hur kan man faila egentligen?



Chokladpudding. Hur kan man misslyckas me det egentligen? Har gjort det, o tänker då på min lilla Anna o våran bastunatt me skålen :) Men hur kan man misslyckas me denna lilla enkla matlagning(?). Dessutom när man följer måtten till punkt och pricka?
Det är inte mig det är fel på, utan det är paketet som säger fel! Så är det såklart! Behövs nog en till person o en bastu <3

jävla skit djur som finns

Clowner och ormar är något jag inte tål. Fan va läskiga de är! Hur som haver så fick jag en hjärtattack imorse på väg till tåget då jag är centermetrar från en orm! Hatar backen vid telge energi. Skit backe bredvid skog. Orm säkert! Fan fan fan! Hela vägen som var kvar sen slog mitt hjärta dubbla slag. Klarar inte av skit djuret!

vadå andas in avgaser är väl bra?



Har kommit på det. Att springa de senaste gångerna är ju sjukt jobbigt. Verkligen skit kul att man har tappat allting. Så nu är det bara att jobba upp det igen. Orkar inte!
Man kan ju lugnt säga att det är jobbigare här hemma istället än i Stöten. Där man kunde andas frisk skogsluft som gör lungorna gott. Här är det avgaser i luften av bilarna som kör förbi, och den där moppen som envisas med att köra på gångbanan. Kul andning. Sen har vi ju den där underbara pollen som gör att man började nysa på en gång. Shit va skoj det här är ;)

Nu måste jag hitta ett par byxor också bara innan det blir promenad till tåget. Duktig!
<3

happy moment



Kom ihåg den här bilden. Hur man kunde se så glad ut men egentligen vara sjukt förbannad? Det måste vara en gåva, eller hur ;)

mors dag så är det bara



Mors dag idag. Det är en gång om året som mammorna får en helt egen dag i sin ära. För det är faktiskt jobbigt att vara mamma. Man föder en unge på 3 kg (i bästa fall), tänk er.. Usch.. De får stå ut me pajade saker, bitmärken och skrik när vi är mindre. De får till och med hängtuttar av oss.. De får stå ut me att vi tar deras kläder, skriker även i denna ålder. De får stå hjälplösa ibland då vi tycker att vi kan klara oss själva ibland men kanske faller ändå. Då får de trösta. De får göra oss glada och kanske ledsna. Men mammor är de på alla håll och kanter. De förtjänar nog denna dag iaf <3

Det är därför jag älskar min mamma så mkt, hon får stå ut me allt jag hittar på. Även om hon kanske inte alltid tycker det är en bra idé. Då säger hon det, men bryr jag mig alltid? Inte alltid men då lyssnar hon ändå. Hon orkar me mig helt enkelt. Älskar dig så mom <3

rallykörning imorrn!!



Har inte så mkt tid. Måste kila iväg till Taxinge om några minuter. Kanske sekunder. Rallykörning imorrn me Ludde. Tror på vinst som vanligt. Kanske blir en fjräde pokal i rummet då ;)
Kör som fjärde bil, så vi får köra upp till de andra. De kan ju vara på två vis det där att få köra i början. Man kör kanske inte helt fullt ut då, då man inte riktigt vet hur mkt man måste satsa. Men vi tar dem :D

Det jag inte ser fram emot dock är uppstigningen klockan 6 en lördagmorgon för att hinna iväg i tid.. USCH!
Sen på kvällen blir det grillning o mys me släkten. Länge sen jag såg allihop. Så blir det lätt när vi är de enda som fortfarande gillar Sthlm så pass mkt för att bo här.. Haha :) 

<3

beslutet är taget



Nu var det gjort. Nu är det bestämt. Får se hur snabbt jag får glasögonen bara nu då. Glasögonorm. På riktigt, inte bara när man ska vara duktig o ta fram dem när man läser. Det fick bli de silvriga. Ville ha guld egentligen. Men de var för stora. Men dessa blir nog bra :)

Firat detta vuxna beslut me att Janine bakade äppelpaj, käkat upp det och te. Kan inte bli en bättre dag? Jo förresten fick en snickers, sjukt gott :D

<3

morrning as dead

Vaknade som döden idag. Usch. Trodde jag missat väckarklockan. Hoppade upp ur sängen. Såg sen att det var 10 min kvar. Klart man lägger sig igen. Underbart. Tråkigt att man vaknar ännu tröttare.

Snart är det helg igen. Super mkt att göra. Ska bli kul :) Har inte riktigt bestämt mig angående glasögonen heller, vill ha något mitt emellan. Varför finns inte det?
Oh shot, nu måste jag springa!
<3

Ser ut som att man inte har någon ögonfärg o hög



Har gått hela dagen me stirrig blick, pupillrar stora som om jag vore drogpåverkad. Men det var jag inte. Det var de jäkla ögondropparnas fel. Har inte sett normalt på hela dagen då allting inom en meter är suddigt. Att jag ser vad jag ens skriver nu är en medalj till mig. Vad hände då? Glasögon. Heltid. Yeay! Gud va roligt. Verkligen?

