Nu är våren på ingång, iaf grillningen

Valborg, och jag lyckades övertala de andra familjemedlemmarna om att det var dags för vårens första grillning hemma =) tydligen gills inte mina grillningar uppe i Vinterlandet..


P är duktig och är ute och grillar i regnet!


MUMS! Potatisen, J ansvarområde


Jag och älskade sis (missade halva huvudet på oss, haha)


<3

Ska kila iväg till E sen senare ikväll, men först är det mysfredag som gäller med familjen =) Men blir nog ingen brasa iaf!
Talk to you later


Sol, sol och sol, fast fusk sol

Om bara några minuter är det dags för mig att gå ner (jag har blivit hur nyttig som helst nu, och går överallt), för att möta upp M och J. Ska iväg och sola!
Ska bli någe grymt skönt, behöver jämna ut brännan lite. Ser allt för skoj ut om man ska ha på sig någe annat än halsduk runt halsen...

Talk to you later <3

Valborg outfit

Detta fick bli min outfit idag. Kände för att ha en av mina nyare klänningar, så varför inte matcha med jeansjackan? Vem har sagt att man bara måste ha klänning vid finare tillfällen? Det är ju ändå vår!

Klänningen är från BikBok,
Jeansjackan från USA

 


Ala fruktsallad

L var här i måndags och vet ni vad vi gjorde?
En super god fruktsallad (som konstigt nog bara blev färgen gul + lite grönt), satte hos på verandan, i solen och hade piknik =) Hur mysigt som helst verkligen!
Vad tycker ni om vår fina dekoration?

Hur svårt ska det vara?

Tillbringade dagen uppe i huvudstaden, och det blev en vända till restaurangen för att säga hej. Och vilket mottagande man fick! Skönt faktiskt, fick även bli en sushi! Mums! Var länge sen, och L kom precis ihåg hur jag ville ha det =) 6 avokado och 2 maki!

M kom till bordet när hon slutade, och vi bar oss iväg ut i vida världen för att hitta skor.. Skor ja, brukar ju ine vara mitt stora problem att hitta. Men nu är det sjutk svårt. Måste hitta ett par ljusfärgade skor till M och P bröllop, men finns det? Nej det gör det inte!
Eller såklart det finns ljusa.. Vit.. Men ingenting känns rätt och det suger =(

Talk to you later <3

Trött på det här, får nästan bli en sista minuten

Nu är jag och K trötta på det här, jag vill ha värme, och vi vill göra något skoj istället för att sitta och inte göra någonting!
Så vi funderar starkt på att dra ihop tjejerna, leta reda på en sista minuten och bara sticka. I såna fall blir det nån gång bästa vecka! Tänk er vad skönt det skulle vara!!

Hoppas det går nu!
Talk to you later <3

Ska man vara nyttig eller

Ska snart iväg och göra mig fin.. Haha, eller aa ska klippa mig iaf =) sen får vi se hur det blir. Är lite sugen på att färga håret igen, men gjorde ju det för bara några veckor sedan, så kanske måste vänta. Funderar på att låta färga det mörkt. Skippa det röda ett litet tag =) vad sägs?

Ska nog gå ner till stan också, orkar inte åka bussen.. Dessutom är det bra med lite träning =) Har fullt schema nu iaf idag, eller aa har två saker att göra =) Nu klockan 12 ska jag klippa mig, sen vid 15 så ska jag upp till sjukan. Så har nån timme på mig att kila runt på stan. Måste hitta skor till bröllopet =)

Talk to you later <3

 


Vad är en hiss och diss egentligen?

Disneyfilmer, det kan vara antligen en hiss eller en diss enligt många. Jag förstår inte dom som tycker att disneyfilmer är det tråkigaste. Jag tycker fortfarande det är hur mysigt som helst att sätta på en gammal film som man bara älskade när man var mindre, mysa ner sig i soffan och bara få försvinna lite. Låter inte det skönt?

Det var så kul där uppe i Stöten, och jag träffade E. A drar upp att jag fortfarande tycker om disneyfilmer, så jag väntar bara på attacken som många andra brukar komma med. Men den kommer aldrig, och istället så säger han; Nä gör du, det gör jag me!
Haha trodde jag skulle dö när jag såg A min sen! Det var inte den reaktion hon väntade på, haha!

