My room = everyones room at the moment



Som alla läst i mitt förra inlägg så somnade jag runt 3, så att vakna halv 8 på min lediga dag var en mardröm! Mardrömmen började me att några kom in i mitt rum för att gå vidare till vårat tillfälliga kök inne i tvättrummet. Vi håller att renovera köket just nu och det betyder att mitt rum är en genompassart för att komma till "köket"... Tänkte att de går väl snart och jag kan säkert somna om ändå. Men med lamporna tända och arbetarna som borrade genom golvet (köket ligger ovanför mitt rum) så var det en omöjlig sak att göra. Så gav upp och kvart över 8 var jag uppe och åt frukost. D och H la sig istället i min säng och spelade spel.. Det ska vara så här i troligtvis en månad.. Kul = inte nånstans!

Blir att åka iväg nånstans idag bara för att komma bort från allt några timmar, kan behöva det. Men konstigt nog är jag inte så trött ändå som jag trodde att jag skulle vara. Måste borsta tänderna, hörs senare!

Never more, or at least for a while

Aldrig mera säger jag bara! Har gjort något otroligt dumdristigt ikväll. Jobbade sent och var tvungen att påbörja min engelska uppsats så J säger ja men ta en redbull så håller du dig vaken. Detta var vid 7 tiden, så gjorde som han sa eftersom jag redan då höll på o somna. Nu är det bara så att det inte är de vanliga storlekarna, utan en större.. Vilket betyder nu att ligger vaken i sängen och inte kan sova! Ögonen är snart igenslagna men resten av kroppen håller inte med om den saken utan vill vara uppe längre. Säger igen, aldrig mera redbull!

Good times, bad times. Doesn't matter



Sovmorgon till 11 idag, men vaknar halv 8 av att D står bredvid mig och har kjol och strumpbyxor i handen. Hon har lärt sig att jag skickar upp henne efter kläder och då brukar alltid L komma på henne och klä på henne, så nu hade hon kläder me sig ner, så i sömnen klär jag på henne allt och somnar sedan om. 20 minuter senare så knackar det på dörren och dörren öppnas, E och D. Men de sa inget.. Sovmorgon verkar inte finnas för mig riktigt.

Har varit duktig ikväll och suttit och pluggat när jag lagt barnen istället för att sätta på en film och vänta ut tiden tills L och J skulle komma hem. Så lite nytta har man allt gjort i alla fall. 

D och H diskuterade idag med L om att jag åker hem snart och att de inte vill de. De vill att jag ska stanna kvar och de vill komma och hälsa på hemma hos mig senare. Det är sjukt att tänka på att man åker ifrån dem om ett halvår. De har kommit att betyda så mycket för en och det går inte att beskriva. Men det är ett halvår kvar, så lite tid i alla fall.

Go and shop and then just a homenight

If u seek Amy går nu på datorn och jag har min underbara ta hand om mig kväll. Åkte lite överallt för att hitta det jag ville. Blev att man åkte till Forever 21, vilket jag är hur glad som helst över att de kanske ska komma till Sverige, hittade en kofta och ett skärp. Wonderful! Blev hem sen för att måla alla naglar, äta lite grapefrukt, dricka lite mumsig choklad drink och lite godis på det =) Kan det bli bättre?

Bilderna nedan är det jag hade ikväll, ser väl rätt gott ut eller hur, och sen bjuder jag på bilden på mig o pyjamas :p

 

something more and just so tired



Trött som en bäver tänkte jag säga.. Det blev ett långt träningspass ikväll med en liten springrunda innan. Hur skönt som helst, men kroppen värker rätt reält just nu, men ack så skönt. Sängen är det som gäller, så skriver mer imorrn. Här har ni ännu en bild :)

Det allra godaste



Jag bara älskar godisnappar ska jag säga er! Det måste ju bara vara det absolut bästa godiset som finns, eller vad tycker ni?
Det är någonting som man saknar här borta, så ni kanske kan skicka lite till mig ;) Jag har ju varit så snäll o duktig nu på senaste tiden!

