talang var det?

Mammas "kompis" som är här just nu, är något av konstnärlig av sig.. Det slutade med att mamma visade henne mitt skissblock som jag hade liggandes på golvet inne på rummet.

Den kommentar som mamma sen förde vidare till mig när jag kom hem från jobbet var att jag verkligen har talang för det och borde ta någon kurs för att kunna vidare utveckla det. För någon som hade den talangen om jag har, borde inte slösa bort det..

Känns alltid kul att höra, just för att det känns ibland som att man tappar det.. Trodde jag hade tappat det innan jag tog college kursen i USA, men det kom tillbaka.. Nu har jag gått och trott att jag hade tappat det igen.. Tydligen inte.
Jaja vi får se hur det blir med den där kursen, hade varit skoj :) det är ju något som jag tycker om. Tyvärr är det ju ingenting som man kan leva på direkt...

<3

när man helt plötsligt ser sin katt på internet

När jag kom hem idag, så rekommenderade mamma mig och janine att kolla på ett klipp som hon och en kompis hittat.. Något som är så sjukt typiskt min katt att göra.. Vi satt och asgarvade åt det hela och verkligen såg liknaderna..





Lite lika eller hur ;)
<3

tillbaka i hemmet

I know, I know, har varit iväg nu ett tag, och jobb har jag upp över öronen!

Måndags for jag och Mamma ut till Södersjukhuset (?), då det var mammas tur denna gång att ligga under nålen! Jag fördrev tiden med det jag gör bäst ;) prata, haha! Ringde ett visst antal många samtal, och saker klarnades upp helt okej :) Nu är det bara lite kvar och sen får vi se :)

Jobbat heldag och så nu på restaurangen, så tillbringade kvällen i Solna, och de andra hade tur då jag inte fick me mig någonting hem.. Andra bullar var det idag när vi stängde!! Fick me mig hela fem lådor varav två jag gjort helt själv :D

Nu ligger jag här i soffan, och väntar på att john blund ska komma och ta lite drömpulver över mig så jag kan sova inatt :)
<3


regn, då blir det tåg istället

Vädret är lika grått och (regnigt) tråkigt som en gammal strumpa just nu, och vad piggar inte upp det med att sätta på sig mina söta gummistövlar? Haha, nädå skoja bara men Ska snart fara upp till Linda, och bara mysa. Dra me henne till Centrum också så jag kan kolla lite (A)


Linda och jag när hon fyllde år i somras <3

Får se när jag kommer hem och så :) ha en super skön söndag <3

 


vinterjacka ska man ha nu

Nä usch nu är det dags för mig att byta om och krypa ner i sängen och sova :) har längtat efter det sen klocka 7 idag typ.. Men är man stark så är man och håller sig uppe :)

Får se vad som händer imorrn uppe i Solna. Ska försöka ta mig in till centrum och leta efter en skidjacka och en vinterjacka :) Massa jackor helt enkelt :D Vintern är ju här nu :D

<3
Sov gott allihop

när min tvilling kommer

Igår kom min underbara söta tvilling hit :D
Saknat henne såååå mkt!! Hon kom till jobbet innan stängning, så visade henne runt lite, och sen var jag så pass taskig att jag slängde ut henne under tiden vi skulle stänga ;) men hon var smart nog att kila in på Maxi så länge och värma sig :D


Oh sommar och sol <3

Godis och mysplock fick det bli innan vi gick hem (på en ordentlig isbana kändes det som) till mumsig mat :) idol och film tillsammans med en massa prat bestod kvällen av och klockan närmade sig sent när vi äntligen somnade :) <3


När man väl skulle vara något så blev det som det blev

Trodde detta skulle bli min lediga helg.. Min enda ledig helhelg om jag haft sen Emelies och Davids bröllop i slutet av Augusti.. Det blev inte riktigt så, för när jag kom till jobbet igår mötes jag av ett enda stort kaos. Det var folk överallt, skor överallt, lånag köer och otåliga kunder som väntade på att få hjälp me diverse saker.. Jag jobbade bara 3 timmar, men dom 3 timmarna stod jag endast i kassan och kunde inte lämna min plats på hela kvällen..

