3 veckor kvar


Saknar sommaren!¨
Nu är det bara 3 veckor kvar prick tills säsongen slutar! Sjukt hur fort det har gått!
Talk to you later <3

Hjärnskakning nästa

Hade sett fram emot en del dag i backen med bra snö, ett hopp som jag och F hittade igår och tränade på... Första missödet var att hoppet var borta! Pistmaskinen hade slipat ner allting så det fanns inte längre! Va tusan då!

Andra missödet blev att jag fått en lätt hjärnskakning! En 14 åring (runt den åldern) körde rätt in i mig i WC backen, så jag faller, slår i rumpa, huvud och rygg i backen, hjälmen flyger nästan av och där ligger jag och skriker att han är dum i huvudet!
Han försvinner bara! Jävla skitunge!!

Så en av pistörerna skickade hem mig för vila, men jag fick inte sova på några timmar, jag fick inte kolla på tv, inte läsa eller sitta vid datorn.. Skulle ha mörkt.. Hur klarar man det utan att somna? Lika bra att stänga in sig i garderoben istället!
Så många timmars vila (hade datorn på och en film i bakgrunden), så bestämde sig jag och A för att ändå dra upp till måndagsklubben.

Så det ska jag göra mig iordning för nu!
Talk to you later <3

Benen bara springer

Vet ni hur duktig jag var igår! =)
Blev så less på att ingenting hände, att det blev en vanlig tråkig söndag väll med att alla sitter instängda på sina rum och inte gör någonting trots att man snackat om planer.. Så jag bestämde mig runt 8 att jag skulle kila ut i spåret och springa lite. Så på med tights, shorts, strumpor, t-shirt, underställdströja, en vindjacka och så min fina reflexväst och så bar det ut. Jag fick till och med mig A ut med längdskidorna!

Det fick bara bli 4 km, då jag inte ville riskera knät igen, men sprang det på 20 minuter så vet inte om det var någe bra eller inte.. Men det är ju uppförsbacke så jag får skylla på det, haha!
Sen fick det bli film och mumsmums framför tv, och tidigt läggning =) underbart skönt faktiskt!
Precis när jag kom tillbaka och stod utanför huset och svalkade av mig, så kommer E ut genom andra dörren också på väg ut för att ta en runda. Tur att jag kom hem innan först!

Nu är det backen som gäller och träna hopp! '
Talk to you later <3

När fritiden blir för mycket

När man sitter uppe på toppen och jobbar, så har man alldeles för lite att göra. Har suttit och kollar mitt hår idag, och insåg att jag behöver verkligen klippa mig! Topparna är klyvna och hur fint är det på en skala? Sen skulle jag behöva färga håret igen, men vet inte om jag vill göra det eller om jag ska låta det bli lite ljusare nu när jag är så mycket i solen.. Hur ska jag göra?

Ikväll blir det branten för middag med några personalmänniskor. Vet inte vilka som ska gå, men det är iaf mitt gäng, och det är det som spelar roll =) Sen får vi se vart kvällen leder, känns som att det kommer bli en lugn kväll då jag var alldeles för bakis imorse efter igår... Men är ju ledig imorrn, så är lite delad på den fronten =) Vi får se helt enkelt =)

Vad ska ni göra för skoj?
Talk to you later <3

Utgång var det ja

Äntligen, äntligen hemma! Hur kul man än har under en utgång, med musik och sång, med sina vänner och allt där till, så är det alltid lika skönt att få komma hem och slänga sig i sängen!

T ringde precis och sa att han är hemma om 15 minuter.. Jaha var min tanke, vad spelar det för roll? Jag har jobb som väntar om några timmar..

Sov gott sötisar!
<3


Uppsatt eller vad?

Nu till kvällens fråga också.. Samma fråga som man alltid ställer sig när man ska ut.. Vad tusan ska jag göra med håret? Ska jag ha det uppsatt som jag har det nu elle ska jag göra någonting och släppa ner det?
Varenda gång sätter jag upp håret i en knut bara för att få bort det från ansiktet när jag ska sminka mig och sen låter jag det vara.

Men det var som E sa precis; Fan va fin du är i uppsatt...
Hur fan ska jag göra?


Jag och J på personalfesten! Hon var sol, jag var, måne, utomjordning.. Aa det man kände för helt enkelt..


