Från soffan till barnvakt

Hade fixat så jag bara skulle få en lugn hemma kväll med film, tårta och godis, bara för att ta det lilla lugna efter igår.. Telefonen ringde precis, grannen som behövde barnvakt..

Alltså blir det till att ta min lilla lugna kväll senare, undrar när de ska sova...?

Talk to you later <3

From good to great

Det här är det snygga som man fann idag uppe i Sthlm som man nu ska göra någon snygg utkläddnad av, så vi får se hur det går!

Talk to you later <3

 


Snart blir det dags

Kom precis hem från matchen med Div2, en förlust med 4-3 men vi kämpade ändå hela vägen. Ett bortdömt mål i slutet, gjorde att vi inte fick en poäng med oss.

Så nu är det bara att duscha, fixa iordning sig och sen på med kläderna för att kila vidare ner till stan och 550.
Efter jobbet idag sprang J och jag fram och tillbaka mellan affärerna för att försöka hitta allting som vi behövde. Svårt men vi hittade förhoppningsvis hittade vi allting, det märker vi senare =p

Bilder kommer senare!
Det blir nu att klä ut sig hela helgen just för halloween, men vad blir det för er? Något som får er att se snygga ut, något som skrämmer någon, eller bara vara som vanligt?


08.14

Halloween är ju precis, precis runt knuten nu.. Men firar man det egentligen idag eller imorgon? Vet att det var den 31 förra året som var en fredag.. Och många säger att man ska fira just på fredagen.. Så vilken dag är det i år i såna fall?

Det är match ikväll, men troligtvis blir det utgång efteråt. Måste hitta något att klä ut mig till också.. J och jag har några funderingar, men nu måste vi bara få tid idag efter jobbet att fixa fram allting till det, så vi får se helt enkelt.
Vad ska ni vara för något om ni ska klä ut er i år =) ?

Halloween är så otroligt stort i USA, och man ser att halloween närmar sig säkert en månad i förväg. Men här har vi ingenting.. Det enda som syns är en skit stort spöke som hänger uppe på drottninggatan. Ska försöka ta kort på den så får ni se...

Nä nu är det dags för mig att kila och göra mig snygg, så talk to you later <3

Idag är det P dag!

Innan jag åker också, så måste ju detta skrivas in!!

JA MÅ HAN LEVA, JA MÅ HAN LEVA, JA MÅ HAN LEVA UTI 100-DE ÅR! GRATTIS P PÅ DIN DAG!! <3

Det blir till att fira ikväll hemma hos honom, så jag åker direkt dit efter jobbet. Hans släkt kommer med, så det blir tårta hoppas jag ;)


Thoughtful?

Fick inte tag på H igår, utan det blev till att lämna ett voicemail istället. Fick detta mail idag av L:

[...] H got the message and was soooo happy!!!  thank you for doing that.  so sweet. 
also, thanks for the gift.  H couldn't have been more excited to get something from you.  you are so thoughtful.. [...]

Bara roligt att han blev glad eller vad säger ni?

Iväg till jobbet nu, igår gick det som det gick.. Fy fan säger jag bara.. H ringde senare på kvällen för att få höra lite svaller och hur mkt hon skrattade åt mitt sms under dagen. Mer om det kommer senare.

Talk to you later <3

Något långt borta



HAPPY BIRTHDAY H!
Mitt kära lilla barn fyller 7 år idag, och tyvärr kan ju inte jag vara me och fira =(

Match ikväll, slutade inte som vi ville.. Blev en torsk med 4-3, men vi kämpade riktigt bra i slutet och kvittering var nära! Nästa gång så!!

Ska snart försöka få iväg ett samtal till kära USA och gratta H, men jag ska först in i duschen en liten snabbis så klockan kan bli 17 där borta i Chicago.

Talk to you later <3

Bilden ovan är från söta S som fixat till den, och är så snäll som skickar den till mig <3

 


091028

Hann även med en dagens outfit =)



Till det så kommer jag även ha mina svarta stövlar, och jeansjacka =)


08.11

Klockan är ungefär tio över 8, och det är som vanligt dags för mig att kila till bussen.. Kom på att jag kan ju köpa biljett genom mobilen, så slipper min trevliga (skit långa) morgonpromenad.. Skönt med andra ord.. Kanske har blivit lat?

Ikväll är det match som gäller, och jag får vara med :) Trodde verkligen inte det, då jag bara har tränat två gånger sen jag gjorde illa knät, men det fick jag =) YEAY!

Talk to you later <3

30 minutes?

Skulle egentligen vara ledig imorgon, men fick ett litet samtal från H, som säger att jag måste hoppa in istället för henne, så det var bara att ringa till tandläkaren och säga att man inte kunde komma. Vet dock inte hur jag ska ta mig in till stan, för skulle ta J bussremsa in till tandläkaren och sen hem igen. Men nu kommer jag ju inte hem förrän vid halv 5, och då missar hon sitt tandläkarbesök.. Så det får nog till att bli en promenad.. Vet inte dock om det är så bra för knät, men vi får väl se. Det blir en trevlig promenad..

