GREKISKA GUDAR PÅ MAREN

Drakbåtsrodden var idag nere vid maren, hur roligt som helst kan man beskriva den upplevelsen med! Tillsammans tågade hela klassen ner från hotell skogshöjd till maren, i våra underbara kläder, som jag väldigt hårt håller på i utklädnadstävlingen! Kan ni gissa vad vi var? Jo, greker och vissa av de GREKISKA GUDARNA. Underbar syn när B förvandlades till Posseidon, C till vin guden (kommer inte ihåg namnet på denna), S till Athena, J till Hera, S till Ares, B till Hermes, J till Zeus, T till Hades och jag själv till Afrodite! T var nästan bäst me sitt blåa hår, sminkade ansikte och poséen han drog till med hela tiden! Sen kom jag med knallrosa lakan, fastklistrade hjärtan och lockigt hår, rena motsatsen om vi säger så. Det kommer bilder jag lovar :)

Men nu måste jag kila ut till A som tar studenten idag och mottagningen som väntar, om v i säger så här. Dagen har varit kanon, och roligt var det också ( måste bara berätta det här också...) när en tant, eller tant och tant, runt 55 kanske.. kom fram till mig, knackade mig på axeln, ursäktade sig och frågade om hon fick ta en bild på mig. Det är så underbart kul när någon kommer fram sådär och frågar för då vet man ju att det är någonting som uppskattas att titta på, eller hur?

A million things to do

1000 saker att göra när solen skiner och man måste sitta inomhus och skriva på X antal olika uppsatser. Är det rättvist? Jag tror visst att svaret är ett stort NEJ!
Alla säger att de sista veckorna i skolan, vilket nu är 2 kvar, är det ingenting utan man sitter ute i solen med klassen och bara tar det lugnt och myser. Låter som musik i mina och andras öron, men vad är problemet då tänker ni? Jo, det är just det att det där lugna och mysiga inte ens finns på världskartan just nu! Flera inlämningar, 1 prov kvar och lite till är det som väntar oss i klassrummen. Man orkar inte så mycket mera, och det gör inte saken bättre att man vet att min älskade A tar studenten på fredag! Två veckor är kvar!

Lyckades försova mig imorse dessutom, när R hade gått, så ställde jag om klockan en halvtimme, den ringde och jag stängde av. Tänkte att jag skulle gå upp nu! Ack nej, så somnade om jag om till 09.59 och jag skulle möta J i skolan 10.15. Det blev bara att slänga på sig idrottskläderna, packa väskan och dra. Skulle ha hunnit om jag inte hade varit tvungen att tanka också. Tänkte göra det igår, men sköt upp det som vanligt. Så min lärdom idag är SKJUT INTE UPP SAKER! Hann precis till idrotten som började vid halv.. Ibland har man tur...

Nä, nu måste jag sätta mig med romananalysen igen! Någon som är frivillig och vill göra den istället för mig så jag kan lägga mig och sola på verandan?

A dream or reality?

Som de flesta antagligen vet, har jag skickat in min ansökan till EF för att kunna åka iväg till USA ett år. Få komma bort från allting ett tag och upptäcka nya saker, saker som jag kanske aldrig skulle klara av om jag stannade kvar i Södertälje. Jag har gått runt och oroat mig för att ingen skulle vilja ha mig som sin au pair, men för en vecka sedan fick jag en matchning på en familj som bodde Inversness, IL, dock hade familjen fyra ungar, och jag har sagt ifrån med att det inte ska vara fler än tre stycken. Så nu för två dagar sedan fick jag en ny matchning på en familj, fortfarande i IL, men nu i Winnetka (tror att det hette så), tre barn och intressen som är ungefär som mina.
Men poängen med det hela är att när jag kom hem idag, och skulle kolla mailen såg jag att jag hade fått et mail av mamman i familjen. Hon ville ställa några frågor och lite så :) Trodde verkligen inte att det skulle bli av det här, men nu känns det verkligare än jag trodde att det skulle göra. För när jag skickade in papprena trodde jag aldrig att jag skulle åka, att det bara skulle vara en dröm som jag så gärna skulle vilja slå in, men aldrig gör.
Men nu när man har fått svar på sin ansökan kommer det upp till ytan att jag verkligen ska åka! Jag ska försöka klara mig själv, stå på egna ben!

Det jag inte gillar, är att M,P och J redan har börjat planera vad de ska göra med mitt rum när jag är borta, J ska tydligen sova där inne och M och P vill göra om det till ett styrketräningsrum. HALLÅ; det är fortfarande mitt rum och jag kommer komma hem till slut! Så ni rör det inte!


How can I know what you want?

Jag vet att det snart är sommar, och man bara vill ha sol och bad då. Men för någon dag sedan önskade jag att det bara skulle börja ösregna, blixtar och åska skulle få vara med! Ett sådant oväder då man kan kurra ihop sig under filten och se hur det bara öser ner. Tydligen hade det haglat också den dagen, men det var ingenting jag märkte av då man säkert sätt på lektion då... Men kan faktiskt säga att vädret är bra knäppt nu, när jag vaknade imorse och skulle åka iväg till skolan så var det blå himmel så tänker "inte behöver man ju jacka med sig", så åkte iväg me bara en kofta över mig och ballerinna skor. Senare när jag ska åka hem och så öser det ner och det ligger stora pölar överallt på vägen. Inte särskilt bra med sådana skor då ska jag säga er, man blir oerhört blöt... 

