börjar bli gammal säg

Det är nog dags för mig att kila ner i sängen nu, kanske ta en varm dusch först så slippr man gå upp tidigare imorgon, haha! Smart drag va ;)

Heldag på restaurangen imorgon, inte något jag längtar efter direkt, men något man måste.. Helst skulle jag vilja vara ledig, eller nej förresten jag ångrar mig, men skulle vilja göra något annat iaf :)
Nu får ni sova så sött allihop, så hörs vi imorrn <3

är man en riktig tjej or what?

Jag är på ett sådant sjukt shoppinghumör nu kände jag. Som en riktig tjej får man väl säga antar jag, haha! Men så får det vara ibland, o har inte shoppat på 1000 år känns det som :D bara julklappar hela tiden nu...
Dock måste jag ju hitta en bil...

Men ändå så har jag redan börjat fundera på vad jag ska ha för klänning (japp för det ska vara en klänning iaf) på nyår :) har spanat in en gul på VILA. Men som sagt så har jag en hel del i min garderob som knappt är använda, men ändå inte känns rätt.. Hahah usch va jag verkligen låter som en tjej!!


Denna skulle vara något att ha, fast vet inte vad jag tycker om färgen om den passar mig riktigt :) men men, nu sitter jag o snackar me mina små underbara o bara längtar till nyår ännu mera :)
<3

dilemma i fönstret och hala vägar

Insåg precis att jag har ett dilemma.. Skulle tända min fina julstjärna som jag har hängandes i fönstret, men upptäcker då att sladden inte når ner till kontakten (+ att de inte ens finns plats för den där..), utan att jag måste hitta en skarvsladd.. O vart tusan har vi en skarvsladd här i huset som inte används eller ligger nerpackad någonstans? Hmm...

Min söta tvilling var här ikväll, och gjorde mig sällskap efter jobbet! Mys <3 känns som tusen år sedan som vi sågs, men var nog inte riktigt så länge sen kanske :) men godis, prat och film gjorde kvällen great helt enkelt :) körde sen ner henne till tåget, och jag lovar, körde säkert 30 km/h, hela vägen då jag sladdade två gånger.. Lite småläskigt sådär kanske =/ hade inte ens mobilen med mig om någonting hade hänt.. Så ett tips till er alla nu, ta me er mobilen nu även om det är korta sträckor!!

Sen igår så kom våran underbara familj Elvnäs hit och gjorde våran kväll :) och dag dock för mig, då de kom alla fyra och hälsade på, på skopunkten när jag jobbade :) Elin och Amanda behövde nya skor, och jag fick hjälpa :) <3
Älskar att ha dom här, våran lilla extra familj. Och det är hjärtkrossande att se hur det blir när någon av oss måste åka hem, och detta hatar jag me mitt beslut.. Kommer inte kunna träffa dom på skit länge sen, om jag kanske inte lyckas övertala Daniel att ta me sig familjen upp på skidsemester ;) haha, ska nog göra ett försök där!!


när man tänder första ljuset


Alla pratar och klagar om att det är måndag igen imorgon, men otroligt (?) nog så känns det som onsdag redan.. Har ju redan varit duktig o jobbat två dagar, medans alla andra kan göra vad de vill om dagarna ;) nädå, skoja bara. De gör säkert något vettigt iaf :) <3

Första advent idag, och det är prick två veckor kvar tills jag kilar upp till Stöten. Har redan två ikea påsar fyllda me saker som behövs upp, men saker på listan behövs fortfarande göras! Tur att man är lite ledig nästa helg iaf :) Men om jag känner mig rätt så kommer jag glömma bort vad som behövs göras innan dess ;) haha!

Första advent firades iaf med att jag fick sällskap vid frukostbordet med mumsig frukost, julmusik i bakgrunden, att tända det första ljuset i adventsljusstaken, och lussebullar till efterrätt! Kan det lite mysigare? Tror inte det :)


årets första julbord

Jaja nu har jag varit seg igen, men det är så mkt annat som måste göras innan.. Dålig bloggerska, so be it.. :p
Igår iaf var jag och tjejerna från Skopunkten på julbord uppe på torekällberget! Oh my gosh säger jag bara! Mat i stora mängder och människor som gick och tog mer och mer hela kvällen under showen!

