det ser ju förjävligt ut

Jag kämpade mig igenom dagen med andra ord, och shit va ont jag har just nu.. De flesta som fick höra av de andra vad jag hade gjort igår, tittade bara på mig och tyckte att jag var dum som inte ligger hemma och vilar. Men behöver man timmar, så behöver man timmar.. Men att gå fram och tillbaka gjorde skit ont, höll armen uppe genom att hålla i halsbandet.. Aa, jag klarade det iaf.. =/ får se hur det går på restaurangen imorrn då..

Tog bort förbandet nu när jag kom hem, o jag började seriöst nästan att gråta. Fan va det ser ut, och fan va bubbligt, blått och förjävligt det ser ut.. =/ fan!!!

Nu ska jag kolla vidare på Idol..
<3

höstmys i skogen me guld

Men nu ska vi inte tänka på det mindre bra sakerna, utan lite roligare och mysigare :)
Fick bilderna igår från Pappa när vi var i Sala och plockade årets första katareller :) Kan väl inte bli mysigare än så, så här på morgonen när temperaturen står på -1 grad..


pappa på jakt efter de gula svamparna i skogen.


Väntan på att Janine ska komma :)


Vad är det som kommer i skogen, en älg kanske?


yeay vi hittade :)


Massor av gult!


Vackert eller hur?


Janine hittade också :)


Jag hittade den största :D yeay for me !

Sådär det var väl lite roligare att kolla på :) Några riktiga höstbilder. Märkts det att det verkligen är höst nu?!
Nä nu måste jag kila och fixa iordning mig för jobb :)
<3 kyss

Bröstet stramar och jag vill bara sova

Hade tänkt att skriva igår, men mådde verkligen inge vidare.
Jag har gått runt med tanken att jag visst ska kunna jobba samma dag, dagen efter och ni vet. Ni känner mig. Samtidigt som människorna runt omkring mig har sagt annat och så. Jag tror att jag  ska och lyssna nu för tiden..

Sov något fruktansvärt dåligt idag, kunde inte ligga som vanligt, ligga på sidorna. Det blev till att ligga på rygg, något som inte fungerar.. Längtade efter lite sömn, så man skulle orka me jobbet idag. Och nu vet jag inte hur det kommer att gå =(

Bröstet stramar, har blåmärke som kryper fram bakom förbandet. Usch för det här! Men nu är den där saken ute ur mig iaf, alltid något...
Narkosen som jag fick, var inte direkt som jag hade tänkt mig. Som man ser på tv Jag fick ligga är på bristen, me grönmössa, skjorta, dropp, syrgasmask och sen fick jag sömnmedlet.. Minns inte ens att jag somnade.. Vaknade sen upp någon helt annanstans.. Läskigt..

sushi omtyckt av NK

Måste ju berätta att vårat sushi ställe har fått så mkt beröm och bekräftelse idag så det finns inte :)
Kommer in 3 stycken tjejer och säger att alla på NK snackar om det här lunchstället, att det är något sjukt gott och ingenting som de tidigare har smakat.
Att alla snackar om det på de olika avdelningarna som finns, och att dessa tjejer hade ringt sin chef för att få våran nya adress.. haha, rätt kul ändå :)

¨

Nu måste jag kila och fixa mig :) sov gott allihop och wish me luck :)


Operationen imorgon.. vad händer?

Jag börjar bli smått nervös nu inför imorgon. Jag menar, det är ju inte farligt så och jag kommer ju att få sova under tiden så behöver inte se på något äckligt eller bara råka se något.. Som en skapel eller blod :p

Håller på och försöker komma fram till och hoppas på att jag kommer kunna ta mig till Sofie imorgon för lunch. Hon ska även visa mig sina skor som hon hittade idag på Skopunkten. Så klart hon skulle dit när jag inte var där ;) Men hon skickade iaf ett mess o frågade först om vi hade fått in något fint ;) <3 såklart svarade jag ju!

<3

aik vinner

Har inte hunnit skriva något idag, då jag åkte direkt upp till Pappa efter jobbet. Så har bara tagit det lugnt. Fått träffa den äldsta av Cickis barn nu också. Blev middag, fotboll och sen idol. Blandade åsikter om vilka som var bra, vilka som hade sämst uttal och vem som borde gå vidare :p många åsikter i samma rum :p

Sen är det ju bara underbart att AIK slog Djurgården i deras första derby på 8 år i elitserien inom hockeyn. Lagom nervöst när Djurgården kom tillbakla från att ligga under med 2-0, till 2-2. Två snabba av AIK, yeay!!

a good night

Nä, nu är diskmaskinen tömd och instoppad igen.. Jag har en väska att packa, stannar uppe i Solna imorrn efter jobbet. Då jag ska vara på St Görans 7.15 onsdag morgon för operation. Såg inte fram emot att sätta mig i bilköer kvart i 6 eller nåt.. :p konstigt eller hur :)

Wish me luck <3


spänningen är olidlig

Okej nu är det spännande, vilka är det som går vidare nu i Idol?
Jag håller mina fingrar för Linda och Chris. Det är som de säger, vi behöver en svensk country sångare :) Kan ni tänker er han sjunga God bless the broken roads en fredag kväll? Kan inte bli annat än bra?!!

<3


Lämna tillbaka efter ett år?

Hösten närmar sig verkligen. Kände det idag när jag gick hem från jobbet där vid halv 8. Man fryser lite om öronen så det är nog dags att ta med sig mössan om dagarna nu.. Shit, har tiden verkligen gått så fort?

Det kom in en kund idag som ville lämna tillbaka ett par skor som han hade köpt 8 oktober eller så förra året. Så säger det till han att han kan inte lämna tillbaka de här skorna för han köpte dom för nästan ett år sedan..
Han svarade då att det gjorde han inte alls det, att jag kunde väl se själv att det inte är ett år sedan..
Svarade tillbaka, okej då 11 månader och 2 veckor.. Han bah: Ja där ser du..

Men jisses alltså! Vilka människor det finns :S

<3

morgonen i helhet

Fram och tillbaka till Maxi blev morgonens promenad, då jag upptäckte att alla bilarna är borta.. Blev en aning stressad, men nu är jag ju hemma igen med igredienserna som behövs till att göra världens godaste pannkakor! Muuums!!