Vad kan det ta, 30 minuter?

Talk to you later <3

Så otroligt sjukt



Hur sjukt är inte det här på en skala! Jag vet att man inte ska döma någon på förhand, men det här är ju hemskt. Man vet att dessa människor gjorde detta mot en tjej i deras egen ålder. Och de får 1 år och 8 månader i fängelse..

I usa fick någon som kastat en sko på förra presidenten Bush 3 år i fängelsestraff.. Någonstans måste det väl finns någon klar bild på vad som verkligen väger..

Just a day

Sådär nu har man fixat så man får några tider i november också på restaurangen. Skönt, men samtidigt är det långt ifrån tillräckligt. Men vi får se helt enkelt hur det blir =) Har en hel del att fixa till Stöten..

Kan ni förstå att det är ungefär 5 veckor kvar tills jag och J åker? Det är sjukt, och lite skrämmande.. Jag är mer nervös inför det nu än jag var att åka iväg till USA i ett år.. Hur sjukt är inte det på en skala egentligen?

Pratar med N nu här på msn, och det är sjukt att det redan är mörkt och jag har jobbat hela dagen, och hon ska nu äta frukost! Lär mig aldrig att tänka på tidskillnaden =)

Nu är det dags för mig att kila och fixa något att äta, för sen ikväll är det träning som gäller =)
Hoppas verkligen att jag får vara me och spela matchen imorgon också!

Talk to you later <3

When nothing else comes

När kommer den här dagen som man vet kommer att komma.. När man inte orkar gå upp ur sängen och ta sig till jobbet?

Och när kommer den här dagen om när man vet vad man ska göra med sitt liv?
Jag menar, man har drömmar, men väldigt få chanser att uppleva dom om man inte har rätt kontakter eller tid.

Morgonens filosofi, haha!
Måste kila till jobbet!

Talk to you later <3


Vänner eller inte vänner

Vad händer, jo..
Jag hade tänkt att stänga ner allting nu och bara gå o krypa ner i min sköna säng.. Men så tittar jag upp och vad ser jag på tv..?

Jo, gamla vänner- avsnitt! Hur skönt roliga som helst och man måste egentligen bara kolla. Sånt här var sånt jag gjorde i usa.. När jag inte kunde sova så visste man att det visades vänner avsnitt...
Men nej, inte idag! Tänker var hur förnuftig som helst nu och bara stänga av :) haha!

Sov gott allihop <3

Ett underbart telefonsamtal

OH my gosh!
Vad händer, sitter här för mig själv då alla andra har gått och lagt sig.. Får ett meddelande..
"Kan jag ringa?"

Det är min söta lilla E som jag inte har pratat med på evigheter. Vi träffades för mer än ett år sedan, i NY för att påbörja vårat år som aupair. Vi föll för varandra på en gång, och hon blev min stöttepelare under året. Hade inte klarar mig utan dig älskling!
Hon är alldeles för långt bort nu, då hon bor högt upp i landet, bland skog och säkert renar ;) haha skoja bara! Vi pratade om allting nu, och det kändes som i USA; när vi sitter på varsin sida (Okej då, hon är washington DC och jag i Chicago) och beklagar oss över våra familjer.

Vi får verkligen höras snart igen! Ses om inte annat!



Dags att sova, talk to you later <3


LÖNEN

Okej, med tanke på mitt tidigare inlägg, så kom det faktiskt något bra med denna måndag! Lönen kom! Hur underbart är inte det på en skala egentligen?

Dock fick jag inte min lön på en gång från Sushi baren, men de skulle sätta in den så snart som möjligt, så hoppas redan.. hmm.. ikväll :D
När jag kom ner igen till Södertälje sprang jag förbi Minako, för att hämta lönen jag skulle få för den lördagkväll som jag jobbade :) MERA PENGAR!

Kanske ska bli lite shopping i veckan, eller kanske ska man spara för en resa istället, vad tycker ni?



Måste kila och göra klart potatismosen!
Talk to you later


Måndag morgon.. igen..

Helgen är över, och vad kommer efter söndag.. Jo måndag såklart..
Måndagar är på alla vis jobbig när den kommer efter en skön helg.. Drar med sig jobb och annat.. Men kort och gott kan jag säga att jag är nöjd med hur helgen urartade sig.

Ska vi ta lite måndags morgon uppdatering kanske: Mitt huvud snurrar fortfarande lite dock pga alla drinkar vi fick, men det är en känsla som snart kommer att försvinna hoppas jag.
Mitt knä är som det är fortfarande, och jag vet inte om jag kommer att kunna träna ikväll. Lite voltaren och sen får vi se. Jag hoppas på det bästa iaf, då vi har match på onsdag!
Jag har en hemsk hårdag!

Talk to you later <3



Fy fan va jag känner att jag har snygga bilder på mig.. Hahah verkligen.. NOT


Bilder as a tiger

Jag sitter här med sidan uppe, och jag vet inte vad jag ska börja, vad jag ska skriva och vad man ska säga..
Har ju bilder att lägga upp också, så kanske ska göra det nu då!