Så nu sitter jag här me ett par pilotbrillor på mig. Ett andra par ligger på bordet. Beslut. Till imorrn. HJÄLP! Vilka ska man välja. Svårt? Det är det. Men men. Kanske ska räkna äppel peppel piron paron.

 


sån usel raggningsreplik




Från i lördags. Kom och tänka på killen från restaurangen vi åt middag på. Sliskig och aa, men vad kan man vänta sig från ett italienskt ställe? Särskilt när vi skulle kila hem till Eva igen, och vi alla 4 går genom dörren och han ropar efter oss att jag tappade något. Va fan, vad skulle jag kunnat tappa liksom? Så går tillbaka de metrarna till dörren, och då säger han;

"Du tappade ingenting, utan du glömde bara att ge mig ditt nummer."

Asså va fan. Vad är det för snubbe? Tror han seriöst att den raggningsrepliken skulle funka? Har den någonsin funkat tro? Bara stod där me öppen mun, fattade inte vad jag hade hört. Får ur mig skärp dig och går tillbaka till tjejerna som skrattar.. Idiot...


please, hoppas man slipper köerna

Hoppas jag slipper köer. Det är det värsta me att ta bilen upp. Undrar vad som är smidigast egentligen. Bil elr tåg? Om en halvtimme måste jag sätta mig i bilen. Sen senare vid halv 10 så får jag min dom. Cross your fingers!

Har fått ett nytt datum nu gällande Kungshamn också. Så åker ner några dagar tidigare. Skönt! Samtidigt så åker Filippa ner idag, så ska ta det bästa rummet åt oss ;) haha! Hoppas hon lyckas!
Nä nu måste jag kila o göra mig vacker.. 

det är farligt, det är vad det är


Saknar dig <3

Det kan verkligen vara farligt att tänka. Att tänka för mkt. Kan skada. Eller bara låta en bli passiv. Det blir aldrig riktigt som man tänkt sig oavsett vad. Men vad spelar det för roll? Man försöker. Men det blir fel. Och helt plötsligt så vänder steken och det blir ens eget fel alltihop? Vad hände där liksom?

Jaja, ska till ögonläkaren imorrn iaf, kolla hur dåliga ögonen är. Linser? Glasögon? Heltid. När man behöver. Aa, alla frågor som finns helt enkelt.
<3


vad kan det bli?

Det luktar curry nu. Mamma lagar någon rätt i köket. Får se vad det blir! När regnade öste ner imorse så trodde både jag och Emelie att det skulle bli en lugn dag på jobbet. Men vi hade fel. Ack så fel. Det öste in folk, vart kom alla ifrån? =/
Tog tunnelbanan in till Pappa sen också, så fick åka bil ner till södertälje. Skönt! Fick även lite godis i bilen. Oops, vad hände me det nyttiga? Iofs blev ju glass me Alex igår också.. Får skärpa mig nu! Ordning!

<3

varför ska det vara storm hela tiden

Varför ska man vara  nyttig o gå när vädret suger? 35 min gång i stormblåst och snart regn på igång är inget för mig. Usch tänk att sitta blöt på tåget sen i 45 min? Usch! Får bli bussen. Kanske får bli en springrunda om jag hinner hem i lagom tid =)

Hittade mitt underbara goda te i skafferiet så nu är det gott igen. Peach mango. Hatar när man sminkar sig så får man något i ögot som gör att de tåras. Då förstörs det ju. Onödig tid. Måste hinna förbi katterna sen också efter jobbet, då Janine ligger här hemma sjuk fortfarande. Ge mat och vatten. Pussa lite på dom. Eller nej förresten det får jag ju inte. Ska hålla mig borta en vecka. Det är imorrn. Super!
<3

ordningen på livet? Är det verkligen så

Min söta lilla Alex kom till slut! Inte setts på evigheter känns det som. Vi som gjort så mkt bra och dåliga saker. Underbart, och me sig fanns det glass! Så glass och popcorn fick det bli! Och sen ett samtal om livet och allt som hänt den senaste tiden. Vi kom även på ordningen på livet nu;
1. Fixa bil
2. Fixa heltidsjobb (gäller mig, och Alex ska fixa ett roligare heltidsjobb..)
3. Fixa bostad (för har man inte heltids så får man ingen bostad. Tyckte vi va grymt smarta när vi kom på det..)
4. Plugga 
5. Skaffa kille (fast vi kom på att om man lyckas me det under vägen så är det okej det me..)
6. Jobba ett år på jobbet, sen ta tjänsteledigt nån månad för att åka ut och resa!

