My darling is moving

Min älskade E flyttar idag till Örebro för att vara duktig och plugga. Det kommer att bli Puff kvar i Södertälje utan sin Piff. Det är som Musse utan sin pluto, te utan mjölk, en galen kväll utan kamera, haha aa ni fattar poängen. Kommer sakna henne något enormt, men som sagt, Örebro är ju inte så långt härifrån! Men vi hör överlevt flytt till London, flytt till USA. Så vadå, örebro är ju ingenting då!

Var även duktig och gick och hälsade på F och K. De är så otroligt gulliga, så fort man kommer dit så får man någonting att äta. De göder en =)
Det är hur gott bröd som helst som F hade bakat, det är finskt (självklart) bröd, glasspinne och allt sånt där. Man behöver inte oroa sig för att gå därifrån hungrig i alla fall =)

Så var det dags, steget ut i verkligheten, eller var det så man sa när vi tog studenten? I alla fall, börjar jobba imorgon, shit.. Är man nervös, lite grann om jag ska vara ärlig. Men ska bara jobba några timmar, då de ska visa mig hur jag ska göra allting och så. L kommer även och hälsar på runt lunch, så man får trevligt sällskap också.

Så mellan 10 - 14 är jag uppe i Stockholm och lever vuxenliv!
Have a great night, talk to you later <3


Jobb, jobb och jobb

Tog halv 8 bussen imorse, för att ta mig upp till huvudstaden på jobb intervju. J och jag kommer upp, hittar gatan med vad tusan var är det för nummer på stället då?
Ingen aning är svaret, och det blir så att vi ringer P som försöker att styra oss i rätt riktning. Jag säger att jag har HM bakom mig, att vi står på den sidan av gatan. Men då ser jag att jag hade HM på andra sidan gatan också =p haha, inte blev det rätt någonstans.

Men vi hittade till slut, och nu har jag jobb! På en japansk restaurang. Kanske inte världens bästa jobb, men det är alltid bättre än inget och plånboken blir glad = jag glad för jag får shoppa då =D


På vägen tillbaka så hoppade vi av vid Igelsta, för att jag skulle kunna gå in och hälsa på lite! Underbart kul att hälsa på G och K. Trodde dock inte att de skulle känna igen mig, men kul var det i alla fall! Och har lovat att komma tillbaka och hälsa på igen! =)

Question for you, how many shoes have I?

Alla säger ju att min stora passion, eller en av dem rättare sagt, är SKOR. Jag förstår inte riktigt varför.. Jag menar, alla har väl någon gång kännt att man aldrig kan få nog av ett par skor eller hur?
Man kan ju inte gå runt i samma skor till varje klädsel eller hur, haha! Det är vad S säger i alla fall, kan ni fatta det, en kille säger så ;) Underbart!

Om jag kommer tillbaka tll ämnet i början. När jag kom hem från stan idag, mötes jag av stora berg av skor. Eller ett berg var större än andra, och jag trodde att J hade slängt alla skor i samma hög medan jackor och allt låg i andra. Pekade och frågade vems hög av skor det där var, och pekade på den största. högen.

J: Din...

Jag menar, det kan väl inte vara så mycket. Det ser nog mera ut än vad det är..
Så jag ger er nu en fråga, hur många par skor tror ni att jag har nu?


Happy birthday babysister <3

Idag är det ingen vanlig dag, det är faktiskt J födelsedag, HURRA HURRA HURRA!
Förra året var jag inte hemma för att fira hennes stora dag, men denna gång var jag hemma för att fira henne!



Morgonen började med att M väckte mig runt kvart över 7 för att vi skulle sjunga för J, innan M stack till jobbet. Jobbigt värre att kila upp, men fick faktiskt gå och lägga mig direkt =)
M tyckte dock att jag och J behövde en powerwalk denna morgon i rask takt i minst 30 minuter, så vad hade vi för val än att gå upp och sätta på oss sköna mjukiskläder och kila ut?

