Den var tydligen inte så dålig som jag trodde att den var. Hon gillade den verkligen! Fan va skönt det känns! Men det känns förjävligt att jag inte kommer att kunna fira midsommar i år faktiskt! Urk för det!!

How can I be me again?



Jag är så trött. Så fruktansvärt trött och nu finns ingenting annat i kroppen än känslan om att vilja åka hem! Jag blir bara svagare och svagare, och den skrattande och glada Patricia som vi alla känner ,håller på och tynar bort känns det som. Ringde och sökte tröst hos E ikväll, och hon fick mig som vanligt på andra, bättre tankar. Det är kasst att hon är i DC och jag här!

I alla fall, jag har varit i värre situationer än det här. Så kommer att ta mig igenom det, jag klarar mig alltid så är det bara!

Back in Chicago



Det var inte så illa som man hade tänkt sig att det skulle bli att komma hem och lämna paradiset ovan, från att man har fått väderprognosen att det skulle snöa så var regnet som vi fick istället, väldigt välkommande.. Men sen så vaknar man upp på morgonen och man ser det här:



Inte okej någonstans om ni frågar mig. men samtidigt så är det otroligt skönt att få vara hemma igen. Veckan har varit underbar me all värme och så, men det har varit sjukt mycket med jobb. Jag har jobbat från morgon till kväll, och föräldrarna blev sura på mig för att jag ville ha en stund för mig själv och bara läsa. Då tog J min bok och gömde den... Det jag tänkte på var att åker man inte på semester för att få komma iväg och få tillbringa tid med sina barn, särkskilt när de klagar på att de inte har tid för de annars? Fattar det inte. Men nu är jag i alla fall hemma igen, och rutinerna kan komma tillbaka! Men vad väljer man, snö eller värme, vad skulle ni välja ;)

Confession by me

Okej okej, jag kanske ska erkanna en sak for er nu.. idag har jag faktiskt brant mig.. men inte pa nagot av de stallena ni tror.. nepp, utan det ar pa fotterna! Har fatt hur mkt fraknar som helst i ansiktet.. Ni som kanner mig vet hur det ser ut.. levande pippi langstrump ungefar! Mina lappar ar roda som fargen rod.. haha, om det sager er nagot. och jag ar brun! Det kan inte bli battre va ;) Dock sa har vi inte manga dagar kvar har nu, bara 3, och sedan bar det hemat till kalla Chicago igen. Men M ringde mig i lordags och sa att de hade varmaste dagen hitills, sa vem vet det kanske har hallt i sig? Men lite mer farg ska jag fa innan vi aker iaf! talk to u later <3

Paradiset

Tankte bara kora en liten snabb uppdatering om vad som hander har borta i paradiset! Det ar runt 83 F varje dag, fast idag kanns det som att det har varit varmare faktiskt! Jag har otrolig traningsvark i hela kroppen efter all volleyball, och ha for er som trodde att jag skulle branna mig ;) har inte gjort det an! Detaljer om att jag maste anvanda barnens solskyddsfaktor (45) spelar ingen roll! Fast idag fick vi lagre, sa det ar bra. Har iaf fatt farg! Talk to you later <3

Om några timmar var det dags då!



Okej, Ipoden är laddad, väskan är nästan färdig att slå igen.. Fan måste ta ut ett par av skorna som jag kan använda imorgon på flyget.. Passet ligger redan i väskan, måste kolla me L när vi sticker imorgon.. Något mer?

Är fullständigt jäkla slut i hela kroppen, ont i huvudet har jag också + att jag måste fixa lite till. Men helst av allt vill jag bara lägga mig ner o sova, så dagen kan komma fort! Åkte iväg och tränade imorse, hur skönt som helst! Får se om man känner något imorgon eller inte, hoppas!

Vet ni hur vi ska bo? Vi ska bo på ett ställe som heter Sanibel Island, och ska bo i ett hus som ligger precis vid stranden. Så om man öppnar dörren så går man några steg och där var det! Kan det bli bättre? Skönt ska det bli i alla fall, men är lite orolig över att jag kommer att bränna sönder mig.. Men cross our fingers för att jag inte ska göra det!