Jag fick komma in idag också, 3 timmar, och jag säger då det. Jag mötes av precis samma kaos. 3 timmar i kassan med endast en liten snabb kisspaus som bara egentligen utgjorde en kö igen.. Men vad ska jag säga? Det är kul att alltid ha något att göra, så är det bara. Men att vi på två dagar kommer upp i den summa som vi gjorde, är helt otroligt :)

Imorgon är jag iaf ledig, och då ska jag bara njuta av att kila upp till Solna och umgås med den andra syrran :)
<3

när man ska kasta så ska man



Första snöbollen är kastad för i år :D Janine o jag stod i dörröppningen (vägrade ge oss ut i snön utan skor..) och försökte kasta prick. Gällde att få ner snöbollen i en av krukorna som står på bordet... Jag förlora.. Har sagt det förr o säger det igen, mitt pricksinne suger :D haha!

Men är inte snön lite tidig i år? Jag menar, det har ju inte ens varit halloween än?
<3


snön kom som en chock iaf..



Fick en liten chock imorse när detta var vad man fick se utanför fönstret... Tidningarna verkar ha haft fel med bara en dag.. Mysigt iaf, men jobbigt värre i trafiken.. Vi hade tur iaf när Peppe hann sätta på vinterdäcken igår på RAV4, så fick skjutsa mamma till jobbbet imorse...



När jag kom hem från doktorn, så sken solen och allting bara lyste. Det är det som är så fint och mysigt med snön och vintern. Så här såg det ut då :)
Dock är jag otroligt glad över att jag inte jobbar uppe i Sthlm idag.. Då jag hörde på radion att både tåg och buss stod stilla eller var försenade =/

<3

röd eller mörk, det är frågan

Funderar på om jag ska färga mitt hår igen :) vad tror ni om det? Vet bara inte hur jag ska ha det. Vilken färg :) ?



Denna mörka färg..



Eller den lite rödare :) ??

Har alltid lika svårt att bestämma mig, men det är väl så det ska vara? Riktiga i-landsproblem eller vad säger ni, haha ;)

Nu ska jag kila och sova :) sov gott allihop <3

Lugn o ro igen på jobbet

Fick inga skumma samtal idag, så det var hur skönt som helst :) tror nog att han har gett upp nu! Cross your fingers for it!

Dagen flöt på som vanligt, blev på topp humör när man kommer till jobbet och upptäcker att Sara fyllde år igår och hade lämnat en massa bullar och kakor kvar till oss :D hur gott var inte det att ta en när man hade en liten rast ;) Och jag som säger att jag ska sluta.. Min viljestyrka är lite svag när det gäller just det ;) haha!

Nu sitter jag här i min (okej då, pappas) AIK tröja och funderar starkt på sängen.. Måste iväg till scania hälsan imorgon bitti igen för att ta nya prover.. Då vissa inte har kommit in.. Ska även ta ett glutenprov.. Om jag kanske nu skulle vara allergisk mot det.. Kanske skulle vara bra för mig, haha =P


ingen snö alls..

Tidningarna ljög.. Det blev ingen snö inatt, utan jag vaknade upp till ganska blå himmel och ingenting annat.. :) Både på gott och ont kanske. Hade inte velat vandra till jobbet i snö ;)

Långdag idag på skopunkten. Var något möte som jag skulle vara med på också tror jag :) Får se! Hoppas bara inte han "gubben" ringer idag också.. Förra gången jag var där och jobbade så ringde han 3 ggr och frågade efter en.. Ibland är det dåligt att våra namn står på kvittona.. Men vad ska man göra? Eller hoppas han ringer så kan man säga ifrån nu!!

Klä er varmt idag, temperaturen visar på -1 just nu =/
<3

Är det sant som tidningarna säger?

