Lite shopping bara (A)

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så shoppade jag ingenting under lördagen... Men på fredagen mellan middagen och bion så blev det en lite runda på forever 21! Jag  vet, men vadå, en lite klänning spelar väl ingen roll. + Att den var rätt billig också =)



Säg vad ni tycker =)

Helgen som varit

Helvete! Hade skrivit varsta langa inlagget nu och vad gor jag?! Klickar pa fel knapp, sa allting bara forsvinner!! jaja, far val skriva om allting da och hoppas pa att H inte hinner komma hem innan!

Helgen som varit sa har jag gjort hur mycket som helst! Vet inte vart tiden tog vagen! Fredagen blev det middag pa cheesecake factory och bio med D. Vi kollade pa The proposal med Sandra Bullock, hur bra film som helst! Eller aa, vi skrattade ratt mycket iaf. och jag lovar att alla i biosalongen kollade pa oss! men vada det ar val lagligt och ens rattighet ;) haha!
Lordagen spenderade vi nagra timmar downtown, och vet ni vad! Det blev ingen shopping for mig! Hade en sak i huvudet som jag skulle kopa, en bikini! Fanns den i min storlek, nej saklart inte! Sa det blev ingenting istallet! Ar ni inte lite stolta over mig nu =D haha! Pa kvallen blev det jobb, men D och N kom over sa det gjorde inte sa mycket. Jag och N skulle vaxa vara ben, men funkar det?! Nej det gjorde det inte. Sa vi led helt i onodan!!

Sondagen, STRANDEN!! D och jag tog vara cyklar och begav oss till Tower road Beach, helt underbart! Lag dar nagra timmar, och N och K kom ocksa, sa jag hade nagra att bada med! Kallt i vattnet var det, men samtidigt var det skont att fa svalka av sig lite! Fick en branna, och saklart sa brande jag mig ocksa.. Pa handleden! Hur lyckas man ar min fraga!?
D och jag bestammer oss for att testa pa vaxningen igen, och ger oss av till target. Funkade val battre an igar, och jag bara vet att D alskade att fa tortera mig ett tag!

Ny dag, nya tag!




Promenad i natten

Mötte upp D nu vid 10 för att gå på våran lilla kvällspromenad, och det slutade med att vi gick till stranden. Luften var fortfarande varm och fuktig.. Så vi förstod inte varför vi gick me våra långärmade tröjor på.. Väl nere på stranden så sätter vi oss på bryggan och ser då att det kanske är runt 11 killar som sitter lite längre bort på den privata delen av stranden och grillar. De går dock efter bara några minuter.. Tråkigt!

När vi väl är på väg tillbaka, så hör vi en massa ljud och D skriker att det är... (En av mina största rädslor)... bakom oss..
D: Det är en clown bakom oss!

Sen bara skriker hon och jag skriker och aa, jag vete tusan. Roliga är ju bara att jag inte hade sagt någonting till henne om min rädsla för clower och att hon väljer dom av alla farliga saker som skulle kunna hända oss, är sjukt!

Nu är det sängen som gäller! Talk to you later <3

ARETS FORSTA DOPP

ARETS FORSTA DOPP I CHICAGO, IGAR 24 JUNI!! (nar det var min sota granne G, 10 ars dag =) Grattis i efterskott gumman!)

Som jag skrev ovan, sa badade jag for forsta gangen i Chicago igar. Man kan ju tanka sig att det ar skit sent, men ni ska veta hur kallt det har varit! Nu nar sifforna stod pa 92F, sa tog jag och D med oss vara barn till stranden for att vara dar under dagen. Sa medan D och hennes unge var uppe pa stranden, sa gick jag, H och D for att bada.. We did it!!

Kvallen bestod av grillning med familjen D, och jag och Mrs D satt och pratade hur mycket som helst.
Latt och kul ar det, hon forstar en pa ett satt.. Sen kom N och hamtade mig, for vi hade bestamt oss for att kila ivag till Mcdonalds for att kopa glass =)
Pa vagen dit, sa moter K upp oss och nar vi gar dar langs gatan sa ar det manga bilar som tutar, skriker och jag vet inte vad.. Nagra sa "You look great today!"
N sa att det maste ha varit till mig, men jag tror inte det. Jag menar det kunde lika  garna varit till henne och K. Eller okej, kanske inte K men N iaf!


