båttur som livade upp sommarstämmningen

P-kväll i tisdags med alla från Harrys. Mysigt. Vi tjejer slog fast på att vi alla borde ha klänning på oss, så blev det. Även dom som tyckte att klänning är alldeles för sött att ha på sig, satte på sig det. Så fina så blev vi! Samtidigt som killarna körde på den coola strandlooken, den som ser ut som att de inte brytt sig alls men ändå kanske lagt lite tanke bakom det ;)
Lång båttur på en timme. Till Kanten för mat. Massa dryck. En båttur hem igen. Massa mera dryck. Solen sken. Det värmde. Inte behövde man någon tröja iaf! Var sjukt mysigt iaf =) Tog värsta somriga bilden på mig, Sandra och Filippa. Man blir glad så fort man ser den. Vattnet i bakgrunden. Det är som om man är på semester.

Mamma ringde igår också och sa att de kommer ner om 2 veckor och hälsar på. Underbart! Då ska jag visa dom allt fint här nere! Allting, allt som hon kommer åt iaf! Ska inte göra det för jobbigt =) Sen middag på jobbet, mums! Sen ett mess från Janine, som säger att hon kmr ner snart. Snart är ju sådär om 7-10 dagar tycker man!? Nepp, hon menar 1 augusti.. Det är inte snart, det är ju om en månad! Annorlunda tidsuppfattning om inte annat ;) haha!

Sitter och gömmer mig nu medans många springer runt och städar sina rum. Jag orkar inte. Har inte så mkt att städa faktiskt. Konstigt. Bädda sängen möjligen i såna fall? Men usch, ska ändå sova snart ju :D
<3

back in the game

Att man är oteknisk vad gör det när man har världens bästa Daniel som kan hjälpa en?! Slå en signal, han skriver in lite saker på sin dator och vips så kontrollerar han min dator. Musen rör sig, fönster öppnas och stängs. Jag försökte hänga med, men gav upp efter 10 sekunder. Tack tack tack super Daniel <3 and I'm back in the game!Fick ju även höra Du gamla du fria i telefonen av söt ungen som kunde den utantill och tyckte jag var dum som inte klappade när hon var klar :p <3

Sjukt mkt att berätta, veckan har ju försvunnit kan man ju lugnt säga. Men har bara en timme på mig innan jag måste dra mig till jobbet igen. Japp, jobbet har börjat nu med buller och brak. Midsommarhelgen liksom. Men det berättar jag om sen. Vi har haft ungefär 15 pers extra hemma i huset. Livat kan man nog säga att det varit. Liknar nästan som att en storm har dragit fram i mitt och Toves rum. Kanske dags att städa? Usch så tråkigt?!
Ätit upp nästan all glass, behövdes idag på grund av all sol :D

<3


a letter once said

Detta är för Janine. Hittade hennes brev igen (gjorde mig lika glad igen som första gången) och där stod det att hon såg framför sig att jag inte skulle hitta plats till allting. Sitta på golvet med kläderna runt omkring mig. Jag höll me henne till 100%. Har alltid en tendens att packa alldeles för mkt =/ haha! Sandra kan vara vittne till att jag packade upp alla kläder på sängen, och suckade för mig själv när jag insåg vad jag hade med mig. Och vilken liten hylla jag har att använda.
Men se här, jag fick plats :D första pris till mig!! Ska även flörta lite me Filippa så jag kan låna lite space för mina lakan ;)
<3

klippsolning kan ju inte vara så fel




Sandra väntar på att jag ska kila iväg snart och hämta henne. Elr om 45 min, det är väl snart? Måste hinna byta om, få mig själv att se levande ut och få i mig lite frukost. Det hinner man ju lätt :) Torp ska vi till. Se om det finns någon shopping, blev avis på Janine igår som sa att det var grym rea och hittade massor! Vill me! Sen handla lite. Coop är ju betydligt större där än här i lilla Kungshamn!

Igår var vädret grymt, med andra ord sol och nästan inga moln på himmelen! Så my old roomie and I bestämde oss för picknick på klipporna. Sagt och gjort. Smörjde in sig. Bikini på. Killarna frågade om vi skulle me i båten. Nepp, picknick var det ju. Klättra upp för klipporna. Hittade en spot, och kunde även hålla uppsikt över de små pojkarna som försökte få ner båten i vattnet. Tog ett tag. De åkte ut, vände. Kom upp o snodde vår mat och stack igen. Åt ju godaste glassen, kaktus/citron sorbet. Sjukt god!! TESTA!