När någon kom och ville presentera sig blev det så här:

"Hej, jag heter.. (vem det nu var).. Och vems flickvän är du?"


Kort om kvällen

Godmorgon! Har ni kommit ihåg att vrida tillbaka klockan en timme idag när ni gick upp?

Igår.. Vad ska man säga om den kvällen egentligen? Var så grymt mycket roligt som hände! M, J och jag hade båra hemmasydda kläder på oss, med en grym sminkning (Tack M!)
Vi kom dit, rummet är då klätt som en Jungel (men J). Palmer av papp, riktiga bananer som blivit dit spikade.. Att fixa det här var det roligaste jag gjort på länge.. Att dra upp allting som hände, kommer att ta 1000 år. Men vi kan dra det i korta meningar..

C i zebra tyg, Drinkar som var 95% vodka och 5% något annat, glas som gick sönder, smygäta, roliga kommentarer, leopard leggins, skratt, dans, shotar, ananaser i bussen.. Skulle kunna forsätta men måste kila iväg o klä på mig för att kila på match..



Kan bjuda på en bild så länge tills jag hinner lägga upp de andra!
Talk to you later  <3


Uppdatering nr 1

T-shirtarna är klara, ligger någonstans slängda, antingen på golvet eller i nåns säng.. Tog oss 3 fucking timmar att sy! Blev galen i slutet och vi körde M kommentar: "Jag gick faktiskt hit..!"

Vilket fall som helst så är de klara nu, och vi väntar på att sminkningens blir ens tur.. Lack legginsen är på och vi får se hur kvällen slutar!
Bilder och mer kommer senare!

Talk to you later <3




Schemat är fullt

Har tusen saker att hinna med att göra idag innan kvällen artar sig.. Måste till systemet, måste fixa tröjorna som vi ska ha (bilder kommer senare), duscha, raka benen och smörja in mig i min luktbara lotion, göra sminkningen som tiger...



Måste kila! Talk to you later <3

Shopping en fredag kväll

Måste hinna lägga upp en bild också på vad jag hittade för något när jag sprang som en idiot först uppe i Sthlm och sen nere i Södertälje. Var verkligen tvungen att försöka hitta något bra att ha på mig imorgon när jag ska servera! Jävla djungeltema säger jag bara!
Men nu har jag, J och M en idé om hur vi ska göra, så vi får se hur det blir!



Hittade Lack leggins från Åhlens, som jag letat efter i evigheter, Sen en orange och svart t-shirt som jag ska få till imorgon! Inget som helst onödigt!


Någon som Wanda Sykes

En skådespelare som är så otroligt bra och gör helt underbara insatser i diverse filmer/serier är:
Wanda Sykes!



Vi skummade igenom Monster in law, där Wanda Sykes spelar Ruby. Helt underbar, och bästa scenen är säkert när hon sitter utanför dörren och tjuvlyssnar på samtalet mellan Jennifer Lopez och Jane Fonda. Hon är oerhört bra i The new adventures of old Christine.


Check på listan

Återigen var det en dag nere på stan efter jobbet. Jag hade en hel del att göra idag..
- Lämna tillbaka min adapt till kameran, så jag kan få igång batteriet igen
- Posta H present, så han kan få den till sin födelsedag
- Var på apoteket
- Hitta kläder till imorgon

Underbart att vara så duktig. Jobbet gick också helt okej, och på måndag hittar man förhoppningsvis sin lön i kassaskåpet...

A har varit här ikväll, och helt sjukt kul att träffa henne igen. Har inte setts på evigheter känns det som, så det var riktigt kul! Hade en hel del att prata om och skrattade mest hela tiden. Sjuka bilder blev det också!

My last buy

Har ju totalt glömt bort att lägga upp en bild på min senaste shopping, där jag hittade en underbar kofta. Något som jag käpte på säkert 10 minuter efter att jag kommit in i affären. Som de allra flesta inköp är av mig, så är de impulsköp.. Denna gång hade jag 15 minuter innan jag skulle till tandläkaren, hade P i telefonen, tänkte att vadå har tid me en vända på H&M..
Gick in, såg den.. One size only.. Fortfarande P som pratar, går upp till provrummen.. Tar av mig tröjan jag redan hade över linnet, fortfarande me P i telefonen.. Testar, vrider och vänder.. Går till kassan och köper..
Fortfarande P i telefonen..





Älskar såna stunder!

Nu fick ni även 2 outfits som jag kunnat haft tillsammans med koftan!

Modet under natten...

Modet som är just nu, går ju upp och ner lika ofta som solen på morrnarna.. Ena stunden ser man inne på H&M att det ska vara skogsliknade tema. Mossgrönt, rött och allt som har med naturen att göra..

Nu är det glitter och glamour som gäller istället, och enligt tidningarna och modevisningarna är det spets och genomskinligt som har kommit tillbaka. Ska iväg och shoppa lite med A och J imorgon efter jobbet, så vi får väl se om det har ändrat sig något under natten...

