Hårfärg röd eller?

Meirey komplimerade mig för mitt hår idag :) att jag verkligen passar i den här hårfägen =) Kan inte säga annat än tack liksom! TAAAACCCCK :D

Alltid lika kul att få höra, speciellt när man inte riktigt är säker om man ska ha den här färgen eller inte =) vad tycker ni?


Dagens

Dagen hiss: Örtsalt. Jag menar, hur gott är inte det? Hade mozarella och tomater me mig till jobbet idag till lunch. Och med örtsalt på så blir det bara hur gott som helst!! Jammi <3

Dagens Diss: Dom som går in i en affär som stänger om 5 minuter och sen låtsas som ingenting utan går runt i godan ro och lugnt går från sko till sko för att hitta den rätta. Helt okej om vi kan sälja något, men sen när de bara lämnar allting och skiter i det utan bara går...

31 juli

Jobb en lördag.. Det var inte lite tungt att behöva stiga upp imorse, behövde till och med ta bilen dit då jag blev klar alldeles försent.. Haha fick det en att känna sig lat sen när man åkt hem elr? 1 minut me bilen sen hemma.. Hahahaha!!







Kjol - H&M (USA)
Converse
T-shirt -  ? (Peppes byrålåda, haha hoppas det var lugnt ;) )
Örhängen - Gina Tricot
Armband - ?
Kavaj - H&M


Selma skriker på mig

Nä nu skriker Selma på mig, så tänkte kila iväg och sova lite =)

Pratar me J just nu och ska försöka ta mig ut till henne imorgon om R går me på det vill säga.. Men först och främst ska jag ju jobba.. En lördag.. Ovanligt.. :) Får se vad det bjuder på!

<3 Love till er alla, och blås inte bort nu!!

Bortgjord mig igen... ovanligt, nej..

Gjorde bort mig på jobbet idag också.. Hahah ovanligt eller hur ;)
Nä men tycker om det, haha, har väl nån slags charm i det hela kanske.. Man får hoppas iaf ;)

Iaf, det ringde på dörrklockan som vi har för att veta om det kommer någon leverans eller inte. Så skulle gå ut och hämta en låda. Öppnar dörren, och alltid så står killen där direkt i öppningen me lådan och bär bara in den genom dörren.. Men denna gång så är killen otroligt lat och står nedanför lastkajen o lådan längst bort, så för att kunna skriva på pappret så måste jag gå ut och göra det. Så utan en tanke mer så gick jag ut och ser bara att dörren slår igen.. Vet inte vad jag tänkte på, kanske att den inte går i lås..
FEEEEEEL!!! Det gjorde den.. Såkkart...

Killen säger att du är inte den första.. Men jag tänker att jag har ju ändå nykeln så måste ju kunna öppna dörren.. Det kunde jag inte.. Så är så vackert tvungen att ringa på dörrklockan så L skulle kunna komma och öppna till mig..

Jag lovar er, jag var bara några sekunder från att ta lådan och bära runt den.. Då skojar jag inte!! Hahha men fick stå där och skämmas när L kommer någon minut senare..

Vad tror ni sen jag kommer på i slutet av dagen? Jo att jag hade inte alls behövt stå där och ringa på.. Nej då, utan jag har ju min nykelknippa.. Nykeln funkade inte nej, men jag har ju även fått en platta.. En platta som jag kom på då, går till... Låset till dörren!! OOOOOOOHHHHHH!!!

fin besök

Nu sa lilla L att hon ska komma förbi en snabbis :D skoj ju!
Länge sen jag såg henne verkligen!! <3

presenter



J har stuckit till Tylösand nu och lämnat mig ensam hemma.. Kan vi skönt, kan va tråkigt för vi har haft så sjukt skoj tillsammans. Men när jag kom hem igår så hade hon fixat en present till mig =)

Det var en målarbok, så vi får till Maxi sen och fixade fram pennor :D så det ska jag nog göra nu, förvandlas till fem igen och måla lite =)

<3 Tack sötis


En fredag att gilla

Sitter här i soffan nu och ska precis sätta på en film =) Godiset är framme, vindruvorna är framme, chips står i ena änden av bordet (långt bort från mig...) och mitt te är sådär precis lagom varmt så man kan dricka det utan att bränna tungan =)
Blir en lugn kväll då jag ska jobba imorgon.. Kul, en lördag... =/ men det är ingen fara, för det är på favostället!!

<3

Fredagens outfit

Solen sken idag och lite blåst men vad gör det? Man blåser bara bort lite, men vem har inte alltid velat lära sig att flyga ;)
Trodde verkligen inte att solen skulle titta fram idag om man tänker på gårdagens oväder.. Hade för min inre syn på morgonen föreställt mig gå till jobbet i gummistövlar, regnkappa och tjockaste byxorna ever... Blev inte riktigt så kanske, tack och lov!!