Vad är det man läser i tidningen idag liksom? Jo att det ska snöa inatt!!!
What the...
Vet inte riktigt om man är redo för snön än! Jag vet att tågen och bussarna inte är redo för snön än iaf.. Är likdant varje år, kaos... Men vem vet, kan ju bli mysigt me lite snö? Eller? Kanske lite tidigt, kan ju inte vara snö innan halloween! Nu säger jag nog emot mig själv i den där meningen kom jag på!! Hahah, jaja är man trött så är man.

Somnade ju på flyget innan vi ens hade hunnit lyfta.. Då är man trött?! Så nu är det verkligen dags för att sova :D <3

En varmt och skönt bad på morgonen

Hemma igen från ett ruggigt och regnigt Luleå! Hade tänkt mig en shoppingrunda idag under tiden mamma skulle hålla i sin föreläsning.. Blev en snabb promenad till huset de skulle vara i, och tankarna försvann på en gång.. Aldrig i mitt lilla frusna liv som jag sätter min fot ute i det där vädret igen!

Så planerna blev att lägga sig i ett varmt bad istället med en bok, ligga där en timme, lägga sig i sängen igen och sen packa ner sakerna i väskan och checka ut. Allt detta hann man me på 3 timmar ;) skönt!!
Vet ni vad jag upptäckte sen när jag skulle kolla alla lådor (så vi inte hade glömt något), att i nattduksbordet låda så finner jag Gula sidorna och sen Nya testamentet..
Jag menar, vem har nya testamentet på ett hotell? Om man verkligen vill ha me sig en, så tar man väl me sig en egen?

Min tanke for direkt till ett avsnitt ur sex and the city, då Mirandas hemhjälp lägger jesus i hennes nattduksbordslåda istället för kondomerna hon hade där! Hahah, så klokren liknelse!

Hade super mysigt iaf med mamma, och man fick en hel del info och beröm om henne sen efter föreläsningen, skoj verkligen! Hade tjejkväll me hur god middag som helst, och sen sova i hotellsäng. Kan det bli bättre?? Nooppp!

Sov gott allihop <3

Jag och mamsen, på väg mot nya äventyr

Väskan är packad, och nu bär det av mot nya äventyr! Eller aa, till Arlanda för att åka iväg till kylan.. Fast de säger att de ska vara förvinter väder.. Vad nu det kan betyda?



Kommer hem imorrn, så skriver mer då :)


nygräddade scones och te

Gissa vad jag sitter och äter nu till frukost :D
Nygräddade scones!!! Muuuums!! Har även hunnit me o duschat, klätt på mig och nu ska jag bara försöka komma på vad jag ska packa ner i väskan!
Mamma och jag tar nämligen flyget upp till Luleå i eftermiddag och ska stanna där över natten. Det är något jobb hon ska på, och jag får följa med :) en liten minisemester kanske man ska kalla det?

<3

usch va tusan

Upp med tuppen idag fick det bli, då jag skulle iväg på ett tandläkarbesök. Aldrig roligt, men alltid lika kul att träffa tjejerna där borta. Alltid har de något nytt att berätta :)

Igår på jobbet hände allting på en gång typ... Blev till exempel uppraggad av en 42 åring, som även köpte barnskor! Usch!!!! Vad hände liksom? Ser jag gammal ut eller? Det började med att jag bara skulle hitta en storlek (precis som jag gör me varje kund..), sen skulle han bara fylla i för ett clubkort, vad händer?! Jo han stoppar även en lapp me sitt namn och nummer på, och texten ring mig gärna!!! VAD TUSAN!!! USCH!!!
Mieray höll på o garva ihjäl sig sen!

Hoppas det blir lite lugnare idag iaf!!
<3

empty

Oh kan inte Janine bara sluta nu så vi kan sticka iväg o ha skoj :D

<3

håret som det är som bäst, så de undrar

Idag har jag även fått beröm för mitt hår :D att jag var super fin i håret och de undrade vad för färg jag hade :)
Berättade för dom vilken jag hade, och de tackade så mkt.
Hon som frågade sa att hon hade försökt så länge att fixa håret till den färg som jag hade, och det enda hon hade åstakommit var att få det illrött uppe vid hårbotten :) Hoppas det funkar för henne nu!!