Kommer ni ihåg det här bandet som jag köpte åt N när hon fyllde år? Jag köpte även ett till J och tvingade henne att bära det halva dagen, för glömde bort att jag hade det först, haha =)
P och L kom ner till middag, och jag och L gjorde världens godaste tårta (eller inte kanske...) Vi hade bananer i botten, sen ville vi ha någon chokladgrej i mitten, men det gick inte att smeta ut det över den mjuka delen, så allting blev i mitten istället och ingenting runt sidorna. Vi la snabbt över grädde för att ingen skulle märka något och fortsatte som vanligt.. Smaka gott borde den väl ändå göra, eller hur? Vi skrev även J 19 år med chokladsås, men det smetades ut som en enda stor röra.. Vad ska man göra? Hahah det är ju ändå tanken som räknas!

Nu är klockan massor och det är sängen som väntar på mig. Jag har ännu inte kommit ur mitt jetlag ännu så kan inte somna förrän runt 02... =)






Home in Sweden

Hur skumt är det på en skala, att sitta här i soffan hemma, höra svenska vart du än går och bara göra precis vad jag vill under dagarna?
Jag är hemma, jag menar, verkligen hemma i Sverige igen..

Igår åt jag en efterlängtad lunch tillsammans med min älskade A, och senare på kvällen blev det Trike åkande med M. Då jag är den som inte är trött under kvällarna nu på grund av jetlaget, fick även jag äran att åka och hämta J från flygplatsen! =) gjorde ingenting alls.

Jag ser det som positvit att man är så pass pigg under kvällarna som man är, jag har ju massor med tid för annat som man varken har lust eller tid att göra under dagen. Så varje kväll nu sen jag kom hem (2 eller så) så har jag stängt in mig på rummet när alla andra går och sover, för att städa och fixa iordning mitt rum. Hur bra är inte det liksom? Sen runt 02.00 tiden, ger jag upp och inser att det kanske är smart att i alla fall försöka sova..



Nu är det lite annat som lockar än att sitta här framför datorn, men ville ge er en liten uppdatering om att allting gick bra och att jag överlevde den skakiga flygturen hem, dryga tyskar som bara snackar tyska med en, och skit tunga väskor.
Just det, när jag kom ut där från flyget, med mina väskor och allt så står M och E med en stor skylt me bild, ballonger och tutar i såna där tutor. P står och fotograferar..  Om vi säger så här, inte var det svårt att hitta dem i mängden... =)

Sista dagen

Sista dagen har i familjen. Jag vet inte hur det kanns om jag ska vara arlig. Jag menar, jar ar riktigt glad over att jag inte behover jobba nagot mera, men jag kommer sakna livet har. Mina vanner och allt.
Mitt plan lyfter klockan 18.07 fran Chicago och landar forst i Munchen pa tisdag, stannar dar i tre timmar och sen vidare till Arlanda. Jag kommer att landa 15.15 i eran tid =)

Just det, sagan om mig och A ar nu over ocksa, sa ni behover inte undra mera om det heller. Jag aker ju som sagt hem och det finns inte sa mycket mera att saga, utan att han borde satsa pa tjejen som tycker om honom istallet pa badet.. Hon bor ju i allafall nara. Vi ska halla kontakten i alla fall, och han sager att han verkligen ska komma till Sverige nu i var nar han ar klar me skolan. Sa vi far val se.


Gårdagen i ord

Gårdagen hände mycket. C kom över under kvällen för att lugna mina nerver med lite drinka och chips. Pratade en hel del, och hon var kvar när  A kom lite senare. Alla 3 satt ute på verandan i mörkret och pratade i några timmar, tills C bestämde sig för att åka hem och sova. Ensam med A.

Hahha underbara J, ringde som bestämt, så vi kunde prata lite på svenska och ingen skulle förstå vad vi säger. Tack söti <3
Egentligen hade jag ingen anledning att oroa mig, han är hur trevlig som helst och lätt att prata med. Att hans brorsa ringde och var hur full som helst gjorde inte saken bättre, då han var tvungen att sticka och rädda honom undan föräldrarna.. Vi ska ses vid poolen idag istället.
J kommer med oss, så det blir kul! Så får hon träffa honom också. Men det är så himla typiskt mig, att träffa såna underbara vänner och kille när man ska åka hem.

Ni som har missat det, jag åker imorgon! Och känslorna är verkligen upp och ner nu för det. Jag menar, jag vill verkligen hem och så, men samtidigt inte för att nu har man träffat N, C och A. Vänner som man verkligen vet vart man har!