Klänning - H&M
Skärp - H&M
Örhängen - Forever21
Armband - Forever21


Vacker utan spackel?

Det är egentligen dags för mig att kila och lägga huvudet på kudden och sova. Men är inte trött, eller jo jag är trött. Höll på att somna under filmen, men J springer fram  och tillbaka och försöker packa...

Hon sticker till Tylösand imorgon, vilket är super för henne, men super tråkigt för mig =( vi har så roligt hemma tillsammans, så det kommer bli hur tomt som helst utan henne <3
USCH!!!

Nä nu ska jag tvätta bort sminket, smörja in mig och sen få min skönhetssömn =) godnatt allihop <3


S och jag i Skärholmen för shopping


Bilder från recept mjölkrig

J och jag bakade ju bullar för några dagar sedan (japp, som självklart är slut nu, haha)..









Här kom några av bilderna från vårat lilla mjölkrig vi hade :D sjukt kul var det <3


filmdags

Sitter här hemma nu i vardagsrummet tillsammans me J och T och tittar på We are Marshall..
En film som R tvingade mig att kolla för länge sen, och som jag inte sett sedan dess.. Men nu går den på tv och J ville se den.. Har för mig att den är hemsk men bra, så vi får se..

Nu har kraschen varit iaf =/

<3

shoooooes i mängder and I love my job

Jag bara älskar mitt jobb, bara älskar det :D Jag har kommit fram till att jag har turen att kunna säga det. Förut kunde jag inte det, och när jag var på toa idag på jobbet, så kom jag att tänka på det. Att om jag fortfarande hade varit tvungen att stanna kvar på restaurangen så hade jag dött! Skulle aldrig! Tråkiga är att jag är där nästa vecka nån dag.. USCCCCCCH!!!!!

Det bästa me detta jobb är att jag kan kolla hur mkt jag vill på skor! Sommaren gamla nyheter, Höstens nya mode (vilket kommer bli grymt kan jag påpeka..)!! Två par skor som jag fastnat för är:


LOOOOOVE <3


Mys i regnet

Regnet kom precis och jag gillar det inte :( inte när man ska gå till jobbet när som helst. Shooot, kom på att jag måste kila iväg till Maxi också, hann aldrig göra någon matlåda igår!!

Måste springa :)
<3 ha en toppen dag, och mys ner i soffan me ett täcke, en kopp varmt te, kanske lite godis om man har varit snäll o så en bra film :) Det ska jag göra sen när jag kommer hem!

Torsdagens outfit

Hatar hösten och att den är på väg.. Jag menar, det kan vara mysigt på många sätt men inte när man tittar in i garderoben och ser bara tomhet... Vad ska man sätta på sig för kläder? Så idag blev det en liten blanding =)





Väst - VILA
Linne - Gina Tricot
Treggins - H&M
Skor - DinSko
Örhängen - Gina Tricot


Stay away or just come

Måste nog kila och sova nu, ska upp och jobba imorgon också :)
För er som vill komma och hälsa på mig så är det mkt välkommet, är på skopunkten igen =) För er som inte vill träffa mig, ja.. Då får ni hålla er borta därifrån ett par dagar, haha!



<3 sov sött älsklingar


Stolt skopunktare

J kom och hälsade på mig på jobbet idag, vilket gjorde allting så mkt roligare =)
Sen skickade ju F mess typ hela dagen, så det var ju inte heller fel.

Älskar mitt jobb där borta! Fan va skoj det är alltså! Trodde verkligen inte att jag skulle älska det som jag gör, men shit :D


Sjukt koncentrerad på vad jag håller på me, just i denna sek fastnade skorna i påsen!!


Onsdages outfit

Detta blev dagens outfit, kändes helt okej och håret hade en rätt bra hårdag faktiskt, haha! För en gångs skull.. Synd att man inte hade fler sådana!! =(




Blus - BikBok
Jeansshorts - BikBok (I think)
Skor - Skopunkten



Det bästa på walken försvinner

Det bästa me powerwalkar är att man kan få lyssna på musik. Helt helt taggande och peppande musik som man bara vill springa till!
Har en utmärkt spellista på min ipod, som heter Ut och träna! Så med humöret i topp imorse när jag skulle ut och vara duktig, så grabbar jag tag i den på vägen, kommer några meter och slår på den!

WHAAAAAT!!!!
Vad händer liksom, batterierna är dödens, och då menar jag totalt dödens!! Va tusan!! För att bevisa att jag inte orka tänka på det mera så sätter jag in hörlurarna i öronen och fortsätter ändå... hahaha! Måste på något sätt få musik i huvudet så börjar sjunga på alla möjliga sånger som jag kommer på.. Haha, kanske inte världens bästa, men det funkade!!


...

Nu är det dags för mig att kila till jobbet, kom förbi om ni vill :)
En dagens outfit kommer senare när jag kommer hem igen :)

<3 på er

min älskling sover i lådan

Kolla min älskling, hon ligger i säng helt slut efter att ha varit ute hela natten!