Nu skinner solen ute så ska torka av utemöblerna så jag kan sätta mig och bara mysa i solen, kan dagen bli bättre??
Talk to you later <3

12.25

Nä nu ska vi kila till GF och fira att hon fyller 91 :D så mat och fika blir det! Mums!
Just det, har glömt att säga att jag shoppade igår, hur fina klänningar som helst :D lägger upp bild på det senare om jag får tid!!

Talk to you later <3

När det krisar är det min garderob som gäller

Måste ju också tillägga att min garderob räddade många denna avslutningskväll! Först så snackar jag och F på jobbet att det är klart hon kan låna något av mig, för hon hade ingenting som hon tyckte var sommaraktigt i sin garderob. Så sa bara att hon kan komma över så fort hon är klar hemma hos sig..
Sen medans jag stod i duschen så kommer C in i rummet i panik och frågar om hon kan kolla in garderob för hon har inget att sätta på sig! Hon hittar till slut min lila skjorta och svarta långa linne. Hon säger då att även A vill låna något. Så 10 minuter senare så kommer A upp och lånar min laxrosa klänning.. När F äntligen kom så var det rätt utplockat på sommarkläder, men vi lyckades hitta min gula tubtopp som har hjärtan på sig med olika färger, perfekt ihop me de lila byxor hon hade!

Kul var bara att under denna tid så hade inte ens jag bestämt mig för vad jag skulle ha på mig! Tur att man har stor garderob kan jag lova! Sen när vi ska gå, så kommer A och säger att hon har alldeles för tjock jacka för det här, så hon får låna min vita lite tunnare jacka. Vips så har jag räddat 4 stycken =D
Min garderob fick namnet Senja garderoben!

Se, ibland är det bra me mkt kläder :D


L och jag! Snygg badring L ;)


Avslutningsfesten som gjorde det

Det är en sak som jag faktiskt har glömt att berätta om. Och det är ju avslutningsfesten/middagen. Den fest som gjorde att man stod ut hela säsongen genom drama och köld. Den festen som gör att man faktiskt skulle kunna tänka sig att komma tillbaka nästa säsong.
Kan ni tänka er att nästan alla anställda var på denna fest, vi är runt 200 stycken, mer eller mindre. Och detta var en fest som bara var för oss, inga gäster och ett avslut på en bra säsong.

Vi började med att lift och pist samlades inne på liftkontoret för att föra lite. Vi första säsongare tog det helt okej, och stämningen var på topp. Sen när de andra säsongarna kommer in, då blir det livat i stugan och det bjöds på tal och streapdance (?). Trodde jag skulle dö, frågade om N ville sätta sig mellan mig och han som dansade, han svarade att det skulle vara självmord.. Mkt troligt!

Det bar vidare ner mot brasseriet där allting skulle hållas. Välkommsdrink och vi klev in i detta sommarland. Temat för festen var sommar, så tjejer hade på sig klänningar och killar hade på sig shorts. Allting var klätt i sommarens tema med badbollar, parasoll, blommor, träd... Det var sjukt! Middagen var något av ett mirakel efter säsongen med Tipi maten, underhållningen var sjukt kul då komiker från Sthlm kom och underhöll oss. Det blev prisutdelning och sen flyttades alla bord bort och dansgolvet öppnades.

F och jag sprang runt och dansade hela tiden och det var sjukt kul. Men kisspauserna var något av en utmaning.. Ni kan ju tänka er 200 pers på kanske 5 toaletter. Men som tur är så hittade jag och F en alldeles egen borta på hotellet, så sprang dit varje gång =) skit smart ju!

Pratade på med D en hel del, och vi kom fram till en hel del sköna grejer. Man ville gå ut, skit kallt tyckte jag då jag stod me linne och han me tröja.. Han klagade rätt fort så vi gick in igen! Tur det, annars hade jag förlorat en kroppsdel... D och G diskuterar mina tuttar, att det är det bästa som finns på en tjej, men jag tycker att man lika gärna kan vara tillsammans med en tjockis då, eftersom allting bara är fet.. De höll inte me mig! Konstigt?

Kvällen rundade av efter mkt dansade, prat, skratt och mkt mera. Kvällen skulle inte tagit slut känner jag. Varför inte köra om allting dagen efter?
P har iaf sagt att jag, E och A är klara för jobb nästa säsong, så vi får se om han håller det =)

Talk to you later <3


Uppe på liftkontoret, E, F och jag


Fråga mig inte ens vad de försöker göra här, haha!


F och jag, älskar denna bild!


