Halloween as a "trasdocka"

Ikvällen i ära gick jag, J och A på bus eller godis jakt med grannbarnen G och G. Jag som trasdocka, J som troll och A som katt. Vi blev riktigt läckra ska jag säga och godis blev det :) A och J var fega och gömde sig bakom buskarna när vi andra skulle ringa på dörrarna. Skit ungar där ;)

Varför växer vi ifrån såna här saker? Det är det som gör de här helgerna roliga, vid påsk är det påskkärringar som gäller, vid jul är det luciatåg och vid halloween är det bus eller godis. Blir man verkligen för gammal eller är det bara vi som sätter åldern när allt börjar bli töntigt?



vi allihopa
  ojoj  me as a trasdocka Kolla flera bilder på min bilddagbok :)
Kolla in mina snygga strumpor som vi fixade fram :D

Shoppoholic AB

Ännu en shopping dag och jag förvånas över att jag hittar någonting varenda gång för går ju i samma affärer hela tiden. Den här gången hittade jag ett par vantar, en BH, en stor T-shirt (från killarnas avdelning), läppglans och två tröjklänningar. Ojoj säger jag bara, men vad ska man säga: Är en baddare på att shoppa och hitta saker helt enkelt.

Vill träffa dig igen...


THe sweetest thing ever

Första dagen på höstlovet och vad väntar man sig egentligen, det regnar... Hösten har verkligen kommit nu och snart står väl snön vid fastun också... Vid den här tiden förra året hade ju snön redan kommit... Tiden går fort när det gäller.

Får se var dagen för mig, men ikväll är det upp till Solna som gäller och fira P som fyller år idag. Ska bli kul att träffa L igen också.
Just det, fick hem skolfotona idag ocskå, gulp....

Finally my car is back

Finally idag fick jag tillbaka min BIL :D Ni som vet har den ju varit paj nu ett tag men nu är den fixad och klar att köra med. L har till och med satt dit några rally nummer på den :)

A cake to eat

Helskotta bövulen ( eller hur man nu stavar det) vi förlorade den viktiga matchen ikväll med 4-2. Men nu sitter jag här i soffan i alla fall och ser på Monster till svärmor. Så jäkla skön den filmen, älskar hur Jennifer Lopez spelar den rollen.

Jaja, ska släppa matchen nu och bara ta det lugnt och somna tidigt.
A, J och jag bakade förresten mockarutor idag, och samtidigt kunde vi ha ett mjöl och smet krig! Riktigt roligt var det! Ni skulle varit med, haha, vi sprang runt i hela huset och jagade varandra!

Game time and I hope we win

Ikväll är det match som gäller och det är matchen som verklige betyder någonting i serien. Så är taggad nu och vi ska vinna!

J och jag gick ner på stan ett tag mitt på dagen och shoppade loss lite, dock blev det inga kläder eller så denna gång utan det blev lite underkläder och knästrumpor :) Alltid bra att ha liksom.
J och jag ska ha en egen liten kväll ikväll och ta igen gammal syskonprat som vi inte har haft på ett väldigt länge. Så får se vad man får höra för skoj.

back in the game again

Vet att jag inte har skrivit på ett tag nu, men har varit duktig att plugga istället. Provet var idag och jag vågar inte säga hur det gick eller inte. Brukar inte bli rätt då, så säger mitt emellan. Det har inte hänt något speciellt i veckan som är värt att skriva om så ni som undrar har inte missat något särskilt. Eller jo, förresten shoppade ju i tisdags med A och J.
Blir så otroligt glad över att shoppa, har så lätt för det också. Denna gång hittade jag 3 tröjor, en mini spegel, en mössa och ett par skor. Under höstlovet som kommer nu blir det lite mera shopping så tror det är dags att rensa garderoben nu!

HÖSTLOV!!!!

There is so much more then your words.