Ligger bland alla mina kläder och påsar, och inte klagar hon inte <3


powerwalk innan jobb

Gick upp för en halvtimme sen och funderar nu på om jag kanske ska ta mig i kragen och gå ut och gå eller kanske springa lite :) var ett bra tag sen och det skulle varar rött skönt!
J ligger ändå fortfarande och sjusover, så varför inte :) och jag börjari nte jobba förrän halv 1 idag.

På med ett par träningskläder nu då :D
<3 så länge


Linne - Wet Seal
Träningsbyxa - Stadium


Fina ögon = model

Vet ni vad jag fick höra idag?

Det kom in en dam (om man kan kalla henne det, tant kanske är bättre..)
Och säger att jag har jätte fina ögon, bara så jag vet.. Sen vänder hon sig om och sen tillbaka och tillägger:
"Du borde bli model..."

Det var precis i slutet av dagen, och jag höll på att räkna kassan så orkade inte komma med att jag redan är antagen av en modelagentur.. Men hon hade nog blivit förvånad om jag sagt något.. :) Men skoj var det iaf!


Svaret på frågan

Rudolf me röda mulen!!!

Vi kom på det!! Tack och lov säger jag bara!!! Helt plötsligt börjar J asgarva och sätter sig spikrakt upp i soffan och säger att hon vet vilken film det är!!

YES, nu slipper jag tänka på det mera!!!!


Låt på disneyfilm?

J och jag sitter med filmer på hög och självklart me disney som höjdpunkt :)
Men helt plötsligt så får vi en mening av en sång i huvudet.. Ni vet när man bara har en mening, som man sjunger om och om igen, men kan inte komma på vilken det är! Man ser smågklimtar av scener i huvudet men allting är suddigt så man kan ändå inte känna igen något..

Meningen löd så här: "Lys upp min väg när jag ensam är.."

Vi har suttit här i säkert en timme och funderat på olika filmer, kollat lyrics, kollat me vänner om de vet.. Men ingenting har kommit fram.. Vet hur det kommer att bli när man går och lägger sig.. Man kommer ligga och fundera på det... KUL... Eller not...

Please help..

känslan av att föda

J och jag sitter och tittar på när folk beskriver känslan de hade när de föder sina barn, och jag säger då det! fy fan alltså! Visa säger att det var helt okej, inte alls så farligt som de säger, andra säger att det var det frukstansvärdaste de hade varit med om..
En annan beskrev det som att man kan ju tänka sig att föda fram en melon.. Så är det.. 
Ja men shit va sugen jag blev på det hela nu, eller vad säger ni :p

Men samtidigt, så sa de att när jag hade njursten, att den smärtan var värre än att föda barn.. Och det har man ju klarat av.. Och det gjorde något sjukt ont..

<3

10 timmar på akuten

Kom hem från Akuten för bara 20 minuter sen.. Det hela betyder att vi satt där i 10 timmar =( rolig måndag verkligen.. Men skulle aldrig lämna J att åka ensam dit.. Man vet ju själv hur läskigt det är...

Tack och lov var ju även M och M med hela tiden, så det var super skönt verkligen. Men efter 10 timmar, så tror man ju att man ska komma ut klokare därifrån, och så var det verkligen inte. Vi hade inte blivit ett dugg klokare för de hittade ingenting alls.. De gjorde massa prover, de gjorde en skallröngen, allt såg bra ut..

De säger att det kan vara näringsbrist och så, så vi får väl se.. Imorgon ska hon ju till läkaren igen, dock kan jag inte vara ledig som idag, så jag håller mina tummar på jobbet istället.. <3

Nu ska jag försöka få i henne lite mat och vatten, sen i säng för sömn..
Älskar dig sis <3

Möhippa i Örebro

Måste ju berätta vad vi gjorde i Örebro nu ju!! Nu är det ju ingen hemlighet längre.. Vi skulle ha vår kusins MÖHIPPA!!! Något sjukt skoj var det!!

Det hela började halv 9 på morgonen, då vi skulle hem till henne och överraska och "kidnappa" henne! Vi gav henne en lista på saker som hon skulle packa ner i en stor resväska: Regnkäder, smink, vattenkanna, skurborste, myggmedel, sax och nål.. Allt som man kunde komma på stod på den listan.. :)

Vi alla fick varsina prinsesskronor att sätta på oss, och det bar iväg till stadsparken för frukost! Underbart me piknick! Därifrån blev det myrorna, där E fick 150 kronor och 10 minuter på sig att hitta en outfit som hon skulle bära under dagen :D

