Har så ont

Har dömt hela lördagen i Wasahallen, och nu vet jag inte vart jag ska ta vägen med mina ben ! Har så ont i mina benhinnor att jag inte ens kan stå upp, allra mindre gå... Så ligger här i soffan, och tycker synd om mig själv.
Men man får göra det ibland :)

Morgondagen kommer bli lika hektisk  som idag... Men det är smällar man får ta ibland.

Hur blir man av med benhinneinflamation? Det försvann ett tag, men varför måste det komma tillbaka för? Det förstör ju bara..

Helgen

Helgen

Helgen är äntligen här nu, och det känns så underbart i kroppen. Inte för att jag kommer kunna ta det lugnt och slappna av, utan helgen är full av aktiviteter och jobb.
Men det kommer bli bra, får ju pengar så man kan shoppa lite vårkläder o skor :) Det behövs i min garderob just nu, bara en massa tjocktröjor och annat kvar finns där nu. Men först och främst behövs nog en rensning. Och det är ingenting man ser bra emot =p

Känns i hela kroppen att det börjar bli vår nu, och det är så skönt för det betyder bara en sak, att snart är det sommar :)

J, det där om badet imorrn, vet jag inte riktigt vad jag tycker om ;)

Glad att jag har er.

Är så otroligt glad att jag har er i mitt liv.
Det finns så många som betyder massor i mitt liv. Några som en gång var här men inte längre, nya och några gamla. Alla finns inuti mig även om de inte tror det.

Ungern snart, eller aa i Maj, men det är snart :) Ska bli så otroligt roligt! Eller hur tjejer :) Sen är det ju Paris med klassen dagarna innan, och så pappas bröllop...

Alla sakerna mer eller mindre roliga...

Tack för pratstunden, det hjälper att prata av sig ibland.

En liten tanke

Har inte skrivit på väldigt länge nu känns det som. Har haft annat för mig..
Det är så mycket som man vill hinna med just nu, men man kanske hinner en tredje del.

Det finns drömmar man bara vill uträtta försöka uppnå, men den del kanske man ska låta vara en dröm. Jag har många drömmar just nu, och vissa ska jag uppnå redan nu innan sommaren. Så är det bara. Det är bra att man har mål, en tanke på vad man vill med sig själv. Om man inte har det, vart tar man vägen då?

En tanke flög förbi idag under solandet på verandan. Älskar när våren är på gång :)

Stadsrunda.

Idag på idrotten, åkte vi upp till Stockolm och skulle leka en variant av Amazing race.. Trodde inte det skulle bli så roligt, men gud va roligt vi hade :) Jag, markus, björn och becca. Att springa fram och tillbaka genom Stockholm för att hitta olika platser och statyer. Tror det gick helt okej för oss :) Roligt var det i alla fall.

Det är så mycket som flyger genom huvudet just nu. Och era ord igår betydde massor. Och erat stöd. Vill hitta mig själv igen och min plats här. Men det kommer väl det också.

Tack för idag teamet, ni gjorde så att jag glömde allting jobbigt runt omkring mig nu...

Inget går längre bra.

Ingenting går bra för mig längre. Det spelar ingen roll vad jag gör, det går inte bra iaf.. Det funkar helt enkelt inte...
Vill bara någon gång att det ska gå i land, Någoting jag tar för mig. Vill bara att något ska funka som det ska.

F, du är inte ensam. Jag finns här och det kommer jag alltid att göra. Det kommer alltid vara vi två och det lovar jag dig. Längtar till på fredag då vi ses :) Saknar dig massor.

Som vi sa förut, tiden får fort, för fort. Och det är läskigt, det är det. Tänk att det har gått tre år snart..

Hängivenhet

Var på SSK matchen i lördags, och träffade en massa skojjiga människor som man inte träffat på evigheter där :) Matchen i övrigt var riktigt rolig att kolla på. Spännande in i sista minuten. Fast roligast var nog ändå när janine upptäkte att hon hade foten i öl som dem ovanför oss hade spillt ut.. Shit vad vi skrattade :) Fast stackare, nu luktar hennes gympaskor unken öl :p

Det jag inte kan förstå med matchen är hur man kan vara så otroligt hängiven för laget.  det var så många på läktaren som gjorde så mycket för att domaren inte dömde rätt. Hur man kan slåss för sitt lag, bara för skojjs skull. Jaja, det kommer väl snart det också :)

Var tog våren vägen?