Sen riktigt långt ner på listan på ett nummer vi inte vet än så det fick bli ... hamnade gifta och barn. :p bra va? Mamma och Peppe tyckte att det var väl en klokren ordning, så varför en lista på det? Vi tyckte vi var smarta ;)

Blev inget bad, blåste för mkt. Attans! Men snart så. Snart så ska jag tvinga me nån i lagom bra tid. Ska man sova tidigt ikväll kanske? Stänga ner och läsa lite istället?
<3

gör vad man kan

Syrran ligger i feber. Sjuk och dålig <3 Vill inte bli sjuk. Fast man vill hjälpa henne. Så håller man sig på avstånd. Försöka tvinga i henne lite glass, så det blir bättre iaf. Solen skiner idag igen. Synd att den inte gjorde det när jag gick till jobbet imorse. Så satte på mig byxor.

Ska träffa Alex snart. Sjukt länge sen och jag längtar! Vi har sagt om det är fint väder så ska vi bada. Tror inte det blir av, haha! Men det blir nog skoj ändå!
Känner lukten av mat. Kanske ska springa och se vad det görs i köket :D
<3

marknaden en söndag

Sol. Marknaden utanför kungshallen. Doften av jordgubbar. En syster. Donken på trappan. Skrämda av fåglar. Kan ju inte heller glömma oranga solglasögon och shorts. Även sett fjärde pirates filmen. Helt okej faktiskt. Bättre än tvåan och trean om jag får säga det själv.
Våra grannar i sätena bredvid skrattade lite lätt när Janine drog upp en filt ur väskan och la över sig. Hon frös, haha! Men tycker om henne ändå <3

när trion är samlad kan allt hända

Sitter i sängen i Evas lägenhet. Genom eld är på. Filippa ligger i sängen. Eva springer runt och ger mig en 7.0 på en gång (payback time säger hon..) Vad kan det betyda, kan ju inte ha något me Stöten att göra, eller?
Dans. Musik. Cider är på ingång.
Tur att man bara har en outfit me sig så slipper man ångesten över klädval. Nu har man ju inget val direkt ;) smaaaart!
Åt middag på något restaurang. Servitören var äcklig. När vi skulle gå trodde han att han skulle få score, då han säger att jag tappat något och får mig att gå tillbaka. Hade inte tappat något utan bara glömt att ge han mitt nummer. Som om den raggningsrepliken skulle funka. Får bara fram skärp mig och går.. IDIOT!
Nu är det skååål! <3

bluffen som jag fick på..



Janine tvingade mig att sätta mig ner och kolla på några videobloggar som EMD har gjort. Varför är min fråga? Hur intresserad är jag egentligen? Men hon mutade me att hon kanske kunde åka och bada me mig senare. Så klart jag sätter mig ner där bredvid henne i soffan.
Sen slår det mig, ofta hon kommer att göra det?! Aldrig. Shot jag gick på den bluffen kan man säga! Men älskar henne ändå ;) och när hon minst anar det så ska vi bada!

JAG VILL BADA NU!!!


sol betyder bara ben

När solen skiner, så får människorna fnatt och sätter på sig kjolar, klänningar, shorts och linnen. Fast det kanske är lika kallt som dagen innan utan moln. Men bara solen är framme så är även benen det ;) Upptäckte det idag på väg till jobbet idag när jag vandrade på gatan upp i Sthlm. Men det kanske är så, man blir ju mera sugen på det då kanske.. Fast det blåste kallt så jag höll hårt i min stickade tröja o ignorerade känslan att jag ville också egentligen ha klänning på mig ;)

Idag är det fredag, fredag :D
<3

alla check nästan klara

Godis check, filmen check, ringa om pizza check, möta upp syrran snart check (snart), filmmaraton. Kvällen är laddad :) Hoppas bara på att Janine inte mår allt för dåligt, så hon kan hålla sig vaken <3

Gick bra på jobbet också, men jag och Emelie hade en riktigt dålig dag. Och det är ju inte ens fredagen den 13 som man kunde skylla på.. Eva kom förbi en snabbis, skit kul! Synd bara att alla gästerna bestämde sig för att komma just då, men det gjorde inte så mkt. Ses på lördag sen igen så :)

Nä nu måste jag ringa det där samtalet så man får någon mat på bordet ;)
<3

en morgon me en halvtimme extra

Grymt nyttig frukost om man ser på ena halvan. Gjorde smoothien som mamma lärt mig, nyttigt.. Smakar kanske inte världens godaste men ska man börja på det nyttiga så är det så bara!
Min promenad till tåget denna morgon kommer nog bli inställd, då det enda man ser när man mörka moln och känner inte för att komma halvvägs och sen bli dyngsur.. Smart va ;)

Så nu ska jag bara ta tag i morgonen i-landsroblem och fundera ut vad man ska ha på sig! Fick ju helt plötsligt en halvtimme extra :o
<3

a powerwalk, just how you want it


Gammal bild från när jag kom hem från USA


Jag måste ju bara vara världens bästa syster. Slänger på mig skorna och en tjocktröja för att följa Janine hem de nästan 4 km hem till henne nere på stan. Sen var det bara att gå tillbaka efter en liten fikapaus :) Te och muffins sen var man på benen igen. Det var inte lika kul dock att gå ensam hem, men fick låna ett par hörlurar så musik fick jag iaf :) alltid något.

