Never ending story

Förstår inte att ännu en dag har gått och man inte har gjort någonting särskilt. Det är underbart att bara få ta hand om sig, sitta i pjyamas till klockan 2 och sen komma på att man ska få besök om en timme. Då fick man bråttom att fixa iordning sig och städa undan alla saker.

Har bestämt mig nu och mycket var tack vare pratet med T, jag har kommit fram till vad jag ska göra och jag ska göar det nu. Väntar bara på ett svar sen så. Pratet som ska peppa mig.

Jag vet att jag har sagt att jag ska skriva om saker ibland som berör oss allihopa. Saker som de flesta tjejer i alla fall funderar på. Som en slags träning inför ett av mina mål jag har. Problemet just nu är bara att jag inte riktigt har kommit på något att skriva om. Det kommer och det hjälper ju också om ni kommer med förslag. Enligt många har jag ofta råd att komma med när det kommer upp frågor, men när det gäller mig själv har jag ofta aldrig svar. Det är rätt konstigt egentligen, eller hur? Återkommer på den punkten.

Dagens låt: Avril Lavigne - Why

More and more and more

Skönt att prata med T igen och det känns underbart att vi bestämt att jag ska komma ner ett tag i slutet av veckan. Hoppas det går vägen bara. Sen har jag andra personer att träffa denna vecka och jag hoppas att jag hinner med alla. Hoppas det i alla fall, saknar er allihopa.

E, förlåt om jag lät vresig i telefonen, men det är som jag sa, du har inte gjort någonting. Och jag är lessen att du blev indragen i det här.

Det är mycket som händer och mycket som får en att fundera.


me and maybe a little you


Hittade den här lilla lista hos
F, som jag tänkte kunde vara lite roligt tidsfördriv för dig som känner mig. Det går ut på att du ska svara på dem här frågorna om mig :) sååå svara på nu.

1.
Ditt namn?
2. Var och när möttes vi första gången?
3. När du såg mig, vad var ditt första intryck?
4. Nämn en av mina dåliga sidor.
5. Kommer du ihåg något av det första jag sa till dig?
6. Vad är min bästa sida?
7. Vilket är ditt bästa minne med mig?
8. Vilka tre ord beskriver mig bäst?

jag


     






 

The train of life

Ännu en ny vecka har börjat på sommarlovet och vädret är precis detsamma som det varit nu ett tag, grått och mulet och solen skinner inte. Det börjar bli tråkigt och som jag har sagt så känns det som att det mera är höstlov än sommarlov... Ska det vara så? Den här sommaren har varit Sveriges sämsta!

Jag har kommit på att mitt liv är ett sånt liv som man skulle kunna skriva en bok om. Ett liv som egentligen alla tjejer upplever. Ett normalt liv vill säga hur mycket man än hatar det ibland. Det är då man måste tänka på att det är fler än "jag" som har det så. Ingenting är lätt och ingenting blir som man har tänkt sig att det ska bli. Man har drömmar om vad man ska bli och man kankse slutar som någonting annat. Drömmer blir ofta bara drömmar och det är med dem vi går vidare i livet. Utan drömmar skulle vi må sämre helt enkelt. Mål är ett annat ord för drömmar och det är dem vi ska skapa.

Nu svamlar jag igen, men orden flyter på, så varför inte bara fortsätta skriva då? Nä, ska se på filmen som J har satt på. Det här är en sån dag som man bara kan slappa och ta det lugnt på. En sån dag som vi alla behöver.

Fly with your wings

Gick på fotbollsmatch tillsammans med F, K och J. Det var mellan syrianska och Bodens. Och precis som vanligt blev det så att jag hejade på motståndarna istället. Alltid blir det så, varför? Ingen aning. Vet inte hur matchen slutade, det stod 0-0 när vi gick därifrån. När syrianska missadeöppet mål eller tappade bollen hejade jag i smyg men ropade ingenting högt då man ändå satt i syrianska hejaklacken :) om det blev lika, det vore väl allra bäst...

Igår blev det bio med A och J. Fick sitta och förklara lite då och då vad som hände i filmen och vilka personer som var vilka. Vi skrattade många gånger under filmen och speciellt vid några tillfällen... Bästa kommentaren var också när filmen var slut och J kommer med en kommentar att hon tyckte att dem missade en sak. Det låter inte så kul så här, men ni ska veta att J har inte ens läst boken...