Bra musik är på, jag ska ställa mig och mixa snart och snart kommer frukostdaten också :D
<3

breakfast date tomorrow

Nu är det dags för sängen känner jag. Ska upp tidigt imorgon för att kolla recept och om vi har allting till american pancakes. Jag får nämligen en frukost date imorrn ;)
Kan man få en bättre morgon då??

Godnatt sötisar <3

fram till järna fick det bli

Kom nyss hem från min älskade tvilling. Stack dit så fort som jag hade fått mat i magen efter jobbet. För mat i magen måste man ju ha. Annars blir man sur och putt, det vet vi ;)

Vi gick en liten promis och fixade lite mys, slog oss ner i soffan me stora temuggar och bara mös. Filmen "Allt för min syster" gick, så det blev till att gråta till den <3 älskar min syster måste man ju säga nu efter att ha sett denna film <3

Så underbart mys att träffa en av mina halvor igen, så länge sen och vi säger att vi ska skärpa oss, men vi lever i upptagna liv nu tyvärr :(
Älskar dig vännen <3

 


popp

Först och främst, min älskade mamma fixade min skiva :D
Hon tryckte på alla knappar som man själv gjorde, och ändå på något mirakalöst sätt så fungerade det för henne :P
yeeeeayyyy!!

<3

vinkade av de älskande

Mamma, Peppe och Janine stack precis iväg me hojarna för att gästa Hard Rock Café idag. Själv stod man där på garage uppfarten, iklädd kjol och t-shirt och vinkade av dom. Jag har ju jobb att sköta :)
Vuxen kvinna med andra ord ;) haha!

Än en gång så ska jag försöka göra min jäkla skiva, men det funkar ju aldrig!! Surt!!
<3

when nothing is right

Samtidigt som jag känner att jag bara vill ta det lugnt och gå o lägga mig, så känns det som att jag vill göra någonting bara för att det är lördag.. Men jag jobbar imorgon bitti och då tar mitt vuxna jag över tråkigt nog..

Tror ni att det kommer att vara snö uppe i Luleå i mitten av oktober?

<3

Alice, nya Idol?

Kollade nu på aftonbladets hemsida, att vi, Svenska folket, ska få ringa in och rösta om vem vi tycker ska gå vidare mellan Jamilla och Madeleine i IDOL.
Jag förstår inte hur Jamilla har klarat sig så länge. Hon är verkligen en massa me 8 liv. Det är sjukt att en enda människa har fått så mkt chanser av Idol juryn som i andra fall säger tack och hej efter några toner som ligger fel.

Madeleine är ett stort energiknippe, eller iaf vad jag har sett. Men nu vet jag ju inte hur det gick igår, då jag drog på bio istället. Men fick höra av Liselotte idag på jobbet att Alice gick vidare, och det är det som betyder något :)

Älskar hennes audition när Bagge hittade henne. Man får ju rysningar!


beslut till slut

Genom mkt om och men, så kom vi till slut fram till en film som vi alla kunde tänka oss att se.. Det fick bli Salt. Så hoppade in i bilen och körde som galningar (hatar ombyggnaderna längs moraberg och hallunda!!)

Den gamla vanliga traditionen är att man måste alltid kissa innan filmen, denna gång gick alla fyra bara förbi toaletterna och gick upp till våra platser på en gång.. Visste vad som kommer att hända. precis som alltid. Man blir super kissnödig i mitten av filmen, antingen går man ut och kissar och missar 5 min, eller så sitter man kvar, okoncentrerad och missar resten av filmen :p
Så när vi väl sätter oss ner så bestämmer jag mig att springa och kissa iaf, good decision ;)
För när filmen är slut så kutar Lisa iväg ;) sötis <3

<3

Filmproblem, vilken ska man välja?

Kollar igenom biolisterna nu. Janine, Lisa, Oscar och jag ska kila iväg på bio ikväll, och jag har fått i uppgift att försöka hitta någon bra att se :)

Funderar på Grown ups eller Salt, vilken tycker ni :) ?





Vilken är bra tro?

upp 7.15 på min lediga dag

Min lediga dag, sömn var det jag hade i huvudet.. Men som den bästa dottern, så gick jag upp 7.15 för att skjusa mamma till jobbet. Snällt va? Haha, såklart så hade jag ju en baktanke med det hela ;)
Får ju ha bilen hela dagen för mig själv, haha ;) så den snälla dottern kanske inte är så snäll ändå, haha!

<3

kudden är väl lösningen?

Nä asså, nu blir det tusan sängen. Ont i huvudet har jag också, och det går väl bara över när man lägger huvudet på kudden och somnar lite, far in i drömmarnas land, eller :)?

Ledig imorgon, något som jag behöver då jag ska jobba hela helgen också, men det gör inte så mkt :) det är skoj! <3

Sov sött älsklingar <3


dansa och få dig glad

En låt som jag verkligen bara älskar är Shahiras nya Waka Waka. Den har allt verkligen, lyssna o se :)

Så om du känner dig nere eller allmänt trött bara, så sätt på den här och bli glad igen :)

växsjö fram och tillbaka

Tittade på tider och priser vad det skulle kosta att ta tåget ner till Växsjö för att hälsa på underbara Frida och fira hennes 20 års dag. Det är helt sjukt ska jag säga er! Det är ungefär vad en weekend skulle kosta till london! Vad hände liksom?

Så det blir till att vara icke miljövänlig och ta bilen ner istället. Så alla som kommer att klanka ner på mig nu, får ta det me SJ som kanske ska sänka sina priser, men vad vet jag ;)

3 av 4, Frida står ju tyvärr bakom kameran <3

Det blir iaf en roadtrip nu på 9 timmar fram och tillbaka, bra musik någon?


hemma

Sådär, back in town :)

Mamma är i köket och ska laga lasagne (oooohhhh va goooott!!!) Bara längtar att få sätta tänderna i det. Länge sen sist <3
Jobbade sent som sagt igår, men kom hem i hyvfsad tid så kunde sätta på tvn och se idol. Och var det bara jag som blev piss sur över att Frida åkte ut?
Hon var absolut en av de bästa, och att låta henne åka ut och låta de andra stanna kvar som inte ens kunde sätta tonen rätt, va tusan hände liksom?
Jag satsar på diskreminering...