Idag ar det lika varmt, sa ska ta me barnen till poolen och lagga mig dar nagra timmar. N ska komma med, sa det blir skoj me lite sallskap. Hon sager att vi ska se om det finns nagra snygga livvakter dar, for hennes unge sager att det ar college killar och att vi borde ta en varsin.. Skont att en 9 aring sager sa...


Ar sommaren pa vag verkligen?

Idag har solen varit framme pa en klarbla himmel, och inte ett moln i sikte.. Det var 31 grader varmt och underbart! Jag och D bestammer oss for att ha playdate hemma hos henne, sa barnen kunde leka i vattenspridaren och allt sant, medan vi lag pa handdukar och passar (solar och pratar) barnen.. =) Kan val inte bli sa mycket battre da? Sa jag haller verkligen tummarna pa att jag fatt lite farg.. Alla har borta tror att jag inte kan fa nagon farg! =/
Va tusan liksom, D var pa vag o saga det idag, men hon kom pa sig sjalv och sa att jag  visst kan bli det, da hon har sett kort fran forra sommaren =P haha!

Skickade precis ett mess till L och fragade hur jag ska jobba imorrn, fick ett tillbaka dar hon skrev 11.30. Sovmorgon men vet inte hur lange jag ska jobba da.. Hmm.. kan bli en lang dag da.. Det ska tydligen bli annu battre vader imorrn, sa jag och D funderade pa att aka till stranden me barnen! SKONT!

Nu vantar sangen! Talk to you later <3


En helt vanlig söndag!

Idag har bara varit en vanlig skön, slö dag.. Men fick nog idag när jag kom upp i köket för frukost och det fanns ingen som helst mat att äta.. Fick nog, hungrig och trött på det här nu, begav jag mig av till affären efter att ha pratat me M och handlade Yoghurt, flingor, juice, bröd, philadelphia och bananer. Det får räcka för ett tag iaf, bättre än inget iaf! =)

Igår åkte jag iväg till Geneva för att fira midsommar med ett par svenska tjejer. Så grillning, klädda i blåa och gula kläder, kransar, lekar, och svenska sånger stod på schemat. Och såklart kort! Kommer inte lägga upp några kort just nu dock, väntar på lite flera =) dagen var hur kul som helst i allafall!

Nu väntar några filmer på mig, lilla sjöjungfrun 2 och Pocahontas =) man får förvandlas till ett barn för ett tag igen, och det är underbart. Fler borde göra det, och jag vet att det är många som håller med om den delen =)


J och jag gjorde våra kransar av aluminiumfolie och blommor som vi hittade i min och mina grannars trädgårdar =) fina va?

Midsommarfirande tillsammans me galningar.. =)



Nu sitter jag här och laddar in bilderna från kvällens bravader.. Ännu en midsommar är till enda, och det enda som man ska göra nu är att göra sig iordning för sängen och lägga huvudet på kudden som man har 7 blommor under!

Midsommarfirande blev det lite av iaf, kanske inte som förra året. Men jag är glad att vi gjorde någonting iaf! =)
Det började med att jag och Nina far iväg till Target för att köpa mig en ny kamera. Tror jag har hittat en som är bra nu!! Cross your fingers för det iaf! Det blev en Canon SD1200 IS, så jag hoppas på att den är bra!

Jag bär stolt min svenska fotbolls t-shirt som C gav mig innan hon stack hem, och visade alla som ville vad det var för dag idag. Jag, Nina, J och barnen dansade runt våran lilla "island" i ring och ställde min mini midsommarstång mitt på.. Sött..
Väl hemma hos N, kom J över och det slutade med att vi var två svenska tjejer och två tyska... Svårt är det att försöka få tyskarna att gilla det vi gör, men vi gjorde många goda försök kan vi säga.. Jordgubbar, socker och mjölk tyckte de var konstigt.. Men brydde vi oss, nej då! J och jag fajtades om de sista jordgubbarna! Det blev sedan "små grodorna dans" av mig och J inför N och K som ville se hur det såg ut. Så vi ställe midsommarstången på en stol och dansade den berömda dansen!

Självklart hade vi inte glömt den största tradtionen av de alla! Plockandet av de 7 blommorna!! N och K ville inte vara me på det, så jag och J gjorde det själva. Gummistövlar på och ficklampa i högsta hugg. N och K kom med som fotografer så vi fick en hel del bilder. Vi sprang runt och försökte hitta blommor samtidigt som vi gömde oss för polisen... Klart att det blev svensk musik på högsta nivå också, inget som tyskarna gillade.. Vadå våran dag eller hur! Här kommer lite bilder!! Enjoy!!
           