Hann hem precis till Greys, så att ha gått nästan 8 km nu, är ju toppen eller hur :)
<3


nostalgikänsla när man kollar på filmen

Bagetter. Potatissallad. Grillad kyckling. Nostalgikänsla när man sitter och kollar Kalle Blomqvist med Syrran. När man tänker tillbaka och inser att man själv lekte "Vita och röda rosen" med grannarna. Leken som aldrig tog slut. Lekte ni den?

Fick världens skönaste sms av Sabinis om total onödig information men som fick mig på gott humör igen. Skrattade lite för mig själv. Fick blickar av de andra som satt i rummet. Vem bryr sig? Hon är min sötis! Nu längtar jag ännu mer till sommaren. Cykla på cyklarna som vi inte har var ju en plan. En annan var att cykla till stranden, ta en drink och försöka oss på att spela fotboll. Kan inte bli bättre eller hur?
<3

no running today unfortunately


Hade ju tänkt mig att vara sådär super duper duktig och gå ut och springa. Men läkarna säger att det är nog inte så bra om jag ska göra pga allergin och en risk för allergisk chock.. Men har ju tagit mina mediciner nu på morgonen, men får väl lyssna för en gångs skull :) Kanske får bli en promenad bara? Men måste ha ett mål då.. Annars blir det lätt tråkigt. Måste iaf tillbaka till hälsan och få ännu en dos av tabletterna. Störigt att jag inte bara kan få dom, utan måste vänta ut det.

Det är en fin dag annars, så kanske blir det en klänning att sätta på sig iaf :) Känna sig lite flickig?
<3

 


sommar och sol, where is it

Jag vill ha sol. Värme. Dagar på verandan. Brun igen! Vad hände där? Är ju blek som en liten fisk nu.. Eller som Vendi säkert hade sagt; mjölk!

Tänk i sommar. Sol. Bad. Jobb vid vattnet. Vattnet nära hela iden. Paraplydrinkar för att fira. Glass. Säkert regniga dagar. Fast då hoppar man i vattenpölarna. Kommer bli grymt. Filippa, Sabina o jag ska försöka få ner cyklarna. Vi tror på ett liv me nyttigheter ;)

Sova nu kanske, funderar på att gå upp tidigt för att springa lite. Nyttig var det?

when something is wrong..

Kul att man har fått en allergisk reaktion och fått nässelutslag i hela ansiktet och armarna nu. Yeay toppen! Underbart! Fått i mig 12 kortisontabletter nu iaf på hälsan. Hoppas det ska försvinna. De sa att det ska lägga sig efter 45 min. Inte ett smack. Great! Kanske under natten?

Skulle färgat håret imorrn också. Men avbokade o fick en tid nästa vecka ist. Kan inte bestämma mig för färg. Svårt, vill ha mitt gamla. Men vi får se. Måste prata me Bahiya om färgvalet också. Vill ha rött, inte orange..
Nä, nu måste jag kila iväg o försöka laga mat <3

when the song ends like a nightmare


Världens finaste katt man inte kan mysa me längre tydligen.

Nu ligger jag här i soffan med en kylkudde för ansiktet. Filippa säger att det ska hjälpa. Har fått allergi utslag i ansiktet, och aldrig någonsin har det varit så här illa! Vet inte vad jag ska göra! Får panik. Var me katterna i inte mer än fem minuter senast och va en hund en timme typ. Har varit me om värre, men mitt ansikte håller tydligen inte me! Frågade på apoteket idag på väg till jobbet om det kan ske att man får utslag av det, tydligen kan man det. What the.. Vad ska jag göra!! Hade tänkt kila förbi katterna imorrn, men det är nog smartast att hålla sig borta ett tag..
Nu måste jag lägga in den i frysen igen så den kyler ner sig, måste få bort det här! =(

 


what not to wear

Ibland älskar jag bara hur folk sätter på sig. Jag menar, hur vissa människor kan kolla sig i spegeln på mornarna och tycka att det är okej att sätta på sig det där tillsammans :) Jag är inte elak på något vis, utan det är bara en tanke.

Som att till exempel ha på sig dessa skor tillsammans me ett par limegröna strumpor som är vikta där nere för att göra de kortare i skaftet. Varför inte bara ta av sig dom från början?
Sen var det någon för någon dag sen som jag såg på väg frå T-centralen till jobbet, som hade långjeans på sig som gick ända ner till marken, men hon hade klippt en rektangel i mittan av fålen längst ner. Bara för att märket "All star" skulle synas! Det finns alla möjliga alternativ kan man säga ;) haha!

 


What can we say about nothing

Är det verkligen dags för en ny vecka redan? Var det inte precis fredag? Det är väl bara att ta tag i det igen me nya tag antar jag. Ska kila till jobbet om 15 minuter. Ska vara duktig. Ska gå ner till tåget. Fast det är skit dåligt väder. Man tycker ju att man är nyttig.

