Äventyr me pulka

Har varit sjukt mkt som har hänt nu, och varför dra upp allting här egentligen? Det roligaste på länge var i onsdags när jag, Eva, Renen, Malin och Ebba bestämde oss för att kila ut till Soltorget för att åka pulka och snowracers =) fan va skoj det var!!
Roligast var det när jag, Eva, renen och Malin är nere i slutet av vargen (backen alltså) med våra snowracers, och Ebba var kvar i mitten av backen med pulkan som vägrade röra på sig, och pistmaskinen kommer!
Vi alla 4 kutar iväg och gömmer hos bakom en snökulle medans Ebba sitter kvar i backen och fattar ingenting, hahah! Schysta kompisar?













Utgång igår, var väl som vanligt. Vet inte om man orkar me ännu en till ikväll, vi får se :) ska göra middag och matlåda till imorrn. Hann inte igår, och tänkte att det gör väl inte så mkt, personalmaten har ju varit bättre på senaste tid, så tänkte jag kan ju chansa.. Får upp maten på 3stoltopp, och vad upptäcker jag att det är när jag tar bort locket? Jo, KÖTTBULLAR!!! va fan! USCH!! Jag är nog som sagt den enda svensken som inte tycker om köttbullar...

<3

Ambulans in, ja varför inte?

Ambulansåkande fick det bli för min del i Söndags. What the fuck liksom? Hade sett fram emot att vara på Skidtorget tillsammans med Jossan, solen sken och vi hade ställt fram stolar i solen för att försöka få lite färg ;) ! Vad händer? Får sjukt ont i mellangärdet och trodde först att jag hade sträckt mig lite, bara för att jag bar staketen själv, och Jossan hade sagt att hon också hade fått det en gång.. Men ju mer tiden gick ju ondare gjorde det, och till slut fick Jessica skjusa upp mig till mottagningen. Spruta fick jag, och med kramper låg jag på golvet och hade sjukt ont. Njursten, såklart att man ska få det igen liksom?

Ambulansen kom och man blir inlagd på Mora sjukhus, såklart.. Mobilen hade kasst batteri och till slut, så dör den. GREEEEAT!! Ligger 2 timmar från alla, på en sjukhus man aldrig varit på förut. Och man blir inlagd. Vad händer!!? Ebba var sjukt söt och kom ner till mig, och stannade över natten! <3 Tack sötis!!
Efter många röntgen, kontrastskit, ultraljud och ännu mera skit, så kommer de fram till olika saker som ska ske. Fattade nada. Men halv 3 på måndagen, får jag beskedet att jag får komma hem!! Elin får ta bilen från garaget och hämtar mig, lycklig!!
Efter att inte ha ätit sen söndag morgon, bestämde vi oss för att ta ett stopp på Donken också! Hemma till kvart över 8. Har aldrig varit så glad över att se mitt rum förut!!

Så idag har jag legat och kollat första säsongen av Solsidan. Försöker komma ikapp, och tror nog att jag har lyckats ganska bra iaf! haha!
<3

för i helvete, lämna mina bröst ifred

Har haft världens jävla sämsta pissdag idag verkligen, och ingenting gick min väg. Antar att det var min dag att ha en sån nu, då alla andra har haft det..
Började me att det blåser storm nere på torgen (menar det är okej på toppen, men även nere i dal är bara jobbigt..), fick lappen SOL, som betyder att jag ska vara ute hela dagen, idioter till människor, en dansk tog mig på bröstet varje gång jag skulle hjälpa han att komma upp igen när han hade ramlat. Menar varenda gång, o när fjärde gången han föll tittade jag bara på han och kände att där får han fan ligga nu. Så, så blev det. Han fick ta sig upp själv!! Sen kom Simon tack och lov!!!

Fortsätter me att min löparrunda som jag gjorde efter jobbet, gick åt helvete. Någonting hände i mitt lår, och det bara högg till. Sen + över allt annat som om inte det här var nog liksom, så bränner jag mig på ugnen när jag skulle in pommesen, så nu har jag ett till märke!!

Va i hela friden är det som händer!! Slutade iaf med att jag hamnade framför en disneyfilm tillsammans med Linda, Eva, Oscar och Jessica. Skönt avslut efter denna dag, så nu hoppas jag och håller mina tummar på att dagen imorrn blir 1000 ggr bättre!!

<3