Flying news



Som bilden visar, fast istället för flying pucks, it will be flying news. Flying news har kommit hela dagen, och det har visat sig vara en väldigt bra dag.
Kom precis hem från skolan, och har fått tillbaka uppsatsen vi skrev. My larger calling. Och det slutade med att jag fick B+ på den! Några små ändringar och jag får troligtvis ett A istället. Känns hur skönt som helst!

Dessutom ringde A idag och frågade om jag hade några bilder från talet jag höll i skolan. Svarade att jag hade det och det visade sig att H vill ha dem. Då de ska hamna i the newspaper. Kommer bli ihågkommen för alltid här ;)

Mer bloggande kanske?



Har kommit på att jag borde blogga lite oftare. Om allt som faller mig in egentligen. Och inte bara sånt som händer om vardagen just nu, det kommer bara bli uttjattat att höra om hela tiden ;) Så vi får se helt enkelt hur det blir. Skola snart, och sen får vi se om jag ska träffa A eller inte.

Keep in touch

Home sweet home

Nu sitter jag hemma igen, hur trött som helst och utan mina små änglar. Känns lite tomt att inte ha dom här, det är sjukt hur fort man egentligen fäster sig vid några. Helgen har varit helt underbar, men kommer skriva om den senare, imorrn troligtvis. Ska även lägga upp ännu en bild från fotningen. Nu är det sömn som behövs, inte mkt av den varan från helgen :) 

Everything is like it should be



Sitter här på golvet nu och funderar på om jag har fått med mig allting. Pengar, pass, kläder, onödiga saker.. Japp tror att jag har lyckas pricka av allt på listan i huvudet. Musiken är på högsta volymen, och man dansar runt lite samtidigt som man städar nu när städerskan är här.

Flyget går 18.45 och jag landar nån gång runt 10 tiden. Jag vet att jag har rest rätt mycket själv nu, men man är ändå nervös i början. Men som alltid så kommer det nog bra, så cross your fingers för den här gången också!

Ipoden är laddad, mobilen lika så. Undrar om jag kommer hinna få min lön innan jag åker, hoppas. Vi får se helt enkelt. Snart ses vi, FFL! Vi får se om jag hinner lägga upp ännu en bild från fotningen innan jag åker!

All people leave

När jag kom ut ifrån S hus ikväll, var det sista gången på länge som man såg henne. Det är så sjukt. Någon som man har kommit så nära på kort tid. Men så är det me alla runt omkring mig nu, de som man kommer nära försvinner eller det är dags för dem att åka. Det suger ska jag säga er. Jag vet att jag har lätt att skaffa nya vänner, men man vill inte börja om hela tiden..

Kom ut från huset me tvättmedel, blomma och annat lite smått o gott. Sådant som inte fick plats i S redan proppfulla väskor. M, du skulle vara stolt över mig hur jag lärde S packa väskor ;) Efter all tråkig packning, kollade vi på High School musical 2 i biosalongen som de har. Gjorde oss på sånt mycket bättre humör. Och när man kom därifrån kände man bara för att dansa.

One of the pictures


Sovmorgon var det va?

01.48 inatt så knackade det på min dörr. Det var E och H som drömde mardrömmar och ville sova nere hos mig. Men som H konstanterade min säng skulle aldrig rymma 3 pers... Så det blev golvet för mig och sängen för dem två. 02.30 kommer L och J in i rummet för att ta upp ungarna igen och låta mig få sova i min varma och goa säng...

07.28 var det dags igen, men denna gång var det D som kom in genom dörren.
D: Patricia, its morningtime. You have to go up. Its not dark outside anymore. I want you to help me choose clothes for today!

My only thought was "are you kidding me". Hon gick till slut ut och jag kunde äntligen somna om ett litet tag till. Sovmorgon var det va?

Fötterna som gjorde ont efter ett tag!



