Yoga och vattengympa

Yoga och vattengympa stod på schemat idag, och ärligt talat var det skit roligt :) På yogan skulle man göra vissa saker som älgarna i Björnbröder säger, och shit vad jag skrattade :) Och väldigt osmidig kände man sig också :) men det försvann i slutet när man tamjt på alla muskler..
Simtävling sen också, så vi kan säga att dagen har varit full av träning och kommer säkert ha träningsvärk i magen och överallt :)

Snart är det äntligen sportlov, och det kommer inte en sekund försent, men det är mycket som ska uträttas då :) mer kan jag inte säga, men håll tummarna för mig :)

Love story

Love story

Ikväll ska jag och Alex åka iväg och se en teater, Love story tror jag den heter.
Jag har verkligen svårt att säga nej har jag kommit fram till nu, men vem kan säga nej till lilla Alex ;) Inte jag i alla fall, så nu ska vi två åka upp till Odenplan och se på Linus Wallgren, Andreas Wilson m.fl. vem vet, den kanske överraskar...

Imorgon ska min och min pararell klass ha idott igen, och gissa vad vi ska göra denna gång? Yoga och vattengympa :) ska bli skit roligt. Smidig är man ju inte direkt, och säkert lika vig som ett kylskåp men det ska bli riktigt roligt att se killarna utöva yogan ;)
Johan och jag ska förresten äntligen ha våran simtävling. Det var ju i skottland som vi egentligen skulle ha våran tävling, men då var ju badhuset stängt och vi sa att vi skulle ha den istället när vi kom hem, och nu har det gått 1,5 år och nu ska vi ha den. Så ni får hålla tummarna för mig då :)

Berättar sen hur teatern var :)

Training

Blir så otroligt trött ibland, och då är det inte ens roligt och gå iväg och träna. Innebandyn går ju mest nedåt just nu, när vi inte spelar speciellt bra, och bara kör vårat eget race hela tiden. Ta matchen i helgen som ett exempel. Vi spelade som krattor, och ändå får vi ingen skäll och får höra me ni spelade bra iaf och gjorde erat bästa. Tydligen var vi ju inte tillräckligt bra när vi förlorade! Vi är inte 12 längre och vi klarar faktiskit att höra om vi är dåliga. Tråkigaste var ändå när L, skrattade när hon missde straffen, det gör man inte, inte när man kunde ha tagit igen, dessutom är det osportsligt. Då ska man bli arg och försöka göra ännu bättre ifrån sig, inte gå runt o skratta åt det... men visst det är min åsikt, och jag vet att många tycker precis likadant just nu om innebandyn, men varför vågar ni då inte stå för det. Vi snackar en massa men när det väl kommer till krita så säger ingen någonting. Vi kommer aldrig kunna fixa problemen vi har just nu om ingen vågar ta upp något. Är så less på det bara, och träningen idag var inte ens rolig, kände ingen motivering att vara där och jag vill verkligen hitta tillbaka till glädjen av att spela igen och vet ni vad, jag vet inte hur jag ska göra det... :( vill inte sluta heller, vill fortsätta.

Vad är det med er?

Jag förstår inte vad det är med er?! Ni vågade ju inte ens se mig i ögonen idag och om det är någon som inte borde göra det är det väl jag heller hur? Blir så otroligt trött på alla just nu som håller på och lägger sig i andras saker. Varför ska ni lägga er i hela tiden, sköt era egna liv och sluta snacka om mitt! Så enkelt är det. Och nej K, jag är inte arg på dig, men det är någon annan jag är oerhört sårad av. Så du behöver inte oroa dig för det.

J, roligt att träffa dig igen på badet, det var ju ett tag sen :) Säg bara till så kommer jag och hjälper dig att måla.