Vidare ner mot stan där det blev att sälja pussar, frukt och godisnappar från strumpbyxor som hon hade på sig som jag och M2 hade sytt dit. Hon skulle tvätta en fontän, ta kort på 3 mörkhåriga, 3 rödhåriga och 3 blonda killar, vattna blommorna inne i en blomaffär, samla in tvättråd, samla in muggar + lock från donken och så vidare. En hel del kan man säga :D

Efter stan blev det ut mot skogen där det väntade en anordnad 5-kamp!! Vi blev indelade i två lag. Zynapserna (Jag, Janine, Emelie (bruden), Karin och Erica). Sen Hipporna (Malin1, Malin2, Sara och Elin). Jag har tagit detta från J blogg, då hon beskrivit grenarna detaljerat =)

Grenarna var,
- Gladiatorerna - Där stod vi på varsin plattform och skulle slå ner varandra med en jätte korv :P haha -- Lag Hipporna vann -- 1-0
- Skottkärerace - En satt på en omgjord skottkära, medans den andra skulle köra, men föraren hade ögonbindel så den som satt var tvungen att beskriva vägen. Lag Zynapserna vann.. 1-1
- Mattefråga - Det gick ut på att vi hade 20 röda pinnar plus en blå i en rad. Så fick man ta ner en, två eller tre pinnar åt gången. Men man fick inte ta ner den blå (som låg i slutet av raden)... Vi Zynapserna utklassade dom andra så ställningen blev 1-2
- Spik o såg - Man skulle slå ner 3 spikar sen såga av en träplanka på kortast tid, och hela laget skulle göra en varsin gång! Där vann hipporna! :P 2-2 SPÄNNANDE!!
- Sumobrottning - Sista grenen var sumobrottning och då fick vi på oss ENORMA dräkter så man blev en riktig tjockis :P Så skulle man försöka få ut varandra från mattan eller få omkull den andra! haha

Efter sista grenen så vann...... ZYNAPSERNA!!! Weiii!! Vi var så grymma med sån laganda! haha


När alla var lite väl mörbultade och blåslagna satte vi oss i bilarna, på med E ögonbindel och ut mot Gustavsvik för relax och bad! Det blev solande, in i både torr och ång bastu, lek i vattnet och åka ruschkanor :D Fanns inga som helst gränser på vad man kunde göra. E var tvungen att bära en baddräkt som såg ut att vara hämtad från en tidigare tid och vi bar alla badmössor :D

De andra skulle vidare ut sen, men jag och J tog bilen hemåt igen =) Det blev en sjukt rolig dag, och är super glad att vi fick vara med =) Hoppas att E hade skoj också!!

S tog de flesta bilder, så de kommer upp senare, men har några som vi tog me våran kamera :) so enjoy! <3


Bruden, nervös som attans =)


Söta lilla J


Malin1 och jag


Piknick filten =)


Systrarna i kronor :D <3


Emelies nya outfit från myrorna...


Strumpbyxorna


Svensexa vs Möhippa


Ett av uppdragen, tvätta fontänen


Snygg kusin


Hela gänget samlat :D

Det var några av bilderna, och många bilder saknat, bland annat bilderna från 5- kampen, men jag ska skynda mig få tag på dom :D
<3

Idioter som kör

Hörde ni åskan, regnet eller så blixtarna inatt? Det var helt sjukt verkligen! Shit, vaknade flera gånger under natten av det. Samtidigt som de andra i huset fortsatte sova som ingenting hade hänt. Förutom älskade S då, som var så rädd att hon sov hela natten bredvid mig...

Jag och J kom hem igår från Örebro, och det brukar ta mig ungefär en och en halv timme att köra, men pga regnet och vattenplaning kom jag inte hem förrän efter nästan två timmar. Jag satt ungefär 2 dm från vindrutan, sjukt koncentrerad och spänd.. Läskigaste var ändå när en bil skulle köra om, jag låg i 120 ungefär, han kommer i ännu högre hastighet och skvatter upp så mkt vatten att det blir helt mörkt på vindrutan! J och jag skriker till, som reflex så trampar man på bromsen lite för att jag visste att jag hade en bil framför mig, och visste inte hur långt fram han var nu. Så såklart får vi lite spinn också.. Hjärtat i halsgropen och pulsen på högsta varv, men vi klarade oss..
Behövde lite svordomar över hur idioter sätter sig i bilarna och kör.. Sen till slut så kommer vi hem!!

<3


J och jag på väg till Örebro =) <3

Tips på lite filmer vi sett i helgen

Idag har det varit sån här jobbig dag, en dag som man bara är så trött och seg på. Så det blev en snabb tripp till Skärholmen för lite shopping. Hittade inte så mkt, utan bara 3 saker denna gång. Inget fint eller så utan bara en kofta, ett linne och en blus. Okej, blusen kanske var lite i det finare laget men det funkar =)

Sen blev det hem för film och fika =) mums!!
Har sett två filmer nu som är riktigt bra, och några som jag verkligen kan rekommendera:
Första är The tooth fairy
 Denna handlar om en man som spelar hockey, träffar en ny familj och totalt dissar drömmar och fantasin. När han en kväll gör ett misstag och säger det högt, så kallas han till felandet och till fetjänst.. Att bli en toothfairy i två veckor och göra precis som dom. Tro på drömmar och göra andra lyckliga... Det är en film som man verkligen skrattar till och som många borde se!