Nu ska jag ringa Lisa <3

...

Måste springa till bussen nu, så kommer inte skriva något förrän imorrn igen, då jag ska stanna i Solna över natten :)

Ses imorrn <3


22 september

Det är sol och det firar vi med med kjol! =)

Sen blir det ju såklart en kofta i väskan för säkerhetsskull, och kavajen på :)

Blus - H&M
Kjol - H&M
Converse - USA
Halsduk - Gina Tricot


idol på morgonen istället

Idol missade jag ju igår på grund av att man var snäll och jobbade (fast man får ju tänka pengar ;)

Men min underbara familj var så goa och spelade in det, så här sitter jag med mitt te och macka och tittar på det. Ibland förstår man inte hur folk tänker när de väljer en sång och ska framföra den. Hör de inte att de låter skit? Eller hör inte dess vänner att det är fel låt för en? Jaja, många tappar nog sina chanser här nu..

Men blir så arg bara på hur folk behandlade Frida som sitter i rullstolen. Det är ju inte direkt så att hon har valt det, och vad är de rädda för? Att de kommer att åka ut för att ha henne i gruppen för att de inte kan göra värsta framträdandet? Nä fy fan säger jag bara.. Men hon visar dom allt!!

<3

when you have nothing to say



Ska iväg till ännu ett läkarbesök imorgon, sen på kvällen är det ännu ett pass på restaurangen. Mkt nu på en gång :)
Kommer nog sova uppe i Solna. Jobbar ju ändå torsdag morgon, så får sova lite längre på det sättet :)
På tal om sömn, ska nog kila o sova nu :)

Kyss <3

 


en saga men verklighet

Fick bevittna något som jag inte ville se idag på tåget in till stan:

En man så stor som sätet vi sitter på, håret svettigt och blankt. Glugg och små professor glasögon. Sitter och försöker gulla me sin, säkert upplockade fru med rött läppstift och ljus hy. Hon sitter närmast fönstret och låtsas sova mot det. Gulligt par...
Han försöker hela tiden kägga in en stöt... Ni vet, armen över hennes axlar, hålla handen, luta sig på henne. Gula tänder och grisögon har han också... Men se där, även en hängande haka som en pellekann..
Bättre liv, my ass...


Det var verkligen att han bara satt där och njöt av hur bra han är för att han hade fått en sån snygg tjej.. En tjej som säkert bara tänker att hon får ett bättre liv här.. Äckliga tankar kommer upp i huvudet på en då, fatta vad hon måste göra me denna gubbe? Usch!! Sen tjej kanske är fel o säga, kvinna är nog ett bättre ord..

<3

sushi för slanten

Åkte till jobbet imorse med inställningen att jag skulle få komma hem halv 5, lägga mig i soffan och bara ta det lugnt.. Ta tag i städningen så jag kan börja möblera om i mitt rum någon gång..
Det blev ändrade planer på en gång, tjejen som skulle jobba kväll kunde inte komma in, så det slutade med att dum som jag är, ser jag mig själv skriva till henne att jag tar hennes pass också.. Så det blev ett pass mellan 10-20 idag.. Skooooj!!!Fick iaf me mig sushi hem, något om övriga familjen älskar.. De älskar mitt jobb helt enkelt..
<3

 

 


Väckning utan dess like

När klockan ringde där vid kvart i 7 imorse, så ville jag inte gå upp.. Tycker synd om dom som måste göra det varje dag. Usch, skulle mkt hellre ligga kvar i sängen en timme till! Men det fick bli frukost med mamma och Ocsar iaf med tända ljus. Inte så illa eller hur?

Regnar som vanligt när jag ska gå till stan, så det blir bussen istället.. Tråkigt men nu fick man lite tid över iaf, eller aa typ 2 min :p haha!
Ses senare <3 kyss!

Sleep tight

Nä nu är det dags för mig att ta mig i kragen och gå och lägga mig. Ena katten ligger här brevid mig i fotöljen, andra i sin korg på mitt rum, de andra ligger i respektive rum.. Och jag hoppas på bra väder imorgon, så jag kan ta min morgonpromenad ner till tåget :)

Sov gott sötisar <3

Många vill åka nu

Det är så många platser som jag vill åka iväg till nu, och man undrar när man verkligen ska ha tid och råd att göra det..

Vill åka o hälsa på Jacob I CA, och se hur hans liv lever där borta :)
Vill åka och bara åka Snowboard
Vill åka till London och bara hälsa på Sara. Hon har lovat att visa mig den stora shoppinggatan ;)
Vill åka till Örebro för att hälsa på Emma
Vill åka ner till Göteborg och hälsa på Frida
Vill åka ner till Skåne för att hälsa på Elin
Vill åka ner till Växsjö för att fira Frida
Vill åka till Sala och bara vara
Vill åka till något varmt ställe och bara få sol och hav



Tenerife <3


Skopunkten på tv

Från och med idag så sänder Skopunkten ut tv-reklamer, så folk ska se vad vi har i butiken och så vidare.. Ni vet det vanliga som folk hoppas att reklamen ska dra med sig..
Så när jag va på jobbet idag, så hittade jag våran lista på när, vilken kanal och under vilket program som reklamen skulle gå på.

Ville ju se den, så hittade tiden för den som jag skulle hinna hem till.. Vad händer? Jag missar den, såklart!! haha, min vanliga tur eller hur ;)



Dessa mc kängor är något som är sjukt inne i höst, och något som alla söker!


när hjärtat fyller myndigt i usa

Ska snart kila iväg till Skopunkten för ännu en jobb dag. Det är barnbidragsdag idag, så jag antar att det kommer bli kaos idag igen. Igår var ju super jobbigt, men shit va skoj det var :) gillar när det är mkt folk och att man har att göra hela tiden :)

MEN MÅSTE BARA SÄGA EN SAK INNAN, GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE TVILLING SOM FAKTISKT FYLLER LAGLIGT I USA IDAG!! <3
Älskar dig vännen, o vi får fira sen :) <3


20 september

Det är lite grått o mulet idag, så tänkte pigga upp vardagen me en varm hallonfärgad tröja :)



Kofta - H&M
Linne - Indiska
Strumpebyxor - H&M


vuxenpoäng iaf för 4 år

Har varit riktigt vuxen idag också, och samlat vuxenpoäng.. Det är inte att jag har fixat ett icakort eller gammelsaker, utan nejdå..
Jag har faktiskt tagit mig iväg till Wasaskolan och röstat.. Det ni, det trodde ni inte.. Jag hatar verkligen allt som har med politik att göra, och det har bara varit för mkt nu på sistonde. De är inte ens schysta mot varandra..