3. N, jag och J skulle ta kort me jordgubbar i munnen.. J råkar spota ut sin.. haha!
6. Min och J jakt på blommor har börjat!
8. Hittade en riktigt stor vattenpöl så passade på att hoppa i den också!
10. Mina 7 blommor, okej det är 9 där, men kunde inte bestämma mig. Men nu är två borta iaf =D så det är rätt!
12. N lånade min sverige tröja, ser hon inte lite svensk ut =D K sa att om hon blir svensk så skulle hon inte prata me henne längre.. Ska man ta det som en förolämning, hmm.. =)

Talk to you later <3

Glad midsommar <3

GLAD MIDSOMMAR SVERIGE!

Idag ar det midsommar hemma, och varldens underbaraste dag. Det regnar har jag fatt hora, men samtidigt varfor inte.. Det har val blivit som en traditionerna nu? Regn, midsommarstang, femkamp, jordgubbar och allt sant. Inte skulle det val vara samma sak om man inte hade lite regn? haha, eller sa ar det bara min skadegladje som pyrar ;) 

Nu sitter jag har pa andra sidan jorden, och far hora allt skoj som hander hemma.. Jag alskar midsommar, basta tradtionen som vi har i Sverige tycker jag. Haller ni inte med om det =) Sa at lite jordgubbar och allt sant for mig nu ocksa! Promise!! <3
Jag kommer inte gora sa mycket idag for att fira midsommaren, utan det blir bara ut att plocka mina 7 blommor =) ska tanka pa er dar hemma da! Sa far vi helt enkelt se om jag drommer om min prince charming... Who knows... =)

Min midsommar har borta ser ut sa att vi har thunderstom i hogsta grad. Sa har skrev National weather service:
" This is a dangerous storm. Seek shelter inside a sturdy building and stay away from windows!"
Kanns kanske inte sadar jatte bra.. hmm.. Nu ropar barnen, skriver lite senare om min USA midsommarafton!

Talk to you later <3

 Min midsommarstang  och svenska flagga

  
Ni ser ju varat otroligt braiga vader, sa vi kanske ligger pa samma da =)

Onsdagens upp och ner

Dagens diss: Fick ingen middag idag igen.. Var nere i lekrummet, nar D och H kommer nerspringandes pa jakt efter glass.. Fragade om de hade atit middag och svaret blev ja... Kul.. Middag idag? En macka for det var det som var kvar...

Dagens Hiss: Tog med mig barnen till Walgreens for att hamta ut bilderna som jag har bestallt, sa har kunnat sitta me scrapbooken ikvall... En annan hiss som jag maste skriva ar att barnen alskar mina svenska pannkakor! Hur bra ar inte det pa en skala, se jag ar inte sa dalig pa att laga mat =D

Ibland kanns det skont att fa bli uppskattad



Ibland ar det skont att man far kanna sig lite uppskattad, saknad och alskad.
Det var precis dom kanslorna som man fick idag av D. Hon ar min lilla angel, men samtidigt mitt monster. Hon sviktar aldrig fran min sida, utan haller sig hela tiden tatt intill mig, som om hon inte vill forrada mig genom att vara me nagon annan. Det var som idag nar jag och D bestamde oss for att stanna kvar och titta pa H simlektion. Vi traffar da pa deras gamla Nanny K, och hon forsoker fa D over till sig hela tiden, men D gar genast till mig och visar var lojalitet finns nagonstans. Roliga ar bara att hon sager det ocksa till henne =)
Sen var det igar som jag behovde ga pa toa, och D vill komma med in pa toaletten... Fragade om hon tankte stanna kvar inne pa toan och hon svarar glatt yes... Ursakt.. "Go and see what your dad will make for dinner, and come back and tell me."

Eller som nar jag kom tillbaka fran Sverige, och jag ligger i sangen och hon kommer inrusandes in i rummet och forst tittar hon bara pa mig, ler jatte stort och sen slanger sig upp i sangen for att ge mig en kram och lagga sig pa mig... Det kandes skont att komma tillbaka till faktiskt.