Sitter här med min biologi bok och försöker plugga, men har bara hunnit skriva VÅRT IMMUNFÖRSVAR, sen orkade jag inte mera. Det är så grymt tråkigt och jag har ingen som helst lust att göra det. Ska nog strejka ett tag, men vad gör det egentligen? Kommer ju bara få igen det lite senare. Jaja, måste nog ta tag i det nu.

Tjejsnacket med er två idag var riktigt roligt. Och min snabb veriation om vad jag och R hade pratat om i ungefär 20 minuter tog jag på 10 sekunder för J så hon kunde hänga med i svängarna. Roligast var nog ändå när killarna ville komma in och vara med, men icke sa nicke de fick det inte. Dock hade inte J kommit till oss då och när hon kom in till killarna blev deras diskution så här:
J: varför sitter ni inte inne hos P och B?
Killarna: För de har tjejsnack och vi fick inte vara med!
J: men då kan jag gå dit ju :)
K: Bara för att du är tjej!
J: men sätt på er kjol då!

Ni som inte var med förstår nog inte det roliga i det hela och deras uttryck de gjorde, men roligt var det i alla fall.

Here and over there, just there you are

Helgen i fråga har varit helt okej och jag längtar redan till nästa helg tar sin början, men egentligen vem gör inte det? Dessutom vem skulle inte längta till nästa helg när man vet att ett helt lov gömmer sig bakom den? Det är precis vad jag pratar om, det otroligt efterlängtade HÖSTLOVET! Tyvärr dock så står ett prov i vägen som först måste avklaras för att målet och lovet ska kunna komma.

Längtar som bara den att det ska bli tisdag, för vet ni då vad som händer? Jo, jag och min kära A ska ner till stan och shoppa loss lite. Och ingen kan göra det lika bra som vi?! Det står både skor med stora bokstäver, kläder i alla sorter, väskor, mössor, vantar och mycket mycket mer på listan!
A och jag är nog de mest sko tokiga människor som det finns på denna jord. Egentligen om jag ska vara ärlig, så behöver jag inte fler skor än vad jag redan har. Men vadå, man kan inte få ett par för mycket helt enkelt :)

And we did it again!

Och vi gör det igen! Dagens match spelades borta i Oxelesund mot Onyx. Jag, A, M och J kom lite tidigare än de andra bilarna till hallen och mötte våra små motståndare på parkeringen. Man kan lugnt säga att man kände sig uttittade :) men i vilket fall så vinner vi matchen med 6-1 och jag tycker att hela laget gjorde en helt okej match!

Nu kommer L och P, så måste kila och vara lite social :)

Update and a lovely evening

 Oj oj oj säger jag bara! Har så mycket att uppdatera er om att jag inte vet var jag ska börja någonstans..

  • Vi kan väl börja med Sverige - Nordirland matchen i onsdags då jag o några tjejer i laget skulle jobba som publikvärdar. Det var riktigt kul och jag kommer göra om det igen om jag kan. men det är helt otroligt vilka komentarer man kan få av män i olika åldrar när man ska visitera dem... Helt sjukt, men det enda man kunde göra var att skratta, skaka på huvudet och tänka att de var dumma i huvudet... Underbara P och L kom till min ingång vid östra läktaren med te och bars att äta. Ni kan inte ana hur gott det var med varmt te och hur skönt det kändes i kroppen. När vi iaf äntligen var inne på arenan och matchen drog igång så fick jag bästa stället att stå och vakta över. Bortre hörnet precis vid en grindöppning så kunde se hela matchen :) Kul arbete var det i alla fall! Så med iskalla fingrar och fötter, trötta ben som spagetti och tunga i huvudet kom jag och J i säng kvart i 12.
  • Igår så var jag och spelade handboll och jag lovar er att det var det roligaste jag gjort på länge. Det kändes bra och allting. Jag fick en massa beröm och lovade att komma tillbaka nästa vecka igen.
  • Och slutligen idag så var det mössprovning för oss blivande studenter. Det känns inte riktigt än att man går sista året och får slippa skolan nästa år. Men det kommer, snart men det kommer bli en chock och nog världens bästa dag när väl skolan är slut.