Nu när man kollar ut genom fönstret så är det enda man ser snö, slask och regn... Usch helt enkelt. Var tog våren vägen med den varma solen och vårkänslor? Blir till att plocka fram stövlarna igen, och in med sommarskorna.. Usch, det såg man ju inte direkt fram emot. Vantar och halsduk får man ju säkert plocka fram också :(

Träning ikväll. Styrka, så underbart skönt känns det efter ett ordentligt pass. Sen får jag se om jag stannar kvar och tränar med herrarna eller inte. Måste även ner till badet en snabbis... Och nej Björn, inte för det du tror :p bara så du vet, det var en förolämpning förut ;)

Nä, nu vill jag ha sommar och sol igen, så man kan sätta på sig kjol och sommar skor :) Och bada ute.

Wonderfull

VI

Kemiprovet idag, en sak mindre att oroa sig för. Nu är det bara några kvar..
Tack gumman för pratstunden idag. Det behövdes fast du mest bara fick höra på. Vi får ta våran super tjejkväll någon kväll nu framöver :)

Bilden förresten är från cupen i vinras. Ni tjejer är underbara :)

Tror jag tränar ikväll, vi får se hur jag känner mig. Men lite träning brukar ju alltid pigga upp en, eller hur?

Du är lite lustig du, man vet aldrig var man har dig riktigt.. men vem vet, det kanske är en del av din charm...

Nallebjörn

Nallebj?


Det finns vissa människor som man bara ska hålla hårt om. Dem som ser direkt när något inte är bra, dem som kramar en när allt går käpprätt åt helvetet, dem som lyssnar och dem man har så roligt med att man skrattar och bara kan vara sig själv :) Såna vänner är guldvärda och dem ska ni vara rädda om. Det är i alla fall jag :)

Hamlet redovisning idag. Jämförde den med Lejonkungen och det blev en riktig höjdare. Känns underbart. Men det är super segt att vi har så otroligt mycket just nu. Ingen lugn stund alls.. Längtar till sommarlovet då man bara kan ta det lugnt och göra vad man vill. Under sommaren behöver man ingen klocka och inga tider att passa, det är livet.

Vårkänslor på gång !

Melodifestivalen

149437-44

Lite uppdatatering vad gäller melodifestivalen för er som inte såg det... Inte helt oväntat vann The Ark med 247 poäng... Kanske inte riktigt min favorit bland dem som tävlade, men jag erkänner att de kan ha en stor chans att ta hem vinsten i Helsingfors... Blev lite förvånad dock att Sanna fick så få poäng trodde hon skulle komma bättre, och super glad blev jag däremot att Marie och Sarah kom så högt upp :)

Tror att Selma har fått en liten förkylning, stackarn... Min lilla söta katt <3

Grattis mamma.

Först och främst vill jag bara säga grattis mamma på din lilla dag. Vet att du helst av allt bara vill slippa den, men så lätt kommer du inte undan :) Hoppas du tyckte om presenten i alla fall :)

Det är något fel på mig nu alltså.. Hade hoppas på en sovmorgon till 10, men icke sa nicke så vart det inte, vaknade vid 8 och kunde inte somna om.. Så typiskt mig att göra det.. :) Vet inte vad som tagit åt mig riktigt... Synd att det inte är så på vardagarna istället...

Det är så många som man aldrig hinner träffa längre eller hinner höra av sig till. Super tråkigt verkligen men vad ska man göra? Det är så otroligt mycket runt omkring oss, men vi får helt enkelt ta tag i det :)

Melodifestivalen ikväll, den har alltid varit på mammas dag..., håller på måns för den låten är skön, men tror the ark kommer vinna tråkigt nog... Sen så älskar jag Lärarinnans låt, men den kommer nog inte hålla så långt där ute senare, lite tråkigt.. :(


Fredag kväll

Träning snart... Sen myspys me A, J och M.

Skriver kanske mer senare...

