Emelie och david

Har inte lagt in bildera från Emelies bröllop än, men har nån bild från mormor, så har kommer det och hur de såg ur :)



Älskade kusinen har nu gift in sig i en annan familj =)
<3 så glad för er båda!!


istället för 2 blev det 4

Åkte hem från örebro runt 1 tiden.. Vi kom hem 4 timmar senare!
Det blev en omväg på en timme ungefär.. Märktes det att jag sov hela vägen, så Janine och Mickan fick läsa skyltarna själva ;) ?

Medans de tyckte det var kul med en lite roadtrip, så tackade jag de högre makterna för att jag inte hade fått ett anfall under tiden.. Det var ju inte så att jag kunde ta en tablett eller så.. Så väl hemma igen, blev det sängen direkt och sov sen fram till kvart i 9.. =/

 


ambulansen kom hit

Ambulansen kom och hämta mig natten till fredagen.. Hur är det möjligt?
Vaknade kvart i 5 av en smärta som jag inte riktigt kan förklara.. Men någonting som jag vet har varit med om förut.. För 2,5 år sedan..

Sjävklart är det njursten som man fått igen. Lagom tajming till bröllopet verkligen.. Men kvart över 6 på morgonen så är man på sjukhuset och väntar på resultat.. Kvart i 3, efter ett visst antal sprutor och blodprover, kanyl i handen (som faktiskt också var blå som min tröja, vad var det, sjukhuset blivit modecenter nu?)

Det absolut läskigaste var när vi skulle gå.. Tagit ur kanylen och är på väg därifrån. Blir alldeles varm i huvudet, svart framför ögonen.. Och helt plötsligt så viker sig mina ben.. Sen efter det har jag bara fått höra vad som hände, för har verkligen inget minne av det.. Det är verkligen som de säger på film, något som jag alltid dissat..

Sjukhuset ville lägga in mig, men kunde inte bara skita i Emelies bröllop och speciellt när jag skulle ta alla bilder och så.. Så underbara Mickan säger att hon kunde följa med och köra mig dit bort! Då jag fick både alkohol- och körförbud..

<3


...

Oh nu kom jag på att jag måste packa också... =/


klänningsval till bröllop, help!!

Här kommer alternativen då :) och jag behöver verkligen er hjälp!

1.

2.

3.

4.


Sådär, det var de fyra alternativen. Ni får ju ha förståelse att jag har blöt hår och inte alls sminkad, så kolla bara på klänningarna, och hjälp mig snälla :D

bröllopskläder

Jag behöver råd.. Jag ska ju på bröllop i helgen, och har funderingar på vad jag ska ha på mig..
En röd, en ljusblå eller en marinblå klänning?

Ska lägga upp bilder på det så snart jag har torkat håret som jag precis har färgat :D
<3

Spring blev glass

Hade tänkt att kila ut och springa imorse när jag vaknade, men blev att man åt frukost istället med mamma som var hemma från jobbet..

Så nu sitter jag här och äter glass, me bananer och chokladsås.. Är svag, kan inte göra något åt det ;) haha!
Ska träffa min underbara tvilling senare idag, och se om hon har något som jag kan sätta på mig till bröllopet.. Har en klänning här hemma, men samtidigt så känns den inte rätt.. Ska ta kort senare och visa er så ni får se vad ni tycker..

<3

När ett meddelande kan göra så mkt



Hur underbart är det inte på en skala att få se ett meddelande där det står:

"kids are asking if you can babysit for them on Saturday! can you? ;)"

Får inte lite skratt i sig då, att de fortfarande vill att man ska kolla till en efter så lång tid?! Underbara ungar! Saknar dom sååå mkt, fast det är rätt skönt också att slippa dom, haha ;)

<3

 


sushi laget runt

6 sushi lådor + två stycken till med bara maki..
Det var det jag fick me mig hem idag efter jobbet. Min familj älskar mitt jobb, särskilt när jag jobbar kväll och får me mig så mkt.

Ni kan ju ana hur många blickar jag fick på tåget sen när jag kommer där me min påse full me 8 lådor ;)
Mätta och belåtna nu, så ligger jag i Janines säng och kollar på vänner avsnitt :)
<3

långa timmar

Nu är det iväg till alla jobben på samma dag..

10.00-13.00 --> Personalmöte på Skopunkten
15.00-20.00 --> Jobba på restaurangen..

Det blir en lång dag, men jag klarar det alltid :) Skriver om jag orkar när jag kommer hem!
<3

vad gör man när är tillbaka?



Än en gång så förvånar människor än. Att man aldrig lär sig heller.. Utan man kör samma misstag over and over again.

Man tänker att man nån gång kanske ska bättra sig, och man hoppas och man tror men så inser man att allting står på samma ruta igen. Vad gör livet så knäppt?

 


25 augusti



Linne - Urban Outfitters
Kofta - Gina Tricot
Lackleggins - Åhlens
Skor - Skopunkten
Halsband - H&M



SÅ DET LÅTER

Back from town!