    Jag har även kommit på att jag är väldigt bra på att ordbajsa. Kan skriva hur mycket som helst om nästan vad som helst och göra ett bra arbete om det. Ännu en talang man har fått? men när har man användning av det då?


Motgång och lite mera motgång

Motgång, motgång och ännu mera motgång.


Vad man än gör så känns det som att man möts av en motgång och det vänder inte direkt heller. Som jag sagt tidigare så måste jag varit en hemsk och elak människa i mitt förra liv eftersom ingenting går bra eller blir rätt just nu!

När man tror att det är bra så kommer bara något nytt och man åker ner ett steg igen. Kanske är det som kallas livet?

A day to remember

Måste ju tillägna dagen till min kära A som fyller 17 år idag!! Grattis älskling och måste ju nästan sjunga en sång för henne.
Det är ingen vanlig dag, för det är A födelsedag, hurra hurra hurra! - Från lotta på bråkmakagatan.

Som hon ville fick även mormors hund 8 små söta boxer valpar :) Som jag och J har varit och hälsat på nu efter träningen. Bild kommer upp senare på dem, så ska ni få se dem små söta varelserna.

För att reta A lite mera så måste jag ju bara säga att jag ska vara med och jobba på Sverige - Nordirland matchen imorgon, något som retar A eftersom bara dem som är 18 får följa med! Lessen honey 1 år kvar nu bara, sen får du göra lika mycket som jag :)

Matchen i helgen gick inte riktigt lika bra som vi hade hoppats och trott på, vi spelade 2-2... Men det som var en positiv grej i alla fall var att jag fick spela! Trodde inte det, men det fick jag och fick till och med beröm för min insats på hemsidan :) kolla in vet jag vår kolla nya
hemsida!

Nä, nu är det duschen som gäller!

An other game

Om ungefär 2 timmar så är det dags för ännu en match att spela. Förhoppningsvis så får jag spela i början. För jag och F kom på att om jag spelar i början så kan jag ju gå av när jag känner att det börjar komma tillbaka. Flesta säger att jag är dum som en går in på planen men vad gör man inte för laget och för att jag inte vill känna mig dålig :) Bara jag tar det lugnt och vet när gränsen går så är det nog ingen fara ska ni se.

Håll tummarna för oss!

Have no idea what they meant

Två likheter idag.

1. A och jag fick för oss att se på Ringaren i Notre Dame, medan vi kurar ihop oss i soffan och dricker te. Mysigt. Det är egentligen ingen barnfilm då det är mycket hemskt som händer i den... I vilket fall så började jag fundera på att Phibus, soldaten, har vissa likheter med F. J höll med mig när hon kom hem.

2. Andra likheten är att jag skulle vara lik Haley i One tree hill. Har fått höra det några gånger nu... Kanske är sant då?


Early morning on the list

Det är helt otroligt ska jag säga er. Kan inte förstå varför jag hela tiden vaknar såg tidigt när jag är hos F. Denna gång blev det kvart i 8, men jag var snäll nog att inte väcka honom också. Sån är jag :) Jag trodde det berodde på att vi aldrig drog ner p, vet inte hur man stavar det, så det blev så ljust inne i rummet, men det var tydligen inte det, för vi drog ner dem denna natt. Runt 8 tiden så lös det in ett ljus, fast inget vanligt ljus ni vet som när solen skinner in utan det var orange. Rätt fint om man inte ville sova...

Kom precis hem till ett tomt hus och det är rätt skönt faktiskt, så sätte på en film och kommer nog snart somna i soffan... Men vad gör det? A kommer snart också, så då blir det skoj under kvällen.