Så stolt över er.

Ni ska veta hur stolt jag är över er tjejer! Den matchen var inte lätt, men ni höll humöret uppe till slutet. Siffrorna ska vi inte bry oss om, för vi vet vad det skulle ha blivit mindre. Jag ville så hemskt gärna vara med och se er spela första perioden också, men kunde inte komma ifrån :( men det jag såg var underbart. Det är svårt att vinna över ett lag som tar med såna spelare det vet vi ju..
Och Felicia gjorde ett mål för mig, tack gumman :) Om vi spelar lika bra som vi gjorde idag så kommer vi lätt att vinna över Trosa på lördag! :)

Snart är det äntligen helg och jag längtar som bara den!


Outsider

Kollade precis klart på Outsider. När några var rädda för att åldras... Ibland är det bara skrattretande av hur många äldre tror sig fortfarande vara runt 30 eller lika gamla som sina barn. Att man lägger ut så mycket pengar på skönhetsoperationer, fettsugningar och produkter. Det var  bland annat en 55 åring man som trodde och tyckte sig vara 20 år gammal... Han sjöng och spelade musik för sig själv för att hålla sin kropp i form... En annan var en 34 åring kvinna som umgicks och gjorde allt med sin dotter, de till och med festade tillsammans... Hur långt ska det gå? Jag och min mamma gör mycket tillsammans, men vi har ändå våra privatliv när vi gör saker utan varandra, och jag vet att verken jag eller hur skulle tycka om att festa ihop... :) Vi har roligt i alla fall.

Ikväll är det sista kvällen i Södertälje för Ewe och det ska vi avsluta med hembakade semlor :) Brukar inte tycka om det, men det kanske blir godare om man bakar egna. Det brukar ju bli det :)

Imorgon kommer bli knäppt och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Kan ju inte ändra på att du tycker att jag är.. vad sa du nu... svår...

Du är underbar och jag är glad att jag har dig.

Äntligen

Finally , nu funkar den igen! Har varit helt galet ett tag, men nu är det över och det funkar igen :) Underbart..

Känns knäppt att sitta hemma klockan 7 på en söndag.. Det är inte ofta som man är ledig från badet, men det är så skönt när man väl är det :) Så nu kan man sitta i soffan med alla och kolla på One Tree Hill och försöka hänga med i svängarna. Här missat två avsnitt nu, men tack och lov fick man se en liten återblick i början så hänger med lite i alla fall :) Det är så bra.

Usch nu är det en ny vecka i skolan... Inge vidare att gå dit igen, det är så otroligt mycket just nu att man inte har en ledig stund för sig själv. Det tar på en.. Ibland behöver man bara nån minut.. Nån sekund...

Skrockfull?

Är ni skrockfulla?
Rädd för att gå under en stege, lägga nycklarna på bordet eller berätta om ett prov datum? Eller att säga tack när någon önskar en lycka till?

Jag kan nog tänka att jag har en del skrockfullheter hos mig.. Inte att jag verkligen tror att all otur kommer hända mig om jag kanske går under en stege. Men att jag kan inte krossa en spegel för att vara rädd för att få 7 års olycka, är tvungen att skicka vidare kedjebrev när det står att något kommer hända annars... Såna saker... Ibland kan detta vara lite jobbigt =p men jag låter det inte styra mitt liv som vissa andra gör...

Fredag kväll och den kommer jag tillbringa hemma och bara ta det lilla lugna :)

By the way, så har jag blivit som A nu =p Hade bestämt mig för att ta en liten sovmorgon imorse och sova till

Allting går i motgång..

Bloggen har varit lite knäpp nu på senaste tiden och jag vet inte alls vad jag ska göra för att fixa till det, så nu ska jag göra ett sista försök annars får jag be någon hjälpa mig helt enkelt...

Eve kom hit me flyget ikväll :) Så roligt så att träffa henne igen, det var ju ändå 3 månader sen nu :) Så vi ska hitta på en massa roliga saker nu till helgen innan man börjar skolan igen. Usch usch man behöver längre lov, i alla fall jag och jag tror många håller med mig :)

F, vi får se till att ses i helgen , behöver verkligen prata me dig nu...