I rum 211

Sitter inne i 211 nu i A's rum med en cider i handen och lyssnar på A och E som skriker till varandra genom dörren. E lyckades nu släcka lampan inne på toan när A är på väg in i duschen.. Musiken spelar They don't care about us. Det är sånt här man kommer att sakna sen. Det är fredag och man springer dörr till dörr, springer ut och in genom rummen och bara har ett liv! =)

Det gäller att tagga och göra det vi gör som bäst, vara tillsammans!
Talk to you later <3

Ännu en promenad

Skulle lägga mig tidigt ikväll, bara för att få igen krafterna lite. Ta en varm dusch (så länge som det räcker med varmvatten...) och sen krypa ner och få lite skönhetssömn.. Så blev inte planerna.
Då man hjälpt J ut med packningen till bilen, kommer upp till rummet igen, kidnappar A mig och vill att jag ska göra henne och A sällskap till varglyorna, då vi ska lämna A där som ska träffa sin mamma. Sagt och gjort, på med skorna igen och ut i kylan.

Kom precis hem, och min dusch väntar fortfarande på mig. Känner på mig att jag kommer att vakna upp med lockigt hår imorrn, som jag gör varje gång jag somnar med blött hår =)
Imorgon är det fredag och då är det TAGGA!

Sov gott allihop <3

Blev nattliga samtal

(Bild på mig från personalfesten med rymden tema )

Det blev ingen tidig lägging för mig igår ändå.. Det slutade med att jag satt och tittade på CSI och inte vågade stänga av innan programmet var slut så man fick veta slutet. Det handlade om att någon kunde ta sig in i ett hus trots att det var låst och igenbommat. Så det fick bli att kolla hela avsnittet, men började prata med en person som jag inte pratat med på jag vet inte hur länge. Och det var skönt. Fick ur mig en del utan att behöva få ett svar. Ibland brukar det vara lättast så.. Han mobbade mig även för att jag var rädd och att vi bara har skog här uppe :p inte okej!

Ikväll blir det nog film med F, sen får vi se om fler tittar in =) men det ska bli mys iaf!
Talk to you later <3

När ögonen slocknar

Nu är jag trött, så tänkte slänga mig ner i sängen och sova =)
Godnatt <3


Hur dagen varit so far

Nu sitter jag framför tvn och kollar på Desperate housewives. Det är sjukt hur fort man fastnar framför ett program igen. Först tänker man inte på det på hela sommaren (eller vintern kanske det är förresten), och sen är man fast igen.

Har varit uppe sen tuppen vaknade, eller aa kanske inte =) Men gick upp 9, då jag legat vaken ett tag, så bestämde mig för att åka ner till sälen byn som sagt, och jag säger då det! Det är sjukt hur fort man har börjat se hur vädret förändrats. Så att sitta i bilen, åka på vägar som är sandade, musiken är på högsta nivån och man kan sjunga med i låtarna som kommer! Ska inte säga hur fort jag körde, men det var skönt att inte behöva sitta och oroa sig för vart det är isigt eller om man kommer att sladda när som helst =)

Det hela slutade med ett par timmar i backen =) Kan det bli en bättre dag?
Talk to you later <3

nice

Ännu en dag är till ända. En måndag dessutom, tillbringade nån timme borta i allrummet tillsammans med några i restaurang. Rätt mysigt faktiskt. M och N satt och spelade gitarr och sjöng lite. E tog en sjuk bild på sig själv, haha! Som jag snällt nog raderade faktiskt, haha!

Imorgon är jag ledig igen, och det ska bli något grymt kul! Backen som gäller som vanligt! Skulle höra av mig till H också, så får se till att komma ihåg det =)

Hade vår killfest i lördags, och oj oj säger jag bara. Bilder kommer upp så snart jag fått dom av L, för det kan bara förklaras genom bild! Lyckat var det iaf!

..


Summer <3

Att man aldrig förvånas längre

Något sjukt random hände igår på min lediga dag, en sak som man aldrig någonsin skulle hända. Men jag antar att man aldrig förvånas längre här uppe =/

Min lediga dag, och jag var uppe i backen kvart över 10. Rund 11 tiden, befann jag mig på 3stol mellanstation för att hälsa på A och gratta henne på födelsedagen. Vi hör då genom radion:
"Pistör kom, ni får komma ner till långliften, har fått en rejäll smäll..."

