när allt bara är kaos och lämnar ingenting kvar



Stormen utanför tillsammans med regnet återspeglar mitt humör. Stormen för allt man känner och regnet för tårarna man inte kan fälla själv!
Älskar dig morfar <3 RIP

Gud va jag behöver den här semstern!


när flyget lyfter så försvinner problemen


Imorrn drar vi, hur skönt ska inte det bli liksom? TENERIFFA i en vecka, en hel vecka tillsammans med familjen! Sol och värme, god mat och shopping. Det är precis det jag behöver känner jag. Den här veckan som har varit är så sjukt jobbig och hemsk att man bara vill härifrån just nu!

Så bilen kommer och hämtar upp oss kvart över 7 imorrn (sjukt tidigt men vad gör det?!) Bilköer, hallå slepping!! Sen lyfter planet 10.10. Jag dör om flyget är försenat eller inställt pga stormen. Det är ju det man har läst om nu i tidningarna att flyg och allt är inställt.. Skulle vara just typiskt! Men tror inte jag har sån otur :D cross your fingers!

Den oranga väskan står packad och klar. Den blå och den gröna likaså. Sen är det en me nån färg jag inte kan beskriva. Färgglada familjen är vi det ;)! Alla klagar på att man tar med sig för mkt saker, för mkt kläder, för många linnen, för många klänningar. Men vem vet vad man är på för humör där borta, då är det bättre att ta med sig mera tycker jag :D Smart va?

God natt alla sötisar, och syns om en vecka era små blekfisar ;)
<3

nähe inget besök blev det

Skulle iväg till sjukgymnasten idag igen, för att kolla hur ryggen ter sig från förra gången, och göra ett ultraljud på knät för att se vad som är fel nu.. Men 07.34 ringer telefonen och de säger att sjukgymnasten är sjuk och de inte vet när han kan komma tillbaka. Jag skulle återkomma senare i veckan.. Jaha, vad ska man göra nu då?

Somnade om en timme, så hade väl lite tur där :) får ju ändå börja en timme senare på restaurangen! Men om jag gissar rätt så kommer jag få springa iväg till banken på en gång.. Usch hatar banken. Tar sån tid!! Men jobbar kväll också, och då vill jag ha växel i kassan :)

Nu ska jag göra mig fin!
<3

bananblad gör tydligen något gott



Att jobba med thailändare i köket kan ju ha sina fördelar ibland. Man får smaka en hel del konstiga maträtter. Kul med en annan kultur och prova något nytt hela tiden. Denna gång kom det fram gröna bladbollar typ.

Fick veta att det är bananblad. Jaha, ska man äta bananblad tänkte jag. Nejdå, man öppnade den ju såklart och där inne låg det något slemigt och klibbigt. Något som man skulle bryta upp, och i denna lilla påse låg det sesamfrön, några bönor, kokoskött och något annat. Sött var det iaf. Gott, nja sådär. Innehållet var gott, men den där "säcken" lämnade jag kvar :)

våfflor, det är väl det det blir



Hur svårt kan det va? Röra ihop en smet, försöka undvika att få mjöl på sin svarta klänning!! Inte det lättaste när allt bara flyger omkring om stora moln när man råkar hälla lite för fort... Att köra ner lite margarin i våffeljärnet, uan att bränna sig. Att få till den perfekta mängden smet för att fylla hela våfflan, att sen hålla koll på hur fort den bränds eller helt enkelt blir den ultimata våfflan.

Det är inte helt enkelt. I ena sekunden är man på för tidigt och kollar, och i andra faller man in i andra tankar som gör att man glömmer våffan där i järnet! För när det är dags så är det dags säger någon, och då kan man inte vänta! Se om mina blir lika fina som denna bild ;) Såklart, eller...


sjukgymnasten som kan ha hjälpt


Kläderna är på, yoghurten typ uppäten, teet är halvdrucket, med hjälp av smink så ser man pigg ut! Det är torsdag morgon och det är dags för att springa iväg till bussen och jobbet.

Sjukgymnasten igår, han knäckte till ryggen några gånger, och nacken. Att behöva sätta in några nålar var tydligen nödvändigt också.. Han sa att jag skulle svära över honom några timmar men imorrn vakna upp som en ny människa och tänka att han hade kanske rätt iaf. Det är nästan så måste jag säga.
Han var chockad över hur dålig jag var, och fattade inte hur jag hade kunnat gå runt me det här så länge utan att klaga eller be om hjälp tidigare. Men nu är det gjort iaf :)

Ska tillbaka nästa vecka för uppföljning och då ska han även ta en titt på knät om krånglar igen :) wonderful!
Shot, dags att springa!
<3