 

Två klänningar från Forever 21 ( Min favorit affär borta i USA, ett ställe som jag saknar något extremt). TVå helt olika stilar och det är väl det man dras till kanske!
Tänk er utekvällarna i de här klänningarna!

No shit at all..

Idag är en sån är dag som jag egentligen inte har någoting att skriva, så tänkte bara dela med mig av den lilla tanken så här på morgonen.

Jobb som vanligt är det idag, någon som är förvånad? Men vadå, det är ju pengar får man tänka! På fredag är det löning dessutom :D känns jävligt bra!

Talk to you later <3


Sanningens ögonblick..

Det är nu det brukar bli trumvirvel och alla sitter spända och väntar på svaret om hur ens framtid ser ut..
Var hos L, lagets naprapat, som sagt ikväll, och kommer inte riktigt ihåg hur det hela gick eller hur det ser ut nu.. Men det lutar åt att det kan vara infektion i slemsäckarna runt om knäskålen, och att det kanske har läckt lite vätska..

För att försöka få det lite bättre, fick jag 3 nålar in i knät, och jag kan säga att hon såg att jag fick uppspärrade ögon, nervös blick och frågade genast om det var okej..
"Allt för att göra det bättre.."

Vi ska nu vänta och se hur det ser ut till på fredag, annars måste vi fortsätta och vad vet vad som väntar då. Så vila för mig denna vecka.. Trist!!

Snart är det dags..

Ska snart iväg till naprapaten, och jag är lite små nervös. Tänk om det blir dåliga nyheter, tänk om hon säger att jag inte kommer få spela på länge.. Det märke vi helt enkelt nu om någon timme när jag kommer hem så har jag förhoppningsvis svaret på det..




Imorgon kanske man får svar

Klart att det blev kryckor ikväll.. Ingen träning alls, då jag inte ens kan stödja på benet nu.. När jag kom till träningen frågade O om ad hade fått tag på min sjukgymnast och tyckte att jag skulle ringa lagets naprapat. Sagt och gjort, har en tid imorgon 18.45..

Jag hoppas verkligen att jag får svar på vad som är fel, orkar inte längre.. Har ju gått runt så här nu i en vecka..
Nu är det duschen som gäller, och sen min skönhetssömn!

Talk to you later <3


Skämt som egentligen inte är bra

Skönaste humoren utspelades sig igår på träningen.. Egenligen var den så tråkig så det blev bra liksom.. Vet inte vad som hade flygit i R och gänget, men så här lät ett av skämten...

"Två elefanter var ute och flög, en hade med sig en rosa tandborse.."

haha, ungefär på den nivån låg deras skämt igår!

Two months and one day

2 MÅNADER OCH 1 DAG..

Jag kom på ikväll att idag är det 2 månander och 1 dag sedan som jag landade med flyget från Chicago, och återvände till Sverige. Det är skumt, tiden har gått fort men ändå har man hunnit med så mycket. Jag läntar tillbaka, det gör jag. Det är som en omvänd hemlängtan. Eller det kanske kallas hemlängtan också, för det var ju ändå mitt hem under 1 år. Jag saknar N, det gör jag verkligen!

<3


Måndag kväll

Vi har en ko kidnappare ibland oss! Haha, eller hur E!

Tillbaka från träningen ikväll. Gymmet gick helt oke, skippade benböjen och uppkliv, men allt annat körde jag på. Kändes riktigt bra, skönt att känna att man har gjort något nyttigt. Träningen gick bra till ungefär 10 minuter till slut, knät värkte och de skickade ut mig från planen..

Fick även veta att jag inte kommer att få spela Div2 matchen i helgen. Det är K som tar min plats där istället. Och jag vet inte vad jag ska säga, gjorde en sån bra match i fredags med tränarna som var nöjda och trots mitt knä var dåligt. Tränarna i Div2 säger även att tjejerna i det laget litar och vill ha en där. Så jag vet inte, det känns skumt. Men har fått spela så mycket nu, så jag antar att det är någon annans tur nu.

Nu är det sängen, Talk to you later <3


Vad blev det nu då?

Så hur blev det imorse nu då när jag skulle försöka anpassa kläder för vad jag och vädret kände för..
Detta blev resultatet:



Sen att det regnade lite uppe i Sthlm, det spelade ingen roll! Än så länge är jeansjackan fortfarande en favorit och hänger kvar!
 
Nu är det träning som gäller! Talk to you later <3

09.01

Som vanligt är det dags för jobb denna morgon, så sitter här med frukosten, musiken i bakgrunden och funderar på vad fan man ska ha på sig. Kan inte ha för tajta grejer på mig där nere, pga att knät fortfarande är svullet och måste ha lindat.. Sen kommer nästa problem, det regnar..