F, jag och E


Vad gör vi?


Måste väl vara skönaste bilden ändå?


D, jag och F på solplatsen


M och L, dansa hela natten!!!


J kom fram till att det var mkt roligare att bära omkring på parasollet...


E och jag, E gör någonting, och jag har muskelkramp i armen...


D, jag och F.


Gänget för avsluta denna bildserie, men fler bilder ligger uppe på FB =)

D ska göra mig till teknikproffs, eller går det?

Sitter och snackar med D nu, han har lovat att lära mig allt han vet om teknik.. Vilket borde vara mkt då han gick teknik, men en stor utmaning för honom då jag är den mest otekniska människan som finns!

Släktens skämt blev ju när jag fick mvg i teknik i 9:an.. Är det illa då eller? Men jag kan faktiskt koppla ihop tv och dvd nu, inte svårt alls ju :D

Talk to you later <3


D, jag och F


Familjen von Stöten

Jag ska berätta för er alla här hemma vilka människor som jag var med där borta. Eller rättare sagt, den familj som vi hade. För det var precis det vi var, vi var som en enda stor familj det gäng som vi var =) Så här kommer rollerna vi spelade!


J, som då är den irriterande lillbrorsan i gänget


A, en av våra 2 coola mostrar



A, den andra av våra coola mostrar


K, fastern i gänget


C, blev den självklara mamman i gänget, då hon ser efter alla hela tiden


P, den ordentliga, ordningsamma och finspråkiga. Klart han blir pappan!


E, som blev ingift i familjen genom att bli vår styvmamma!


B, fick bli farfar, då han gör allt som man ska göra i den åldern känns det som =)


E, underbara mormorn som bakar bullar till alla så det luktar gott i huset


M, blev den coola storebrorsan som kan alla sporter och allt om fotboll


M, vår lillasyster som alltid är på språng någonstans


Sist men inte minst, jag då. Jag fick bli den coola storasystern som har alla kläder man önskar sig, och kan låna av...


Där har ni familjen som vi haft i Senja huset nu under säsongen! Vad tycks?!

Livet


F och jag


Vinterlandet

Sitter här och tänkte skriva ett inlägg, men nu vet jag inte vad jag skulle skriva om. Det snöar iaf! Jag trodde jag stack ifrån allt det där, men det gjorde jag tydligen inte.

Var och handlade tillsammans med M, M och J. Och alla kommenterade hur bruna J och M var. Jag och M gick runt och sa bara; vadå, vi tycker om att vara bleka, eller; vi tycker om vintern. haha!

Det hela slutade med att vi skulle tanka och ingen ville gå ut i kylan och snön för att göra det. Det blev att de slängde ut den som varit i vinterlandet längst, jag alltså! Usch!


Känslan av att packa upp

Hatar att packa upp, hatar att känna känsla av att man inte kommer att komma tillbaka. För det är då man packar upp som man inser att det är dags för en att stanna här ett tag nu. Att man inte kommer tillbaka till det underbara ställe som man levt på ett tag.

Men samtidigt säger man, borta bra men hemma bäst. Det är ju iofs sant det med! Men måste det vara så sjukt jobbit att packa upp? Kläder ligger överallt till slut och man vill bara slänga det någonstans. Helst av allt skulle jag vilja låta väskan stå någon dag, och sen ta tag i det. Brukar aldrig vara så här snabb!


Skum känsla

Oh my gosh, det är sjukt hur mycket jag saknar allt där uppe! Trodde jag aldrig att jag skulle göra. Jag menar, jag är ju en storstadstjej verkligen och att vara mitt ute i skogen brukar inte vara min grej, men jag saknar livet där uppe.
Jag var nere på stan precis och åt lunch med F, så passade på att shoppa lite samtidigt. Ska förnya min garderob. Överraskande va ;)

Här kommer ännu en överraskning, jag shoppade :D hittade jeansleggins, 2 tunikor, väska, bikini, och underkläder. Perfekt!


F och jag!


Nu ligger jag bara i soffan med ont i magen och kollar på vänner. Ska hämta M, J och L från Arlanda runt 01-01.30 i natt, så behöver vila lite...
Talk to you later <3


När avskeden är här

Nu är man hemma då, efter 4.5 månad i Stöten, så sitter man här i soffan hemma och funderar på vad man ska göra nu. Det är sjukt hur tomt det känns! Att man inte bara kan gå tvärs över hallen in på ett annat rum och bara sitta ner och prata, att fixa middag tillsammans, veta exakt vart man skulle befinna sig måndag, fredag, lördag.