Shit, klockan rinner iväg, måste kila!
<3

vi tog det stora steget tillsammans



Igår tog jag och Tove det stora steget. Vi tog det. Fast ingen annan hade det. Vi flyttade ut våra toalettsaker ut från rummet in i badrummet. Shit vilket steg. Nu kanske fler följer med ;) Tandborste och tandkräm, sminkborttagning, allt sånt hör hemma i ett badrumsskåp tyckte vi :) Ingen ville vara först med det, kan ju varit en poäng med att det inte fanns något sånt där. Men nu gjorde vi det tillsammans, haha!

 

 

 


havet är blått och fåglarna som hundar


När alla andra jobbade igår så hittade jag strandpromenaden i Kungshamn precis utanför harrys. Ingn strand precis, utan det var en brygga som löpte runt hamnen där båtarna låg. Underbart. Vindstilla och allt. Man kunde bara sitta där och njuta. Där kommer jag sitta varje ensam stund i soligt väder. Satt där i 2 timmar igår och bara läste och tänkte. Skön känsla. Älskar att bara få lyssna till havet. Har alltid hjälpt mig att lugna ner mig. Så är det. Måsar som är stora som hundar som egentligen skrämmer än, låg och guppade på vattnet. En äcklig gubbe satte sig bakom mig och försökte förstöra mitt ställe. Han lyckades nästan, sen gick han. Tur det!

good day tho

Blev visst en bra dag trots regnet fortfarande faller. Kmr lämna Bagarhuset nu idag troligtvis för att flytta in till Blomsterhuset ist. Filippa kommer snart och vi ska iväg o handla lite. Sen blir det att släppa på alla mina väskor upp och nerför trappor. Ska försöka få me Matilda också. Så blir det dagens äventyr :)

Killarna tvingar me en på utgång ikväll också, hamnen4 siktar vi på. Det är kickoff idag. Så blir nog skoj också, ska tvinga me de andra också :) tyvärr jobbar min roomie ju!! Men imorrn har vi dagen på oss att göra någe :) Hon har ju lämnat mig ensam hela veckan ju! Haha!

<3

nattpromenad när dropparna föll

Vi somnade sent inatt. Sofia och jag bestämde oss för vid halv 1 att gå en promenad hem till bagarhuset för att hämta lite saker, och sen gå tillbaka till blomsterhuset för sömn. På vägen hem började det komma små små droppar på en. Regn!
De sa att det skulle regna idag. De fick så rätt så. Hela natten har man hört det. Smatter. På taket. På väggarna. Samtidigt var det lite mysigt. Men somna gjorde vi inte förrän när klockan visade 03.50. Men skulle nog inte göra så mkt om man skulle sova bort dagen. När det regnar så finns det absolut inget att göra i Kungshamn. Frös ihjäl på vägen hem bara. Väntar på att Filippa ska vakna ur sin sovkoma och komma hem igen. Då bär det av till systemet.

<3

när man vaknar

Vaknade upp i ett någolunda dött hus, bara polakerna som snackar. Är sjukt trött, då jag inte lyckades somna när jag ville. Hatar det här att bara ligga i sängen och allt kommer ikapp en som man försökt undvika hela dagen.

La upp Janines brev på nattduksbordet så jag ser det varje gång jag vaknar. Kanske gör allting lite lättare då? Vi får se! Solen skiner. Det lilla man ser genom springan ut. Hoppas bara det inte blåser lika mkt.. Hoppa in i duschen och bege mig ut kanske? Se mig omkring. Fan att Ipoden inte har något batteri.

<3

I cant stop crying

Känner mig tom. Känner mig olycklig. Känner mig frustrerad. Känner mig trött på allt.
Ni väntar på en glad uppdatering om det sköna livet här nere i Kungshamn. Den får vänta ett tag till. Allt det sämre tar över just nu.