Skor, hmm, man skulle ju alltid kunna sätta på sig mina grymma gummistövlar, men det slutar alltid med att solen skiner när jag går hem, och man får väldigt skumma blickar för att man går runt där i de svart/blommiga skorna.. Kanske blir att man tar mina aladdin skor istället. De passar bra till byxorna jag tänkt också! Vi får helt enkelt se!

Träning ikväll är det som gäller, vet inte om det bara blir gymmet eller om jag ger mig ut på planen också, det får vi se efter dagen!


NIF



Ännu en match ikväll är slut, denna gång i Div1 serien. Mot Linköping var det hemma, och tempot blev högt från start. Vi kämpade som bara den, och trots två bortdömda mål, så vinner vi matchen med 4-3! Fan va bra tjejer!

Nu har jag fått mina strumpor också av P, så ett steg mot rätt riktning, haha!

Talk to you later <3

Mysfaktor



Jag var som sagt på IKEA förra helgen för att försöka hitta något som skulle göra mitt rum lite bättre. Ni vet hur det är, man vill ha det mysigare, man vill göra någon förändring, man är trött på det bara.. I detta fall ville jag bara göra det lite mysigare, och det slutade med att jag hittade denna hylla + 4 ljusstakar.
Underbara P tog sig tid igår och satte upp den! <3


En sak är ju bra..

Måste bara säga en underbar sak som har hänt i Sverige! Fanta Lemon har ju kommit tillbaka!
YES!
Vet inte varför, men för ett bra tag sen tog de bort den! Dumt gjort.. Lika dumt gjort som att de har tagit bort Magnum Vit, men det hör inte hit.


Fanta Lemon är i alla fall tillbaka till min stora glädje! Det är en riktig utomlandskänsla att dricka den, då man endast fick den när man var just.. Utomlands!

Teknisk någon?

Ibland önskar man bara att man var den där personen som var oerhört teknisk av sig.. Vi var beredda på att se film från datorn till tv ikväll, vi hade laddat upp me diverse saker, åkte till coop för att köpa sladden som man måste ha.. Funkade den? Nej det är såklart den inte gjorde.. Komme då på den geniala idéen att försöka med något annat.. Funkar.. Ja då, halvvägs.. Sen tog det stopp..

Fattade vi vad som var fel? Såklart vi inte gjorde.. Ingen av oss är ju så där jätte tekniska..
Nu är det dags för sängen i allafall, då match väntar imorgon på en.. Knät är lika illa som resten av veckan, men har nu smetat på ipren gel, och hoppas på förbättring under natten...

Talk to you later <3

Barndomsminnen




Kan det inte bli mer barndomsminnen genom att slå sig ner i sängen med lite godis bredvid sig och sen sätta på tv och se på disneydags?
Bumbibjörnarna är ju hur bra som helst ju! =)

Vi får se vad som händer ikväll, vi har planer på bio men kan inte komma överens om vilken film det ska bli. Så vi får se helt enkelt =)

Talk to you later <3


Trädgårdsdag



Trädgårdsdag.. O shit.. Tråkigt är ett ord men som sagt är det ju nödvändigt också nu innan snön och vintern kommer. Morbror L kom över nu runt 10, och det var då som M hade sagt att både jag och J skulle vara klara med frukost och klädpåtagning.. Vi gick upp vid kvart i.. Sitter och har precis avslutat frukosten när M kommer in genom dörren, vi flyger upp för att skynda oss in på rummet för att göra oss färdiga.. L och P skrattar gott..

Talk to you later <3

Fy fan va bra vi är!

Så sjukt skönt! Jag sprang för fulla muggar, hoppade mellan olika saker, kände ilande och smärta i knät, såg fula hattar och annat på vägen hem från jobbet idag för att hinna iväg till matchen i Flen med Div2 laget.

Roadtrip med J, E, J och M, och tillsammans bar vi av mot Flen och hoppades på att vi skulle hitta. Tränaren ringde två av oss på vägen och frågade om var vilse och vart vi tagit vägen.. Haha, trots allting kom vi fram först, och matchen, fy fan va bra vi var!

Knät, var som det var, brände av smärta varje gång jag skulle göra någonting åt vänster.. Men ville verkligen köra och visa att man är så mkt bättre än vad förra matchen visade!

Vissa sa att jag räddade matchen, andra älskade min inställning (satt då i periodsvilan och tejpade knät...) Jag kommer inte ihåg mkt utav matchen men den slutade i alla fall 2-1..

På vägen hem blev det sånglekar, galna sätt att få iväg imman på rutan och allt möjligt.. Skönt gäng <3

Nu är det sängen som gäller, talk to you later <3

08.27

Ännu en dag upp, men denna gång fick man vakna upp ensam i sängen. Hade ju sällskap av L igår, och vi hade så mysigt, vi två och J. Länge sen vi sågs och när jag gick upp för att kila iväg till jobbet, så L vidare..
Fick komma hem till en bäddad säng och en lapp på kuddarna. Gulligt, vi ses snart igen hjärtat <3

Jag hoppas innerligt att dagen kommer att bli bättre än igår, igår hemsökte Sandai me katos spöke eller något. Precis allting gick fel. Vi spillde soppa som rann ner i min väska, vi hade ingen som helst växel, skit griniga kunder som inte kan förklara någonting, o blir sura på en sen för att det inte blir som de hade tänkt sig.. Det kom en tjej in och ville göra några ändringar, och vi fattar ingenting.. M skulle skriva ner det, men säger bara, du får ta det, jag fattar fan inte..
Saken var bara den att jag inte fattade heller särskilt mycket av vad hon ville göra.. Hon blev sur i alla fall, och tyckte att vi var kompetenta och säkert idioter..