Vi bah va fan, är det nu då! Nästa meddelande var "Långlift huset brinner!"
En blick på varandra, A inser att hon sitter fast, och att jag var den enda som verkligen kunde ta reda på vad fan det var som hände där nere. Sagt och gjort, på med brädan, kör som en galning ner och kommer snabbt ner till långliften och hittar G på sin scooter med F som håller snö på hans kind. Lifthuset ryker som fan och smattrar som en popcornpåse inne i micron.
G måste till läkarmottagningen, då han hade blivit träffad av en elbåge (kan man säga så, när el kommer ut från elskåper som en båge genom rummet?), så jag fick köra honom upp dit på scotern! Det var ett äventyr kan jag säga er! Men jag kände mig nyttig iaf! Kan lugna er med att det blev "bara" en första grad brännskada så han klarar sig! Men den bilden kommer sitta fast i mitt huvud ett bra tag =(

Det hela som hade hänt då var att elskåpet inne i långlift huset hade exploderat och börjat brinna! F mår skit och jag fanns där för att prata med henne. Hon berättar allting och man känner att man inte tror det, att det är något som man inte hamnar mitt i. Hon ser att G bara slänger sig ut ur huset, bort från den fara som han utsattes för.

Att få pli på branden som började, så behövde vi 16(!) brandsläckare. Så jag och andra fick springa runt som galningar för att hitta några. Skönt att man kunde göra någon nytta trots att man inte var i tjänst!
Långliften är nu stilla, och de ska riva huset ikväll. Jag och M smög upp dit efter jobbet för att få oss en titt på hur det verkligen ser ut, för att få in det i huvudet. Lukten var något man inte kunde förklara, och vi gick snabbt därifrån! Fan då, den liften ledde ju till världens skönaste backe!

Talk to you later<3


2 stora fröknar fyllde år

Har ju glömt att skriva GRATTIS M på din stora dag! Älskar dig massor! <3
Dessutom har jag fått en vän här uppe som du kan dela denna dag med, A =) Visst, ibland är det inte skoj att dela en dag, man vill ju vara speciel för sig själv ;) haha, får man säga så?
Va lite egoistisk kanske, haha!


Så här ser man ut i backen :)


Delar me mig av en bild som vi tog i backen idag.. Inte helt okej men den bjuder jag på :)

Ledig =

Nu väntar de underbara backarna på en =D
Talk to you later <3

Lördagen blev kanon

Hade bästa utgången på länge här uppe igår. Shit va kul vi hade det! Jag, E, A, F och C träffades inne på C och A rum och började föra! Sjukt kul, många sjuka låtar, lite sing star, A som skulle välja skummaste låtarna för att få vinna, dans, skvaller, lite dricka och aa vad ska man säga?

C var duktig och höll sig nykter så hon kunde köra oss alla upp till Backstage och där började det! Vi stod inte stilla en sekund! Det var på dansgolvet som man höll till hela tiden under kvällen/natten. Drinkar, sugrör i handen hela kvällen, försök att få vatten, rumpnyp av D, ännu mera dans och lägga sig ner på golvet. Sms mitt i natten som man glömmer att svara på eller somnar alldeles för snabbt, kex choklad av R.
Finns massor med andra saker som hände, men detta är det man minns, haha!

Tack tjejer för en skit kul kväll! Trots att man kanske inte mår allt för bra idag ;)
Talk to you later <3

Snurrig i huvudet

Nu har jag kommit hem från en liten tur i backen, eller liten och liten, har varit ute sen halv 11, till att liftarna stängde vid halv 5 =)
Har varit hur skönt som helst! Kämpar på, och lär mig nya grejer varje dag så det är grymt kul =) vet ni vad jag har lärt mig idag?
Att snurra =) ! Så jäkla kul! Först såg jag E göra det, och ville testa också. Föll såklart då jag slog i ena kanten. Men sen så testade jag igen och det funkade! YEAY! Så nu kan jag snurra 1 varv, 2 varv och flera varv efter varandra! Ni ska se mig ;)

D ville komma och åka me ett varv så han kunde kolla, självklart föll jag det första jag gör! Men sen så gick det! Enda grejen är att man blir så otroligt snurrig i skallen, haha!

Talk to you later <3

Skumt värre

Jag är så trött. Jag är trött både psykiskt och fysiskt. Min kropp är full av blåmärken av alla liftar, stavar, armbågar som man får stå emot. Jag har jobbat 69 timmar från att jag varit ledig till idag då jag fick vara ledig igen. Men trots detta så trivs jag, jag tycker om att vara här uppe. Det är så annorlunda mot allt annat.

Det är Stockholmsveckan här uppe nu, och jag säger då det. Vi är värre i backarna än vad danskarna var! För danskarna visste att de var dåliga, men stockholmarna tror att de är så bra men sen när de upptäcker att de inte alls fungerar så säger de bara :"Oj det gick visst inte.."
"Nähe liksom!"
Sen har jag även fått höra att jag har bredare stockholmska än vad J har. Vilket är konstigt för att vi bor i samma stad och bor i samma familj... Skumt?

Talk to you later <3