Ni kan inte ana hur otroligt trött jag är just nu, vill bara sova och åter sova. Känns som att man inte får någon sömn alls. Utan är trött hela tiden. Sportlovet är så himla efterlängtat kan jag lova :)

F, så underbart skönt att få träffa dig igen, och våran kväll var ju bäst och mysigast :) Och som M sa vi ska nog hitta någon till dig i laget ;) Roligast under kvällen var ändå när vi satt och skulle få reda på vilka som skulle få gå vidare till nästa omrösning i me´lodifestivalen, när du satt och ropade 2 2 2 2, och jag satt och ropade 7 7 7. Och vem gick vidare ;) jo 7! =p Får träffas snart igen gumman <3

Bästa låten

Bästa låten

Den absolut bästa låten just nu är den här, så lyssna på den och kolla videon :)

http://www.youtube.com/watch?v=aAIs3tUYOi4

Guldvärd

Har precis fått veta att Britney spears har rakat av sig allt sitt hår.. Det trodde man ju inte direkt och vackert var det inte heller. men hon kanske tycker det är jätte skönt. Man har ju sagt många gånger att man är less på sitt hår och bara vill klippa av sig allt. Hon kanske sa precis samma sak. Det vet vi ju inte, eller hur?

Ikväll kommer Felicia hit ! Det var otroligt länge sedan vi sågs, så det ska bli så underbart att få träffa dig igen. Så kvällen kommer bestå av en massa prat, melodifestivel, popcorn och en massa annat :) Fast de blir tidig läggning eftersom jag ska upp tidigt och spela match :)

Har lagt upp flera bilder nu på bilddagboken på begäran av Sis, så hoppas du blir nöjd nu =p 

Guldvärd
                                                                    Du är gulvärd tvillingen min <3

"Lagfest"

Mår fortfarande öken, så våran lilla lagfest blev ingen höjdare för mig... Så kvällen tillbjuda hade Roger fixat en så kallad lagfest för tjejerna. Det mesta var nog att få ihop sammanhållningen i laget igen tror jag. Det rätt roligt tills jag mådde dåligt igen och skakade i hela kroppen och ringde efter mamma och frågade om hon kunde hämta mig.. Men kvällen bestod utav mycket skratt, partyhattar, mat, frukt och såklart glass :)
Mitt och Ronjas lilla tjuvstart på rullarna var ju smidigast och smartast ;)

Ska proppa i mig alvedon nu så jag blir frisk till på söndag, så man får spela matchen :) Det var ett tag sen nu känns det som... Senaste matchen vi hade var väl nån gång i slutet av januari?

Ni trodde verkligen inte att jag skulle bli så förbannad som jag blev, men vet ni vad? Jag blev faktiskit mest sårad...

Alla hjärtans dag

149437-38

Idag är det alla hjärtans skit dag, och jag har bestämt tillsammans med R att bojkotta denna dag. Varför fira den när jag inte har något att fira. Tycker inte om någonting med denna dag, möjligtvis gelehjärtana ;) och de små söta smsen man får av sina vänner.

Tycker verkligen inte om denna dag, den får bara alla ensamna singlar att känna sig ännu mera ensamna. Vi har 364 andra dagar att visa kärlek till varandra varför ska vi utse en dag till för det? Jag vet inte, men jag tycker inte om den. Kanske skulle man göra det om man hade någon att dela den med. Det konstigaste att jag tycker om att inte vara tillsammans med någon resten av året, men den 14 februari får en att känna sig en smula ensam, eller hur man nu ska säga...

Jag kankse inte har någon kärlek i mitt liv just nu som jag måste dela denna dag med, men jag har några fruktansvärdt underbara vänner i mitt liv som jag inte skulla klara mig utan.
Ni betyder mest av allt <3


Vad ska man säga?

