Be careful what you wish for

Kan inte förstå att det nya året är här om bara 24 timmar. Jag vet inte om jag vill att ett nytt år ska börja. Kanske är det så att ett nytt år är till för nya saker, lämna det gångna året bakom sig. Det är nog det som jag inte vill.

Mitt år var underbart, eller i alla fall halva året av det. Månaderna innan juni, sommarlovet var ett riktigt helvete på jorden, men juni och framåt har varit underbara, i alla fall till och från. Alla har stunder då de önskar att allt bara försvann, jag hade några och har det fortfarande ibland. De kommer alltid komma och man kan inte göra så mycket åt det.  
Jag har hittat tillbaka till några kompisar, som jag trodde hade mig tappat.. Det är så skönt att ha dem vid sin sida igen och speciellt kul då vi hittar på en massa skoj :) Hoppas verkligen inte att vi kommer ifrån varandra igen nu när det nya året kommer.

Jag hoppas verkligen att året som kommer för med sig något bra, något som gör året som kommer något att se fram emot! Något som gör allting lite lättare.

LIST IT 2007

Har lite tråkigt här på kvällskanten då man funderar lite och inser att det faktiskt är ett nytt år snart. Så lånade en liten lista av F som jag tänkte skriva lite på :)

List it: 2007

* Vad gjorde du 2007 som du aldrig gjort förut?

Jag fyllde 18 år och började gå ut... :P
* Dog någon i din närhet?
Ja, tyvärr, en gammal vän.

* Vilka länder besökte du?
Ungern och Gran Canaria.

* Vilket datum från 2007 kommer du minnas, och varför?
29 juni- En underbar kväll med massa nya människor, 18 juli till 25 juli - Hela den veckan på gran canaria med M. Så lugnt och skönt och det enda man behövde tänka på var en själv! Självklart hände en massa andra bra saker också, men de kommer jag inte ihåg datumen på :)
* Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2007?
Alicia Keys - No one, Jem - Maybe I'm amazed, - Too little to late. m.m
* Blev du kär under 2007
Nej, inte "can't eat, can't sleep reach for the star kind of thing" iaf.

* Vad gjorde du på din födelsedag?
På födelsedagen var jag bara hemma, kvällen efter var det middag med tjejerna, förfest och sen utgång.

* Vad hade gjort ditt år mycket mer njutbart?
Jag känner att jag borde våga satsa med och borde tänka mer på mig själv. Det är ofta jag går miste om saker för att jag inte vill att andra ska må dåligt, och då mår man bara dåligt själv.

* Hur höll du dig från att bli galen?
Hade några vid min sida hela tiden

* Vem var den bästa nya personen du träffade?
Träffade väldigt många nya människor det här året, så kan inte plocka ut någon. Men någon jag är glad att jag fick kontakten med igen är J och E :)


Christmas is over, and the new years will soon be here

Shit och pannkakor, satt här vid datorn och kom att tänka på att jag inte varit här och skrivit på evigheter, massor av saker har ju hänt! Bland annat:

* Den 22 december, blev utgång med tjejerna, väldigt trevligt :) roligt o träffa dem igen. Jag och J var väl inte världens piggaste kanske, när vi höll på att somna i min säng runt halv 9, men vadå ;) det kom av sig senare.

* 24 december, behöver jag säga någe mera? JULAFTON och vad betyder det, jo en massa julklappar :D Måste varit riktigt snäll i år då jag fick en hel del, bland annat en enorm knall orange resväska! När man såg det paket vid granen kvällen innan kunde man ju inte bara låta bli att smyga sig fram och se vem det egentligen var till! J sa att jag var en skit unge, men vadå? Är man nyfiken så är man :) Fick även två förhäxad dvd boxar, struntar i vad F säger, den serien är bra! :)

* Juldagen, blev det ännu en utgång med tjejerna, och det blev en massa människorna man träffade. Vissa minnen från kvällen skulle man bara vilja radera från minnet, men andra delar var riktigt trevliga. Tråkigt nog låg jag i nästan 39 graders feber dagen efter, vet inte riktigt vad som hände... Men nu är det över tack och lov! Vill inte vara sjuk, inte nu när nyår börjar närma sig.

Som sagt är det nyår snart och jag vet inte riktigt än vad som väntar på mig, tror det blir en stillsam middag hemma med några stycken och sen se på fyrverierna på fältet, det brukar vara det bästa :) Tell me about your plans :) 


Here we come and what's up?