Nu måste jag kila,
Talk to you later <3

Inte kan man vara säker någonstans

Nyheter nu då från Dr D från träningen.. De tror att de kan vara inflamerat eller vätska i knät.. Kul säger jag.. Men jag ska ta voltaren nu ikväll och imorgon bitti, sen ha det lindat under dagen tills matchen på kvällen..
Jag har lovat dock att verkligen säga till om det inte känns bra, så jag kan hoppa av..

Match imorgon alltså med Div2 laget, borta i flen av alla ställen. Men det ska bli kul, roadtrip med J, E, J och M. Hoppas på att vi hittar bara, haha, skulle vara just snyggt att köra vilse!

Film med J nu, och jobb imorrn bitti.. Blir en lång dag!
Talk to you later <3

Det är ju torsdag

Är snart dags för att palla mig iväg på träning, men som kvällen innan är mitt knä långt ifrån bra, och order har sagts att jag inte får träna. Ska ändå dit och köra lite styrka ändå, + att D vill ta sig en titt på hur det ser ut och om jag får vara med och spela matcherna som nu ska vara i helgen..


Är man en tönt för att man tycker om böcker?

Att åka upp till Sthlm varje dag är inte kul, att behöva ta tåget i 45 minuter, lägg då till även en bussresa på 15 minuter och sen en rask promenad i 10.. Vad behöver man för att klara av att göra det här då?
Jag behöver musik det är ett som är säkert.. Någonting som stänger ut alla ljud och jobbiga människor.. Men att bara lyssna på musiken gör ändå inte att tiden försvinner iväg..

Det är då jag tar till hand något som kan göra att jag verkligen kan stänga ut något.. En bok.. En bra bok kan göra så att jag försvinner in i den.. Kan hålla med om att jag låter som värsta boktönten nu som bara sitter inne i mitt lilla rum och läser utan någon som helst socialt liv att hålla mig till, men så är det faktiskt inte..
En bok får mig att släppna av, och oavsett vart jag än är, så glöms allt bort.. Jag kan ha på musiken på högsta nivå, men ändå inte höra den, jag kan sitta inklämd mellan 2 svettiga gubbar på tåget utan att känna lukten..
Ganska skönt eller hur?

Vad fan liksom

Vet inte vad jag har gjort, och vet inte hur det kommer sig.. Mitt vänstra knä (bilden, höger), är stort och svullet och tydligen är muskeln över knät ansträngd eller nåt om jag lyssnar på den person som sa sig veta..

Jobbiga är bara att personen i fråga tycker att jag borde vila en vecka med lindat knä, bara det att det funkar inte så just nu, för bara inom de två närmsta dagar så har jag träning och match.. Good luck..

Skoj bland det tråkiga

Hur skönt kan det bli att slå på förhäxad, säsong 7, ta en skål me glass, och börja städa rummet. Okej, inte så skönt att städa rummet kanske, men det andra som kommer med det!




It can be.. Or can it?

Första som L säger till mig när jag kommer till jobbet imorse var:
"Såg du snön imorse?"

Trodde verkligen hon skojade med mig, och jag tänkte skratta bort det, men tydligen så var det så att det snöade uppe i Stockholm runt 8 tiden. Hon berättade också att när hon gick hemifrån vid halv 6, så var det -12 grader ute..



Är det verkligen så att vintern här kommit?

08.18

Get to the job, Get to the job, Get to the job...

Not fun a day like this...


I still think of them

Innan jag somnade nu, kände jag att jag bara var tvungen att skriva ett mail.. Ett mail till min mamma på andra sidan jorden. Vi hade våra stunder, och de var verkligen elaka ibland, men det var ändå min familj under ett års tid, och jag saknar dom.


Bara under kvällen

Hemma från träning, lika trött och ont i musklerna som alltid.. Kom något försent dock för att man var tvungen att göra ännu ett besök hos tandläkaren, mitt andra för dagen, men vem håller räkningen?
Öm i hela munnen för bedövning ville jag ju inte ha, skulle inte alls ha någon koll på träningen då ju, så pinade igenom alltihop och det slutade med att man blödde.. Komplimanger fick man i alla fall, och det gör en alltid lite gladare..

Nu är det dags för sängen, för ännu en tidig dag imorgon med jobb, jobbiga och sura kunder (ibland är de också snälla), jobb på badet och min underbara L kommer hit under kvällen för att bara vara!

