Another day has come to you

?sa

Idag är dagen då Å fyller 18 år och får gå med i klubben med oss andra! Grattis tjejen <3

facebook, oh my god...

Jag fattar absolut ingenting av facebook! Hjälp mig någon. J har lyckats få in mig där nu och hokus pokus händer massor och mailen får nya mail hela tiden om det :/ Alla säger att man fattar allt efter några dagar, men hallå hur ska man kunna göra det? Tack och lov har K ochF erbjudit privatlektioner till mig :D thank you, I promise I will need it...

Christmas again and you know it

Som det brukar göra nu för kvällarna så faller snön ner och julen börjar verkligen komma närmare och närmare känns det som. Dagen i ära tillbringade man i Nyköping för att försvara vårt skol-sm guld. Vi spelade 3 matcher och om vi säger så här motståndet var verkligen inte det bästa. Vi vann alla tre matcherna med 4-0, 10-0 och 11-0... De sista två matcherna var skolor som bara plockat ihop några stycken, i vardera lag så var det ungefär 4 stycken som verkligen spelade annars var det simmare, handbollspelare, fotbollspelare m.m... Men vi gick i alla fall vidare och det är ju det som betyder något.

Helgen som varit gick hur fort som helst, men det brukar ju helger ha en tendes att göra tråkigt nog. Den var i alla fall helt okej. Den fick innehålla en myskväll, match och jobb.. En rätt händelselös helg, men ack så skönt det var där på lördagen att bara ta det lugnt och få sova!

Not to late

I'm holding on your rope,
Got me ten feet off the ground

I'm hearin what you say but I just can't make a sound

You tell me that you need me
Then you go and cut me down, but wait

You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around, and say...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late


I'd take another chance, take a fall
Take a shot for you

And I need you like a heart needs a beat
But it's nothin new

I loved you with a fire red-
Now it's turning blue, and you say...
"Sorry" like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late


It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
It's too late to apologize, yeah
I said it's too late to apologize, yeah-

I'm holdin on your rope, got me ten feet off the ground...



One republic - Apologize

Shopping online

Som ni alla vet så ÄLSKAR jag shopping, det är ett faktum som jag aldrig kommer kunna komma ifrån, men det gör ingenting alls! Men nu är det ju så att man egentligen måste ha tid för att kunna gå ner på stan och försöka hitta något. och det betyder att man behöver? Jo, tid såklart. Tid är någonting som jag har rätt dåligt med just nu. Så därför blir jag såå otroligt glad när man kan sitta hemma i stolen, klicka in sig på H&M hemsida och kryssa för det man vill ha och få det hemskickat! Är inte det den bästa idén som finns just nu. Dessutom om man beställer det innan den 17/12 så får man hem det innan jul! Smarta grejer det där...

The future is almost here

Äntligen är det fredag och det betyder HELG! Det betyder flera dagar med att bara vara och ta igen den sömn man har missat. Kvällen till ära ska man tillbringa med F, sitter och väntar på att han ska ringa på dörren nu efter att han varit och tränat. Sen får vi se vad vi hittar på för roligt!

SACO- mässan har tusen möjligheter att visa och man har någonstans i vimlet en framtid, men hur ska man veta var och vad man ska bli? Jag, J, J och B tog en massa kataloger, som jag vet att jag aldrig kommer att läsa just nu men det känns ju bra för stunden i alla fall, och knallade runt och hittade en massa saker och se och höra.Vem vet kanske är någonstans av alla de där platser om något år... Läskig tanke, för det känns som att man måste bara så smart av att gå på någon högskola/universitet. Är det så??

Give me some hope

Jag har inte varit på bästa inspererande humöret att skriva någonting, men det kanske blir ändring på det snart. Hoppas verkligen, verkligen det för det här är inge kul längre!

Läste på aftonbladet att det ska komma snö på fredag :D längtar! Vill åka pulka snart och ha snöbollskrig. Och allt annat skoj man kan göra! Det blir så mysigt med snö utomhus också, man sitter inne i soffan uppkurad med en filt och dricker te med en massa ljus och annat. Fast i och för sig finns det mycket dåligt med snö; skotta, halka och slask... men sånt bryr vi oss inte om, det finns positiva saker också med det, tex. man får träning av skottning ;) där ser ni!

Imorgon ska jag jobba på Sverige -Lettland matchen, ska vara på råsunda vid fem så det blir en lång lång dag och kväll och sen kommer jag vara såå trött som man bara kan :)

I'm in focus of eveyones eyes

Det här var det aboslut roligaste jag gjort på väldigt länge! Trots en tidit morgon igår så blev det värt det, och idag blev det ännu roligare! Visningen gick skit bra både igår och idag, speciellt idag då alla visste hur man skulle gå och man hade ett hum på vad som väntade framför sig. Känslan att gå ut på scenen och höra alla skrika till en var otrolig. Det går inte att beskriva. Man måste vara med om det för att förstå.

Ikväll händer ingenting särskilt utan jag tror det blir en tidig läggning och ta igen lite sömn som man har missat de senaste dagarna. Imorgon kväll blir det hockey också med A, ska bli skoj att träffa dig igen tjejen. Skolan har tydligen skaffat biljetter till alla, så varför inte liksom? Får hoppas att SSK spelar bra och inte som de gjorde förra matchen vi var och såg.

How did we change?

Imorgon ska jag upp halv 5 för att ta bussen halv 6 för att hinna upp till Enskede till 7.. Detta kommer bli en lång och oerhört stressig dag. Senare är det två träningspass som gäller.