Den andra filmen vi såg var Percy Jackson; Kampen om åskviggen

 Denna film var en äkta mig film kan man säga. Tyckte den var riktigt bra. Den handlar om Percy, en helt vanlig kille, iaf vad han tror, men i själva verket så är han en halvgud. Son till havets gud, Poseidon. En natt när Zeus åskvigg blir stulen, får Percy skulden för stölden och 14 dagar på sig att lämna tillbaka den till Zeus om han inte vill att krig ska utbryta mellan gudarna.
Så från att först fått veta precis att hans bästa vän är satyr, och han själv halvgud, måste han senare ta sig fram genom landet för att kunna hitta den riktiga tjuven och rentvå sitt namn =)

De är verkligen filmer som ni borde se :D
<3


Mjölkrig kommer senare

Nu ska jag överlämna dator till J, som ska skriva lite i sin blogg innan vi ska packa in allting i bilen, men jag kommer att lägga upp bilderna från mitt och J mjölkrig vi hade när vi bakade bullar, sen när jag kommer hem igen!

Ha en toppen fredag!
<3

Hur man gör sushi

Just det, jag och J dokumenterade ju hur man gör sushi, så tänkte lägga upp det, så ni kan testa att göra det hemma =)


Först tar ni en bit ris, och rullar till en avlång boll...


Se..


Sen tar ni laxbiten, som ni har skurit i tunna skivor, och lägger på riskudden.


Krama den så att den ligger slät och platt på..

Snyggt!


Lägg snyggt på tallrik, soya och sen wasabi till :D kan inte bli bättre!! Bara att testa.


Lycka till <3

Just det, riset har även vinäger blandat i sig, då det klibbar ihop sig riktigt ordentligt, så man kan äta sushin me pinnar sen utan att allting faller sönder :D

Världens bästa syster

Fredag, vad betyder det =) helg såklart!
Har nästan packat klart väskan nu, och vi ska snart bege oss till Örebro! Hur skoj ska det inte bli?! Hälsa på släkten lite och sen lite äventyr =)

Måste ju säga till mig själv att jag är ju världens bästa syster också :D idag när jag kom hem så hade jag me mig två fina presenter hem till J!
Den fjärde boken i The Twiligth Saga, som jag vet hon vill ha, men inte hittar någonstans, och sen en halsduk som kan vara skönt när höstmörkret kommer smygandes =) Så jag hoppas verkligen att hon tyckte om dom! Hon har varit me om så mycket jobbigt nu de senaste dagarna, så tänkte att en vänlig tanke eller gest skulle pigga upp hene lite =)
Sen hittade jag såklart en halsduk till mig, och fyra olika smycken =) haha!

<3

restaurangen vs. Skopunkten

Som sagt, så är jag på restaurangen idag också.. Sucks men vad ska man göra?
Det är iaf bara lunch idag, så kommer hem runt halv 5, och då är det packning som gäller :D för i helgen bär det av mot nya roliga äventyr :D nu bev ni nyfikna va ;)

Nä men usch, nu måste jag kila och göra mig vacker :D ska försöka skriva lite senare <3

överraskning var det

Just det ja.. Nu ska jag överraska er igen =D
Vad kan jag ha gjort igår innan jag började jobba? Jo men faktiskt så lämnade jag tillbaka mina shorts jag införskaffade i helgen.. Kan ju inte gå runt me ett par shorts som gör att man dels inte ens får någon rumpa, och dels ser ut att man får världens längsta rumpa..

Men det var inte överraskningen :D jag hittade lite också! 2 linnen och underkläder :D
Yeay for me <3


Torsdagens

Dagens Hiss: Att få komma hem till fika och bullar =)

Dagens Diss: Att ingenting på restaurangen fungerar som det ska...

smärta i dröm eller verklighet

Skit läskigt igår morse, jag vaknade upp och har inget som helst minne av att jag har drabbats av kramp i vaderna nån gång under natten.. Eller hade jag kanske bara drömt det?

Men när jag ställer mig upp, slår smärtan emot mig på en gång, jodå. Jag hade drabbats av kramp och det var verkligen inte i en dröm, trots att det känns som det. För jag har verkligen inget minne av att jag somnade om, eller ens la mig ner igen... Kommer ihåg att man vaknade, första sträcka ut det, men sen då?

Tur att smärtan finns ibland, så man kan få bli säker på vad som händer me en när huvudet inte hänger me =/


göra sushi hemma?