Talk to you later <3


Bättre så, F? ;)

Mitt liv i ett nötskal

Som vanligt i mitt liv, så är det träning idag.. Något som P kommenterade när jag kommer ut i köket med shorts och mina blåa strumpor..
P- "Är det träning ikväll igen?"

Kallt som om vinden skulle slå en i 1000 bitar idag,
och jag tänker fortfarande vara tjurig och inte ta fram vinterjackan än, fast förnuftet säger mig att göra det nu, och åter nu! Snöregn som föll imorse kanske bara är ytterligare ett bevis på att det är dags?

Nu måste jag kila till tandläkaren och sen vidare till träningen.. Musklerna värker sen träningen igår, och längtar efter vila, men ingen rast och ingen vila när man har matcher som kommer!


Drömmens liv

Kom hem från träningen nu för ett tag sen, precis som en vanlig måndag..
Sängen är den som väntar, då jag ska upp med tuppen imorgon.. Inte skönt någonstans, men ett måste i detta fall. Får se om jag kan sova inatt, eller om drömmen kommer att komma tillbaka, och sömnen blir orolig och man känner sig hopplös när man vaknar.

Drömmen är om att jag är tillbaka i Winnetka och har några dagar på mig innan jag ska åka hem. Så många att säga hejdå till och så lite tid. Vet att jag tänker att jag måste hinna till C och H, innan flyget går. Att jag skyndar mig överallt men ingen finns där. Att jag har all tid i världen men helt plötsligt är jag hemma. Hemma igen utan någon som helst tid att hinna göra allting som behövdes. Vaknar upp, och inser att det egentligen inte är någon dröm trots allt.

Helt plötsligt slog det mig, jag saknar dom.

Outfit för dagen

Har inte för mig, förutom att mitt vuxenliv kallar på mig och säger att jag ska ta bussen snart.. Kläderna är på, sminket lika så och håret är fortfarande blöt efter duschen men vad gör det? Hinner torka tills jag börjar, bara att fixa det där borta inne på deras toa..

Dagens outfit ser ut så här idag! Jobbet kräver svarta byxor, men är less på leggins och jeans nu, så testar på strumpbyxor istället!

 


Nattliga samtal

Vad hände igår natt egentligen? Jag trodde att jag gick och la mig runt 1, men senare ringer mobilen, och hela sängen vibrerar då den är på ljudlös, hoppar upp och ser att det är E som undrar vart jag är någonstans. Att hon hade letat efter mig på 550, och nu tycker att jag ska ta mig ut och åka till V för att bara vara med några stycken för efterfest. Frågar vad klockan egentligen är, och får svaret 1..
Tankarna hänger inte riktigt ihop, och att jag faktiskt gick och la mig klockan 1 kom inte direkt.. Ser senare på klockan när jag lagt på och den visar på närmare 3...

Tar mig ut, sätter på mig lite kläder och sen iväg. Det är så skönt att köra genom staden i mörker, för det är så mycker mera lugn. Ingen som stör, inga som kör som tanter och inga som kollar en. Mötte en hel del sköna människor som jag inte träffat på länge.. Kom hem igen efter 5, då jag körde hem E till Nykvarn, och sen poppat mamma mia musik i bilen..


Något lite smått mitt i natten

Någonting som jag alltid skriver i slutet av mina små inlägg, är TALK TO YOU LATER <3,
Samtidigt vill jag underteckna med mitt namn, så tänkte bara börja lägga in det här i slutet nu varje gång =)

I alla fall när jag kommer ihåg det ;)

 


Usch va kasst

Känner mig trött och nere, jag vet inte varför. Eller jo egentligen vet jag väl det. Så trött på så mycket just nu, och man får inte alltid ut det. Det blir fel och människor blir bara arga.

Hade match med u-laget idag, gick väl inte som man ville direkt. Jag hade all otur man kunde få, och jag fattar det inte. Man tycker att när uppvärmningen går bra och allt sånt, så borde ju själva matchen gå bra också. Inte riktigt va.. Vi förlorade med 5-1, och aa. Det är väl det man kan säga om allt iaf..

The pink colletion, en besvikelse

Som den stora nyhet som spred sig genom tidningarna, att Emma Wiklunds Collention, "The pink colletion", skulle komma ut och finnas i butikerna hela oktober, blev jag helt till mig.
Emma Wiklund är en toppen modell verkligen, och vem kan göra bättre kläder än en som varit med i branschen länge, och vet vad kvinnor/tjejer tycker om. Genom att göra denna colletion för bröstcancer, var det dessutom många som fick upp ögonen för den.

Så i onsdags begav jag mig ner till stan för att kila in på Lindex med J och M, för att se efter om man hittar någonting. Förhoppningarna är stora, och jag kände att jag säkert skulle kunna hitta något. Vi klev in, och ingenting så långt ögat nådde såg man.. Vi går längre in i butiken, och där ser vi det. 2 ställningar med en liten skylt på, och sedan de fula kläderna på.