En månad kvar nu tills skolan börjar igen och paniken kommer och går. Det känns inte som att det har varit sommarlov, känns mera som höstlovet. Ingen sol eller strand. Har inte legat på stranden här hemma under hela sommarlovet.. Det är illa, riktigt illa....

Green fingers

Nu har jag gjort en sak som jag inte gjort på väldigt väldigt länge, om jag ens har gjort det... Jo, det har jag, men som sagt det var länge sen. Alla ni som känner mig väl vet att jag inte är den som brukar pyssla och dona i trädgården. Att plantera blommor är inte min grej... Men nu ska ni höra vad lilla jag har pysslat med under eftermiddagen. Jag har planterat blommor och kaktusar i blomkrukor. Med jord, taggar, handskar, vatten. Ja hela köret helt enkelt. Och vet ni vad ännu en gång, det blev snyggt och jag är stolt. Skulle nästan kunna tänka mig att starta ett trädgårdsprogram...
En bild kommer kanske senare upp på min fina kruka med alla kaktusar och stenar. Så kan ni beundra mitt fina verk.

Middag ikväll så ska väl gå och fixa iordning allting...

Don't wanna close my eyes

Nu har jag varit hemma i en dag och tyvärr måste jag säga att min bruna färg försvann i samma takt som vi lämnade Las Palmas bakom oss. När man sitter i soffan så ser min mage brun ut och kan slå varenda en som försöker jämföra, men det försvinner när man ställer sig upp och ska gå och göra något annat. Har ju både F och L som jag tävlar mot och jag ska tusan vinna :)

Sitter och tittar på snygg sexig och singel nu, samtidigt som jag precis pratat med J. Hon vill att jag ska komma över i helgen och det låter frestande.



Glad att jag har dig och jag är glad att vi pratade. You mean everything to me

Home again

Hemma igen från solen, badet och allt det andra som utlandsresor innebär. Veckan var otrolig och det var verkligen vad man behövde. Att man får färg klagar man ju inte heller speciellt mycket på. Himlen, jag skojar inte, var som den var hämtad från en tecknad film. Så blå och inte ett moln syntes. Att lägga sig och bara flyta i det turkosa vattnet med en gyllenbrun bräna, en brun bikini och bara blunda, var inte bara otroliga färger ihop utan det var så skönt. Hade huvudet så pass långt ner att jag hörde bara vattnet, ingenting annat fanns. Förutom när jag öppnade ögonen och såg hur barnen skrek och lekte, hur föräldrar försökte hålla koll på barnen och hur killar försäkte imponera, det jag såg och det jag hörde, hörde inte ihop. Förutom en brun färg har jag blivit blondare i håret och vad jag tycker om det  vet jag inte än. Vi får se. Det jag även upptäckte där borta var att det fanns Fanta lemon, fattar inte varför Sverige har slutat göra den! Bästa läsken som finns att dricka :) tyvärr har jag nog fördruckit mig på den den här veckan... Bilder kommer senare på min bilddagbok.

Hemma igen och jag vet inte vad som väntar en. Mycket som ska hända och mycket som man vill ska hända. Träffa en massa och bada. Har inte legat på standen här hemma en enda gång på hela sommarlovet och det är snart slut... Börjar få lätt panik snart..

Vill inte bråka med dig, men just nu vet jag inte vart jag har dig och det gör mig lessen.

In the name of love

Kom precis hem från allsång på Skansen och insåg att jag måste skriva ett sista inlägg innan jag åker iväg. M kommer och hämtar oss halv 5, så upp kvart över 3, så mycket sömn kommer det inte bli inatt heller.