Var det nån annan än jag som tittade på hockey finalen igår? Jag hoppas det iaf. Sverige spelade faktiskt bra i första och andra perioden. Och när Finland drog ifrån i tredje satt både jag och Janine me öppna munar. I det stora hela så var det en jämn match, men så fort Finland hade gjort två snabba så händer det något. Vi orkar helt enkelt inte. Det är synd faktiskt. Men nu kan man iaf säga att man är stolt över sin finska sida ;) haha!

Under matchen hann man även komma underfund me helt onödiga saker;
Som att åka skridskor är som att springa fast fortare. Så man kan säga att det är som att simma fast me simfötter.. Så gick mina tankebanor igår, fattar nada...
<3

man märkte att det var fredagen den 13

Under dagen igår, hade jag ingen som helst aning att det var FREDAGEN DEN 13. Tänkte inte ens på det. Kanske det var därför beställningar kom bort, gästerna sura. Otåliga. Bankomaten var det tekniskt fel på. Jag missade mitt tåg med ungefär 10 sekunder. När Oscar hämtat mig, och vi kom till Eskilstuna skulle vi gå en bit. Genvägen blev en omväg. När man behövde kissa var det alltid upptaget. När vi väl var ute så lyckas jag bränna mitt hår. Jag och Anna får öl över hela oss på dansgolvet.

Kan lugnt säga att det var fredagen den 13 igår! Men trots allting var det skoj att träffa Cattis och Oscar igen. Upptäckt att jag har skit lätt att träffa nya människor. Jag menar, om jag kmr till en främmande lägenhet i sällskap av en person man känner och det är 10 andra där. Så sitter man inte som ett plåster. Kan hitta nya bekantskaper. Rätt kul ändå =)

<3

bättre vinnare ikväll kanske

Okej alla borde sitta och tänka det jag tänker nu. Hur tusan kunde Tysklands låt vinna förra året? Skit dålig ju! Iofs såg jag ju inget av de andra bidragen men vafan? Nu är det dags igen iaf, har tvingat resten av familjen att sitta ner i vardagsrummet och kolla med mig. Har missat två år nu, så tänkte att nu ska jag kolla!

Sverige är ju iaf bidrag 7, så borde kunna hålla mig vaken tills dess. Men man vet aldrig. Sjukt trött! =/ Somnade i bilen på väg hem från Västerås och vaknade me en ömande nacke. Hur kan man sova skönt i en bil egentligen? Har även upptäckt att jag har en bula över vänster öga och lite svullen om näsryggen, då något nockade mig igår. Nämner inga namn, haha!

<3

You either love them or hate them

Sverige är alltså klar för finalen på lördag. Där ser man, kanske har en chans ändå? Men det varit lite nervöst då sista platsen skulle ropas ut, och Sverige inte var me än.. Men vilken tur man kan ha då ;) haha!

Sista arbetsdagen imorrn för veckan, sen får man lite ro =) Tyvärr är det ju inte lika varmt länge, så shorts o klänningarna lägger jag undan ett tag till. Hade mina lila aladdin byxor idag, och fick en del blickar kan jag säga. Kommentarer som: "Coola byxor." Eller "Hatar såna där byxor"
Haha det är verkligen antingen elr. Antingen hatar man dem eller så älskar man dem ;) Jag föll pladask så fort jag testade. Leva i dem i sommar, haha =)
<3

snart är det fredag, fredag

Veckan har på något sätt gått sjukt fort. Jag menar det är torsdag idag, och det betyder 2 jobbdagar. Fick me mig en låda sushi hem igår för att göra familjen glad. Det blev dom. Men konstigt nog står den kvar i kylen. Vad ska det betyda :p haha!

Förhoppningsvis blir det en massa roliga resor i helgen, västerås me mamma på lördag. Hälsa på en gammal vän man inte sett länge. + att då kommer man undan att behöva släpa på flyttkartonger ;) haha! Sen kanske det blir Eskilstuna på fredag då. Det märker vi :) Kan nog bli en skojig helg ändå!

Usch, ska man börja fixa iordning sig då? Tydligen har det åskat och regnat inatt. Har inte hört ett skit. Sover så gott. Men då kommer ju problemet: Vad ska man ha på sig? Haha borde inte ha något problem me det, eftersom jag har så pass mkt kläder att de ligger på golvet :p
<3

vad hände på vägen?

Sitter och kollar igenom snabbreprisera nu på semifinal deltagarna i Eurovision.. Hur kan finland ha gått från monster rock till denna lila bebisansikts, gitarrspelade kille? Jag håller iaf med Janine om att Norges är skit skön =) Tänk er sommarplågan på radio? Det är den!