Sill (usch), kall skuret, varmmat och efterrätter! Varför tog man jeans på sig? Den enda som var smart var Maria som hade klänning.. Efter all mat, stod man högst upp på listan att behöva knäppa upp byxorna, och efterrätten bara stod på våra tallrikar och hånade oss! Kan ju me stolthet i rösten säga att ingen av oss orkade dem ;) haha!

Kvällen bestod även av shownummer och en komiker.. Någon Lasse, ingen jag visste om, men han poängterade tydligt att han hade läst upp gbgs röster i melodifestivalen förra året. Någon?
När jag och 3 andra av oss gick för att hämta lite mer mums mums mat, och lämnade Maria ensam vid bordet, hörde vi att han gick igenom listan med gäster för kvällen.. Kom till oss, och alla vänder sig om när han inser och kommenterar att Skopunkten bara hade me sig en enda person.. Haha, hallå matvrak kommer folk tycka då när de insåg att vi var någon helt annastans ;) haha!
Någon timme senare, kommenterar han att vi hade fått tillökning nere på Scorett bordet. Hallå? Scorett, inte en chans, killar alltså.. Ingen koll ;)

<3

en del att göra, men mys på ingången

Ser inte det här helt grymt skönt ut? Jag kan säga er att det är det verkligen :) Skjortan är typ X antal storlekar för stora, men vad gör det egentligen när man bara ska gå runt o mysa i den?

Är ledig idag, men har ändå en hel del saker att göra..
- Ner på stan och fixa lite (det snöar storm så inget jag ser fram emot..)
- Packa lite saker
- Hitta vinterkläderna
- Betala räkning
- Slå in julklapparna jag har fixat
- Bädda rent i sängen

Usch, en hel del saker alltså.. Äsch, sätter på en film i rummet och gör allting till det :) Men först ska jag ut i snön, för kom på att det är bättre att göra det nu och sen inte behöva gå utanför dörren mera :p haha! Smart va?!

<3

örebro för fulla muggar

Snön vräker ner utanför fönstret, är det snöstorm på väg?
Står iaf här nere i Örebro i Emma pemmas rum, och väntar på att vi ska kila ut och göra julemyset :) Någonting är fel på deras värme i huset.. Det var ungefär som att få återuppleva sälens kalla rum igen inatt ;)

Kom ner till örebro efter mkt om och men med tågen igår.. 35 minuter försenat blev det.. Trevligt. Och jag som satt och tänkte under tiden att "gud va mkt smidigare det är att åka tåg, och det tar bara 20 minuter längre.." Jag tar tillbaka det, haha!

Idag har vi båda någon enorm julkänsla, så blir mys idag med allt som tillhör :) Nä, nu måste jag kila vidare att fixa mig! Håret måste torkas också så det inte förvandlas till is när man kliver utanför dörren ;) haha! Det var vad man fick höra förr i tiden iaf!

<3

Morgonen denna tisdag

Har sovit hur skönt som helst inatt, och ville verkligen inte vakna. Men konstigt nog vaknade jag rätt utvilad :) Så nu sitter jag här mitt i frukosten och ser en film..  Börjar inte jobba förrän 11 idag, så har lite tid för mig själv nu såhär på morgonkvisten :)

Upptäckte att det inte är särskilt lång tid kvar nu tills jag ska åka upp till Stöten igen, och det börjat kännas lite stressigt.. Ganska mkt kvar att hinna med men inte så mkt tid.. Så jag ska försöka ta tag i det nu ordentligt när man är ledig.. Vilket blir nu i helgen :D Är långledig = lördag, söndag och måndag :D
Så har tänkt att kila ner till Emma pemma och hälsa på <3

Men det är planer som behöver lite mera planering, haha! Nä nu ska jag kila och sätta på mig kläder :)

bokad, yeay!!

