Back town, here we come

Att se trafikljus, motorvägar, gatubelysning, bussar.. Lite annorlunda mot vad man är van me nu ;) När man väl är tillbaka i "storstaden" så måste man ju passa på att shoppa lite. Ska träffa Janine om en timme och då blir det H&M, nancy mackor och annat mumsigt =) Ska även hinna me en snabbis till lägenheten och se hur den artade sig och pussa på min sötis!!

Har kommit fram till att jag har alldeles för kläder med mig i resväskan också! Mamma som ska vara borta i 3 veckor har hälften av allt jag har med mig, så det är nog dags att gå igenom min packning igen och se vad man kan ta bort =) Har även varit inne i gardroben och insett att jag älskar mina kläder, haha!

<3

Vit på vintern, brun senare

Bussresan igår alltså, herregud! Varför måste Sthlm ligga så långt bort för? Tar ju lika lång tid att flyga till New York! Men till slut så svänger bussen in på Cityterminalen och det snöar! Snöar här hemma, jag har inga vinterskor me mig, haha!
Upptäckte inte hur tung min hockeytrunk var uppför backen förrän jag stod framför spegeln hemma och såg att jag har fått småblödningar formade som en axelrem på främresidan av axeln.. Skönt!!

Imorgon åker jag till varmare breddgrader och det ska bli så sjukt skönt! Jag har ett vad att vinna, vilket jag måste vinna!! Så är det bara, och jag har några om hejar på mig så ska inte göra dom besvikna heller ;) Folk där borta tror ju inte att jag kan bli brun! Men det kan jag visst det :D

Nu måste jag fixa lite igen <3

det blir en utgång, det blir en utgång

Det är fredag idag. Fredagar brukar betyda utgång på Backstage. Malins sista fredag i Stöten! Något som vi måste fira eller vad man nu ska kalla det.. Ordentligt! =)
Strax kommer hon över och vi ska försöka få ihop något att käka för att sen bara dra igång! Jobb imorrn, men vad gör det =) Och det är bara näsan som är täppt! Jag har proppat i min C-vitaminer i 3 dagar nu så det har hjälpt lite grann, det är iaf vad jag hoppas =)

Packningen ligger på sängen (jaja, det ska ner i en väska också..), men den är packad iaf! Malin ska godkänna den först bara och sen så är det klart :D

- Packa

Så nu är det bara att ha skoj ikväll =) något som vi alla förtjänar tycker jag!

nothing else matter

Vissa människor är lättare att stänga ute än andra. Man kan bara ignorera så mkt som kroppen orkar med. Och ibland spricker det. Man kanske är dum som fortfarande bryr sig om någon, hur personen mår och har det. Fast man kanske inte ens borde göra det. Men att stänga ute folk är svårt, och om det inte vore det så är man inte mänsklig helt enkelt.
Rykten går, och rykten sprider sig. Om saker är sanna eller inte spelar inte så stor roll för vissa. Bara man har något att sprida vidare så gör det ingenting vad det är om.

Om människor bara slutade lägga sig i andras affärer så kanske allting skulle bli lite enklare i världen. Men som sagt, man vet aldrig..

Nu har jag käkat min apelsin, och jag är lika kladdig som jag befarade att jag skulle bli... haha!

Något är borta nu iaf

Tvätten är gjord, jag hittade den förbarmade dammsugaren, så rummet är rent och sängen är nybäddad. Har till och med hunnit me att käka lunch!
Så vad återstår?

- Måste packa
- Tvätta
- Städa (hitta den jäkla dammsugaren)

Okej, packa återstår. Hatar att packa! Får alltid me mig alldeles för mycket saker. Sakar som jag tycker att man kommer få användning av men som bara ligger där och tar plats sen... Men jag håller på att det är bättre att ta med sig för mycket än för lite =) haha!

Love is your color - Jennifer Hudson

när man måste fixa allting

Att man är sjuk spelar ingen roll alls, har massor att hinna med nu innan resan då jag jobbar både lördag och söndag. Sjuk får man vara en annan dag!

- Måste packa
- Tvätta
- Städa (hitta den jäkla dammsugaren)

Är sjukt sugen på något gott att äta, får man eftersom det är fredag? Ni ser ju hur bra det gick me min diet! Haha, tänkte vara nyttig till frukost och äta havregrynsgröt --> jag råkar hälla i för mkt salt.. Kokar ett ägg, på något sätt så försvinner all äggula och lämnar ett stort tomt hål i ägget --> slänger. Så det blev grapefrukt och en macka.. Min vanliga tur på morgonen?

