Blått, lila och rött är ju inne på låret, eller hur

Känsliga tittare varnas, haha ;) nä men tänkte dela me mig en liten bild på mitt fina blåmärke som man fick under evakueringsövningen igår!
Klen kanske ni tänker, men inte alls :p Att hänga under vajen och sen därifrån i sittande ställning iförd sele, försöka ta sig upp till masten igen är ingen lätt match. Särskilt inte när plattformen har en decimeter hög kant som "skyddar"..  Som ni ser i mitt fina blåmärke, ser man ju vart kanten hamnade ;) haha! Ont gör det iaf, och att sitta på huk kan man ju drömma om :p haha!


Jävligt snyggt eller hur? :p


hur det verkligen såg ut me alla saker

Att sitta på golvet med en kopp te i handen i min lilla oktav kan vara rätt mysigt.. Kollat film hos Sabina och gänget, för att sen komma hem för ett liten fyspass =) är man träningsnarkoman så är man, inte så mkt man kan göra åt saken :)

Har ju lovat mamsen en bild på hur det såg ut i min oktav när jag hade kommit upp, och lyckats packa in alla(?) mina väskor och påsar. De trodde inte att det skulle gå, men ski fick dom, för det gick :) haha!


Ser ni :) <3


herkules vit

När jag var på väg hem från Övre nedre ikväll så fick jag en jämförelse i huvudet. När det är så kallt ute och man antingen går, jobbar eller åker i backen så blir håret sjukt snabbt vitt!
Så när jag gick på vägen och tittar ner, ser jag att mitt hår var tantvitt verkligen. Och det gick fort, vad hade jag gått? 2 minuter?

Så vilken jämförelse kom jag på? Jo såklart en scen ur Herkules :) Ni vet när han ska hoppa ner i den där strömen eller vad det nu är, och rädda meg och åldras för varje sekund? Så är det ungefär!! hahah, bra va?! :)


vad man än ska göra

Funderar starkt på att sätta på en film och redan nu krypa ner under däcket och sova! De andra är i övre nedre, så kanske ska ta mig chansen?

Imorgon ska vi ha evakueringsövning igen, så hoppas på inga blåmärken, men vi känner ju mig så det kommer nog tillkomma en hel del :) haha!
Kan ni tänka er att det snart är nyårsafton också? Helt sjukt hur fort detta år här gått! Var det inte precis nytt år? Var det inte precis som man låg och kunde sola på verandan? Hahah nä det var nog ett tag sen :)

<3

tillbaka i rutan

Tillbaka från en biltur till Sälen byn tillsammans me tjejerna, Matilda, Julia och Vendela! Peter Jöback som musik om man inte ville lyssna på de finska kanalerna.. Inte ska vi väl vara kräsna?

God jul allihop i efterskott kanske man även ska tillägga att säga. Hade ni någon julkänsla? :) Kom tillbaka från familjen och södertälje i Lördagskväll och bara känner hur dåligt man mår i kroppen! Tar tempen och upptäcker att man har 38.5 i feber.. Gud va underbart alltså!
Nu mår jag lite bättre, och det drar starkt mot måndagsklubben. Det är ju ändå måndag :) får se vilka mer som är på! Säsongens säsongare är lite lugnare än vad vi var förra året.. =/

In i duschen nu då, har borstat ut världens tova!! Värsta tovan ever eller nåt verkligen! Mössa, halsduk och snö är ingen vidare kombination!



<3

nu får det fan vara nog

Det verkar som att mina två första veckor här borta, verkligen har bestämt sig för att jävlas me mig.. Ni vet ju vad som redan har hänt. Men droppen var igår. Kommer hem från en super mysig middag på Lyan me gänget, och ska ställa mig i duschen..

What the fuck! Inget vatten kommer ut alls! Testar kranen, ingenting där heller. Toan då? Nepp samma sak där, bara tomhet! Va tusan är det frågan om egentligen? Ska jag inte ha något vatten nu? Räcker det inte att kranen är sönder o att snön som kommer in med en på kvällarna, ligger kvar i samma skick morgonen efter?