Idag ringde klockan kvart i fem, eftersom K skulle komma och hämta mig 5.55. Då vi skulle plocka upp dem andra på vägen. Runt kvart i 7 står vi i kön till allsången och inser att både jag och J har alldeles för korta klänningar och kjolar på oss för att kunna sitta ner så vi paxade filten hela morgonen. När kön väl började röra på sig så skickade vi K, O och N i förväg då de skulle springa och ta bänkar till oss. K tröttnade att springa då den första uppförsbacken kom, stackare. Men bra platser fick vi iaf. Nu väntade bara en heldag på Skansen, där man inte hade varit på ett bra tag. K däremot visste precis vart alla djur låg och mest facinerad blev jag av knubbsälarna hur otroligt söta dem var. När tiden gick långsamare än långsamast så började jag, J, E, O, N och T att spela Twister, vilket drog många blickar till sig. Vi blev även objekt för en japansk turist. Kändis redan. På vägen hem i bilen blev det skvaller i högsta grad och av reationer på andra.

Dagen i all ära har varit bra och otroligt rolig med rätt  sällskap, lite dålig musik från visa håll och jobbiga fjortisar men det är det man får stå ut med idag. Nu kommer ni inte höra något från mig på en hel vecka, men lovar att hålla er uppdaterade så fort jag kommer hem, förhoppningsvis brun :)

Tjola hopp

Nu är det inte långt kvar och fjärilarna i magen börjar komma fram ordentligt. M och jag har laddat upp för sista kvällen tillsammans hemma med godis, bullar och grillat. T ska också komma och jojna oss. Med det harj ag förtjänat nu för gjorde värsta fyspasset i skuggan, när jag blev alldeles för rastlös för att ligga på magen och sola. Om två dar ligger vi på stranden och ser ut över vilka människor som är där, ser på havet som är klarblått och är borta från alla problem som vi lämnar kvar här hemma i Sverige.

The sun is up

Full rulle hela dagen och fast solen har skinit på en klarblå himmel, nästan intill tecknat, så har jag inte lagt mig ute och solat istället har jag sprungit runt och packat. Nästan färdig nu faktiskt. Så bra så är man... Nere på stan en snabbis och det slutade med en mjukglass. Alltid lika gott och mättande och för att jag ska orka i mig strunten som ändå är det godaste var jag tvungen att ta bort en del av glassen i slutet... Aja baja säger städpersonalen som måste städa upp på gatorna/parkeringen. Fast får ju inte säga städpersonal längre utan nu måste man säga lokalvårdare för det låter tydligen finare och då tror folk att det har en annan innebörd fast det egentligen är samma sak. Skumt det där. 

men nu är jag värd att sätta mig i solen och ta det lugnt ett tag. Kommer vara uppe halva natten för att packa klart. 

Mandy Moore - Cry

Nothing

Nu sitter jag och väntar på att min Ipod ska synkronisera färdigt, vilket aldrig vill bli klart... Kvällen har varit lugn med beck film och kuddkrig med T. Vilket jag motviligt kan säga att jag förlorade stort, fick en smoka rätt i ansiktet och efter det gick det bara neråt. Tar en revarnch (eller hur man nu stavar det) match imorgon istället. Då ska man ha på moppo!

Länge sen vi hördes av, saknar våra samtal girls<3


Och nu är det bestämt att vi far upp till allsången på tisdag. K kommer och hämtar mig fem i 6!! Kan det bli värre?! Visst han hade kunnat komma tidigare men det struntar vi i. Tack och lov kan man fortsätta att sova i bilen, men har en känsla av att det aldrig kommer att hända...


Nu, äntligen klar!


Vi går och fiskar

Insåg nu att jag inte har skrivit på jag vet inte hur länge. Men jag antar att när man har sommarlov händer det så mycket saker att man inte hinner sitta vid datorn och skriva som man brukar göra. Men nu ska jag skriva ett litet inlägg och uppdatera er alla om läget just nu.

Om 3 dagar (onsdagen) åker jag och M till Gran Canaria och ska bara sola, bada, och bara ta det lugnt. Det ska bli så underbart skönt att få komma bort ett tag och få komma bort från vårat Svenska tråkiga sommar väder. Lite brun ska jag allt vara när skolan börjar igen. Problemet är just nu bara att jag inte kan bestämma mig för vad jag ska ha med mig för kläder. Ni vet en tjejs problem i högsta grad :) Mitt problem är inte att jag inte har något att ta med mig från min garderob, utan mitt problem är att jag har för mycket som jag skulle önska ta med mig. Älskar just nu nästan allt i min garderob så skulle behöva ha en väska som rymmer hela den :)

Har varit ute på Blidö hela helgen med E och lördagen vankades med klarblå himmel, en roddtur i båten, fiskestund på kvällen ( jag fick första fisken! :D ), spel i olika format, filmer på kvällarna som jag somnade till varenda gång... och så en mängd olika saker. E var mycket bättre på att hålla mig vaken vid ratten än vad J var och vi sjöng med i alla låtar som vi hörde. En rolig resa var det i alla fall.