Vart tydligen den raddande angel idag ocksa, Mrs K hade last sig ute och visste inte vad hon skulle ta sig till. Fick stanna hos oss, slangde over ungarna, lanade telefonen och allt sant.. Fick man lite tack dar ocksa =) skont att kunna vara till nytta ibland =)

Några av bilderna från Sverige

Jag sitter här nu och väntar på att orken ska komma till mig, så jag kan byta om och sen fara till gymmet me N. Så kom jag på nu att jag har ju inte skrivit någonting eller visat några bilder på när jag var hemma nu ju! Så tänkte att det kan jag ju lika gärna göra nu =D


E, J och min middag i våran väldigt mysiga koja!


Min ena älskade lillasyster E <3


ÖVERRASKNING <3


En av väldigt få bilder som togs under slutskivan senare på kvällen. Bra bild? nej inte någonstans!


J kom över innan hon stack tillbaka till lumpen och firade att vi båda fyllt 20


20 års party, och J försökte agera grillmästare, vet inte riktigt hur det blev med den saken :p haha!


Jag blåste faktiskt ut alla ljusen på en gång!


Hann även med att vaxa S mage och färga mitt hår rött igen!


Följde me och sa hejdå till J och S när de stack till Italien


M och jag, min sista kväll hemma!


A och jag bestämde oss för att åka och bada också! <3


Jag hade tänkt att hoppa ner en andra gång, men då började A att skvätta på mig!!


Hann även med en sväng ut till Sala me J och P. Underbart att komma dit ut igen!

Sådär det blev en hel del bilder tagna under de här dagarna, och det här är bara en del av dom, så lägger upp lite flera senare istället =)
Vad hann jag med under veckan egentligen? Studenten, utgång med världens goaste människor, 20 års party, koja byggande, årets första dopp, Sala, grillning, hann träffa några nära och kära, med mera.. Dagarna som var, var toppen, finns inte så mycket mera att säga <3

Long day, but everything can change..

Vaknade runt 05.22 av att jag tror att jag hör något som låter utanför fönstret.. Men det kommer inte igen, så självklart tror jag att jag bara har inbilat mig alltihop, så försöker somna om.. Då hörs det igen! Skit hård knackning på fönstret.. Det är J som har låst sig ute och behöver komma in igen, och vill att jag ska öppna min dörr åt honom.. Bara att försöka somna om de 25 minutrarna som var kvar av min "sovmorgon".

N och D kom över igår, och vi bestämde oss för att sticka iväg till Target, för att försöka få byta min kamera. Jag fick det, men fick inte lika mkt pengar tillbaka på grund av att den var öppnad.. Självklart måste man ju öppna den för att märka att den är kass!! Surt, men nu letar jag för fulla muggar efter en ny kamera.. Några idéer? Jag såg på internet en Canon, model SD770IS.. Vad tror ni om den?

Vi skulle iväg till poolen idag, men vädret säger nej till det. Så H och jag har spelat WII nu hela morgonen, och han blir skit sur när det inte går så bra för honom.. Men när han vinner på en bana så spelar vi samma bana hela tiden tills han förlorar igen..

Usch, nu ropar han! Vad ska jag ha för ursäkt nu.. Jag har redan använt att jag var tvungen att gå på toa, tvätten.. hmm.. diskmaskinen måste tömmas, den tar jag :D
talk to you later <3

I'm back...



Klockan är 23.05, och egentligen är det dags för sömn, men jag tänkte bara skriva och säger att jag lever.. Jag är tillbaka i Chicago, utan krångel från flygplanen den här gången... Trots att min största önskan var när jag stod där på arlanda lördag morgon, att flyget skulle vara inställt.. Sån tur hade jag tydligen inte...

Kan ju uppdatera er om mina sköna små arbetstider, så ni kommer nog inte höra så mycket från mig nu..
Lördag (Samma dag som jag kom hem): 18.00-22.00 (lagom med jetlag där alltså.. shit...)
Söndag: 17.00-22.30
Måndag: 06.00- 17.00
Tisdag: 06.00- 17.00
Onsdag: 06.00- 17.00
Torsdag: 10.00-17.00
Fredag: 06.00- 17.00

Jag har massor att uppdatera om, men det får bli imorrn för jag är riktigt trött nu kan man säga =)
Kul att se er där hemma var det iaf! <3

Bilden är tagen när jag och A var och badade i torsdags, flera kommer upp senare ;)

Janine, this is for you, hahah! Sorry



Det är sjukt mycket som händer hela tiden, och man hinner liksom inte riktigt med i svängarna heller..