Jag vet, jag vet. Det gäller att vinna röster, men om man inte kan göra det schyst och utan att slänga skit på varandra, vad gör det då? Då vinner man ju inte genom det man tror på, utan då vinner man för att man har fått andra att tappa förtroendet på de andra. Är det inte så?

Jag har iaf denna gång tagit ställning, vilket jag inte gjorde förra gången :)
Vuxenpoäng, yeay!!
Men valvakan är inget jag kommer att kolla på.. usch..

<3

Var egentligen inte "vilse"

Okej, nu måste jag ju iofs försvara mig lite.. Jag gick inte vilse eller någonting sånt i skogen igår, utan jag, Janine och pappa gick runt i skogen och försökte hitta svamp. 

Just då i detta ögonblick så blev jag lite arg över olika anledningar, så jag fortsatte bara att gå. Jag visste vart jag hade gått o vilken riktning huset låg i om jag nu skulle tappa bort mig (bonuspoäng eller hur ;)
Roligaste var ändå när pappa frågade mig och Janine efter ett tag om vart huset låg någonstans, jag pekade mot vänster och Janine tog åt höger..
"Pappa - Och Patricia hade hittat hem..."

Haha, älskar min söta systers lokalsinne <3

Men iaf, nu kom jag av mig lite.. Iaf så fortsatte jag att gå dit jag trodde svampen skulle finnas. Helt plötsligt så var de andra borta. Pappa hade skrikit att de skulle gå rakt fram, vilket menade deras rakt fram, som typ var mitt höger.. I vilket fall som helst så vände jag bara och gick rakt fram o kom fram till huset. Det öste ner nu så funderade start på att stanna hemma, men vände tillbaka ut i skogen, fortsatte rakt fram och hittade dom sen..

Så tappade inte bort mig egentligen, eller hur?

klantiga maja

Har varit sjukt klantig idag alltså, inte min dag någonstans kan man säga!!

- Brände mig på kastrullen när jag skulle hälla ut vattnet..
- Snubblade över bullmaskinen
- Sa totalt fel saker på jobbet
- Blandade ihop regler, som gjorde det bra för helt fel kund!!

Detta är liksom bara idag, det har varit hela helgen..

- Slog axeln i sushibaren, så det kändes som att den gick ur led..
- Gick ifrån de andra i skogen
- Tog helt fel laddare till mobilen, tog den till Mamma o peppes hörsnäckor...



Synd om mig <3

sala, en plats <3

Man skulle nästan kunnat tro att jag dött eller något sånt. Mig man läser om nästa gång man läser i tidningarna om modelljobben som lurar.. Men icke denna gång :) allt gick bra, fruktansvärt nervös bara, så hoppas det inte syns på bilderna iaf.. =/

Har haft sjukt mkt nu denna helg, fast ändå inte :) Tillbringade fredag kväll till söndag morgon ute på landet i Sala. Sjukt skönt att vara där igen. En av mina favoritplatser verkligen <3
Ni kan ju tänka er, hus mitt i skogen, enskilt (okej, det är läskigt också), 1 km från sjö, stor vedspis= BRASA!
Skön musik, film och god mat. Kan inte bli bättre eller hur?

Ville inte åka hem imorse för att jobba :(
<3


16 september

Sådär, snart är det dags för mig att kila till bussen. Vädret är än så länge på min sida, peppa, peppa ta i trä!
Vaknade imorse runt 6 tiden och bara hörde hur regnet öste ner.. Men inte nu längre :D



Kavaj - H&M
Blus - ZARA
HarlemByxor - Lindex


när sömnen kommer smygandes

Kommer nog inte hinna skriva något imorgon, då jag först ska upp till Enskede o ta lite bilder, sen till restaurangen och jobba kväll.. Kanske blir sushi ;)

Men ska göra mitt bästa iaf. Nu behöver jag iaf gå o sova så jag får min skönhetssömn, kommer verkligen att behöva det imorrn :)

Sleep tight <3

15 september



Lagom dålig bild, men så får det bli, hade lite bråttom :)

Kavaj - H&M
Jeansskjorta - BikBok
Halsduk - Gina Tricot
Skor - Dinsko
Väska - Lindex


In a big big world

Dagen har väl inte varit sådär jätte seg, men den har kännts som det iaf.. Vet inte varför, utan det har bara varit så :)
Trodde verkligen att jag skulle få gå hem i regn idag, när jag tittade ut genom dörrarna och såg regnet ösa ner när jag hade ungefär 2 timmar kvar till stängning.. Not fun at all!!

Men hade tur, för när stängningen var över och jag öppnade bakdörren, så sken solen på en nytvättad himmel och jag kunde gå hem i min kavaj och skor utan att behöva oroa mig för om allt skulle förstöras eller hinna torka till imorgon ;)
Dagens i-landsproblem ungefär..

<3

ack ack ack

Ack så hade jag inte sån tur att de kunde se om de hade fått in den eller inte. Hon skulle återkomma..

Så nu sitter jag här alldeles för tidigt och ska börja jobba om 2 timmar, vad ska man göra nu då :) skulle behöva städa mitt rum, men den orken har jag verkligen inte, haha!
<3

sång i luren

Värsta som finns måste väl vara att sitta i telefon och när de ber en att vänta så kommer det en sång.. Det är precis det jag sitter och lyssnar på nu.. Försöker få tag på någon som kan berätta om min telefon har kommit eller inte..

Håll tummarna <3

My sweet, sweet sugerpie

Min sötis är ju den absolut gulligaste av de allihopa :) Hon har hittat en liten korg i mitt rum, som hon absolut måste klämma sig in och sova i. Knarrar sen hela natten då hon ska försöka ligga så skönt som möjligt.. <3

Blev en mysmiddag idag me mamsen. Hon var så underbart snäll och hämtade mig på jobbet idag, så jag slappa gå hem i regnet. Vad hände me vädret liksom? Sol och värme imorse när jag gick dit, men nu när man skulle hem igen så är det regn och mörkt.. Not cooool!