Hon var min bebis. Min bästa vän, och mitt underbara stöd. Den som alltid kom fram och kröp ner bredvid en när man var ledsen. Den som alltid tyckte om en oavsett vad man hade gjort för dåligt. Den som hängde efter en som en skugga. Satt me en på toa, låg i handfatet när man duschade. Jamade utanför dörren om man råkade stänga den innan hon hade hunnit in. Hon som ligger nere vid fotändan eller uppe vid huvudkudden bara för att hon egentligen inte får. Hon som lyssnar fast hon kanske sover.
Oavsett hårda motgång jag har haft, så har hon alltid funnits där. I 11 år. Halva mitt liv. Det är lång tid. Känns som att jag har övergett henne nu. Att jag inte hann hem för att säga hejdå. Att jag inte var där. Att det inte var min arm hon somnade in mot.

Kommer bryta ihop snart igen. Satt ute i stormen igår i en halvtimme, medans Oscar försökte få in en i värmen igen. Klarade det inte. Varje tanke eller ens mening skulle få mig att gråta. Vill inte visa mig svag. Har aldrig hjälpt förut, snarare tvärtom. Vem är det nu jag ska mysa me, prata me när jag behöver någon som bara är. Fan alltså. Livet är inte rättvist.

Hittade när jag rensade en kartong här om dagen, en av mina vännerböcker. Jag hade själv skrivit i den. En fråga var: Vad önskar du att du har kvar om 10 år?
Mitt svar var att jag har kvar Selma. Det var skrivet i augusti 2001. Det slog inte riktigt in.

På väg ner till Kungshamn

Snart sätter jag mig i min underbara söta bil, på väg ner till Kungshamn. Mitt nya hem för sommaren. Känns nervöst. Känns spännande.  Känns skoj. Känns allt som man ska känna tror jag. En trunk och 2 ikea påsar i bilen. Och massor av plats kvar. Imponerad!

Måste packa in det sista nu, leta reda på mobilen och allt viktigt. Måste till affären och handla färdkost också. Godis bland annat så man håller sig vaken :)
<3

kröp fram mellan kartonger



Svettig. Det är vad man är just nu. Skit varmt. Men ska inte klaga. Det är ju sommar! Är smutsig också. Som ett litet barn som varit ute och lekt i ladan.. Var tvungen att rota fram mina kartonger från förrådet för att stoppa in i bilen. Köra upp till Solna sen fram och tillbaka.  I en bastu till bil. Bära 3 kartonger, 3 resväskor, 2 ikeapåsar och en snowboard uppför 6 trappor! Behöver en dusch!

Ska ju iväg på studentuppvaktning sen också. Lilla Tim tar ju student och blir stora pojken ;) haha!
<3


vaknade hos syrran o min bebis

Vaknade upp hos min söta lillasyster idag! Så skönt att få sova vidare när hennes klocka ringde på allt för tidig tid! Jobbigt nog kunde jag inte sova särskilt bra. Vaknade hela tiden. Men kan nog ha varit huvudvärken som spökade. Vaknade sen att Selma ligger på huvudkudden bredvid mig och tittar på mig. Kurrar lite i mitt öra. Hon är min lilla bebis! Så nu ligger hon bredvid mig i soffan och vägrar flytta sig från min mobil! Typiskt henne!

Måste skynda mig hem nu. Kolla igenom förrådet efter kartonger som är mina. Upp till Solna med dem. Men vill inte lämna bebisen min. Inte än, men måste. Kliar i näsan och jag har bara tagit en av medicinerna. Janine hade inga av de andra.. Typiskt. Men har sagt att jag kommer tillbaka imorrn igen! <3


---


äckligt, en död fågel börjar dagen me

Vad står på listan idag. Kolla klart OTH avsnitten (som är slut o sådär 2 sek), packa, Hitta lite saker, ner till stan, fixa det sista. Åka till Janine. Pussa på min katt. Försöka få tag på Filippa. Sen iväg till årsta ikväll.
Måste försöka hinna med en promenad med Emma också. Shit, va mkt det blev! =/ äsch går nog bra det här!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Och vad tusan hittade jag under en av solstolarna när jag klev ut på verandan! En död fågel!! USCH!!
<3

lämnat restaurangen nu

Sista jobbdagen på restaurangen idag också. Jobbade kväll. Betyder bara en sak. Tråkigt. Okej då, två saker. Sushi hem. Mamma och peppe glada med andra ord. Tråkigt egentligen att lämna igen när man precis kommit tillbaka. Men sommaren har ju en tendens att gå fort. Sen slutar ju alla man jobbar med. Så kmr bli tomt!