Världens roligaste dag på jobbet idag! Jag och Beda var ensamma till 15, och då kan allt hända ;) haha! Och sen kom Sara, och det gjorde allting lite roligare också.. Men det är en annan historia som jag ska ta senare ;) Batteriet håller på och tar slut nu, så ska säga det jag skulle ha sagt från början :D

Denna fredag, i detta skitväder, is på gångvägarna (halkade sjukt många gånger idag..) kan man göra lite roliga saker.. Som till exempel BOKA BILJETT TILL TENERIFFA I MARS :D
Yeay, nu är biljetten bokad och betalt, och väntar bara på besked om allt gick rätt till :) Den 29 mars lyfter jag från kalla sverige och kalla sälen, lämnar alla blekfisar och kommer hem som en pepparkaka :D
Om det regnar denna vecka, så dööööör jag ;)

<3

Värme in i märgen var det



Har värmt  värmekudden nu, och äntligen så börjar min rygg tina upp lite :) Har något fruktansvärt ont, och vet inte alls varför :(
Men me en riskudde och varm säng så kan väl ingenting misslyckas :) ? Får också lite sovmorgon iaf, då jag börjar 10 på Skopunkten. Sen är det helg!! Hur snabbt har inte den här veckan gått? Sjukt fort om man frågar mig.. Förra veckan gick något grymt segt, och dagarna gick som sniglar springer.. Kasst alltså ;)

Nä, nu ska jag krypa ner i sängen och sova mig vacker :)
<3

Har även beställt min almenacka nu, framsidan blev ett kort av detta ljus, så kan bli mys o se varje gång man slår upp sin fullbokade vecka :) ska komma om två veckor eller så :)


Turkos och rosa? Ett matchande par?

Börjar inte förrän klockan 16.00 idag på Skopunkten, så har haft dagen till att försöka fixa saker på min fina lista om jag sen ska kunna stryka under.. Så försökte mig på att åka till elgiganten och hitta en extern hårddisk.. De fanns men alldeles för stora.. Den jag ville ha finns bara i Kungens Kurva, så ska kila upp dit nästa vecka.. När jag nu ska ha tid med det..

Har även hunnit maila chefterna i sälen om boendet och mina små önskemål, stryk! Yeay!
Sprang även runt lite nere på stan, och upptäckte till min underbara känsla att det är skönt med lite tid för sig själv. Att bara gå runt och ingen att behöva oroa sig för.. Hittade julklappar till Janine.. Skönt!

Sen hittade jag faktiskt någonting underbart till mig själv :D för ovanlighetens skull, eller hur ;) haha! Nä men hittade en skidjacka!! Har letat land över rike efter en, och nu gick jag bara in på Stadium för att se. Och jag hittade denna turkosa jacka!!



Så köpte me mig denna hem, för att kunna testa tillsammans med mina fina rosa överdragsbyxor!! Så, så fort jag kom hem så drog jag på mig allting och sprang runt i köket för att visa alla :D Det funkade!! Och vi kan säga en sak iaf, jag kommer att synas i backen i år iaf!!

Fan va skoj!!

yeay för schemat



Hörde precis från Elin, som berättade de goda nyheterna att vi kommer få samma schema i vinter, hur bra är inte det på en skala :D
<3

beslutet är fattat och klart

Jag vet, jag vet!! Är sämst här, men har haft så mkt annat att jag inte har haft lusten att sätta mig framför datorn och hålla på när jag väl kan slappna av lite..
Jobbat 13 dagar i sträck nu, så söndagen var sjukt uppskattad sen då man fick sova och vila ut riktigt ordentligt :) Underbart skönt, och awesome <3

Sådär, va har man missat egentligen? JO JAG HAR ÄNTLIGEN BESTÄMT MIG FÖR ATT FARA UPP TILL STÖTEN IGEN EN SÄSONG :D

Känns sjukt bra att äntligen har kunnat ta ett beslut och inte vela fram och tillbaka hela tiden.. Så idag satt jag och mamma och började skriva en lista på vad jag måste göra innan jag sätter mig och åker upp.. Det är en hel del kan jag lova =/

<3