Nä nu är det dags för att kila vidare ner till rummet mitt, som snart är bara mitt igen! och fortsätta packa, har lite saker kvar att packa ner för att vara på den säkra sidan!

Talk to u later <3

Everything is just like it should be.. almost



Okej, packningen ligger nerslängd i min resväska, gud va jag älskar min resväska! Den klarar ju precis allt! Men nej, oroa er inte, jag ska fixa iordning allting imorgon. Vika det snyggt och prydligt. Var bara tvungen att få bort det från sängen, så därför!

Vet ni vad jag gjorde idag, åkte o solade. Och vet ni hur skönt det var? Ungefär 1000 gånger upp. Varmt och skönt, ungefär som det kommer att vara om några dagar ;) Ni som känner mig, vet att under sommaren och så fort solen är ute, så får jag en massa fräknar i hela ansiktet.. När mina minutrar är över, så kliver jag upp, och det första jag ser i spegeln är, jo ALLA mina fräknar har kommit upp till ytan!
Vi säger så här, familjen kommer att få en chock när de får se hur jag blir utomlands. Visade L en bild från i somras på mig, då man var brun, och hon trodde inte det var jag. För hon trodde inte att jag som har, enligt henne, sån mjölkvit hy, kunde bli så brun.. Så vi får se hur det blir nu, cross your fingers för att jag inte bränner mig! Det skulle vara något.. =p

Goodnight <3
Bilden visar på ett ungefär hur jag känner mig o vad man ska packa och hur man ska hinna me allt!

Packning för Florida, en barnlek, inte alls!



Okej, Florida om två dagar... Låter ju underbart, men har ett problem bara! Jag har inte ens börjat packa än!

Fine, det kommer att gå bra, andas bara och tänkt.. Men ni som känner mig, vet hur jag är. Jag brukar skriva säkert 1000 listor på vad jag ska ha me mig, brukar börja packa ungefär 1,5 vecka tidigare så jag har tid att fundera och ångra mig (eller bara glömma bort det...) (A)

D fick för sig att hon ska hjälpa mig att packa, så det har nu slutat med att hon valde alla mina klänningar i garderoben och la dem på sängen. Sen efter det var dags att välja skor till VARENDA klänning. Hon har bra smak dock, trots att hon bara är 3 år, så matchade hon skor till klänningar som jag själv skulle ha gjort. Det visar ju bara på att hon har otroligt bra smak eller hur ;)
Igår skulle hon dock packa sin egen väska, och ville hjälpa till lite. Så L visade en sak och D säger: "That one is so beautiful, can we bought it, can we pack it, can we bring it?" För varenda plagg blev det den här meningen. Det plagg hon såg, la hon i väskan.. Var det en prickig sommarklänning, ner, var det en tjock poncho, den åkte ner också. Sen säger hon till slut: "Mamma, it full! I can't bring anything more!" Väskan var dock inte full, utan det var bara D som lagt allt i samma hög, så det var bara en hög som tornade upp sig lite...

Nä nu är det dags för mig att packa, D kommer bli galen när hon ser att jag hängt tillbaka en hel del... =/

7 MÅNADER!! Can't believe it



Idag mina kära så vänner, så har jag varit här i 7 MÅNADER!!  Kan ni tänka er?! Det är sjukt hur fort tiden här gått! Bilden är tagen då jag satt min fot på ameriansk mark för första gången! Lite skillnad mot på hur man ser ut idag dock... =/

Good night everyone!

Ville bara säga godnatt till allihop och samtidigt göra er lite avundsjuka med att säga att vi har haft 71 F idag, vet inte riktigt hur varmt det är i grader, men man svettades i solen, och solen stekte i nacken på en. Varit ute hela dagen, och nu även halv 10 på kvällen, så är det fortfarande 70F! Otroligt skönt ;)

I don't know really what to say



Det är så svårt att verkligen bestämma sig om något, hur ens liv ska se ut om ett halvår, vad man ska göra och hur man ska te sig.. Har fått hem papprena från CC, där de frågar om jag vill förlänga mitt år med ett visst antal månader. Så min trogna små läsare, hur fan ska jag göra? För någon dag sedan kände jag bara, jag stannar. Men med en annan familj, vill göra mer med mitt liv här borta, lära mig bättre engelska och så vidare. Och sen kom jag och tänka på idag, hur skönt det skulle vara att komma hem, men då kommer man att tänka på, vad ska man göra hemma? Sen kom man att tänka på, man kan ju resa nån annanstans, ta jobb utomlands.  Jag är såå förvirrad just nu, och råd. Please så gärna!