Janine och jag konstigt nog pratat engelska med varandra hela dagen. Det skumma var bara att det inte ens kändes skumt.. Antar att man har det i sig nu på så sätt..
Stanrundan blev riktigt bra, hittade lite till Janine, hittade lite till mig (som jag alldeles strax kommer att sätta på mig..) Hittade en klänning till mamma som hon kanske kan ha på bröllopet på lördag =)

Nu är det städning och bakning som står på schemat, något som jag helst inte vill göra, och istället bara slänga mig i sängen och sova lite...

<3

janine 20 år idag = vuxen?



DET ÄR INGEN VANLIG  DAG, NEJ FÖR DET ÄR FAKTISKT JANINES FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!

Dagen i ära så vaknade jag klockan 6!! Kan ni tänka er, klockan 6 på min lediga dag? Men vad gör man inte för att sjunga för syrran när hon faktiskt fyller 20 år?
Upp igen vid 8 för att denna gång kila iväg till maxi för att fixa en dunderfrukost till henne :D

Nu ska vi vidare ner till stan, slänga in henne i ett provrum, ösa ner kläder på henne och sen lunch :D fika ikväll med all släkt och vänner, så dagen kan väl inte bli bättre får vi hoppas :)

<3


dagens klant

Vet ni vad jag borde göra egentligen? Ska nog fixa en katogori där jag berättar om mina misstag varje dag. För jag kan lova er att jag gör misstag hela tiden o minst en gång om dagen :p

Som idag till exempel, jag ska ta en låda me full me skor till ett annat ställe som säkert tar mig 10 steg.. Vad händer? Jo men såklart så går hela botten upp och alla skor, som såklart inte sitter fast i sin partner, flyger åt alla håll och jag bara hör hur folket skrattar.. Dom som ser det såklart, vilket en mamma gör när hon precis kommer in genom dörrarna...

<3

Partydressed

Just det, detta hade jag på mig i Lördags :) Kändes helt okej!



Klänning - Gina Tricot
Linne - H&M
Skärp - H&M
Skor - Skopunkten


Party all the time



Lördagskväll blev riktigt lyckat, och jag är glad för Janines skull =) Underbart när alla kan hänga tillsammans!
Det blev middag, otroligt många klädbyten, massa dricka, lekar, kort och massa annat!

Kvart över 11 tog vi bussen ner till stan för att vidare in till 550, där vi dansade rumporna av oss! Det enda tråkiga var att ett liveband skulle spela en längre tid och de sög! Men vi hittade trevligt sällskap, så satt och snackade me dom ett tag istället. Sen blev det dans igen!
Kvällen blev iaf hur lyckad som helst! <3













Sådär, var några bilder. Jag måste kila iväg till jobbet, så hinner inte göra så mkt mera nu :)
Talk to you later <3


23 augusti



Tröja - H&M
Byxor - BikBok
Örhängen - Vet inte, haha!


29 myggbett

Kunde inte riktigt somna igår, det kliade något fruktansvärt på mina myggbett, och det är sjukt hur stora dom är. Idag måste jag ha på mig mina jobbskor, då jag är på skopunkten, men tror inte jag kommer att kunna ha det.. Då jag har typ 6 stycken på fötterna.. Varav ett på hälen =(

Det får helt enkelt bli tofflor eller något, haha =)
<3

Knight and day



Var och såg filmen Knight and Day igår tillsammans med Janine och Sofie. Det fick även bli en middag där uppe på Panda Express, vi åt så mkt att vi knappt orkade vårat godis och chipsen kollade vi inte ens åt, haha!

Filmen var helt okej, kanske inte en höjdare, då det hela tiden upprepade sig i vad som hände.. Man visste inte riktigt vem man skulle lita på och så vidare, men det kanske var det som var meningen och då lyckades dom riktigt bra!

Inte en av de bästa filmerna jag har sett på senare tid, men den funkade =)
<3

söndagens planer

Gårdagen blev inte annat än succe verkligen, och det var något grymt kul ute också! Vi lyckades även dra med vår älskade sis med oss ut för att visa henne hur en Södertälje kväll ser ut!

Nu är det funderingar på om man ska dra på bio senare idag, då Knight and Day ska vara bra! Kan nog vara en sån söndag tror jag.. Hade en idé på att kila upp till Skärholmen, men då jag har satt mig själv på shopping förbud så är det väl ungefär som att ta en alkoholist till en ölfest.. Eller?

<3

tacos/kräfthattsskiva



Mötte upp Emma efter jobbet igår, blev Maxi för planering om hur vår middag/kväll skulle bli. Det slutade med att det fick bli Tacos/kräfthattsskiva!

Det jag inte kan förstå är hur Emma lyckades ta sönder 3 hattar bara genom att sitta där på stolen och prata? Jag drog i min, tappade min och jag vet inte vad jag höll på med, men min gick aldrig sönder.. Helt enkelt är jag lite bättre ;)
Det blev sjukt mkt prat, skratt, minnen och seriösa deep talk! Mamma kommer in i köket och undrar om det är 20 stycken här inne för att vi skrattade så mkt! Haha, kommer sakna min älskling när hon flyttar ner till Örebro igen =( Hur ska jag klara mig?