Skyltdocka, kan jag vara still?

Testa mobilens alla färdigheter igår kväll när jag inte kunde somna. Hittade kamera funktionerna, så det var fun, haha ;)

Skulle ha varit med på Liljeholmens grej imorgon i deras galleria. Något om att ställa upp som skyltdocka för ett visst antal klädesbutiker. Hade varit grymt roligt, men hade varit tvungen att vara där runt 5 tiden för hår och smink. Dock jobbar jag då på skopunkten, så var tvungen att tacka nej :( hoppas det kommer fler tillfällen!!


dags igen antar jag

I know, I know, har varit sämst på att skriva nu på ett par dagar, men energin har legat på annat håll.. Kom hem från restaurangen för ett litet tag sen, då jag varit uppe o lämnat timrapporten. Kan ni tänka er hur fort tiden går? Tyckte det var precis som man lämnade in den förra.. Jaja, inget dåligt är det ju, men vart tar dagarna vägen någonstans?

Så nu sitter jag här hemma igen, och väntar på att Janine ska komma hem från jobbet, så vi kan kila upp till Skärholmen och strosa runt lite :) Bara ta det allmänt lugnt, och se om vi hittar någonting :)
Vem vet, kanske hittar någonting ;) Som alltid säg, fast nej, jag ska hålla mig nu :D

<3

morrning

Dagen i sig igår blev kämpig och lång.. Tack och lov kom Janine och Oskar och hämtade mig i Östertälje, så kom hem runt 9 istället för kvart i 10 :D skönt! Dock tror jag att de bara ville ha sushin, jag hade me mig, lite snabbare ;) haha! Tur att man kan muta dom me något iaf :D

Så nu sitter jag i min mysa morgonrock, har ätit min frukost och ska snart hoppa in i duschen :) Idag är det skopunkten som gäller :) Undrar vad jag ska ha på mig, haha! Den vanliga frågan som man har, eller hur :)

<3

i detta väder vill man bara

Nä nu fryser jag rumpan av mig, så sängen och, just nu mitt kalla täcke, väntar på mig :)
Restaurangen imorgon hela dagen... Usch, blir lång och seg dag då, bara att höra av er och förgylla min kväll då :D

Godnatt <3

Husmor verkligen

Idag fick jag leka husmor när jag kom hem från jobbet :) Lagade middag till mig och Janine, och sen till våra matlådor som vi ska ha imorgon till jobbet :) Så nu hoppas jag att hon blir nöjd med allting, annars får hon gå hungrig ;) haha! :) Nädå, det skulle jag aldrig göra...



Tråkigt nog så är det ju tyvärr inte jordgubbar i skålen utan bara tomater :) Vilket är gott i sig, haha!


11 oktober

Ingen bra dag för dagens outfit, men hade inte orken eller tiden att göra något annat :) så det fick bli som det blev iaf :) Man kan inte alltid vara snygg!



Klänning - Forever21
Topp - VILA
Halsband - H&M


om det hade varit augusti istället...

Temperaturen visar på 3 grader.. Kaaaallt me andra ord :/ ändå så lyser solen från en klarblå himmel. Om det hade varit i augusti, och det hade varit sol med klarblå himmel så hade temperaturen visat på en helt annan siffra, haha =)

Börjar inte förrän klockan 12 idag, så tänkte att jag skulle sätta på IDOL som mamma varit så snäll att spelat in. Så sitter här i min goda ro och vill att mina favoriter ska komma upp och sjunga.. Geir kliver på scenen, perfekt nu kommer det :)
Och bandet slutar...! Whhhhat!! Vi hade spelat in heros för länge sedan, och tänkte spela över det, så istället för IDOLs sista minutrar så får man se heros istället!!! NEEEEEJ!!! Inte min morgon!!