Alla hejdån var extremt jobbiga, och man säger att man ska ses, och jag hoppas verkligen att vi gör det. Jag, A, E och F har lovat att komma upp igen nästa säsong, men då ska vi fan bo på övre nedre, eller hur tjejer =)
Vissa avsked var jobbigare än andra, och det var när man sa hejdå till D bland annat nere på branten då man insåg att man inte alls kommer att åka tillbaka på ett tag, att få träffa alla på ett tag. Ni  vet den känslan. Då trodde jag att jag skulle dö seriöst =( det sög iaf! Trodde inte att det skulle kännas så.
Så när jag satte mig i bilen, så var D och J duktiga och forsatte att jobba...


D, jag och F

Nu är det sängen som gäller, om jag lyckas somna vill säga. Är rätt trött, han som skulle kolla rummet idag, kom klockan 08.00 imorse! Inte ok?!


Det är ingen vanlig dag det är bara min dag

16 april, säger det er något?
Det kan vara så att det bara nu är 2 dagar kvar tills säsongen är slut här uppe,
det kan vara så att det är prick en månad kvar till H fyller 21,
men det kan även vara så att det är MIN NAMNSDAG! =)

Kom upp till morgonmötet idag, och P skriker då att vi båda har namnsdag idag! Då slog det mig, haha! Har vetat om det nu i veckan, men tiden försvinner så fort här uppe så man tänkte inte på att det var idag =) men skoj iaf!
M hade till och med gjort en punkt om det på morgondagsmötetslappen =) !

Nu sitter jag och F här ensamna på soltorget och gör verkligen ingenting. Det är bara lång och kortknappen som är öppna, så vi behöver bara vara ute en kvart, och sen inne en kvart. Så vi funderar på att kila till affären snart och införskaffa oss lite mumsigheter att mumsa på :D vad tror ni om det?

Talk to you later <3

Good feeling

Nu ska jag ut i backen igen, med musik i öronen, solen i ryggen o förhoppningsvis bra backar! Behöver bli av me lite tankar, finns inget bättre då!
Varför ska du trassla dig in i mitt liv igen när jag hade det bra!

Färgning på gång

Nu ska E färga mitt hår! Önska mig lycka till!

Nattliga scoter turer

Så övernattningen var det ja!
Först middag på vattufjäll, tacos :D mums! Först hade vi tänkt att laga det, men så blev det inte, utan vi kom ju på att varför inte få det färdiglagat ;) haha!
Blev en hel del snack där under middagen som slutade med att F sa en väldig sak som vi inte fick underfund med, hmm..!

Blev pärlfixande, och sen bestämde vi oss fyra för att sätta på oss de röda arbetskläderna, ta scotern ner till soltorget för att fixa barnbacken! Bara så J och M skulle kunna sova lite extra länge!
Så 23.00 (cirka) tog vi scotern och åkte ner! Men vad upptäcker vi, jo att stugan som leksakerna är inlåsta i, är låst!! Kan vi ge upp?
Självklart kan vi inte det, kommer ju på att ett av fönstrena inte har någon hasp och man lätt kan få upp, så får upp det, J klättrar in och yeay, dörren är öppen!
Det blev en sjuhelsike bana med tunnel och boll i hink, vi välte nästan me scotern, åkte ifrån M när vi fastnade och pendling mellan 1 och 3 för sopatorsk! Kan det bli roligare? ;)

Busandet slutade inte där, nej då! Vi ville busa med och det blev killarna som blev målet! Vi satte tejp på deras skåplås och kran, så vattnet skulle spruta! Vi tog all mat från kylen i fikarummet till kylen inne i barnstugan. Skrev en lapp att de skulle följa tråden och medaljerna! Hahah hade en grym kväll, tack tjejer <3
















Torsdagen som vann

Hade absolut roligaste torsdagen här uppe nu i veckan! Tillbringade dagen i backen, sen kvällen tillsammans med J, M och F!