Kom upp till kontoret idag, tokig, då ingenting fortfarande kom ut!! Deras förklaring var att ledningarna har nog frusit.. Vad i hela friden liksom?!! Det är -30 grader ute, man jobbar hela dagen, då behöver man te och en varm dusch!! Nepp nepp, ingenting att göra! Deras nuvarande lösning är att vi kan duscha där camparna är, och även gå på toa där. Skoj att vakna mitt i natten, kissnödig och vara tvungen att gå typ 100 meter för det!

Ska bli skönt att komma hem imorrn <3

En jävla massa missar under en vecka..

Man skulle nog kunna säga att mina sälen äventyr har påbörjats och att det är dags att visa vad andra säsongare går för :)

Men vet inte riktigt om jag kan säga något om det än.. Under min första vecka här så har jag gjort lite möjliga saker..
Första jag gjorde efter 2 minuter var att köra ner ena framhjulet ner i en snödriva, så fick ringa Joel om hjälp.. Dagen efter hade jag tänkt att bara ta det lugnt på introt, blev inte så.. Sattes igång med att hänga medbringare och fixa 3-stolen..
Att sätta upp medbringare nere på Branten var ett helvete, då ingenting fanns där det skulle, och ingen visste någonting.. Dock hade jag med mig 2 duktiga nya, som gjorde det lite lättare..

Den dagen slutade med säkert 1000 blåmärken (nästan iaf), en vältning med scotern tillsammans med Emilie och Simon, att man fastnade me scotern i snön på väg till garaget.. Och att mitt brandlarm gick igång när jag hade duschat varmt!!

Det blåser halvstorm idag, så jag vet inte om jag vill ta mig upp i backen, men är ju ledig, så borde nästan.. Måste ändå upp till liftkontoret och tjata ännu mera på dom att de ska fixa min kran..

Kanske ska nämna att jag har hemlängtan :(

Det är stöten som gäller imorrn

Sista kvällen hemma nu på ett bra tag, och det är med blandade känslor som man nu sitter på golvet i rummet med packning upp till öronen. Precis som vanligt, så har jag alldeles för mkt med mig, men hur kan man veta att det är för mkt förrän man faktiskt har testat att försöka få in det i rummet?
Fick mess av Elin att garderoben är liten, men att jag säkert kan lägga kläder inne på toan eller under sängen också, haha!

Min söta älskling åkte precis hem! Kommer sakna dig sjukt mkt sötis, och som vanligt glömde vi saker, haha! Bilderna som jag skulle få och ditt vin, haha! Alltid något, men det är ju en del av vår charm ;) Och fan att du fick sista pussen också! Var inte beredd på det!! Om inte orre borre hade varit hemma, hade jag gått in o väckt Janine och gett henne den!! <3

Har bara några få saker kvar att packa ner i de redan fulla påsarna. Har min hockeytrunk full me kläder, 3 ikea påsar me olika saker, min snowboard ska ner, 3 påsar fulla me mat... Tur att man skaffade stor bil!!

<3

mmm julmums

Nu är det julbak!!!
Lussebullar på g, dumle, julskum, nonstop till pepparkakshuset ligger på bordet, och knäck på spisen! MUMS!!!
<3

kan en väska vara för full?

Kom hem från mina små äventyr, och inser att jag har en del att göra.. Fast ändå känns det som att man inte har något att göra, skumt det där eller hur?!
Ska iaf ut i förrådet och leta efter en väska, sen måste jag packa om min hockeytrunk som är lite väl fylld me kläder och allt är inte ens nerpackat än =/

Ikväll är det dessutom julbakmys me gamla grannarna som kommer över = städning innan också! Så medans det snart kommer att lukta gott här inne i huset, och våra magar kommer vara hyfsat mätta av all deg och gottiheter, så ska jag skruva upp musiken och börja göra något vettigt =)


Älskar min katt <3


Att man fick en röd (gamling?) bil

Att jag skulle skaffa mig en röd bil, trodde jag aldrig skulle ske. Röda bilar är allt annat än fint måste jag erkänna, och sure, klart det finns fina röda färger, men det är ovanligt...
Men nu står jag här med just en röd bil, föll och kommer nog lära mig att tycka om röda bilar så småning om, haha ;)

Skoda Felicia säger typ alla är en gamling bil! Kanske ska erkänna mig själv gammal nu då? Är det dags redan?! På väg upp till Vallentuna idag så såg jag en röd felicia körandes, och bestämde mig för att köra om den och se om det är en gamling eller ung som sitter bakom ratten. Att jag skulle bevisa att det visst inte är en gamling bil.. Så började gasa, och kommer upp jämsides.