Någonting jag måste säga också är att K och jag vann sångtävlingen med våran grupp i fredags. Våra killar födda 99 slog alla andra och var skit söta.

Vi är gulleponkar, mammas söta gulleponkar oh vi gillar
idrott och att busa runt. K och P ler mest och säger att vi är bäst,
bäst på idrottskolan när vi inte gjort nått dumt.
För vi är gulleponkar tjola hej tjola hopp, tjola hoppsan sa. För vi är gulleponkar och
vi är riktigt bra.

In the name of everything

När klockan ringde 8 regnade det som bara den, men som sagt hade jag och A sagt att vi skulle ut och träna även om det regnade. Så ut kom vi runt halv 9 på cyklarna och började våran resa mot Nykvarn. Vi hade tänkt oss tveta vägen till Nykvarn och sen tillbaka igen fast då tog vi den andra vägen. Med ond bak, blöta kläder och ännu mera värk på rumpan kom vi äntligen hem igen efter två och en halv timme. Vi hade då cyklar 3,2 mil och var ytterst stolta över oss själva. Ni kan ju gissa att en varm dusch var precis det man önskade.

Kände på mig att detta var A lyckodag så vi var bara tvunga att åka ner till stan för att kolla om jeansen hon vill ha fanns. Dem har varken funnits i Stockholm eller i Skärholmen så varför skulle dem finnas här i Södertälje då? Men med min magkänsla körde vi ner och vad fann vi? Jo, jeansen såklart! Sen hittade även jag ett linne och en super snygg kofta som jag har letat efter länge. Man kan säga att det har varit en bra dag helt enkelt.

Om en och en halv vecka ligger jag och M på stranden och solar och skiter i det här vädret, sol och bad vill jag ha nu :)


Up up and away

You never guess what, igår var jag och L ute i E-tuna och hörde rallytävling. Det är så otroligt kul och L är en duktig förare. Enligt L trodde han att vi körde dåligt men så fel han hade :) Efter första varvet på två km kom vi runt på 2,17 minuter och inför andra och sista varvet låg vi etta. Andra varvet kom vi runt på 2,16 min och det räckte gott och väl för en FÖRSTA PLATS!  Enda nackdelen med allt är jag har på något sätt gjort illa mig vid nyckelbenet och fått någon slags bula, tror det är från bältet men hur vet vi inte. Vi körde bara in i en tunna med vatten och den var inte ens på min sida.. L vill att jag ska gå kurs för kartläsare så jag kan vara med oftare, det är så otroligt roligt och man blir så på topp. Ni som kan testa på det borde verkligen göra det.

Nu sitter jag här med A och M och tittar på någon film. Vi har varit uppe i Skörmholmen och shoppat en massa. Jeans, skor och t-shirt blev det för min del. Hittade inga klänningar som jag föll för idag, annars är jag blivit riktigt svag för dem. A höll sig helt från shopping då hon hittade en en massa igår när hon var uppe i Stockholm, helt otroligt att hon kunde stå emot en massa fina kläder som vi hittade till henne. M hittade även hon en massa då jag och A gömde med några kläder i hennes hög hon skulle testa.

Nu får vi se vad som händer mer i helgen, antagligen blir det något roligt.


Everywhere you are

Dagen har varit fullsmockad med saker att göra och det var inga jobbiga saker som att städa, hänga tvätt eller något sånt utan det var massage, ett träningspass och kvällsbad med F.

Hade inte planerat att springa så långt ikväll, men bena och viljan hade andra planer, det blev 8,5 km. Hade Cri Cri med mig och det hjälpte faktiskt. Att ha någon som drar lite i en så man fortsätter springa och inte slutar bara för att det går lite motit.. Sen fick man lite extra spring i bena när man såg en orm vid vattnet som låg och tittade på en. Lite läskigt sådär, klarar verkligen inte av ormar... Slingriga små slema saker det där...