Katastrof så det stänker om det

Färgen som mitt hår fick till visningen blev en KATASTROF, shit alltså! Det blev inte rätt någonstans för vi fick fel färg och så vidare, men som du är så ska jag få komma upp igen imorgon så kan vi förhoppningsvis fixa det så det blir bra.

Säger som F sa:"Mössa är en väldigt bra uppfinning." Det är så sant som det är sagt nu alltså.


The weekend is gone

Kom hem från Borås för bara någon timme sen och jag säger  åh det att det är inte en fördel att ha långa ben när man ska åka i bil i flera timmar... Fast satt ju i och för sig i mitten så M och P fick ha mina fötter framme hos dem då jag kunde sträcka ut mig lite...

Helgen, vad ska man säga? Det var verkligen super att träffa alla igen och det känns inte alls som att vi hade missat tre år med varandra. Allting var precis som förr, enda grejen jag verkligen kom att tänka på var att den här familjen är så lik SVENSSON SVENSSON som det bara går. J är precis som Gustav! En diskution som kom upp vid matbordet kvällen vi kom var att aldrig J kan ta hem några tjejer som han träffar till huset på grund av att J är sååå pinsam! Nu kanske det här låter jätte förvirrande men det är så att både pappan och sonen i huset börjar på J. I alla fall så förstår ni nog inte det här nu, men vi som var med fattar och det var grymt roligt.

Snöstorm på vägen ner och även när vi kom hem så upptäckte vi att snön låg kvar på marken. F är tråkigt nog och säger att snön kommer vara borta imorgon bitti. Inte då, eller? Vem av oss kommer få rätt nu då? :)

Det ska bli skönt i alla fall att få sova i sin egna säng i natt, då man första natten sov på en oerhört hård luftmadrass med massa knölar på, andra natten blev det på en bäddsoffa och sen i bilen. Ska inte klaga, men sängen hemma är alltid bäst!

Sitting in a tree

Sitter som vanligt denna fredags förmiddag i biblioteket i skolan och väntar på att vår lektion ska börja igen vid halv 1. B sitter vid min sida och letar efter bilder på knäskador. Jag borde egentligen sätta igång jag också och försöka hitta lite fakta om M och hennes sjukdom, det jobbiga är då att jag inte vet hur man stavar namnet och där av är det väldigt svårt att kunna hitta fram till rätt fakta... Jag som hade tänkt vara lite aktiv nu, tråkig som denna dag är, grått och trist är vädret och vi väntar oss tydligen ett snöoväder ikväll. Har lovat F att vi ska köra försiktigt och det ska vi!

Fick beröm av G igår på träningen och det kändes underbart. Fast det gör det ju i och för sig varenda gång man får lite beröm om någon. Han sa: "Du är  väldigt duktig, vet precis var bollen är och har bra rörelse. Det enda negativa med dig är att du är för glad, du borde bli lite agressivare." Jo, jag vet har fått höra det några gånger, men tränar på det :)

Snart är det dags att sätta oss i bilen och fara iväg.

And the sun goes up again

Insåg att jag inte var allt för glad när jag skrev mitt senaste inlägg, men man har inte alltid bara toppen dagar utan det kommer även några sämre. Det var en av mina.

Vet inte riktigt om det finns något som är värt att skriva om som har hänt, men i helgen sticker vi ner till Borås och hälsar på C och hennes familj. Vilket ska bli skit kul för det var 1000 år sen vi sågs sist, näe men fyra säkert. Men det känns verkligen som 1000 för grymt mycket har hänt sen dess.

Sitter i fotöljen nu och bara tar det lugnt innan M kommer hem och jag måste följa med och handla...

I wish...

Jag önskar mig tillbaka till den kvällen där allting var och verkade så okomplicerat. Där man inte behövde tänka efter vad man gjorde och hur man skulle göra efteråt, där man bara levde för stunden och glömde bort allting annat som var runt omkring en. Den kvällen vill jag tillbaka till.

Trodde bättre om dig faktiskt, men nu har du ju bara visat att du är precis som alla säger att du är. Jag önskar att du var som du var för länge sen.

Among us there is something to everyone

Sitter i vardagsrummet och lyssnar på Ola - Tome to let you go ( en låt som är så fin att jag tycker ni ska lyssna på den om ni inte redan har gjort det) men i alla fall, det var inte det jag skulle komma till. Saken var att jag fick ett mess av T där han skriver: "Det snöar!!!"
Trodde inte på honom, så sprang in till J för att släpa ut henne på verandan med mig för att se efter om det verkligen stämde. och vet ni vad, det gjorde det!!!

Årets första snö är här och jag hoppas den stannar kvar ett tag, dock blir det jobbigt att ta sig någonstans nu eftersom jag inte bytt till vinterdäck på bilen... :/

Powerwalk in the sun

Idag kom F hit under dagen och det var underbart att träffa dig igen gumman! Vi har inte setts sen i somras och vi hade så mycket att ta igen, precis som vanligt blev det en massa prat :) Vi tog även en liten höstpromenad i kylan.

J och A lyckades övertala mig att följa med på SSK matchen och matchen slutade 4-0 till Modo. Men det gör inte så mycket som J och jag sa, vi hejade på Modo men också på nummer 13 och 41 i SSK. Men det var faktiskt kul och har några frågor att ställa sen till F, har ställt dem förut, men glömmer bort svaren :) Han får tåla att de kommer igen.

Dessutom så bakade jag, J och A lussebullar idag :D för prick ett år sen så kom den första snön och den förjävliga snöstormen. Vill ha snö ändå.

 
jag i vädret  jag o felicia  jag igen