Say hallo autumn

Hallå allihopa i det väldiga höstmörkret och regnet. Man märker verkligen att hösten har kommit med stormkliv och att det bara blir mörkare och kallare hela tiden. Igår när jag gick upp var det -5 grader! Tänk er sen att få stå ute och skrapa rutorna i den kylan... Inte mysigt, men jag behövde i alla fall inte så ute och frysa medan man står och väntar på bussen, som många andra får göra. Tycker synd om er!

Har kommit på att jag är riktigt bra på att gissa vad klockan är på morrna nu. Som imorse när jag hade ledigt vaknade jag och gissade på att klockan var runt fem över sju för jag hörde någon där ute i köket, så kollade på klockan och kan ni tro det, den var 07.06 :) sen andra gången jag vaknade gissade jag på runt tjugo över 9 för M var ute i köket och donade. Ännu en gång s¨g jag på mobilen för att se om jag hade någolunda rätt, man kan ju inte ha det två gånger i rad? Men tro det eller ej klockan visade på 09.21 :) Har kanske upptäckt en ny talang? Vem vet...

Damn

Okej, jag säger det då. Det gick inte riktigt som jag ville på träningen ikväll... Eller kan säga det funkade inte alls. Så får väl göra som alla säger till mig att lugna ner mig och låta M ta matchen på söndag. Men ändå vill jag det inte!

Jag ska bli så bra jag kan.


Just, notthing

Många säger att de tycker jag är dum som tänker testa att träna lite smått ikväll. Det är inte så att jag kommer träna fullt ut och ge allt vad jag har, utan jag vill bara vara där och göra lite grann. Det har faktiskt lugnat ner sig och det är inte alls lika jobbigt att andas längre.

Hoppas det går vägen nu.

No highlight

Ingenting är som man trodde det skulle vara eller bli och vad ska man göra för att komma tillbaka på rätt väg igen? Det är ingen som har någe svar på det och jag önskar med hela mitt hjärta att någon, vem som helst, kommer på ett svar till oss andra som står där helt vilsna och inte vet vad vi ska göra.

Tack.


The hard way

" Ibland spelar man svårfångad för att få reda på om den andras känslor är äkta."
På engelska är det finare :)
"Sometimes people play hard to get to know that the other person's feelings are real."




Citerat av Brooke Davis i One tree hill.

Just a nightmare

Badhuset var mitt ställe att komma i ro på, mitt ställe att bara vara mig själv och göra något som betyder någonting för några. Nu har det mer blivit som en mardröm att gå dit och det är bara en persons fel. Vad ska man göra? Orkar inte så mycket mera, får ju skit hela tiden och det är barnen som får lida för det. Kan inte sluta, inte när jag vet vad jag lämnar efter mig, men jag kommer inte ha något större val om det här inte slutar snart, innan terminen tar slut och mitt beslut måste tas.

Lunch med A på Nancys idag, mysigt värre. Vi hade mycket att prata om och vi hann inte med allting innan vi var tvungna att skiljas åt.

Nameless

Det har blivit bättre, det har det, men långt ifrån bra. Trycker är ju kvar och andningen är inte som det ska. M tycker jag ska vara hemma från skolan imorgon, men måste vara där då vi har den där redovisningen i samhälle.

Ska nog gå och sova snart, är helt slut och min ork är borta. Det kanske är bra att göra som läkaren sa; att bara vila.

Kolpenäs on the top again.

Första seriematchen igår mot Flen, och tro det eller ej, så vann vi med otroliga 8-1!
Det tråkiga i det hela är att det som något har blviit en traditon tydligen är att någonting ska hända mig under säsongens första match. Förra året var det nervskadan i armen som gjorde att jag missade nästan hela säsongen och igår blv de ett tryck över bröstet som gjorde att jag knappt kunde andas. Det ledde till att jag missade sista perioden av matchen och att lördags kvällen tillbringade jag och M på akuten.. Vi kom in rätt snabbt och de gjorde ett EKG. Sjuksyrran sa att läkaren skulle komma snart och se efter mig (då var klockan tio i 7 ), snart betyder evigheter på läkarspråk för läkaren kom inte förrän 3 timmar senare! Då han knappt kunde svenska, och trött och vilsen som jag var fattade jag ingenting om vad han sa eller menade. Tur att man hade M där som kunde översätta till mig...  Hatar verkligen att behöva ligga i dem där rummen, vita och kalla är dem. Någon borde måla om dem i lite varmare färger som i alla fall lugnar ner oss som måste sitta i dem i evigheter. Och kanske någon skön stol till dem som är med.