J åkte till Italien imorse, och jag och M bestämde oss för att åka upp till Skärholmen för en "liten" shoppingrunda! Hittade en mängd med saker, saker som jag kommer att lägga upp bild på senare för nu ligger allting nerpackat i resväskan igen... Innan vi stack upp, så hann jag även klippa S. Sorry J men han var bestämd, och du behöver inte oroa dig! Det blev snyggt, har nog upptäckt min dolda talang! haha!

Hann även över till L en liten snabbis, underbart att träffa dig tjejen <3 Skönt att få prata av sig lite! Tack för allt verkligen! Jag orkade inte mycket igår, jag kände att jag ville vara på topp för J skull när det var hennes sista kväll hemma på länge, men jag kunde och orkade inte. Jag hade så mycket i kroppen då, och jag visste inte vad jag skulle göra. Med detta + att veta att man ska tillbaka till helvetet, gjorde inte kvällen någe vidare lyckad. Men J och jag låg sen i sängen och bara visste att vi hade varandra i vått och torrt. Så som det ska vara <3 together and apart!

Här även glömt att berätta att jag och min älskade A sågs igår, och fick den otroligt braiga idéen att åka och bada! Underbart!! Sjukt kallt, men vad gör man inte! Har saknat dig något enormt tvillingen min, och det var såå skönt att få träffa dig igen!!

Nu ska jag upp om några timmar.. Flyget lämnar enligt planerna arlanda 07.45, så ni kommer höra från mig senare på andra sidan!
Talk to you later, and love you all <3

Tillbaka i verkligenheten, önskar att man kunde stanna, iaf ett tag!



Jag är alltså tillbaka i Sverige, och känslan är blandad. Det är så underbart att vara hemma på så många vis, men samtidigt kommer det bli så otroligt jobbigt sen där på lördag morgon att åka tillbaka..

Som de flesta vet så har jag hostat en hel del, så igår stack jag iväg till läkaren och han gav mig två olika hostmediciner, tabletter för att mildra och sen nässpray.. Skönt förråd jag kommer tillbaka med.. haha! Sjuka är bara att ena hostmedicinen innehåller 96% alkohol i, och 2,5 mg morfin i varje 1 ml (jag ska ta 10 ml)... Denna ska dock bara tas på kvällarna, och jag förstår varför.. Vaknade upp inatt och skulle gå på toa, och det kändes som att man hade druckit en hel hög me shoots innan...

Har i alla fall hunnit med en hel del här hemma, grillfest me vännerna igår och tårta blev det också =) sen har det varit Sala me P och J, träffat en massa vänner och så såklart massor med olika besök på diverse ställen. Det skulle även bli så att jag skulle träffa R för att få mina favoritbyxor, men det visade sig nu att han har blivit sjuk (den jäkeln) så det kanske inte blir så nu.. Vem går o blir sjuk nu liksom? haha!
Men men, ska ner till stan snart och fixa lite saker, och sen träffa M, det var ett bra tag sen man träffade han! Så det ska bli grymt!

Talk to you later <3

I'm back in Sweden

JAG ÄR HEMMA I SVERIGE!!

Enda sedan en tid tillbaka, så har planerna varit att överraska J på studenten! Hemligheter har smidits och det är inte många som har fått veta om det. Just för att man har varit rädd för att hemligheten skulle läckas ut och allt skulle förstörars. Så jag tog flyget från Chicago torsdag eftermiddag, och det beräknat till att jag skulle komma hem 1 timme och 20 minuter innan utspringet i skolan. Mitt flyg vart försenat 6 timmar, vilket betyder att jag missade nästan allting. Fick åka hem och ringa på dörren istället..

J öppnar dörren, står och gapar, sen skriker tydligen. Jag minns inte så mycket av det. Allt blev så känslosamt. J börjar gråta, P börjar gråta, M börjar gråta och jag springer runt och kramar alla i huset som kommer till dörren för att se vad all uppståndelse var om.
Utgång på kvällen,  något som jag måste skriva mer om senare, men nu är det kojbyggande som gäller med J och E. Vart ligger landet där man böjer bananerna, går på högt och det är tillägnat till dig D, haha!

Talk to you later <3


Så orättvist och inte kul alls!!!