Dagen som sagt tillbringade åter jag och S nere i Downtown. Någon som är förvånad?
Jag skulle fotas av nån fotograf och det ska bli riktigt spännande att se hur resultatet blir. Speciellt när vi fick upp S på bild också. Erkänn gums, du hade kul?! Roligt var det också när S vill att jag ska ta av mig mina klackskor och sätta på mig de vanliga stövlarna istället. Vi upptäcker att jag fortfarande är längre än S, och vi kommer på den geniala idéen att hon kan ju ha klackskorna istället. Vi blev lika långa ;)

Men min fråga är, hur kommer det sig att jag och S aldrig kan gå lugn och ro tillbaka till tåget, sätta oss ner och sedan vänta vackert på att klockan ska bli så pass mycket så att tåget kan åka? Nejdå, även denna gång, som precis alla andra gånger, fick vi springa.. Vi hade ungefär 1 sekunds marginal på oss.. Men vi klarade det i alla fall, eller hur? Tappa inte hakan nu också allihopa, INGEN SHOPPING blev det. Kanske filmen igår satte sig bättre än vad man trodde? Who knows? Blev bilder på stranden och sen jobb.

Så nu sitter eller ligger jag i sängen rättare sagt, har en timme kvar av arbete. Barnen sover, jag har städat och tvättat, jag har kollat på greys anatomy och nån film.. Rätt skön kväll ändå! Har även bestämt mig för att inte ställa klockan imorgon! Sovmorgon = sweet!

ALLA HJÄRTANS DAG <3





HAPPY VALENTINE´S DAY,
får man väl säga antar jag.


Jag har aldrig tyckt om den här dagen, varför? Jag vet inte. Men jag vet att man ska visa för de man tycker om att man verkligen tycker om dem. Och det vill jag att ni ska veta! Alla mina vänner som alltid finns där, mina familjemedlemmar både här i USA och hemma i Sverige. Jag älskar er något fruktansvärt och jag är verkligen glad över att jag har er! <3

Downtown som sagt med S igen, blev bilder på stranden och fotografering. Berättar om det senare ikväll när huvudvärken har släppt. När jag i alla fall kom hem igen, så hittade jag ett kort och ett litet paket på skrivbordet. Var från familjen. Jätte gullgit verkligen! Det är det som betyder mycket, när någon eller några gör något så litet men ändå speciellt. Tack även från kortet hemifrån!

Jobbar mellan 18.00 - 01.30... Skoj dag!

Shopping och bio blev Shopaholic



Shopping och bio ikväll med S. Det blev Confessions of a shopaholic. Så jag vet inte riktigt hur det kändes sen efter den där filmen och man såg påsen vid fötterna.. Men det var en helt okej film faktiskt, som man kan rekomendera att se hemma.

Imorgon = fotografering.. Vad ska man säga. Hoppas på det bästa i alla fall! Nu är det sömn som gäller om man ska få bort påsarna under ögonen.. Önska mig lycka till!

Hade även ett härligt snack med syrran idag, underbart! Men det är som sagt inte riktigt samma sak som att ligga bredvid varandra i sängen o skvallra.. Men vi gör vårt bästa ändå, eller hur?!

Man bryr sig fast man inte pratar



E kom me en av hennes kommentarer idag igen. Hon ska ha slumberparty me några vänner, eftersom hon fyllde år igår. Vi hade världens godaste middag + dessert by the way. E hade fått välja och då hade det blivit krabba och sallad. Sen fondue till efterrätt. Alltså jordgubbar och banan som man kan doppa i smält choklad. Hur gott är inte det på en skala?

E: I will introduce you for L, becasue you have never meet her before.
Jag: Okay, then I need to look my best!
E: You always look awesome the way you are.

Det är konstigt det där, från en sak till en annan. Man slutar inte bry sig om folk bara för att man slutar prata me personen. Personen i fråga har ju alltid varit där, och det är svårt att inte bry sig. Man kanske inte vill släppa allt som varit, men är nån mår dåligt så bryr man sig. Så enkelt är det bara.. Hur svårt det än är ibland.


Nu är resan bokad!



Nu är min resa bokad! WONDERFUL! Så Philly here I come!