Kvällen började med att jag och J bestämde oss för att bege oss ut på längdskidor!! Jag har aldrig någonsin i mitt 21 åriga liv stått på ett par längdskidor! Tänkte att det var väl dags nu, säsongen är ju nästan slut ju!
Så upp på ett par skidor bar det!
Och vad gör vi, jo men helt plötsligt så bestämmer vi oss för att köra 1 MIL! Va tusan, det gick skit bra fram till 5 km spåret, då började vi bara tänka på vatten! Allt vi behövde var vatten! Tänkte att snart kommer det väl en bäck eller något som vi kan dricka ur! Till slut kommer vi till en, men det är för långt ner för att kunna böja oss ner och ta me händerna, så vi försöker me stavarna.. Jag lovar er att vi såg ut som någon som vandrat i öknen i månader!







2 timmar senare, lyckas vi komma hem och samla oss lite! Kvällen skulle ju fortsätta, så 10 minuter senare kommer M, J och F och hämtar upp mig utanför Senja! Dags för övernattning i barnstugan och middag på vattufjäll!

Dagens äventyr, punka

Gjorde en bra sak idag! Solen skinner, och jag hade jobb idag. Men istället för att ställa mig ute i solen och låtsas göra något bra, så sätter jag mig i en bil tillsammans med J för att köra henne till Borlänge för att sedan lämna över henne till P. Bilresan går bra, musiken är på topp, J ligger och sover bredvid mig. Och tajmar P in i rondellen precis.

Allting går bra fram till tillbaka vägen... Bilen har skakat som en, jag vet inte vad det finns för ord för att förklara det, men det var som om man behövde en till växel helt enkelt, hela tiden och funderade seriöst på om bilen skulle ramla ihop när som helst. Så när jag ringde J för att kolla om han kunde kolla på bilen när jag kom tillbaka igen, så blev det helt plötsligt omöjligt att hålla den rak, den började skaka ännu mera och det blev ett pang.. Jag kör nu i säkert 80 km/h, så det hade kunnat sluta illa.. Slänger bort mobilen och säger att jag ringer tillbaka, går ut och ser då att mitt främre bildäck har spruckit och smält! Va fan!!

Direkt efter kommer en man i sin vita bil och säger att han har min hjulsida! Den hade tydligen skjutits iväg från bilen och landat någonstans! Så tog min telefon, öppnade bagageluckan, tar ut reservdäcket och domkraften för att försöka byta. M lärde mig för länge sen, så tänkte försöka.. Som tur var hade jag lyckats stanna framför en grill, så 2 killar kommer ut och säger att det är nog bäst om jag överlåter det till dom.
Sagt och gjort, däcket blev bytt och jag kunde komma iväg igen!

<3


E gör något som vanligt

Roligaste grejen hände nu ikväll när vi skulle hem från Branten och vår grillning!
E skulle köra hem några av oss, och försöker starta.. Hon får motorstopp FEM GÅNGER!! Jag menar, vi sitter och bara skrattar i bilen och tänker på hur många det är som tittar på oss!
Den enda i bilen som inte har körkort, är den som lyckas komma på vad felet var för något! E hade treans växel i!!

Vi tjejer alltså <3

<3


Tjejfesten var en glans

Tjejfesten igår alltså!
Killarna hade gjort det riktigt, riktigt bra! Stort plus till dom alla! Vi tog en massa bilder, men tyvärr så försvann denna kamerna någonstans under kvällen... Så får se om någon annan lyckades ta lite bilder, men lite trist är det! Berättar mera senare!

Nu tror jag att det är backen som gäller, det ser inge vidare ut om man kollar ut genom fönstret men man vet ju aldrig, o vad ska man annars göra om man inte åker?

Talk to you later <3

<3


Yrke för mig kanske?

Satt och pratade med J nu under en av våra raster, och kom fram till att jag älskar att röra på mig. Då menar jag inte ut och springa, gymma och sånt, fast det gör jag ju också såklart, men just denna gång menar jag att jag älskar att resa och testa på nya saker. Jag klarar inte av att stanna på ett ställe för länge, att känna att man fastnar någosntans och funderar på att man kanske missar något?

Skulle inte ett bra yrke för mig då vara reseledare?


Är man på jobbet så är man

Sitter här på Skidtorget nu och har rast. Blir nog en rätt skön dag idag faktiskt. Vi är 4 stycken här, och vi har en lift öppen. Så vi bestämde oss för att vi kör på en halvtimme ute, vilket betyder att vi får 1,5 timme inomhus och vila. Rätt skön dag va?