<3


Goda things

Nu har jag varit denna snälla dottern och fyllt på mammas musik som hon ska ha till imorrn :)
Tror nog att jag hittade några bra låtar, hon hade lite önskemål (haha, hoppas jag kommer ihåg vilka det var ;) Så nu ligger de på bordet klara och redo för färd mot Uppsala. Hann till och med äta en mandarin och fick me M på det också bara genom att säga ordet ;) Ibland är man bra, haha!



Mina ben under promenaden förut :) Nu ska jag bara se slutet av flightplan, och sen sova.. Smilla ligger redan bredvid mig på ryggstödet och sover så sött. Antar att det är min tur snart :)
<3

Surprice på inköpslistan?

Janine och jag åkte iväg och handlade lite saker till Mamma som hon ville ha med sig nu när hon ska iväg hela veckan. Vi fick med oss en inköpslista; clementiner, pepparkakor, tuggummi, aa såna saker. Sen stod det även surprice..

Vet ni vad det fick bli? Någonting som jag och Linda var avis på, som alla barn igår fick men inte vi.. Någonting som fanns i godisdammen ;)
Det fick bli en påse Tom och Jerry :D köpte även med oss 3 till, en till oss var :D så det sitter vi och myser med nu :) och så te såklart.. Vad annars :) ?


10 oktober



Klänning - Carlings
Tröja - H&M
Skor - DinSko


långpromenad i hösten

När jag kom in genom dörren efter jobbet, så kände jag att jag ville gå ut på en långpromenad. Det var någe sjukt skönt att gå hem från jobbet idag, så varför inte byta om, hoppa i träningskläderna och sen köra vidare :) ?
Så det var det jag gjorde, och var ute sen i 50 minuter, sååå skönt var det :D
Det var så fint när solen var på väg ner, och man verkligen inser och verkligen ser att det är höst nu. Har inte haft tid att bara stanna upp och se efter. Så tog lite bilder på en gång :)





Nu ska vi äta :D muuums!!


morgon morgon, vad gör att man fungerar

Eat, Pray and Love med Julia Roberts blev bion som jag blev inlurad att kila och kolla på. Julia Roberts är en otroligt duktig skådespelare och gjorde filmen riktigt bra. Men att se en film som är 2 timmar o 20 minuter, halv 10 på kvällen är ett stort minus :p haha!



Idag fick jag vakna till att mamma ville ha lite hjälp me olika saker innan släkten kommer, så ska sätta igång att göra det nu :)
Behövde bara få i mig lite te först. Det är som Lara säger, om hon inte får i sig kaffe på en gång när hon vaknat så fungerar hon inte. Det är ungefär samma här :) haha!

<3

8 oktober



Återigen lånade jag Peppes t-shirt, älskar den ;)

T-shirt - Vet inte
Tröja - Forever21
Treggins - H&M
Halsduk - Ginatricot

7 oktober

Orkar inte sätta på mig något vettigt idag, så det blev en snabb titt i garderoben och detta fick det bli.



Klänning - BikBok
Kofta - Forever21
Treggins - H&M


Shoepicture



Idag ska jag vara på Skopunkten :)

har jag blivit en av de drabbade?

Hur kan vädret vara så kasst? Orkanvindar och regn? Haha känns lite som jag vaknade upp me den där höstdepritionen som alla snackar om :p haha!

Ska iaf iväg på ännu ett läkarbesök, känns ungefär som en vana nu.. Minst en gång i veckan, haha! Nä usch, efter denna gång får det tusan vara. Och som god vän till mig sa; Nu kan det ju bara gå till toppen och bli bättre?

Sådär, nu är det dags för mig att kila :) är ju snart ändå ju, börjar inte förrän sent idag :)
<3

programen i tv är tillbaka

Det märks på många sätt att hösten är här.. Alla höstens program har ju dragit igång igen nu.. Igår var det desperate housewives (och som Andrea säger, det finns säkert en lag någonstans att man får sätta sig ner me te och bara ta det lugnt en timme och titta på det!), sen idag var det säsongspremiär för Grey´s anatomy.