Maxi, ett jäkla pussel att hitta

Skulle vara snäll idag och springa iväg till affären för att handla det vi glömde till middagen. Trodde de skulle gå snabbt. Men! Irrade runt som en yr höna idag inne på maxi! Jag menar hur logiskt är det att ställa ströbrödet vid knäckebrödet?! Är det inte mera logiskt att ställa det vid bakprylarna? Det tyckte jag iaf. Så där sprang jag omkring i säkert 10 minuter, och vägrade att fråga nån. Men till slut var jag tvungen. Ska be dom ändra!

fin besök så här en tisdag

Solen skiner. Underbart blå himmel. Funderar om man ska sätta på sig en klänning kanske. Fira att värmen är här äntligen! Får fin besök idag. Evis kommer hit! Så vi ska slå oss ner på verandan. Sola och prata! Blir nog bra det här :)

Vaknade kvart i 7 imorse, sjukt pigg. Hur kommer det sig egentligen? Fast iofs, klockan ringde ju bara en halvtimme senare, så det gjorde väl inget. Sitter och nyser nu lite. Medicinen hjälpte inte på en gång, så får väl skylla mig själv :p

<3

Nu kan det väl iaf fungera

Back to work! Inte van att gå upp så här tidigt. Men efter en dusch så är man redo. Mer elr mindre. Men te hjälper!
Får se hur det känns att komma tillbaka till restuarangen nu igen då. Vet att iaf en är glad! Det är tåget jag hatar. Men är man tillbaka i storstaden så är man. Imorrn är jag ledig igen. Men tisdag kanske inte blir nån bra dag. Det märker vi.

Nu måste jag hitta någon tröja som passar min jumpsuit. Hitta mina svarta gympaskor i någon av ikea påsarna. Ringa och avboka ett möte. Shit blev en del..
<3

---

Hatar tekniska saker, förstår mig inte på det helt enkelt. Varför syns inte mina inlägg man skriver? Har hänt förut. Då måste jag alltid skriva ett till och publicera. Så hoppas det funkar nu då. Annars blir jag less!

Oh det här suger, det funkade ju inte!!!!

uppdraget slutfört i helgen

Och är så stolt över min lilla kusin! Janine o jag hade ett uppdrag! Att denna helg lära Andrea att käka sushi! Sushi. Inte gott för alla, och det kanske skulle krävas lite övertalning. Så vi inhandlade 2 lådor sushi, och 2 pizzor som reserv. Hon tyckte faktiskt om det :D vi lyckades!
Tyvärr hatade hon mina avokadosar och älskade Janines lax.. Blev lite fel där tycker jag!

jaja, är en party pooper..

Tillbringat helgen @ Janines place, tillsammans me henne och Andrea. Den förlorade kusinen från landet som hittat hem igen :) Att vi for upp till Nacka forum för en heldags shoppande var ju underbart. Hur skönt är det inte att tänka sommarkläder? Istället för vinterkläder. Hittade lite. Eller nu ljög jag. Hittade massor. Hur jag ska få plats i mina garderober är ett mysterium. Eh går väl på något sätt :)
Älskar mina två små förvirrade väsen också, då de först tycker vi ska åka me bussen åt fel håll, sen tänkte ta tunnelbanan tillbaka åt fel håll. Haha blev en hel del skratt!

Tydligen blev helgens roligaste när vi alla 3 vaknar samtidigt 03.17, av att någon spelar Highway men på högsta nivå + bas. Det visar sig att Janines granne har efterfest. Blev galen, shit! Så utan att ens tänka mig för, utan alla tankar var på hur sömnen försvann, så gick jag upp ur soffan, men nattlinnet jag lånade av Janine. En lila stor t-shirt me en giraff på. Knackade på hos grannen, bad dem sänka och sen gick jag in igen. Va fan?! Haha! Jaja, de sänkte och vi kunde fortsätta vår skönhetssömn. Party pooper!!

<3

shopping shopping

Okej jag är uppe nu! Katten sitter på mig, Janine plockar fram frukost. Andrea och jag sitter och käkar lite godis. Det är dags för shopping. Ska ta tåget nu vid kvart i 10, sen får vi se vart vi tar vägen. Att hitta till Nacka forum lär ju inte vara svårt. Tyvärr håller inte mina små vänner me mig, de är ju vandrande gpser (or not).. Andrea skulle göra en vägbeskrivning till sin far igår.. Hon sa kör mot torekällberget! Hon hade tomtits i tankarna..

Nä nu måste jag upp om jag någonsin ska få följa me idag :p
<3

Vad fan, förlora gärna lite fler hjärnceller.. NOT!

Är det verkligen fredag redan? Har man varit hemma en vecka redan? Shit va tiden har gått fort! Har hunnit massor, eller inte... Packat upp en trunk och en ikea påse. Duktigt! Äsch allt annat ska ut till garaget på en gång. Så då gör det inget.

Åkte upp till Sthlm tidigt för att hinna till restaurangen innan jag skulle möta upp Linda vid Kungshallen. Pratade me chefen, och jag är så välkommen tillbaka så efter sommaren. Ska se Kungshamn som en praktik som jag kan lära mig från. Så känns riktigt skönt nu när man vet att man får komma tillbaka! NICE!
Ska även jobba fram tills jag åker igen också, så det blir lite pengar i kassan. Behövs då vi ska shoppa imorrn!