Dagen har ju endast bestått av jag vet inte alls.. Jobbiga saker. Men så har jag ju en sak att se fram emot ikväll, och det är du R :) Så himla roligt att få träffa dig igen efter så lång tid. Det var verkligen evigheter sen. För visst är sommaren bara ett minne blott nu. Och snart har det ju gått ett år sedan dagen.. =p

Ska iväg bort till träningen i vilket fall som helst. Bättre att sitta och kolla än att sitta hemma och inte göra något.. Eller sitta hemma och plugga.. usch hemska tanke.. Orkar inte mera.. Kan man inte få någon bra lärare någon gång som gör att det blir hyfsat roligt i alla fall och som lär ut så att man lär sig något.. Men icke sa nicke.. Tur att man har kompisar som kan hjälpa en...

Drömmar har man och man kan inte göra något åt dem. Dem bara finns där och lockar en att göra saker som man bara skulle tänkas göra i fantasin. Men våga ta steget framåt och våga satsa för annars kommer du aldrig komma någon vart eftersom du står kvar på ruta 1.

She´s the man

She´s the man

Sista dagen på mässan med Ronja :) Idag var det inte så mycket folk men tiden gick fruktansvärt fort i alla fall. Eftersom jag bara älskar kossor, så fick jag med en tygkossa med mig hem :) Ska lägga in en bild på den senare :) Skit söt var den. Så jag och Ronja döpte den till ORVAR.

Skulle möta Janine nere på stan när jag kom ner med tåget igen till södertälje C. Vi hade planerat att hyra en film och sen göra våra egna pizzor.. men inget av våran planering blev som det skulle riktigt. Så vi bestämde oss att hyra filmen; Ske´s the man imorgon istället när vi ska ha S här också. Hoppas den är bra, men den lät som det i alla fall, en äkta tjej film :) Någon som vet om den är bra?

Har varit så himla trött på sistonde, en vandrande zombie ungefär. Det är fruktansvärt mycket i skolan just nu och runt omkring mig. Det är mer än jag trodde som jag bär omkring på. Kan man bara inte få känna någon gång att allting går i ens väg?

Träning...

Från början var det jag och F som skulle iväg och träna. Men hon råkade hamna på fel buss stackarn, så hon hamnade ända ute i Järna... men som tur var ringde R, och sa att hon skulle till samma:) så fick underbart sällskap iaf :) Vi får ta o ses nästa vecka också gumman :) får komma igång nu igen.

Step up med gamligar och en språng marsch på bandet blev dagens träningspass :) + att vi skrattade så mycket att vi säkert tränade magen en hel del också :)


Studiedag

Studiedagar är alltid välkomna. Men har man har så mycket i skolan så det förvandlas från en underbar  studiedag till en super jobbig pluggdag istället. är det skit.. Tack och lov har jag i alla fall Alex här vid min sida :)

Först en film, och sedan plugg... Ett litet tag i alla fall, sen ska vi ut och bygga en snögubbe :) Har inte gjort någon på hela julen... :)

Lördagen var en knäpp dag... Som sis sa, det kändes nästan som i en film. Först fotningen, sen när vi skulle äta på mc´donalds så var de så sega att det fanns inte.  När vi väl hade fått allting så var vi tvunga att springa runt alltihopa, och ner och upp med två boxar och en super tung väska.

Ikväll är det träning igen och jag vet inte alls om det ska bli roligt eller tråkigt.. Vi får se... Vet inte rikigt vad jag ska göra längre.. så vi får se vad som händer i framtiden.

Fotografering och skumt tåg...

149437-35  149437-34 

Var uppe i Stockholm idag med Sis. Blev sminkade och fotograferade :) Så otroligt kul var det, men shot vad nervös man var när man skulle börja. Men hon som fotade var jätte snäll och sa precis vad man skulle göra så de vart bra till slut :) Sen när allt var över så blev det brått till tåget som gick hem. Roligast på den resan var den skumma killen brevid oss och när tåget inte släppte ut någon i huddinge. Kankse låter elakt, men rätt kul eller hur sis:) det var iaf en super rolig dag med dig.

Här ovanför är två bilder som blev bra iaf. :)

Blev en skön hemma kväll, med godis, film och varmt te :)