Vet inte riktigt hur detta slutade... Men skoj var det iaf ;)


vackert

Sitter och lyssnar på när Janine står och tränar på Emelies bröllopssånger. Jag säger bara det att det kommer bli något frukstansvärt fint och många tårar kommer att komma längs mångas kinder!

<3

20 augusti




Byxor - Lindex
Linne - BikBok
Halsband - Indiska
Skor - DinSko


s:n är check

Skopunkten - Check
Systemet - Check
Städat - Halvcheck

Alla 3 s:n är klara, snart iaf. Musiken är på en nivå som säkert får grannarna att undra, men vad ska de säga? Idag ska vi fira. Vi ska fira Janines födelsedag, eller aa att hon snart fyller år iaf =D

Nu ska jag dricka te, och sen vidare till garderoben!
<3


oanmälda som bara kommer

Än en gång så kommer det hit oanmälda människor..

Den första som ringde på dörren gjorde inte alls så mkt att det blev en överraskning, det blev en bra överraskning =) för utanför dörren står farmor! Någon som jag inte har sett på hela sommaren, så det var kul att se henne igen! Tur att det var hon för jag öppnade i bara linne och trosor :p haha!

De andra som kom nu typ 10 minuter innan jag ska gå och är skit sura för att jag inte vet vart våran vattenskada är, är takfixarna.. Men ursäkta mig då att ni ska egentligen komma på måndag, så hon som vet inte är hemma nu!! Så nu hör jag dom klampa omkring på taket... Less jag blir!!

Måste springa nu och fixa det sista, men jag skriver så fort jag kan senare ikväll när jag slutat =) Förhoppningsvis blir det finbesök ikväll också av Emma =)

<3


Bjuder på en gammal bild från Teneriffa för något år sen =)


australien?

Hur coolt skulle det inte vara att bara släppa allting, åka till Australien och börja plugga något eller så? Elin säger att jag kanske kan ta modehistoriakurs paralellt me en fotokurs.. Låter inte helt fel va?

Sen planerar jag och Anna nu att lära oss surfa och sen träffa på någon skit snygg australenare :)
great?!

hjärtvikt om man får för lite sömn?

Dags för sängen snart antar jag. Men pratar me Elin om livets mening typ just nu, och sen min Anna och en människa som jag inte pratat me på mkt länge..

Anna säger att hon tycker att jag ska kila upp klockan 6 jag me, för att det är farligt att sova mer eller mindre än 7 timmar ;) vilket jag inte tror mkt på, haha! <3

Men det är nog dags att släcka lampan nu iaf :)
<3

ringde på dörren...

Det ringde på dörren precis, och jag väntar ingen och de andra i familjen har nyklar att ta sig in me.. Det visade sig vara från telge bostäder som ska fixa en vattenskada vi har ute på verandan..

Jag som ska kila till jobbet snart liksom.. :S
<3

vad ska man äta när man är sötsugen

Solen skiner utanför fönstret nu!! yeay toppen!! Nu kan jag byta om till andra kläder :D
vet inte vad dock, så det kanske får vara som det är...

Är sugen på något mumsigt, men vet inte riktigt vad.. Får inte äta något sötaktigt..

<3

Back from the shopping

Hemma igen efter min lilla shoppingrunda. Hittade två super presenter till Janine =) Antingen kommer hon skratta eller så kommer hon hata mig för en av sakerna, men det får vi se när stunden kommer ;)

Hittade även några saker till mig själv, toppen :D Janine säger att jag kan göra det för att jag är tydligen rik som bara den, men mitt bankkonto säger annat, haha! Så vet inte vart hon har fått det ifrån :p
Men det ett par höga aladdin byxor från Lindex och en söt klänning från BikBok =) måste kolla me Janine sen vad hon tycker om det =)
Sen blev det även två ringar, en från Wedins och en från JC.

Klänningen, hittade tyvärr ingen bild på byxorna..

Lovely <3

stan ska det vara när det regnar

Ska springa till bussen nu när som helst, för måste ner till stan i detta underbara väder (Not...) och fixa lite innan jobbet.
men gummistövlar är check, och så ligger väl ett paraply någonstans.. Nu måste jag bara hitta en jacka som jag kan ha.. Hmm..

<3

19 augusti



Skjorta - VeroModa
Leggins - H&M
Gummistövlar - Forlove21


katten är människans bästa kompis?

Med en katt som min, så är man aldrig ensam.. Och då menar jag aldrig ensam.. :)




<3


sweet dreams

Nu är det sängen som gäller, är något fruktansvärt trött, funderar på om jag ska gå ner till stan imorrn också, eller om jag kanske ska ta bussen iaf.. Är det bra att gå när man är sjuk? Gjorde det idag iaf, o mådde inte så dåligt just då iaf..

Men iaf,  godnatt <3

18 augusti

Hittade denna goding i garderboben när jag letade efter kläder imorse :)



Klänning (nattlinne) - H&M
Skärp - H&M
Linne - Gina Tricot
Kavaj - H&M
Väska - Lindex
Solglasögon - Italien
Skor - DinSko


Feber in i det sista

Stryck det jag senast skrev om att jag känner mig varm, jag har feber.. Kanske är en förklaring på det hela?