Avsnittet var helt okej, mkt som hände på en gång. Men samtidigt så kom man nästan in i det också :) ska bli skoj att se hur det blir resten av säsongen.. Om det bara blir utdraget och folk kommer att skriva i tidningarna om att de borde slutat sända programet efter säsong 4 eller nåt...

Men men, än så länge finns det väl inget att klaga på :)
<3

Inte var man ensam inte



Så här såg det ut idag när jag satt i soffan och tog det lilla lugna, inte fick man vara ifred inte :) Smilla skulle absolut vara med, och vi kan ju säga så här.. Hon är ju inte liten längre...


en text som bara var onödig

På vägen hem från Sjukhuset så  kommer en bil körandes.. Inget ovanligt med det eller hur? Vi var ju ändå på motorvägen? haha!
Men denna bil hade en text på bakrutan, en text som jag tycker är helt opassande egentligen. Eller opassande är egentligen fel namn, det var bara.. stötande på ett konstigt sätt..

"Du blev precis omkörd av en tjej <3"

Jag menar, vad spelar det för roll om det är en tjej som sitter bakom ratten på bilen som kör? Måste man påpeka att det är en tjej som kör så fort man kan köra om någon? Det är inte bara killar som kan göra det, det är inte bara killar som kör fort och så vidare. Tjejer kan också göra det, fast man oftast säger "Du kör som en tjej..."
Jag kan säga, jag är tjej och jag kör som en galning (eller amerikanskt som de flesta säger till mig också..), ska jag sätta en text på min bakruta för att alla ska se att det är jag o ingen kille?

 


when the dreams are ready

Ligger nerbäddad i soffan med te och filt och tittar på förhäxad (enda gången man får se det är när ingne är hemma ;). Blåser halvstorm idag, och det är väl en dag som man borde vara ledig på kanske.. Just för att jag skulle till sjukan idag, så fick jag ledigt från Skopunkten istället. Antar att det är bra, då jag inte vilat något. Något som jag fick höra av läkaren idag också..

Så idag ska jag bara vila, sova en blund. Försöka fixa iordning mitt cv :) Något att göra en ruggig höstdag:)
<3

Bli utsugen på blod

Fick dåliga nyheter idag av läkaren.. Måste in igen till St Göran, då det har blivit en blödning inne i bröstet efter operationen.. Så de ska suga ut det.. Ungefär som känslan att bli biten av en vampyr antar jag.. Fick ledigt resten av dagen iaf, då Maria tyckte det var dumt att anstränga mig ytterligare.. Har ju inte kunnat vila någonting sen operationen..

Skulle ha följt med mamma och Janine på lägenhetskoll, men orkade verkligen inte, så det blev till att stanna hemma istället.. Ville trötäta me en bulle, men den var all gone tyvärr.. :(

<3

 


inte direkt ett bra och realistiskt slut...

Skrev ju i ett tidigare inlägg om att jag önskar jag kunde få reda på hur Frozen slutar.. Drömde om det inatt, och jag tror att det är långt ifrån sanningen om det..

Båda två överlevde iaf, tjejen och killen alltså.. (ena vet jag ju redan dog). Men hur hade de kommit ner då? Jo, de hade varit så smarta och skickat meddelanden (lappar)  genom stolarna... Tyckte det lät väldigt konstigt, men Elin som var me mig då, sa att det funkar ju visst det, vi hade ju gjort det själva uppe i sälen i vintras.. Såklart..

Men då kom min nästa fråga, hur fick de vidare meddelandet från ena stolen till den andra?
Okej, som ni ser så var det ju ingen vidare slutsats på vad som hände i slutet av denna film.. Hur man ens drömmer en sådan sak är ju skumt..

haha, men sån är jag :D
<3

varför måste allt vara så grått?

Morgonen är såå grå! Aww.. Jag som hade tänkt att kila ut och gå min lilla promenad ner till stan, men icke sa nicke. När det blåser så här mkt, så är det lugnt att ta bussen utan dåligt samvete :) sköööönt ändå ;)

Funderar på om det blir kappan idag iaf. Skulle vara skönt nu såhär på morgonen, men vad händer sen när man slutar och solen might titta fram? Kommer man drunkna i svett då eller kommer det fortfarande vara mysigt? haha, vilka frågar man har i huvudet egentligen, haha!
Nä måste fixa det sista nu innan bussen går utan mig, och jag får ta min promenad iaf i denna otroligt underbara (not) kyla..