Sen kvällsbadet med F, mysigt och jätte vackert när solen låg och reflekterade mot vattnet. Dock var det lite väl kallt för att ligga i och simma runt. För mig blev det ett snabbt dopp, simmade till andra stegen och upp igen. Men kan erkänna att  det tog ett bra tag att komma i.. Mina ben var tvungna att domna bort först. F var lite modigare än mig och dök i på en gång :)

Imorgon är det ännu en dag med barnen och sporter, och ser faktiskit fram emot det för en gångs skull den här veckan. Känner mig inte så trött som jag gjort de senaste dagarna och vill fortsätta med det.

To the top at the hill

Som jag sa till F, att vara övertrött är nästan det jobbigaste som finns. Man ligger och vrider och  vänder på sig minst tusen gånger innna man hittar en skön plats i sängen. Man hinner kasta av sig täcket och ta på sig det igen hundra gånger.  Man ligger där med sina tankar som bara fortsätter att komma. Och i värsta fall gör man som jag, väcker den som ligger bredvid mig :) A fick sota för det inatt. Men till slut somnade jag dem timmar som var kvar, och att gå upp när klockan ringde, det var inget man ville...

När jag kom till jobbet imorse ser jag en söt liten tjej ligga på alla fyra och vara duktig inne i buskarna, sjävklart är det min söta
R, tänkte vissla åt dig men ångrade mig, ville inte göra dig allt för besviken av att det bara skulle vara jag och inte någon skit snygg och vältränad kille ;)

Happy and I need it

Helgen är över och här sitter man och tittar på Miss secret agent, Sandra Bullock gör rollen så bra att man bara måste titta vidare. Hon gör alla sina roller bra förresten. Helgen har varit bättre än jag trodde den skulle bli och fredagen blev hur rolig som helst. Behövde det, och för en kväll slapp man tänka på så mycket. Man behövde bara tänka på att komma hem ordentligt och ha roligt. Alla andra tankar försvann för en kväll och det var så skönt. Det jag mest var stolt över var att jag klarade att lotsa mig hem till P i Stockholms kolletiv trafik utan att gå vilse eller åka fel en enda gång. Det tråkiga var bara att bussen hade slutat gå så fick gå de sista 2 km..

När jag och J satt och väntade på våra tåg nere i tunnelbanan började ett par killar snacka med oss. Med deras dialekt hörde vi snabbt att de inte var så från Stockholm. Deras öppningsreplik var om vi hittade till Spånga. Det visade sig att de var från Gävle och var här för att hälsa på en kompis, men nu skulle de fara hem igen. Riktigt roliga killar och dem gjorde väntetiden på tåget otroligt kortare. Sen var det dags för att skiljas åt och säga hejdå. När jag hade tagit tåget och halva min promenad hem var avklarad fick jag sällskap av en kille som började snacka med mig. Kändes onödigt med invändingar så svarade artigt på hans frågor, stoppade in hörluren igen och fortsatte gå...

Början av konversationen med Spånga killarna:
SK:Hittar ni till Spånga?
Je: vadå hittar ni inte dit?
SK: Nej det gör vi inte.
Je: Fast det gör inte vi heller så det gör ingenting.


Sen slutet avkonversationen med killen på väg hem:
K: Egentligen borde krogarna stänga runt 2 (klockan var då halv 4) för då blir man inte så trött.
J:  Jag tycker det är okej som det är nu.
K: Ja kanske det, men man bli ju så trött då.

Redan nu blev jag trött hans prat och tycker att om man ny blir trött vid 2 går man väl och lägger sig? Han var lagom kvicktänkt och insåg att jag inte ville prata någe mer med honom när jag stoppade in hörluraren i örat igen, han sa snabbt ha en trevlig natt då och gick sen vidare.

Nu ska jag titta klart på Miss Secret Agent och sen får vi se. Måste lägga mig tidigt ikväll. Är så trött och hade svårt att hålla mig vaken när jag körde hem. J var inte till mycket hjälp då hon somnade nästan direkt...