Okej, det finns säkert många som tycker att det var helt underbara kläder, men för mig blev det en besvikelse. Jag kom ut tomhänt... =(

 


Early morning for a run

Klockan är inte mycket, och det är min lediga dag, men jag har så dåligt samvete för att jag inte kunde träna igår, så jag har bestämt mig för att kila ut på en liten springrunda, visst är jag duktig? =)

Hoppas J har vaknat när jag kommer tillbaka, och kanske har frukost i beredskap!
Talk to you later <3


Back as the redheaded

Jag är tillbaka på den rödhårig sidan!

Jag har nu velat i flera dagar om jag ska färga mitt hår brunt denna gång för att få något nytt, eller om man ska köra på det röda som vanligt för att man vet att man passar i det?

Ibland känns de så hopplöst bara, och att stå där på ica maxi, framför alla färger och försöka hitta en bra färg.. Håller i två olika toner av brunt, nästan 100 % säker på att jag ska ta någon av dem..
20 minuter senare, slutar det med att jag går iväg med min kära röda färg, och här sitter jag nu röd i huvudet igen.

Ibland är det svårt att kliva ur gamla hjulspår. Nästa gång kanske..
Talk to you later <3


Mina små planer

Snart bär det av ner mot stan, hade tänkt växla in mina dollar som jag inte har gjort ännu (hmm, ett bevis på att man försöker hålla kvar USA lite kanske), och sen om jag har tid tänkte jag titta in en snabbis på HM innan jag måste kila till tandläkaren...

Blir en full dag av.. Ingenting egentligen!
Talk to you later <3


Fick ett viktigt samtal på morgonen

Nu sitter jag här i soffan med frukost och mina goda bullar som jag bakade igår. MUMS!
Känns bra att inte behöva stressa iväg till jobbet idag heller, ledigt är det som gäller!

Fick även ett samtal imorse från stöten.. Nu var det dags, dags för att få besked om jag får jobbet där uppe eller inte! Nervös, men jag klickar på att svara, och kvinnan börjar fråga en massa saker, om hur jag mår, hur vädret är, om mina tankar just nu och hur jag tyckte att min intervju gick. Allt detta utan som ett ord om, om jag fick jobbet eller inte!

Sen kom det, "Och nu till beskedet kanske.. Vi skulle verkligen vilja att du kom hit och arbetade med oss i vinter!"

Kan ni fatta det! Jag kommer att tacka ja, och jag kommer att tillbringa min vinter i Stöten och jobba som liftvärd! Av 6000 sökande, varav 800 just för denna tjänst, 70 som fick komma på intervju, så kommer jag med! Fan va kul!!

 

 


Är det kanelbullar så är det

Idag är det som sagt KANELBULLENS DAG, och jag vaknade upp imorse, och bara kände att jag behövde baka bullar..
Många kan nu tänka (inklusive några i min familj) att varför inte bara åka och köpa några kanelbullar på ica maxi, 5 för 35 kr.. Svarade bara kort och gott med att tror ni att de åkte för 100 år sedan (okej, det var bara 10 år sedan..) och köpte bullar, Nej det gjorde dom inte, och det ska vi inte göra idag heller =)

Så fram med sakerna blev det, och jag stod sedan och bakade i stora drag. Gjorde några misstag, men vad gjorde det? Det luktade gott i hela huset, degen blev dock inte så god som den brukar, men det blev ju bara till att man inte åt så mkt innan :p haha!



Resultatet blev en plåt med vaniljbullar och såklart kanelbullarna, och tro det eller ej, men trots mina små misstag så blev dom riktigt goda!

 


Jobb som ligger och väntar

Som alla vet har jag ju jobbat uppe på Sandai me kato nu i nån månad uppe i Stockholm, men tyvärr så är det ju bara timjobb och lönen blir inte så stor som man drömmer om att ha, haha!

Så nu i två dagar har jag jobbat på Minako här nere i södertälje istället, mindre pendlingstid men mera att göra och större.. Jag vet inte vad man ska säga än, dom två ställena är så olika som det bara går att bli, och man får väl vänja sig antar jag. Minako ringde mig i onsdags och sa att de behöver en servritris för heltid..

Detta betyder mera jobb, mera pengar och det är här nere i Södertälje.. Det enda som är då bara är att det är jobb på kvällarna bara, och att de tycker att innebandyn är ett stort problem. Jag spelar ju på sån pass hög nivå nu att jag måste gå på träningarna, och de vet inte hur vi ska göra med det... Så vi får se helt enkelt..

När jag kom i fredags iaf, så har de en tavla i köket där de skriver på vad de behöver inskaffa.. Saker som:
- Diskmedel
- Diskborse...

Och i slutet...
- Ny Servritris =)

Jag har varit där nu i två dagar, och jag vet inte vad jag ska säga när jag står och klär på mig kläderna för att gå hem, och ena killen kommer in utan tröja.. Senare tar han även av sig byxorna.. Kan man göra annat än att bara stå och gapa och undra för sig själv.. "Jaha, kanske är man en i gänget nu då.."