Nu kommer J. Talk to you later <3

Hemska hejdan

Kan ni tanka er att idag var jag nere Downtown for sista gangen! Att sitta pa detta trakiga tag, att ga runt i staden som man alskar, affarerna som vi inte har hemma, manniskorna och maten. Det borjar bli sorligt nu kanner jag. Samtidigt som jag vill aka hem, sa vill jag det inte. Det ar sa mycket som hander nu som jag vill stanna kvar med..

Ska ivag och traffa F nu pa starbucks for att saga hejda till henne, senare under kvallen kommer kanske A hit for att halla mig sallskap. Fruktansvart var det igar nar jag var tvungen att saga hejda till N. Hemskaste hitills faktiskt, usch for det!

Na nu maste jag kila ivag for annu ett hejda!
Talk to you later <3

What can I really say..

Det känns som att jag och A är allas dokusåpa här borta
. Alla snackar om det, och alla försöker hänga med i vad som händer på den fronten. och det har ju blivit en liten saga här på bloggen..
Idag ropade han till sig mig, och frågade vad jag skulle göra idag. Om jag ville komma på festen som alla lifeguards skulle på. De skulle vara samlas och ha lite kul, och han tyckte att jag skulle komma. Tog med mig N, och vi hade det faktiskt kul. Det var annorlunda, men kul. Men han är ju så otroligt lång, han är tydligen 6.6". Jag är 5.7"...

Vi skickade lite mess under kvällen innan vi drog iväg till dem, och ett av smsen löd så här:
"well.. When ever I was stuck coaching swim team I would see you and think how it would be much more fun to be talking to you :) "

Sådär, nu fick ni något litet att se =p

P, N och jag åkte iväg imorse till Pancake house och senare vidare till minigolfen. Det var hur kul som helst, särskilt då jag vann =D vad hände liksom?
Talk to you later <3


Baseball game and talk

Kom precis hem ifrån någonting riktigt amerikanskt.. Baseball game! The Cubs spelade, och shit va kassa de va. De förlorade mot Philly med 12-5, och mer än hälften gick innan matchen ens var slut.
Men nu har man gjort det också, tillsammans med P. Riktigt kul och speciellt var det iaf! Bilder kommer senare!

Poolen idag igen, och denna gång ropar A ut Hey Patricia. Hade inget gömställe att gömma mig på, jag var den enda runt omkring så det måste ha varit jag, så jag ropar tillbaka och vi ställer oss och snackar ett tag. Om blickar kunde döda, så skulle jag varit död nu av många av tjejerna där borta. P har bestämt sig för att byta yrke till papparazzi då han försökte ta smygbilder på oss.. Vet inte riktigt om det lyckades så bra.. Haha, men aa!
Han trodde jag var från tyskland för en av killarna jag snackade med igår hade sagt det till honom. Det slog mig inte förrän senare det han hade sagt, och att det betydde att de snackar om en.. SHIT...

Imorgon blir det poolen igen, får se om han är där. Tydligen är han pool mananger och behöver inte vara där hela tiden, utan tittar in när han känner för det. Skönt jobb. På morgonen blir det Pancake house och minigolf, om inte tröttheten har tagit över totalt. Senare på kvällen troligtvis det stora Woodfield mallet.

Talk to you later <3


Downtown med N och P

Happy birthday to N, Happy birthday to N! Happy birthday dear N, happy birthday to you! <3

N hade som sagt sin 20 års dag idag, och fick då ledigt för att tillbringa dagen downtown med mig och P. Så vi gick, och vi gick och vi gick lite mera för att visa P allt som man bara kan se här i Chicago.  Runt 530 bilder togs under kvällen och vi gick konstant i flera timmar.
Det blev sears tower (numera Willis tower), Millenium Park (allt som finns där), Navy Pier, Följde beachen runt, Water tower place för shopping, Hancock building (96 våningar) för utsikts bilder och öl för P (Något som man tydligen bara måste göra =)
Sedan min och P present till N, middag och dessert på Cheesecake factory! MUMS!!