Nä nu är det sängen som gäller. Ska nog springa imorrn ändå om jag klarar mig från träningsvärk vill säga ;)! Janine o jag tränade lite volleyball här om dagen också, saknar det massor! Volleyballen ska ner till kungshamn, så är det bara!!

the total makeover


Total makeover. Det är det man genomgått denna vecka. Glasögon. Ny frilla. Ny färg i håret. Nu är det bara en färg istället för fyra. Känns skönt! Inte säker på färgen dock. Som Sabinis sa i telefonen, kmr man känna igen mig? Haha, det tror jag nog :)

Ett tag under färgningen idag, kom min vanliga ljusa färg fram. Avfärgningen gjorde underverk kan man säga. Det var lite synd att man färgade över det. Var lite speciellt :) Men enligt Hanna så kmr jag bli solblekt på bara några dagar..
<3

inte min grej kanske, men kan bli?

7.15. Att behöva vakna då fast man inte måste. Sjukt segt. Men hade lovat mig själv att ta mig upp och springa. Om inte den lilla rundan. Så så blev det. Upp. Hitta kläderna. På me skorna. Ut i solen. DÖÖÖÖÖ! Shit alltså. Men det var skönt. Avslutade allting med ett styrkepass på verandan. Kanske ska göra detta varje morgon?

Ska man ställa klockan på samma imorgon igen, är ju ledig =/ kanske tar en timme senare iaf ;) haha!
<3

det är nästan så man inte ska, elr?

Jag tror nästan att ödet är emot mig, när det gäller att hitta en bil till i sommar. Första jag blev lovad kommer inte bli klar förrän om 2-3 veckor, då är det försent.. Den andra jag skulle kolla på idag, krockade igår så nu kan den inte säljas och ska skrotas ist.. Va fan? Vad är det frågan om egentligen, så nu börjar jag känna mig ännu mera stressad än jag redan är! Hade varit så skönt att få ha den biten gjord, så man skulle kunnat få slappna av lite iaf!
Nu måste jag springa iväg om jag ska hinna gå min promenad till tåget!
<3

fyra generationer samlade på en bild



Hittade denna gamla bild hemma hos mormor när jag var där förra helgen. Älskar den här bilden som fanns på spisehyllan (vad det nu heter). Fyra generationer av oss i familjen. Mormors mamma, Mormor, Mamma och jag. Länge sen kan man lugnt säga iaf :)
<3

Första doppet för i år på nationaldagen



Årets första dopp idag. Varmt i luften, svettades ihjäl ju! Men i vattnet var det inte lika varmt och skönt. Shit. Brukar inte vara kinkig. Men nu var det inte så skönt, och läskiga fiskar, abborrar närmare bestämt var det, fanns där också. Beredda på att käka på en. Men i kom man till slut =)
Dock var det ju typ 2 veckor senare än förra året, SÄMST men vadå. Inte alla som badar på nationaldagen kanske ;) eller?

Nationaldagen idag också, sjöng ni vår fina sång? Jag gjorde det inte kan jag erkänna. Kan den inte ens.. Pinsamt, men vad ska man göra? Kan den om musik och andra sjunger men om jag skulle ställa mig upp nu och ta ton.. Skulle nog inte gå så bra ändå ;)



Grönan, förvandlar en lite.

Twister, Insane, Flygande mattan, Vilda musen, Vanliga bergochdalbanan, Blå tåget, Bläckfisken, Lyktan, Lustiga huset, Skrattkammaren, Extrem, och många fler som man inte kommer ihåg namnet på + en onödig som inte ens var värd att åka. Åkte till Gröna Lund idag tillsammans med Janine, Mickan och Sofie. Vaknade tidigt för att vara bland de första, men när klockan ringde imorse ville jag inget annat än att somna om. Men dagen blev toppen, solen sken, humöret var på topp. Träffade till och med Patric som var på väg till jobbet, duktiga han!
Hann även med att hitta mina andra två små sälenvänner bland vimlet, underbart :) <3

Det som är så kul är just att på Grönan blir man liten igen. Att vi 4 "vuxna" kommer och ska köra Lyktan, frittfall för barn. Vad gjorde det? Och vad de inte vet, är att det är sååå mkt högre än vad man tror! Shit alltså. Och att jag blir upptvingad i Insane, höll på o dö!! Men blundade hela tiden, då var det inte så farligt ändå ;) haha!
<3