Mamma har tvingat i mig hostmedicin så jag förhoppningvis kan sova inatt, Sofie säger åt mig att dricka saltvatten för att det ska lindra halsen.. Vet inte riktigt om jag tror på att det hjälper kanske... :/ men hon säger det..
O läkare som säger att hostmedicin smakar som hallon eller lakris, de måste ju ha ätit världens äckligaste godis och hallon. För aldrig att det smakar som det!!
Fast nu kommer Tomi och säger att det är gott... Skum typ...

Sötis unge

Min älskade katt i sin säng :)
Min älskling vet precis vart hon får vara någonstans, och inte är det min säng längre iaf =)


Är hon inte för söt <3


17 augusti



Jeansshorts - Forever21
Linne - Lindex
Kofta - BikBok
Skor - Skopunkten
Väska - Forever21
Solglasögon - Wet Seal


vill bara må bra

Jag mår så dåligt!! Vill bara bli frisk nu, vill inte ha ont i huvudet, vill inte hosta ihjäl mig, vill inte ha känslan av att huvudet håller på att sprängas och vill inte vara varm så det känns som att man har feber..

Imorgon jobbar jag på skopunkten mellan 15-19.15, så riktig kort dag, så hinner göra lite saker innan :) måste ner på stan iaf..

Nu är det Bones igen..
<3


Vackert <3


16 augusti



Blus - Forever21
Leggins - H&M
Skor - Skopunkten
Skärp - H&M


handla

Handla me mamma, så skriver snart :)

<3

jobbigt läge me två viljor

jag har typ ångest eller nåt. Vet inte alls hur jag ska göra nu i vinter eller så.. Jag älskar mitt jobb på Skopunkten men samtidigt så undrar jag om jag ska söka upp till sälen igen.. Jag älskade att få vara ute i backarna och allt sånt också.. Livet var väl lite upp och ner kan man lugnt säga, men mkt var skoj det också! Det är på två vis det där som vi brukar säga..

Hur skulle ni ha gjort?


dålig och allt

Mår verkligen inge bra alls, men igår var ännu värre. Ni vet den där känslan av att huvudet håller på att explodera när man sätter huvudet för lågt? Så var det hela dagen igår, vad jag än gjorde för något så hände det.. Jag som skulle städa och bädda rent och sånt.. Så blev det inte, eller det blev de.. Fast det gick inte fort eller så..

Idag mår jag lite bättre, och chefen är tillbaka på jobbet så måste göra ett gott intryck på henne också.. Men det ska nog gå bra ska ni se :) har ju gått bra de fem veckor som hon har varit borta på :) lite nervös dock är jag! Och hade lite problem att komma på kläder som man kunde ha på sig =)

Nu måste jag iväg och fixa det sista :) men skriver mer senare istället <3

kräftskiva, redan?

Blev ändrade planer också :)
Ska iväg ikväll me min söta Anna, på kräftskiva hos hennes kusiner =) Kan nog bli riktigt skoj om jag ska vara ärlig. Länge sen som jag åt kräftor också, hoppas jag bara kommer ihåg hur man skalade dom ;) Annars kan det bli en syn för alla!! Hahhah


<3


borta bra men hemma är det ännu bättre

Tog bilen igår och åkte iväg ett tag. Orkade inte vara hemma me Janine o Tomi ;) Så stack iväg på eget. Kollade film, myste lite och sen bar det av hemåt igen =)
Sover mkt bättre hemma i min egen säng konstigt nog, och jag kände att jag behöver all sömn jag kan få nu när man är lite halvdålig :)

Idag blir en lugn dag, ska ta mig i kragen snart och sätta på mig kläder. Bara det att det är sjukt varmt ute och klibbigt, då oväder är på väg in känns det som. Mamma ringde precis och frågade om det regnade.. Svarade nej men att det åskar..
Så vad för kläder blir det? Städkläder först och sen ta en titt i garderoben kanske :)

<3


min sara i london

Sitter och pratar me min underbara Sara som jag inte har träffat eller pratat me på jag vet inte hur länge =)
Hon är fortfarande i London och jobbar och håller på och lever livet tills december, så hon säger att det är bara för mig att boka biljett och komma och hälsa på :D yeay!! Skulle vara så grymt kul!

Vi hade det ju grymt tillsammans i USA, och så är det såklart en massa shopping som gäller ;) London är ju känt för sin shopping ;) perfect place for me <3

what

Dagens Hiss: Att trots att jag varit sjuk och hängig, så har jag klarat av en sjukt stressig dag på jobbet men otroligt mkt att göra och att göra plats för nytt som kommer, så ett stort plus till mig och Mieray!

Dagens Diss: Är hur näsan blir så fort man börjar bli sjuk! Snorig, och rinig. Och vad är de som händer me läpparna, de gör ju ont =(

Made some planes

Sitter och pratar me min underbara Anna just nu, planer håller på att ta form =) Hoppas och jag "cross my fingers" för att de håller =) saknar henne!

