En hälsning från solen!

En fågel viskade i mitt öra, att snö och snöstorm har kommit till oss där hemma! Inte mysigt någnstans, man trodde ju att våren var på gång...

Här däremot har vi sol, lie molnigt men det är i alla fall runt 30 grader varje dag. Inte illa ;) Vad ska man säga, kan man bli annat än röd också när man bara ligger och pressar för att hinna bli brun tills man måste åka hem igen?? ;) skulle inte tro det va!!

J och jag har dessutom hållt i bassängträningen här borta i två dagar nu, vilket vi gör perfekt kan man säga :D nu har vi vågat skriva upp det på  tavlan också, så vem vet det kanske blir fler i poolen än M och R imorgon. Håll då tummarna på att vi inte gör bort oss!!

Vi sitter just nu hos ett par kompisar till M, så jag och J passar på och vara lite osociala och kolla våran mail och sitta här och uppdatera er lite :) men nu kallar solen och säkert lite mat på oss :)

Ses snart igen!

Konsten att packa en resväska

början mitten

Bild 1 föreställer min resväska för imorse, alla kläder jag skulle ha med mig låg i en hög på golvet och jag står där och funderar på hur jag ska packa ner allting så det ska få plats... Hmm.. Som på bild 2 kan ni ju se hur jag först tänkte mig... "Äsch släng bara ner allt så får det nog plats". Dock kan jag faktiskt säga att det inte fungerade riktigt, så duktig som jag var fixade jag allt så det blev perfekt!

Om 12 timmar sitter jag på ett flygplan mot bättre vetande. Allt jag ska bry mig om är mig själv. Ska inte tänka på någonting annat under 2 veckor! Inga tankar, inga funderingar och ingen dig...

Lova att ta hand om er nu, så lovar jag att försöka komma hem brun som en pepparkaka!

Music

Fick lite låtar som M skickade, några bra och några.. hmm.. mindre bra :) En jag fastnade för direkt var:

Lil' Rain - Adore U

Behöver ladda Ipoden med ny musik, både lugna och dansiga låtar, har ni några tips, skriv :D

Resväskan som bara ligger

Nu sitter man här igen på golvet i rummet och har lagt upp resväskan på sängen för att börja packningen. Min packlista ligger någonstans, tror i köket, men har ingen aning. Det är typiskt, jag som varit duktig och skrivit en!

Tidigare har jag alltid  varit klar med min packning flera dagar innan avresa, men inte den här gången riktigt. Det känns som att det är så mycket annat som ska göra, så att man bara har skjutit på det. Dumt gjort egentligen!

J frågade mig om jag skulle hänga med ut ikväll, det är ju ladies night på tk, och det ska tydligen vara "manliga modeller" på plats, tror nog mer på att det kommer vara några killar som tror sig vara något att de går runt lättklädda och låter fulla tjejer ta på dem.. Kände att jag måste börja prioritera packningen, så tackade nej tråkigt nog. För en kväll med tjejerna är alltid skoj, men har lovat att gå med ut sen när jag kommer hem igen :D

Väskan väntar på mig...

Uppdatering på underbar layout

Måste bara säga tack till M som varit så gullig och hjälpt mig att fixa min fina blogg! Helt underbar blev den, så tack verkligen =)
Vad tycker ni allihop?! Visst har hon varit en pärla och skit duktig!

Utan mina små kryckor idag!

Vet ni, vet ni vad jag gjorde idag :D (Ni kan säkert gissa när ni läste rubriken idag... )
Jag gick utan kryckor i skolan, visst var jag inte där särskilt länge, men det spelar ingen roll alls. Jag gick, och det var utan mina små vänner bredvid mig! Åh, det känns så skönt, så det finns inte.

Dock förstörde A mina träningstankar om att jag och J ska träna när vi är på Teneriffa. För vi hade tänkt att springa på stranden, för det är den bästa träningen som finns. Men inte då, A kommer då och säger att jag inte borde göra det. Hon är mitt sunda förnuft, vilket är tur, eftersom jag inte verkar ha något riktigt... Men vill så gärna, så hon föreslår att jag kan springa på strandpromenaden istället.. Hur kul nu det är...?

M har sagt ja till att hjälpa mig att fixa min sida, är så trött på den nu så det finns inte. Så tack verkligen :D

Nu är det inte långt kvar, bara 3 dagar kvar!

21.52

Ännu en kväll har man tillbringat på badhuset. Mina "små" barn är allt från skit bra til aa.. mindre bra... helt enkelt. Eftersom jag åker till Teneriffa på söndag missar jag två träningar med dem, så skrev jag ner pass de skulle simma ( visst är jag duktig =D ) i min lilla rosa bok. Problemet var nu bara att jag kom på att jag glömde lämna den till U som ska ta hand om mina "små" duktiga flickor, så sa till F att hon skulle ta blocket och ge det till U sen på söndag. Hon blev hur stolt som helst och sa till J sen när hon kom ut ur duschen:

F: Kolla här, jag har Patricias rosa block! Så jag håller träningen på söndag (jo, visst tänkte jag, hehe =D )
När F hade gått in i duschen till slut sa J till mig:
J: Haha, jag lovar att hon kommer glömma den.