I det stora hela var det en grym dag verkligen, vi hade skoj o jag åkte allting nästan förutom de jag hade sagt från början att jag inte skulle åka :p Fick två fripass, valde dem för frittfall och den andra som åker uppåt istället.. :P därav blev man tvingad på Insane ;) haha! Roligast var ändå när vi åkte Blå tåget, då jag och Sofie sitter bakom Janine o Mickan och skrämmer dem direkt i början. Hugger tag i dem och de skriker som fan. Sen när man kmr ut för att åka in igen, så säger de att nu ska vi se coola ut, inte rädda alls.. Vad händer, tydligen får de något finger genom ryggstödet och skriker som fan precis när dörrarna öppnas. Shit vilka coola brudar ;)
<3

reunion efter usa


Från tiden i USA, tandem!


Hade en liten reunion igår med Denise som jag inte har träffat sen jag åkte från USA. Sjukt skoj att träffa henne igen, låg på gräsmattan och pratade ikapp om året som har gått sedan vi sist sågs. Jag brände min axel/arm :( ONT!! Skönaste att vara me henne är att hon också slänger in lite engelska ord lite här och var i meningar, och fattar varför man gör det. Inga konstiga blickar får man där inte ;) haha!
På vägen hem kmr jag på att jag la nog inte ner kameran i väskan igen. Men hade redan kommit halvvägs från Bålsta och var redan sen som det var. Hoppades på det bästa och fortsatte att köra.. Jag hade inte fått me mig den, fan också! När skulle jag ha tiden att kunna komma upp till Bålsta igen =/ men Denise underbart snälla syster tog me sig den och lämnade in den på pendelstationen så jag kunde hämta ut den efter Grönan idag :D 10000 tack igen för att det funkade :D

<3


10 par skor är väl inte för mkt?


Packlista, brukar hjälpa en hel del.
Jag måste sätta mig och påbörja en nu. Det är allt från volleyballen till springskorna. Vad behövs mera? Kläder och skor i mängder. Bikinin och gladiatorskorna. Lakan och tråkigare saker som schampo och balsam. Teckningsblocket. Kanske får tillbaka insperationen? Cross your fingers för det :)
Mer då? Trött verkligen, men nu har jag bara en vecka kvar hemma och det är 1000 saker kvar att göra och fixa. Kmr gå in i vägen eller nåt, men sen kanske man kan slappna av lite grann. Bara ett tag tills jobbet börjar på allvar.

Charlies änglar är på tvn nu, och det är väcker minnen då jag, Janine och Anna brukade leka det när vi var mindre :) Hoppade från taket ner i snön, byggde hemliga kojor i skogen, rullade oss i snön och drack varm choklad :) alla hade vi en roll att spela! Underbart att vara liten!
<3



mina converse är snart historia



Har kommit på en sak, jag måste fixa nya converse. Mina har gått sönder =( mer än vad de var. Nu är i det inuti. Tyget är borta så hälen skaver mot gummi. ONT. Skavsår. Usch! Dags för nya, på en gång. Måste bara hitta. Känns så onödigt då jag köpte dem för 240 kr i USA, och här hemma 799 elr nåt. Vill ha vita, svarta, blå. Alla färger som finns.

en kick av 140 på grusväg





Bilder från helgens rally :) sjukt kul! Man får en riktig kick av att köra på småvägar i skogen, på grus i 120-140 km/h. Inte alls som när man kör ensam o är rädd vid 70 ;) hahah!

så mkt kul man får se ibland



Nästa modemiss,
älskar detta! Att man kan gå runt i Sthlm och bara inse att folk inte är kloka ibland :) Men det kanske bara är jag som är efter i modet idag :)? Men att ha en virkad vit klänning me svarta underkläder är nog ingen hit, eller?

please pretty please

Tar mod till mig. Samma backe. Samma skog. Samma orm? Herregud jag hoppas inte. Kmr gå så långt ut på vägen som det bara går! Klarar inte av en till dagen efter.

Undrar om det är varmt ute. Ser lite grått ut. Men kan ju ändå funka. Det blir klänningen :) Ska stå ut. Får väl lägga ner ett paraply i väskan också :)
<3