Är sjukt snorig och ont i halsen, och jag lovar att kunderna idag tyckte att jag borde ha legat i sängen och sovit och vilat istället för att stå bakom kassan och smitta ner dom.. Tror jag till och med snorade ner ett kvitto så ni får skylla på mig om ni blir sjuka.. :/
Imorgon är det iaf restaurangen som gäller och jag ska träffa Linda på lunch :D yeay!! Ska försöka få ner henne på ett miljöombyte, men vet inte om det är så bra när vi är sjuka många av oss..

Nu är det sängen iaf <3

12 augusti


Det fick bli det jag hade bestämt mig för under morgonen, orkade inte byta och tur var väl det =) Fick massor av komplimanger för min klänning!
Dock så hatar jag verkligen strumpbyxorna! Dom åkte ju ner hela tiden och gjorde ingenting annat, Mirey höll på att garva ihjäl sig när hon ser mig stå och försöka få upp dom så diskret som möjligt, haha!!



Klänning - VILA
Armband - Present från Pappa
Strumpbyxor - (who cares..)


10 augusti



Tröja - Carlings
Jeansshorts - BikBok
Skor - DinSko
Halsband - H&M


lunch på stan

Ska träffa Mamma snart nere på stan för att springa ett ärende och en snabb lunch innan jag börjar för dagen =) Ska bli mys iaf, men har då problemet.. Jag har några kläder på mig, men det känns inte riktigt bra iaf.. Är de de rätta kläderna för dagen i ära?
Jaja, det får bli så här iaf, orkar inte fixa något annat i all hast då hon kommer snart och ska hämta upp mig.. =)

<3

kolakakor

Kom hem från jobbet och vad finner jag?
Nybakta kakor :D mums!! Då har Janine bakat kakor då hon kom hem tidigt från jobbet. Hoppas bara på att jag inte äter upp alla innan hon kommer hem =/
Det skulle vara så typiskt mig, för det är sååååå gott!!!


<3

Upp och ner

Dagens Hiss: Måste jag tillägna till lördagen faktiskt. Hur man kan ha så skoj me människor! Och som Malin sa; Nu har vi vänner här från hela landet =)

Dagens Diss: Att jag börjar bli lite dålig nu, känner av halsen, huvudet och allt =(

9 augusti

Lördagen vet ni ju vad jag hade på mig då ni sett bilderna frå festen.. Min H&M klänning, skärp (H&M), Kavaj (H&M), armband (forever21) och converse.
Söndag blev en segisdag då man mådde som man förtjänade så det vill man inte ha bild på...



Leggins - BikBok
Blus - H&M (tror jag)
Gummistövlar - Forlove21


6 augusti

Har ju glömt att lägga upp helgens outfiter: Fredag



Blus - ZARA
Byxor - BikBok
Skor - Skopunkten (ovanligt..)
Halsband - Indiska
Örhängen - Gina Tricot
Väska - Forever21


Norrköping var det













sådär några bilder, orkade inte lägga upp flera just nu :) bättre än inget eller hur =)

regn och ont i halsen

Okej bilderna kom inte riktigt upp nu som jag hade väntat mig, men de är på väg.. De ligger iaf på datorn nu tack o lov ;)
Idag är det jobb igen och det känns verkligen som att det är tisdag, då man jobbade igår också, och jag är så trött fortfarande. eller inte trött utan bara hängig.. Kanske har jobbt för hårt nu eller så är det skit som vi har där borta.. Hoppas på förbättring snart iaf!

Nu måste jag kila och fixa mig, blir gummistövlar till jobbet idag iaf ;)
<3

Sömn är den bästa medicinen

Hur skönt var det inte att få sova lite längre idag! Att bara behöva ställa klockan på 10, och sen bara ligga kvar i sängen till halv 11 när man hör regnet utanför :)
Behövde verkligen detta efter lördagen! Då jag bara sov ungefär 3 timmar, och sen jobbade hela dagen. Kom hem helt slut sen, haha! Men det var värt det verkligen =)

Att få träffa alla igen efter så länge kunde inte bli annat än hur bra som helst =) Kort knäpptes hela tiden och bilder kanske inte blev de skarpaste, men minnen skapades iaf =)
Det blev en dunder fest me mat, musik, dricka, goda vänner, dans och sång. Lekar i regn och lera, sova i en liten stuga me 8 pers, nattbad och grilla korv halv 3 på natten. Låter inte helt fel eller hur =)

Men en sak kan jag säga...
Regn + lera + landet + vita converse = katastrof!

Bilder kommer upp alldeles strax =)
<3

Norrköping nästa

Bilder från gårdagen kommer upp senare, då jag nu ska sätta mig i bilen och åka ner till Norrköping för fest :D ska bli så grymt kul att få se alla igen <3 LÄNGTAR!!

Hoppas verkligen att jag inte kör vilse bara, så önska mig lycka till! Men med två gps:er så borde det väl gå bra ;)
<3

:)

Nu sitter vi är me tre apor (vin), anders göra och ove =) Gott med andra ord! Godis, kläder överallt och musik :)
Blir toppen det här!