Tydligen är det något med muskeln vid hjärtat som gör någonting. Det betyder att jag måste vila. Inget rally och inget jobb idag. Vad ska jag då göra?

Du fick mig att tänka på annat, tack.
Varför bryr du dig inte? Känns som du om någon borde göra det! Men visst, fest är viktigare...

Måste bara berätta om en jätte tjurig sjuksyrra som jobbade igår också. Såna männsikor skulle inte få jobba där. Dem är ju där för att hjälpa och ta hand om patienterna inte skälla ut dem och skicka in dem på rummet igen.

How to save a life

Kom precis hem från att ha varit och kollat på handbolls träningen. Det ser verkligen jätte roligt ut och jag har lovat att komma nästa torsdag och testa spela själv. Det kommer verkligen bli mycket på torsdagarna framöver, men bara det är roligt så.

Kanelbullens dag idag, så har ni ätit några kanelbullar? För min del blev det en vaniljmunk att äta istället då kanelbullar inte står så högt upp på min lista :) Vaniljmunkar går alltid ner.

Imorgon är det derby match mellan Kolpenäs herrar och Kolpenäs cult. Får se vilka som vinner :) håller ju på båda lagen. 

Yes, we are the best

Är så stolt över mig så. Som ni läst skulle jag och J hålla en redovisning idag om Drottning Kristina och det gjorde vi. Som ni också vet hatar jag att stå framför människor och prata, och samma sak hände idag som alla andra gånger. Blev skit nervös och det kändes som att rösten var ostadig.

Men tydligen märkte ingen annan det och fick ett MVG på muntlig redovisning, både jag och J klarade det :)

Sitter och ser på gårdagens avsnitt av Heros så jag kan hänga med ikväll :)

A long walk

Det finns så otroligt många reklamer just nu på TV och det är inte många som är bra. Fast det finns såklart några som man förstår och tror på.

Imorgon ska jag redovisa om drottning Kristina, så nu går jag omkring hemma och pratar för mig själv:

"Kristina älskade teater och fester, men noll koll på ekonomin..."
"...är ludden över kroppen och mörk stämma..."

Massor att komma ihåg helt enkelt. Mitt och J föredrag måste vara 15 - 20 minuter långt, och mitt prat är ungefär 8,5 minut så hoppas J har en massa att säga. Eller så får jag väl prata långsammare helt enkelt :) Fast det är inte alltid så lätt för mig...

Just bad luck

Sitter här med ett tomt huvud att försöka fylla. Jag brukar för det mesta ha någonting att skriva, men nu verkar det inte komma någonting intressant att skriva ner.

Sitter och ser på Smekmånaden och försöker hänga med, som tur är så har jag sett den innan så behöver inte hålla koncentrationen speciellt länge. Tänk om man hade sån där otur hela t iden, att allting gick fel vad man än gjorde?

Ska kila och sova nu och hoppas på att man är piggare när man vaknar :) Tack P för att jag får låna din bil tills min egen är fixad och klar.

Somewhere else but not here

Back at school again. Måndag morgon betyder skola och det är ju inte lätt att släppa sig upp ur sin varma säng. Att snooza om klockan är ju inte heller alltid fel. men nu när man har en trsig bil så är det bussen som gäller och det betyder att man verkligen måste gå upp när klocka ringer. Så nu sitter jag här i skolan och väntar på att Biologin ska börja och dagen kan släppa sig mot sitt slut.

Ojoj, nu är det dags att gå och leta reda på J om vi ska hinna till lektionen.