Jobbade heldag igår på restaurangen, och det betyder ju oftast att jag får me mig Sushi hem.. Det fick jag igår också, på sätt och vis.. Jag fick me mig sakerna hem så jag skulle kunna göra det själv ist..

Så tillsammans med J så lärde jag henne hur man gör lax sushi :D Skoj va? Såna där normala saker som man gör sent torsdagskvällar!? Vi gjorde en lite dokumentation av det hela, som vi kommer lägga upp, så ni andra kan testa om ni vill :D
Men den kommer senare, kameran har sprungit och gömt sig... =/
<3

bullkalas

Kom hem från restaurangen för ett litet tag sen, och är så trött! Bara några timmar på det där stället gör att man är helt slut sen, och imorgn måste jag jobba mellan 11-20.. Usch!

J och jag funderar på om vi ska baka lite bullar :D hur gott skulle inte det vara på en skala? Och sen mysa ner sig me det och te ikväll?
Kan det göra denna dag bra?
<3

Gamla tider på band

Har just fått världens nostalgi känsla! J hittade ett gammalt videoband me våra små äventyr från 1996..
Shit alltså!!! Redan då, som 7 åring, hade jag värsta möjliga stockholmskan!!

söta små påhälsningar

Idag när jag började vid 14.00 så kom min älskade E över och hälsa på :) samtidigt som jag ställde upp grisrosa gummistövlar hade vi massor att prata om! Har inte träffat henne på jag vet inte hur länge <3 så nu har vi bestämt att vi ska ro i gummibåt mellan trosa och vagnhärad, shoppa och sen myskväll me massa disney :D allt detta nästa vecka :D

Sen kom även J förbi när vi skulle stänga, så hjälpte henne att hitta lite =) så fick sällskap hem :D det uppskattas alltid! <3


Gammal bild på mig och J :D

Cola för den behövande

Sprang iväg till Maxi när det bara var typ 5 minuter kvar tills de skulle stänga. Men är man i behov av räddarens cola för J och bananer så är det bara att springa =)
Hoppas hon blir bättre nu då, för det är aldrig roligt att vara sjuk =(

Imorgon är är det dags att åka tillbaka till restaurangen och jobba. Vill inte, orkar inte och känner ingen motivation till att ens sätta mig på tåget dit.. Men vad ska jag göra? De behöver mig...
Skopunkten är jag ledig från fram till måndag, längtar <3


våra små sötisar som fyller

Glömde ju att berätta att i söndags fyllde våra underbara små sötisar 10 år :D





Kan ni tänka er att de redan är 10 år gamla? Min katt i USA lever fortfarande och hon är 18 år gammal. Så de har säkert många år kvar :D
<3

mammor som bryr sig mer om skor än kolla efter ungen

Jobbade på skopunkten idag som vanligt. Och idag var det riktigt kul. Jag och L fick in en massa nytt och skulle flytta omkring sakerna och ställa upp nytt och göra om. Det roliga var att jag fick vara me och bestämma hur det skulle vara =)
Det var som om det lyssnade på vad man hade för idéer och vad man trodde skulle passa ihop tillsammans och vad som skulle se fel ut =) kul va?

Men de som förvånar mig så mkt är hur vissa föräldrar inte bryr sig om sina barn. Det var mammor i affären idag, och den ena hade en unge på mindre än ett år. Mamman hade ingen som helst uppsikt över ungen som sprang ut och in genom entren, och ställde sig precis där dörrarna  går igen, så hon håller ju på och klämmas mellan dom.
Det slutar med att jag eller L ser efter ungen, och det har vi inte tid me.. =(

Ta hand om era ungar eller skaffa inga!
<3

underlig kommentar

Just det, glömde jag ju att berätta =)
När jag och J var i Skärholmen och försökte hitta skopunkten.. Så går vi förbi två killar som säger..
"Titta två svenskar.." och tittar på oss..

Ofta liksom!

Duktiga

Vet ni vad jag gjorde och J gjorde igår.. Vi storstädade hela huset! + tvättade 16 tvättar.. Inte okej?! Det tog hela dagen kan jag lova!! Men fint blev det iaf!

Sen runt 22.30, så hämtade vi M och styrde ut mot Vacksta för att bada =) Sjukt varmt i vattnet var det! Så vi simmade runt lite och sen hem för film =)
<3

shopping allihop

Hade bästa lördagen!
J har ännu en gång tagit mod till sig och bett mig om hjälp om ny stil och shopping =) så dåligt väder visade sig på lördagen, tog vi bilen upp till Skärholmen för SHOPPING!

Och ni som känner mig, vet att jag aldrig kommer hem tomhänt.. haha! Roliga var att J hittade massor denna gång också! Så glad blev jag för hennes skull, för hon blev super fin <3
Så det slutade me att hon kom hem me 4 påsar och jag kom hem me 1.. haha nädå skoja bara =) jag kom hem me... 6 stycken.. =/ shot vad hände liksom!