När svaren fortfarande är borta så får man veta mera..

Vad tror ni detta är? Och ja på sätt och vis är det ett ultraljud. Men inte för den sortens ultraljud som ni tror. Nepp, utan när jag låg inne för njursten, så såg de även något annat på min livmoder (eller nåt). Så det var därför som jag åkte till sjukan igår. Skulle checka läget om varför jag hade så ont.

Det vi hittade var en muskelknut som ungefär hälften av alla kvinnor i Sverige har. Med andra ord, ofarligt och man vet fortfarande inte vad det var för smärta som jag hade. Mysterium, och jag antar att vi aldrig kommer att få veta det heller..
Men min läkare tyckte att varför inte ska hon ge mig några bilder som present från mitt besök, så hon skrev ut dessa bilder. Om hon inte hade förklarat vad det var,  så hade jag aldrig kunnat gissa, haha!

<3

 


14 september

Solen skiner ju ute idag, så tänkte, varför inte en klänning till dagens ära?



Klänning - BikBok
Strumpebyxor - H&M


Springa kan väl vara livet?

Att vakna upp imorse, kliva ur sängen och gå ut för en löparrunda. Kan man börja dagen på ett bättre sätt?

Jag ska vara ärlig, ska inte försköna någonting utan kan säga att det gick kasst verkligen. Alla har vi våra sämre dagar, och detta var min verkligen. Ska inte skylla på att man inte har varit ute sen innan jag blev inlagd. Det är bara en ursäkt. Utan får väl ta tag i det hela igen och kila ut varje dag o ta en runda.. Låter sjukt jobbigt, men måste :)

Nu måste jag kila och sätta på mig kläder, jobb snart :)
<3

Boring while waithing



Missade bussen hem med ungefär 2 meter, så det var bara vackert ställa sig i regnet och vänta på nästa som skulle komma, tack och lov, 15 minuter senare.. Om det hade varit en halvtimme så hade jag gått ;)
Det slutade med att jag tog kort på mig själv i glasrutan.. Så fick me kristdemokraternas reklam också..


13 september

Regnet bara fortsätta ösa ner, så det blev ingen promenad hem heller.. Lunch med mamma efter sjukhuset blev det därimot :) På nancys, det var något av en tid sedan som man var där och åt!





Tröja - H&M
Halsduk - GinaTricot
Leggins - Åhlens
Örhängen - Ur och Penn
Gummistölvar - Forlove21

Det är sjukt många som kommenterar mina gummistövlar när man har på sig dom. Att de är som inga de sett tidigare, och att de är så mkt roligare än de andra de sett, och de sortiment som Sverige har.. Svart och grisrosa.. och så får vi ju inte glömma de militärgröna ;)


det är måndag, och det är 13 september, men vad mer?



Det är ingen vanlig dag idag. Det är måndag såklart, och så den 13 september. Det är den första dagen i vecka 37, mitten av september. Men det är ingen sån dag som jag vill påpeka. Utan det är Pappas födelsedag!
Ska ses på fredag istället och fira, hoppas på tårta då :D muuums!!

<3

12 september


Linne - Gina Tricot
Treggins - H&M


it raining rain..

Godmorgon alla i detta underbara regnväder..
Hade tänkt mig att jag skulle ta en promenad till Sjukhuset idag nu på morgonen, men tittade ut genom fönstret och såg bara regn, regn och återigen regn.. Det får bli bussen :( attans bananer! Men kanske slutat regna senare..

Wish me good luck <3

"acne kopian" alla frågar om



Det har snackats väldigt mkt om denna "acne" kopia som vi har på Skopunkten för tillfället. Första leveransen som vi fick, sålde vi slut på nästan direkt och det blev många samtal om att vi skulle lägga undan denna sko till den person som ringde..

Nu gott folk kan jag säga till er att vi har fått in denna sko igen :)
Det är tyvärr inte många, men storlekarna finns och det är bara att springa iväg till Skopunkten och hitta :)

Good luck!!

list for tomorrow and wishes

Det är snart dags för mig att kila och sova. Men hittade nu i min väska rutinhandboken som jag ska hinna läsa till tisdag.. Hemläxa från jobbet.. Men är ledig imorrn så ska nog ha tid att fixa det :)

Jag hade något i huvudet, precis som vanligt som man vill skriva ner men man aldrig hinner göra i tid innan man glömmer bort det igen :) haha, är det tecken på att man börjar bli gammal eller vad?



Har en massa saker som jag måste och vill hinna med imorrn:

- Ska till läkaren, ingenting jag har att säga om det..
- Måste läsa rutinhandboken.. Dom säger att det ska ta 1 timme.. Det är ungefär 90 A4 papper..
- Skulle vilja gå ut och fota.. Eller kanske bara ta fram skissblocket..
- Springa

Tror ni jag hinner med allt det här :) ?


 

 

 

 


när doften kommer in och slår omkull en



När jag jobbade förut så kom det in en kund som drog me sig en doft in i lokalen.. Det var inte en doft som luktade svett, eller avlopp eller vad som helst skum lukt som en man kan lukta idag :p

Utan den här killen drog in en lukt som gjorde sig bekant. En bekant lukt, en parfym närmare bestämt. Något som fick en att minnas och titta tillbaka kanske. Jag vet inte. En lukt som är helt okej iaf :)

Den parfymen i mitten är en av dem jag har och älskar allra mest :)
<3


What a day, what a day

Vilken dag, vilken dag. Upp i ottan, haha eller kanske inte :p
Runt 9 ställde jag klockan, så hoppade ur sängen (not), gick in i duschen och sen satte jag på mig mina nya fina kläder :) Älskar att man tycker om det kan shoppar ;)

Det var inte så mkt idag att göra, utan vi tog det rätt lugnt. Sötaste var ändå när jag kom till jobbet och går in i personalrummet och ser världens största godisskål från våran regionschef :)
Allt för att vi ska hålla humöret uppe nu dessa kalla dar!!