Om några dagar är det Florida, shit, måste kolla att jag kan ha mina bikinisar!! =/

Vad tyskar tycker om oss.



Min granne, som är från Tyskland, frågade mig vad vi svenskar tycker om tyskar egentligen. Vad tycker vi egentligen? Vad säger ni? Jag blev så chockad över frågan att jag inte vet vad man ska svara på det. Berättade om tyskarna på skolan, och att de trodde att de va så mycket bättre än vad vi andra var. Hon berättade att tyskarna alltid har tyckt att vi svenskar är nice and beautiful. Det kanske stämmer, jag vet inte :P haha!

Just det, bilden är från St Patricks day, när de färgade floden grön. Sa ju att det var verkligen grönt, och inte bara lite grönt!

Green is the color today!



HAPPY ST PATRICKS DAY!

I dagens ära skulle man då alltså bära grönt. Jag hittade lite gröna saker och åkte downtown me några vänner. Hade en grymt kul dag! Vi såg floden färgas grön, och då menar jag verkligen grön! Sen så skulle vi se paraden, vad händer. Jo såklart vi missar nästan hela! haha våran vanliga tur ungefär! Men det vi såg var awesome! Alla går runt i grönt, sjunger och dricker och hade a wonderful time!
Kommer komma en massa me bilder, men ni får nöja er me en ikväll. Ikväll blir det läggning tidigt, för min kropp fungerar inte. Har ont i hela kroppen, det är det man får ta efter en lång och härlig dag!

Talk to u later<3


Dumma dumma sang!



Var helt otroligt underbart att fa se sangen jag skulle fa sova i igar nar Mrs D berattade vart jag skulle sova.. 120 sang, igen, underbart! Min sang hemma ar ju det, o jag alskar att sova i min stora sang, nu sover jag ju endast i en 90 sang.. Inte lika skont kan man tankas.. Men sov inte alls bra! =(
Kandes kallt, tomt och ensamt bara.. Hemma hade man ju antingen J bredvid sig, kompisar och.. aa.. en annan.. Nu var det bara jag, och det var bara kallt o trist! Sa konstigt nog langtar jag tillbaka lite till 90 sangen just nu... Usch hemska tanke, ska kanske ge sangen en chans till inatt!

Imorgon ar det att fira St Patricks day, sa gront ar det som galler.. Passar inte ens i gront, har ingenting i gront.. Hade det inte kunnat vara en bla dag kanske, da hade jag legat pa topp i min garderob!

Talk to u later <3

Underbaraste E ringde ikvall ocksa, behovde det gums! Tack <3 Ska forsoka att komma ihag att ringa imorrn, du vet hur mitt minne ar me det!

Mina hemligheter

Hemligheter? Det har val alla, eller? Jag menar, det kan vara stora som sma, men ingen kan inte saga att de inte har nagon. Det kan vara fran att ha latsas vara sjuk for att skippa ett prov men inte sagt nagot till lararen, till att det kan vara om att man har skakat hand med den engelska prinsen och tagit kort pa det, men egentligen sa ar ditt huvud bara inklistrad pa nan annan... Har ni nagra fler forslag?

Laste en bok igar, borjade och avslutade den.. Har ju inget annat att gora, och shoppa kande jag inte for. Blev tok for mkt forra helgen, i alla fall, den heter Mina hemligheter, och ar sjukt bra. En riktig bok for tjejer kan man saga. Tror nog att du F skulle gilla den. Men det fick en att tanka lite liksom, alla sma hemligheter som man har som man egentligen inte raknar med som hemligheter. Det som hon hade som hemligheter var att hon sa att hon alskade jazz bara for att gora killen glad, att hon vagde 53 ist for 59 (hon tyckte inte att det var san stor logn eftersom det anda har samma siffra i borjan..)