F är ute nu och är duktig, men så fort hon kommer in nu vid 12v igen, så ska vi kila iväg och äta lite. Hoppas verkligen på god mat! Annars blir det väl ICA som vanligt ;)

Talk to you later <3

Lunch på vattufjäll

Lunch på vattufjäll idag! Kan det bli bättre egentligen?
Gårdagen blev lyckad på många sätt, så jag godkänner den =) Inte en av de bästa, men det var kul ändå =)
Roligast var ändå när jag, J och M säger att nu går vi, men då kommer en bra låt, så vi bestämmer oss för att stanna den låten ut.. Bara det att efter den låten kom det en jätte bra låt igen, så vi stannade den..
Det slutade med att vi stannade 35 minuter extra, haha!

Nä nu är det backen som gäller, men först och främst lunch med J som sagt. Undrar om man ska ta räksalladen idag?
Talk to you later <3

Backstage va de någon som sa va?

Ännu en fredagkväll och ännu en rolig utgång att se fram emot!
Om några minuter är det dags för mig att kila iväg hem till F, där vi ska vara någon timme, tills vi drar vidare upp till Bakfickan och förfesten där med de andra skidlärarna!
Många av oss liftar har bestämt sig för att det blir HC ikväll, men smart (eller aa) som jag är, så har jag bestämt mig för att Backstage duger alldeles utmärkt för mig idag!

Jag menar, jag mår bra nu, men vem säger att febern inte kommer tillbaka och jag vill åka hem direkt från HC. Hur kul är det för de andra då? Då är det lika bra att vara här, och man kan gå hem själv på en promenad på 10 minuter =)

Nä nu är det dags för mig att kila! Have fun tonight!
Talk to you later <3


Förra veckan på Backstage, N, R, Jag, D och F


Febern är höjd

Febern ligger på 37.7 grader nu, fast jag förstår inte varför för känner mig bättre.. Men det kanske bara är att man lever på hoppet? Jag har min lediga dag imorgon och jag vill så gärna ut och åka. Det är inte långt kvar nu tills man ska packa ihop och åka hem från backarna. Vet inte hur jag kommer att klara mig hemma utan det...

Har kollat på ett visst antal filmer idag, och kände att jag behövde göra någonting nu under kvällen. Det slutade med att J behövde lite saker från Sälen byn, så jag följde med.. Kan kanske vara orsaken för febern?

Nu kollar jag finalen av Biggest loser, och jag älskar det programet! Sjukt bra! Även fast jag redan vet vem som vinner så är det så kul och se de stora förändringarna som de faktiskt gör!




Talk to you later<3

När någon knackar på dörren

Igår skulle det bli världens utgång tydligen, tråkigt för mig låg jag ju feber så kvällen blev tidig... När klockan var 01.33, vaknar jag av någonting och typ 1 sekund senare öppnas dörren.. Trodde nu kommer någon in och ska mörda mig.. Stupied me, who forgot to look the door!
Men det var ingen mördare, utan det var bara E som undrade om hon kunde sova inne hos mig inatt, vilken såklart hon kunde göra!
Denna morgon började så sjukt bra! Får ett telefonsamtal av Skopunkten hemma som frågar om jag vill komma på intervju sen när jag kommer hem härifrån! Jag menar, det är ingenting som säger att jag kommer att få jobbet, men hur kul skulle det inte vara om jag fick det?
Skulle inte jag passa perfekt där? Tjejen som älskar skor, eller det kanske är farligt att släppa in mig där ;) haha, skoja bara! men usch va kul det skulle vara! Nu känns det bra iaf att man har någonting att se fram emot när man kommer hem, att man har något att komma hem till... M har även kollat upp att de behöver folk på Vintersol, så kanske sticker dit också :D
Mkt som händer nu verkligen!
Nä nu skulle det ju bli film!
Talk to you later <3

Nerbäddad med allt

Ligger nu här i sängen och ska försöka mig på att bli frisk!
Har varit sjuk nu i 2 dagar, med feber och hosta, och det är inte roligt någonstans =( K har nu varit så gullig och lånat ut sin dator till mig så jag kan kolla på några filmer! Tack sötis! <3
E och jag kom precis hem från våran tur från ICA, där vi införskaffade chips, dip, cola och te. Så vad kan bli bättre än att bädda ner sig i sängen med allt detta next to you, kolla på en film och höra att regnet fortsätter att ösa ner utanför fönstret och tänka, att det kunde ha varit jag som stått där ute och behövts jobba. Tack och lov för snäll chef som tyckte att man skulle stanna hemma idag med!
Nu ska vi se vad för filmer det finns =)
Talk to you later <3