Nu är det inte långt kvar till julavslutningen och det ska bli så otroligt kul! Innan dess ska vi i trean vara med och tävla i två deltävlingar för vilken av våra klasser som ska få gå först i studenttåget.

Deltävling 1: Pepparkakas samhällsbyggande. Vi ska bygga ett var sitt samhälle under 2 timmar.
Deltävling 2: Julsångsframträdande med show. Kan inte ta några detaljer om vad vi ska göra, men det kommer bli riktigt bra :) Det kommer fler detaljer och bilder imorgon när allt är över :) Vinnaren krönas för denna tävling av publikens jubel! Så ni som kommer, skrick när NVID3 ska framföra sitt nummer!

Christmas is almost here

Den här veckan var som ingenting annat, och det är inte till den positiva sidan direkt. Vi har haft hur mycket som helst och ingen tid för oss själva. Idag trodde jag att två samhällskunskaps inlämningar skulle in, så vaknar i panik och inser att jag har tusen saker att göra innan jag ska åka iväg till badet vid 3. Sen kommer J och T och säger att vadå, det är ju bara en av sakerna som ska in ikväll, den andra är till nästa vecka. Dem räddade min dag! Nu kunde jag vara med och klä våran gran och andas ut lite.

Helgen som gått har varit hur kul som helst, i fredags var jag och såg på J och O när de åkte med konståkningen, hur duktiga som helst och jag fattar inte hur man kan åka sådär, själv är jag som bambi på hal is, så håller mig borta från isen ;) På lördagen kom J förbi och shit va roligt vi hade, bland annat försökte vi skämma ut J inför hennes killkompisar, men vet inte riktigt hur det gick.. haha.

Snart är det jul och den tiden är så otroligt mysig!

Oh my god help me

Usch och fy för den här veckan alltså. Den har bara innehållit en massa läxläsning för inlämningar och prov. Orkar inte mera nu! Varför kan inte lärarna prata med varandra och se till att deras respektive ämnen inte krockar med alla andra! Vi är mänsliga och hinner inte göra allting, så det kan bli bra!'

Skjusade J till genrepet för lucian igår, fick följa med in och lyssna på dem, och jag säger då det. Shit va duktiga de är. Det är inte som ett vanligt luciatåg utan de är massor med stämmor och såna saker. Det är svårt att förklara eftersom jag inte håller på med sångtermer :P men det var någe man gillade att lyssna på. Under visa sånger fick jag gåshud, så pass fint var det. Imorgon är den stora dagen för deras framträdande, kom och kolla ni som vill.
I St:a Ragnhildskyrkan klockan 6 :)

En helvetes match på en seg dag

Förstår inte vad som händer just nu med mitt lag! Vi kan spela hur bra som helst i början, men sen går det bara neråt hela tiden! Vi tappar markeringar, missar målchanser, släpper in skit mål och är allmänt sega. Idag verkade det som att Onyx var mer taggade på en vinst än vad vi var, och det fick dem ju också. Vi borde ha vunnit den matchen och vi måste göra något för att komma uppåt igen!

Blir så irriterad över att jag var hur bra som helst i första perioden, men sen fattade jag inte vad som hände. Hatar att förlora mot ett lag som man egentligen är bättre än!


Winners takes it all

149437-149Jag tycker det är helt rätt att Marie vann Idol igår, hon har den absolut bästa rösten. Visst kan jag hålla med alla när de säger att Amanda har bättre scen närvaro, men tycker inte riktigt om hennes röst. I och för sig hade det varit bättre om Amanda hade vunnit och Marie kommit tvåa, för det är alltid tvåan i Idol som blir någonting om man tänker efter. Darin har man ju hört mer av än Daniel, Sebastian
har man hört mer av än Agnes,
men aa ni fattar...
Hur som helst blev man glad av att hör Maries vinnar låt på radion idag och hon är verkligen jätte duktig!

Happy birthday to us both

Jag vill bara säga GRATTIS F PÅ DIN 19 ÅRS DAG! Som jag sa, nu är det bara ett år kvar tills du kan gå på systemet själv ;) Sen kom jag även på att jag haft min blogg nu i ett år, för mitt första inlägg var att gratta F då också :)

Just want to lay down and sleep

Kom precis hem från handbolls och innebandy träning och är helt slut i kroppen och blåslagen, men vad ska man göra, måste ju kämpa! Hur mycket än vill så går det inte att bara lägga sig ner och somna, utan måste ta tag i Biologin, som ligger över HELA vardagsrums golvet i två stora högar och bara väntar på mig!