Absolut roligaste var när servitriserna kom med våran cheesecake och skulle samtidigt då sjunga Happy birthday för N. Bara det att hälten av dem sjöng Lina istället.. Men hennes kommentar när hon såg dem komma: Oh no, oh no, oh no!
Hon hade funderingar på att gömma sig under bordet, men hade inte tid att göra det.. Hahah! Jag köpte henne även ett band som hon kunde dra över huvudet, och där det står Birthday girl på. Så alla vi mötte ropade Happy birthday efter oss..

Bilder kommer komma i mängder imorgon, då min kamera dog och jag behöver ladda batteriet innan jag kan föra över bilderna!

Just det, A har tagit kontakt nu. Talk to you later <3


Pappa ar har i Chicago!

Min uppdatering kommer inte att vara den basta under den har veckan, da min alskade pappa ar har och besoker mig!

Idag vaknade vi tidigt upp utav att hela familjen sprang runt i huset runt 06.15 imorse, sa inte blev det mkt somn heller! Men  vi hade anda stallt klockan pa 8 for att kunna ta taget till Central Street for att hyra bil. Vi kommer dit, och vad sager dom! Jo, vi har inga bilar inne tills pa tisdag! Tisdag liksom, da har ju halva veckan redan gatt!
Han som pratar med oss var overtrevlig och fragade om han kunde kora hem oss, for han kande sig taskig som inte hade nagon bil. Han ringde runt till alla mojliga stallen, och till slut fick han napp i Glenview. Sa det blev en langpromenad tillbaka till Wilmette och tagstationen for att hitta en taxi.. Hittade en och till slut befann vi oss pa pannkakshuset for att ata frukost/lunch med varan hyrda bil. Tiden hade helt plotsligt blivit halv 1 nar vi ar klara, och vi bestammer oss for att sticka hem och gora oss redo for POOLEN!! 

Det ar sa varmt ute idag att det ar sjukt! Imorgon ska det bli annu varmare, sa det blir ytterligare en pooldag. Har nya nyheter om A.. Oj oj oj sager jag bara. Alla snackar om mig och han pa badet just nu. Det ar sjukt och skumt. Alla vet vem jag ar och alla gar runt och snackar om det. S, en lifeguard och simtranare till J, L och E berattade for dom att A tycker att jag ar hot.. De springer genast till mig och berattar, och efter det springer L fram och tillbaka till olika personer (lifeguards) och fragar om namn och nummer. Det slutade med att hon ger mitt nummer till en av tjejerna som jobbar dar, och sager att hon ska smsa det till honom. Eller hur att hon kommer gora det, da hon ar en av dom som gillar honom... 

L kom aven fram till mig och sa:
L: Patricia, have you notice a boy starring at you like all the time? Thats A..
Do you think you will like a boy named A?

Hahah jag menar, vad ar det for fragor liksom! haha, hela tiden ligger Mrs L och pappa bredvid. Mrs L skrattar och har sig och pappa han ligger och suckar.. 

Na nu ar det sangen for mig, och imorgon ar det upp tidigt igen for att gora.. Ingenting egentligen! Kan vara skont det ocksa! 


En dag vid poolen, inte som alla andra

Det ar helt otroligt att jag och N overlevde dagen igar. Mammorna bestammer, att vada, det ar klart de kan ta me sig 7 ungar till poolen. Varav en fortfarande ar i bloja...
Det som ar har da, ar att varken N eller jag har nagonsin bytt bloja i hela varat liv.. Men okej, sa farligt kan det val inte vara.. Vi ska inte vara dar sa lange, sa hur mkt kan hon bajsa egentligen?
Jo, den fragan kan jag svara pa, 5 GANGER!! O inte att det var vanligt bajs eller hur det var rinnande! Ackligt!!!

Nar detta hande och jag skulle kolla henne, sa var det bajs over hela ungen under baddrakten. Tankte min tanke, sa som sa manga ganger for. Ska jag skita i det, o kalla in N och gora det istallet.
Sen kom mitt vuxna jag in, fortare och fortare nu for tiden.. Hmm, vaxt upp kanske, vad vet jag?

Men seriost, fem ganger pa vada, kanske 2 timmar. Forsoker fa N att gora sista gangen, men H bara skakar pa huvudet, sager mamma och pekar pa mig.. usch, jag forsokte iaf! Tydligen blev jag aven N hjalte denna dag!