J har äntligen skickat bilderna från min studentskiva, så snart kommer de :)


STUDENTSKIVAN SOM VAR BÄST!

STUDENTSKIVA! MIN STUDENTSKIVA!

I onsdags var det dags för min egen studentskiva, har ju gått på några, men nu var det äntligen min som stod på tur! Det var så otroligt roligt, och man ville inte att det skulle ta slut helt enkelt. Det började med att J och R följde med mig hem efter våran idrottsdag, för att fixa i ordning oss tillsammans. Killarna kom vid 3 tiden, så vi började fixa allting då :) J och R hade en idé på att jag skulle locka mitt hår, lättare sagt än gjort för mitt hår har en tendens att ta lång tid att fixa :) Så efter 1,5 timme med locktången och några stressande tjejer var jag äntligen färdig.

Slutresultatet blev lockigt hår och en lila klänning, mycket väl godkänd om man ska lyssna på J och R :)

J och R blev hur fina också, så vi sätter oss på tåget tillsammans med killarna (M, J och C) och är på väg mot bättre tider för kvällen. Middagen var hur god som helst och jag fick som bordskavljer J och C, och vi hade så grymt roligt att jag skrattade under hela middagen! En grej var att J åt upp sin mat innan mig och C, vilket aldrig händer annars! J ska vara den sega personer av oss tre, men icke sa nicke inte idag. När C tittade åt ett annat håll, bestämde jag och J att J skulle få min tallrik då han fortfarande var hungrig och jag var mätt, så vi bytte snabbt ut tallrikarna och C blev hur förvånad som helst att se att jag hade ätit upp all min mat på tallriken! Han höjde båda armarna och sa vad stolt jag är över dig nu! Sen tittade han bort mot J´s tallrik och då kunde vi inte håll oss längre och började skratta. Det är verkligen svårt att förklara, men hur kul som helst. Sen stod lärarna på bordet och drack och sjöng tillsammans med oss. E somnade vid soffan, besök på lilla dansgolvet, sms och sköna bilder blev underhållningen vid middagen!

Kvällen fortsatte i samma sköna stil, och allting var på topp! Musiken var skit bra, människorna som var där var hur sköna som helst, inte alls många äckliga typer, kanske bara 3 eller 4! Som J sa när vi fixade oss
det blir dans dans dans,  och det blev det verkligen! Tråkigt nog var vakterna dumma i huvudet och slängde ut hur många som helst, men annars var kvällen hur rolig som helst! LYCKAD KVÄLL VILL SÄGA!

Kvällens hjälte:
J, du vet när och varför, du räddade en liten kväll av min kväll gumman!
Kvällens skönaste bild: Den J tog på J.
Kvällens skönaste skämt med C: Mitt och J
Kvällens bästa bustrick: När vi sprang runt och försökte byta namnplaceringen vid borden, när T och M till slut stod och vaktade lapparna...
Kvällens skönaste övertalning: Min till J, då jag vann att få byta lite lappar.
Jag -"Jag har såna här, det har inte ni"
M- Jag har en sån här, men det kanske inte hjälper i det här fallet... Fan också!

Bilder tror jag kommer snart, har ju sagt det förut också om mösspåtagningen, men är lite seg :)

En liten uppdatering

Vet att det var evigheter sen jag skrev något, men det har varit så mycket i skolan just nu att man inte har hunnit sätta sig ner vid datorn och bara kolla runt, eller minst av allt sätta sig ner och skriva det man känner för. Men nu tar jag en paus från allt, och tänkte skriva en rad i allafall.

Är hur förbannad som helst, och ni som känner mig vet att jag har svårt att vara det, så ni kan ju tänka er hur det är då! Är så less på en viss person just nu att jag bara vill gå och klappa till honom. Hur kan man säga sådana saker och be en att ändra allting samma dag som arbetet ska in?! Men "snäll" som han är, säger han men du kan få nästa vecka på dig för att ändra... Visst var det snällt av honom! Ärligt talat, hur tänker människan och hur man säga att man inte orkar läsa det, han ska fan ta tid och läsa det, det är hans jobb! Frågade några andra och de håller med! Fattar inte vad han håller på med! Orkar inte, men kan ju inte säga emot heller då det är han som sätter hela betyget...

Nu är det dags för träningslägret med laget, och redan nu är jag slut i kroppen, så ni kan ju gissa hur trött jag kommer vara i slutet av veckan :) Vi ska vara där ute 08.00, och första testerna börjar 09.00, sen på söndagen är det upp och träna vid 07.00.. :O Sen efter det, då är det frukost!
Vi får se hur det går med mitt knä med att springa alla olika test vi ska göra, det är väl bara att tejpa som bara den så fixar sig allt får vi hoppas :) Annars säger C att det bara är att hoppa hopprep! Roligt va...

Mösspåtagning, vad ska man säga? :)

gången becca jag johanna

jag och becca igen jag och becca markus och seppo  jag och björn igen allihopa

Bilderna är från mösspåtagningen i skolan. Man säger ju att en bild säger mer än 1000 ord, och det är verkligen sant! Hade så grymt roligt den dagen! Bilder från kvällen kommer senare :)