Usch, jobbigt!

When the summerland comes

149437-147
Ibland längtar man verkligen efter sommaren och man tar studenten, då man får tid att göra det man själv vill, träna när man får lust, hinna åka ner till stan mitt på dagen när man kommer på det, läsa en massa, sola och bada och bara ta det allmänt lugnt och bara tänka på en själv. Det låter så långt bort just nu, men tänk er ändå, det var ungefär lika lång tid sen som sommaren var, tills den kommer igen, och den tiden har gått hur fort som helst :)

Idag har jag kommit fram till att jag egentligen är nog en träningsnarkoman, oerhört kicklig och väldigt rädd för när killarna i klassen går bakom mig, dock inte samtidigt.
Det här med när killarna går bakom en är när de hela tiden är beredda på att stoppa in en fot mellan mina kliv så man helt plötsligt kan tappa balansen och falla huvud stupa ner i golvet. Det skulle vara så typiskt mig att göra, så jag försöker hålla mig borta från att vara framför dem just nu. Ganska smart lösning om jag får säga det själv!

When you come in the morning

Vad är det bästa som kan hända en på morrnarna?
Förutom då att man vaknar, är hur trött som helst , ser på klockan och kommer underfund med att man kan sova ett litet tag till, jo när man ser sig själv i spegeln och upptäcker att man har en helt okej hår dag, som gör att man slipper allt tjafs med plattång, hårspray och allt det där som tar sin tid!

En sådan morgon hade jag idag och det var så skönt då man inte oroa sig ett dugg för det! Och så gjorde det inte så mycket heller att det regnade hur mycket som helst. Det är rätt skönt, då både Jag och J gick i våran egen takt medan de flesta tjejer sprang under paraplyerna eller hade andra saker över huvudet för att skydda håret de fixat till för dagen.


Tänd det första ljuset, men glöm inte att släcka.

Tände första ljuset idag, för det är nämligen första advent! Nu är det inte lång tid kvar tills tomten kommer med julklappar ;)

Öppnade även en kalender igår med choklad i, det var evigheter sen man gjorde verkligen. Och jag, A och M har varit så snälla att fixa en till J också, fast hon inte kan äta det som finns i. För vi har nämligen tagit ut chokladen och stoppat dit annat godis istället som hon kan äta :) Bra va?!

När vi gjorde  det kom vi sedan på att vi lämnade choklad bitar som fanns i, i godisskålen som hon senare under kvällen såg, vi förklarade det hela att vi helt enkelt hade hittat sånt godis i mataffären och höll tummarna på att hon skulle tro på denna historia, vilket hon gjorde!

Heta diskutioner och tårar som rinner.

Diskutionerna runt bordet vid middagen med alla var hur rolig som helst och jag skrattade så mycket att jag fick kramp i kinderna! Självklart handlade det om killar och vad som egentligen gällde när man "bara" var kompis med någon. Vill tacka J som riktade uppmärksamheten till henne och därmed försvann frågorna till mig! Tack, fast jag vet att du fick en hel del att stå i ;) haha, roligaste var ändå när vi sitter och diskutera deras och vår tid och J kommer med en kommentar som är så klockren!

M och A: men när vi var i eran ålder så sov man iaf inte med någon killkompis.
J: men ni kanske hade det lite svårare att hålla händerna i styr då :p

Det var någe sånt här och det är svårt att förstå så här, men vi runt bordet skrattade så kinderna krampade och tårarna rann nerför kinderna!

Jul i vårt hus och ljuset kommer från fönstret

Ut i garaget, hittade lådan där det stod JULSAKER, bar in den i huset och då började det! Julstjärnor upp för att se om de funkade även detta år, och vilken tur de gjorde dem, satte upp dem i fönstret, lång som man är fick man denna uppgift och jag skötte den galant. Fram med tomtar, ljusstakar och annat skoj. Jag älskar den här tiden när man verkligen tar fram allting och inser att det faktiskt är jul snart. Det blir så fint med alla ljus som är tända och när man körin på gatan och ser julstjärnan i fönstret som lyser. Detta var det vi gjorde igår innan kusinerna från Nora kom...