Jag kan inte fatta det! Kan ni förstå att det är ett år sedan som jag stod där på flaket, skrek och var glad i studentmössan?! Det var ju vårat år, 89ernas år! Nu är det helt plötsligt 90:erna som tar studenten, och det är då man inser hur fort tiden har gått.
Det som är ännu mera orättvist är att jag inte får vara me!! A, M och L tar studenten idag, och var sitter jag? Jo på andra sidan jordklotet och skriver om hur orättvist det är och väntar på att jobbet ska börja igen!
Imorgon tar även J, och det är den största besvikelsen att inte få vara me där! Vi har varit med om så himla mycket, och nu händer något så stort och speciellt och jag kommer inte kunna stå vid hennes sida! Kort, självklart. Det har jag krävt i mängder, men är det verkligen samma sak?
Vi visste att det skulle bli så här när jag åkte, att jag skulle missa saker, och jag fattade det. Men samtidigt nu när stunden är inne, så känns det kasst. Riktigt kasst!

Ni ska iaf veta att jag tänkte på er där hemma under era små dagar, dansa, sjunga, drick och skrick för min del också! Skicka bilder, alla bilder ni har! Älskar er <3

Talk to you later <3


Säger ju det, det var jag som tog det! Men nu är det mina små syskon som gör det! Lev livet nu <3

Kommentar som man blev lite forvanad over

"I just have to say, that you have the prettiest hair I ever seen!"


Var inne pa starbucks nar jag fick den har kommentaren av en kvinna som stod bredvid mig.. Vet inte riktigt  vad som var sa fint me mitt har idag, hade en flata i luggen, och sen allt i en hastsvans bara.. jaja, alla har vi olika smaker!

Sleeep

Vem sa att det ar sommar, att det ar juni ute marker man inte ens av.. =/
Regnar och ar 44F idag, vad kan det vara, runt 7 grader kanske? L sa att det ar konstigt, trots att vi ar i Chicago. Att det brukar vara riktigt varmt nu.. Kanske kommer snart, vi far hoppas pa det i alla fall!

Fick mina telefonkort som jag bestallde har om dagen, sa kunde ringa hem bade till M och P nu.  Borjade med P och man horde hur forvanad han blev nar han horde att det var jag pa andra sidan luren.. Ni vet sadar att man kanner igen rosten, men inte vill saga vem det ar for det kan ju vara fel.. men det var de inte =)
Sen blev det M tur och vi pratade ocksa en hel del, hon blev inte lika forvand for hade forvarnat henne innan!

Na nu maste jag kila till Bibblan och lamna tillbaka nagra bocker, sen sa blir det till Starbucks, for att se om killen N tycker om ar dar, for har lovat att fraga hur gammal han ar at henne.. Sa jag far gora bort mig istallet.. Schyst va? Sa far min skull hoppas jag pa att han inte ar dar, men for hennes skull.. Okej da.. maste ju vara lite snall antar jag.,.

Talk to you later <3

Just det, forsov mig imorse ocksa. Hade stangt av klockan vid 7.03 (jag borjade jobba vid 07.30), nasta gang jag oppnar ogonen sa stod klockan pa 07.38! FAN va det jag tankte, sa satte pa mig mjukisklader, skyndade mig upp och upptackte att ingen var nere an! Sa ingen markte nagonting!!! TUR!!!

Sondagen i ren allmanhet

Dagen i ara, vad har jag hallt pa med? Ratt mycket om jag far saga det sjalv =)
Vaknade upp hos D, kunde inte vara hemma igar igen pa grund av att de hade middagsbjudning.. Vi tankte talta igen, men vi angrade oss. En varm och skon sang lockade alldeles for mycket for att vi skulle ga ut i kylan igen! Solen och den blaa himlen var det forsta man sag nar man oppnade ogonen, och D och jag for ner till Downtown for att forsoka hitta nagra saker.. 2 timmars shopping och vi sitter sen pa taget hem igen, jag en BH och ett par orhangen rikare. Kan ni tanka er mig, downtown och bara kommer hem me tva par saker?
Blev solning pa baksidan i nagon timme, maste fa lite branna nu! Och sen 2,5 film: A cinderella story, Mall cop och halva High school musical 3. Kande att det var dags att kila tillbaka runt 10 for att fa min skonhetssomn.. Kom precis pa dock, att jag inte har en blekaste om nar jag jobbar imorgon.. Bra gjort familjen att inte skriva ner det eller nat innan ni gick och la er... Far chansa!

GRATTIS PA MORSDAG MAMMA FORRESTEN <3