Andrea kom upp (sidan kanske, vet inte. Kanske ner, haha) och nu sitter vi här me godis och dricka! Sushi och pizza fick det bli som middag, en salig blandning. Jag sket i pizzan, sushi för min del!! Så mkt bättre!!
Nu är det hockeyn igen om jag får bestämma men Andrea och Janine vill förlora lite fler hjärnceller och kollar på Big brother istället, SUCK!!

<3

Now its over when I have the white stuff in a glass

Vendi, min underbara vendi, har gjort det många försök i åratal att göra. Hon har fått mig att helt oväntat gå och hämta ett glas, hälla upp mjölk och bara dricka det. Bara dricka det. Nu är det nog på alla läkares ord; inte konstigt att du bryter alla dina ben i kroppen.. Drick mjölk människa!

Det såg så gott ut är Vendi drog fram vinglaset och hällde upp. Så nu har jag testat. Fast okej då, det var inge vinglas utan det fick bli my glaset från max. Det dög, men nu har Vendi och jag snackat och det är bara vinglaset som gäller. Så får väl dra fram ett nästa gång. Ska överraska alla nu :D inga fler benbrott!

nyheter i telefonen som ger en skratt

Min söta syrra ringde precis och skricker att jag ska sätta på femman. Har den redan på, och den visar O.C. Vad är så särskilt med denna scen tänker man? Det var bara det att hon ville ha tröjan som Summer hade på sig, haha! Så söt <3

Har packat upp hela hockeytrunken + en ikea påse. Så har ungefär hälften kvar och ingen plats för det! Min garderob me hyllor är full, min byrå me två stora lådor, är full.. Mitt klädräcke inne i klädkammaren är full.. Vart ska jag nu lägga allting? Dagens i-landsproblem.

cross your fingers

Just nu står alla vetrinärer tillsammans och kollar på röntgenbilderna av Selma. Försöker förstå vad detta defusa på bilden kan vara. De ska ringa. Ringa oavsett vad. Något är det väl. Men om man håller sig positiv. Jag kan det. Ska städa för att få annat att tänka på. Borde hjälpa.

Snart har vi svaren, cross my fingers <3

housewife for life, or not?

Vaknade upp imorse och bara kände för att laga något till frukost. Scones! Såklart! Kände mig som en hemmafru minus förkläde, fint hår. Klänning. Kjol och blus. Eh erkänner mycket roligare att göra det i bara underkläder. Ingen är ju hemma om dagarna, haha!

Måste verkligen få ordning på mitt rum idag känner jag. Måste nog vara dagens uppgift tror jag. Men vet bara inte hur jag ska göra.. Hyllan är inte riktigt som den ska, och har kommit på en sak. Mitt rum kommer se ut som ett bibliotek med alla mina böcker i det lilla rummet, haha :) är en riktig liten bokmal, och yes, jag erkänner det. Inte behöver man vara tönt för det :)

<3

music is always there for you

Shit va det suger att man inte kan använda spotify som vanligt längre. Behöver mina visst antal timmar musik varje dag. The call, happy ending, alla låtar på stöten-listan, en låt jag inte minns namnet på (men är sjukt bra).

Istället för tröstäta så behöver man ibland tröstshopping



När jag där vid lunch hade fått mitt besked om synen, så bestämde jag mig för att jag hinner nog in på H&M ett tag, för att tröstshoppa lite. Hade några timmar på mig att slå ihjäl innan vetrinären.
Hittade två saker. En svart jumpsuit. Ett linne me ett jätte ansikte. Kändes skit bra. Garderoben behöver ju förnyas. Kusinen kommer i helgen. Så det blir mer shopping sen =)


when hope is all we have

2 dåliga nyheter av 2 möjliga grejer man gjorde idag. Eller en vet vi ju iofs inte om det är dåligt än eller inte. Det får vi veta imorrn!

Var hos optikern. Har haft huvudvärk nu ett tag som inte försvinner. Blind? Nej inte riktigt. Men han vet inte vad det är. Han är 90% säker. Att det är något han inte riktigt kan. Skickar mig till en specialist. Vet inte hur mycket man orkar med. Det är något att mina ögon inte går ihop när man tex. kollar på en penna som kommer emot en. Svårt att förklara. Men förhoppningsvis vet specialisten vad det är.

Hämtat lunch från Nancys, satte mig hos Janine. Kollade Eva och Adam medan hon skulle komma hem. Dags att försöka få ner Selma i kattburen, inte det lättaste! På röntgen såg de något defust(?), och alla vetrinärer ska kolla röntgenbilderna imorgon, så får svar då. I cross my fingers för att det inte är något. Jag dör om det är något. Hon är mitt allt<3

Home sweet home with a big bed

Dags att snart kuta iväg till bussen och få bevisat att jag har bäst syn, eller inte. Det märker vi ;)
Sovit skit bra inatt. Älskar min säng verkligen! Stor och mjuk. Man kan till och med ligga diagonalt! Haha, det vet man att det inte gick i oktav/senja sängarna! Om man inte var en liten dvärg vill säga...