<3

 


nu är det nyttiga här igen

Nu får det vara nog, nu ska jag ta tag i det här. Mitt nyttiga liv ska starta från och med nu, och hålla iaf tills på tisdag då jag vet att jag kommer vara onyttig i en vecka. Men det är faktiskt semester så då får man vara det, så det så!

Elin och jag var sjukt duktiga och sa till oss själva att de ska inte alls bli någon glass idag efter badet. Men vad får vi när vi kommer hem? Jo vi möter Joel som säger att han ska laga sin speciella lasange. Vilket betyder en vit sås gjord av bland annat mjölk, margarin och massa ost! Nyttiga en annan dag eller? Haha!

Nä ska försöka mig på att försöka få tillbaka den man var, beach 2011 kommer ju snart ;) haha!

PS. Om 1 vecka så har jag legat på stranden några dagar ;)
Och AIK förlorade! Jävla skit!!!

 


Hälsosaker som fungerar

Hem från kron igår gjorde jag ett litet stopp vid ICA för att handla på mig saker som ska göra mig frisk. Med råd från Peppe behövdes C-vitaminer. Så apelsiner, grapefrukt och apelsinjuice åkte ner i korgen. Nu ska jag fan bli frisk tills på söndag! Vem vill sitta på en buss X antal timmar och snora? Elin beordrade mig att stanna hemma på kvällen, så bäddade ner mig i sängen och somnade till greys! Vaknade som tur var till den nya serien =)

Idag fick det bli den vanliga promenaden tillsammans me Elin på en mil, då sömnen inte alls fanns. De säger ju att man ska sova, men såklart när man väl behöver det så går det aldrig. Godmorgon klockan halv 8! Vi har bestämt oss för att bara ha en skön dag idag, så upp till badet ska det bli om en liten stund (är det bra för kroppen, bubbel och bastu)? I cross my fingers for it!
Sen lite film på det, kan inte bli så mkt skönare? Backen är ju ändå kass så vad gör det? Man borde nog börja ta hand om sig lite mera, kanske kan hålla sig frisk då? Vem vet!


Bloggarna, vad gjorde de här egentligen

Bloggarna var här i helgen också förresten, något som jag inte ser som världens grej kanske. Visste inte ens vilket folket var, medans andra stod i dörren och stirrade, försökte komma me på kort me dom och så vidare. Varför denna uppståndelse över några människor som inte ens kan skriva bra, de skrivet ett inlägg i minuten om vad de ska göra. Steg för steg. Nä ni, aldrig förstått mig på allt sånt där =/ De var här iaf från Finest, för att ge Stöten lite bra PR, vet inte riktigt om de gjorde de eller inte. Men man såg inte röken av dem förutom då på afterskin... Vi höll oss ju dock i backen, dit de kanske inte vågade ta sig ;)

När vi var ute i helgen också stod jag tydligen och skällde ut en av killarna som var med. Hade ingen aning om vem snubben var, och det fick jag höra sen. Han var tydligen me i serien Andra avenyn, något som jag inte ens har sett.. Där ser man, jaja! :p haha!

PS. JAG DÖR AV HUNGER SNART, ska inte äta min matlåda förrän halv 12 är det sagt, för annars blir man hungrig senare på dagen ;) problems problems...
<3

Dags igen kanske

Det var ett jävla bra tag sen jag orkade sätta mig ner och uppdatera er om mitt lilla liv här uppe, datorn är ibland grymt seg och täckningen i mitt rum vill aldrig lysa den färg jag vill! Men nu sitter jag här i Kron och allting går skit fort, så varför inte =) sen har ju även syrran orkat dra igång igen, så måste ju vara lika bra ;)

JAG VILL INTE, VILL INTE, VILL INTE bli sjuk just nu, tyvärr är det precis det jag håller på att bli. Dålig tajming kan man lugnt säga då jag faktiskt ska sätta mig på en buss på söndag för att fara hem.
Annars så skiner solen, snön är slask och jag har fått färg i ansiktet =) fräknar i mängder, och folk säger att de inte känner igen en..
Eller som Eva sa här om dagen när hon såg ett kort på mig från början av säsongen; Du var verkligen likblek.. Tack för den darling ;) <3


Tråkigt under ett kvällsåk förra veckan =)