What the... Det är en tant som sitter där inne bakom ratten! Fan också!
Jag tycker om min iaf ;)

<3

hur tusan är det möjligt ?

Hur rent ut sagt är det möjligt? Hur klarar denna tjej sig igenom allting? Förtjänar hon att stå där? Kanske, kanske inte? Jag följer nog mer på den senaste... Om inte en viss person hade tagit steget bort från Idol, så hade inte hon fått komma tillbaka. Så är det bara! Men att just dessa två, Minnah och Jay skulle stå i finalen tillsammans, är rätt otippat!

Efter jobbet idag får jag och Mamsen iväg för att inhandla diverse saker som behövs upp.. Tråkiga saker som hygienartiklar.. Usch, tur att det inte behövs allt för ofta iaf.. Eller vem behöver jag lura, de behövs mer eller mindre hela tiden!
Men hittade iaf mitt underbara schampo som jag inte sett till på 1000 år, sen lite aciton, tandborse, tandkräm, sköljmedel och ni vet såna saker :) några saker att stryka från listan nu iaf, thank god!!

<3

om man är smart i drömmen

Hade en helt okej dag idag på jobbet. Lagom mkt folk så man hann göra om en del i butiken.. Ska försöka exponera lite extra runt det nya sport artiklarna som vi fick in idag :) Bra blev det till slut iaf! Fick sällskap ett tag av Mamma och Linda. Mys <3
Linda är ungefär som Janine, och har lite svårt att bestämma sig vad hon tyckte, haha på det är dom lika ;) Tur att man inte är som er, eller det kanske är otur? hmm, något att fundera på!

Funderade på en sak idag. När man drömmer, är det möjligt att man är smart fast man inte vet det. Liksom undermedvetet? För drömde inatt om att jag skulle lösa ett korsord till någon, och hjälpa till med ett ord.. Vad häst heter på latin.
Visste inte svaret på det, så frågade om hjälp och vi hittade en bok med namnet. Så nu är frågan, var de orden man hade i drömmen de rätta, och i såna fall är man smart fast man inte vet om sakerna när man inte sover, eller är det bara påhittade saker?

Kollade upp för ett litet tag sen vad häst heter på latin.. Det jobbiga.. jag kommer inte ihåg vad jag tyckte att det skulle heta i drömmen! Ack då!

 


när det är första dec så är det



Ja just det, vet ni vad jag gjorde imorse då? Kalla mig barnslig, är du en 10 åring eller vad man nu är :P men jag ställde klockan faktiskt för att se julens första julkalender 2010.
Ska dock inte tillägga att jag ställde den först på 06.45 för att jag trodde den började då och inte orkade titta efter.. Tji fick jag.. Det började inte förrän kvart över!! Tur att man är så pass bra på att somna om ;)

Kan inte riktigt säga någonting om den än, då det mesta handlade om vilka karaktärer det var.. Pappan påminde lite om oskar faktiskt, då han var dammsugarförsäljare i Sthlm ;) men det ska jag nog inte säga högt, får spö då ;) men iaf, de säger ju att man kommer att kunna känna igen mysteriet på greveholm i den, så ska försöka ge den en chans. För greveholm är ju en klass för sig :)
Börjar inte förrän 12 imorgon, så ska nog ställa klockan igen, fast på rätt tid den här gången, haha :)


and it´s back in the game

Äntligen har man sin egen dator igen :) tack söta rara Daniel som kunde fixa den <3

Allgergin har blivit värre nu känner jag, och nässprayen var tvungen att användas.. Hatar den skiten, man får ju så ont i halsen av den! Läste igår att man kan bli beroende av nässpray.. Tror nog att jag aldrig kommer att bli det!
Vet inte varför jag har börjat reagera som jag har gjort nu de senaste dagarna.. Selma har varit lite väl mkt i sängen nu, tror faktiskt hon smyger upp o lägger sig där uppe så fort jag somnat! Eller så är det för att de inte är ute lika mkt nu, och inne mera under dagarna.. Kanske kan vara så?

Nu försöker jag leka tekniska berta och föra över alla mina bilder till den exerna hårddisken.. Samtidigt som jag kollar på CSI, tänk om man kunde vara så smart :p haha!
<3