<3

---

Dagens Hiss: Att det är fredag. Underbara fredag! Har en liten känsla av att det skulle vara kul att kila ut idag, men samtidigt så är det fest imorrn i Norrköping =) Men ändå, det är fredag :D

Dagens Diss: Dom som ska komma me våra leveranser till restaurangen. Hela veckan har vi varit utan dricka till gästerna, och varje dag har vi ringt och sagt till dom om att det behövs verkligen! Och än så länge har ingenting hänt.. Börjar bli pinsamt när gästerna kommer och frågar om vi har Cola idag då...

Fredag i all sin glans

Snart kommer Lisa hit, och vad vi ska göra vet jag inte än :) Vi kommer nog på något som alltid :)

Har precis ätit amerikanska pannkakor till middag som mamma hade lämnat kvar till mig, super snällt!! Så otroligt gott var det iaf :D
Shoppade lite idag efter jobbet, blev kass shopping, men det blev något iaf =) Som alltid kanske man ska säga.. Fan nu kom jag på att jag glömde det jag skulle hitta för första början.. Skit också!!!!

Det som fick komma hem iaf var en kofta och kjol från Gina, och smycken från Indiska =) Ett sjukt fint halsband som jag bara älska! <3
Bild kommer senare!

Sommaren är tillbaka or what

Yeay solen skinner ännu en gång nu när man har stigit upp. Kanske är så att sommaren är tillbaka :D Cross your fingers for it.

Samtidigt går ju Alex runt och säger att hon längtar efter hösten och modet som det för me sig, men vi får se :) Nu har jag ju världens finaste skor som hör till hösten, så kanske det =) Men än får inte sommaren vara över för min del!

Restaurangen idag, och det blir nog att stanna och kolla runt lite efteråt =) Kan vara mys =) Sen kanske träffa Lisa på kvällen, får se vad vi hittar på!

Nä gott folk, nu måste jag springa till bussen! <3

jobberbjudande

Måste ju berätta också att jag blev erbjuden jobb idag när jag stod på banken.. Och neh det var inte på banken, matte är ju inte direkt min starka sida kanske... ;)

Utan jag var där som vanligt på morgonen för att växla pengar, så när jag kommer in genom dörrarna så kommer det en man fram till mig och frågar mig på engelska om jag kunde tala svenska.. Sa ja, och det visade sig att han behövde hjälp me att sätta in pengar på kontot.. Han la nämligen inte märke till att det stod att man kunde ändra språk innan man satte in kortet, så visade honom, han tackade och jag gick för att se att inte mitt nummer redan varit.. Det hade det inte, så när han kom ner till diskarna så stod jag fortfarnade där och väntade på mitt nummer, så han kom och sa att allting hade  gått jätte bra. Gjorde bara ett misstag och fick det på svenska igen och så vidare...

Vi pratade vidare lite och klagade över bankernas system (fattade typ ingenting om vad vi snackade om som hade nån mening.. men aa..) Så det blev mitt nummer och jag tackade för mig, sa hejdå när jag var klar och gick..
Man kan ju tro att historien slutar där men det gör den inte.. Utan det blir så att han springer efter mig och säger att jag verkar vara hur trevlig som helst och jordnära människa och ger mig sitt kort och säger att han kan skaffa jobb om mig när som helst.. Schyst.. :)

5 augusti

Solen sken idag när jag gick upp så passade på att ta på mig en klänning :D



Klänning - Hertiage
Jeansshorts - Forever21
Halsband - H&M
Skor - Skopunkten



Model som de säger

Än en gång har jag fått höra att jag borde bli modell. Jag vet, jag vet och jag har redan blivit "accepterad" så jag är på väg =) Måste bara ringa och boka tid så jag kan komma upp och ta mina nya bilder... Nervös = Japp!!

Tyvärr måste jag säga att jag måste gå ner lite, och jag vet att detta väcker många tankar och åsikter, men det är inte mkt men litegrann iaf =) Bara så man blir nöjd me sig själv igen och de ser den tjej som de såg förut...


Kanske är dags att ta tag i det nu...


Shopping igen för skor

Idag kom min älskade Alex över efter jobbet :D oh va skoj det var att se henne igen! Har inte setts på sjukt länge och förut så sågs vi typ varje dag =) Det var tider det!

Men idag så kom hon över till mig redan efter jobbet så vi hade massor me tid =) Hittade kataloger från Halens, H&M och Ellos, som vi bläddrade igenom på jakt efter kläder inför hösten... När man inte längre kan gå barbent eller klänning utan kofta.. Hittade en del, så vi har bestämt oss för en Skärholmen dag nu ;) Det är livsfarligt att släppa iväg oss två tillsammans för det slutar alltid med en massa påsar hem ?=

Och idag var inget undantag.. Vi kom på att vi kan ju gå till mitt jobb, kära skopunkten för jag hade lagt undan ett visst antal skor som jag behövde råd me.. Så vi gick dit, och vi hittade en hel del :D Jag fick me mig alla skor hem som jag hade i korgen och Alex 3 par :D (ska säga att det var bara fyra par) Ska lägga upp bilder på dom sen =)

<3


Det kom och det gick

Jag är verkligen någon helt slut i kroppen =( orkar inte en sitta upp och skriva detta inlägg.. Sitter och kollar på CSI och det är nog det enda som jag orkar göra just nu =( Samtidigt vill jag inte vara hemma =(

Men men, imorgon är det restaurangen igen som gäller, men bara lunch så det går fort =) Idag fick jag den skumma känslan när jag satt på tåget till jobbet. Att jag såg fram emot det, att det skulle bli kul..
Kan säga att den känslan försvann så fort jag satte min fot där inne.. Måste ha varit att man var trött ellet något som förvirrade känslorna?