Sitter just nu hos grannen. Ska tillbringa nagra natter har nu, da vi inte kan vara inne i huset for tillfallet.. Jobbigt men skont, man kommer ju inte direkt bli vackt av hantverkarna som man brukar bli... Nu ar det ist 6 ungar... men ska inte klaga.
Talk to u later <3

Just a phone call away




Samtidigt som ett telefonsamtal kan vara så svårt, så kan det vara så enkelt. Har ni tänkt på det? Man tänker ibland alldeles för mycket på det där telefonsamtalet som man ska göra, vad man ska säga, hur det kommer att bli och hur man ska lägga på. Är det inte bra bättre att skita i alla tankar, och bara slå nummret. Eller kortnummret som det numera är på de flesta telefoner? Teknologiken är ju fantastisk fast jag inte kan så mycket.. ;)

Gjorde i alla fall det där samtalet, och det gick bättre än jag trodde. Det var så länge sedan jag pratade med den här personen, att det var svårt att veta hur man skulle börja. Men det gick, och det kändes bra när vi la på igen. Det var inget bråk, inget gnäll utan prat som vi brukade göra.

Förutom då att jag har insett att jag har ett psyko efter mig, inte kul :p Satt o kollade på One tree hill repriserna på tv, och de visade när Peytons såkallade brorsa var efter henne. Fick en att tänka, inte bra! Ska sluta me det för ett tag kanske ;)

Everything at the same time

Ikväll måste jag kila iväg till skolan ett tag för möte me läraren om hur vi ligger till i kursen. Så cross your fingers för mig att jag ligger bra till ;) haha! Sen är det MID-TERM EXAM direkt efter det. Yeay.. Inte..  Cross your fingers för det också!
Talk to you later <3



I LOVE MY GRANDMA!

He's just not that into you



Det blev en bio igår istället för utgång. Hur skönt som helst, då borde jag och J var otroligt sega. Det blev He's just not that into you.
En otroligt bra film fakitkst, och det fick en att sitta fundera vissa delar av filmen. Vad håller vi tjejer på med egentligen? Vi söker efter den "rätta", men kommer vi nånsin att hitta rätt? Vi letar fel hos oss själva, fast vi inte har gjort något (kände igen mig där ska jag säga er) och en massa sådana saker. I filmen säger dem: Killar är skitstövlar tills de bestämmer sig för att göra något åt det. Håller jag me, det gör jag faktiskt.

Om en kille inte ringer, fast han sagt att han ska göra det, så är det faktiskt inte så att han har tappat bort ditt nummer, han är inte bortrest eller vill ge dig tid. Han vill helt enkelt inte. Att säga it was nice to meeting you i slutet på en dejt, = katastrof och spring genast! Ska vi tjejer lyssna på killarna i filmen o följa dessa råd, eller ska vi helt enkelt fortsätta tro på det vi lärt oss?

Men i alla fall, hur bra film som helst, se den när den kommer till Sverige :)

Shopping blev det såklart igen igår då, bra för min garderob, inte bra för min plånbok. Det blev en lång t-shirt me uggla på, vitt linne, blå klänning, och sen några andra linnen/klänningar. Hur kul som helst i alla fall. Det var skönt att komma ut från huset lite, man behöver det nu. Blev väckt av att D och H sitter på mig och säger en massa saker.
Regnet öste ner igår btw, haha, o inte hade man rätt skor för det heller. När jag och J skulle springa från bion till bilen, så sprang vi genom varenda vattenpöl ungefär, så skorna och benen var som en swimmingpool! Haha! Men det är sånt man får ta när man vill vara fin!