Så vet inte riktigt om jag valde rätt tjej att lämna över denna rosa bok till, men det får vi vänta och se när jag kommer tillbaka!


Vad ska man göra om man inte vågar?

Nu har jag finally tagit steget! Och det är steget mot att åka som au pair till USA ett år. Gick äntligen på mötet som V från EF ringt om hela tiden, och har, nästan i alla fall, bestämt mig för att åka iväg i september någon gång. Tror det blir i början, vill vara här hemma i Sverige under sommaren. Det jobbigaste steget kommer vara det där från att man bestämt sig för att åka till det att man sätter sin fot på planet! Jag har bestämt mig för att våga, jag ska våga så är det bara!

problems with the bag...

Om prick en vecka så kommer jag vara i Teneriffa, i solen och värmen! Längtar på lite, jo men visst, längtar hur mycket som helst. Vill bort härifrån nu, bort från staden och allt dess innehåll. Ska bli så skönt att bara få komma iväg, och tänka på sig själv i 14 hela dagar!

Men med alla resor, så till kommer de här lilla problemet, PACKNINGEN! Jag har förmodan att ha med mig för mycket kläder och skor! Med andra ord kan jag inte packa smart... Jag vill ha med mig den lilla klänningen, men den blå klänningen kan ju också funka någon dag, sen har vi ju mina short, och då kan man ha den randiga t-shirten, men sen finns det ju det rosa linnet man kan ha till också.... Och så skorna, de guldiga är fina, men det är ju de röda också, sen är gula hur sköna som helst... Ungefär så går mina tankar när jag packar. Tycker om allt i min garderob, så vill ha med så mycket som möjligt!

Sedan är det ju den här regel om att man bara får ha med sig 20 kg... Bara resväskan (min nya orange ) väger ju 4,8 kg... Problem, problem! Kommer få packa om min väska många gånger innan det bär av känns det som...

Går fortfarande på kryckor :( utekväll direkt efter tre veckor med dem var nog onen bra idé trots allt... men kul hade jag!

Vad ska man göra egentligen ??

För att fira att mina kryckor äntligen åker in i garderoben igen, har J och B lyckats övertala mig att följa med ut. Det var evigheter sen känns det som, så det ska bli så kul att komma ut igen! Men då kommer det här lilla problemet, som så många andra också har; klädproblem!
Det är maskerad som gäller, och om man vill får man klä ut sig, så varför inte liksom?! Det är ju skit kul, för en kväll kan man låtsas att man är något annat. Har en idé på vad man ska göra, men tänker inte berätta något, det får bli en överraskning för er jag möter ikväll! Ska försöka ta så många bilder som möjligt, B har anmält sig friviligt som kvällen fotograf!

Efter skolan, drog de fyra vännerna ner till stan och försökte hitta kläder till de som inte kommit på vad de ska vara än. Efter många steg, i mitt fall hopp, fram och tillbaka mellan H&M, leksaksaffären och åhlens hittade vi till slut det vi sökte, och tyckte att vi alla var belönta med mat från Nancys! Där kom en liten filur och satte sig med oss, och helt plösligt blev vi de fyra vännerna och J :)

Nu sitter jag här och funderar fortfarande hur detta ska bli med utklädnaden och vilka skor man ska ha på sig... Sköna... men ändå ska de passa till klänningen och allt annat... Röda... Nej, det fungerar inte heller... Mina silvriga, J sa nej på en gång... Egentligen borde jag inte ha detta problem, då jag äger flest skor i hela familjen och det är säkert över ett 20 tal...

So long!

Not so far away now

Varje gång man kommer på något man vill skriva, är man någonstans eller ligger man antingen i sängen, och inte har något att skriva upp det på. Man tänker att man kommer nog ihåg det till dagen efter, det är ju ändå bara en natt man ska genom gå, det försvinner ju inte. Sedan vaknar man upp morgonen efter och vet att det var något super bra man kom på kvällen innan man somnade, man känner det. Men sedan är det ju också att komma på vad det var! Något som jag är bra på... eller not...

Ännu en vecka som är på väg mot sitt slut, eller aa.. det är i alla fall tisdag... Och det är inte långt kvar tills flyget går! Bara 12 dagar kvar, med så mycket att göra också!

Shoppa det sista
Göra en packlista och packa
Och fixa en massa hemma.

Det längst upp är ju så klart roligast, men det är det ju alltid!