<3

Täcket är bäst

Nä nu är de dags för mig att kila iväg och sova :D
Älskar att sova med täcket igen :D hur skönt är inte det liksom?! Tack igen Peppe :D

haha det var så kul imorse när han skulle komma in och väcka mig för frukost och inte ser mig ligga där i sängen då täcket skymer upp allting, haha! Han ropar Patricia och jag svarar ja och skrämmer han :p haha!

Godnatt allihop <3

Mysmiddag ute i solen med god mat och sällskap

Blev mysmiddag ikväll efter jobbet tillsammans me Mamma och Marie! Blev att vi åkte till Barolo och käkade. Sjukt god mat var det :D Mat som en höna blev man också, men jag lyckades äta upp allting :D stolt!!


Marie och Mamma


Min mat! Oxfile pasta och Championer! Shit va gott det var :D


Mamma tyckte om sin, fläskfile Pasta med nån grön grönsak ;)


Fick lite tråkigt i slutet ;)

Det var en verkligen skit mysig kväll som vi borde göra lite oftare faktiskt =)
tack mamsen <3 <3


Rundvandring där bak

Tänkte visa er lite bilder från jobbet =)


Bandet som vi ska ha på oss, men typ aldrig har.. =)


Mitt skåp =)


Numero 3 såklart, så tänker man lite på Alex ;)


Sista bilden på mig och kortet blev super suddig, men det är jag iaf :D

Skoväljare i jobbet

Så himla skoj på jobbet idag!

Vi hade inte så mkt att göra under en tid, så istället för att göra något vettigt, så sprang jag och Elisabet runt i butiken och försökte hitta några fina skor som jag kunde testa. Så vi hittade ett vsst antal skor, sprang bakom disken och testade =)

Om det kom någon kund till kassan så tog hon den, jag satte på mig skor och hon och kunderna sa om de var bra eller inte. Så höll vi på ett tag, och det slutade med att jag har nu lagt undan 6 par i min korg på lagret :D haha!!
GREEEEAT!!
 
Nu behöver jag bara få hem Janine så hon kan hjälpa mig att kolla om de är bra eller inte!! <3


4 augusti

Idag ville jag bara sätta på mig något som matchade vädret imorse när jag skulle gå till jobbet, tråkigt, mörkt och aa jag vet inte.. Men varför skulle jag göra det för? Klä mig i dystert? Då är det väl bättre att klä sig i något glad färg =)



Treggings - H&M
Linne - Gina Tricot
Tröja - Gina Tricot
Skor - DinSko
Örhängen - Gina Tricot


(Ni ser ju min fina mörka fläck som min annars braiga kamera lämnat på mig!)


Så här tycker jag om att min kamera gått sönder!!


Min kamera är sönder

Imorse fck man vakna till en äkta engelsk frukost, ägg, bacon, rostat bröd me marmelad, juice och te =)
Sjukt gott, men inge vidare nyttigt kanske ;) Samtidigt så försöker Peppe att komma underfund med vad som är fel med min kamera.. Den har en svart fläck som visas hela tiden när man tar kort och zoomar speciellt..



Ser ni? Jag har ingen aning om vad som har hänt med den. Och det störigaste är att min garanti är i USA.. Köpte den på Target och har garatin i 3 år.. Men har slängt kvittot då jag inte bor där längre.. =( vad ska jag göra?



Så här blev kortet som Peppe råkade ta på sig själv när han skulle kolla den och sen stänga av, haha!

kvällen som är

Imorgon ska jag, Mamma och Marie kila ut och äta efter mitt jobb :)
iaf vad planera ser ut som nu! Vilket ska bli super mysigt verkligen, så länge sen som man satt ner och pratade.. Kanske inte så konstigt då hon har varit borta i evigheter :)

Dock säger dom att det ska börja regna nu igen imorgon, och då har jag verkligen ingenting att sätta på mig =/
Gummistövlar såklart, men dom får jag inte ha på jobbet och de är inte så skönt att gå runt i inomhus i ett visst antal timmar kanske.. Hmm, vi får se vad jag kommer fram till :)


Mom and I


home alone men inte

Mamma och Peppe kom hem idag som sagt, och det första vi gjorde när jag slutat för dagen, var att kila iväg till Maxi och handla :)
Jag tycker jag har varit rätt smart där det gäller att inte handlat de senaste dagarna då jag vet att de skulle komma hem ;) smart va? Grannen tyckte det men inte dom, haha.. Konstigt va?