No matter what

Idag ar det IKEA bland annat och att spendera lite tid me J. Vi far se vad vi hittar pa mera, men de ska bli fruktansvart skont att komma ut fran huset ett litet tag! Senare ikvall kanske det blir utgang, vi far se hur det blir med den saken, annars bara en bio. Som sagt, bara man gor nagot an att sitta hemma och inte gora nagonting! Usch for det. Mitt internet funkar fortfarande inte, vilket betyder inget msn, sa kan inte prata me er. Sa har aterigen smygit tillbaka in i jobbrummet medan L ar pa overvaningen och skriver lite till er. Jag har blivit en riktig bloggerska som skriver oavsett vad, eller hur ;) haha! Skriver igen senare! <3

Two moms and dads

Glomde ju att beratta om igar da H kommer fram till mig och fragar vart J ar nanstans. Jag: I have no idea where your dad is. H: He is your dad too now. You have two dads, and two moms! But when you goes back to Sweden, you only have one mom and dad again. Jag: So that means that you are my brother? H: Yes, and Dylan is your babysister and Ella, she is also your sister! Lite gullig eller hur, sa jag har en valdigt stor familj just nu, med tva pappor, tva mammor, 3 systrar, 1 bror och en stepsister. + stepmom och stepdad. Inte illa eller hur?

How is knocking at my door

Sa trott, sa trott pa det har just nu. Idag vaknade man inte av klockan, nej da det kan ju vara onodigt.. Det var inte heller D som kom in och ville att man skulle kla pa henne (fast det gjorde hon senare faktiskt), utan det var hantverkarna som knackade pa dorren och ville komma in. Tur det att man sover i klader, aven om shorts o ett linne visade en del.. Men vad ska man gora, mi casa, toi casa! Det som borjar bli skont i alla fall, ar att varmen har borjat komma nu. Igar hade vi 57 F och idag, nu pa morgonen ligger det pa 45 F. Sa snart kanske sommaren ar har! Cross your fingers for that! Var aven ivag igar och var duktig flicka, och bokade hotel for M och P, Sa nu kanns det lite mera verkligt att de snart kommer over och halsar pa. H och D ser verkligen fram emot det, men H vill aven att P ska komma och halsa pa, for da har han fatt traffa hela min familj, och det ar det han vill!

Nothing works here anymore

Det ar helt sjukt vad det gar daligt for en just nu, koksrenoveringen ar i full gang, sa jag delar rum med alla just nu kanns det som. inget privatliv alls langre. visst jag kan ta det, men inte sa mycket som det har blivit nu faktiskt! det borjar ga en pa nerverna.. Dessutom sa har den stora datorn i huset pajat, och med det sa foll all internet! Inte bra alltsa! Sa J for ivag och skaffade en sladd till L lilla datorn sa vi far internet pa nan iaf, sa nu sitter jag har nar hon ar pa jobbet! Man far passa pa. Sa ni kanske inte kommer att hora nagot fran mig pa nagra dagar, men kommentera for jag vill lasa om vad ni har for er hemma nu nar jag inte kan prata me er! :) Har hort nagra helt sjuka citat nu och ett av dem var pa radion, dar de fragade vad kvinnor har sin hjarna till. En kvinna ringde in och sa: " I think women have their brain to take care of their husband and kids. To know where their husband have put their socks and stuff like that." Da trodde jag nastan att jag skulle kora av vagen nar jag horde det har, skojar hon me mig eller! Ar vi inte tillatna att gora nagot annat an det eller? min forsta tanke var att hon antingen var hjarntvattad av sin man, eller housewife... Vad tror ni, haller ni me eller?

It just have to be something

Shoppade en klänning igår, hur glad som helst att jag hittade den. Kändes lite som att sommaren var på väg när man hittade den. Men sen kom stormen idag, så den känslan försvann snabbt. Färgen i alla fall är hur fin som helst, och inte blå som allt annat i min garderob! Här får ni en bild på den! Så vad tycker ni, har jag kvar stilen sen jag åkte? =)


A dream I had tonight



Hade världens skönaste dröm inatt!
Nej, det var inte om att jag vann hundra miljoner kronor, handlade inte om sex eller att man åkte världen runt, var inte drottning av något tropiskt land. Utan det handlade om att jag spelade bandy igen! Ni kan inte förstå känslan, det var underbart! Underbart, underbart och återigen underbart!
Längtar så mycket tills jag kommer hem och kan åka och träna och spela match igen. Visa vad man går för, om man nu inte har tappat det såklart. I drömmen var man så självsäker och man spelade som man brukade. Man är alltid nervös innan match och tänker att det är bättre att sätta in en annan spelare för att man kommer att göra bort sig, men sen när man väl är på planen! Då kör man på som man brukar och kan! Underbar dröm!