Hemma igen, jag ar off. J tog barnen och gick och at middag utan att saga nagot till mig. Sa sitter hemma hos Mrs D och vaktar H tills de kommer hem igen. Annu ett blojbyte... Vad fan unge, hall dig!!
Nar de kommer hem, skrattar de at handelserna, ojar och har sig for att de slappte ivag henne med mig, JP gav mig 40 dollar for besvaret! Ha, 40 dollar for att byta bloja 6 ganger och sola. Inte illa, men det var ackligt, sa kanske vart det. Sen blir de helt chockade nar jag berattar att J stack ivag utan att ens fraga mig, sa fick ata middag me dom och Mrs L..

Ikvall kommer P!!! <3


Planer för mig och the lifeguard

Sitter här i N säng, och väntar pa att hon ska föna klart haret, sa jag far se hur det blev. Har färgat hennes har lite blondare ikväll, sa jag hoppas pa det bästa för min egen skull! Haha! Hon färgade mitt har i mandags, och missade lite vid harfästet sa det ser lite kul ut, men har ett paket kvar, sa far väl ta den ocksa! =)

Poolen idag igen i nästan 4 timmar. Underbart jobb man har ibland när man bara behöver ligga ner och spana pa killarna som jobbar. Nu har jag fatt höra annu mera saker about the lifeguard.. Han heter tydligen A, och har försökt att prata me mig flera ganger, om man lyssnar pa tjejerna. E och J har nu fatt för sig att jag ska bli tillsammans med honom, och sitter och sjunger Patricia, and A, sitting in a tree.. KISSING... Fun huh.. De har gatt runt till alla nu och berättat denna "goda" nyhet.. K, J mamma, tycker att det är en väldigt bra idé. Men att jag nog inte behöver nagon hjälp med att hitta nagon om jag har fatt han pa kroken, för alla mammor vid poolen tycker han är skit snygg..

So, om jag lyssnar pa tjejerna sa tycker han om mig, och har försökt att prata med mig flera ganger, kollar pa en hela tiden. Det var som idag tydligen, vi var inomhus, jag och N med vara barn. Jag sitter pa stolen med D bredvid mig och N ar i poolen. Han gar förbi för att ga ut igen, men maste ga uppför nagra trappor, när han väl gör det, sa kollar han bakat för att kolla pa mig tydligen, och nästan snavar pa sig själv. N höll pa att dö av skratt och jag som vanligt ser ingenting..
Men vi gjorde inte bort oss idag som vanligt iaf! YEAY för oss!

Sa vi far se vad som händer imorgon nu, tjejernar och N har planer, och K är inblandad nu ocksa.. Jaja, jag har bara nagar dagar kvar nu...
Talk to you later <3


fy fan vilken skit dag

Helt seriost! Jag dor!! E och H ar sa grymt odragliga jus nu och jag klarar det inte! Man kanner sig sa elak och jag vet att de tycker att jag ar det just nu, men de puschar pa gransen nu alltsa!
De vet fan inte vad ett NEJ ar, och inte blir det battre av att de tjatar om glass, godis, tuggummi och sana saker nar de  vet att de inte far det, och jag kommer att saga NEJ!!

Ursakta, behovde bara lufta av mig lite! D sover, och nar hon vaknar drar vi troligtvis till poolen, fy fan va less jag ar pa det har nu!!
Allt maste vara battre an den har dagen!


Mandag morgon igen..

Mandag igen, betyder.. usch jobb igen.. Idag, eller rattare sagt, hela veckan, jobbar jag 9 timmar varje dag. Just for att pa fredag kommer min alskade pappa hit!
9 timmar alltsa, det betyder att jag borjar jobba nu vid 09.00. Ingen aning varfor, da L sticker till jobbet runt 11 tiden. hmm.. Lata ar vad manniskorna ar har.

Downtown med N igar, skulle traffa nagra nyfunna amerikanska vanner, men varan feststamning blev som bortspolad av ett sms fra N hostmom. N blir nervos och lessen och vi bestammer oss for att sticka tidigare.. Gommer oss hemma hos mig, och vi berattar allting som hande for L, och hon kommer med goda rad som jag tror kan hjalpa N nu idag nar hon ska prata me K. Good Luck hon!



Bilden ar tagen nar jag och J var pa Lincoln park zoo for nan vecka sedan..
Maste kila, talk to you later <3