Men kom hem me en kjol, två klänningar, ett par byxor, ett linne, en kofta, o en bh.. tror inte det var någe mer.. =) kommer bild på det senare kankse!

Sen på kvällen for J till S, S kom över för film me mig. Och sen efter det bar det av till M, som firade hans födelsedag =) så det blev en skön lördag me andra ord =)


M och jag <3


i räddarens och klädernas namn

J och jag ska åka upp till Skärholmen nu när som helst och försöka shoppa loss lite. Jag brukar ju nästan alltid lyckas med det, men det är lite svårare me J så ska hjälpa henne massor idag :D så hon också kommer hem me nya kläder :D wish me luck!!

Talk to you later <3

dum tavla gjorde detta



Detta är vad den där jäkla tavlan orsakade mitt lår! Nu ser det ju inte så farligt ut, men det är värre i verkligheten, promise!

ut och spring igen + hemmagjord pizza

Nu har jag och Sis varit ute och sprungit igen! Hon fick släpa ut mig verkligen, var så trött men det var underbart skönt att få komma ut =)
Så nu står hon och gör pizza och jag ska skära upp grönsaker och fixa dip =)


Ha en underbar fredag hörrni, det ska vi ha :D
<3


länge sen sist me hiss och diss

Länge sedan jag körde me en hiss och diss så tyckte att det var väl på tiden att göra en idag =)

Dagens hiss: Att folk vågar ställa sig och fråga och ge komplimanger om andras kläder eller utseende! Mer av det tycker jag!

Dagens diss: Att folk postar så mkt så att min älskade sis får jobba till sena kvällar (hon är fortfarande inte hemma än, och hon började klockan 7 imorse...)

Bra dag genom klädval

Idag på jobbet så kan man bli så fruktansvärt glad över små komplimanger! I min mening är vi i Sverige lite fega när det gäller just det. Om vi ser någon på stan me en skit snygg väska, så vill man bara veta vart den personen har köpt den, men frågar vi? Nepp det gör vi inte, så vi får gå där och undra tills man kanske genom ett mirakel springer på en..

Men iaf, nu kom jag ifrån ämnet lite =)
Idag när jag står i kassan så kommer först en tjej och säger att jag har en jätte söt blus, undrade vart jag hade köpt den och om det var länge sen =) kul va?

En timme senare kommer två andra tjejer fram till kassan för att betala och då säger de att de älskar min hårfärg =) yeay! Bra dag!!
Sen var det även en som kom och sa att hon tänkte härma mig me mina skor för att de var skit snygga på!


Blus - H&M
Kjol - H&M
Skor (det är förresten dom skorna som jag fick som personalskor!) - Skopunkten

friends and friday


Bästaste vännen, saknar dig gums <3

Dags att kila till jobbet snart, jobbar på skopunkten idag mellan 12-19.15 så det är bara att komma och hälsa på :D
Sen kanske det blir bio, vi får se vad vi känner för :)
Talk to you later <3


Skor i himlen

Imorgon jobbar jag 12-19.15 på skopunkten =) tack och lov. Var på restaurangen idag och det var verkligen inte roligt! Men imorrn är jag på andra igen och det är skit kul att lära sig nya saker hela tiden :D

+ att J och jag stack dit ikväll och hittade lite skor :D så nu har jag införskaffat 2 par nya skor, plus dom jag fick som jobbskor igår:D
Talk to you later <3

barn ibland

Nu har vi varit inne hos grannarna och lånat massor av filmer :D
Så nu sitter vi och kollar på Lilla sjöjungfrun :D älskar den!!


träning som gör det

Har precis kommit in efter ett springpass me sis! Sjukt skönt var det verkligen! Bara jobbigt att ta det första steget att sätta på sig allting, sen så :D


Love <3


shit också

AJ!!  HELVETES JÄVLA SKIT!!

Vad gör jag, jo såklart så springer jag in i kanten på en tavla som vi har ståendes på golvet precis vid en hörna som man brukar springa runt rätt snabbt.. Så nu har jag ungefär 7-8 cm stort märke, och uppsvullnad på låret.. Snyggt? Inte någonstans!!

Och imorgon ska jag vara ensam i butiken me en annan o ska då kunna kassan helt och hållet.. Ska dessutom välja ut ett par skor som jag ska ha när jag jobbar.. Så måste hitta ett par bra.. Vad tror ni om bruna gladiator skor?

Talk to you later <3

sagolikt





























Sådär, det där var bara några av bilderna från bröllopet!! Var ju tagit i runda slängor ungefär 1400... ;)
Nu måste jag kila till jobbet, talk to you later<3

dagens i-landsproblem

Sjukt varmt redan nu klockan kvart över 10, o natten var ännu värre.. Att behöva sätta på sig kläder och sen jobba i en butik i denna värme är väl kanske inte sådär jätte frestande.. Men nu har man satt på sig kläder, väskan är packad och jag ska bara nu komma på vilka skor jag ska ha :D
Dagens i-lands problem ungefär, haha!