Samtidigt som det är skönt att ha de hemma igen, så känns det lite skumt.. Man har varit så van me att vara ensam, och kunna göra vad man vill utan att behöva störa någon. Men Peppe var så söt nu ikväll, då han ser att jag bara sover me lakan fast det är så kallt, så han tog ner täcket från hyllan och fixade det till mig =)
TAAAAACK!! <3


3 augusti

Dagens outfit är tagen i en rusch, så ni får nöja er me att det ser skit ut! Men efter ett visst antal sökningar i garderoben så blev det det här.. Det får duga!



Kjol - H&M
Tröja - H&M
Halsband - H&M (Hemsida)
Converse

(Såg nu att det blev en H&M dag, skönt :D )



Shit, nu är klockan alldeles för mkt, eller inte riktigt men jag hatar att stressa så ska nog gå nu så jag får ta det lite lugnt på vägen =)
Talk to you later tonight <3


...

Shooooot, kom på att jag har ju inte hunnit göra någon lunch nu.. =/
Eh det får bli att springa förbi maxi eller nåt :)

Får ju längre lunch idag också, så hinner göra det då =) allt löser sig tillslut...

in tidigare

Min sovmorgon blev inte riktigt som man hade tänkt sig.. Eller sovmorgon blev det iaf, fick sova till halv 10 =)
Första som händer är att katten är helt galen! Och då är det såklart inte min rara katt (som förövrigt bestämde sig för att sova ute inatt). Utan Smilla springer fram och tillbaka i mitt rum och skriker att jag ska släppa ut henne.. Jag lovar, jag var bara några millimeter från att kasta en kudde i huvudet på henne!!

Men sen ringer dom från jobbet och undrar om jag kan komma in tidigare, då en av de andra är sjuk och behöver gå tidigare. Snäll som man är (och att man behöver fler timmar) så säger man ju såklart att man kommer in.. Tur att man bor nära iaf ;)

Sen kommer ju dagens problem, jag fick klädesproblem!! Inga som helst kläder att sätta på mig, är helt lost i huvudet!! GAAHHH!!
Sen hade jag tänkt att fixa det sista nu innan Mamma och Peppe kommer hem igen, men det ser rätt hyfsat ut ändå. Städade ju i söndags och var ju inte hemma någonting igår så.. Bara katterna som drar in skit :p och det är de ju vana me ;)

mysbesök på lunch

Oh vet ni, vet ni vem som kom och hälsade på mig idag på jobbet :D
Min älskade syster Linda!! Så himla mysigt, så tog min lunch då så vi kunde sätta hos ner och skvallra lite.. Va ett tag sen jag såg henne och hade en hel del att prata om, likaså var det för henne =)

Vi ses alldeles för sällan, så måste verkligen ändra på det nu!! <3 LOVE

Älskade systrar på bröllpet <3




FRYSER SOM JAG VET INTE VAD

Te måste vara det allra bästa när man är trött och fryser så man har gåshud över precis hela kroppen?!
Så det var det jag fixade fram så fort jag kom innanför dörren nu vid 10 när jag kom hem från jobbet... Shit alltså vilken dag. Det var den värsta på länge alltså. Lunchen var precis lika livlig och proppfull som på det gamla stället (människor som kommer hem från semestern och inte orkar ställa sig och göra matlåda..)...

Skulle jobba kväll också, och vem får jag jobba me.. Jo såklart den absolut grinigaste människan ever!!! Tack stack iväg vid 5 tiden, så i 3 hela timmar så var jag ensam me henne!! Tiden gick långsamt kan jag säga er..

TALK TO YOU LATER <3

katten skrämmer folk

Har sån huvudvärk, och dagen ska tillbringas på restaurangen mellan 11-20! Orkar verkligen inte, vill verkligen innte.. Och det suger ännu mer när man vet att man egentligen skulle ha varit på skopunkten idag. Men snäll som man är så ger man bort den tiden...

Gårdagen var helt okej. F kom och höll mig sällskap under kvällen så man slapp vara ensam, rätt skönt! Länge sen vi sågs så vi hade en del att prata om. Roligast att se var att han ser precis likadan ut som han gjorde förut och att Smilla hoppade upp i knät på han och skrämde skiten ur han, duktig kisse ;)

Nä  nu måste jag kila <3


igen slår klantigheten till

Hahah har gjort det igen.. Något klantigt men när man berättar om det så suckar alla och säger hahah men det är det charmiga me dig.. Jaha tänker man själv då...

Det var när jag pratade me Mamma i telefonen igår precis innan jag skulle iväg och handla, så jag håller på och plockar ner mina saker ner i väskan. Plånbok, nycklar, mobil... Samtidigt så som jag pratar med mamma i telefonen. Stänger igen dörren, sätter mig i bilen och det är då som det slog mig.. Att jag pratar i en jätte stor telefon.. VA TUSAN!!
Det är ju hemtelefonen som jag fortfarande pratar i och sätter mig i bilen me... Mamma skrattar åt mig.. Ovanligt eller hur :p

<3 Talk to you later