Kyss <3

mys under täcket

Krypte ner under täcket för inte så länge sedan, kändes som att man behövde det.
Sömn, och ett lugn som gör att tankarna bara kan slå sig till ro, eller något.. :)

Restauranen imorgon, får se hur det går :) borde gå fingemang. Lägenhetsvisning sen som jag tror att ja skulle hänga med på, vi får se vad tiden blir och hur man mår :)

Godnatt sötnosar <3

kanelbullens dag, någon som bakat?

Kanelbullensdag, är det någon som har missat det?

Så därför ringde jag samtalet till Mamma efter jobbet, och frågade om vi hade kanelbullar hemma. Svaret blev nej, så att springa in på maxi direkt efter jobbet blev en självklarthet istället.

Dock hade många samma tanke som jag att fixa lite kanelbullar till sina nära och kära, för de flesta kanelbullar var all gone, och de som var kvar var något som inte ens ett litet hungrigt barn skulle velat äta.. Så det fick bli de gula bullarna istället :) bättre än inget, och många skulle sagt att det bulle som bulle, och man får väl helt enkelt hålla med om det idag :)

<3 kyss

ljuset brinner



När ni tycker hösten tryter, tänd ett ljus :) <3


4 oktober

Hann med kvart över bussen, så var tillbaka hemma på en halvtimme. Snabba ryck här :) utmärkt och mitt bankkonto mår kanoners ;) kan morgonen bli bättre?



Kjol - Indiska
Linne - No idea
Strumpebyxor - H&M

Dagens får bli något sånt här, orkar inte tänka så mkt :) sätter väl upp håret i en knut som vanligt :)
<3


banken banken banken

Måste ta tag i kragen och kila ner till banken idag.. Måste, måste, måste verkligen! För kommer inte ha tid i veckan, eller innan den 7 oktober iaf.. Oh jobbigt!!

Har bara hunnit sätta på mig kläder, och jag funderar på att ta bussen ner nu då.. Måste ju även vara tillbaka till halv 12, då jag ska kila iväg till jobbet igen.. Skönt.. Hektisk dag kan man lugnt säga :)

<3

målandet ville ta form

Tog fram skissblocket ikväll samtidigt som man har en film i bakgrunden.. Vill hitta en bra bild att måla, men hittade ingen bra.. :( så det blir att skissa från huvudet, vilket inte alls är lika kul.. Särskilt inte när man använder pennor.. Då vill man oftast ha något konkret att gå efter, annat är det om man målar me kritorna :)

<3

hösten, måste det vara deppigt?

Hösten, är det tiden då många bli deprimerade av mörkret och kylan som kryper på? Det är iaf vad någon psykolog på aftobladet säger.. Men måste det vara så? Hösten kan visst vara jobbig och kyla men samtidigt så kan man göra hösten mysig.. Det finns sätt ska ni se :)



Samma psykolog säger att det man kan göra för att känna sig bättre är att göra:
- Tänd ljus runt omkring dig på kvällen
- Gå ut och gå så länge solen är framme
- Drick ett gott rödvin

Jag tycker även man kan göra:
- Umgås me dina nära och kära
- Läs en bra bok eller sätt dig och måla/teckna om man har den talangen
- Gå ut och ta de fina bilder som man faktiskt kan ta på träden och höstens alla färger
- Shoppa, hur mkt fint finns det inte nu när hösten är här. Eller hur Alex ;)
- Kryp ner i soffan med te och en filt, och mys ner dig utan att behöva ha dåligt samvete.

Se man behöver inte hata hösten :)
<3


favorit dagen på året?