Jag och min A innan bröllopet =)


prins och prinsessa


Är de inte hur fina som helst <3

första dagen, känns som skolan

Snart är det dags för mig att kila iväg till Skopunkten för första dagen på nya jobbet. Det är precis som att börja skolan om igen, ni vet den där pirrande känslan i magen och oron över hur det kommer att bli. Det blir en lång dag dock, men B har sagt att det här jobbet är riktigt skoj så tror nog att tiden kommer att gå fort! =)

M ringde precis och berättar att hon inte kommer att bo här i sommar ändå, att hon stannar ute hos L. Så det kommer bara bli J och jag nu ett tag när M och P är på smekmånad :D
<3

Gotlands news

Hemma från underbara Gotland igen, och jag bara älskar den ön! Det är kanske inte så att man kan ta och flytta dit på heltid, men det är så fint =) och varmt!
När vi åkte in till Visby för att gå runt där inne lite innan båten skulle lämna hamnen, var det 35 grader! Rena rama utomlands!

Så varför tog jag mig till Gotland just denna helg och bara för 2 dagar? Det ska jag säga er, för det var M och P BRÖLLOP :D
Vi tog minst 1300 bilder denna dag, så har många att kolla igenom och sen blir det att lägga upp här så ni får se hur otroligt fina dom var!
<3

allt annat än det man ska göra







Detta höll jag och J på med istället för att packa våra saker :p o klänningarna vi ska ha på oss på lördag :D

suger

Hur går det me packandet?
Sämst!!!

<3

andra jobbet snart

Just det, jobbade sista dagen på en vecka nu på restaurangen!!! Jippi!! För nu på måndag så börjar jag äntligen på skopunkten!! Hur skoj ska inte det bli liksom?! Underbart är rätta ordet, för att så trött på andra stället nu!!!

<3

måste packa för snart är det dags

Snart är det dags för mig och resten av gänget att sätta oss i bilen, som ska ta oss till Nynäshamn och sen vidare till GOTLAND!
A tar en tidigare båt, så henne träffar jag sen när jag kommer fram :D yeay!

Sen är det full fart på lördag som jag verkligen ser fram emot!! Det kommer bli sjukt kul och jag längtar som bara den!! <3 Kläderna, skorna och smyckena som jag ska ha på mig är helt klart och snart, så fort jag tar tag i mig själv, nerpackade! Så det är bara håret som är ett enda stort frågetecken just nu, help!!!

Men alla kommer vara så grymt fina!! Lovar att ta kort verkligen <3


damn it

Just det, kanske ska tillägga att jag har fått tillbaka min vätska i knät! Hur kul är det på en skala, ungefär lika kul som att jag känner att hoppa från en brygga just nu!
Är så sjukt trött på det här nu o att ingenting går min väg, att allting vara är förjävligt och andra lever sina liv! När är det ens egen tur egentligen?


Vill inte se ut så här igen!! =(

---


Inte världens bästa bild, men bjuder på den!
E vill att jag ska komma och kolla film men blir försent me tanke på att jag har jobb imorrn.. Suger!!

jobb i varenda vrå

Måste säga det, jag är helt slut och bara tanken på att jag inte kommer att ha semester i sommar, dödar mig nästan! Även om man är ledig under helgen, så är man så trött på måndagen igen och man vet att man måste utstå ännu en vecka. Somnade nästan på tåget idag, något som jag hatar att göra och något som jag aldrig gör.. Då är man trött verkligen! =/

Skulle ut och träna ikväll med S, men trevligt sällskap från Småland, ändrade snabbt på dom planerna. Så det blev grillning, fika och prat istället. Mkt trevligt <3 =)

Jobbar heldag imorgon, något som jag inte ser fram emot. Får se om jag får hjälp av M eller om hon bestämmer sig för att strunta i det som hon gjorde idag. Sen är jag tack och lov ledig onsdag = skönhetsdag me resten av familjen :D


<3

bad update

Har fått höra nu att jag inte har uppdaterat på ett bra tag nu, men känns som att det är för fint väder ute och onödigt att sitta vid datorn när solen lyser på en! Jag behöver all färg som jag kan få just nu om jag ska hänga me i samma takt som de andra.. Ligger ju redan efter en hel del ;)

Sitter och kollar på Secret lives of women, och just detta avsnitt handlar om shopping beroende. En av de "drabbade", eller vad man nu ska kalla dom, har en skuld på 55 000 dollar, något som hon inte berättade för sin man..
Jag shoppar, och idag fick jag höra att jag verkar vara den i familjen som håller i klädstilen eller nåt.. och det kan mkt väl vara så kanske.. Men man har ju aldrig varit så här nära som dessa tjejer är. Shit alltså..

Talk to you later <3