Kom hem till underbart sällskap, Linda är här nere från Enskede och hälsar på. Någon som man kännt i all evighet men aldrig har tid att träffa liksom.. Så vi tog igen tiden lite <3

<3

peter jihde helt normalt



Igår när vi var och handlade, sprang vi in på sportaffären lite först.. Så vi går runt lite och tittar lite, och sen går helt plötsligt Peter Jihde. Han är nämligen där me sin dotter som försöker hitta skor .

Kändes så sjukt att man gick runt i samma rum, när man skulle hem o kolla på han på tv en timme senare.. Att han gick runt som en helt vanlig person.. Fast iofs varför skulle han inte göra det? Men det var liksom inga som sprang runt och skrek efter honom eller så. Utan precis vanligt :)

<3

SHopping shopping

Sådär kom precis hem från min lilla shoppingrunda tillsammans med Lisa. Och vet ni vad, jag hittade inte såååå mkt ;) Och visst, det beror ju på vad mkt betyder..

Men det fick bli en kofta, en halsduk, ett linne, väska, smycken, borse till sminket och sen hårspray :) Som sagt, inte så mkt :)
Ska försöka komma ihåg att ta kort på det sen så ni får se :)


Idag har det varit en bra dag <3


Skärholmen efter en ordentlig frukost

Frukost som på självaste Scandic hotell. Mackor, frukt, juice, massa pålägg och ägg.



Lisa ringde precis, vi ska försöka ta oss till Skärholmen, lite shopping, bara snack och sen trevligt sällskap. kommer bli en skön lördag! <3

Skulle egentligen ha följt me till Grönan, men känner att jag verkligen inte har ork eller kraft i kroppen att göra det. Tyvärr, hade verkligen varit skoj =)

<3

no more

Nu är det IDOL som gäller!!
Maten är snart klar och jag har dukat bordet, yeay fredag är här :D

<3

när äldre vet vad man ska göra..

När jag satt på tåget idag på väg in till Solna, så sitter jag bredvid två grandparents (vet ju inte vad det var, så lika bra att säga det engelska ordet som är båda ;)

De sitter med sitt barnbarn i knät och tittar ut genom fönstret medans vi for fram. När vi kom fram till en perong, så säger mormordern att alla dem som går runt där ute skriver eller pratar med någon om vad och när de ska ses idag..
Jag upptäcker då, med min telefon i handen, att det är precis det jag gör.. Jag gör precis så som de säger, fast jag sitter på tåget istället för står ute på perongen vid fridhemsplan.. Är det så förutsägbart vad man ska göra på en fredag när man är yngre?

Nu ska jag göra vitlöksbröd :D avis?? ;)
<3

kan inte valet bara vara över nu

Sitter här i Solna på köksbänken och skriver medans pappa gör sin världsberömda köttfärssås. Kanske lär man sig något, så man kan börja laga mat själv ;) Det doftar iaf något frukstansvärt gott nu, muuuuuums!!!!

Sen har vi laddad upp med godis, chips och dricka. Det blir med andra ord en riktigt fredag med mys! Nu har iaf pratet kommit till ämnet politik, och jag säger det! Shiiit va trött jag ör på detta ämne nu!! Kan det inte bara vara val nu, så vi kan skita i det sen. Alla valmöjligheter och deras lovord i tidningarna, tvn, skvallertidningarna och hur mkt som de slänger skit på varandra nu. Det är precis som om de har gått tillbaka till lekis igen, där man vinner genom att slänga skit på varandra..
Vet iaf vad jag ska rösta, för rösta ska jag!

<3

ingen telefon idag heller :(

Blev ingen ny telefondag idag heller tyvärr =(
Vi ringde dit idag, men får då svaret att de har inte fått den ännu, utan att den kommer in på onsdag.. Kanske..

Så det blir att vänta lite till, attans bananer!! Men snart så får jag ha den i handen :)
Fick iaf en jätte söt ficka som jag kan ha den i sen av Pappa idag. Lila och fin :D

<3

Stan me fika

Finbesök i Stockholm idag efter jobbet på restaurangen :) Min kära kom upp för fika innan hon skulle sätta sig på tåget till Västerås.

Solen sken, men det kändes verkligen som att det är höst i luften. Att så fort solen försvinner eller det blåser lite grann så blir det riktigt kallt =/

Vi hittade ett mysigt fik vid hötorget, satte oss där och bara pratade. Vi hade allt att prata om och lite mera =) skönt att träffa henne igen iaf <3

Muffins och jucie senare satte jag mig på tåget hem till pappa. Och nu sitter jag här och kollar på Idol. Att det finns så många idioter som ställer upp fast man inte har något att göra där.. Oj oj säger jag bara!

<3

 


8 september



Kavaj - H&M
Stickad kofta - BikBok
Linne - Gina tricot
Leggins - Åhlens

Till detta hade jag mina kängor :) har blivit ett par favoskor i höst =)


Fin besök från skåne

Imorn så kommer sötaste Elin upp enda från Skåne, och hälsar på :)
Ska bli så skoj att träffa henne igen! Vi ses ju inte så ofta tyvärr, men har saknat henne. Så direkt efter jobbet, så ska jag möta upp henne, blir fika någonstans och bara prata om allt och ingenting :)

Tyvärr kan jag inte stanna länge, men en kortis är ju alltid bättre än inget :)
<3


the one with the red hair



När jag var mindre, och fortfarnade iofs, så när man ska säga någon som man är i Disneyfilmerna, så brukar andras svar om vem jag är vara rätt sjävklar..
Svaret blir alltid Ariel.

Kanske inte är så konstigt btw, har ju rött hår och lever typ i vattnet och har alltid gjort det i hela mitt liv.. =) Havet är en del av mig, och det är där man känner sig trygg :)
När jag var mindre så ville jag bara leva i vattnet, simma runt och inte behöva tänka på annat :) låter inte det helt underbart?

<3

When the time is right

Hann tyvärr inte kila iväg idag och hämta min fina mobil :( så får dras me min andra en dag till.. Fast vad är en dag längre, när man har stått ut me den i evigheter?

Åkte iväg till läkaren idag, har fått remiss upp till bröstcentret, han ska ta prover på fredag om njurstenen. Så det mesta blev väl gjort? Skönt att få det ur vägen nu, man bara skjuter upp det hela tiden, och det gör ju ingenting bättre eller hur :D ?