När alla andra springer och städar, så fick jag i uppgift att springa och handla istället. Tror att jag vann dealen rätt bra iaf :)

Sitter och försöker fixa mitt schema nu så alla jobb får sin dag, och tiderna stämmer överrens.. Inte det lättaste kan jag väl säga att det är :p men det funkar, absolut :)
Fick ett mail idag, och där frågade personen i fråga vilken dag på året som är min favorit dag? Hon hade svarat ett specifikt datum, och jag tänkte, har man någon egentligen?
Jag menar, älskar ju 9 januari, för då fyller man ju år.. Man får presenter (förhoppningsvis), älskar 24 december (förhoppningsvis presenter igen..) Haha egentligen har allt me presenter att göra :p
Svarade att min är midsommar =) midsommar är väl ändå en skit bra dag om man tänker efter :) ?

Vilken är eran?



mörbultad och pannkakor i mängder

Vaknade upp kallsvettig och ondheten i rygg o bröst bara värkte. Vad hände liksom? I fredags mådde jag bara, och sov super också. Inte kan det väl gå tillbaka?

Blev iaf väckt till en underbar frukost bestående av amerikanska pannkakor, smörgåsar med massor av pålägg, frukt, ägg och te. Jag åt iofs bara pannkakorna ;) och så frukten såklart, kan ju inte vara tjocka :) haha!
Har lovat de flesta omkring mig att idag är det bara en dag att ta det lugnt på. Inga resor, inga jobbiga saker, utan bara ta det lugnt.. Ska försöka hålla det ordet, men det brukar bli så tråkig till slut, haha :)


Lite god sallad eller hur :)


Frozen, hur slutar den?

Det var nog ett bra beslut att ta, att inte åka ner till Växsjö i helgen. Bara att åka ner till Örebro som tog 1.5 timme var påfrestande enough. Tänk då att köra 4.5 timme enkel resa, ensam.. Vem  vet om någonting hade kunnat hända när mnn aldrig vet hur man mår i ena sekunden till den andra :)

Började kolla på en film igår, Frozen, men kunde verkligen inte att jag kunde kolla på den. Det var inte det att det var en skräckis, och läskig så. Utan det var mer för att det skulle verkligen kunna hända i verkligheten och man kunde känna skräcken..
Den började med att 3 ungdomar skulle åka sitt sista åk för dagen på en skianläggning som bara hade öppet fredag - söndag. Just denna söndag stängde de tidigare bara för att ett oväder var på väg in. Men de tjatade till sig ett sista åk upp med 3stols liften..
Otur för dom, då liftpersonalen missar att de är kvar i liften när flaggan kommer upp, och de stänger av för veckan.. Stormen drar in, och frostskador uppkommer på dessa tre personer. För att försöka hitta hjälp bestämmer sig en för att hoppa de 15 meter ner till marken.. Han glömmer dock bort att marken är hård som sten, och bryter därför av benen helt och hållet från kroppen.. Att sedan vargarna kommer är väl ödets ironi?

Klarade inte av att se mera, för det är precis saker som skulle kunna hända när vi var där uppe i sälen och jobbade. Man var alltid rädd för att man hade missat något, eller att någon hade smitit förbi när man kollar bort, eller om det skulle bli ett strömavbrott.. Vad gör man liksom?

Nu är det bara det att jag vill veta  vad som händer i slutet, utan att behöva kolla filmen. Någon som sett den?
<3


Femtiöringen är ute

Sista dagen för våra kära (?) femtiöringar var igår, och idag går det alltså inte längre att betala med dom i butiker eller restauranger. Jag har varit så pass upptagen med annat att jag har inte ens haft orken att leta reda på alla, men vet att jag har en del liggandes lite överallt.. Jaja, kommer ni sakna dom små rackarna :) ?

Första oktober, tiden går bra fort nu alltså. Man vaknar ju till dagg på gräset och frost på rutorna nu för tiden. När slog vädret om så fort?
Ska kila iväg till bussen alldeles strax, får se hur dagen artar sig. Har en provjobbare hos oss idag på restaurangen, så hoppas allting går som det ska och att thailändarna visar sig från sina bästa sidor... haha!

<3