Den 20 februari kommer jag, E och E åter att samlas. Denna gång i E's hem Philadelphia! Helgen kommer att bli grym och ser redan fram emot det. Sedan har jag och E suttit och försök att komma på när vi ska ses här i Chicago. Vi kom fram till juli. Då det skit varmt här också! Oh längtar!

Någonting som sas

E, H och jag satt och pratade tillsammans nu i helgen..

H: When are you going home again?
Jag: In the middle of august
E: It's not fair!
H: You don't want her to go?
E: No!
Jag: But E, we have the whole summer infront of us, we have time to do a lot of things!
E: I know, but it still isn't fair!

wonderful, wonderful day! more please



     

Dagen har varit underbar!
Solen skinner från blå himmel, snön håller på och smälter bort och det är 14 grader! Kan det bli bättre då egentligen? Jag och S bestämde oss för att bege ut downtown och shoppa och bara ta det lilla lugna! Toppen idé faktiskt. Trots att vi bara kunde vara där i 2,5 timme så gjorde inte det ett dugg. Att gå in och ut genom affärerna, prata och bara vara ifrån hemmet ett tag gjorde mycket me humöret. Vi köpte lunch, pasta med pesto och satte hos på en bänk i millenium park och bara nöjt av att kunna sitta utan jacka i solen och äta. Vi hade kunnat sitta där hela dagen kan jag säga er, men ett pressat tidschema gjorde att vi var tvungna att röra på oss. Vi ska komma tillbaka imorgon igen för affärerna vi missade ;)

Hittade en jeanskjol btw! Nu gäller det bara att få mina ben vältränade igen! Älskar chicago, det känns som sin stad nu och inte alls att man skulle vara turist för att man tar bilder hela tiden. Skönt!

I'm back, watch out!



Just det, just det! Måste ju bara säga det: JAG ÄR TILLBAKA SOM MIG IGEN! Bilturen med C tog oss till olika platser och vet ni vad jag hittade? SKOR! Två par blev det närmare bestämt! UNDERBART vill säga. Gamla jag är tillbaka och vem vet, det kanske blir som hemma nu! Hoppas inte.. Kommer inte att få plats annars i väskorna hem! Men det spelar ingen roll, två par skor: Här kommer jag!

Midsommar, underbar dag!

You just have to think about it



Ni vet de där gångerna man verkligen bara måste vara tyst? Då man ska överraska någon, känna sig snäll för att man inte väcker personen som man sover tillsammans, vara tyst så man inte väcker en elak värdmamma... Alla de gångerna är det någonting som går fel.. Man gör allt man inte ska göra, som jag och C till exempel idag. Vi var hemma hos henne och fick för oss att istället för att gå flera omgångar i trappan, så tar vi allt på en gång. Det slutar med att C tappar sladden, och i trappor så åker det ju bara längre och längre ner, högre och högre. Jag som alltid har varit dålig på att hålla mig för skratt, är så nära ett skrattattack som det bara går, och vi försöker skyndar oss vidare! Det hela är så komiskt när man tänker på det, för det är verkligen så här varenda gång man ska göra något tyst, håller ni inte med?

Nu är det sömn som gäller!


One week of diet have past



Nu har det gått en vecka me dieten, och jag har gått ner 3 pounds. Alltid något eller hur. Vet inte hur det har gått för E än så länge, men ska få uppdatering senare. Vet att hon klarar sig fint hon med! Det sköna är att sötsuget är borta och det var precis det jag ville. Jag hatar att ha blivit den här tjejen som behöver tänka på vad hon äter, men jag tänker inte bli som alla säger att jag kommer att bli efter ett år här borta, sorry! En vecka kvar nu bara!

Idag har varit en sådan dag då man bara har suttit och tagit det lugnt. Svarat på några mail, kollat några filmer och bara mysigt. Tråkigt nog ensam, men det är skönt också ibland! Det tråkiga som är just nu bara är att det känns som att alla lämnar mig. Jag kan inte beskriva det riktigt för att jag vet att jag vill allas bästa, men svårt är det när några som kommit en nära bara försvinner.