Kollar på Idol och nu pratar jag me Lisa om när vi ska shoppa, har ju inte gjort det på evigheter ;)
<3

min nya bästis kommer imorrn

Imorgon är det ingen vanlig dag, för nej det är faktiskt "min nya telefon - dag"!

Beställde en ny mobil förra veckan, men de sa att de inte skulle komma in förrän nu den 8 september, och trots att jag tycker att det suger att september faktiskt är här nu, så är jag glad :D får ju äntligen min lilla nya älskling :D


Så här kommer den att se ut :D

Nu måste jag bara finna tiden att hinna hämta den imorrn också.. De öppnar 8 eller 9, jag börjar jobba klockan 10 till kvart över 7, + att jag måste springa till läkaren =/


sången tar över tvn, idol är tillbaka

Säsongspremiär av Idol säsong 7 är igång nu!!!

Brukar inte vara ett stort fan av de första avsnitten som de sänder. Det roliga börjar ju sen när de har valt ut de bsäta, de står på den stora scenen och sjunger öronen av oss :)
Men än så länge verkar det som att det är bra kandidater, eller vad säger ni?

Skönaste var ändå Anders Bagges miner och kommentarer som han gav under kvällen!!

Nu är det Miss secret agent som gäller :D
<3

inte kan man få för mkt?

Jag kommer hem från Tacs Models och möts av ett kaos i hallen.. Janine och Mamma hade bestämt sig för att rensa ut klädkammaren... Det betyder att alla mina skor ligger i en stor hög på golvet..

Jag fick i uppgift att kolla igenom dem, se vilka jag vill behålla och sen slänga resten.. WHAAAAAT!!!!
Slänga min skor!!!
Måste vara ett misstag... Kan ju inte slänga några skor, funkar ju inte?

Jag fick det till 43 par skor, som jag vet om iaf!!!
Inte kan man få för många skor? Och jag lyckades faktiskt slänga 7 stycken :D stolt!!

hjälmen som får en att fara upp i rymden

Hittade min hjälm från i vintras :D Satte på mig den, och vips så förvandlades jag till en austronat (haha hur tusan stavar man det), och redo att fara upp i rymden! hahaha!


Och såklart mina snygga rosa byxor ;)


när valen gör att man inte kan göra välja

Varför kan inte allting bara vara enkelt för en gångs skull?
Att man vet exakt vad man ska välja och vilken väg man ska gå. Att ingen blir sårad eller besviken på vägen. Att man enbart kunde tänka på sig själv, utan att behöva oroa sig för hur ens beslut skulle påverka andra. Att behöva vara rädd för nackdelarna med sitt val.


Fan sitter och gråter och önskar bara att jag kunde dela på mig själv. Att något som jag älskade att få i somras, skulle ha varit så mkt enklare om det hade blivit så som det inte skulle ha varit. Kommer på få påsar under ögonen imorgon, och ska ju troligtvis träffa Tacs models. Och påsar är inget som man vill ha då.. =(

Dagens tips allihop, gråt aldrig på kvällen och somna, det slutar alltid me stora påsar under ögonen morgonen efter...

 


run

Oj oj, nu är det brått så nu måste jag gå :D
och håret har inte ens torkat, haha! Hoppas det inte är kallt ute så det fryser ;)

<3

När jag målar känner jag mig levande..


Jag hittade mitt skissblock som jag hade i USA. Började kolla i det, och shit alltså.. Har saknat att måla och rita. Varför gör jag inte det längre? Tror att det är för att jag känner att jag måste ha något bredvid mig som puschar på och säger vad som är bra och vad som är dåligt.. Men ska börja igen, lovar!











Sådär, nu fick ni några smakprov på vad jag hittade som jag gjorde förra året :) Vad tycker ni?

Janines kompis säger att vi är värsta estetfamiljen.. Jag målar och tecknar, Janine sjunger och Mamma kan sy.. Haha, kanske vi är. Ingenting vi har tänkt på tidigare iaf, vi har alltid varit den sportiga familjen liksom i allas ögon, haha!

Outfiten för idag

Dagens outfit blir en lite "rockigare". Hade ju kjol på mig igår, så tänkte "varför inte ta skjortan idag?"
Har ju inte haft den någonting sen jag kom hem från Sälen med den, kanske en gång okej :)
Till detta blev det mkt armband och ringar till =) perfekt!!


Skjorta - BikBok
Linne - Gina Tricot
Leggins - H&M
Kängor - Skopunkten


ond människa i huset ;)



Janine går runt och skrattar åt en viss person som fick låna en alldeles för sönderklippt och liten t-shirt att sova i.. Ibland är hon bra ond ;)
Hittade en bättre inne i min garderob, så I save the night ;) haha!

Jobb imorgon mellan 10 - 19.15 så det blir lång dag =) ska göra om i hela butiken så en hel del att göra :) några bra tips? Vad vill ni se när ni kliver in på Skopunkten?

Tacs models calls

De från Tacs models ringde precis, och troligtvis så ska jag upp till dom på tisdag och prata lite. Beroende på lite hur jag jobbar och kan kila iväg.
Hoppas på det bästa bara, men visst pirrar det lite i magen ändå =)

<3

Lika som bär?

Sitter och tittar på sista säsongsavsnittet av One Tree Hill nu, och älskar det programmet alltså. Har blivit sååå mkt bättre nu när Peyton och Lucas är med. Är säkert den enda som tycker det, men det står jag för :D




Alla säger att jag ser ut som Haley och det är många gånger som jag har fått höra det nu.. Själv ser jag verkligen inte likheten.. =/


gå ut och se er omkring

Solen skiner och fåglarna kvittrar säkert, så passa på att ta en promenad i det grönna innan vintern kommer och det blir alldeles för kallt för att sätta foten utanför huset.. =/

<3

dagens outfit

Hinner med en snabb bild på outfiten för idag =)
Har varit alldeles för slapp den här veckan, så kände verkligen för en kjol idag =) Dock måste man ju ha strumpebyxor på sig nu pga vädret som skiftar som klockan går...