Känner att det är nog dags för mig att börja packa upp mina väskor nu också. Allt är ju tack och lov rent, men ändå. Det är att lägga in allting som är jobbigt. Äsch får ta det i steg helt enkelt =)
Nä nu måste jag springa iväg =)
<3

When someone tries to get the right color

Har kommit på en sak. Det är dags för mig att bli rödhårig igen. Jag menar riktigt rödhårig igen. Som USA. Inte den här mörka.. Älskade Peppes kommentar "men du är väl redan det?" Haha, killar! Kan man säga mer? Kanske dumt att göra det nu, när jag vet att det kommer bli solblekt igen av solen. Som varje år. Men jag vill det =)
Nu måste jag bara hitta färgen också! Finns ingenstans. Letat överallt. Hittat nada!

 Detta är färgen, men aa. Borta som vinden!

When you feel for something else

Suttit och kollat på när de andra två är duktiga på vattengympan. Var kanske inte det bästa passet jag sett, men vad gjorde det egentligen, var ju inte me så inte min rätt att klaga kanske? Själv satt man och drömde sig bort, och tänkte på det godis som man ska äta senare ikväll tillsammans me Janine. Ska tvinga henne lite, vet att hon är lite sugen fast hon säger att hon ska hålla sig ;) haha!

Vad hände me den sköna sommarvärmen, solen och det här med att man kan gå i linne? Det försvann. Det bara regnar. Har till och med varit duktig idag. Gick till arbetsförmedlingen på order av farmor. Har inte gjort en enda gång, var väl dags. Men har ju jobb, men tydligen ska man göra det ändå. Fick man lära sig något nytt...

Aldrig att det var snö när man vaknade

Att vakna upp och se att man har fått ett meddelande från Alex, som säger att hon hoppas att inte ha väckt mig, och att jag kan sova vidare tills snöstormen är över, så fattade jag inte riktigt.. Vadå snöstorm? Här? Här hemma i Södertälje, eller är jag kvar i Stöten? Åka ut med brädan igen kanske? För snö i Stöten är förståeligt, men snö här? Fick inte in det, så glömde snabbt bort det och fortsatte att sova.

Att sen få se allas status uppdateringar, okej. Det har snöat! Kollar ut genom fönstret, nada! Antar att ibland är det väl bra att få sova lite längre än alla andra ;)
Efter samtal med farmor, måste jag nu ner till arbetsförmedlingen.. Skoj, not! Men ett måste, hon vet vad hon talar om.
Ännu ett samtal, synundersökning =bokad. Så imorgon får vi se om jag ser som en katt eller en mullvad.. Nya glasögon blir det säkert iaf!
Bussen går nu, måste kila! Kanske en snabbis in på någon affär också ;) haha! Man vet aldrig med mig!
<3

ibland är det jobbigt att vara tjej

Vaknade me huvudvärk imorse, inte skoj någonstans! Behövde te mot min mage, så bestämde mig för att kila till Maxi för att fixa lite mjölk. Kan ju inte dricka te utan mjölk, det funkar ju inte =) haha!
Så nu ligger jag nerbäddad med täcket i soffan, cibata bröd, te och choklad mot huvudvärk och magont! Ibland hatar jag att vara tjej helt enkelt!

Har iaf lyckats ringa animalen och få en tid för Selma, så nu hoppas jag att de har ett svar bara =)
<3

bli barn på en gång när man bara är

Ligger nerbäddad i soffan me täcke och kollar på bumbibjörnarna. Man känner sig som 7 igen. Behövs ibland säg =) Eller så säger man som Niklas "Bumbibjörnarna? Elr ska inte ens fråga.."
Haha, eh man behöver få bli barn igen ibland ;)

Imorgon ska jag försöka komma ihåg att ringa vetrinären. Måste verkligen försöka komma ihåg det! Ska man sätta en rosett på fingret för att komma ihåg det? Fungerar sånt egentligen, haha? Undrar vad man ska göra mera imorgon. Är inte van med att vara ledig, haha! Man kanske borde packa upp? Eller ska man låta det stå ett tag till, haha?
<3

en bra första maj

Fick en jäkla toppen dag idag. Började dagen med att åka och shoppa me världens bästa sis<3 Kan dagen börja bättre? In och ut. Lite där och lite här. En jumpsuit som jag kommer leva i i sommar. Stress mellan affärerna för att hinna. Donuts i bilen på väg hem sen =) men vi var långt ifrån klara när vi åkte från Skärholmen, så nästa shoppingdag är snart inplanerad, länge sen vi hade en dag för oss själva! <3

Sen när vi väl står i omklädningsrummet, springer jag ut en sekund för att hitta en annan storlek till Janine, och det är klart då min telefon ringer. Lämnar den ensam i en minut. Kommer tillbaka in me klänningen i handen, och Janine säger att nån Harry ringde... Såklart! Vilken tajming att jag missar.
Det är dem från Kungshamn, som ringer och säger att jag får jobbet om jag vill! Jag fick det. Jobb i Kungshamn. 4.5 km från Sabina. Me Filippa. Toppensommar? Vi får se helt enkelt. Men kul ändå att bli tillfrågad =)