Kjol - Indiska
Strumpebyxor - H&M
Tröja - H&M
Kängor - Skopunkten
Armband - MissC Design och utomlands
Skärp - H&M


Känner mig faktiskt friskare nu =)


long day

Har varit en lång dag, och imorgon är det jobb igen :)
Filmen är snart över, och jag ska gå och sätta på mig något mer bekvämt än mina jobbkläder :D

<3 live saturday night

vad vill huvudet, och vad vill hjärtat egentligen?



Direkt efter jobbet idag, så satte jag mig i bilen för att fara till Hölö och hämta Alex :)
Linköping stod på schemat för kvällen, och en match mellan Telge och.. Vad de nu hette för något, haha!

Fika hade vi med oss som vi dukade upp för, mums säger jag bara! Vindruvor och choklad :) tjejerna vann med 7-1, dock var matchen jämnare än va man skulle kunna tro på resultatet.. Blev riktigt sugen på att börja spela igen..
Blev en hel del prat i bilen, skratt och musik på hög nivå. Framtidsplaner försöktes göras, men man är alltid lika vilsen på vad hjärtat vill och vad huvudet måste tänka.. =(

<3

jobb jobb here I come

Springa iväg till jobbet nu om någon minut, ska bli skoj att komma tillbaka faktiskt =) att göra något!

Om planerna blir av, vilket vi håller tummarna på, så kommer jag och Alex sätta oss i bilen sen direkt efter jobbet och åka till Linköping.. Jag vet, linköping av alla ställen =) Men vi har en bra mening med det, ska nämligen kolla Janines match =)
Sen är ju alltid en liten roadtrip trevligt =)

<3

grannen me en rosa katt

Jag måste ju också ha världens sötaste grannar!
Idag när jag kom hem från middagen hos Sofie, så säger Peppe att grannarna har varit inne och frågat efter mig. Så springer dit och vad ger de mig? En present för att jag har varit dålig och hoppas jag mår bättre snart <3


Fick denna lilla rosa katt + choklad <3
Tack så sjukt mkt!!


what happened?

Blev inget göra om i rummet idag =(

Städade iaf, alltid något.. Men vill göra om, men man fastnar som alltid framför något annat :) denna gång blev det prat me person och filmen "Bodyguard".
Hade även familjemiddag hemma hos Sofie, sjukt mysigt =) min lilla extra familj det där! Imorgon är det dags för jobb och sen vara me Alex, sjukt länge sen vi sågs :)

<3

göra om i rummet

Kunde inte somna igår, så jag låg istället och tänkte på att jag vill göra om i rummet. Det är dags nu!
Dags för lite nytt =)

Så har en plan, så idag har jag städat upp i rummet (för det såg verkligen ut som att garderoben hade exploderat..), men så fort jag började göra något så blev jag trött. Så la mig i sängen istället och satte på förhäxad. Bra tidsfördriv =)



en slapp dagens outfit



Har ni tänkt på en sak? När man är sjuk eller bara allmänt hemma så lägger man aldrig ut dagens outfit.
Man vill synas som snygg och välfixad hela tiden, men det finns dagar som man bara inte orkar sminka sig, sätta på sig tajta kläder som gör att midjan syns lite mera eller fixa håret så man får lite volym =)

Så idag tänker jag faktiskt lägga upp en bild på min outfit, mina springbyxor och en vanlig gul tröja. Samt mina mysstrumpor =)


presenter till de sjuka

Janine kom hem för inte så länge sen, och med sig hade hon en present till mig :D
yeay älskar presenter <3



Fick en super söt t-shirt med en panda på. Som sa Love you, och längst ner i hörnet stod det Home sweet home!
och så fick jag ett mess av Mamma som sa att hon har hittat en lampa till mig :)
Kanske inte är så fel att vara sjuk om man får presenter hela tiden ;) haha skoja bara!

have you in their prayers



"So glad to hear that you are home. Doctors can be frustrating. I know. Hang in there. And take it slow. Kids say ho and have been including you in their prayers to feel better soon. Love you!
"

Fick det här meddelande precis från min familj i USA. Känns sjukt skönt att ha dom här också, på sätt och vis <3

förtrollande sjö med skog bakom, lugnet?

Är det dags att ta sig i kragen och göra något till middag? Är inte direkt hungrig, men måste väl äta antar jag :)
Vad ska det bli då, kyckling i kokosmjölk, nuggets eller soppa kanske?


En bild vid sjön <3


mysa ner sig

Att mysa ner sig i soffan med te och så en munk är himmelen! Så sitter nu nermysad och kollar på bones.

Ni anar inte hur skönt det är att vara hemma. Trots att Janine är i skärholmen nu, mamma på IKEA och jag är ensam igen. Men det gör faktiskt ingenting nu. Det är mest skönt, vila huvudet lite =)


Kollade igenom bröllopsbilderna för ett tag se.. Några är jag nöjd med, men andra är lite halvdana. Men det är bara jag som ser säkert. Bara Emelie blir nöjd så =)

Blev rött som kärleken



Fick bli den röda klänningen på Emelies bröllop iaf =)
Hoppas ni inte blir allt för besvikna på att jag inte lyssnade denna gång ;)


<3

tycka synd om sig själv, det får man

Tyckte väldigt synd om mig själv i måndagskväll tror jag att det var då jag skickade detta:

"Jag orkar inte mera! Har en kanyl i armen, en äcklig skjorta att sova i, en jobbig sänggranne som det kommer massa skumma ljud ifrån. Kan någon ta bort det som är fel på mig :( vill hem!"


Musiken räddade mig!


inlagd på sjukhuset


Dålig uppdatering nu på sistonde, men åkte ju in igen i måndags till sjukhuset för att de ville kolla lite till.. Det slutade med att jag blev inlagd istället.

Men nu är jag tillbaka i verkligenheten igen med människor runt omkring mig, andra ljud än dom som sänggrannen gör och ljus.. Att ligga där mellan måndag - torsdag är verkligen ingen höjdare =(

Jag vill inte vara negativ eller så, men mina armveck är förstörda, och när en av sköterskorna kom imorse och sa att vi ska ta ännu ett blodprov så kände jag bara för att gråta, ville inge mera!

Men nu är jag hemma iaf, nyduschad och fräsch. Har gått ner minst 2 kilo.. Så Janine har bestämt att vi ska ha en dunderfika här nu me glass, munk och godis.. Får se hur mkt jag får ner =)

Glad to be home <3